36. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa
Barlangfürdő - Celestyna M. Czerny hozzászólásai (12 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Celestyna M. Czerny
INAKTÍV


Babydoll || Property of Daddy Westwood
offline
RPG hsz: 201
Összes hsz: 290
Írta: 2018. augusztus 9. 22:40 | Link


#her | 11th August


Éppen az utolsó szóratnyi glitter landolt a képen, amit az ujjlenyomataimból készített fa díszített, mikor Stella berobogott a lakásba, majd fel az emeletre. Ott is maradt egy darabig, gondolom Erikkel valami fontos megbeszélnivalója akadt, nem lepett meg már egy ideje a dolog. Aztán lefolytattuk az igen titkos cserénket, mert én hoztam neki olyan duplapattisat, ő meg cserébe nekem az epreket és így le is volt boltolva. Még a táskám összepakolni is alig volt időm, mert elég hamar a barlangfürdő felé tartó úton találtam magamat a lánnyal.
- Kicsit... elfoglalt voltam mostanság - ismertem be, egy apróbbat biccentve, összecsücsörítve az ajkaim. Persze, jártam otthon is párszor, Noah bemutatta az új barátnőjét - Piros ki fog akadni -, meg Apácska is elvitt megnézni az időszaki-kiállításokat Krakkóba, de ezen kívül... mással voltam elfoglalva.
- Milyen kérdés ez?! Persze, hogy tudok! - Mintha azt kérdezte volna, hogy tudok-e mély levegőt venni. Egészen kicsi koromban is sokat vitt Apácska tengerpartokra strandolni, szeretett utazni, meg mikor még kviddicsezett, vitt úszni is, kiegészítő-edzés gyanánt. Aztán... hát. - Hé, van pénzem, ki tudom ám fizetni!
Valahogy nem éreztem fairnek, hogy nem a saját zsebemből ment a belépő, ezért fel is emeltem kicsit a hangom, de nem vagyok alapból egy nagy méltatlankodó.
- Az minek kell? - böktem a zacskó felé, miközben magam is elkezdtem átöltözni. Senki más nem volt itt, így nem zavartattam magam azzal, hogy plusz lépéseket tegyek a kabinokig. - Gyanús vagy te nekem, Stella... és... veled mi újság? Valami új menőség?
Szál megtekintése

Celestyna M. Czerny
INAKTÍV


Babydoll || Property of Daddy Westwood
offline
RPG hsz: 201
Összes hsz: 290
Írta: 2018. augusztus 15. 01:38 | Link


#her | 11th August- Miért, úgy nézek ki, mint aki Ibizán volt üdülni? - kérdeztem meg, felfonva a szemöldökömet kérdőn. Persze, apa szerint jobb színben vagyok és az evési dolgaim és egészen passzoltak, de ettől még nem kell rögtön azt kenni rám, hogy hazudok, mikor azt mondom, elfoglalt vagyok.
Jó, persze, előtte szinte mindig otthon voltam, mikor nem az előkészítőben, most meg volt, hogy Gabe vagy Erik szólt, hogy amúgy kerestek... előfordul, nem? Vagy ez most baj?
- Fuldokolni amúgy sem nagy élmény - jegyeztem meg kissé savanyúan, összepréselve az ajkaimat, miközben csattogtunk tovább a Stella által kitűzött úticél felé. Ki is fizette a jegyemet, ami miatt nagyon bután néztem rá, mert nagylány vagyok, én már ki tudom fizetni a saját jegyeimet meg költségeimet, főleg, mert van rá keret. - Milyen rendes ember ez az Erik!
Még el is álmélkodtam pár pillanatra, mielőtt kitört volna belőlem egy halk kuncogás, mert gondolom nem éppen ezért volt pénz Stellánál. De hát, ha erre akarja költeni, ki vagyok én, hogy nemet mondjak neki?
Lassan eltotyogtunk az öltözőig, ahol a lány táskájából kiborult a piros zacsi, én meg nagyon elmerengve meredtem rá pár pillanatig, de csak felcsillant a tekintetem.
- Iiiigen, persze - nyújtottam el az első szót, de aztán nem kommentáltam különösebben, ha akar, majd úgyis beavat a dologba, addig megpróbálom jól érezni magamat. - Még nem. De ami késik... az a magyar vasút.
A szavaira automatikusan az oldalára futott a pillantásom, keresve, pontosan hol is volt a minta, amit mesélt, mert teljesen gyógyultan, egyben és takaratlanul még nem láttam.
- Minden rendben a bogárkáddal? Nem fura már? - kérdeztem kissé oldalra biccentve a fejemet egy pár pillanatra, mielőtt még felkaptam volna a törcsimet.
Szál megtekintése

Celestyna M. Czerny
INAKTÍV


Babydoll || Property of Daddy Westwood
offline
RPG hsz: 201
Összes hsz: 290
Írta: 2018. augusztus 16. 13:37 | Link


#her | 11th August- Lehet, hogy így volt. Lehet, hogy kicsit lefoglalt, hogy kitaláljam, most épp kapcsolatban vagyok-e vagy sem. - Más kérdés, hogy nem kaptam rá választ, de legalább megfontoltam, méghozzá elég alaposan. Ami rám annyira nem jellemző, impulzusból cselekedtem, így kötöttünk ki New Orleansban Doryval is. Feldobtam, hogy szökjön meg velem és megtette, mintha ezer éve ismernénk egymást és a legmegbízhatóbb ember lennék a földön. Aggódom érte.
- Hát, nekem... volt, ha úgy vesszük. Ne akard kipróbálni, nem éri meg, elég rossz - bizgálgattam meg a karkötőimet a kezemen, mert ez megint csak olyan volt, amit nem dörgöltem minden szembejövő orra alá. Leginkább azért nem, mert voltak dolgok, amikre még mindig nem emlékszem, holott kulcsfontosságú lenne és ezen a dilidoki se segített. Összességében az a bácsi nem sokra való volt, ha azt nem vesszük, hogy apácska levezethette rajta a dühét.
- Az egy is elég jó, bár szerintem nekem kevés lenne és éhes maradnék - csúszott a kezem a hasamra, mert tudom, milyen rossz, mikor nincs tele a poci. Én meg elég sokat tudok enni, annak ellenére is, hogy a legtöbbször nem nézik ki belőlem. - Jaj ne már, az olyan rossz. Legalább fizettek miatta? Vagy csak felejtsd el?
Apácska mindig összeszokta várni a késéseket és utána kifosztotta a vasutat, amiből elvitt fagyizni. Volt, hogy kaptam tíz gombócos kelyhet. Noah nem tudhatta meg, ő sose kap kettőnél többet!
- Neem, még nem. Tuuudom, nem voltam meg, értem én, bocsánat! - tartottam fel a kezeimet megadóan, megigazítva kicsit a fürdőruhám, mielőtt még vontam volna egyet a vállamon és kicsit előre hajoltam, hogy jobban meg tudjam nézni magamnak. - Nagyon szép. Jó kidolgozott, mennyi időbe telt megcsinálni? Mármint, Dávid csinálta, nem?
Aztán lassan elkezdtem a víz felé csattogni, úgy éreztem magam, mint hal a szárazon, jól esett volna már egy kicsit csobbanni.
Szál megtekintése

Celestyna M. Czerny
INAKTÍV


Babydoll || Property of Daddy Westwood
offline
RPG hsz: 201
Összes hsz: 290
Írta: 2018. augusztus 20. 14:11 | Link


#her | 11th August- Axel. Mármint, a neve - szusszantam fel egy egészen aprót, mielőtt megráztam volna  a fejemet. Mert, leginkább erre jutottam, olyan nagyon semmire, azóta se, pedig nem kevés időt töltöttünk együtt, csak... ő nem mondta ki, én meg csak én vagyok.
Az incidensről senkivel nem beszélgettem komolyan, egyrészt, mert nem olyan jellegű infó volt, amit csak úgy bedobsz egy csevegésbe, mint témaindítót, másrészt voltak dolgok, amiket a mai napig nem láttam tisztán ezzel kapcsolatban és kulcsfontosságúak lettek volna.
- A meki tényleg jó lenne, bár így is van rajtam egy kis plusz, lehet, hogy annyira mégsem lenne jó ötlet - pillantottam le magamra elgondolkozva, aztán inkább vontam egyet a vállamon, nem akartam én ebbe belefolyni, úgysem miattam döntik majd el a bohócos bácsik, hogy szeretnének ide nyitni egy új éttermet.
- Ja összeköltöztetek Pesten is? - kérdeztem kicsit oldalra billentve a fejemet, mert jó lehetett, ha ennyire jóban vagy a tesóddal. Én is nagyon szerettem Noaht, de azért nem voltunk ennyire egymásba bújva soha, ő szerette, ha megvan a saját tere.
Kicsit odébb emelte a karját és így láthattam a  bogárkát, aki teljesen meg volt már gyógyulva. De tutira nagyon fájhatott, meg sokáig is tartott, a helyet és a kidolgozottságot tekintve.
- Nem csodálom - nevettem fel, megingatva a fejemet egy egészen kicsit. Én először sírtam is, meg minden, aztán a másodiknál már annyira nem volt rossz, harmadszor a szemem sem rebbent. Csak belül éreztem magam rosszul.
- Nem tudom, nagyis-e vagy nem... - nevettem el magamat kicsit, majd ledobtam a törölközőt és a melegvíz felé indultam Stellával együtt. - És hogy alakul a kerítős projekted?
Szál megtekintése

Celestyna M. Czerny
INAKTÍV


Babydoll || Property of Daddy Westwood
offline
RPG hsz: 201
Összes hsz: 290
Írta: 2018. augusztus 25. 23:59 | Link


#her | 11th August- Ööööm, iiigen, Ő - még bólogattam is párat a mondanivalóm mellé, mert hát, ezek szerint tudta, hogy kiről van szó. Bár illett is, asszem, mert ha jól emlékszem, Stella bátyja volt Axel tanársegédje. De eléggé nagyon bonyolultak nekem itt a szálak a környéken, nem is akartam belebonyolódni.
- Plusz, felesleg, olyan úszógumi - csúsztattam a kezemet a derekamra, mert volt olyan idő, mikor Apácska simán körbeérte a derekamat a két tenyerével és ez már nem volt így. Nem mondom, hogy baj, csak azt, hogy nem feltétlenül vagyok a legjobb formámban és erről részben azok a mennyei csokiseprek tehetnek.
- Vigyázz a haverokkal, azok nem mindig jók, van, hogy csak vágják alattad a fát. Noah haverjai is tök köcsögök tudnak lenni - ráztam meg a fejemet rosszallóan, mert bár a tesóm haja majdnem hollófehér lett, a lelke továbbra is nagyon kis sötét.
A tetoválás ügyre muszáj volt egy kicsit felkuncognom, mert amikor szóba kerül, szinte senki nem azzal dicsekszik el először, hogy ő amúgy hogyan könnyezte végig a készítését. Most azonban asszem, tehetek egy kivételt. Szóval összepréseltem az ajkaim.
- Szinte végig pityeregtem, mint egy nem normális - nevettem el magamat, a kezembe temetve az arcomat. Dávid nagyon kinevetett és ezt nem is éreztem túlságosan fairnek. De még azt sem, hogy a telefonjában még mindig ott volt a videó róla. - És milyen?
Érdeklődtem, mielőtt még kipróbáltam volna én is, de aztán csak ledobtam a törcsit és belelógattam a lábacskáimat a vízbe először. Elég néni víz állagú volt, de nekem nagyon tetszett. Nem sokkal később én is belehuppantam és evickéltem egy sort, mire olyan helyre értem, ahol leért a lábam.
- Öm, eléggé, legalábbis, a múltkor is ki voltál akadva, hogy nem randizik soha, senkivel - nevettem fel.
Szál megtekintése

Celestyna M. Czerny
INAKTÍV


Babydoll || Property of Daddy Westwood
offline
RPG hsz: 201
Összes hsz: 290
Írta: 2018. október 7. 22:37 | Link


#her | 11th August- Iiigen, ami azt illeti, ott - köszörültem meg a torkomat, mert hát, lényegében ott voltam, igaz nem csak reggel, hanem éjszaka is, mert miután elcibáltam a tópartra sétálni, már csak hozzá keveredtünk vissza, én meg készséges lány vagyok és segítettem a fűszálakat lemosni a hátáról.
Nem igazán értette meg, hogy nem vagyok elégedett a bikini-bodymmal, a múltkor nem kellett volna az a két és fél süti, most mind a popómra rakódott és nézegethetek. Olyan kissé frusztráltnak is tűnt, pedig semmi olyat nem mondtam, nem mindig vagyok képes megérteni Stellát. De amúgy édes egy csaj.
- Csak egy idő után? - kérdeztem vissza.. Nem igazán voltak haverjaim, ismerősökkel és barátokkal gazdálkodhattam csak, előbbiből többel, mint szeretném, utóbbiból kevesebbel, mint kellene. De elvoltam így, voltak időszakaim, mikor nem is lett volna egyszerű mellettem maradni, én megértem őket.
- Dávid rendes fiú - jegyeztem meg, vonva egyet a vállamon. Levendula meggyanúsított, hogy biztos felszedtem, mire Apácska hangos nevetéssel prüszkölte az asztalra a sört, még mutogatott is. Nem értettem, mi volt annyira nagyon vicces. - Nem is hiszem, hogy finom lenne. Túl sok volt benne a néni.
Meg a leves amúgy is akkor volt a jó, ha bő betéttel volt főzve, mint ahogyan babcia csinálta. Egy csomag tészta nagyon is kevés ahhoz, hogy egy ekkora medencéből fincsi ebédet csináljon. De Stella ezt úgysem hallotta, mert lemerült a víz alá.
- Listád? Milyen listád? - kérdeztem hatalmasra nyílt szemekkel, lefuttatva, milyen listát is lehetne írni. Hamar meg is magyarázta, miközben én is megmártóztam a medencében, lassan vállig merülve, majd a hajamat is egy kicsit beáztattam, hátrasimítva a nedves tincseket.  - Mert, szerinted magáért az ötletért nem nyúzna meg? Olyan jóhiszemű vagy, Stella.
Szál megtekintése

Celestyna M. Czerny
INAKTÍV


Babydoll || Property of Daddy Westwood
offline
RPG hsz: 201
Összes hsz: 290
Írta: 2018. november 20. 14:28 | Link


#her | 11th August


- Nem reklámozzuk egymást apuval - vontam meg a vállamat lazán, mert hát, ez leginkább így volt. Akinek kellett, tudott róla, de nem csináltattam belőle neonfeliratot. Pedig lett volna kedvem hozzá az esetek nagy többségében, főleg, mikor más lányok nagyon nézegették. Ő az enyém.
Nekem nem kellett bemutassa, milyen az, mikor a barátok egyszer csak eltűnnek. Anno azért is hagytak már ott, mert szerintük nem volt helyes, hogy Amerikába költöztem, majd azért, mert egy ennyivel idősebb pasival kezdtem valamibe, aztán azért, mert nem akarták nézni, hogy csúszok le a lejtőn.
- Van, aki nem kitartó - vontam meg a vállamat. És van, aki nem tűnik annak, de megvár, ha kell, akár éveken át. Az ilyet kell a legjobban értékelni. - Nem egyszerű vele együtt lakni?
Nem mintha Noah olyan lenne, mint az 1x1. De most egy ideje nem olyan nehéz vele, a nője jót tesz neki, még ha Piros ezt sem támogatja. Ő mit támogat egyáltalán?
Kicsit be is csobbantunk a vízbe, amitől jobban éreztem magamat, elégedetten szusszantam fel, mert jó forró volt. Nem annyira, mint amiben zuhanyozni szoktam, de már közelített hozzá, egészen hasonló volt.
- Aha, persze, megmutathatod. Bár nem sok embert ismerek a környéken, ismersz, nem vagyok egy nagy partiállat - grimaszoltam. Én voltam a buzzkiller öregebb, aki nem akart már több partiba menni, mert a legutóbbiban is ott volt a fura tapis pasi, meg Ilya, köszi, ennyi elég volt.
Tiszteltem Stellát, mert mert ennyire szervezgetni, engem tuti, hogy Noah elásott volna, ha ennyire belenyúlok a dolgaiba. Persze, nyúlkáltam bele, de nem ennyire brutálisan.
- Neki van barátnője, nem fanyalodik ilyesmire.
Szál megtekintése

Celestyna M. Czerny
INAKTÍV


Babydoll || Property of Daddy Westwood
offline
RPG hsz: 201
Összes hsz: 290
Írta: 2019. január 14. 20:50 | Link


#her | 11th August


Majdnem 10 éve. De ugye ezt nem mondhattam ki, mert furcsán vette volna ki magát, így csak szolidan megvontam a vállamat, mielőtt még az ajkamba haraptam volna. Mégis mit mondhatnék?
- Mióta visszajöttem Amerikából, azóta most megint. - Stella tudta, mert hoztam neki akkor kintről ilyen színes-tevés pattintósat, szóval szerintem sejtette, hogy ez annyira nem friss dolog már. Azt nem is akartam megemlíteni, hogy mikor volt ez először. Nagyonrégen is.
- Persze, hogy érzed. Ez a tesók dolga, én is látom Noahn, mikor minden szar, pedig én együtt sem élek vele. - Egy ideje. A balesetem után egy ideig nálam dekkolt, képes volt bevonszolni egy matracot és az első másfél hétben azon aludni. Durva, nem? Pedig igazából nem voltam egy nagyon önveszélyes darab, szerintem.
Nem akartam nagyon belemászni ebbe az egész Dávid dologba, mert nem az én bátyám volt, hanem az övé. Nem tartozott rám, hogy kinek a kijével van vagy éppen nincsen.
- Kicsit hasonlít rám, elég sok az ilyen... nemnagyonnagylányos dolga - vontam meg a vállamat, miközben elgondolkoztam. Karácsonyra tavaly egy Rainbow Dasht kapott Noahtól, olyat, ami meg volt bűvölve és repkedett az ágy körül. Tök cuki volt. .
- Miért volt fontos, mennyire meleg a víz?
Szál megtekintése

Celestyna M. Czerny
INAKTÍV


Babydoll || Property of Daddy Westwood
offline
RPG hsz: 201
Összes hsz: 290
Írta: 2019. január 15. 10:55 | Link


#her | 11th August


Nem sokat beszéltem mostanság Noahról. Nagyon szerettem és a testvérem, de ugyanakkor nem hiszem, hogy a nagy világra tartozna, hogy mi hogyan állunk egymással és hogy milyen ő a kviddicsen túl. Ha annyira nagyon akarná, hogy tudják, milyen mikor éppen nem sztárőrző, akkor biztosan elmagyarázná nekik ő maga. Én csak örülök, hogy nem vagyok híres és reménykedem benne, hogy soha nem is leszek az.
- Nem, csak mi ketten vagyunk - ráztam meg kicsit a fejemet, miközben apró hullámokat keltettem a mancsikómmal a víz felszínén. Szerettem játszani vele, olyan megnyugtató volt.
- Öööö, igen, kapott Noahtól pónit karácsonyra, meg minden. Szóval olyan nem nagylányos, igen. Csomószor néztünk együtt mesét ünnepekkor. De csak olyat, ami nem vizes, egy időben nagyon lehúztak az olyan mesék - ráztam meg a fejemet. A H2O egy életre szóló trauma volt nekem is és apácskának is, azt hiszem, hogy azóta sem meri meghallgatni a főcímdalt, sőt, ha meghallja, egyből átvetődik a kanapén, hogy elnyomja, mielőtt még a képernyőre pillanthatnék. Ilyenkor látom benne a nyugdíjazott kviddicsest.
Stella nem válaszolt, csak kimászott a vízből és elkezdett a táskája után kaparni.
- Ne hagyj itt! - toltam magam ki mellé, csak a tappancsaimat tartva a meleg vízben, figyelve, hogy mit is csinál. - Persze, hogy szeretem. Ki nem szereti a levest?
Szál megtekintése

Celestyna M. Czerny
INAKTÍV


Babydoll || Property of Daddy Westwood
offline
RPG hsz: 201
Összes hsz: 290
Írta: 2019. január 15. 16:44 | Link


#her | 11th August


- Biztos nem vagy az - vágtam rá. Én szerettem volna egy olyan tesót, mint amilyen Stella volt. Mert Noah rendes meg aranyos, de nem színez velem és sokszor nem érti meg a bajaimat, arról nem is beszélve, hogy már volt saját littleje és ezért elég kevés ideje is jutott rám. Ami normális, én is azt akarnám, hogy a saját apum velem foglalkozzon, ne mással. De azért mégis. - Ja, már, hogy... ne lenne a izéke. MI a neve?! Ajj. Az a G betűs. Gedeon.
Azt hiszem, én megértettem. Bár én nagyon szerettem a testvéremet és asszem így el is voltam, de Stella kicsit olyan volt, mintha a sosemvolt húgom lenne. Ez pedig boldoggá tett, hogy ilyen jól kijöttünk egymással.
- NINCS?! Majd veszek neked, biztosan tetszene, nekem van egy pár, kaptam ünnepekre, meg anno egy ilyen nagy plüssöt aputól a vásárban. Azt gondolnád, amilyen Zen, nem tud lőni. - Aztán meg... én is csak pillogtam nagyokat és nem is tudtam, hogy most szerelmes lettem hirtelen, vagy összeféltem magam. Kicsit talán mindkettő, annyi biztos, hogy nagyon rendesen megköszöntem neki a pónit még ott, helyben.
Stella közben a partra vetette magát, én meg követtem a példáját, miközben a lábikóim még kicsit a vízbe lógattam. Nem volt idekint olyan nagyon jó idő, sőt, egészen fúj.
Kicsit szerencsétlenül, a fejemet is kis híján leütve és csapkodva, de sikerült elkapnom a tésztát, majd egy halk ó-val világosodtam meg.
- Elég gyorsan ahhoz, hogy meg tudjam enni a snickerst vacsi előtt, mielőtt apu utolérne. Szóval szerintem nem vagyok rossz - bólintottam apróbbakat, mielőtt tudálékosan elvigyorodtam volna. - De pontosan hova is futunk? Az öltözőbe?
Szál megtekintése

Celestyna M. Czerny
INAKTÍV


Babydoll || Property of Daddy Westwood
offline
RPG hsz: 201
Összes hsz: 290
Írta: 2019. február 8. 02:27 | Link


#her | 11th August


Nem voltam biztos a névben, mint kiderült, nem is ok nélkül. Ja, tényleg, Gedeon bácsi a nők bálványa. Gergő meg csak egy karót nyelt alak, akit Stella nem szeret, de összeköti őket  a dns, ezért jópofát vágnak egymáshoz. Ezt ismerem. De a lánynak tetszett a megnevezés, így én is nevettem vele, mert olyan aranyosan sípolt, mint egy olyan kis játék, amit ha megnyomsz, akkor nyekereg. Nem lehetett nem vele nevetni.
- És ilyen névvel hogy lesz a nők bálványa? - kérdeztem kissé kétkedve. Nekem a Gergely olyan fura név volt, nem az a szimpatikusos, akármennyire is próbálkoztam vele. Ez egy kicsit fura, de ez van.  
Nem tudtam megemészteni, hogy Stellának nincsen pónija, ha most nem vízben lettünk volna, tuti, hogy leülök és fel se kelek percekig, de a nénis vízben nem szeretek leülni, mert furi kicsit a szaga is, meg amúgy olyan meleg, hogy tuti elaludnék, aztán csak ki kéne menteni, meg újra kéne éleszteni.
- Ki a kedvenc pónid? - kérdeztem, csak hogy véletlenül se hibázzam el, ah veszek neki. Aztán kicsit el is terelődött erről a téma, arra, hogy hozzám vágta a levest, amit nagy nehezen, de elkaptam. Aztán utánoztam őt és szépen bontottam is.
- Mit ér az egész, ha se íze, se színe? - kérdezem zavartan, majd elmosolyodom és bontom a kis tasakot, hogy beleöntsem vele együtt a nénis vízbe. - Ha Axel kérdezi, mi erről nem tudunk semmit. Felöltözünk, vagy így lesz spuri? 1...
Szál megtekintése

Celestyna M. Czerny
INAKTÍV


Babydoll || Property of Daddy Westwood
offline
RPG hsz: 201
Összes hsz: 290
Írta: 2019. március 21. 18:15 | Link


#her | 11th AugustPersze, hogy nem érdekelte, hogy Gedeon kivel és miért jár. Engem sem érdekelt volna Noah, ha annyira rossz testvér, mint ez az izé. De Noah aranyos és kedves volt, mikor nem kellett kviddics közelében lennie, néha még vett is nekem dolgokat, mint póni, meg ilyenek. Ő volt az egyik első, aki a családban tudott a furcsa kapcsolati dolgaimról és soha egy rossz szava se volt.
- Ígérem, többször nem csinálom - grimaszoltam kicsit Stellára. Én sem szerettem undikról beszélni. Ez majdnem olyan volt, mint a glittertakarítás. Annak sincs semmi értelme.
- Most felírnám valahova, de vizes a kezem és se tollam se papírom de itt van bent - mutogattam a buksimra nagy lelkesen. Sok volt benne a víz, de néha tudás is zsúfolódott bele.
- Enyém volt a bal oldali hinta - szögeztem le, mert ugye ez sem mindegy,egy rossz válasz és már le is buktunk. Vele egy időben dobtam a tésztát a vízbe és a tasakok tartalma is benne landolt, ahogy a törölközőm szorongatva futottam utána. El egészen az öltözőig. Ott elmartam a cuccaim, majd a cipőmbe beleugorva futottam is tovább, mielőtt a nénik rájönnek bármire is. Ezt nevezem én kalandnak!
Utoljára módosította:Lewy Bojarski, 2019. március 25. 15:08 Szál megtekintése

Barlangfürdő - Celestyna M. Czerny hozzászólásai (12 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa