37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
offline
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. június 26. 18:24 | Link

-Nincs beceneved? Végül is az Állia nem túl hosszú, és becézés nélkül is szép. De hogy érted, hogy a házad miatt? -számomra annyira furcsa volt ez a házak közötti versengés és elkülönülés. Persze, egy bizonyos fokig megértem, hogy legyenek olyan csapatok, akik összetartanak jóban-rosszban, de néhol túlzásnak tartom. Szerintem nem a házunk szabja meg hogy kik vagyunk. Én például levitás vagyok, de olyan lusta, hogy bármelyik másik ház is megirigyelné. Amikor idejöttem, bármelyik másik ház eszembe jutott, hogy oda fogok kerülni, de a levitát kizártam, mert a szorgalom, ami egy levitás alapfeltétele, az belőlem jócskán hiányzik. -feleszméltem, hogy ezt túl komoly arccal mondtam, ezért elmosolyodtam, és beletúrtam a hajamba. -Én még nem igazán élem át még a versengés izgalmát a házak között. Persze, a kviddics az izgalmas volt, de amúgy én nem óhajtok rivalizálni senkivel. -nem is ezt akartam mondani... Azt kezdtem el, hogy nem befolyásol senkit a háza. -Szóval... Engem nem lehet tipikus levitásnak mondani... Nem mondom, hogy a süveg tévedett, mikor ide osztott be, de még nem értem, miért. Talán a süveg is tesz néha kivételt, csak hogy izgalmasabb legyen.
Hozzászólásai ebben a témában

-=Éjfélkirály|Avatartalan=-
csacsi
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2014. június 27. 10:24 | Link

                                                                    Wolgast


Elég meglepő jelenség lehetek, ha megint sikerült meglepnem. Egyenlőre meg se próbálok válaszolni, mivel látom, hogy sok mindent szeretne mondani. Inkább mosolyogva rágcsálom a répám és figyelek. Elgondolkozva a hallottakon és elégé meglep Wolg, nem tűnik másodikosnál öregebbnek, de elég érdekes felfogása van. Van amiben egyetértek vele, de nem vagyunk teljesen egy véleményen. Miután hosszabb szünetet tart úgy veszem, hogy most már válaszolhatok. Komolyan nézek rá.
-Jó házba kerültél.
A falnak dőlök és folytatom.
-Én úgy gondoltam, hogy amikor megtudják melyik házból vagyok általában csak néznek és azt mondogatják, hogy nem lehet én nem illek oda.
Elmosolyodom.
-Pedig de, nagyon is oda illek, csak ez nem látszik mindig rajtam.
Elkezdem tekergetni az egyik tincsem.
-Meg én nem is vagyok olyan becézni való jelenség.
Utoljára módosította:Fandler Ágoston, 2014. július 10. 20:58
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium