37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Moon Jun Seo összes RPG hozzászólása (67 darab)

Oldalak: [1] 2 3 » Le
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. augusztus 26. 01:16 Ugrás a poszthoz

Kamilla

Szokásos JunSeo féle cuki fejjel indultam el kastély-felfedező út negyedik felvonására.
Sétálócsokik megint berohantak a gondolataimba! Ma már harmadszor. Komolyan mondom, ki kell írtani a gondolataimat, olyan furák. Csokiánia is csak ott létezik. De milyen király lenne... a végén még lehet kiderülne hogy valójában emlékek azok a hülye gondolatok a 'valódi bolygómról'. Az nagyon ultra szuper menő lenne! Csoki állatkert! Az lenne aztán a királyság! Lennének csokiállatok, amiket meg lehetne enni! Komolyan, csak a csokik körül forognak a gondolataim. Jobb lenne nekem gondolatok nélkül. Tényleg, mi lenne ha nem lennének gondolataim?  Az is király lenne. Vagy nem. Nem tudnék gondolkodni. Ami nem a világ legjobb dolga. Például nem tudnék tanulni. Vagy de? Gondolatok nélkül lehet tanulni? Ha lehet, akkor kérek egy gondolat írtást. Olyat lehet kérni? Az is milyen menő lenne. Nem, inkább nem. Vagy de? És érzések nélkül vajon milyen lehet? Én azért kiakadnék ha nem lennének érzéseim. Tényleg, van olyan hogy valakinek nincsenek érzései. Az azért rossz lehet.
Észre se vettem, és beértem egy helyiségbe. Valami társalgószerű dolog lehet. Körbenéztem. Uramisten, de király haja van annak a csajnak! Gondoltam egye fenyő, odamegyek hozzá, mert miért ne? Odaültem mellé, tisztes távolság tartva, és egyből megszólaltam.
- Szia, tök király a hajad! - ha most az arcom hangulatjel lenne, akkor olyan csillag kötőjel csillag lenne. Milyen király lenne, ha lehetne olyan fejet vágni!
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:49
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. augusztus 26. 02:32 Ugrás a poszthoz

Kamilla

Kicsit elvörösödhettem. Ilyet még soha senki nem mondott nekem. Lehet nem is fog.
- Köfönöm - mosolyogtam. Ez nálam mánia, a köszönömöt mindig úgy mondom hogy köfönöm. Nem emlékszem miért festettem be szőkére a hajcikámat. Lehet legközelebb CSOKIBARNA lesz. Mert csokiii! Csokiánia bárcsaak létezne! Ha létezik, akkor egyből el fogok indulni 'haza'.
- Olyan szép a neved mint te. - próbáltam bókolni, vagy hogy mondják. - Én JunSeo vagyok, hívhatsz úgy ahogy szeretnél. - nem mentem bele ebbe a generációs név, keresztnév cuccba, ahhoz lusta vagyok.
- Melyik házba tartozol? - próbáltam beszélgetést kezdeni, ami nem az erősségem. A csokikkal könnyebb beszélgetni. A csokik nem beszélnek, csak én hozzájuk. Kezdem magamat diliházba valónak érezni. Lehet hogy be kellene engem rakni egybe. Vajon ha létezik Csokiánia akkor ott van diliház? Ha van, biztos csokiból épült, és hideg van ott, nehogy megolvadjon a csoki. Ne, nem szeretem a hideget. A hideg nem szeret engem, és én se őt. Stop. A hideg érez? Mert az is milyen menő lenne! Bár kevésbé, hogy engem nem bírna, és mindig fáznék mert a hideg nem hagy békén.
Csokiániábam milyen lehet az időjárás? ÚRÉG, OLVASZTOTT CSOKIESŐ milyen király lenne! Komolyan mondom, én alapítok egy ilyen bolygót ha még nem létezik. Ha meg létezik, akkor odaköltözök. Én eléldegélnék ott. Csokik mindenütt, meg repkedő emberek. És az utcán egyfolytában zene szólna! Valami csokiról szóló. Egyáltalán van olyan dal ami a csokikról szól? Majd keresek!
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:49
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. augusztus 26. 15:56 Ugrás a poszthoz

Kamilla

- Rellonos, de nem nagyon érzem magamat odavalónak. - nekem egy külön ház kéne. Valami csokisház. Vagy inkább az a külön bolygó. Fogalmam sincs hogy kerültem a Rellonba, de nem is érdekel. Jó nekem ottan. CSOKI! Eszembe jutott mi lehetne Csokiánia himnusza! Csak túl metal az a dal. De kawaii metal. Ami a cuki metal, valami japán cuccos. Ázsia fura. Meg én is. Jóvan na, én is ázsiai vagyok, de furább a többinél. Sokkal furább. De a fura szokások bennem nincsenek meg. Szerintem azért, mert tizenkettő éve itt vagyok, és csak ritkán megyünk 'haza' Koreába a nagyihoz. A busani nagyi már hiányzik, a szöuli meg... nos nem azt mondom, hogy nem szeretem a nagyit, de ő szerintem nem nagyon szeret engem. Egyfolytában kritizál, meg mindig mondja hogy hogy elmagyarosodtam, ami szerintem nem baj, szerinte meg az. Nem értem a nagyi logikáját. Anya és apa is elmagyarosodott, de őket nem kritizálja. Meg JiWoo-t, a nővéremet se, a húgomat meg egyfolytában dicséri. Fura.
- Igen, kérek szépen! - bólogattam mint egy őrült. Nem tudom honnan jött a gondolat, de hirtelen valamiért elképzeltem, hogy JiWoo beront ide, felkap a vállára, és kijelenti, hogy 'JunSeo, irány a csokidiliház!' Lehet akkor ő lenne a bolond, mert nincs csokidiliház. Vagy van? Az milyen menő lenne már! DILIS CSOKIK úúrééég! Én elbeszélgetnék egy diliscsokival. Remélem utána megengedné hogy megeszizzem. Építek egy csokidiliházat! Meg Csokiániát, mert hát hol lenne a csokidiliház?
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:49
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. augusztus 27. 02:58 Ugrás a poszthoz

Kamilla

- Nem tudom. Nekem egy külön ház kéne, vagy inkább bolygó! - nevettem. Biztos nem vagyok földi lény, nem azért mert olyan káprázatos vagyok, hanem azért mert olyan fura vagyok. Lehet hogy kellene nekem egy olyan póló, amire az van írva, hogy 'Bolond Alien, lépjenek hátra!' Komolyan csinálok egy olyan pólót.
- Milyen zenéket szeretsz? - JunSeo, gratula ennél jobb kérdést fel se tehettél volna. És megint magamhoz beszélek, komolyan megcsinálom azt a csokidiliházat. Lehet csak én lennék ott, pár dilis csoki meg CSOKIORVOS! Pszicsoki? Nem ez hülyén hangzik. Csokilógus? Nem, az se. Akkor csokidoki! Az jó lesz. A csokidiliházban csak én lennék, pár dilis csoki meg csokidokik. Ez jó. És úgy gyógyítanának, hogy megehetik őket az emberek meg a dilicsokik. De nem, az kannibalizmus. Mármint ha a csoki csokit eszik. Dzsízösz. Most elképzeltem. Beleégett az agyamba. Nem akartam elképzelnii. Szegény csokidoki. Az oké hogy a dilis JunSeo megeszi, de hogy egy másik csoki. És az előbb megint egyesszám harmadik személyben gondolok magamról. Mi? Gondolok magamról létezik ilyen szókapcsolat vagy minek is nevezik? Biztosan. Vagy nem? Ennek utána kell néznem. Majd valamikor utánanézek, vagy nem. Majd ha eszembe jut. Lehet nem fog, de nem baj az. Majd csokidoki megmondja. Ha lesz Csokiánia és ott egy csokidiliház. Ha nagy leszek, akkor Csokiánia alapító leszek. Vagy diliházban leszek. Az egyik biztosan.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:49
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. augusztus 27. 23:32 Ugrás a poszthoz

Kamilla

- Sétáló csokik mennének az utcán, az emberek repülnének, és felkapnák a csokikat, és megnyamiznák őket. - mondtam ki a hülyeségemet. Ha eddig nem nézett hülyének, most lehet annak fog. El lehetne engem küldeni abba a csokidiliházba a dilicsokik meg a csokidokik közé. Meg Csokiániába. Csak ahhoz még meg kéne alapítani Csokiániát, ami külön munka, de nem baj, ez nem akkora feladat. Vagy de? Vajon milyen nehéz lehet bolygót alapítani. Biztos nehéz. Meg kéne kérdezni a Föld alapítóját, vagy alapítóit. De az lehetetlen. Akkor meg kell kérdezniii... SUPERGIRL-T! Lehet ő nem alapított bolygót, de lehet segítene, ha nem csak egy sorozatban lenne a főszereplő. Pedig tök jó lenne, ha nem csak egy szereplő lenne. Szúnyog. EGY SZÚNYOG VAN A KEZEMEN!
- Szunyi! - visítottam egy kislányt megszégyenítő hangon, miközben próbáltam lerázni a kezecskémről. A szúnyogot nem tudom miért szunyinak mondom. Ez is valami hülyeségem. Szúnyogot nem szeretem, és a szúnyog se engem. Hogy csinálom ezeket a hangokat? A húgom nem visítozik úgy mint én! Mindegy, a hangom tudja. Vagy én. Nem, én nem tudom, szerintem a hangom tudja csak. A hangom tud tudni? Jézusom, szerzek valami gondolatírtót! Vagy gondolat normálisítót. Van olyan? Jó lenne, nekem kellene egy. A szúnyogot nem szeretem. A szúnyog csíp, és az rossz, mert utána viszket, vagy ahogy szoktam néha mondani vikket. Nem tudom mik ezek a hülye szavak a fejemből, külön nyelv is kéne nekem. Csinálok valami JunSeo szótárat, mert Jézusisten, saját nyelvem van már lassan. Csokidoki, csokidiliház, dilicsoki, szunyi, vikket. Ha valaki megtanulja a nyelvemet, annak külön díjat kell adni!
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:49
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 1. 19:05 Ugrás a poszthoz

Angelica és Mária


FELÉBREDT! ÚRISTEEN! Már majdnem elkezdtem imádkozni hogy ébredjen fel, és FELÉBREDT! Nem tagadom hogy sírtam, nem érdekel az az izé, hogy 'Jaaj a fiúk nem sírnak.' Letojom magasról. NAGYON MAGASRÓL! Az Eiffel-torony legtetejéről. DE VÉGRE FELÉBREDT! Kész csoda hogy nem kezdtem el sikítozni a hugit megszégyenítően.  Pedig ő aztán tényleg tud sikítozni!
- Milyen barna lány? EGY CSOKILÁNY? - próbáltam a hülyeségemmel jobb hangulatot teremteni. Nem tudom mennyire lesz jobb ettől. Ú ez olyan vallatásosan hangzott, vagy mikor is szokták a filmekben azt mondani hogy 'Most én kérdezek'? Azt hiszem a vallatásoknál.
- Képzeld eeel varázslóóó vagyook! - ugráltam. Bár ez lehet hogy eléggé feltűnő, mert ha nem lennék varázsló, nem lennék itt. Varázs ló. Én egy varázslatos paci vagyok! Sajnos nem. Vagy nem sajnos, fogalmam sincs. Milyen lehet a lovaknak? A lovak tudnak varázsolni? Biztos... Vagy nem, ezt ki kell derítenem!
- Én megvagyok. Te? MI TÖRTÉNT? - Mária már elmondta, de én még mindig olyan vagyok hogy háromezerszeeeeeeer hallani akarok mindent. MINDENT! Mondom MINDENT!
- Szerintem Csokiániába. - a hülyeségem megint. Menjünk már el Csokiániába! Repülő emberek, sétáló csokik, csokidokik, dilicsokik, csokidiliház tökéletes bolygó. Már csak meg kell alapítani, és kész is. Vajon van olyan varázslat amivel lehet bolygót csinálni? Vagy legalább sétáló csokikat? Ha van, akkor milyen nehéz lehet? Mert én ezer csokit elvarázsolnék, és még többet! A VILÁG ÖSSZES CSOKIJÁT!
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:50
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 15. 23:03 Ugrás a poszthoz

Elijah


Ha az ember álomvilágban él, könnyen elveszik a saját kis világában. Mentem a folyosón, éppen azon ábrándoztam, hogy arra ébredek, hogy egy ember áll az ágyam mellett, és elvisz Csokiániába, mikor egyszer csak BAAM! Nekimentem egy falnak. Oké, nagy taps nekem! Ilyen szerencsés is csak én lehetek. Lehet kevesebbet kellene a hülyeségeimen gondolkodnom? Mondom, azaz gondolom, kell nekem már az a gondolatirtó 2000. Amúgy mi ez a 2000 őrület? Ultraszuperporszi 2000. Porszi. Oké, új szó a képzeletbeli szótáramba, porszi. Nem, ez hugiszó, ő már régóta mondja mindig a porszívóra hogy porszi. De jó ez a szó.
- Porszi. Porszi porszi porszi. - mondogattam, mert jól hangzik. De lehet egy erre járó hülyének néz. Egy rózsaszín hajú 148 centis srác a folyosón ücsörögve azt mondogatja hogy porszi.
Mi a szösz? Mi ez a hang? Jézus Krisztus Szupersztár. Az apró húzott szemecskéimmel körbenézelődtem, hogy honnan a fenéből jön ez az izé. Én ebből a helyből már mindent kinézek, az is lehet hogy valami elfeledett varázslótörzs tört be a kastélyba, és ez valami rituálé, hogy kiűzzenek mindenkit a kastélyból. Ha ez lenne, akkor fejvesztve menekülnék. Ha meg nem... akkor nem tudom hogy mi ez. Felálltam, mert azt elfelejtettem, de még mindig nem tudtam hogy mi ez és honnan jön. Lehet hogy valamelyik festmény? Kiráz tőlük a hideg. Hogy tudnak mozogni? A festék ha megszárad akkor nem nagyon tud tudtommal elmozdulni, nem?
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:53
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 16. 00:52 Ugrás a poszthoz

Elijah


Gramoizé. Chugeumgi koreaiul, magyarul meg nem tudom, azt tudom hogy valami gramo. Gramonyak? Nem, az biztos nem. Gramotölcsér? Nem, az se. Maradok a chugeumgi-nál, de csak gondolatban. Lehet tudnom kellene magyarul is a nevét, már több mint tizenkét éve itt élünk, de nem, én egy ilyen egyszerű vagy nem egyszerű szót nem tudok. Halleluja nem egy festmény volt, akkor lehetséges hogy aprót nagyon kiakadtam volna.
Ja, hogy most hozzám szólt valaki? Bólintottam, és leguggoltam a chugeumgi-hoz, és próbáltam azt a tűizét vagy mi a szöszmöszt felemelni, ha jól tudom akkor az miatt jön a hang. Kellene valami porszi ami felszipuzza. Felszipuzza, oké, új szó a nyelvembe. Lassan tényleg elkészül az a szótár! Csokidoki, csokidiliház, dilicsoki, szunyi, vikket, okicsokidoki, és még a felszipuzza. Kell nekem valami fejjegyzet. Van ilyen szó? Fejjegyzet. Még egy szó. Ezeken még gondolkodnom se kell!
- Ennek a gramoizének mi baja van? - kérdeztem a barna hajút. Nem hiszem hogy egészséges hogy ilyen hangokat ad ki. Lehet beteg szegény? Gyógyszer kéne neki. Meg orvos. Előbb orvos, tőle kell a gyógyszert, nem szabad csak úgy véletlen adni mert lehet rosszabb lesz. Te jó ég, azon gondolkodok hogy egy gramoizének orvos kell? Inkább nekem kell orvos meg az a Gondolatirtó 2000. Ha kimondanám a gondolataimat akkor lehet hogy valaki kihívna egy csokidokit. Nem, csokidokik nincsenek sajnos, egy orvost hívnának ki, aki valószínűleg ember. Miért nincsenek sétáló csokiik? Megteremtem már Csokiániát, hogy legyenek.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:53
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 16. 23:47 Ugrás a poszthoz

Elijah


Ez a gramoizé kezd idegtépkedő lenni. Hallgasson már el! Vagy valami jobb hang jöjjön ki belőle. Mondjuk... EXO Growl? Á az biztos hogy az emberek nagy részének nem tetszene. Akkor Blackpink Whistle? Az se. Valami olyan zene ami mindenkinek biztos tetszik? Olyan nincs. Vagy van? Lehet hogy van csak nem tudok róla.
- Köszi! - mondtam mosolyogva. Örültem hogy nem khmmm 'szép' szóval elmondta hogy úgy nézek ki mint aki a saját neméhez vonzódik.
Akkor nem beteg a gramoizé, nem kell neki orvos. Orvos nekem kell a hülyeségeimre. Csokidokit kéne hívni. Bárcsak létezne a kitalált bolygóm!
- Nem tudok semmit. - ha ezer évig itt fog szólni én lelépek örökre, vagy hozok egy kalapácsot, amit szerinten nem csak én tennék meg. Valaki egyszer biztosan. És a granoizé is el fog valamior biztos fáradni, és akkor már nem fog szólni, elmegy aludni. Egy gramoizé tud aludni? Biztos valahogy.
- Amúgy Moon Jun Seo vagyok! - hajoltam meg. A kézfogás még mindig nem, az olyan fura. És mondom vagyis gondolom én, aki maga a fura dolgok megtestesítője. A nevem. Nem tudom hogy miért, de szerintem inkább lányos, pedig fiúsabb névként szokták mondani. Koreában nincsenek külön lány meg fiú nevek, hanem mindig aminek inkább hangzik. Ha meg nem hangzik egyiknek se... akkor nem tudom. Van olyan ami nem hangzik egyiknek se? Majd utána nézek. Nem, nem nézek utána, egy csomó dologra gondolom ezt, de a végén meg nem.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:53
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 20. 20:28 Ugrás a poszthoz

Elijah


- Shh a végén megbántod és akkor még csúnyábban fog szólni. - ez lehet nagyon furán hangzott, de mi van ha tényleg meg tud ez a zenedoboz bántódni? - Lehet bántották a társai azért szól így. - ha eddig nem nézett hülyének, most lehet annak fog. Ez vicces lehetett, vagy nem tudom. Ha nekem mondta volna valaki, akkor elkezdtem volna nevetni.
Kéne már az a gondolatírtó 2000. Ha ilyen hülye gondolataim vannak, hogy egy gramoizét meg lehet bántani... csokidokik kellenének. Már megint a csokidokik, nem hiszem el magamat.
- A neved alapján nem magyar vagy, honnan jöttél? - a származást nem tudom miért kérdezem meg szinte mindenkitől. Ez a mániám vagy nem tudom. Lehet hogy magyar név, csak én nem tudom hogy van ilyen magyar név. Bármi megtörténhet. Az is lehet hogy Csokiániából jött! Mikor fogom a Csokiániás hülyeségemet feladni? Lehet soha, lehet hogy holnap, vagy két hónap múlva. Nem tudhatni! Új mondat amit egyfolytában gondolok, nem mondok hanem gondolok. Nem tudhatni! Ez a mondat tetszik. Van olyan mondat ami nekem nem tetszik? Biztos, csak nem jut eszembe, vagy még nem is tudom hogy mi az. A 'Szeptember rossz!' mondatot nem szeretem, ez meg van. A kedvenc mondatom mostantól a 'Nem tudhatni!'
- Miért kérsz bocsánatot? - döntöttem picit oldalra a buksimat. Nem mindig jövök rá egyből hogy valaki miért kér bocsánatot mondja azt amit vagy ilyesmi. De nem, fogalmam sincs.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:54
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 22. 17:42 Ugrás a poszthoz

Elijah


Kevésbé fura verzió is létezik, ami lehet valóságosabb. A gramoizék nem beszélnek, vagy igen? Itt bármi megtörténhet, én a varázsvilágból a mozgó festmények után már mindent kinézek. Ki találta ki a mozgó festményeket? Annak nem vagyok hálás. Olyan ijesztőek.
Belgie, ahogy én szoktam mondani hol is van? Valahol fent. Hollandia alatt, ha jól emlékszem földrajz órákról.
- Szép hely? - hallottam hogy vannak csodaszép városok ott, és a Belga csoki finom. Megint a csokiik! - Én Dél-Koreából. - halleluja nem Észak-Koreából! Ott vannak mágusok? Szerintem nincsenek, szerintem ott kivégzik őket. Ki tudja?
- Nem baj! Megszokhattam volna már hogy itt nem meghajlás-dolog van. - tényleg. Ha egy másik országban él valaki mint ahol született, akkor a szokásokat is azért tizenkét év alatt megszokhatná, nem? Lehetséges. - Nem tudom. - valaki valamikor biztos elállítja, vagy kidobja az ablakon, vagy hoz egy kalapácsot és szétveri. Valamelyik verzió lehet megtörténik. Valamikor csak megunja a gramoizé is hogy itt ordítozik. Vagy nem? Lehet nem fog sose elfáradni. Egy gramoizé el tud fáradni? Lehet csak a világ végén, lehet holnap vagy két év múlva. Ha két év múlva vagy a világvégén, akkor én világgá megyek.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:54
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 22. 20:13 Ugrás a poszthoz

Elijah


- Koreában vannak tényleg eléggé fura édességek. - gondoltam vissza arra mikor ananász krémmel töltött kekszet ettem. Kicsit megborzongtam az ízére visszagondolva. És a testvéreim ették és ették én meg csak néztem hogy fujj. Soha többet nem akarok ananászos kekszet látni, vagy héjában sült krumplit. A héjában sült krumpli minden csak nem koreai kaja, de nem baj, akkor se. Fujj. - Meg minden féle más furcsaság. Tarisznyarák ízű csipsz, például. - az is fujj. Hogy van annak a cuccnak tarisznyarák íze? Az se biztos hogy tarisznyarák íze van, még soha nem ettem - Már több mint tizenkét éve. - válaszoltam. Nagyon örülök hogy nem Szöulban élek, nem kell annyit látnom a nagymamát. Nincs vele nagyon bajom, de őneki velem van valamiért. Fogalmam sincs mi a baja, lehet az hogy én vagyok az egyetlen fiúgyerek? Nem tudom. De a busani nagyit nagyon szeretem, és szerintem ő is engem.
- Van kedvem, megsüketülni viszont nincs.
- nevettem. A hallásomra még szükségem van úgy... az életem végéig? El sem tudnám képzelni milyen lenne ha nem hallanék. Fura lenne, az biztos. Beszélni tudnék? Lehet, csak nem hallanám hogy mit mondanék, és lehet rosszul mondanám.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:54
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 22. 22:12 Ugrás a poszthoz

Elijah


- Zizi... az az ami színes és úgy néz ki mint a rizs? - ha jól tudom az a zizi, de nem vagyok benne biztos. Ha az, az finom, gyümölcs íze volt annak amit ettem, és még amit ettem annak a csomagolásán a kedvenc rajzfilmemből volt az egyik karakter, a Pom Pom meséiből az Festéktüsszentő Hapci Benő. - Téli fagyira gondolsz? Abban van krém és nem fagyi, csak tölcsérben van és rá van írva hogy téli fagyi. - ezt megmondtam. Abban van krém és nem fagyi de fagyi. Nem fagyi, de fagyi oké, ez nagyon értelmes volt. - Fura ropi. Pepero? Az csokiba mártott ropi. - fura ropi, csak a peperora tudok gondolni. Nem tudom milyen másik fura ropi lehetne. De csokis, azért is jó.
- Ú a Balaton jó! Virágkarneválon még nem voltam de az is biztos szép! - hol is szokott lenni a virágkarnevál? Azt hiszem Debrecenben, de nem vagyok benne biztos. Valahol ott Hajdú-Bihar megyében.
- Igen, kérek szépen! - mondtam. Cukor az finom, az a harmadik legjobb dolog a csoki és a kimchi után. A kimchi azért is jó mert nagyon egészséges, és finom, és mindig jöhet. És ahány ház, annyi kimchi! Szinte bármiből készülhet (krumpliból, sőt dinnyéből is!), és bármivel kiegészíthetjük. A koreaiak szoktak bele rákot is rakni, az új és a zöld hagyma is elfogadható, valaki répát is tesz bele.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:54
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 22. 23:06 Ugrás a poszthoz

Elijah


- Az finom! - mondtam. Akkor jóra gondoltam, a zizi az az. Nálam mindig jöhet ami rizs és nem sushi. Fujj, életemben egyszer ettem, de soha többet. Nekem nem jött be. Ha nem szereti valaki a lazacot, az ne egyen lazacos sushit, én csak ezt tudom mondani. Másik töltelékkel nem kóstoltam mert az a fekete cucc ami összetartotta már nem ízlett és majdnem kiköptem.
- Apukám informatikus, teljesen tudom mi az. Meg mugli születésű is vagyok. - én nem nyúlok hozzá nagyon telefonhoz meg géphez, telefont csak arra használtam hogy telefonáljak vagy koreai sorozatokat nézzek. Koreai sorozatok mindig mindenhol minden mennyiségben kellenek, mert azok nélkül nekem nincs élet. Meg tök jó, a macskámat is egy sorozat miatt neveztem el Bok Gil-nak. Remélem nem olyan vége lesz szegénynek mint abban a sorozatban a cicának.
- Dínók, szuperhősök, biztos tök jó! Szereted a szuperhősöket? Én igen, a kedvencem Anpanman egy japán képregénysorozatból. - meg az egyik kedvenc dalom címe is Anpanman, és az anpan egy finom kaja, de ezt nem mondtam mert sajt. Elvettem a cukrot, és bekaptam. Hú ez furán hangzott. De finom! - A lángos jó, csak akkor nem mikor a nővérem belenyomja az arcomat. - nevettem el magamat. Visszagondolva vicces, igaz én akkor nem nevettem, mert tiszta tejföl és sajt lettem. - Halleluuujaa! Merülj le te gramoizééé! - mondtam a zenedoboz cuccosnak.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:55
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 23. 18:32 Ugrás a poszthoz- Te vagy az első mugliszületésű akivel találkoztam! - mondtam. Nem találkoztam olyan sok emberrel még, majd talán jövőre. Idén még alig voltam itt, körülbelül egy hónapot? Nem tudom, nem számoltam a napokat, ez nem börtön, sokkal inkább valami áldás hely, mert tök király, csak vannak a furcsa dolgok amiktől kiráz a hideg. Mozgó festmények például. Megint a mozgó festmények! Miért kellett kitalálni?
- Fujj. Én egyszer láttam egy korhatáros horrorfilmet, soha többet. Azóta félek Koreában a vonatokon. - soha többet nem akarok horrorfilmet látni. Az az egy elég volt amit életemben láttam. Nem alszok a vonatokon soha többet, főleg nem akkor ha Busanba megy a vonatocska. Még a szó is olyan fura. Horror. Olyan fura hangzása van, mintha ennék valamit, vagy nem is tudom. - A Marvel is jó! Hmm meséék imádom a meséékeet! - meseimádat megmaradt, lehet csak a hugi miatt, lehet amúgy is. Koreai, magyar, amerikai, minden jöhet ami mese és nem ijesztő. Van ijesztő mese? Nem tudom, lehet van.
- De, de kedves nővérem mindenbe belenyomja az arcomat amibe csak tudja. - Jiwoo az Jiwoo, nem lehet vele mit csinálni, nyomkodja az arcomat, vagy az arcomat a kajába. Neki valami nyomkodás kényszere lehet vagy én nem tudom. - Fura volt nagyon, de elsőre elhittem, csak a szüleim nem.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:55
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 26. 22:48 Ugrás a poszthoz- Zombik voltak és nagyon randák voltak szóismétlés. - az az átkozott szóismétlés, valahogy nem lehet kikerülni? A voltakra nem tudok más szót mondani, egyáltalán van más szó rá? Nem gondolom azt megint hogy majd utánanézek, mert úgyis elfelejtem.
Vannak szép zombik? Ha vannak akkor hogy szépek? Lehet hogy csak zombi szemmel nézve szépek, ember szemmel pedig nem. - Én mangákat szoktam olvasni. - mangák nálam mindenhol ott vannak. A táskámban, az ágy alatt, a zsebembem nem mert oda nem fér be, de ha beférne akkor mangákat tartanék a zsebemben. Az milyen király lenne! Lehet van olyan nagy. zseb, csak én nem tudok róla. Ha meg nincs, varrok, ha tudnék varrni! Lehet azt is meg kéne tanulni! Csak lehet. szétszúrkálnám az ujjacskáimat
- Abba nem, azért Jiwoo nem gonosz, csak egy nagyon picikét. De a kaja fontosabb az arcocskámnál. - kaja mindennél fontosabb, jó nem mindennél, vannak a kajánál fontosabb dolgok. Vagy nincsenek? A víz talán, víz nélkül kevesebb ideig bírja életben az ember. Hány napig is? Három-négy nap ha jól emlékszem. Étel nélkül meeg... fogalmam sincs, majd utánanézek, de nem mert majdnem mindenre ezt gondolom, de úgysem fogok.
- Milyen zenéket szeretsz? - ez most csak úgy jött, nem tudom honnan. Nagyon imádom a zenét, lehet azért. Nem minden zenét, de amit lenyel a fülem, azt igen. A fülem lenyel, oké ez nagyon értelmes volt. A fülem tud nyelni? Nem hiszem, nincsen nyelőcsöve, az emberek tudtommal azzal nyelnek. Vagy nem?
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:55
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. szeptember 30. 15:04 Ugrás a poszthoz


Én | Hugesz


A világ legjobb hete! Hugi egy boszi! Gondoltam lejövök vele Bogolyfalvára körbemutogatni neki a helyet, mert miért ne?
- Oppa*, oppa, az egy tó? - mutatott a stég felé egyszer csak EunSeo, és a kezemet megragadva elkezdett futni felé, én meg próbáltam tartani vele a tempót.
- Igen - lihegtem egyet - Ez egy tó. - bár lehet hogy erre már magától is rájött. Ez nem egy rét, ahhoz túl vizes, vagy nem egy ház, ahhoz túl izé... sima?
- Woaa! - ha most azt mondja, hogy ilyet még nem látott, a tóba vetem magamat, látott már hasonlót, de tényleg szép ez a tó. Bár Csokiániában lehet szebbek lennének a tavak. Hmm... csoki lenne benne, az biztos. Vagy szörpi? Málnaszörpi! Most megszomjaztam. Azt hiszem raktam el egy kis multi iszit a tatyeszomba.
- Kérsz? - mutattam felé az ő üvegét, mire ő kinyitotta a száját, és a mutatóujjával belemutatott. Aha, szóval éhes, de megszólalni nem képes. - Elvitte Bok Gil a nyelvedet? - nevettem, és nyúltam közben egy szendvicsért amit az anya készített, de addig nem fogom kivenni amíg nem mond semmit.
- Éhes vagyok, kaphatok szendvicset? - kérdezte olyan fejjel, mint amit Lilo vágott a Lilo és Stitchben mikor elmondta a nővérének hogy megverte az egyik lányt.
- Igen, tessék! - húztam elő a táskából, és nyújtottam oda neki, gyorsan ki is bontotta, és elkezdte eszegetni.

*Oppa: "Idősebb fiútestvér." Ezt a lányok használják a fiúkra. Akár testvérre, akár közeli barátra lehet használni
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:58
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. október 3. 19:32 Ugrás a poszthoz- Egyszer csak megállt a vonat, és felmentek rá a randa zombik. - nem tudom hogy inkább ijesztőek vagy randák voltak. Mindkettő! Ijesztően randák. Vannak nem ijesztő zombik? Igen, azok a cuki ijesztők. Mikor kell egy rajzfilmbe egy csúnya ijesztő rossz gonosz, de azt gyerekek nézik, ezért valamivel meg kell cukisítani. Van ilyen szó? Cukisítani. Új szó a szótáramba. - Néha ha szót ismétlek akkor odamondom hogy szóismétlés. - vontam meg a vállamat.
- Igen, azok! Nem csak japánok lehetnek, vannak koreaiak és kínaiak is. - de a japánok az igaziak, én meg nem beszélek japánul, úgyhogy csak azokat tudom elolvasni amiket lefordított valaki koreaira vagy magyarra. Sokkal több van koreaira fordítva, magyarra nem tudom miért nincs olyan sok.
- Nekem van egy húgom meg a nővérem. Nőuralom van a otthoon! - sosem láttam rosszat a nőuralomban. Nem volt az egész ház rózsaszín, ami amúgy jó lett volna mert az az egyik kedvenc színem. Nagyon furán hangzik, egy fiú egyik kedvenc színe a rózsaszín. - Azok voltak, de nem mindegyik. A Hortobágyi palacsinta elsőre ízlett. - kár hogy otthon inkább koreai ételeket csinál anya. Jó a kimchit és a kimbapot imádom, meg majdnem minden kaját. Szeretem a hasamat, nagyon. - Neked?
Mangás zenéék? - Mangás zenék nincsenek ha jól tudom. Koreai pop zenécske, magyar rock és metal, orosz metal meg amit anyukám hallgat füles nélküül. - először utáltam azokat a zenéket mert mindig valami hegedűs cuccot hallgatott, én meg régen nem szerettem a hegedű hangját, mert olyan fura.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:55
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. október 10. 20:11 Ugrás a poszthoz


Október 10(11), valamikor éjfél körül


Egyáltalán nem álmosan, de korgó pocival keltem fel körülbelül éjfél körül. Gondoltam egyet, felkaptam a fehér pizsimre egy rózsaszín pulcsit amire az volt írva hangul betűkkel, hogy panda. Nem tudom hogy miért pont ezt, jó a színe, hasonlít a hajaméhoz.
Miután egy papucsot és egy zoknit is sikerült felvennem elindultam csak úgy valamerre, aztán ide jutottam. Pont éhes voltam, ez tök szuper! Egy csomó manó van itt. Olyan furák, de aranyosak. Az egyik cuki az asztal felé terelt engem, és leültetett. És kaja. Miért akarnak ennyire megetetni? Na jó, nem ellenkezek. Kértem hasábkrumplit, az tökéletes éjszakai kaja. Nyami. Ketchup is, szupeer! Elkezdtem enni a ketchuppal leöntött krumplit ami szerencsére nem volt sótlan mint a mugli iskolában szokott lenni, és reménykedtem hogy egy prefektusnak sem jut eszébe pont most erre jönni, vagy egy olyan éjszakai császkálónak aki 'véletlen' beárulna. Bár, akkor magát is beárulná hogy kijött, és nem hiszem hogy lenne olyan ember aki ezt megcsinálná.
Csokiánia még mindig nincs meg... meddig fogok még képzelődni a kitalált bolygómról? Valamikor csak kinövöm vagy megunom. Kinőni nem fogom az biztos, megunni meg... az meg majd eldől. Lehet egyszer megunom az egész fantáziavilágomat, vagy a csokit. Annak nagyobb az esélye hogy a fantáziavilágomat, a csokit nem lehet megunni. Vagy de? Biztos meglehet, és lehet egyszer én is megunom.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:58
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. október 11. 20:56 Ugrás a poszthoz- ÁÁÁ! - kezdtem el üvölteni amikor valaki hozzám szólt, vagyis gondolom hozzám mert kimondta a nevemet. Honnan a Szent Mariskából tudja a nevemet? Lehet valami kém. Vagy prefektus és véletlen tudja. Felugrottam a székből, és készültem ütni ha véletlen nem prefektus diák vagy iskolai dolgozó lenne, hanem valaki bejött engedély nélkül a kastélyba. Úristen. Jó, az nem jönne be, mert gyengusz vagyok.
Aztán megláttam hogy ki a tettes. - Angelica miért hozod rám a frászt? - kiabáltam, aztán rácsaptam a számra. Nem kiabálok inkább, lehet hogy akkor valaki tényleg elkap.
Visszaültem az asztalhoz, és bekaptam még egy krumplit duzzogós fejjel.
- Ezt én is kérdezhetném... - válaszoltam a kérdésére. - Éhes vagyok, nem vagyok álmos, ennyi válasz elég? - ha Mária anya lenne, akkor lehet kaptam volna egy kis fejmosást, hogy nem szabad ilyen későn kint lenni. Vagy nem? Végül is ő is tekergő 2.0, miért szidna le?
Ez a krumpli olyan finom! Csokiániában mi lehetne hasábkrumpliból? A fa kilőve, az nyalókából lenne, a fű is, mert az gumicukorból. Lehetne a... kerítés? Vagy a fatörzs! Ne, az úgy fujj hogy hasábkrumpli meg nyalóka együtt... most elképzeltem milyen lenne. - Azzal hogy szólnál neki magadat is lebuktatnád... - pont ezen gondolkoztam az előbb, hogy ki az az értelem aki beárulna, de ezzel magát is elárulná.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. december 25. 14:18
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. október 13. 16:03 Ugrás a poszthoz- Szia! - köszöntünk egyszerre testvéremmel a lánynak. Ismerős az arca, szerintem évfolyamtársak vagyunk.
- Köszönöm! - mondta hugesz, és evett tovább, én pedig a lány nevén gondolkodtam. Tudom hogy látásból ismerem, de áá hogy hívják? Egye fenyő, megkérdezem.
- Öööhh bocsánat, hogy hívnak? Ismerős az arcod valahonnan. - lehet hogy csak hasonlít valakire, fogalmam sincs. Bármi megtörténhet! Az is lehet hogy Csokiániából jött! Az meg milyen király lenne! Csak nem létezik Csokiánia. Vagy mégis? Nem tudhatni! Lehet hogy azt hitték a szüleim hogy el fog pusztulni, ezért a földre menekültünk, de aztán nem történt semmi. Ez lehet magyarázat arra hogy alacsony vagyok! De nem, mert a nővérkém meg magas, nagyon magas, ahogy apa is, anya pedig alacsony, de magasabb nálam. És hugi is magasabb lesz lehet nálam ha nem leszek magasabb. Igaz, már nőttem kicsit a szünet alatt, lehet hogy a mágikus környezet miatt? Nem tudhatni! Vagy lehet hogy a magasságom most jött rá hogy túl alacsony. A magasságom tud gondolkodni? Nem hiszem, de nem tudhatni! Még mindig a nem tudhatni! a kedvenc mondatom. Nem is tudom mióta a kedvenc mondatom. Talán vizsgaidőszak utolsó napja óta? Azóta, ha jól emlékszek. Akkor ordibált az a szegény gramofon a folyosón, és azelőtti napon festettem be a hajamat rózsaszínre. Már nem is tudom hogy honnan jött az ötlet, csak befestettem, és most olyan, de valamikor úgyis kikopik vagy lenő, valamelyik. Fogalmam sincs milyen tartós a festék amivel befestettem.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:58
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. október 17. 17:09 Ugrás a poszthoz- Jó' van na, megijesztettél! - vágtam valami cuki pofit, amiből egy szerintem eléggé ijesztő fej sikeredett. Áh nem tudok aranyos arcot vágni. Nem hiszem hogy valaki meghallotta volna, mert még nincs itt senki hogy megbüntessen minket.
- Hát azt gondoltam hogy enni jöttél. - miért jött volna a konyhába? Lehet hogy a manókkal beszélgetni? Vagy manókat kínozni? Á, nem hiszem hogy Angénak lenne szíve manókat kínozni.
- Furák kicsit, de cukik. - válaszoltam, és bekaptam egy krumplit. Olyan finom! De lehet ha nem hasábkrumpli lenne, hanem héjában sült, akkor kiköpném. Soha többet nem akarok héjában sült krumplit enni.
Halkan elkezdem énekelni fogalmam sincs miért Holland-tól a Neverland-ot, mert hirtelen valahonnan befutott az agyamba. Egy zene tud futni? Nem tudom. Az én fejemben biztosan, ahogy a csokik is, meg a krumplik is. Szerencsére a házak Csokiániában nem csokiból lennének, mert megolvadna, és hát elszaladna, mert a csokik ott tudnak szaladgálni. De mi van ha a házak mozgássérült csokikból lennének? Akkor nem tudnának elfutni. Végül is... De az olvadás veszélye akkor is fent áll, na meg megennék a házakat. Inkább legyenek fából, azt szerintem senki sem eszi meg, remélem. Ha valaki elkezd fát falatozni, annak lehet orvos kell, ahogy nekem is. Én se vagyok túl normális a Csokiániás hülyeségemmel, meg a többivel se. Lehet kellene már az a Gondolatporszi 2000, vagy valami ilyesmi. Milyen lehet, ha nincsenek valakinek gondolatai? Nekem biztos jó lenne, mert nem lenne ennyi hülyeség a fejemben.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:59
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Asztrológia óra
Írta: 2018. október 17. 19:20
Ugrás a poszthozEgész idáig rohantam, azt hittem el fogok késni. De ideértem! Útközben azon gondolkodtam, hogy mi lesz ha elkések, és megkérdezi valaki tőlem, hogy miért késtem? Nem tudom már azt mondani, hogy valamit csinált a macskám, BokGil, de a szisza hugit élvezi, nem engem. Mondhatnám azt hogy késett a busz, de most nem busszal járok. Csak akkor járnék lehet busszal ha a saját kitalált bolygómon élnék. Holdbusz, milyen menőség lenne már! De lehet akkor nem holdbusznak kéne nevezni, hanem Csokibusznak? És csokiból lenne! Nem, mert akkor megenném.
- Jó napot! - köszöntem mikor beléptem a terembe, és utána egyből megláttam Zippmancsot és Holdangét. Egyből megindultam feléjük, és lehuppantam Mária mellé.
- Sziasztok! - köszöntem halkan nekik. Kíváncsi vagyok, miket fogunk tanulni. El is felejtettem megkérdezni Zippmancsékat, hogy miket vettek fel, de ezek szerint felvették az asztrológiát, másképp nem lennének itt. Vagy de? Lehet belógtak? Fogalmam nincs, de hát azért gondolom hogy felvették a tantárgyat. Már nem is emlékszem miért vettem fel, talán azért mert érdekesen hangzott, és gondoltam miért ne? Nem emlékszem.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:59
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. október 19. 19:32 Ugrás a poszthoz

Mei


Én nem követtem a lányt! Kikérem magamnak, csak pont arra ment amerre én! Meg a fény is, én pedig nem hoztam pálcát.
Ma gondoltam egyet, és lejöttem az erdőbe megnézni milyen. Szép meg minden, jártam már erdőben de ez más. Nem nagyon tudom megmondani miben más, de más szerintem, de lehet csak én látom így.
Csak halkan mentem, és csodáltam az erdőt. Nem fotóztam mert mivel? Itt lehetne szép fotókat készíteni. Nem figyeltem a lábam elé, és majdnem elestem, ezzel egy kis zajt csaptam.
A lány hátrafordult, én meg kicsit összerezzentem. Jajaj, nehogy azt higgye követtem! Én nem!
- Kentaur nem vagyok, és bácsi sem. - itt vannak kentaurok? Az milyen menő már! Nem láttam egy állatot se, vagy ha láttam is nem vettem észre mert inkább a növényeket néztem. Vagy láttam? Láttam egy cuki pókot, mégis láttam állatot! A pókok cukik, ahogy a szúnyogok és a méhecskék is, csak akkor nem amikor csípnek. Pók még szerencsére nem csípett meg, de szúnyog és méhecske már igen. Nem akarom többet. Nem, nem nem. Nem szeretném hogy megcsípjen még egyszer valami, de szerintem még fog megcsípni valami. Ha csak nem pusztulnak ki, de ha a méhecskék kipusztulnának, akkor nagy baj lenne. Alsóban mondta az irodalom tanárnéni, hogy Einstein egyszer azt mondta, hogy ha kipusztulnak a méhek, az emberiség csak négy évvel éli túl az apró rovarok eltűnését. Városi legenda vagy sem, egy biztos: ha a méhek eltűnnek, akkor nem csak a méznek, hanem a kávénak és csokoládénak is búcsút inthetünk.
A csokinak! Az egy katasztrófa lenne! Jó, az még nagyobb hogy az emberiség nem élné túl.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 22:00
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. október 19. 22:16 Ugrás a poszthoz

Mei


Elfogadtam a segítséget, és felálltam. Nem lett semmi sebem szerencsére.
- Köszönöm! - mosolyogtam.
- Van kedvem! - vigyorogtam mint a tejbe tök. Még sosem láttam igazi kentaurt, tök jó lenne látni egyet. Vagy többet.
- Nem tudom. - olyan szép ez a hely! Ideköltöznék ha lehetne. Az milyen jó lenne! De lehet éjjel félnék. Nem lehet, biztos. Á utálom a sötétet, olyan ijesztő, és a varázsvilágból már a mozgó festmények után mindent kinézek, még azt is hogy lehet itt szörny az ágy alatt. De tényleg. Azok a festmények nagyon ijesztőek. Hogy mozognak? Ha jól tudom ha megszáradt a festék nem tud mozogni. Vagy mégis? Hát láttam ahogy mozog!
- Moon Jun Seo vagyok! - mutatkoztam be, és meghajoltam. Megszokáás, pedig nem is éltem Koreában! Vagyis éltem, csak nem nagyon emlékszek rá. Jó, de voltam mikor elrángattak a mamához ünnepek alkalmával. Néha megkérdeztem a faltól, a lámpától, a pulcsitól, meg minden élettelen tárgytól hogy mi értelme van pár ünnepnek, és hogy miért kell ahhoz 'haza' utazni. Jó jó jó még oké lenne meg szeretném is ha a busani nagyihoz mennénk, de nem, nem mindig a szöulihoz kell menni, aki ahogy tud kritizál engem is, a nővéremet is, és anyut is. Hugit meg agyondicséri. Néha nem értem az embereket. Például akkor, amikor valaki azon gondolkozik hogy kék vagy zöld pólót vegyen fel? Na ez volt a világ legjobb példája. Nem jutott eszembe jobb példa, majd ha nem arra gondolok, akkor biztos fog valami jobb befutni az agyamba. A példák tudnak futni? Biztos, az én fejemben minden tud futni. A csokik, a kalapácsok, meg minden ami amúgy nem, mert nincsenek lábai!
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 22:00
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. október 20. 23:25 Ugrás a poszthoz

Mei


- Nézzük! - válaszoltam. Nagy baj nem lehet belőle. Remélem. Mi baj lehetne? Mit tudom én, jön egy gonosz varázsló és elátkoz? Nem hiszem. Már elkapták volna, vagy adtak volna róla hírt. Vagy nem, lehet senki se tud a létezéséről! Fogalmam sincs. Lehet Csokiániából szökött! De Csokiánia csak a fejemben létezik, az lehetetlen.
Yoro... yoroshi... yoroshiku... ez szerintem japánul van, olyan hangzása van, de lehet tévedek. Nem ismerem fel a nyelveket egy szóból, ha nem beszélem. De lehet akkor se ismerném fel ha beszélném, ki tudja?
- Én is örülök! - mosolyogtam, és megindultam a ház felé. Remélem nincs ott egy gyilkos... vagy egy mozgó festmény... vagy vagy vagy zombi. Á, zombik nincsenek. Vagy vannak? Nem tudhatni! Lehet hogy vannak csak annyira elrejtőznek hogy senki se tud róluk! Az lehetséges, nem? Lehet akkor már valaki felfedezte volna őket... de akkor a vezérük elé vitték volna, és és és a királyuk vagy mijük van kivégeztette volna! Az is lehet. Vagy nem, de nem baj, az én fejemben lehet, a valóságban meg nem biztos. Lehet kellene valami gondolatirtó 2000 nekem a hülye gondolatok ellen. Nekem gondolatok nélkül jobb lenne! Vagy nem tudom, van olyan hogy valakinek nincsenek gondolatai?
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 22:00
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. október 21. 23:47 Ugrás a poszthoz

Mei


- Másodikos. - válaszoltam.
Itt nincs gyilkos, se sötét varázsló, hacsak nem bújt el! Mi van ha elbújt? Miért bújt volna el? Fogalmam sincsen.
- Az biztos. - volt ez a hely takarítva valaha? Lehet, de az valamikor harminc éve lehetett, vagy az előtt. Vagy mikor meg lett építve, csak az tudja aki csinálta, vagy nem csinálta. Mert ha nem csinálta senki, akkor senki nem tudja. Mi van? Belegabalyodok a saját gondolataimba, kéne az a gondolatirtó. Milyen lenne gondolatok nélkül? Biztos jó. Vagy nem? Na de ráférne erre a helyre egy kis őszi nagytakarítás. Nem, ez nem hangzik jól, csak a tavaszi nagytakarítás hangzik jól szerintem, de a tavasz még hol van? Addig még van egy tél és az ősz többi része. Remélem idén lesz hó a télen! Tavaly nem nagyon volt, legalább is Egerben nem volt. Vagy volt, csak nem emlékszem, vagy nem voltam ott. Voltam Egeren kívül tavaly télen? Igen, karácsonykor amikor el kellett menni Koreába, de legalább a busani nagyihoz, annak örültem.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 22:00
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. október 23. 14:41 Ugrás a poszthoz- Yapyap! - válaszoltam Angénak. A másik kérdésén körülbelül tizenöt másodpercet gondolkodtam, de végül választottam - Én halak. - válaszoltam. Ha lehettem volna szűz akkor biztos azt választottam volna, de mivel nem, ezért a halak. Előszedtem a jegyzetemet a Halakról. Hm, önfeláldozó, mártír típus... mi a csokim az a mártír?
- Ange - suttogtam neki - Mi az a mártír? - kérdeztem úgy, mintha ez lenne a világ legnagyobb szégyene. Jó, vannak még olyan magyar szavak amiknek nem tudom a jelentését, például a lajtorja. Egy könyvben olvastam azt hiszem ezt a szót, vagy egy mugli újságban? Nem emlékszem. Közben tovább olvastam a jegyzetet. Nem tud parancsolni, nem tud nemet mondani, mindenkinek segít. Én se tudok parancsolni, de nemet tudok mondani, csak nem mindig. Több igent mondok mint nemet, de nincs is olyan sok dolog amire nemet mondok. Mégse tudok nemet mondani? De tudok, csak nem olyan sok dologra. Egyszer lehet megszámolom hányszor mondok igent vagy nemet, és este összehasonlítom. Ez lehetséges? Biztosan, csak lehet elfelejtem napközben és nem számolom.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 21:59
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. október 24. 22:31 Ugrás a poszthoz

Mei


Miután Mei eltüntette a koszt a babzsákfotelekről és leült az egyikbe, én a másik fotelkébe csüccsentem be.
- Nem tudok. - válaszoltam. Kész csoda hogy az elsőben vett varázslatokat tudom! De milyen király lehet az olyan varázslat ami megmutatja az élőlényeket! De hogy mutatná meg? Mint a hőkamerák beszíneznék? Vagy a körvonaluk világítana? De de de a körvonaluk hogy tudna világítani? Az élőlények is látnák hogy világít a körvonaluk, vagy csak aki varázsolt? Nem értek hozzá. A sétáló csokikat megmutatná? Azok is élnek vagy... nem? Ha tudnak sétálni akkor élnek, nem? Vagy... vagy csak a lábuk él? Milyen lehet az ha valaminek csak a lába él? Ijesztő lehet, egyáltalán létezik olyan? Fogalmam sincs, de mint nem rég gondoltam, meg szinte minden nap gondolom, én a mozgó festmények után mindent kinézek a varázsvilágból, még zombikat is, amik nem léteznek. Vagy de? Ki tudja, lehet hogy valami lakatlan helyen elzárva élnek, és egyszer kitörnek onnan és elfoglalják a világot! Az nem hiszem hogy jó lenne. Vagy de? Ki tudja, lehet az élőholtak jobb uralkodók lennének még az emberek! Amíg nem történik meg, addig nem lehet tudni. De nem hiszem hogy megtörténne.
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 22:01
Moon Jun Seo
INAKTÍV


"Bár a bőrünk sárga, lélekben kékek vagyunk"
RPG hsz: 126
Összes hsz: 1408
Írta: 2018. október 27. 13:54 Ugrás a poszthoz

Mei


Nagyra nyitott szemekkel néztem az ezüst állatkát. De cuki! Jó, nekem majdnem minden cuki. Vannak olyan dolgok amik nem cukik, de na! Például a legyek nem cukik, de a gabonakabócák azok! Meg olyan jól hangzik a nevük, gabonakabóca. Jó, néha kicsit belekeveredek mikor kimondom, és volt amikor azt mondtam hogy kabonababóca, de na, néha egy nyelvtörő kimondani.
Üzenetet küldeni? Nem is nagyon tudom hogy mi ez pontosan. Mintha egy könyvben olvastam volna, de nem emlékszem teljesen. Az is fura, hogy egy olyan könyvet olvastam ami nem a mugli világból van és nem is tankönyv! Csak a könyvtárban voltam, és egyszer csak levettem a polcról, mert érdekelt hogy mi van benne.
Tényleg király lenne, ha meg tudná mutatni hogy hol vannak a kentaurok! De egy varázslat tud gondolkodni? Fogalmam sincs, de az is király lenne! Ha például egy átok tudna gondolkodni, akkor lehet hogy direkt nem találná el a célpontot, mert mondjuk nem csinált semmit. De nem, ilyen nincs, vagy nem tudok róla, de sok mindent nem tudok, úgyhogy lehetséges! Vagy nem?
Utoljára módosította:Moon Jun Seo, 2018. október 31. 22:01
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Moon Jun Seo összes RPG hozzászólása (67 darab)

Oldalak: [1] 2 3 » Fel