Bűbájos-diós csipet
A könnyű, kevert tésztát zsírban kell kisütni, de miközben a forró zsiradékba csorgatjuk figyelni kell az alakjára is, ami akkor jó, ha egy diót mintáz. Belseje tetszőleges krémekkel (sóssal és édessel is) tölthető.
>> Kép
Hólé
Természetesen a név csupán alkotója fantáziáját tükrözi és nem a valódi összetevőt, hiszen ez egy egyszerű tejfölös uborkaleves. Amitől azonban mégis különleges, az, az, hogy tészta helyett apró hópelyhekre és jégvirágokra lelhet benne a fogyasztója.
>> Kép
Sajtfalatka
Tejből készített krémes sajthengerek zöldfűszerekkel és borssal, esetenként mentapaprikával fűszerezve. A különleges ízvilágot kedvelők esetleg kérhetnek mellé mákonybab-mártást.
>> Kép
A könnyű, kevert tésztát zsírban kell kisütni, de miközben a forró zsiradékba csorgatjuk figyelni kell az alakjára is, ami akkor jó, ha egy diót mintáz. Belseje tetszőleges krémekkel (sóssal és édessel is) tölthető.
>> Kép
Hólé
Természetesen a név csupán alkotója fantáziáját tükrözi és nem a valódi összetevőt, hiszen ez egy egyszerű tejfölös uborkaleves. Amitől azonban mégis különleges, az, az, hogy tészta helyett apró hópelyhekre és jégvirágokra lelhet benne a fogyasztója.
>> Kép
Sajtfalatka
Tejből készített krémes sajthengerek zöldfűszerekkel és borssal, esetenként mentapaprikával fűszerezve. A különleges ízvilágot kedvelők esetleg kérhetnek mellé mákonybab-mártást.
>> Kép
Csokolandusz
Az egyik legkedveltebb levesfajta, melyet sok helyen édességként tálalnak. Na, és, hogy mi az alapanyaga? Természetesen csokoládé. De, hogy milyen, az a készítőn múlik. Szóval lehet "kerek csokoládé, szögletes csokoládé, hosszú csokoládé, rövid csokoládé, gömbölyű csokoládé, lapos csokoládé, tömör csokoládé, lyukas csokoládé, csomagolt csokoládé, meztelen csokoládé, egész csokoládé, megkezdett csokoládé, édes csokoládé, keserű csokoládé, csöves csokoládé, mogyorós csokoládé, tejcsokoládé, likőrös csokoládé, tavalyi csokoládé, idei csokoládé, és minden olyan csokoládé, amit csak készítenek a világon." Általában croissant-kockákkal és vaníliás tojáshabbal vagy tejszínhabbal tálalják.
>> Kép
Herbária
Macskagyökeret, martilapu levelét és ezerjófű virágát főzik egybe ehhez a különleges főként keserű, enyhén csípős leveshez. Nem közkedvelt, de az idősebb emberek által gyakran készített leves.
>>Kép
Hideg meggyleves
Nem sokban különbözik mugli megfelelőjétől, hacsak azt nem vesszük különbségnek, hogy ez sokkal hatásosabb hűsítő, hiszen valóban jeges érzéssel kedveskedik fogyasztóinak. Evése közben először az ujjbegyek hűlnek le, onnan terjed szét a hideg az egész testben.
>> Kép
Levenduló
Levendula leves, almapürével sűrítve. Könnyed levendula illat száll fel belőle, és a színe is a virágtól lila. Díszíteni tejszínnel szokás, az éttermekben különösen művészi képeket rajzolnak a folyadék tetejére.
>> Kép
Sajtkrémleves gazdagon
Legalább két-háromféle sajtból készülő, sűrű, tejszínes leves zöldségekkel. A legtöbb családnál trappista és cheddar alapú, sárgarépával, karalábéval és gombával főzik össze és friss kenyérrel tálalják. Nagyon laktató, téli estéken forrón a legfinomabb. Még ízletesebb reszelt sajttal a tetején, frissen pirított kenyérkockákkal. >> Kép
Tökpüré leves
A finomra pépesített, sűrű tökleves félúton van a főzelékek felé, ám mégis inkább az előbbibe soroljuk. Ízre édeskés, legtöbbször csirkehússal vegyítik össze, gombával díszítik. Igen laktató, sokszor már nincs is kedve tőle az embernek második fogást enni. Mácsa mama konyhájában az írónő sokszor említi gyermekei és unokái kedvenc leveseként. Sok múlik a tálalásán! >> Kép
Az egyik legkedveltebb levesfajta, melyet sok helyen édességként tálalnak. Na, és, hogy mi az alapanyaga? Természetesen csokoládé. De, hogy milyen, az a készítőn múlik. Szóval lehet "kerek csokoládé, szögletes csokoládé, hosszú csokoládé, rövid csokoládé, gömbölyű csokoládé, lapos csokoládé, tömör csokoládé, lyukas csokoládé, csomagolt csokoládé, meztelen csokoládé, egész csokoládé, megkezdett csokoládé, édes csokoládé, keserű csokoládé, csöves csokoládé, mogyorós csokoládé, tejcsokoládé, likőrös csokoládé, tavalyi csokoládé, idei csokoládé, és minden olyan csokoládé, amit csak készítenek a világon." Általában croissant-kockákkal és vaníliás tojáshabbal vagy tejszínhabbal tálalják.
>> Kép
Herbária
Macskagyökeret, martilapu levelét és ezerjófű virágát főzik egybe ehhez a különleges főként keserű, enyhén csípős leveshez. Nem közkedvelt, de az idősebb emberek által gyakran készített leves.
>>Kép
Hideg meggyleves
Nem sokban különbözik mugli megfelelőjétől, hacsak azt nem vesszük különbségnek, hogy ez sokkal hatásosabb hűsítő, hiszen valóban jeges érzéssel kedveskedik fogyasztóinak. Evése közben először az ujjbegyek hűlnek le, onnan terjed szét a hideg az egész testben.
>> Kép
Levenduló
Levendula leves, almapürével sűrítve. Könnyed levendula illat száll fel belőle, és a színe is a virágtól lila. Díszíteni tejszínnel szokás, az éttermekben különösen művészi képeket rajzolnak a folyadék tetejére.
>> Kép
Sajtkrémleves gazdagon
Legalább két-háromféle sajtból készülő, sűrű, tejszínes leves zöldségekkel. A legtöbb családnál trappista és cheddar alapú, sárgarépával, karalábéval és gombával főzik össze és friss kenyérrel tálalják. Nagyon laktató, téli estéken forrón a legfinomabb. Még ízletesebb reszelt sajttal a tetején, frissen pirított kenyérkockákkal. >> Kép
Tökpüré leves
A finomra pépesített, sűrű tökleves félúton van a főzelékek felé, ám mégis inkább az előbbibe soroljuk. Ízre édeskés, legtöbbször csirkehússal vegyítik össze, gombával díszítik. Igen laktató, sokszor már nincs is kedve tőle az embernek második fogást enni. Mácsa mama konyhájában az írónő sokszor említi gyermekei és unokái kedvenc leveseként. Sok múlik a tálalásán! >> Kép
Bárányborda
Tipikus vasárnapi ebéd, egy könnyű leves után jól tud esni. Sóval, borssal, rozmaringgal fűszerezett hús kis olajon átsütve, majd fokhagymát sütve mellé. Ha kész a hús, a fokhagymák még maradnak az olajban, ezt felöntve vízzel és citromlével egy savanykás mártást kapunk, melyet a frissen sült húsra öntünk és azonnal tálaljuk. >> Kép
Coronusborda narancsos töltelékkel
A Merlin-ünnepi (a híres varázsló születését ünneplik ekkor) lakoma egyik legfontosabb fogása volt, ma már kizárólag báránybordából készítik, mert a coronusok a világ legtöbb országában védettek. Az étel különlegessége nemcsak gyümölcsös ízében rejlik, de a falatok lenyelése után érzett gyomorremegés is kedveltté teszi. >> Kép
Gombalak
A szürkeszőrű farkastinóru kalapjából (amely akár 15-20 cm átmérőjűre is megnőhet) készült egytálétel. Sütőben élénk pirosra pirul az addig szürke kalap, de mindeközben levet alig ereszt, így ruganyossága megmarad. Töltelékként puhára főzött feketekölest kevernek össze fűszeres paradicsompürével és sajttal. Éttermekben is gyakran kapható, egyszerű, mégis kiadós étel, különösen a gyerekek vannak oda érte. >> Kép
Orchideakorall baconnel
A koral A varázslók körében is ritkaságszámba-menő fogás. Otthon nem érdemes nekiállni, csak szakavatott séfek képesek fogyaszthatóra elkészíteni a
baconszeletekbe borított korallt. Így sütik vagy főzik kész állapotúra. >>Kép
Spagettipite
Pite formában megsütött spagetti paradicsomos, fűszeres szósszal. A tészták helyes elkészítés esetén kígyószerűen mozognak, tekergőznek. Érdemes gyorsan elfogyasztani, vagy villával kordában tartani, ha nem akarjuk, hogy az ölünkben kössön ki. >> Kép
Tésztában sült auguránhús
Kelttészta töltelékeként Augurán húsa használandó. Ez az étel elég drága, gazdagabb varázslókörökben is ínyencségnek számít, mert legfőbb alapanyaga nehezen beszerezhető. Az ételt készítik másféle húsokkal is. Az auguránnal készült étel hűs érzést kelt a gyomorban. >> Kép
Varázstekercs
Vékony tésztába tekert gyógynövények (általában: mezei iringó, közönséges vasfű, madársóska, igazi édesgyökér) olajban kisütve. >> Kép
Tipikus vasárnapi ebéd, egy könnyű leves után jól tud esni. Sóval, borssal, rozmaringgal fűszerezett hús kis olajon átsütve, majd fokhagymát sütve mellé. Ha kész a hús, a fokhagymák még maradnak az olajban, ezt felöntve vízzel és citromlével egy savanykás mártást kapunk, melyet a frissen sült húsra öntünk és azonnal tálaljuk. >> Kép
Coronusborda narancsos töltelékkel
A Merlin-ünnepi (a híres varázsló születését ünneplik ekkor) lakoma egyik legfontosabb fogása volt, ma már kizárólag báránybordából készítik, mert a coronusok a világ legtöbb országában védettek. Az étel különlegessége nemcsak gyümölcsös ízében rejlik, de a falatok lenyelése után érzett gyomorremegés is kedveltté teszi. >> Kép
Gombalak
A szürkeszőrű farkastinóru kalapjából (amely akár 15-20 cm átmérőjűre is megnőhet) készült egytálétel. Sütőben élénk pirosra pirul az addig szürke kalap, de mindeközben levet alig ereszt, így ruganyossága megmarad. Töltelékként puhára főzött feketekölest kevernek össze fűszeres paradicsompürével és sajttal. Éttermekben is gyakran kapható, egyszerű, mégis kiadós étel, különösen a gyerekek vannak oda érte. >> Kép
Orchideakorall baconnel
A koral A varázslók körében is ritkaságszámba-menő fogás. Otthon nem érdemes nekiállni, csak szakavatott séfek képesek fogyaszthatóra elkészíteni a
baconszeletekbe borított korallt. Így sütik vagy főzik kész állapotúra. >>Kép
Spagettipite
Pite formában megsütött spagetti paradicsomos, fűszeres szósszal. A tészták helyes elkészítés esetén kígyószerűen mozognak, tekergőznek. Érdemes gyorsan elfogyasztani, vagy villával kordában tartani, ha nem akarjuk, hogy az ölünkben kössön ki. >> Kép
Tésztában sült auguránhús
Kelttészta töltelékeként Augurán húsa használandó. Ez az étel elég drága, gazdagabb varázslókörökben is ínyencségnek számít, mert legfőbb alapanyaga nehezen beszerezhető. Az ételt készítik másféle húsokkal is. Az auguránnal készült étel hűs érzést kelt a gyomorban. >> Kép
Varázstekercs
Vékony tésztába tekert gyógynövények (általában: mezei iringó, közönséges vasfű, madársóska, igazi édesgyökér) olajban kisütve. >> Kép
Bagolykő cupcake
Nem vagy biztos benne, hogy jó házba osztottak? Próbáld ki Bagolykő cupcake-jeit! Csokis alaptészta vaníliás vajkrémmel a tetején. A tésztában találhatsz az adott háznak megfelelő krémet: Eridon-piros, Navine-sárga, Rellon-zöld, Levita-kék. Mindegyik más ízű, a ráadás pedig az, hogy ha megeszel egyet, akkor az adott ház jelképállata jelenik meg a kézfejeden. Olyan félórát marad rajtad, ha pedig több sütit eszel, máshol is megjelenik.
>> Kép
Csermelymenedéki bonbon
Vessünk egy pillantást erre a különlegességre. A lepkék mozognak rajta, a virágai illatosak, a belsejük mindegyike is mennyei... lehet. Illetve a szóbeszéd szerint az is. De mivel ez egy méregdrága, kézzel készített édesség, a 10 sarló árával csak csodálni tudjuk, amikor valaki kap ilyet a környezetünkben. >> Kép
Dobostorta
Ennek a varázslókörökben oly népszerű süteménynek elkészítették a mugli változatát is, ami hasonlóan kelendővé vált, de kevésbé mágikus. A varázsos dobostortának valóban van ritmusérzéke - legalábbis a jól elkészítettnek - és ügyesen veri a ritmust, amivel meg is alapozza a buli hangulatát. >> Torta
Égzselé
Üvegpohárban tálalt kék zselé, vanília ízű habfagylalttal. Ettől biztosan a felhők között érzed majd magad, ugyanis fogyasztása után enyhe levitációval áld meg. >> Kép
Gesztenyés szelet
Gesztenyés krémmel töltött, kétszínű piskótából álló szelet, ami halkan dudorászik magában, a belsejében pedig forró csokoládé gömb található. >> Kép
Kacagó barack
Már a sütemény maga is nevetgél, de, ha eszel belőle, biztosan jó kedved kerekedik, és a te nevetésedtől lesz hangos a környék. >> Kép
Kürtőskalács
Akárcsak a Dobostortának, ennek az édességnek is van mugli változata, s a varázslóvilág elég unalmasnak is találja. Az igazi kürtőskalácsba belefújva különböző állathangokat hallathat az ember, de akad olyan ízesítés is, amivel egymás hangját lehet utánozni. Minél rövidebb a kalács, annál vékonyabb lárma tör belőle elő. >> Kürtőskalács
Rellon-bogyó
Méltón kiérdemelte a helyét az ínyencségek között. A bagolyköves, rellonos diákok saját fejlesztésű, igencsak finom tésztájú süteményük ízét csak a belerejtett meglepetés szokta elrontani. Hogy ez éles tárgy, vagy enyhe méreg, netalán altató, vagy balszerencselé, az változó. >> Kép
Pöffeszkedő puding
Miközben eszed, egyre nagyobbra dagad a tányéron, és, ha nem sikerül időben elfogyasztanod az arcodba robban. A puding íze változatos lehet, készítőtől függ. >>
Kép
Rumgombóc
Halványkék gombóc, rumos-meggyes töltelékkel. Pár falat után igazi kalózként ordít tőle az ember. Vigyázat, csak felnőtteknek ajánlott! >> Kép
Visszanyaló fagyi
A muglik nem tudják, de nagyon is van alapja a "visszanyal a fagyi" mondásuknak, ugyanis ezek a fagylaltok tényleg visszanyalnak! A különböző színű, ízesítésű, méretű és formájú gombócok abban is eltérnek hagyományos társaiktól, hogy amikor megnyaljuk őket, minden alkalommal visszanyalnak, a duplanyelv változat pedig dupla édességmámort biztosít. >> Kép
Nem vagy biztos benne, hogy jó házba osztottak? Próbáld ki Bagolykő cupcake-jeit! Csokis alaptészta vaníliás vajkrémmel a tetején. A tésztában találhatsz az adott háznak megfelelő krémet: Eridon-piros, Navine-sárga, Rellon-zöld, Levita-kék. Mindegyik más ízű, a ráadás pedig az, hogy ha megeszel egyet, akkor az adott ház jelképállata jelenik meg a kézfejeden. Olyan félórát marad rajtad, ha pedig több sütit eszel, máshol is megjelenik.
>> Kép
Csermelymenedéki bonbon
Vessünk egy pillantást erre a különlegességre. A lepkék mozognak rajta, a virágai illatosak, a belsejük mindegyike is mennyei... lehet. Illetve a szóbeszéd szerint az is. De mivel ez egy méregdrága, kézzel készített édesség, a 10 sarló árával csak csodálni tudjuk, amikor valaki kap ilyet a környezetünkben. >> Kép
Dobostorta
Ennek a varázslókörökben oly népszerű süteménynek elkészítették a mugli változatát is, ami hasonlóan kelendővé vált, de kevésbé mágikus. A varázsos dobostortának valóban van ritmusérzéke - legalábbis a jól elkészítettnek - és ügyesen veri a ritmust, amivel meg is alapozza a buli hangulatát. >> Torta
Égzselé
Üvegpohárban tálalt kék zselé, vanília ízű habfagylalttal. Ettől biztosan a felhők között érzed majd magad, ugyanis fogyasztása után enyhe levitációval áld meg. >> Kép
Gesztenyés szelet
Gesztenyés krémmel töltött, kétszínű piskótából álló szelet, ami halkan dudorászik magában, a belsejében pedig forró csokoládé gömb található. >> Kép
Kacagó barack
Már a sütemény maga is nevetgél, de, ha eszel belőle, biztosan jó kedved kerekedik, és a te nevetésedtől lesz hangos a környék. >> Kép
Kürtőskalács
Akárcsak a Dobostortának, ennek az édességnek is van mugli változata, s a varázslóvilág elég unalmasnak is találja. Az igazi kürtőskalácsba belefújva különböző állathangokat hallathat az ember, de akad olyan ízesítés is, amivel egymás hangját lehet utánozni. Minél rövidebb a kalács, annál vékonyabb lárma tör belőle elő. >> Kürtőskalács
Rellon-bogyó
Méltón kiérdemelte a helyét az ínyencségek között. A bagolyköves, rellonos diákok saját fejlesztésű, igencsak finom tésztájú süteményük ízét csak a belerejtett meglepetés szokta elrontani. Hogy ez éles tárgy, vagy enyhe méreg, netalán altató, vagy balszerencselé, az változó. >> Kép
Pöffeszkedő puding
Miközben eszed, egyre nagyobbra dagad a tányéron, és, ha nem sikerül időben elfogyasztanod az arcodba robban. A puding íze változatos lehet, készítőtől függ. >>
Kép
Rumgombóc
Halványkék gombóc, rumos-meggyes töltelékkel. Pár falat után igazi kalózként ordít tőle az ember. Vigyázat, csak felnőtteknek ajánlott! >> Kép
Visszanyaló fagyi
A muglik nem tudják, de nagyon is van alapja a "visszanyal a fagyi" mondásuknak, ugyanis ezek a fagylaltok tényleg visszanyalnak! A különböző színű, ízesítésű, méretű és formájú gombócok abban is eltérnek hagyományos társaiktól, hogy amikor megnyaljuk őket, minden alkalommal visszanyalnak, a duplanyelv változat pedig dupla édességmámort biztosít. >> Kép
Abszol-út bögre
Hová megy az, aki mindent egyszerre meg akar vásárolni London területén? A híres Abszol-útra. Ha valakinek édességre fáj a foga, ugyanakkor szívesen inna egy melengető forrócsokit, de nem akar dönteni, akkor ez az ital neki való. A kakaót csokoládésziruppal meghintett bögrébe öntik, majd mogyoróvajas krémet kennek a tetejére, ami egy bűbájnak köszönhetően semmiképpen nem süllyed le az edény aljára. Erre nyomnak házikészítésű tejszínhabot, amit aztán megszórnak karamellás popcornnal, illetve helyenként eltérő válogatású egyéb édességekkel. >> Kép
Adenossa
Porból folyadékkal kikeverve élénk rózsaszín folyadékká válik, melynek már virágillatú, nyugtató, bódító gőze is álmosító hatású, maga a folyadék pedig erős, de gyengéd altató. Többféle, elsősorban virágízekben kapható, legnépszerűbbek a rózsa, a liliom és a tulipán.
Naponta maximum 1-2 csészével ajánlott fogyasztani. Rendszeresen nagyobb vagy több adagban való használata alvászavarokat okozhat! Dobozban, 5-10-20 csomagos kiszerelésben árulják. Kapható véletlenszerűen választott, különböző ízekkel, de akár egy dobozban egyetlen fajtával is. Reklámszlogenje: "Az álom, mely megérint."
Antarctica
Kék színű ital, ami a legnagyobb melegben is egyből lehűti a testet. Por formájában kapható, melyhez vizet keverve rögtön iható is. A folyadék nem válik hideggé, és elég szobahőmérsékletű vízzel vegyíteni, így az érzékenyebb fogúak is bátran fogyaszthatják. Többféle ízesítésű, legjobban fogyó ízei a gumicukor és az uborkás limonádé. Dobozban, 5-10-20 csomagos kiszerelésben árulják. Kapható véletlenszerűen választott, különböző ízekkel, de akár egy dobozban egyetlen fajtával is. Reklámszlogenje: "A jég hűvös csókja."
Arabica
Kis zacskónyi por, mely vízzel vagy tejjel keverve vörös színű folyadékká hígul. Élénkítő hatású, melynek már illata is képes felébreszteni az alvó embert. Serkenti az agyműködést, csökkenti az ásítás kényszerét, gátolja az elalvást. Semleges, vízszerű ízével kiválóan oltja a szomjat is. Naponta maximum 2-3 csészével ajánlott fogyasztani. Rendszeresen nagyobb vagy több adagban való használata alvászavarokat okozhat! Dobozban, 5-10-20 csomagos kiszerelésben árulják. Reklámszlogenje: "Ébredj, hogy tehess az álmaidért!"
Atacama
Zöldes színű, átlátszó folyadék, mely egyetlen pillanat alatt átmelegíti az embert a lábujja hegyétől a feje búbjáig. Csak egy kevés vizet kell keverni a porhoz, és rögtön iható is. Nem forró, nem kell a melegítéssel bajlódni. Több ízben is kapható, legnépszerűbbek a mézes barack és a fahéjas narancs, de közkedvelt a vaníliás banán és a levendulás alma is.
A fogyasztók szerint olyan érzés, mintha valaki egy meleg takarót terítene rájuk. Dobozban, 5-10-20 csomagos kiszerelésben árulják. Kapható véletlenszerűen választott, különböző ízekkel, de akár egy dobozban egyetlen fajtával is. Reklámszlogenje: "Egy korty forró érintés."
Cidri-limcsi
Vagy szofisztikáltabb érdeklődők és önérzetes férfiak szerint: Cidri Limonádé. Vagy Cidromádé. Ez a nyár nagy slágere, lényegében egy citromos, frissítő jégkása, ami a szádban olyan érzés, mintha friss hó lenne. Egy pillanatra sem csomósodik össze, válik szívhatatlanná, elviselhetetlenné, undi rémálommá. Mellékhatásként jégvirágok tűnhetnek fel a gyanútlan szürcsölő teljes testén, hűtve azt, ám csak kellemes mértékben. Hatása 1 órán át tart. >> Kép
Cumulonimbus
Áfonya és málna ízű ital, melybe alma vagy körteszeleteket kevernek. Ebben a formájában gyerekek is fogyaszthatják, de létezik vodkával dúsított változata is. A hozzá adott szívószál valójában egy üreges nyelű villa, amivel a folyadék elfogyása után is viszonylag könnyen és kulturáltan lehet kienni a pohárból a gyümölcsdarabokat. Különlegessége, hogy az első korty után a fogyasztó bizsergést kezd érezni a tarkójánál, majd haja égnek áll, a tincsek között időnként apróbb szikrák láthatók. Ez a hatás az ital fogyasztását követő 10 percben változatlan, majd folyamatosan veszít az erejéből, végül megszűnik.
Csiriócserje
Általában aranyporba mártott szélű pezsgőspoharakban szolgálják fel ezt a pezsgőből és vattacukor-szirupból álló italt. Egy-két szem szedret vagy áfonyát is dobnak bele, majd egy apró növénykével koronázzák meg. Az ital titka, hogy gyorsan meg kell inni, különben a kis ágacska növésnek indul és fél órán belül termetes bokorrá cseperedik a pohárban. >> Kiadáskor >> Tíz perc után
Elixír üccsi
Jégkockába zárt, mókás bájitalok egy pohárnyi limonádéba dobva. Melyik olvad ki először? És mi lesz, ha összekeverednek? A gyerekek nagy kedvence. >> Kép
Éjfél főzet
A pontos összetevői ennek a koktélnak a legtöbb ember előtt titokban vannak tartva. Nem is lehet minden második szórakozóhelyen rátalálni, mert szakavatott emberek képesek csak az elkészítésére. A legfeltűnőbb, hogy fekete, mint az éjszaka. Második ránézésre már feltűnik, hogy apró csillagok derengenek benne, mintha az égbolt egy kis darabjába kortyolnál. Sokakat melankolikussá tesz és elgondolkodásra késztet, de a fogyasztói szerint az íze mindenkinek más, valami olyan, amit rég óta kívánnak, de valahogy sosem jutottak hozzá, vagy elfeledtek. Egyesek úgy vélik képes az emberben régi vágyakat és célokat újra felidézni. >> Kép
Grimmió, a mesemondó kakaó
Por formájában kapható, melyhez forró vizet vagy tejet keverve, habos, kakaóízű italt kapunk. Az első korty után a folyadék felszínéből kiemelkednek egy népszerű mese alakjai, megelevenítve történetüket. Újabb kortyolás esetén a mesélés szünetel, majd ugyanonnan folytatódik mindaddig, míg a mese véget nem ér vagy a kakaó el nem fogy.
Dobozban, 5-10-20 csomagos kiszerelésben árulják. Kapható véletlenszerűen választott, különböző mesékkel, de akár egy dobozban egyetlen fajtával is. Reklámszlogenje: "Egy bögre kakaó, egy bögre kaland."
Jeges csók
A pohár széle cukorba és kókuszpelyhekbe van mártva, a tartalma pedig egy kissé kásás, alkoholos koktél. Sűrű kókusztej, különféle likőrök és varázslatok alkotják, amitől hűsítő, könnyed itallá elegyedik. A fogyasztója fél órán át hideg lehelettel áldatik meg, illetve az ajkai dér csókolta, élénk rózsaszín színt öltenek. Ha igazán tehetséges mixer készíti, akár fehér hajat is eredményezhet. >> Kép
Óceánkoktél
Ismered az érzést, mikor ott vagy az óceán mellett, s hallod a víz zúgását? Nos, ha nem se csüggedj, mert ha ezen ital poharának szélén végighúzod az ujjad, biztosan hallani véled! Ám az ízét alkoholos mivolta miatt csak nagykorúságod után fogod megtudni. >> Kép
Sütőtök turmix kókusztejjel
Ezen érdekes ízvilágú italt a furcsa neve ellenére elég sokan szeretik. A megmaradt sütőtökbélt apróra turmixolják, a kókusztejtől pedig igen finom, krémes állaga lesz. Sokszor a tetejét fahéjjal hintik meg, vagy oda kanalazzák a tejes készítményt díszítés gyanánt. >> Kép
Hová megy az, aki mindent egyszerre meg akar vásárolni London területén? A híres Abszol-útra. Ha valakinek édességre fáj a foga, ugyanakkor szívesen inna egy melengető forrócsokit, de nem akar dönteni, akkor ez az ital neki való. A kakaót csokoládésziruppal meghintett bögrébe öntik, majd mogyoróvajas krémet kennek a tetejére, ami egy bűbájnak köszönhetően semmiképpen nem süllyed le az edény aljára. Erre nyomnak házikészítésű tejszínhabot, amit aztán megszórnak karamellás popcornnal, illetve helyenként eltérő válogatású egyéb édességekkel. >> Kép
Adenossa
Porból folyadékkal kikeverve élénk rózsaszín folyadékká válik, melynek már virágillatú, nyugtató, bódító gőze is álmosító hatású, maga a folyadék pedig erős, de gyengéd altató. Többféle, elsősorban virágízekben kapható, legnépszerűbbek a rózsa, a liliom és a tulipán.
Naponta maximum 1-2 csészével ajánlott fogyasztani. Rendszeresen nagyobb vagy több adagban való használata alvászavarokat okozhat! Dobozban, 5-10-20 csomagos kiszerelésben árulják. Kapható véletlenszerűen választott, különböző ízekkel, de akár egy dobozban egyetlen fajtával is. Reklámszlogenje: "Az álom, mely megérint."
Antarctica
Kék színű ital, ami a legnagyobb melegben is egyből lehűti a testet. Por formájában kapható, melyhez vizet keverve rögtön iható is. A folyadék nem válik hideggé, és elég szobahőmérsékletű vízzel vegyíteni, így az érzékenyebb fogúak is bátran fogyaszthatják. Többféle ízesítésű, legjobban fogyó ízei a gumicukor és az uborkás limonádé. Dobozban, 5-10-20 csomagos kiszerelésben árulják. Kapható véletlenszerűen választott, különböző ízekkel, de akár egy dobozban egyetlen fajtával is. Reklámszlogenje: "A jég hűvös csókja."
Arabica
Kis zacskónyi por, mely vízzel vagy tejjel keverve vörös színű folyadékká hígul. Élénkítő hatású, melynek már illata is képes felébreszteni az alvó embert. Serkenti az agyműködést, csökkenti az ásítás kényszerét, gátolja az elalvást. Semleges, vízszerű ízével kiválóan oltja a szomjat is. Naponta maximum 2-3 csészével ajánlott fogyasztani. Rendszeresen nagyobb vagy több adagban való használata alvászavarokat okozhat! Dobozban, 5-10-20 csomagos kiszerelésben árulják. Reklámszlogenje: "Ébredj, hogy tehess az álmaidért!"
Atacama
Zöldes színű, átlátszó folyadék, mely egyetlen pillanat alatt átmelegíti az embert a lábujja hegyétől a feje búbjáig. Csak egy kevés vizet kell keverni a porhoz, és rögtön iható is. Nem forró, nem kell a melegítéssel bajlódni. Több ízben is kapható, legnépszerűbbek a mézes barack és a fahéjas narancs, de közkedvelt a vaníliás banán és a levendulás alma is.
A fogyasztók szerint olyan érzés, mintha valaki egy meleg takarót terítene rájuk. Dobozban, 5-10-20 csomagos kiszerelésben árulják. Kapható véletlenszerűen választott, különböző ízekkel, de akár egy dobozban egyetlen fajtával is. Reklámszlogenje: "Egy korty forró érintés."
Cidri-limcsi
Vagy szofisztikáltabb érdeklődők és önérzetes férfiak szerint: Cidri Limonádé. Vagy Cidromádé. Ez a nyár nagy slágere, lényegében egy citromos, frissítő jégkása, ami a szádban olyan érzés, mintha friss hó lenne. Egy pillanatra sem csomósodik össze, válik szívhatatlanná, elviselhetetlenné, undi rémálommá. Mellékhatásként jégvirágok tűnhetnek fel a gyanútlan szürcsölő teljes testén, hűtve azt, ám csak kellemes mértékben. Hatása 1 órán át tart. >> Kép
Cumulonimbus
Áfonya és málna ízű ital, melybe alma vagy körteszeleteket kevernek. Ebben a formájában gyerekek is fogyaszthatják, de létezik vodkával dúsított változata is. A hozzá adott szívószál valójában egy üreges nyelű villa, amivel a folyadék elfogyása után is viszonylag könnyen és kulturáltan lehet kienni a pohárból a gyümölcsdarabokat. Különlegessége, hogy az első korty után a fogyasztó bizsergést kezd érezni a tarkójánál, majd haja égnek áll, a tincsek között időnként apróbb szikrák láthatók. Ez a hatás az ital fogyasztását követő 10 percben változatlan, majd folyamatosan veszít az erejéből, végül megszűnik.
Csiriócserje
Általában aranyporba mártott szélű pezsgőspoharakban szolgálják fel ezt a pezsgőből és vattacukor-szirupból álló italt. Egy-két szem szedret vagy áfonyát is dobnak bele, majd egy apró növénykével koronázzák meg. Az ital titka, hogy gyorsan meg kell inni, különben a kis ágacska növésnek indul és fél órán belül termetes bokorrá cseperedik a pohárban. >> Kiadáskor >> Tíz perc után
Elixír üccsi
Jégkockába zárt, mókás bájitalok egy pohárnyi limonádéba dobva. Melyik olvad ki először? És mi lesz, ha összekeverednek? A gyerekek nagy kedvence. >> Kép
Éjfél főzet
A pontos összetevői ennek a koktélnak a legtöbb ember előtt titokban vannak tartva. Nem is lehet minden második szórakozóhelyen rátalálni, mert szakavatott emberek képesek csak az elkészítésére. A legfeltűnőbb, hogy fekete, mint az éjszaka. Második ránézésre már feltűnik, hogy apró csillagok derengenek benne, mintha az égbolt egy kis darabjába kortyolnál. Sokakat melankolikussá tesz és elgondolkodásra késztet, de a fogyasztói szerint az íze mindenkinek más, valami olyan, amit rég óta kívánnak, de valahogy sosem jutottak hozzá, vagy elfeledtek. Egyesek úgy vélik képes az emberben régi vágyakat és célokat újra felidézni. >> Kép
Grimmió, a mesemondó kakaó
Por formájában kapható, melyhez forró vizet vagy tejet keverve, habos, kakaóízű italt kapunk. Az első korty után a folyadék felszínéből kiemelkednek egy népszerű mese alakjai, megelevenítve történetüket. Újabb kortyolás esetén a mesélés szünetel, majd ugyanonnan folytatódik mindaddig, míg a mese véget nem ér vagy a kakaó el nem fogy.
Dobozban, 5-10-20 csomagos kiszerelésben árulják. Kapható véletlenszerűen választott, különböző mesékkel, de akár egy dobozban egyetlen fajtával is. Reklámszlogenje: "Egy bögre kakaó, egy bögre kaland."
Jeges csók
A pohár széle cukorba és kókuszpelyhekbe van mártva, a tartalma pedig egy kissé kásás, alkoholos koktél. Sűrű kókusztej, különféle likőrök és varázslatok alkotják, amitől hűsítő, könnyed itallá elegyedik. A fogyasztója fél órán át hideg lehelettel áldatik meg, illetve az ajkai dér csókolta, élénk rózsaszín színt öltenek. Ha igazán tehetséges mixer készíti, akár fehér hajat is eredményezhet. >> Kép
Óceánkoktél
Ismered az érzést, mikor ott vagy az óceán mellett, s hallod a víz zúgását? Nos, ha nem se csüggedj, mert ha ezen ital poharának szélén végighúzod az ujjad, biztosan hallani véled! Ám az ízét alkoholos mivolta miatt csak nagykorúságod után fogod megtudni. >> Kép
Sütőtök turmix kókusztejjel
Ezen érdekes ízvilágú italt a furcsa neve ellenére elég sokan szeretik. A megmaradt sütőtökbélt apróra turmixolják, a kókusztejtől pedig igen finom, krémes állaga lesz. Sokszor a tetejét fahéjjal hintik meg, vagy oda kanalazzák a tejes készítményt díszítés gyanánt. >> Kép
Csavart szarv
Kinézetre olyan, mint egy unikornis szarva, de valójában ostyaréteg, aminek a belsejében legalább háromféle fagylaltot találni. A fagylaltok íze nincs megszabva, a variációk száma végtelen. Az eredeti/hagyományos recept szerint mentás, sütőtökös és csokis.
Habpálca
Egy nagyjából 10 cm hosszú, 1 cm átmérőjű többféle színben kapható rudacska. Forró italba téve feloldódik, és habot képez az ital tetejére, ami illeszkedik az ital ízvilágához.
Ára: 1-1,5 sarló
Hangulatnyalóka
Érdekessége, hogy elfogyasztásától számítva pár óráig a hajunk, a bőrünk, a fogsorunk, vagy valamilyen testrészünk színe hangulatunk szerint változik. Igen ritka esetekben a hatás napokig eltarthat, egy hét után érdemes meglátogatni a legközelebbi ispotályt. >> Kép
Kedvenc szelet
Ez egy csokoládé, aminek az a különlegessége, hogy minden harapásnál, minden falatnál a fogyasztója kedvenc ízei bukkannak fel sorra. Olyan mintha egy szeletkébe vagy 100 ízt tömörítettünk volna. A gyártója semmit nem hajlandó elárulni róla, ez hogy lehetséges, szigorúan bizalmas és titkolt, de sokan próbálkoznak home-made készítéssel, sikertelenül. >>
Kép
Pattogó kukorica
Semmiben nem különbözik varázstalan, pattogatott kukorica nevű társától, csupán annyiban, hogy a papírdobozból vagy éppen tölcsérből előszeretettel ugrál ki, így érdemes lefedni vagy gyorsan bekapkodni, ha szeretnél jól lakni a pénzedért. A gyakorlottabb pattogó kukorica fogyasztók azt játsszák, hogy az éppen elugró pattogatott kukorica szemet a szájukkal kapják el. >>
Kép
Ragaszkodó Rágógumi
A színes kis rágógolyók csomagban kaphatóak, mindegyik szín másra képes. (Van minden csomagban piros (eper ízű), kék (áfonya ízű), zöld (alma ízű), sárga (barack ízű), fehér (körte ízű), fekete (fekete szeder ízű)) A pirosból olyan nagy buborék lesz, amit ha elég kitartóan fújnak akár fel is emelheti a földtől pár centire azt, aki éppen fogyasztja; a kéktől kacagórohamot kap az illető; a zöldtől akaratlanul fecseg, aki belekóstolt; a sárga olyan nyúlós és erős, hogy akár meg is lehet vele kötözni valakit; a fehértől átmenetileg drasztikusan színt vált az ember haja (feketéből szőke, barnából vörös..stb.); végül a fekete, amely annyira ragad, hogy képes tőle összeragadni az ember szája. A fekete és kék rágókat gyakran összekeverik.
A ragaszkodó jelzőt azért kapta, mert mindegyikről általánosan elmondható, miután elveszti ízét és erejét ezzel, utólag émelygést, szédülést, gyengeséget okozhat 1-2 órácskára. A csomagoláson van figyelmeztetés! >>
Kép
Ropis-sajtos miniseprű
Egyszerű kis előétel, gyerekzsúrokra gyakran készítik. A sajtot csíkokra vágjuk, egyik szélét berojtozzuk és rákötjük egy ropira. A varázslat benne az, hogy 10 centi magasra tud repülni, bele a gyerekek szájába. >> Kép
Válaszadó szívecskék
Színes, szívecske alakú kis cukorkák ezek, amik különlegessége az, hogy apró kis feliratok jelennek meg rajta, mikor a tulajdonosuk a kezébe veszi és megenné azt. Állítólag mindig egy őt aktuálisan foglalkoztató kérdés megválaszolásához segít hozzá, sokak szerint azonban csak nagy szavak rajzolódnak ki rajta, ám ettől függetlenül nagyon finom és sokan keresik ajándékba barátnak, tesónak, önmaguknak. >> Kép
Varázslatos vattacukorfélék
- olyanok, amiken ehető gumigyíkok vagy gumiegerek mászkálnak
- a chillis ízesítésű vattacukor olyan, mintha nem is vattacukor lenne, hanem egy nagy fáklyaláng egy hurkapálcán, csak épp ez ehető tűz.
- világítós vattacukor >> Kép
Kinézetre olyan, mint egy unikornis szarva, de valójában ostyaréteg, aminek a belsejében legalább háromféle fagylaltot találni. A fagylaltok íze nincs megszabva, a variációk száma végtelen. Az eredeti/hagyományos recept szerint mentás, sütőtökös és csokis.
Habpálca
Egy nagyjából 10 cm hosszú, 1 cm átmérőjű többféle színben kapható rudacska. Forró italba téve feloldódik, és habot képez az ital tetejére, ami illeszkedik az ital ízvilágához.
Ára: 1-1,5 sarló
Hangulatnyalóka
Érdekessége, hogy elfogyasztásától számítva pár óráig a hajunk, a bőrünk, a fogsorunk, vagy valamilyen testrészünk színe hangulatunk szerint változik. Igen ritka esetekben a hatás napokig eltarthat, egy hét után érdemes meglátogatni a legközelebbi ispotályt. >> Kép
Kedvenc szelet
Ez egy csokoládé, aminek az a különlegessége, hogy minden harapásnál, minden falatnál a fogyasztója kedvenc ízei bukkannak fel sorra. Olyan mintha egy szeletkébe vagy 100 ízt tömörítettünk volna. A gyártója semmit nem hajlandó elárulni róla, ez hogy lehetséges, szigorúan bizalmas és titkolt, de sokan próbálkoznak home-made készítéssel, sikertelenül. >>
Kép
Patás Praliné
Ahogy a neve is sejteti, ez bizony az édesszájú lókedvelők kedvenc luxusédessége. Európa legrangosabb varázsversenyein mindig kapható ez a csodás csemege, amit a német Wundersee™ varázsnasi-manufaktúra dobott először piacra. A III. Európai Mágikus Lovasnapokon debütált, ahol hat szerencsés, sok eredményt elért lovat választottak ki előre. A gazdáik beleegyezését és közreműködését kérve elkészítették a Patás Praliné első szériáját, melyből a versenyen csupán 200 doboznyi volt elérhető a nagyközönség számára. A kis édességek példaképeik enyhén pufi mását alkotják, minden darabot kézzel festenek és bűvölnek, mielőtt a dobozba kerülne. Egy dobozban minden lóból három példány található, és legjobb tudomásunk szerint továbbra is a hat híres paci felálláshoz tartják maguk. A dobozt kinyitva a lovacskák prüszkölésbe és kapálásba kezdenek, ha túl sokat rázkódott a tárolóalkalmatosság, még akár meg is bokrosodhat az egyed, mielőtt elszelelne. Csak óvatosan!
Minden csomagolás hűtő-bűbájjal rendelkezik.
Egy doboz értéke 4 galleon 7 sarló
Az első széria: Lovak és ízek >> A pacik, festés és csomagolás előtt
Ahogy a neve is sejteti, ez bizony az édesszájú lókedvelők kedvenc luxusédessége. Európa legrangosabb varázsversenyein mindig kapható ez a csodás csemege, amit a német Wundersee™ varázsnasi-manufaktúra dobott először piacra. A III. Európai Mágikus Lovasnapokon debütált, ahol hat szerencsés, sok eredményt elért lovat választottak ki előre. A gazdáik beleegyezését és közreműködését kérve elkészítették a Patás Praliné első szériáját, melyből a versenyen csupán 200 doboznyi volt elérhető a nagyközönség számára. A kis édességek példaképeik enyhén pufi mását alkotják, minden darabot kézzel festenek és bűvölnek, mielőtt a dobozba kerülne. Egy dobozban minden lóból három példány található, és legjobb tudomásunk szerint továbbra is a hat híres paci felálláshoz tartják maguk. A dobozt kinyitva a lovacskák prüszkölésbe és kapálásba kezdenek, ha túl sokat rázkódott a tárolóalkalmatosság, még akár meg is bokrosodhat az egyed, mielőtt elszelelne. Csak óvatosan!
Minden csomagolás hűtő-bűbájjal rendelkezik.
Egy doboz értéke 4 galleon 7 sarló
Az első széria: Lovak és ízek >> A pacik, festés és csomagolás előtt
Pattogó kukorica
Semmiben nem különbözik varázstalan, pattogatott kukorica nevű társától, csupán annyiban, hogy a papírdobozból vagy éppen tölcsérből előszeretettel ugrál ki, így érdemes lefedni vagy gyorsan bekapkodni, ha szeretnél jól lakni a pénzedért. A gyakorlottabb pattogó kukorica fogyasztók azt játsszák, hogy az éppen elugró pattogatott kukorica szemet a szájukkal kapják el. >>
Kép
Ragaszkodó Rágógumi
A színes kis rágógolyók csomagban kaphatóak, mindegyik szín másra képes. (Van minden csomagban piros (eper ízű), kék (áfonya ízű), zöld (alma ízű), sárga (barack ízű), fehér (körte ízű), fekete (fekete szeder ízű)) A pirosból olyan nagy buborék lesz, amit ha elég kitartóan fújnak akár fel is emelheti a földtől pár centire azt, aki éppen fogyasztja; a kéktől kacagórohamot kap az illető; a zöldtől akaratlanul fecseg, aki belekóstolt; a sárga olyan nyúlós és erős, hogy akár meg is lehet vele kötözni valakit; a fehértől átmenetileg drasztikusan színt vált az ember haja (feketéből szőke, barnából vörös..stb.); végül a fekete, amely annyira ragad, hogy képes tőle összeragadni az ember szája. A fekete és kék rágókat gyakran összekeverik.
A ragaszkodó jelzőt azért kapta, mert mindegyikről általánosan elmondható, miután elveszti ízét és erejét ezzel, utólag émelygést, szédülést, gyengeséget okozhat 1-2 órácskára. A csomagoláson van figyelmeztetés! >>
Kép
Ropis-sajtos miniseprű
Egyszerű kis előétel, gyerekzsúrokra gyakran készítik. A sajtot csíkokra vágjuk, egyik szélét berojtozzuk és rákötjük egy ropira. A varázslat benne az, hogy 10 centi magasra tud repülni, bele a gyerekek szájába. >> Kép
Válaszadó szívecskék
Színes, szívecske alakú kis cukorkák ezek, amik különlegessége az, hogy apró kis feliratok jelennek meg rajta, mikor a tulajdonosuk a kezébe veszi és megenné azt. Állítólag mindig egy őt aktuálisan foglalkoztató kérdés megválaszolásához segít hozzá, sokak szerint azonban csak nagy szavak rajzolódnak ki rajta, ám ettől függetlenül nagyon finom és sokan keresik ajándékba barátnak, tesónak, önmaguknak. >> Kép
Varázslatos vattacukorfélék
- olyanok, amiken ehető gumigyíkok vagy gumiegerek mászkálnak
- a chillis ízesítésű vattacukor olyan, mintha nem is vattacukor lenne, hanem egy nagy fáklyaláng egy hurkapálcán, csak épp ez ehető tűz.
- világítós vattacukor >> Kép
Sajtvirág-teakeverék
Még viszonylag új terméknek számít a boltok polcain, de máris hihetetlen népszerűségnek örvend. Nevét a szárított virágszirom reszelt sajthoz hasonló kinézetéről kapta, azonban nem kell aggódni, íze inkább gyümölcsökre emlékeztet. Mértékletes fogyasztása ajánlott, ugyanis ha túllépjük a javasolt mennyiséget, akkor mellékhatásként egy-két órára sajtszagot fog árasztani a hajunk. E tulajdonságának köszönhetően egyre gyakrabban bukkanhatunk rá csínytevő diákok táskájában is.
Málnacukor
Megfázás ellen kitűnő, orosz eredetű házi praktika. Egy befőttes üveget félig töltünk kristálycukorral, majd málnát halmozunk rá, amíg meg nem telik. Felöntjük egy kis vízzel, majd pirosló szegfűszegolajat (Syzygium purpurascens) csepegtetünk bele, és alaposan összekeverjük. Korlátozás nélkül fogyasztható, pár óra alatt megszünteti a megfázást. Kisgyermekeknél igazán hatékony, ha nem akarják bevenni a megfázás elleni bájitalt, ezt meg lehet próbálni, szeretni fogják édes íze miatt.
Mentapaprika
Pizzafeltétként igazán népszerű, hirtelen sütött mentapaprika-levél. Ráharapva hullámzó erősséggel hűl ki, vagy forrósodik fel a szájban, ezzel folyamatos meglepetéseket okozva. Íze alapvetően semleges, így sós és édes ételeknek egyaránt kitűnő fűszere. Boltokban is kapható, akár ízesített változatban is (pörköltmogyorós, málnás, hagymakrémes).
100g mentapaprika (egy zacskó) 1 sarlóért kapható.
Még viszonylag új terméknek számít a boltok polcain, de máris hihetetlen népszerűségnek örvend. Nevét a szárított virágszirom reszelt sajthoz hasonló kinézetéről kapta, azonban nem kell aggódni, íze inkább gyümölcsökre emlékeztet. Mértékletes fogyasztása ajánlott, ugyanis ha túllépjük a javasolt mennyiséget, akkor mellékhatásként egy-két órára sajtszagot fog árasztani a hajunk. E tulajdonságának köszönhetően egyre gyakrabban bukkanhatunk rá csínytevő diákok táskájában is.
Málnacukor
Megfázás ellen kitűnő, orosz eredetű házi praktika. Egy befőttes üveget félig töltünk kristálycukorral, majd málnát halmozunk rá, amíg meg nem telik. Felöntjük egy kis vízzel, majd pirosló szegfűszegolajat (Syzygium purpurascens) csepegtetünk bele, és alaposan összekeverjük. Korlátozás nélkül fogyasztható, pár óra alatt megszünteti a megfázást. Kisgyermekeknél igazán hatékony, ha nem akarják bevenni a megfázás elleni bájitalt, ezt meg lehet próbálni, szeretni fogják édes íze miatt.
Mentapaprika
Pizzafeltétként igazán népszerű, hirtelen sütött mentapaprika-levél. Ráharapva hullámzó erősséggel hűl ki, vagy forrósodik fel a szájban, ezzel folyamatos meglepetéseket okozva. Íze alapvetően semleges, így sós és édes ételeknek egyaránt kitűnő fűszere. Boltokban is kapható, akár ízesített változatban is (pörköltmogyorós, málnás, hagymakrémes).
100g mentapaprika (egy zacskó) 1 sarlóért kapható.
Közreműködtek:
Angelinne Stanwood
Dolnay Camil
Edler Bonnie
Emma McNeilly
Lewy Bojarski
Merkovszky Ádám
Pataki-Molnár Csenge
Varga Nóra
Vikohino Thaihasy
Yarista Palarn
Zippzhar Mária Stella
Angelinne Stanwood
Dolnay Camil
Edler Bonnie
Emma McNeilly
Lewy Bojarski
Merkovszky Ádám
Pataki-Molnár Csenge
Varga Nóra
Vikohino Thaihasy
Yarista Palarn
Zippzhar Mária Stella