30. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:
Kiírásra kerültek az év végi/eleji pályázatok, ne felejtsd el csekkolni a híreket! Wink

Március 15-én zárul a karácsonyi vásár és a korcsolyapálya témája, így kérünk titeket, hogy ott futó játékaitokat addig zárjátok! Wink
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyMásodik emelet
Gyengélkedő - Jenna Harvey hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Jenna Harvey
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. október 23. 19:05 | Link

(Terminátor 2)
Az ítélet napja (büntetőmunka)


    Az előző este meglehetősen érdekesre sikeredett. Másképpen nem tudnánk jellemezni azt, hogy csöppnyi bolygónkat az igazságtalanság tartja rettegésben, s ezekben az állapotokban él leányunk, Jenna Harvey. Szegény páránk - na jó, még nem váltott halmazállapotot, úgy hogy maradjunk annyiban, hogy szegény szilárdkánk büntető feladatokra kényszerül, csak mert majdnem kioltotta az életét egy grandiózus bestia; tudom, ez a szó most mindenkinek betett, akkor inkább azt mondom, hogy monumentális, és nem kell kihívni az olvasóhoz a mentőket.
    Hát ez a helyzet Jennafalván. Büntit kapott. Most először! Elkámpicsorodva, mégis a dühtől vezérelve csapja lábait a földhöz: így siet a gyengélkedőre, ahol majd ki kell pucolnia a bides, redvás ágytálakat. Csókolom szomszéd, van itt kegyelem? Ja, hogy nincs?! Ez siralmas. Nagyban sóhajtozik a kastély nyugati szárnyában. Második emeletre kell sietnie, különben még azért is megbüntetnék, mert elkésett, de kérem szépen, itt még azért is megbírságolnák, hogy levegőt mert szívni - ez pedig egy katasztrofális hír, hogy még Szellő István is fapofával jelentené be az esti híradóban.
Megérkezik végül. Jóformán majdnem letöri a kilincset, de még így is lehet hallani, hogy itt egy morcos harcos fog belépni az ajtón; és ezúttal nem summáját írom Eger várának mint Tinódi, hogy a hős szőke megmentette a törökök kezétől a magyarok becsületét. Itt bizony arról van szó, hogy egy mérges majom teszi be lábait a lábadozó helyiségbe, és még banánt sem evett reggel, ami jócskán lecsillapíthatná a kedélyeket.
- Jó nagyot! - köszön tréfásan a bent lévő egy-két sérültnek, de végül azt pillantja meg, hogy nincs itt senki sem. Hurrá! Kevesebb kacaj. Becsukja maga mögött az ajtót, de lassacskán ciklonunk tönkre vágja az egész mágustanodát. Az ember ha ingerült, akkor jobb elkerülni!
    Beköszön a javasasszonynak, így illendő. Mindezt mosolyogva teszi, de azon a mosolyon is lehet látni az... Iróniát? Ugyanis ez nem a legkellemesebb reggele, mert most éppen hajnal van, mindenki alszik ő meg ezt a feladatot kezdi csak el. Undorító.
Ásítozva lép a legelső ágyhoz. Szúrós szemekkel keresi az ágytálat, amit ki kell suvickolnia a két kezével, ráadásul kesztyűt sem kapott, csak egy rongyot, egy vödör hideg vizet és hadd szóljon!
- Hogy szakadna a nyakába egy elefánt! Mégis miért? Lehet, hogy szingli... - tűnődik az ok-okozati dolgokon, majd a rongyocskát a vízbe meríti és szépen el kezdi törölni agy ágytál belsejét.
- Disgusting! - szólal meg végül angol nyelven, meglehetősen Mr Bean hanglejtéssel, de már a sírás közelében jár. Nem veti meg a piszkos munkát, de ez most távol áll tőle. Folyton csak ezt a szót morogja, a javasasszony most jókat nevethet.
Utoljára módosította:Jenna Harvey, 2012. október 23. 19:07 Szál megtekintése
Jenna Harvey
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. október 29. 19:32 | Link

Bűntény Büntetés; Kékessy tanárnő


    Az ember élete akár egy telített pohár; csordultig tele van méltánytalan, elfogult helyzetekkel. Jelen körülmények között megengedhet magának egy-két könnycseppet legördülni gondterhelt arcán, de ennyi, ácsi, ne tovább! Ő érett, felelősségteljes, szívós, eltökélt nő, aki képes bárki és bármi ellen harcot vívni a szabadságért s igazságért - ezt gondolja magában, persze sokkal zűrösebb és irracionálisabb módon, mint megszokhattuk tőle. De ki nem tépelődni ilyen gyerekesen ebben a szituációban? Hiszen - ahogy már korábban is említettem - itt most rengeteg igazságtalanság érte, hogy szinte lefejelhetné, mint vasorrú bába a mágnesasztalt.
    Szorgosan tisztítja az ágytálakat. Már a végénél tart, amikor benyit valaki, tehát szemét az ajtóra tapasztja. Végül megérkezik a tanárnő, nyilvánvalóan ellenőrzést tart. Leányunk lehajtja bukóját, ugyanis nem akarja megláttatni a fiatal nővel, hogy a feje most úgy néz ki, mint egy támadó menyét; már ha csak ránéznék, akkor is szívrohamot kapnánk, sőt! Ha nem lenne megkeresztelve, akkor még a pap is vízipisztollyal keresztelné meg. Végül összeszedi elhullott kitartásának darabjait, mintha egy markológép-kiállításon lenne.
- Kellemes reggelt! - köszön illedelmesen, de meglepő fordulat az, hogy nem szól vissza semmit, és még a 'kellemes' szót sem nyomatékosította meg. Ez a megadását jelentheti, ez pedig olyan ritka, mint hullaházban a tömegverekedés.
- Rendben! - még egy utolsó körkörös mozdulat és már végzett is az utolsó redvás ágytállal. Orrfacsaró bűz, dzsuvás, szutykos eszközök. Sikítana, mint a horror filmekben a harcipockok, akik ahelyett, hogy menekülnének a helyszínről, még leállnak sikítozni egy sort hátha, tudod, elmenekül a támadó; vagy az ordítozástól szakadna ki a dobhártyája, vagy a szájszagtól ájulna be.
   A vödör tartalmát kiüríti a közeli mosdóba, a rongyot belehelyezi az üres vödörbe, és ezt átadja a javasasszonynak. Megsuvickolja kezét, arcát már nem, aztán odacipel egy széket a tanárnő elé. Jenna meg van lepődve, mint kos a fotocellás ajtó előtt, ugyanis nem érti, hogy a professzor miért nem dühös a tegnapi miatt.
- Nos... - kezd bele remegő hangon, - este tíz után nem lehet kimegy, nem szabad rongálás, tilos tanárt támadni, átkokat szórni tilos, főleg tanárra tilos, páncéltörés és festmények rongálása tilos, tilos engedély nélkül megy... - sorolja hadarva. Számára ezt könnyű elmondani, mint az egyszeregyet, vagy akár olyan könnyű, mint az ágybavizelés tölcsér nélkül, csak... Az az érzés ott belül. Mikor végez, akkor csak mereszti szemeit, mint hal a szatyorban, és mint mikor Vazul néni azt hitte, hogy a taxisofőr fel akarja csípni a gumiszagú kezével.
Szál megtekintése
Gyengélkedő - Jenna Harvey hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyMásodik emelet