37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Damjanovits Ármin összes hozzászólása (12 darab)

Oldalak: [1] Le
Damjanovits Ármin
INAKTÍVRPG hsz: 97
Összes hsz: 540
Írta: 2012. december 3. 18:41 Ugrás a poszthoz

Hollym - Tizenegyet üt az a fránya óra

Tekintve, hogy gyakorlatilag gyengélkedőre küldött megint egy egész kviddics csapatnyi embert, illendő, hogy meglátogassa őket. Egy kicsit elhúzódott a dolog, már estefelé van, amikor elindul kifelé. Viszont, ha már itt van, akkor meglátogatja a kedvenc helyét a kastélyban, vagyis a fénylő lelkek udvarát, ahol régebben rengeteg időt töltött. Ide nem jártak olyan sokan, ő pedig amúgy sem volt az a társasági ember, így aztán ez volt számára az egyik tökéletes hely.
Belépve a kúthoz sétál, a kellemesen sötét helyen most sincs sok mozgás, talán csak a lány lábai azok, melyek elárulják, hogy ott van. Ezek szerint nincs egyedül. Jobban megfigyelve a másik fél mostanra valószínűleg odafagyott a padhoz, és a tavasz eljövetelével majd ő is átalakul fagyott lányból, nos, nem fagyottá. A humora még mindig nincs a helyén. Elindul felé, reméli, hogy nem néz ki úgy, mintha valami mutogatós bácsi lenne. A kabátja gombjait kigombolva áll meg a lány előtt és levéve a kabátját odanyújtja neki.
- A lányoknál szerintem kellemetlenebb, ha felfáznak.
A sálat megigazítja, majd a nadrágja zsebeibe dugja a kezeit és végignéz a lányon. Ismerős, de nem úgy, hogy nem ugrik be neki elsőre, pontosan tudja ki ő. Az ember emlékszik ilyen fontos emberekre az életéből.
- Te különösen vigyázhatnál magadra, szentem.
Most, hogy már  tudja, ki is a lány, bátrabban le mer ülni mellé. Holly jó, ő nem hiszi majd azt róla, hogy nem illő szándékai vannak vele. Azt a kort már kinőtték mind a ketten. Legalábbis amíg jobban bele nem gondol a dologba, addig ez az állítás határozottan igaz.
- Miért ülsz itt kint, egy szál pulcsiban?
Damjanovits Ármin
INAKTÍVRPG hsz: 97
Összes hsz: 540
Írta: 2012. december 3. 20:43 Ugrás a poszthoz

Hollym

- Mindig ezt mondják a lányok, aztán többször járnak pisilni, mint levegőt venni. Zavaró lesz majd Felagund dupla bájitaltanán, mint inkább triplának tűnik, tudod, ott csurognak a bájitalok.
Fiú, nem tehet róla. Nem gondol bele, hogy esetleg van olyan téma, ami nem illendő. Mint például ez a mostani is, különben is, Holly annyiszor jár mosdóba egy nap, ahányszor csak jól esik neki és még csak be se kell számolnia róla, sőt azt főleg, hogy nem. A lány visszautasítja a kabátot, de ő nem adja fel, egy pillanatig vár, majd ügyes mozdulattal a lányra teríti a kabátot, az ilyen mozdulatokban nagyon jó.
- Jobb, ha úgy hagyod, különben erőszakhoz kell folyamodnom.
Ő nem akar hűvösen viselkedni a lánnyal, mivel amúgy is hűvös, kicsit olyan, mintha érdektelen ember lenne, pedig egyáltalán nem olyan, csak ilyen a stílusa. Megmondja, amit gondol, mégis eléggé magának való.
- Amikor még idejártam ez volt a kedvenc helyem. Sok mindenről gondolkoztam itt, a tanulásról, a jövőről…
~ Rólad.~
A gondolatra halványan elmosolyodik. Nincs hosszú múltjuk, mégis, az a pár pillanat, az előtte és utána lévő érzelmek, neki sokat jelentettek mindig. Végül is, ki ne emlékezne szívesen az első csókjára?
- Én vezetem a kviddicsmeccseket, legalábbis most egy ideig. Jól mutat majd az önéletrajzomban. Merre tovább?
Damjanovits Ármin
INAKTÍVRPG hsz: 97
Összes hsz: 540
Írta: 2012. december 27. 11:10 Ugrás a poszthoz

Mary

Erre járt, mert azt hitte Margaréta is erre jár. Az utóbbi időben kicsit morcosabb volt a kelleténél, persze, igyekezett örülni, meg jó képet vágni, csak ő - aki mindent pontosan tud, hogy mikor akar - nem épp így tervezte a dolgokat. Mondjuk úgy, hogy Margaréta volt olyan kedves és egyetlen ajándékkal keresztbe húzta az elkövetkezendő öt éves tervét. Mindegy most már, csak még nehezen vette rá magát a tervei átértékelésére.
Mindenesetre eljött ide, még ki is öltözött, bár ez nem sokat változtat az eddigi megjelenésén, mert mindig igyekszik elegáns lenni, mintha egy másik korból szökött volna ide. Néha csipeget, pezsgőt iszogat és akaratlanul is meghallja a nevét. Nincsenek olyan sokan ezzel a névvel, a lány pedig kifejezetten a kviddicset emlegeti. A kék ruhásat, vagyis a beszélőt ismeri, a cukrászdában dolgozó lány, aki mindig pattog és sokat beszél, de kedves, olyan, mint egy kicsi Margaréta.
A lányok távoznak, hogy táncoljanak, ő pedig tovább bóklászik, hátha találkozik egy-két ismerőssel és tényleg. Mondjuk lehetne jobb is, mint Áron, aki szembejön vele. Hiába múltak el a diákévek, még mindig kicsit lenézően viselkedik vele, mondjuk úgy, zsigerből jön neki a bunkózás, ha meglátja a szőke férfit, pedig még csak nem is voltak soha Rellonos ambíciói. Vállat von a dologra, de amikor a cukrászlányt elkéri a másik lánytól, mosolyogva teszi le a poharát és lép oda az egyedül hagyott lányhoz.
- Ne is foglalkozz vele, Áron mindig ilyen volt. Könnyen összetöri a női szíveket és kissé neveletlen.
Mondjunk jót régi kedves barátunkról ugyebár, csakhogy ők a régin kívül nem, hogy kedvesek, de még barátok sem.
- Táncolsz velem? Ők most úgyis ellesznek. Ármin vagyok, az előbb véletlenül hallottam, hogy épp a kviddicsről beszélgettek.
Damjanovits Ármin
INAKTÍVRPG hsz: 97
Összes hsz: 540
Írta: 2012. december 28. 06:36 Ugrás a poszthoz

Mary

- Állítólag őt szereti.
Jegyzi meg, mivel sejti, hogy a lány ilyesmin gondolkozhatott. Minden ellenszenve mellett Ármint kifejezetten érdekli Áron szerelmi élete. Közel öt éven át, szinte minden hódításának szem és fültanúja volt, így most már igazán érdekli a fordított helyzet is, vagyis milyen, amikor tényleg behódol egy lánynak, aki - valószínűleg akaratán kívül - magába bolondította a nagy hódítót. Alig várja, hogy elmosolyodva közölje Áronnal, hogy ő bizony megmondta, hogy egyszer eléri a szerelem is.
- Ezek szerint igen hasznos ez a bál. Spóroltunk a bagolynak néhány szárnycsapást.
Elmosolyodva megfogja a lány kezét és a parkettre vezetve szépen meghajol, majd táncolni kezd vele. Adjuk meg a formalitását a dolognak, ha már meggyőzte magát, hogy ha már eljött idáig, akkor igen is táncolni fog.
- Ezek szerint a hajtóság áll a legközelebb hozzád.
A mondatra, hogy megragadta a kviddics, csak még jobban elmosolyodik, na igen, ez a sport tényleg könnyen magával tudja ragadni az embereket. Őt is, annyira, hogy a szülei majdnem lefordultak a székről, amikor azt mondta nem akar semmilyen jogi dologba belekeveredni hosszabban, inkább a kviddics tudományát mélyítené el.
- Persze, minden csapat szívesen fogadja az embereket. Ha szeretnéd megnézem neked, hogy kik keresnek kifejezetten hajtót, így elsőre Kristófék ugrottak be, de lehet, hogy most tévedek, éppen nagy csapatmódosulások vannak.
Ami idény közben nem a legszerencsésebb, de szükségszerű, így aztán ő maga sem ellenkezett a dolog ellen. Az a cél, hogy menjen szépen a meccs, és legyenek sikeresek a gyerekek.
- Van rá lehetőség, El tudom intézni, hogy az egyik csapatnál, célszerűen annál, akikhez kerülnél, pár körös próbajátékot játszatok, hogy ezzel lássák, mi az, amiben jó vagy és mi az, amit gyakorolni kell. Ugyan ez nem lerohanás.
Teszi hozzá az utolsó mondatot, rákacsintva a lányra.

Damjanovits Ármin
INAKTÍVRPG hsz: 97
Összes hsz: 540
Írta: 2013. január 7. 01:04 Ugrás a poszthoz

Bűbájos Holly

- Az a baj veled, hogy sosem lehet tudni mi a jó téma. Bármint mond az ember - legalábbis én -, mindenbe bele tudsz kötni. Tőrt döföl belém.
Pontosabban csak megforgatja. Az a tőr azóta benne van, amióta a lány visszautasította egyetlen csók alapján. Férfiúi büszkeségének annyi és most már csak annyit tud tenni, hogy magában elkönyvelheti, sokat javult, de ha ezt kimondaná, az megint cikis rész lenne.
- Mielőtt még megvádolnál semmi közöm hozzá. Nem tudom, hogy mi volt pontosan, részleteket nem közöltek. Csak suttognak a falak.
Apró, szellemes megjegyzés az Edictumra, és annak szennyrovatára, melyet mindenki azonnal a megjelenés után szeretne elolvasni, hogy tudja, ezúttal mit tett, vagy a többiek mit tudnak, hogy mit tett.
- Van, aki azt mondja, alkoholproblémákkal küzd. Tudja bánat mi az igazság, nekem pénz kell, a terep pedig nem ismeretlen.
A következő mondatra, bár nem feltűnően, de elhúzza a száját. Göndör hajába túrva vesz egy nagy levegőt, ezzel is hagyva néhány másodpercet magának, hogy megválaszolja érzései szerint a helyes választ.
- Ezt már régen nem én irányítom. Igen, volt egy ilyen része a dolognak. Tudod, majd a távoli jövőben egyszer, ha már elvégezte az iskolát, dolgozik. Tudod öt éves terv.
Mindig öt évre tervezett előre. Minden évet azzal kezdett, hogy értékelte és bővítette a terveit egy évvel. Szerette betartani a terveit. Eddig mindig csak pozitív eredménye volt, hiszen mostanra saját lakása van vele, munkája is, melyet nem hitt volna, de tervben volt, hogy lesz, csak éppen nem az, hogy itt. Minden olyan tökéletes volt.
- De terhes. Miért hiszitek azt, hogy egy gyűrű azt jelenti, hogy a gyerek is jöhet? Ez nem így van. Ez nem normális.
Kicsit előre dől, könyökeit a térdeire helyezi, állát megtámasztja rajta.  
- Vállalom a felelősséget persze, csak azt hittem, korrektebben kezeljük ezt a témát, megtervezzük.
Ilyen fiatalon pont, hogy gyereket nem akar nevelni. Dolgozni akar, tanulni, élni, megismerni a világot, majd ha már lesz tapasztalata, amit átadhat és megtakarítása, amit rá költhet, na akkor jöhet a gyerek.
- Na és te? Terrorizálsz valakit éppen ellenállhatatlan, csalfa bájoddal?

Damjanovits Ármin
INAKTÍVRPG hsz: 97
Összes hsz: 540
Írta: 2013. október 8. 01:58 Ugrás a poszthoz

Mindenki

Fura dolog itt ülni, tanárok között, akik többsége egykor tanította őt, tanárok között, akik olykor büntetőmunkával jutalmazták megmozdulásait. Persze ő nem tanár, félreértés ne essék, akkor lenne csak itt világvége, ha rá bíznának egy halom kiskölyköt, hogy tanítsa meg őket bármire is. Hogy legyen rendszeres valamiben. Ő szereti a változatosságot, azért is vezeti a kviddicsmeccseket, hiszen egyik se hasonlít a másikra.
Azért ül mégis itt, mert mond ma egy rövid beszédet a meccsekkel kapcsolatban, hiszen jön némi változás, mely hatással lesz az elkövetkezendő két tanévre minimum, és mégse ülhetett a diákok között, hiszen oda még ennyire se illik. Aztán meg ő is egyéb dolgozónak minősül, mint a vadőr, vagy a könyvtáros lány, akik szintén itt ülnek most. Az igazgató úr szólítására felemelkedik, és vigyázva, hogy mást ne zavarjon, kerüli meg az asztalt, majd lép oda, ahova hívják, hogy átvegye a szót.
- Köszönöm a szót igazgató úr! A tavalyi évben már csak három csapat indult a meccseken, ám érezhető volt a motiválatlanság, a széthúzás a csapattagok között. Voltak konfliktusok, ami nem meglepő, hiszen a vegyes csapatokban más és más személyiségtípusok feszültek egymásnak. Éppen ezért, idén új szabályok kerülnek bevezetésre, melyekről mindjárt szót ejtek, ám előtte jöjjenek az idei év eredményei. Harmadik helyezést értek el idén az Arany Főnixek, akik összesen 70 pontot gyűjtöttek.
Megtapsolja őket, miközben az előzőekhez hasonlóan, a Főnixek előtt megjelenik egy kupa, bronzból, rajta kis tábla hirdeti a helyezést, a csapatot, az évet. Mikor a taps elhallgat ismét szólásra nyitja a száját:
- Második helyezést ért el, összesen 180 ponttal a Sárkánylovasok csapata, akik egy győzelmet és egy vereséget tudhatnak maguk mögött.
Őket is megtapsolja, miközben a teremben elszórtan megjelennek a kupák, melyek ezüst színűek, és egy kicsit nagyobbak, mint az előző. A tábla ezeken is megtalálható a felirattal, mely majd a távoli jövőben, ha a kezükbe akad felidézheti a meccsek és edzések örömteli pillanatait.
- Első helyezést ért el a Golyóálló Griffek csapata, akik két győzelemmel összesen 330 pontot gyűjtöttek.
Most a taps közben aranyszínű kupák jelennek meg a teremben elszórtan elhelyezkedő Griffek előtt, ez a kupa a legnagyobb a három közül természetesen. Ebből jelenik meg a legtöbb, hiszen a Griffek egy ember híján két csapatnyi emberrel bírtak.
- Idén nem lesznek kviddicsmeccsek, legalábbis olyanok nem, melyek téttel járnak. Ez a felkészülés, az átállás éve lesz, célunk a csapatok összehozása, az emberek összeismerkedése, összeszokása, a stabilitás megteremtése, az, hogy a pályára lépve minden csapat összhangban tudjon mozogni.
Reméli, hogy rögtön az első mondatával nem vágta el magát teljesen az emberek előtt, akik konkrétan a kviddics szeretetéért jártak ki a meccsekre, hogy drukkoljanak kedvenceiknek, vagy lássák, ahogy a gurkó eltalál egy-két embert.
- Ismét megpróbáljuk a házak szerinti kviddicscsapatokat, mert többen hiányolták, és remélem, reméljük, hogy a ház dicsősége jobban megfog majd titeket, nagyobb lesz a motiváció a kviddics iránt. A négy ház csapatkapitányai a hirdetést követő néhány órán belül jelentkeztek is, így már a csapatok toborzása is megkezdődött. A csapatkapitányok, akiknél jelentkezni lehet, ha szeretnétek a házatok csapatába tartozni, Kiva Faraday, Inedra Pote, Czettner R. Luca és David Benett. Ha bármilyen kérdésetek van vagy segítségre van szükségetek, akkor pedig forduljatok hozzám bizalommal. A csapatok természetesen választhatnak maguknak nevet, jelmondatot, bármit, ha nem szeretnének a házuk nevével indulni csupán.
Egy pillanatra megáll, végiggondolja az elmondottakat, mert nem szeretne semmit kihagyni, azonban az időt se húzni, hiszen már ő is érzi, ahogy pereg az idő, és bár hétvége jön, biztos mindenkinek sok dolga lesz még az iskola előtti napokon.
- Kérlek titeket, hogy ha bármilyen véleményetek van a kviddiccsekl kapcsolatban, bátran keressetek meg vagy juttassátok el hozzám, mert mindig szívesen állok a rendelkezésetekre, hogy a meccsek olyanok legyenek, amilyeneknek ti szeretnétek.
Az igazgatóra pillant, jelezve, hogy a vége felé jár, megnyugtató, hogy türelmesen várja.
- Természetesen, ha vannak olyan csapatok, akik szeretnének gyakorolni egymással, vagy csak kipróbálni magukat, akkor szívesen levezénylem a meccseket. Erről majd később egyeztetünk persze. Mindenkinek sok sikert kívánok! Köszönöm a figyelmet!
A helyére sétálva helyet foglal ismét a csinos, fekete hajú, új tanárnő – Artemisia – mellett, várva, hogy lassan elkezdődjön a vacsora.  

Damjanovits Ármin
INAKTÍVRPG hsz: 97
Összes hsz: 540
Írta: 2014. április 5. 18:32 Ugrás a poszthoz

Az utóbbi időben nem sokat aludt, mivel megszülettek az ikrek, akik szeretnek különböző időpontokban felkelni és egymást is felkelteni. A három gyerek számára még mindig sok, főleg, hogy még mindig évei vannak addig, amikor ténylegesen utódot szeretett volna. Mindenesetre erre nincs ideje gondolni, hiszen huszonnégy órás szolgálatban van, ráadásul kezdődik a kviddicsidény is, így most a munkája lesz a hobbija, ahol ki tud kapcsolni. Nem az a tipikus apa figura, fiatal még hozzá kicsit.
- Köszönöm szépen igazgató úr!
Fellépve az emelvényre, lazán zsebre dugja mindkét kezét. Azért persze erőt vett magán, és az elmúlt napokhoz képest igen szépen öltözött fel, hiszen fekete nadrágja és öltönye, a hozzá illő cipővel, és a kissé lazán kigombolt inggel vagány eleganciát kölcsönöz neki. Csupán a hajával nem tud mit kezdeni, de azzal sosem tudott.
- Idén végre lesznek meccsek. Ez az egy év határozottan pozitívnak mondható, hiszen úgy tűnik minden ház ki tud állni a meccseken teljes látszámban. Idén is lesz egy adag szabálymódosítás, amint készen van, még az első meccs előtt, minden házban kifüggesztetem. Akik újak, és most lettek még csak beosztva, ne szomorkodjanak, minden csapatkapitány szeretettel várja, hogy a csapata plusz emberekkel gyarapodjon.
Hirtelen ötlettől vezérelve lesétál, miközben beszél, és az asztalok között mászkálva, felállítja a csapatkapitányokat, hogy mindenki jól megnézhesse őket, és aki szeretne, az tényleg jelentkezzen náluk, hiszen érez még egy kis bizonytalanságot.
- A Rellon csapatkapitánya David Benett.
A fiúhoz érve kezet fog vele, majd vállon veregeti, mielőtt tovább indulna. Kicsit olyan, mint egy showman, de ez mindig is jól ment neki. Eladni mindig el tudta magát, ezért nem bukott soha.
- A Navine csapatkapitánya Czettner R. Luca.
A kislánnyal is kezet fog, sőt rá is kacsint, hiszen az utóbbi időben vele kifejezetten sokat levelezett. Miután őt is jól megnézték, zavartalanul lép tovább, a következő asztalhoz.
- A Levita csapatkapitánya, Inedra Pote.
A lány kezét is megrázza kicsit, persze figyelve rá, hogy ő lány, majd a vállát megsimítva, bíztatja. A levitások nagyon lelkesek, igyekeznek jó csapatot összerakni, és érzi, hogy ezzel a kitartással össze is jön nekik. Az utolsó asztalhoz érve szélesen elmosolyodik, ahogy Kiva mellett elhalad, ösztönösen megsimítja a lány hátát, nem titok, hogy az egyik legjobb kapcsolata a lánnyal alakult ki a meccsek során.
- Az Eridon csapatkapitánya, Ginnie Marrywather.
A lány posztja csak nem rég alakult ki, amikor Kiva visszalépett, ő pedig helyettesből góré lett, így minden biztatás jót tesz neki is, így rá is rákacsint, mikor kezet fog vele, majd visszasietve az emelvényre szélesen elmosolyodik.
- Komolyan, jelentkezzetek srácok. Ha eltalál titeket egy gurkó, legalább lóghattok bájitaltanról...ami persze az egyik legnagyszerűbb tárgy itt Felagund professzor.
Néha elfelejti, hogy az évnyitó szerves részét képezik például a tanárok is. Kellemetlen. Bocsánatkérő mosolyt küld a férfi felé, majd megint vissza a diákokhoz.
- Megvannak a meccsidőpontok is. Természetesen a változtatás jogát fenntartjuk, de ezzel érdemes számolni. Köszönöm a figyelmet!
A pálcáját előhúzva kacskaringós mozdulatokkal felírja a levegőbe, jól láthatóan a meccsek időpontjait, majd az igazgatóra pillant, jelezve, hogy befejezte a mondanivalóját, így visszalép a tanári asztalhoz és elfoglalja helyét az iskola dolgozói között.

Eridon Navine: április  26.
LevitaRellon: május 17.
NavineRellon: május 31.
EridonLevita:  Június 21.
RellonEridon: július 05.
Navine Levita: július 26.
Damjanovits Ármin
INAKTÍVRPG hsz: 97
Összes hsz: 540
Írta: 2014. május 12. 22:47 Ugrás a poszthoz

Kiva Kiss

Köszöntsük a színen hölgyeim és uraim, az emberi lustaság mintapéldányát! Mostanában sokat aktívkodott és ideje nagy részét vagy a gyengélkedőn, vagy az igazgatónál töltötte. Ha nem ott volt, akkor feszüdt az ágyban és agyalt. Sok mindenen, főleg a legutóbbi meccsen. Hát az kész katasztrófa volt. A cikesz azóta se lett meg, pedig többször visszament megkeresni, de nem sikerült a nyomára akadnia. Kicsit sajnálta is az apró golyóbist, valamiért olyan érzése volt mindig a cikeszekkel kapcsolatban, hogy azok a kisgyerekek, akik eltévedtek és minden elkapás után úgymond „hazatértek”. Érdekes egy felfogás, és nem is biztos, hogy egészséges, ezzel ő is teljesen tisztában van, épp ezért nem is nagyon hirdeti.
A ház, mint mostanában többször is, teljesen üres. A srácokra vigyáznak, neki egyszerűen most nem itt járnak a gondolatai, és Margaréta is belátta, hogy, ha egyben akarja visszakapni a gyerekeket, akkor máshoz kell vinnie őket, amíg dolgozik. A túl nagy csendbe is bele lehet őrülni, így kitalálta, hogy teniszlabdát dobálva csinál meg mindent. A reggelit, a fogmosást, az újságolvasást. Mostanában szörnyen eltunyult ilyen téren és a koncentrációja is rendesen alábbhagyott, pedig erre sose volt még panasza. A teniszlabdás teljesítményét az alsó szomszéd némi felkopogással és számos átkozódással díjazta, de szerencsére átkot nem küldött felé akkor sem, amikor a lépcsőházban sietett le. El kellett mennie otthonról, nem nagyon volt maradása. Hogy hova? Fogalma sincs, talán a nejéhez volna illendő benézni, hogy kicsit kedveskedjen neki, ha már olyan türelmes, ám a lábai mégsem arra viszik. Szinte fel sem eszmél, és már be is nyitott a cukrászda ajtaján.
Hogy miért? Fogalma sincs, egy pillanatra a zavar is kiül az arcára, végül nyel egyet, beljebb lép és becsukja maga mögött az ajtót. Ahogy, kicsit elmacskásodottnak ható lépésekkel beljebb szambázik, úgy igyekszik kitapogatni, hogy vajon a tárcáját elhozta-e. Szerencsére ennyi esze van, így a bőrdzsekit levéve lép egy asztalhoz, leteszi maga mellé, és ő is helyet foglal. Szereti ezeket a kis boxokat, itt jól el lehet bújni, és nincs éppen sok kedve a társasághoz. Vagyis van egy réteg, akikhez talán lenne, de ezt nehéz megfogalmazni és szörnyen zavarba ejtő is. Kezébe veszi hát a kínálatot, és próbálja normálisan felfogni, hogy mit olvas, és kitalálni, hogy ha már bejött ide, akkor mit is szeretne enni. Nagy kívánságok, ezzel ő is teljesen tisztában van, de most tényleg nem szeretné, ha itt is hülyének néznék, mert akkor tényleg kifut a világból. Valami nagyon nincs rendbe vele, olyan, mintha vihar előtti csend lenne, és ez a vihar nagyon nagyot szólna a közeljövőben.
Damjanovits Ármin
INAKTÍVRPG hsz: 97
Összes hsz: 540
Írta: 2014. május 13. 23:00 Ugrás a poszthoz

Kivus

Zavartan pillant fel a kínálatból a lányra, majd vissza. Olyan szeretne lenni, mint a kviddicspályán vagy amikor a kicsiket oktatja. Magabiztos, laza, jófej, ehelyett azt érzi, amit az iskolaévei alatt. Zavarbajön attól, ha egy olyan lány szólítja meg, aki iránt valami megmagyarázhatatlan és nem túl etikus gondolatai támadnak. Zavartan birizgálja kicsit hüvelykujjával a gyűrűjét, de igyekszik ezzel sem foglalkozni. Sosem volt ilyen, és most mégis, teljesen össze van zavarodva. Leégeti magát csak. Végül vesz egy nagy levegőt, és lejjebb ereszti a kis lapokat, és egy félmosollyal néz a lányra.
- Nem vagyok édesszájú, csak néha megkívánom. Nem tudtam, hogy itt dolgozol.
Tény, hogy vannak itt sós sütemények is, de azok is messze állnak tőle a legtöbb alkalommal. Viszont most legalább egy információval gazdagabb. Amióta megtudta, hogy a lány kilépett a csapatból, elg furcsa bánat gyötörte, az iskolába nem nagyon járt és furán vette volna ki magát, ha most többet bukkanna fel, folyton a lányt keresve, mint valami rossz zaklató, aki csak látni akarja, hogy boldogabb legyen a tudattól, hogy most is összefutottak. Nem érti mi van vele, és bizony komoly átkot sejt a háttérben.
- Fura, hogy nem vagy már csapattag. Olyan más lett a dolog, meg érdekes volt, hogy kispadoztál. Neked nem? Bár gondolom jól esik a pihenés ennyi idő után, a kis vörös, öhm Ginnie, egyáltalán nem rossz kapitány, jó meccs volt.
Komolyam élvezte is, csak jobb lett volna mégis, ha a régieket is fent látja. Ő már csak ilyen, túlzottan ragaszkodik a megszokotthoz, pedig olykor az új sem rossz, sőt, ami azt illeti nagyon élvezte a meccset, szóval arra a meccsre nem lehet oka panaszkodni, a másikat azonban, még mindig élete mélypontjaként éli meg, pedig hetek teltek el.
 - A legutóbbi meccs után azt hiszem, rám férne minden második erről az étlapról. Na jó, az talán sok lenne. Viszont rád bízom magam. Három olyan valamit szeretnék a kínálatból, ami szerinted jót tenne nekem, és hozzá valamit inni. Plusz, nincs annyira sok vendég most, aki van, az már kapott sütit, szóval ha van kedved, csatlakozz hozzám, és hozz magadnak bármit, én állom.
Még kacsint is, mintha legalábbis milliomos lenne. Oké, nem áll rosszul anyagilag, hála a csinos kis örökségének, meg a kis tanítványoknak, de azért nem egy csilliárdos csemete, akinek fel se tűnik, ha vesz egy-két házat meg elugrik egy földkörüli utazásra.

Damjanovits Ármin
INAKTÍVRPG hsz: 97
Összes hsz: 540
Írta: 2014. május 18. 18:24 Ugrás a poszthoz

Kivus

- Hát nem, de már látom, hogy ez hiba volt.
Néha oda kellene figyelnie arra, mennyire nyitja ki a száját, és mennyire mond ki mindent őszintén. Nem akarja, hogy a lány furán nézzen rá, vagy, hogy a barátságszerűségük – ezt a kapcsolatot tényleg nehéz meghatározni, hát még az érzéseket, amik fel-feltörnek – megromoljon, szóval igyekszik teljesen nyugodtan, normálisan és közvetlenül viselkedni. Nagyon nehéz ez, és tudja, hogy pár ember ha most a fejébe látna, vagy megverné, vagy – ha Áronról lenne szó – nagyon röhögne és elkezdené cinkkelni, hogy ő se jobb, mint mások. Ehhez pedig még annyira sincs kedve. Főleg Áronhoz, és egy ilyen dolog ezen a kis helyen pillanatok alatt kibukna, ezért igyekszik minden kis apróságot, amivel lebukhat mellőzni, hátha nem figyel fel erre senki, talán Kiva se.
- Esetleg komolyabb csapatok vagy teljesen más? Van pár komolyabb kapcsolatom, ha ilyen irányú vágyaid vannak, tudok szólni az érdekedben.
Legalább ennyit meg tudna tenni érte. A szülei mindig arra tanították, hogy a kapcsolatok meglépte nagyon fontos, épp ezért igyekezett mindig, és mindenkivel olyan kapcsolatot kialakítani, hogy az bármikor gyümölcsöző legyen. Megnyerő gyerek volt, így könnyen tudott olyan kapcsolatokat kialakítani, amiket ha most megkeresne, tényleg segítenek is.
- Ámen.
Nem tudja, hogy mégis mi lenne az, amit a legutóbbi meccsen elvesztett. Leginkább a nyugalma, de azt nem hiszi, hogy a lány kézben visszaadhatja neki. Elég morcos volt miatta és morcos még most is. Mindenesetre nézi, ahogy elhalad, majd visszafordul az étellap felé. Nem is tudja, hogy milyenek ezek a sütemények, de a lány biztos jól dönt, bízik benne.
- Oh, a kis aranyos.
Átvéve a cikeszt egy kicsit forgatja az ujjai között. Szegény eléggé megtépázott szárnyait lebegteteti, de igazából nem nagyon ellenkezik, hogy kézbe vegyék, és elszállni sem akar. Halványan elmosolyodik, majd visszanyújtja a lány felé.  
- Te kaptad el, mivel testemlékőrző, így a tiéd, nem az enyém, vagy bármelyik fogójé. Annyit tudok tenni, hogy a szárnyait megjavítom, esetleg egy láncra felfűzöm, valami könnyűre, hogy fel tudjon szállni, ha fel akar. Ezen kívül nem sok mindent tudok tenni vele. Hol találtad meg szegényt?
Bár nem mesélte el senkinek, de a meccs vége után, mikor kiderült, hogy mindenki életben marad, visszatért, és körbejárt párszor, hátha megtalálja a kicsikét, de nem járt sikerrel. Közben magához vesz egy sütit, és egy villát, majd egy kisebb falatot leoperál róla.
- Hm. Nem is rossz. Jó választás.
Damjanovits Ármin
INAKTÍVRPG hsz: 97
Összes hsz: 540
Írta: 2014. június 1. 19:43 Ugrás a poszthoz

Kivus

Hogy milyen este is van ma? Egy híres boszorkány halála, akinek a neve sok néven maradt fent. Nem lehet tudni, hogy pontosan melyik is az igazi, de azt tudja, hogy a mendemonda szerint a boszi azt mondta, halálát csillaghullás övezi majd. Amikor olyan ötszáz éve meghalt, hullottak a csillagok olyan helyeken a világban, ahol csak mágusok laktak, és minden száz évben egyszer, pont ezen a napon, a csillaghullás megelevenedik, ő pedig nem szeretne lemaradni róla, hozzá pedig a lehető legjobb embert hívta.
Férfihoz képest hosszan készülődött, és mégsem látszik rajta semmi változás. Megborotválkozott – a kis szakállacskáját azonban meghagyta – Keresett egy  jobb inget, ami kényelmes is, és egy sötét farmert, ami illik hozzá. Laza, de elegáns. A haját csak megfésülte, ami nagy teljesítmény ettől a göndör kazaltól, és a megbeszélt időpont előtt fél órával elindult az iskola felé. Számításai szerint egyszerre kellett volna megérkezniük, ám hosszú lábai úgy vitték előre, mintha üldözné valaki, ezért alig negyed óra alatt tette meg az amúgy huszonöt perces távot.
A seprűjét még a múltkor itt hagyta, ezért újabb öt percet elvesz az életéből, hogy besétál az irodájába, és kiveszi a zárt szekrényből, illetve, ha már ráér, akkor azt a kis pluszt, amivel készült is menetsorba állítja, hogy a repülés végén, látható legyen a cél. Reméljük, nem kezd el esni az eső, mert bár jó idő van, mostanában nagyon kiszámíthatatlan.  Mivel mindennel elkészült, és még mindig van öt perce, kisétál a bejárathoz, mintha mi se történt volna, és amikor úgy véli, közeledik felé egy alak, szinte észrevétlenül leül a fűbe. Ha nem Kiva, akkor azt mondja, épp csak pihenget, ha valami vadállat, akkor a mellette lévő seprűn férfiasan elmenekül, ha Kiva, akkor meg ne akarja idő előtt meglátni, hogy a repülés mellett még vacsorával is készült a csillaghulláskor.
- Nem vártam sokat, az előbb érkeztem én is.
Apró füllentés, mindenesetre felkel a földről, ami nem olyan meleg még, mint amilyet sejtett, és kicsit leporolva magát, lepillantva a lányra egy mosollyal és öleléssel is megdobva az viszontlátás örömét. Seprűjét is felvéve, felpillant az égre, majd az órájára.
- Ha minden igaz, két perc múlva kezdődik. Nincs felhő az égen, vagyis valószínűleg izgalmas estének nézünk elébe.  Arra gondoltam, hogy az erő felé lenne érdemes elmennünk, ott nem sokan mászkálnak ilyenkor, vagy ha igen, nem látnak, nem akarok belőle bajt, hogy kicibáltalak magammal, aztán ha megfagytunk, akkor visszajöhetnénk, mondjuk a pályára. Apropó, ezt neked hoztam.
Egy piros, belül bundás pulcsit emel fel és nyújt a lány felé.
- Sejtettem, hogy nem öltözöl fel rendesen, ott fent hidegebb lesz, ha még repülünk is.
Ő is felhúzza a maga kék verzióját, ami nagyon nem illik a ruházatához addig, amíg be nem cipzározza, onnantól teljesen jó. Még a kapucnit is felhúzza, majd a lányra pillant. Ha készen áll, akkor mehetnek is.
Damjanovits Ármin
INAKTÍVRPG hsz: 97
Összes hsz: 540
Írta: 2014. szeptember 26. 21:00 Ugrás a poszthoz

KVIDDICS EREDMÉNYEK


Most ő az, aki csak jött és már megy is. Épp csak beesett az évnyitó kezdetére, nem sokkal Warren prof előtt, így inkább a falnál marad, amúgy se marad sokáig, de az igazgató úr ragaszkodott hozzá, hogy ő tartsa meg az évnyitó ezen részét, és mutassa be az új munkaerőt. Fellépve, ruganyos léptekkel közelíti meg az emelvényt, mint mindig, most is túlteng benne az energia, így nem nagyon tud egy helyben maradni. Haja hosszabb, mint legutóbb kusza rendezetlenségben veszi körül a haját,, nyurga testét pedig kivételesen ide illő fekete zakóval, nadrággal, nyakkendővel és fehér inggel fedte be.
- Hejhó, köszöntök mindenkit. Remélem várjátok a vacsorát, a manók most is kitettek magukért, én náluk kezdtem, és megérte késni egy kicsit. Szóval kviddics. Idén négy fantasztikus csapatunk volt, rengeteg játékosunk, és bár nem mindenki jutott tovább a kispadnál, szeretném, ha mindenki jutalmazva lenne, hiszen nem az ő hibájukból nem ültek seprűre, és tudom, hogy a házak edzésein, mindent elkövettek, hogy jól szerepeljenek. No.
Visszalépve kicsit, mindenféle mágia használata nélkül húzza maga mellé a kis asztalkát, amin kifejezetten a kviddicses holmik vannak, melyek hamarosan gazdájukhoz kerülnek. Sok-sok kupa, átlátszó üvegben, emléklapok, kis csomagok.
- Először a házak csapatainak állásával kezdeném. Itt nem kell senkinek mozgolódni, hiszen hatalmas kavirc lenne, a kupák világunk alapjának hála innen jól el fognak tűnni és egy pillanattal később felbukkannak majd nálatok. Amit tudni érdemes, minden üvegbúra alatt egy kupa van, névvel, évvel, házzal, helyezéssel ellátva és egy cikesz, amiről később még szót ejtünk. Negyedik helyezett a Rellon ház csapat a lett, akik 260 pontot gyűjtöttek. Egy igen erős, szívós csapat vagytok, csak jövőre mérlegeljetek, mielőtt bárkinek is nekiestek, mert amúgy imádlak titeket.
Miközben eltűnnek a kis kupák, van ideje körbepillantani, megkeresni a csapatkapitányt, és egy kacsintást küldeni felé. David tudja miért mondja, beszéltek már róla.
- Harmadik helyezett lett a Levita csapata, akik 270 pontot gyűjtöttek. Bár főként újoncok vagytok, nagyon imádlak titeket, akárki akármit is mond. Hihetetlen tenni akarás van bennetek, és tudom, hogy ha hisztek magatokban, nem tántorítanak el benneteket, olyan csapat lesztek, akik nem csak hogy megállják a helyüket, de elsöprőek lesznek. Bízzatok kicsit magatokban, és legyen meg a belső béke és elfogadás, hiszen ha a csapaton belül béke van, akkor sikeresebbek lehettek.
Keiko felé is biccentek és küldök egy kacsintást. Igaz nem tudom, jövőre hogy alakulnak a vezetőségek, én a mostaniakat ismerem, velük tudtam dolgozni, bennük tudok bízni, hogy amit mondok, megértik és megfogadják.
- 330 ponttal második lett az Eridon ház csapata, akik az egyik legkommunikatívabb ház voltak. Érdemes példát venni róluk, és követni ezt az irányt, hiszen azzal, hogy jelen vannak, könnyebben lehet velük beszélgetni, könnyebb a kommunikáció. Egy kicsit élessze  fel mindenki magában a főnixet, és akkor a csapatok közötti harmónia is jobb lesz.
Ginniere kacsintva várom, hogy megjelenjenek a kupák, majd ha ez megtörtént, az utolsó, de egyben első csapathoz is fordulok.
- Csodálatos hajrával, 380 ponttal első helyezést ért el a Navine ház, akik bájosságukkal minden kemény szívet képesek meghódítani. Csodálatos a kitartás, a csapatösszefogás, ami nálatok van, az, hogy sokszor erőtökön felül is küzdötök a győzelemért. A legjobb helyre került az első hely, én pedig megkérném a csapatkapitányt, Czettner R. Lucát, hogy fáradjon fel, átvenni a kviddicskupát.
Amikor a kislány kiér, kupa helyett először egy ölelést kap, hiszen a magas srác nagyon megszerette a kis Czettner lányt. Végül elengedi, és az édességgel jól megtöltött kupát egy „nehéz lett kicsit” monat keretében átnyújtja neki.
- Ha már itt van Luca, akkor megragadnám az alkalmat, hogy átadjam neki, az év legjobb terelője díjat is, hiszen nincs gurkó, amibe ne ütött volna bele legalább kétszer, és nem egy embert rövidített meg. Ez igazán szép teljesítmény.
Átad számára két oklevelet, valamint egy kupont, mely a bogolyfalvai kviddicsüzletben beváltható a következő tanév végéig, összesen 10 galleonig, ami már csinos összeg.  
- Az év hajtója egy olyan zöld, aki szédületes tempót diktált egész évben, és hét góllal gazdagította a házát, ő pedig nem más, mint Leonard Harris.
Tapsol, amíg a fiú kiér, kezet fog vele, miközben gratulál, és neki is átadja azt a kis csomagot, amit Lucának. Bízik benne, hogy Viko boltjában mindent megtalálnak, amit csak szeretnének.
- Az év őrzője, igen lendületes és határozott védésekkel Gregor H. Polter lett.
A kiérkező sráccal is kezet fog, gratulál neki, és átadja a zöldbe csomagolt ajándékot. Mikor Greg visszaér a helyére, már hirdeti is az utolsó jutalmazottat.
- Az év fogója egy kivételes képességekkel megáldott fiatalember, aki reméljük, beváltja a hozzá fűzött reményeket, és hamarosan sportsikereiről is sokat hallhatunk, Földesy Kristóf Dominik.
A sráccal kicsit hosszabban beszél, mint a többiekkel, megköszönve az elmúlt éveket és sok sikert kívánva neki a jövőt illetően, mikor visszatér az asztalhoz, széles vigyorral fordul megint a diákok felé.
- Köszönöm Vikohinonak, hogy támogatja a helyi kviddicsezőket a felajánlásával, és nektek is, hogy segítettétek a munkámat. Nem titok már, hogy jövő évtől nem én leszek az, aki a mérkőzéseket levezeti, és bár oka van, mégis most még szomorúsággal tölt el, hogy meg kell válnom tőletek. Nem tűnök el azonban örökre, ne reménykedjetek, már egyeztettem egy bájos jövőbeni tanerővel látogatásokat hozzám, hogy a diákjai megismerkedhessenek a munkámmal, így aztán lesznek még közületek olyanok, akikkel találkozni fogok. Említettem az egész elején a cikeszeket, amiket kaptatok. Ez egy amolyan személyre szóló köszönőajándék az elmúlt idényért, ami izgalmakban és fordulatokban gazdag volt. Először ti vegyétek kézbe, hiszen testemlék őrzők. Mindegyiken van egy idézet, amellyel jellemezni kívánom azt, amit megtapasztaltam rólatok, ahogy látlak titeket.
A mosolyában most érződik kis szomorúság, de aztán megrázva magát, zsebre tett kézzel megvillantja a fogait is, mintha egy colgate reklámban lenne.
- Az új játékvezetőtök egy nagyon kedves barátom, és igazán örülök, hogy rá esett a választás. Rajta keresztül bármikor elérhettek, üzenhettek, mert mi beszélünk hetente legalább. Azért ne amortizáljátok le teljesen az első héten, előbb had nyugodjon meg, had érezze magát biztonságban köztetek. Köszöntsétek nagy szeretettel Herczeg Ákost!
Elindul lefelé, de aztán int Ákosnak, hogy egy pillanat, és visszalépve, hangosan közli még utoljára a néppel:
- Óóó igen, aki látja Almásy Lénát, adja át neki légyszi, hogy Ármin imádja, szereti minden porcikáját. Az se baj, ha hatvan embertől hallja. Köszi. Puszi.
Vigyorog még egy utolsót, meghajol, mint az udvari bohócok és szinte futva távozik, mielőtt Warren prof vagy bárki meg kívánná átkozni.

Utoljára módosította:Damjanovits Ármin, 2014. szeptember 26. 21:01
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Damjanovits Ármin összes hozzászólása (12 darab)

Oldalak: [1] Fel