36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
offline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Új ismeretség
Írta: 2014. november 12. 22:31
| Link

Mikor kijut a teraszra nagyot néz. Amit idáig látott az iskolából annyira lenyűgözte, hogy teljesen elfelejtkezett mindenről és észre se vette, hogy már majdnem két órája járkál a különböző termekben és folyosókon. Volt ugyan olyan rész, amit jobbnak látott elkerülni, sötétsége, vagy lezártsága esetleg tanár lakta mivolta miatt. A beszűrődő fényt követve most megint egy nagyon vonzó helyhez érkezett, a terasz amire kilépett gyönyörű. Elégedetten szemléli meg a kilátás adta környéket. Csipet végig a nyomában volt, persze itt ott lemaradt, vagy előre futott, de hűségesen követte mindenhová. Ami őt illeti köszönt  mindenkinek, akivel csak összefutott, de egy illedelmes köszöntés, vagy biccentés után mindenki ment a dolgára, vagy sietett tovább. Hiába látszik, hogy folyik a tanév és mindenki nagyon elfoglalt. Az egyik székre lehuppan miután a megfelelő látvány felé irányította azt. Igaz, így háttal van a bejáratnak, de nem vár ugye senkit. Elgondolkodva nézi a tájat, ami innen nagyon is jól látszik. Vajon milyen órákat kell, majd felvennie? Jó lenne megtanulni hoppanálni, de azt még biztosan nem fogják engedni, ahhoz még nem elég idős. ilyen és hasonló hasznos dolgokon töri a fejét és közben felhúzza lábait a fotelba maga elé, hogy kényelmesebben tudjon ülni. Csipet a növények között babrál, elképzelése sincs, hogy miért, de jól érzi magát itt és ez a lényeg. Akaratlanul is elhagyja száját az apró sóhaj, ahogy eszébe jut otthon lassan anya teríti az asztalt és megeteti az ikereket. Úgy tűnik ezen a békés helyen rátört hirtelen a honvágy.
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 12. 22:35
Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2014. november 13. 15:28 | Link

Kirának

Még mindig nem tudja elhinni, hogy tényleg itt van. És, hogy tényleg van mágia, meg vámpírok és sárkányok, vagy fura kimondhatatlan nevű, sosem hallott lények. Például házimanó. Meg dememicsodák.
Holmijait már áthurcolta a gólyarészleghez, ahol egy rakás emeletes ágy sorakozott. Sikerült becsekkolnia egy földszinti ágyhoz, felette pedig egy Tom nevű gyerek aludt, aki egészen jó fejnek tűnt elsőre. Nagyjából kipakolt - vagy inkább kihajigálta amit kiakart hajigálni - otthonosabbá tette kicsit az ágyát, aztán arra lett figyelme,s hogy ahhoz képest, mennyi mindent csinált ezen a napon, még mindig elég korán van. Veszélyes küldetésbe kezdett hát. Úgy döntött, hogy elkezdi felderíteni a kastélyt egyedül. Először arra gondolt, hogy odaül a többiekhez, akik egy kisebb kupacba verődve beszélgettek, de annyi furcsaságról dumáltak, amennyit nem tudott volna megemészteni egy napra. Így inkább azt mondta nekik, hogy éhes, és keres valami kajálda helyet, így elindult, hogy hosszú sétát tegyen a Bagolykőben. Igazából egyáltalán nem volt éhes, hiszen annyit falt a vacsora alatt, hogy még mindig majd kidurrant. Ahogy sétált a folyosókon, minden sarkon belebotlott valami furcsaságba. Beszélő, mozgó festmények, ahogyan Kristóf mesélte, - beszélgetett is egy kámzsás férfival, aki valamilyen mágikus tudós volt régen - zörgő lovagi páncélok, - az egyik jól rá is ijesztett, mikor utána fordult - és mintha az egyik elágazásnál egy ugráló, rózsaszín plüssnyulat látott volna, de eltűnt, mire odaért, és megszólíthatta volna. Minden olyan csodálatos volt, és olyan idegen, meg rémisztő. De valahogy mégis otthon érezte magát, és minden különös pillanat mosolyt csalt az arcára. El is határozta, hogy másnap azonnal levelet küld Bendegúzzal édesanyjának, hiszen máris annyi minden mesélni valója akadt.
Nagyjából egy órányi séta után bukkant rá az erkélyre. Vagy valami hasonló lehetett. Amikor kisétált, még észre sem vette az ott ücsörgő lányt, csak egyenesen a korláthoz ment, és szájtátva nézte az esti tájat. Talán már későre is járt, így nem maradhatott sok ideje a mászkáláshoz, de azért ez a kilátás megér még jó néhány perc álmélkodást.
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
offline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 13. 17:24
| Link

  Dereknek

Már éppen azon volt, hogy folytassa a sétát, amíg az idő engedi, de akkor megjelent a fiú, aki nem is véve észre őt egyenesen a kilátásban kezdett gyönyörködni. Kicsin meg is hökkent elsőre, de aztán gyorsan mérlegre téve a dolgot úgy döntött nagyon örül, hogy nincs egyedül, bár ez nem teljesen igaz. Meg is kellene szólítani valahogyan. Így, hogy a háta mögé került akaratlanul is, nem tartja túl jó ötletnek ráijeszteni egy hangos Sziával. A szőke nyúlánk fiú látszólag nagyon el van merülve a táj látványában, de Csipetre természetesen lehet számítani a fiú mellett lévő cserépből néz lemerevedve két lábát a levegőbe emelve. Ő gyorsabban reagál nála és csirreg kicsit, a fiú felé bátortalanul, hogy felhívja magára a figyelmet. Most már kezdi kínosan érezni magát a nagy csendtől.
-Khm... khm..
Köhint diszkréten és ha a fiú felfedezte, akkor megereszt felé egy örvendek mosolyt.
-Ugye milyen szép itt? Szia! A nevem Kiranella Amorden.
*Ráfüggeszti a szemeit. Első találkozásnak az új iskolában nem is rossz. ( persze leszámítva kedves mentorát és a jövő menő többieket). Első ránézésre a fiú szimpatikusnak látszik, azért kivár egy kicsit, hogy az első benyomást követhesse a második.
Utoljára módosította:Kiranella Amorden, 2014. november 13. 17:28
Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2014. november 13. 17:42 | Link

Kirának

Derek teljesen elmerül a sötét, csillagos szépségben, amikor hirtelen furcsa hangra lesz figyelmes maga mellől. Oda fordul, és egy kedves kis mókust pillant meg az egyik virágcserépben. Azonnal szélesen elmosolyodik.
- Szia! Hát te meg ki vagy? - kérdezi kedvesen az állatkát, amikor meghallja a torok köszörülést a háta mögül. Ijedten fordul meg, attól tartva, hogy talán egy tanár az, ő meg máris tilosban jár az első este, de csak egy lányt talál a háta mögött. De milyen lányt! Még sosem tett ilyet, de most szabályosan elámul a látványtól.
- Szia... - köszön vissza bátortalanul, majd egyszerűen csak kibukik a kérdés a száján. - Te angyal vagy?
Elég hülyén hangzik a dolog, de máris annyi minden újról hallott, hogy ezen sem lepődne meg. A lánynak pedig olyan szép, és különleges arca van, hogy szinte sugárzik, bevilágítva vele a környezetet.
- Igen, az...
Aztán hirtelen magához tér, és sikerül magára erőltetnie egy halvány mosolyt a bámulás helyett. Hiszen az nem is illő. Végre csak hozzá beszél valaki, ő meg elbaltázza egy hülyeséggel? na azt már nem!
- Én Derek Taylor vagyok... te is itt laksz? Vagyis tanulsz? Vagyis... valami?
Na... beszélgetés kezdeményezésből 1-es.
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬
Kiranella Amorden
INAKTÍV


Belle au bois dormant
offline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 99
Írta: 2014. november 13. 18:10 | Link

    Dereknek

Angyal...? Muszáj egy kicsit kuncognia. Kérdeznéd meg csak apámat... de azért kedves gondolat. Helyes fiú, de azt hiszem totál zavarba hozta a hirtelen felbukkanásom.
-Sajnos csalódást kell okoznom nem vagyok angyal. Honnan vetted ezt?
Mégis csak útjára indul a kis alig észrevehető kuncogás, de hamar abba is hagyja. Az első beszélgetése itt egy helyes fiúval, aki a második benyomásra is szimpatikus nem akarja elrontani az ismerkedést, azzal, hogy mesérti, vagy ... valami. Nem tudhatja mennyire érzékeny lélek és itt egyáltalán nem ismer eddig senkit. Jó lenne, ha akadna itt egy ismerős, barát, vagy hasonló.
-Szia Derek! Örülök, hogy alkalmam van beszélgetni valakivel végre. Tudod nem régen érkeztem, egészen pontosan ma. Itt van a szállás helyem. A Rellon házba lettem beosztva. Itt fogok tanulni, akkor ezek szerint te is.
Csipet eddig a pontig bírta türelemmel, csirreg egyet és felugrik a lábára, majd felkapaszkodik a vállára és onnan néz kíváncsian Derekre.
-Ő itt Csipet a mókusom.
Mutatja be kis állatkáját is és reméli a srác jobban reagál, majd rá, mint eddig a többiek. Nem mindenki szereti a rágcsálókat, de legalább valaki...
Hozzászólásai ebben a témában

Derek Taylor
INAKTÍV


Mindenkori Mókamester # Dercsi # Cicafiú Gwennek:D
offline
RPG hsz: 105
Összes hsz: 953
Írta: 2014. november 13. 18:22 | Link

Kirának

Mikor a lány elkezd kuncogni, kissé zavarban érzi magát, pedig ez ritkán fordul vele elő.
- Hát öhm...
Csak felnevet ő is. Most esik csak le neki, milyen bután is viselkedett.
- Bocsi, csak... hát szép vagy. Én meg mugli születésű, és nem ismerek itt még semmit meg senkit, azt se tudom mi merre hány méter. - vakarja meg zavartan a tarkóját. - Gondoltam létezhetnek angyalok is, ha már vámpírok, meg demeizék, meg ilyenek is, és Te totál... hát tökre úgy nézel ki, mint valami angyal, vagy tündér, vagy nem tudom. Vagy véla, vagy mi.
Na, a végén még saját magába is belezavarodik.
- Kiranella? Nagyon szép a neved. Szólíthatlak Kirának? Vagy Nella? Nelli? Van valamilyen beceneved? Az enyém egyszerűen csak Derek, így simán.
Végre elhallgat egy kicsit, amikor rájön, hogy már megint túl sokat beszél. Mindig dől belőle a szó. Inkább meghallgatja a lányt, de már a mondatain felénél ezer gondolat kavarog a fejében.
- Én is ma érkeztem, és annyi minden történt ennyi idő alatt! Elsős vagy te is? De jó! Én Eridonos lettem, és képzeld én is itt fogok tanulni, pedig magam se hiszem el, mert pár hete még totál mugli voltam! És...
Hirtelen félbe szakítja a saját maga mondatát, és mintha kissé még el is pirulna.
- Ne haragudj, sokat fecsegek... mondták már páran... most biztosan totál lököttnek nézel...
Felfigyel az aranyos kis mókusra, mely hirtelen a lány vállán terem, és hamarosan az is kiderül, hogy Csipetnek hívják, és Kiranella tulajdonát képezi.
- Nahát, a tiéd? Nagyon aranyos! Meg lehet simogatni?
Ha a lány igent mond, akkor megpróbálkozik a dologgal, és persze közben még elkezd beszélni egy csomó mindenről. Hogy még sosem látott mókust ilyen közelről, és neki egy baglya van, Bendegúz, ami tök jópofa, mert állítólag ezek a madarak viszik a leveleket, és a többi.
Hozzászólásai ebben a témában


♪ ♫ ♩ ♬

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint