31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Május 15-én (szombat) véget ér az Évnyitó, kérünk, addig zárjátok ott játékaitokat!


Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Jenna Harvey
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. augusztus 12. 22:13 | Link

Ru, fuss! Grin     Szeretném leszögezni, hogy drága hölgyünk nem az a beszédesebb fajta, aki bárkihez odamegy és csak úgy társalgásba kezd az illetővel. Sőt! Nem olyanra sikeredett, hogy buzgón cukin néz ki, a beszéde nyájas, hízelgő, hogy majd szétrobban a vidámságtól, de amint valaki felbőszíti, azonnal fogja a saját hörcsögét és beteszi a mikróba. Leszögezném ezt, de nincs szögem se kalapácsom. Utóbbival el is lehetett volna ütni az időt!
     Lánykánk azért szólította le a magában merengő fiatalembert, mert nemrégiben látta elsuhanni házának valamelyik dohos szegletében. Tisztában van azzal, hogy milyen érzés teljesen új helyre kerülni és egy idegen helyen jó sokáig magányosnak lenni. Tehát így került ide, a suhanc mellé, de már állnak is fel és tovagyalogolnak, hogy árnyék után kajtassanak.
 - London! Lucky... - csóválja fejét elkerekedett szemeivel. Egyrészt nem is hitte volna, hogy ő is angol, hiszen manapság ott már nem divatos a "Rufus" név. Bezzeg, ha az óvónő kiejti a száján azt, hogy "Dávid", máris a fél óvoda odanyargal. Na és a brit főváros? Ez nem igazság! Legszívesebben összetűzésbe kerülne a sráccal, amiért ő olyan klassz helyen lakott, neki meg csak a szomszéd Mary néni jutott, aki azt feltételezte Jennáról, hogy madárürüléket kent az ablakára. Eszelős világ.
 - Brighton - morcosan jegyzi meg lakhelyének kilétét. Az ifjú könnyen gondolhatná most: "Te is inkább áramot vezess, ne kocsit!". De nem így történt: alanyunk hosszasan részletezni kezd egy szimpla esetet, melyben egy katicát üldöz. Bocs. Marikabogarat. Mondjuk ez felettébb poénos, szőkeségünk is vihog egyet rajta, de a történet végén nem tud mást mondani, mint egy "wow"-t. Azt hiszem ennyi telik csak tőle jelenleg. Sajnos ez kevés és gyenge, mint Quasimodo hátúszásban.
       - Miért pont idejöttél? A sintérek nem végeznek valami jó munkát... - harap szájába, majd Rufus felé pillant - Csak egy Jenna-féle humorbonbonos kérdés volt. De azért milyen egy ketrecbe bezárva? - viccelődik, bár azon sem lepődnék meg, ha a fiú fogna egy hólapátot (nyáron) és agyonütné vele mondván; "This is Rufus!". Azért kíváncsian várja, hogy mit fog rá reagálni. Nem tartja magát bunkónak, hiszen akkor már rég megfogták volna, és fejbe kólintottak volna egy Árpád-kori törpemarhát.
Utoljára módosította:Jenna Harvey, 2013. augusztus 12. 22:14
Hozzászólásai ebben a témában
Rufus Saron
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 88
Összes hsz: 716
Írta: 2013. augusztus 12. 22:52 | Link

Jenna, alias Móka Miki Cheesy


-Brighton? Az jó hely-mondom mosolyogva a lánynak, bár, hogy őszinte legyek még sosem jártam ott, de éreztem a hangján, hogy nem örül annak, amiért én Londonban lakom. És ez vagy amiatt van, mert utálja a Londonban élőket, vagy amiatt, mert, hogy ő nem ott lakik és féltékeny rám. Na, de megesik az ilyen, nem is feszegetem tovább a témát. Viszont annak örülök, hogy a kis történetem elnyerte a tetszését, ez egy jó jel. Ez vagy azt jelenti, hogy tényleg viccesnek tartotta, vagy csak inkább nevetett egyet jelezve, hogy borzalmas volt, de nem akar megbántani azzal, hogy nem nevet a törin. És msot megmutata a vicces oldalát, vettem ám a lapot.
-Haha..te vicces kislány vagy, mondták már?-teszem fel neki a kérdés, s közben jobb szemöldökömet felhúzom és mosolyt csalok az arcára, valljuk be jó dumája van, de azért engem se kell féltenem, ha ő is csipkelődik, akkor én is.
-Te szimpatikus vagy....mondjuk nekem nem, de valakinek biztos.-na most bevágom azt a nézésemet, ami azt sugallja neki, hogy "most jól megkaptad kis anyám". Bár nem gondoltam komolyan amit mondta, csak én is viccelődök vele ahogy ő is velem. Végre találtam itt egy embert, aki remélhetőleg nem veszi magára ezt a csipkelődést, és lehet vele poénkodni. És most eljött a pillanat, amikor én csendben várom, hogy mit reagál erre a lány.
Hozzászólásai ebben a témában

Minden bajra két orvosság van:
az idő és a csend

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék