37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
offline
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2024. március 26. 17:20 | Link

Lili || megjelenés

Előbb értem ide, bent várlak. Remélem kávézol. Puszi! Pötyögi Nárcisz az unokahúgának, mert valamivel korábban érkezett az étterembe és foglalta el az asztalukat az étterem lepkeházra emlékeztető részén. Kikért magának és Lilinek is egy-egy különleges kávét és amíg vár, Nagy Katalin új könyvének olvasását folytatja.
Unokahúga a felnőtt húga helyett terelgetni való kis barikája, úgyhogy amikor lehetősége van rá, szívesen tölti szabadidejét Lilivel. Hogy a mai program hogy alakul az ebédet követően, csak a lányon múlik.
- Lil! Szia! - int oda, mikor a Várkonyi lány megérkezik. Fel is áll, hogy puszival fogadja, aztán gyorsan végigméri. - Csinos vagy. Csak nem használtad a parfümöt, amit legutóbb vettünk? - beleszagol a levegőbe és nagy szakértőként hümmögni kezd. Emlékezteti az illat arra, amire azt mondta, "ez te vagy".
- Kértem neked is - mutat a gőzölgő kávéra, habár nem biztos benne, hogy szereti. Sebaj.
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíjas
Várkonyi Lilien
Diák Levita (H), Bogolyfalvi lakos, Negyedikes diákoffline
RPG hsz: 35
Összes hsz: 41
Írta: 2024. április 2. 17:52 | LinkÉppen a talárszabászaton járt, ott igazíttatott a talárján, aminek már a hosszával is probléma volt. Szerencsére azt ígérték, hogy pár nap és elkészül, nyugodtan rájuk bízhatja a munkát, így megkönnyebbült, hisz hamarosan évnyitó. Ekkor érte legkedvesebb unokanővérének az üzenete, gyorsan vissza is pötyögte, hogy siet és kávézik is. Még váltott pár szót ezután a szabóval, aki levett még egy méretet, Lilien ezután indulhatott.
- Szia Nárcisz! - belépve az ajtón már messziről kalimpált és teli mosollyal sietett a rokon irányába, hogy viszonozza a puszit és az ölelést.
- Áh, nem is, inkább Te nézel ki jól! - a bókokat sosem tudta megfelelően kezelni, és amúgy sem gondolta azt, hogy az a sima farmer és pulcsi kombó olyan jól állna rajta, nem is értett annyira a divathoz, ellentétben Nárcisszal, aki úgy festett, mint egy menő üzletasszony. - De igen, de csak egy picit - mosolyodott el, majd helyet is foglalt az egyik kényelmesnek tűnő széken.
- Úúúú tejszínhabbal? - lelkes lett, szerette a kávét, de nem hiányozhatott róla a hab, amire még kiskorában szokott rá. Pillantása megakadt a könyv gerincén, el is mosolyodott.  - A vége nagyon jó lesz, de nem lövöm le a poént - egy cinkos mosolyt felvillantott, dzsekijéből pedig ezután kikászálódott, mert odabent túl meleg volt. - Mi újság Veled? Az oviban minden rendben?
Hozzászólásai ebben a témában
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
offline
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2024. április 7. 10:58 | Link

Lili || megjelenés

Csak kedvességből bókol unokahúgának, megalapozza a közös vásárlásukat, amikor majd kritikusabban fog hozzáállni. Lilinek szüksége van egy új ruhatárra, meg némi ízlésre is, az biztos.
- Vékonyka vagy, rád fér egy kis édesség - természetesen nem bántásból mondja, ha kritizálni akarná unokahúgát, egyértelművé tenné gondolatait. - Olvastad már? Remélem hamarosan érkezik a folytatás is, Kata egyszerűen lenyűgöző író - rajongóként beszél róla és így, hogy Lili szerint jó a vége, még lelkesebben fogja folytatni.
- Az oviban minden szuper. De a szülők... - úgy sóhajt fel, mintha valami gond lenne velük. - Az egyik kislány apukája, te Lili, az az ember... Úgy meghajtanám, ha érted... Ma volt egy elég érdekes álmom vele és egy sráccal, akit a faluban látok egyre gyakrabban. Húúúhhh - cinkosan mosolyog, tuti zavarba hozza nyíltságával unokahúgát és még a homlokát is megtörli.
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíjas
Várkonyi Lilien
Diák Levita (H), Bogolyfalvi lakos, Negyedikes diákoffline
RPG hsz: 35
Összes hsz: 41
Írta: 2024. április 7. 12:30 | Link- Igen, már én is észrevettem - mondja kissé fancsali arcot vágva, mert bizony látta már magát a tükörben és sosem tetszett magának úgy igazán. Tényleg vékony, de nem is nagyon tud hízni, hiába is eszik.  - Vagy lehet, hogy sportolnom kellene valamit. Te mit sportolsz? - kérdez rá, mert megfordul a fejében, hogy esetleg, ha Nárcisz nem bánná, akkor alkalomadtán becsatlakozna hozzá. - Igen és annyira jó a vége - lelkesen csillognak a szemei, lehet, hogy valamelyik nap újra is olvassa, mert Kata tényleg remekül bánik a szavakkal. Ha kell nevettet, máskor meg megsirattatja az embert, akárhogy is nézzük, remek történeteket kreál.
Belekortyol a kávéjába, ami még mindig az egyik legfinomabb itt a városban, a kiskanállal pedig egy kis tejszínhabot is bekap mellé.  - Nem értem, meghajt?- Lilien egy kicsit gondolkodik, de ahogy leesik neki, egy picit azért elkerekednek a szemei is. - Jajj Nárcisz - nevet és talán még el is vörösödik, mert nem igazán szokott ilyen dolgokról beszélni. - Egy fiú? Milyen fiú? Mesélj! És mi volt pontosan az álomban vele és azzal az apukával, hogy is hívják?- ezt már sokkal érdekesebbnek tartja, régen az álomfejtés is nagyon érdekelte, így talán majd most is megfejthetik az unokanővére álmát.
Hozzászólásai ebben a témában
Mérey Nárcisz Mara
Bogolyfalvi lakos, Előkészítős tanár


killer queen
offline
RPG hsz: 61
Összes hsz: 589
Írta: 2024. április 28. 21:52 | Link

Lili || megjelenés

- A pilates csodákra képes, barack feneked lesz tőle. Eljöhetnél velem, egyeztessünk majd - lelkes, hisz mentorálhatja unokahúgát, akire igencsak ráfér némi önbizalomfejlesztés és minden, ami ehhez hozzá tudja segíteni. Az egyensúly a fontos.
A könyv ugyan közös témát jelent, na de amikor a pasitémára terelődik a szó é Nárcisz belemegy az álmaiba, Lilinél márkibillenti a zavarmércét. Nárci is néz rá egy pillanatig, hogy mégis mi ez a kérdés, aztán elfojt egy vigyort.
- Láttam már ingben, melegítőben és hétköznapiban is, egyszerűen nem tudom, mivel foglalkozhat. Magas, barna, szép a mosolya, de mindig két kávét visz, gondolom van valakije - lemondó sóhaj hagyja el ajkait, majd kortyol a kávéjából, mielőtt folytatná. - Az apuka pedig fiatalos, Magnum bajsza van, irtó szexi. Felesége van, ő is esélytelen... Na de álmomban az ágyamban voltak mindketten, egyik alattam... - kezd bele, de abbahagyja, mielőtt Lili arcának színe beleolvadna a vörös rózsákba.
- Neked van kiszemelted, szívem? Valaki helyes az iskolában? - tereli a témát unokahúgára, mindenféle hátsószándék nélkül. Na jó, talán annyira nem anélkül. Jó lenne tudni, milyen fiúnak kell felkelteni az érdeklődését.
Hozzászólásai ebben a témában


Várffy-Zoller Vándordíjas
Várkonyi Lilien
Diák Levita (H), Bogolyfalvi lakos, Negyedikes diákoffline
RPG hsz: 35
Összes hsz: 41
Írta: 2024. május 12. 13:36 | Link- Benne vagyok - hasonlóan unokanővéréhez, ő is fellelkesül, mert egyedül nem is merne belépni semmilyen edzőterembe, nem hogy pilates-re. Nárcisz társaságában viszont úgy érzi, hogy ez sikerülni fog. Addig is, míg nem vágnak bele a nagy életmódváltásba, gyorsan lecsap a tejszínnel felturbózott kávéra és kanállal kezdi el eszegetni róla a karamellával ízesített habot. A mellé kortyolt kávét viszont majd kiköpi, amikor felfogja és megérti azt, hogy miről is mesél neki épp Nárci. Még rá is szól, de utána mégis csak kíváncsiskodik, hogy ki is ez a srác és az apuka. - Nem biztos az, lehet hogy a főnökének viszi, nem? Vagy csak egy barátjának - bármi lehetséges, ehhez több infót kellene szerezniük arról a srácról, aki a leírás alapján tényleg jól nézhet ki, mondjuk biztosan nem olyan jól, mint Levente. Egy pillanatra eszébe is jut a srác és el is mosolyodik a gondolatra. - Na de Nárcisz! - ismét arcpirító mondat, Lili rá is szól az unokanővérére és gyorsan oldalra pillant, hogy nem-e hallgatja őket valaki. Ha az anyja most itt lenne, biztos rosszallóan nézne a Mérey lányra.
- Nekem? - miért is ne épp egy újabb arcpirító téma, már olyan vörös, mint a rózsa.  - Van egy fiú, mestertanonc és nagyon helyes. Kviddicsezik is, de nem csak a suli csapatában, igazán tehetséges és olyan jó vele beszélgetni, tök aranyos - meséli mosolyogva. - Csak az a fura, hogy barátkozik velem. Nem értem, hogy miért - megvonja a vállait, mert tudja jól, hogy ő nem épp egy olyan lány, mint akikre a kviddicsjátékosok szemet vetnének. Túl szépnek sem tartja magát, és nagyon stílusa sincs, egyszerű, mint egy faék.
- Nárci, nincs kedved segíteni ruhákat venni? Neked sokkal jobb az ízlésed, mint anyának - egy valami, amit nem tud a könyvekből megtanulni, az a divat. A kávéjából ismét fogyaszt, el kell ismerni, hogy ez a karamellás az egyik legfinomabb, amit kóstolt ezen a helyen. - Egyébként mi a terved az apukával? Nyugtass meg, hogy semmi - nem örülne, ha majd egy napon az a pletyka járná a falut, hogy a rokona tett tönkre egy házasságot. Nem is nagyon ért egyet az ilyen dolgokkal, és Nárciszt is féltené.
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed