33. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék
Fénylő Lelkek Udvara - Damjanovits Ármin hozzászólásai (3 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Damjanovits Ármin
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 97
Összes hsz: 540
Írta: 2012. december 3. 18:41 | Link

Hollym - Tizenegyet üt az a fránya óra

Tekintve, hogy gyakorlatilag gyengélkedőre küldött megint egy egész kviddics csapatnyi embert, illendő, hogy meglátogassa őket. Egy kicsit elhúzódott a dolog, már estefelé van, amikor elindul kifelé. Viszont, ha már itt van, akkor meglátogatja a kedvenc helyét a kastélyban, vagyis a fénylő lelkek udvarát, ahol régebben rengeteg időt töltött. Ide nem jártak olyan sokan, ő pedig amúgy sem volt az a társasági ember, így aztán ez volt számára az egyik tökéletes hely.
Belépve a kúthoz sétál, a kellemesen sötét helyen most sincs sok mozgás, talán csak a lány lábai azok, melyek elárulják, hogy ott van. Ezek szerint nincs egyedül. Jobban megfigyelve a másik fél mostanra valószínűleg odafagyott a padhoz, és a tavasz eljövetelével majd ő is átalakul fagyott lányból, nos, nem fagyottá. A humora még mindig nincs a helyén. Elindul felé, reméli, hogy nem néz ki úgy, mintha valami mutogatós bácsi lenne. A kabátja gombjait kigombolva áll meg a lány előtt és levéve a kabátját odanyújtja neki.
- A lányoknál szerintem kellemetlenebb, ha felfáznak.
A sálat megigazítja, majd a nadrágja zsebeibe dugja a kezeit és végignéz a lányon. Ismerős, de nem úgy, hogy nem ugrik be neki elsőre, pontosan tudja ki ő. Az ember emlékszik ilyen fontos emberekre az életéből.
- Te különösen vigyázhatnál magadra, szentem.
Most, hogy már  tudja, ki is a lány, bátrabban le mer ülni mellé. Holly jó, ő nem hiszi majd azt róla, hogy nem illő szándékai vannak vele. Azt a kort már kinőtték mind a ketten. Legalábbis amíg jobban bele nem gondol a dologba, addig ez az állítás határozottan igaz.
- Miért ülsz itt kint, egy szál pulcsiban?
Szál megtekintése


Pataki Margarétáné Damjanovits Árminka
Leleplezgető
Damjanovits Ármin
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 97
Összes hsz: 540
Írta: 2012. december 3. 20:43 | Link

Hollym

- Mindig ezt mondják a lányok, aztán többször járnak pisilni, mint levegőt venni. Zavaró lesz majd Felagund dupla bájitaltanán, mint inkább triplának tűnik, tudod, ott csurognak a bájitalok.
Fiú, nem tehet róla. Nem gondol bele, hogy esetleg van olyan téma, ami nem illendő. Mint például ez a mostani is, különben is, Holly annyiszor jár mosdóba egy nap, ahányszor csak jól esik neki és még csak be se kell számolnia róla, sőt azt főleg, hogy nem. A lány visszautasítja a kabátot, de ő nem adja fel, egy pillanatig vár, majd ügyes mozdulattal a lányra teríti a kabátot, az ilyen mozdulatokban nagyon jó.
- Jobb, ha úgy hagyod, különben erőszakhoz kell folyamodnom.
Ő nem akar hűvösen viselkedni a lánnyal, mivel amúgy is hűvös, kicsit olyan, mintha érdektelen ember lenne, pedig egyáltalán nem olyan, csak ilyen a stílusa. Megmondja, amit gondol, mégis eléggé magának való.
- Amikor még idejártam ez volt a kedvenc helyem. Sok mindenről gondolkoztam itt, a tanulásról, a jövőről…
~ Rólad.~
A gondolatra halványan elmosolyodik. Nincs hosszú múltjuk, mégis, az a pár pillanat, az előtte és utána lévő érzelmek, neki sokat jelentettek mindig. Végül is, ki ne emlékezne szívesen az első csókjára?
- Én vezetem a kviddicsmeccseket, legalábbis most egy ideig. Jól mutat majd az önéletrajzomban. Merre tovább?
Szál megtekintése


Pataki Margarétáné Damjanovits Árminka
Leleplezgető
Damjanovits Ármin
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 97
Összes hsz: 540
Írta: 2013. január 7. 01:04 | Link

Bűbájos Holly

- Az a baj veled, hogy sosem lehet tudni mi a jó téma. Bármint mond az ember - legalábbis én -, mindenbe bele tudsz kötni. Tőrt döföl belém.
Pontosabban csak megforgatja. Az a tőr azóta benne van, amióta a lány visszautasította egyetlen csók alapján. Férfiúi büszkeségének annyi és most már csak annyit tud tenni, hogy magában elkönyvelheti, sokat javult, de ha ezt kimondaná, az megint cikis rész lenne.
- Mielőtt még megvádolnál semmi közöm hozzá. Nem tudom, hogy mi volt pontosan, részleteket nem közöltek. Csak suttognak a falak.
Apró, szellemes megjegyzés az Edictumra, és annak szennyrovatára, melyet mindenki azonnal a megjelenés után szeretne elolvasni, hogy tudja, ezúttal mit tett, vagy a többiek mit tudnak, hogy mit tett.
- Van, aki azt mondja, alkoholproblémákkal küzd. Tudja bánat mi az igazság, nekem pénz kell, a terep pedig nem ismeretlen.
A következő mondatra, bár nem feltűnően, de elhúzza a száját. Göndör hajába túrva vesz egy nagy levegőt, ezzel is hagyva néhány másodpercet magának, hogy megválaszolja érzései szerint a helyes választ.
- Ezt már régen nem én irányítom. Igen, volt egy ilyen része a dolognak. Tudod, majd a távoli jövőben egyszer, ha már elvégezte az iskolát, dolgozik. Tudod öt éves terv.
Mindig öt évre tervezett előre. Minden évet azzal kezdett, hogy értékelte és bővítette a terveit egy évvel. Szerette betartani a terveit. Eddig mindig csak pozitív eredménye volt, hiszen mostanra saját lakása van vele, munkája is, melyet nem hitt volna, de tervben volt, hogy lesz, csak éppen nem az, hogy itt. Minden olyan tökéletes volt.
- De terhes. Miért hiszitek azt, hogy egy gyűrű azt jelenti, hogy a gyerek is jöhet? Ez nem így van. Ez nem normális.
Kicsit előre dől, könyökeit a térdeire helyezi, állát megtámasztja rajta.  
- Vállalom a felelősséget persze, csak azt hittem, korrektebben kezeljük ezt a témát, megtervezzük.
Ilyen fiatalon pont, hogy gyereket nem akar nevelni. Dolgozni akar, tanulni, élni, megismerni a világot, majd ha már lesz tapasztalata, amit átadhat és megtakarítása, amit rá költhet, na akkor jöhet a gyerek.
- Na és te? Terrorizálsz valakit éppen ellenállhatatlan, csalfa bájoddal?

Szál megtekintése


Pataki Margarétáné Damjanovits Árminka
Leleplezgető
Fénylő Lelkek Udvara - Damjanovits Ármin hozzászólásai (3 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék