37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet
Bibircsókos banya folyosója - Moon Jun Seo hozzászólásai (11 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 15. 23:03 | Link

Elijah


Ha az ember álomvilágban él, könnyen elveszik a saját kis világában. Mentem a folyosón, éppen azon ábrándoztam, hogy arra ébredek, hogy egy ember áll az ágyam mellett, és elvisz Csokiániába, mikor egyszer csak BAAM! Nekimentem egy falnak. Oké, nagy taps nekem! Ilyen szerencsés is csak én lehetek. Lehet kevesebbet kellene a hülyeségeimen gondolkodnom? Mondom, azaz gondolom, kell nekem már az a gondolatirtó 2000. Amúgy mi ez a 2000 őrület? Ultraszuperporszi 2000. Porszi. Oké, új szó a képzeletbeli szótáramba, porszi. Nem, ez hugiszó, ő már régóta mondja mindig a porszívóra hogy porszi. De jó ez a szó.
- Porszi. Porszi porszi porszi. - mondogattam, mert jól hangzik. De lehet egy erre járó hülyének néz. Egy rózsaszín hajú 148 centis srác a folyosón ücsörögve azt mondogatja hogy porszi.
Mi a szösz? Mi ez a hang? Jézus Krisztus Szupersztár. Az apró húzott szemecskéimmel körbenézelődtem, hogy honnan a fenéből jön ez az izé. Én ebből a helyből már mindent kinézek, az is lehet hogy valami elfeledett varázslótörzs tört be a kastélyba, és ez valami rituálé, hogy kiűzzenek mindenkit a kastélyból. Ha ez lenne, akkor fejvesztve menekülnék. Ha meg nem... akkor nem tudom hogy mi ez. Felálltam, mert azt elfelejtettem, de még mindig nem tudtam hogy mi ez és honnan jön. Lehet hogy valamelyik festmény? Kiráz tőlük a hideg. Hogy tudnak mozogni? A festék ha megszárad akkor nem nagyon tud tudtommal elmozdulni, nem?
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:53 Szál megtekintése

Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 16. 00:52 | Link

Elijah


Gramoizé. Chugeumgi koreaiul, magyarul meg nem tudom, azt tudom hogy valami gramo. Gramonyak? Nem, az biztos nem. Gramotölcsér? Nem, az se. Maradok a chugeumgi-nál, de csak gondolatban. Lehet tudnom kellene magyarul is a nevét, már több mint tizenkét éve itt élünk, de nem, én egy ilyen egyszerű vagy nem egyszerű szót nem tudok. Halleluja nem egy festmény volt, akkor lehetséges hogy aprót nagyon kiakadtam volna.
Ja, hogy most hozzám szólt valaki? Bólintottam, és leguggoltam a chugeumgi-hoz, és próbáltam azt a tűizét vagy mi a szöszmöszt felemelni, ha jól tudom akkor az miatt jön a hang. Kellene valami porszi ami felszipuzza. Felszipuzza, oké, új szó a nyelvembe. Lassan tényleg elkészül az a szótár! Csokidoki, csokidiliház, dilicsoki, szunyi, vikket, okicsokidoki, és még a felszipuzza. Kell nekem valami fejjegyzet. Van ilyen szó? Fejjegyzet. Még egy szó. Ezeken még gondolkodnom se kell!
- Ennek a gramoizének mi baja van? - kérdeztem a barna hajút. Nem hiszem hogy egészséges hogy ilyen hangokat ad ki. Lehet beteg szegény? Gyógyszer kéne neki. Meg orvos. Előbb orvos, tőle kell a gyógyszert, nem szabad csak úgy véletlen adni mert lehet rosszabb lesz. Te jó ég, azon gondolkodok hogy egy gramoizének orvos kell? Inkább nekem kell orvos meg az a Gondolatirtó 2000. Ha kimondanám a gondolataimat akkor lehet hogy valaki kihívna egy csokidokit. Nem, csokidokik nincsenek sajnos, egy orvost hívnának ki, aki valószínűleg ember. Miért nincsenek sétáló csokiik? Megteremtem már Csokiániát, hogy legyenek.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:53 Szál megtekintése

Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 16. 23:47 | Link

Elijah


Ez a gramoizé kezd idegtépkedő lenni. Hallgasson már el! Vagy valami jobb hang jöjjön ki belőle. Mondjuk... EXO Growl? Á az biztos hogy az emberek nagy részének nem tetszene. Akkor Blackpink Whistle? Az se. Valami olyan zene ami mindenkinek biztos tetszik? Olyan nincs. Vagy van? Lehet hogy van csak nem tudok róla.
- Köszi! - mondtam mosolyogva. Örültem hogy nem khmmm 'szép' szóval elmondta hogy úgy nézek ki mint aki a saját neméhez vonzódik.
Akkor nem beteg a gramoizé, nem kell neki orvos. Orvos nekem kell a hülyeségeimre. Csokidokit kéne hívni. Bárcsak létezne a kitalált bolygóm!
- Nem tudok semmit. - ha ezer évig itt fog szólni én lelépek örökre, vagy hozok egy kalapácsot, amit szerinten nem csak én tennék meg. Valaki egyszer biztosan. És a granoizé is el fog valamior biztos fáradni, és akkor már nem fog szólni, elmegy aludni. Egy gramoizé tud aludni? Biztos valahogy.
- Amúgy Moon Jun Seo vagyok! - hajoltam meg. A kézfogás még mindig nem, az olyan fura. És mondom vagyis gondolom én, aki maga a fura dolgok megtestesítője. A nevem. Nem tudom hogy miért, de szerintem inkább lányos, pedig fiúsabb névként szokták mondani. Koreában nincsenek külön lány meg fiú nevek, hanem mindig aminek inkább hangzik. Ha meg nem hangzik egyiknek se... akkor nem tudom. Van olyan ami nem hangzik egyiknek se? Majd utána nézek. Nem, nem nézek utána, egy csomó dologra gondolom ezt, de a végén meg nem.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:53 Szál megtekintése

Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 20. 20:28 | Link

Elijah


- Shh a végén megbántod és akkor még csúnyábban fog szólni. - ez lehet nagyon furán hangzott, de mi van ha tényleg meg tud ez a zenedoboz bántódni? - Lehet bántották a társai azért szól így. - ha eddig nem nézett hülyének, most lehet annak fog. Ez vicces lehetett, vagy nem tudom. Ha nekem mondta volna valaki, akkor elkezdtem volna nevetni.
Kéne már az a gondolatírtó 2000. Ha ilyen hülye gondolataim vannak, hogy egy gramoizét meg lehet bántani... csokidokik kellenének. Már megint a csokidokik, nem hiszem el magamat.
- A neved alapján nem magyar vagy, honnan jöttél? - a származást nem tudom miért kérdezem meg szinte mindenkitől. Ez a mániám vagy nem tudom. Lehet hogy magyar név, csak én nem tudom hogy van ilyen magyar név. Bármi megtörténhet. Az is lehet hogy Csokiániából jött! Mikor fogom a Csokiániás hülyeségemet feladni? Lehet soha, lehet hogy holnap, vagy két hónap múlva. Nem tudhatni! Új mondat amit egyfolytában gondolok, nem mondok hanem gondolok. Nem tudhatni! Ez a mondat tetszik. Van olyan mondat ami nekem nem tetszik? Biztos, csak nem jut eszembe, vagy még nem is tudom hogy mi az. A 'Szeptember rossz!' mondatot nem szeretem, ez meg van. A kedvenc mondatom mostantól a 'Nem tudhatni!'
- Miért kérsz bocsánatot? - döntöttem picit oldalra a buksimat. Nem mindig jövök rá egyből hogy valaki miért kér bocsánatot mondja azt amit vagy ilyesmi. De nem, fogalmam sincs.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:54 Szál megtekintése

Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 22. 17:42 | Link

Elijah


Kevésbé fura verzió is létezik, ami lehet valóságosabb. A gramoizék nem beszélnek, vagy igen? Itt bármi megtörténhet, én a varázsvilágból a mozgó festmények után már mindent kinézek. Ki találta ki a mozgó festményeket? Annak nem vagyok hálás. Olyan ijesztőek.
Belgie, ahogy én szoktam mondani hol is van? Valahol fent. Hollandia alatt, ha jól emlékszem földrajz órákról.
- Szép hely? - hallottam hogy vannak csodaszép városok ott, és a Belga csoki finom. Megint a csokiik! - Én Dél-Koreából. - halleluja nem Észak-Koreából! Ott vannak mágusok? Szerintem nincsenek, szerintem ott kivégzik őket. Ki tudja?
- Nem baj! Megszokhattam volna már hogy itt nem meghajlás-dolog van. - tényleg. Ha egy másik országban él valaki mint ahol született, akkor a szokásokat is azért tizenkét év alatt megszokhatná, nem? Lehetséges. - Nem tudom. - valaki valamikor biztos elállítja, vagy kidobja az ablakon, vagy hoz egy kalapácsot és szétveri. Valamelyik verzió lehet megtörténik. Valamikor csak megunja a gramoizé is hogy itt ordítozik. Vagy nem? Lehet nem fog sose elfáradni. Egy gramoizé el tud fáradni? Lehet csak a világ végén, lehet holnap vagy két év múlva. Ha két év múlva vagy a világvégén, akkor én világgá megyek.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:54 Szál megtekintése

Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 22. 20:13 | Link

Elijah


- Koreában vannak tényleg eléggé fura édességek. - gondoltam vissza arra mikor ananász krémmel töltött kekszet ettem. Kicsit megborzongtam az ízére visszagondolva. És a testvéreim ették és ették én meg csak néztem hogy fujj. Soha többet nem akarok ananászos kekszet látni, vagy héjában sült krumplit. A héjában sült krumpli minden csak nem koreai kaja, de nem baj, akkor se. Fujj. - Meg minden féle más furcsaság. Tarisznyarák ízű csipsz, például. - az is fujj. Hogy van annak a cuccnak tarisznyarák íze? Az se biztos hogy tarisznyarák íze van, még soha nem ettem - Már több mint tizenkét éve. - válaszoltam. Nagyon örülök hogy nem Szöulban élek, nem kell annyit látnom a nagymamát. Nincs vele nagyon bajom, de őneki velem van valamiért. Fogalmam sincs mi a baja, lehet az hogy én vagyok az egyetlen fiúgyerek? Nem tudom. De a busani nagyit nagyon szeretem, és szerintem ő is engem.
- Van kedvem, megsüketülni viszont nincs.
- nevettem. A hallásomra még szükségem van úgy... az életem végéig? El sem tudnám képzelni milyen lenne ha nem hallanék. Fura lenne, az biztos. Beszélni tudnék? Lehet, csak nem hallanám hogy mit mondanék, és lehet rosszul mondanám.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:54 Szál megtekintése

Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 22. 22:12 | Link

Elijah


- Zizi... az az ami színes és úgy néz ki mint a rizs? - ha jól tudom az a zizi, de nem vagyok benne biztos. Ha az, az finom, gyümölcs íze volt annak amit ettem, és még amit ettem annak a csomagolásán a kedvenc rajzfilmemből volt az egyik karakter, a Pom Pom meséiből az Festéktüsszentő Hapci Benő. - Téli fagyira gondolsz? Abban van krém és nem fagyi, csak tölcsérben van és rá van írva hogy téli fagyi. - ezt megmondtam. Abban van krém és nem fagyi de fagyi. Nem fagyi, de fagyi oké, ez nagyon értelmes volt. - Fura ropi. Pepero? Az csokiba mártott ropi. - fura ropi, csak a peperora tudok gondolni. Nem tudom milyen másik fura ropi lehetne. De csokis, azért is jó.
- Ú a Balaton jó! Virágkarneválon még nem voltam de az is biztos szép! - hol is szokott lenni a virágkarnevál? Azt hiszem Debrecenben, de nem vagyok benne biztos. Valahol ott Hajdú-Bihar megyében.
- Igen, kérek szépen! - mondtam. Cukor az finom, az a harmadik legjobb dolog a csoki és a kimchi után. A kimchi azért is jó mert nagyon egészséges, és finom, és mindig jöhet. És ahány ház, annyi kimchi! Szinte bármiből készülhet (krumpliból, sőt dinnyéből is!), és bármivel kiegészíthetjük. A koreaiak szoktak bele rákot is rakni, az új és a zöld hagyma is elfogadható, valaki répát is tesz bele.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:54 Szál megtekintése

Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 22. 23:06 | Link

Elijah


- Az finom! - mondtam. Akkor jóra gondoltam, a zizi az az. Nálam mindig jöhet ami rizs és nem sushi. Fujj, életemben egyszer ettem, de soha többet. Nekem nem jött be. Ha nem szereti valaki a lazacot, az ne egyen lazacos sushit, én csak ezt tudom mondani. Másik töltelékkel nem kóstoltam mert az a fekete cucc ami összetartotta már nem ízlett és majdnem kiköptem.
- Apukám informatikus, teljesen tudom mi az. Meg mugli születésű is vagyok. - én nem nyúlok hozzá nagyon telefonhoz meg géphez, telefont csak arra használtam hogy telefonáljak vagy koreai sorozatokat nézzek. Koreai sorozatok mindig mindenhol minden mennyiségben kellenek, mert azok nélkül nekem nincs élet. Meg tök jó, a macskámat is egy sorozat miatt neveztem el Bok Gil-nak. Remélem nem olyan vége lesz szegénynek mint abban a sorozatban a cicának.
- Dínók, szuperhősök, biztos tök jó! Szereted a szuperhősöket? Én igen, a kedvencem Anpanman egy japán képregénysorozatból. - meg az egyik kedvenc dalom címe is Anpanman, és az anpan egy finom kaja, de ezt nem mondtam mert sajt. Elvettem a cukrot, és bekaptam. Hú ez furán hangzott. De finom! - A lángos jó, csak akkor nem mikor a nővérem belenyomja az arcomat. - nevettem el magamat. Visszagondolva vicces, igaz én akkor nem nevettem, mert tiszta tejföl és sajt lettem. - Halleluuujaa! Merülj le te gramoizééé! - mondtam a zenedoboz cuccosnak.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:55 Szál megtekintése

Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 23. 18:32 | Link- Te vagy az első mugliszületésű akivel találkoztam! - mondtam. Nem találkoztam olyan sok emberrel még, majd talán jövőre. Idén még alig voltam itt, körülbelül egy hónapot? Nem tudom, nem számoltam a napokat, ez nem börtön, sokkal inkább valami áldás hely, mert tök király, csak vannak a furcsa dolgok amiktől kiráz a hideg. Mozgó festmények például. Megint a mozgó festmények! Miért kellett kitalálni?
- Fujj. Én egyszer láttam egy korhatáros horrorfilmet, soha többet. Azóta félek Koreában a vonatokon. - soha többet nem akarok horrorfilmet látni. Az az egy elég volt amit életemben láttam. Nem alszok a vonatokon soha többet, főleg nem akkor ha Busanba megy a vonatocska. Még a szó is olyan fura. Horror. Olyan fura hangzása van, mintha ennék valamit, vagy nem is tudom. - A Marvel is jó! Hmm meséék imádom a meséékeet! - meseimádat megmaradt, lehet csak a hugi miatt, lehet amúgy is. Koreai, magyar, amerikai, minden jöhet ami mese és nem ijesztő. Van ijesztő mese? Nem tudom, lehet van.
- De, de kedves nővérem mindenbe belenyomja az arcomat amibe csak tudja. - Jiwoo az Jiwoo, nem lehet vele mit csinálni, nyomkodja az arcomat, vagy az arcomat a kajába. Neki valami nyomkodás kényszere lehet vagy én nem tudom. - Fura volt nagyon, de elsőre elhittem, csak a szüleim nem.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:55 Szál megtekintése

Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 26. 22:48 | Link- Zombik voltak és nagyon randák voltak szóismétlés. - az az átkozott szóismétlés, valahogy nem lehet kikerülni? A voltakra nem tudok más szót mondani, egyáltalán van más szó rá? Nem gondolom azt megint hogy majd utánanézek, mert úgyis elfelejtem.
Vannak szép zombik? Ha vannak akkor hogy szépek? Lehet hogy csak zombi szemmel nézve szépek, ember szemmel pedig nem. - Én mangákat szoktam olvasni. - mangák nálam mindenhol ott vannak. A táskámban, az ágy alatt, a zsebembem nem mert oda nem fér be, de ha beférne akkor mangákat tartanék a zsebemben. Az milyen király lenne! Lehet van olyan nagy. zseb, csak én nem tudok róla. Ha meg nincs, varrok, ha tudnék varrni! Lehet azt is meg kéne tanulni! Csak lehet. szétszúrkálnám az ujjacskáimat
- Abba nem, azért Jiwoo nem gonosz, csak egy nagyon picikét. De a kaja fontosabb az arcocskámnál. - kaja mindennél fontosabb, jó nem mindennél, vannak a kajánál fontosabb dolgok. Vagy nincsenek? A víz talán, víz nélkül kevesebb ideig bírja életben az ember. Hány napig is? Három-négy nap ha jól emlékszem. Étel nélkül meeg... fogalmam sincs, majd utánanézek, de nem mert majdnem mindenre ezt gondolom, de úgysem fogok.
- Milyen zenéket szeretsz? - ez most csak úgy jött, nem tudom honnan. Nagyon imádom a zenét, lehet azért. Nem minden zenét, de amit lenyel a fülem, azt igen. A fülem lenyel, oké ez nagyon értelmes volt. A fülem tud nyelni? Nem hiszem, nincsen nyelőcsöve, az emberek tudtommal azzal nyelnek. Vagy nem?
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:55 Szál megtekintése

Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
offline
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. október 3. 19:32 | Link- Egyszer csak megállt a vonat, és felmentek rá a randa zombik. - nem tudom hogy inkább ijesztőek vagy randák voltak. Mindkettő! Ijesztően randák. Vannak nem ijesztő zombik? Igen, azok a cuki ijesztők. Mikor kell egy rajzfilmbe egy csúnya ijesztő rossz gonosz, de azt gyerekek nézik, ezért valamivel meg kell cukisítani. Van ilyen szó? Cukisítani. Új szó a szótáramba. - Néha ha szót ismétlek akkor odamondom hogy szóismétlés. - vontam meg a vállamat.
- Igen, azok! Nem csak japánok lehetnek, vannak koreaiak és kínaiak is. - de a japánok az igaziak, én meg nem beszélek japánul, úgyhogy csak azokat tudom elolvasni amiket lefordított valaki koreaira vagy magyarra. Sokkal több van koreaira fordítva, magyarra nem tudom miért nincs olyan sok.
- Nekem van egy húgom meg a nővérem. Nőuralom van a otthoon! - sosem láttam rosszat a nőuralomban. Nem volt az egész ház rózsaszín, ami amúgy jó lett volna mert az az egyik kedvenc színem. Nagyon furán hangzik, egy fiú egyik kedvenc színe a rózsaszín. - Azok voltak, de nem mindegyik. A Hortobágyi palacsinta elsőre ízlett. - kár hogy otthon inkább koreai ételeket csinál anya. Jó a kimchit és a kimbapot imádom, meg majdnem minden kaját. Szeretem a hasamat, nagyon. - Neked?
Mangás zenéék? - Mangás zenék nincsenek ha jól tudom. Koreai pop zenécske, magyar rock és metal, orosz metal meg amit anyukám hallgat füles nélküül. - először utáltam azokat a zenéket mert mindig valami hegedűs cuccot hallgatott, én meg régen nem szerettem a hegedű hangját, mert olyan fura.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:55 Szál megtekintése

Bibircsókos banya folyosója - Moon Jun Seo hozzászólásai (11 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Nyugati szárnyElső emelet