36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Fontosabb időpontok:
  • Szeptember 30: Évfolyamléptetési kérvények leadása
  • Október 01: Megkezdődik az új tanév
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Isaac Nikolai Eccelstone összes RPG hozzászólása (5 darab)

Oldalak: [1] Le
Isaac Nikolai Eccelstone
INAKTÍV


#Miguel
RPG hsz: 29
Összes hsz: 238
Írta: 2015. augusztus 15. 12:01 Ugrás a poszthoz

Lotti
Zene


Nyöh, ez az iskola baromi nagy… Most már elhiszem, hogy miért nevezik ezt egy kastélynak, de én ráaggatnám még a labirintus nevet is. Folyamatosan eltévedek, ráadásul mindenki olyan nyelven karattyol, amit nem értek meg. Tányusnak igaza volt, jó lett volna elkezdeni megtanulni a magyar nyelvet, most nem lennék elveszett lélek… Senkit nem ismerek Lottin és a rokonaimon kívül, de őket se találom most, hogy segítséget kérjek abban, hogy merre van a bűbájtan tanterem. Ez a vizsgáknál nagyon érdekes lesz, mert ismerve a szerencsémet, biztosan akkor futok majd be, amikor már mindenki végzett, és insta megbukás lesz az adott tantárgyból. Na, azt azért nem szeretném, hogy nézne már ki? Idejövök, és bukással indítok… Anyuék ki is akadnának.
Fogalmam sincs, hogy merre bolyongok éppen, de benyitottam egy random helyre, és egy üres szobába jutottam. Már mint nem teljesen üres, mert a bútorok, ilyesmik ott voltak, de egy nebuló sem volt bent. Csodálatos, rly… valaki jöjjön már erre, és segítsen. Habár ez a szoba eléggé csábított, hiszen egy nagyon ismerős, és az egyik kedvenc zeném csendült fel, nem is beszélve narancs illatról. Becsuktam magam mögött az ajtót, és a szoba közepéhez sétáltam. Olyan érzés fogott el, mikor egyedül voltam otthon, max hangerőn üvöltött a zene, és senki nem szólt érte. Mivel itt is egyedül voltam, táncolni kezdtem, de az se nagyon érdekelt volna, ha valaki bent van. Imádom ezt a számot, ne szóljon be senki sem, amikor hallgatom, vagy esküszöm, hogy kivágom az ablakon. Cuki gyerek vagyok, mondtam már? Nem? Hát akkor most mondom.
Isaac Nikolai Eccelstone
INAKTÍV


#Miguel
RPG hsz: 29
Összes hsz: 238
Írta: 2015. október 14. 22:31 Ugrás a poszthoz

Lotticsek


Tánci, tánci, tánci. Aztán egy fordulás, és megtorpanás. Lotti állt az ajtóban, és nevetett, csak azt nem tudtam, hogy mitől. Ennyire viccesen nem táncolok, és ahogyan végignéztem magamon, még nevetségesen se nézek ki, szóval tényleg fogalmam sincs, hogy miért nevet. De, ha rajtam is, az se érdekelt, mert széles vigyorral indultam meg, hogy elé érve én is az ajtófélfának dőlve nézzek rá. Természetesen a másik oldalon, nem közvetlen vele szemben. Viszont, megszólalni… nem igazán ment a kommunikáció a szigeten sem, azóta meg alig tanultam valami magyart. Mert hát elkezdeni… nem, de pár szó rám ragadt, mint pl a…
– Szia. –s ennél meg is állta a tudomány. Érdekes lesz így a beszélgetésünk, olyan activity gyanús lesz, már látom előre. Vagy azóta tanulhatott valami angolt, mert belőle előbb kinézem az idegen nyelv elsajátítását, mint magamból. A kínos csend, viszont nem az én asztalom, így aztán ellöktem magamat, és mosolyogva nyújtottam a kezemet Lotti felé. Táncra invitáltam, bár azt nem tudom, hogy a szoba zenélő része hogyan működik, már pedig, ha nekem akar kedvezni, akkor ajánlom, hogy lassú szám következzen. Megmagyarázhatatlan viszont az is, hogy táncra hívom Lottit, főleg, hogy keveset tudok róla. No, de a figyelmemet nem kerülte ám el, hogy rákezdett a zenére, ami eddig bent szólt, szóval biztosan nincs ellenére, hogy velem táncoljon. Ha már így is „megtettük”, most meg is erősíthetjük ezt a fajta kötelékszerű dolgot. Már csak reméltem, hogy megfogja a kezem, és ha úgy tett, már húztam is be a szoba közepére.
Isaac Nikolai Eccelstone
INAKTÍV


#Miguel
RPG hsz: 29
Összes hsz: 238
Írta: 2015. november 30. 22:15 Ugrás a poszthoz

Keve


Szeretek prefektus lenni, arról viszont fogalmam sincs, hogy Emma néni mit ivott, mikor kinevezett a jelvény birtokosává. Mindenesetre nem ellenkeztem, bolond is lettem volna, hiszen így egész éjszaka járhatom a folyosókat, minden következmény nélkül. A legcsudijobb pedig az, hogy olyasmiket láthatok, amiket nappal nem biztos, hogy észrevennék. Ezek a dolgok, amik nem is dolgok, hanem inkább lények, vagy… szellem, igen az lesz az. Szellemek, akik átlebegnek a falon, és eltűnnek. A kíváncsiság vezérelt, és már osontam is az egyik után, mikor megpillantottam a folyosó közepén. Érdekelt, hogy hova is megy, de az jobban, hogy miként is megy át a falon úgy, hogy semmi baja nem esik. A varázsvilág furcsa dolgai ezek, amikre kell válasz, és én vagyok az, aki meg is keresi ezeket. Próbáltam a lehető leghalkabban követni, –egyáltalán hogyan hallanak? – hogy ne vegyen észre, de mikor megállt a lebegésben, –ezt se értem, hogyan művelik, én is akarom a művészetét– és megfordult, gyorsan ugrottam be az egyik páncél mögé. Az ütő is megállt bennem, de mikor kikukucskáltam a mozgó fém mögül, megnyugodva nyugtáztam, hogy a szellem lebeg tovább úti célja felé. Kiléptem fedezékem mögül, és követni kezdtem a célpontomat. Mikor befordult a folyosó végén, sietősebbre vettem a lépteimet, és szerencsémre, meg nem is, pont láttam, hogy átmegy a szemben lévő falon. Csalódtam, de mivel láttam hol ment át, nem álltam meg. Körbenéztem nem e figyel valaki, és mivel senki nem volt a közelben, elindultam. A fal előtt álltam meg, és kerestem rajta valamit, de azt senki nem kérdezze, hogy mit, mert magam sem tudom. Valami jel biztos van, ami miatt át tud menni a szellem a falon, de nem találtam meg. Végül hirtelen jött ötlettől vezérelve mentem hátrébb, és nekifutásból próbálkoztam, hátha átjutok a falon. Mondanom sem kell, hogy nem jutottam át, helyettem a vízszintesbe kerültem, és mindenféle színben pompázó csillagok lebegtek a szemeim előtt. Egy biztos: futás hatására nem nyílik meg a fal, itt biztosan más lesz a kulcs, de mi?
Isaac Nikolai Eccelstone
INAKTÍV


#Miguel
RPG hsz: 29
Összes hsz: 238
Írta: 2016. január 22. 20:44 Ugrás a poszthoz

Keve


Ha nem lesz egy hatalmas nagy púp a fejemen, akkor szivacsból készült a fal. Elég erős szivacsból, ami azt illeti, mert eléggé fájt, mikor nekiszaladtam. Ráadásul nem voltam egyedül, ugyanis egy másik srác lépett elő az egyik páncél mögül. Azt a kérdést már fel sem teszem magamnak, hogy miért is nem vettem észre, mert a válasz egyszerű: más dolgom volt éppen. Látszólag ő is beverte valamibe a fejét, meg valamit kérdezett is, de nem igazán fogtam fel, hogy mit. Szédültem, csoda, hogy nem jött vissza a vacsorám még mellé. A segítő kezet elfogadtam, habár a hirtelen felállástól a falnak estem, csodálatos módon megszédülve. Vállal támaszkodtam neki, jobbommal fejemet fogva, ahol a sérülést benyakaltam. Aztán kapcsoltam, hogy válaszolni is kellene a srácnak, aki éppen felszedett a földről.
– Nincs is jó íze, és valami olyasmi. Erősebbnek bizonyult, mint láthattad. –erőltetetten vigyorogtam Kevére, mert időközben felismertem a srácot. A vigyorgás meg a fájdalomtól volt kikényszerített, habár nem ezzel kellene most foglalkoznom. Elsősorban azzal, hogy a szellem hova lett, és csak azután azzal a ténnyel, hogy a háztársam takarodó után van itt, meg még ki is nevetett. Enyhítő körülmény az, hogy felsegített, de mikor számon akartam kérni, hátraugrott. Megfordultam, és abban a pillanatban én is ugrottam egyet, csak én megint a falnak ütköztem… Komolyan összeveszek egy fallal, és még le is győz. Na szép. A szellem röhögve tűnt el, Keve meg kérdezni kezd, de a fejem fogása jobban lefoglal, főleg hogy meleg és ragacsos valamit kezdtem érezni.
– Szuper, vérzek. Amúgy haver, ez egy szellem volt, vagy mi a szösz. A lényeg, hogy a lebeg, meg eltűnik úgy a falakban, hogy semmi bajuk nem lesz. Erre akartam rájönni, hogyan csinálja az iménti tag, de helyette szétcsaptam a fejemet a falban. Egyébként te mit keres itt kint? –jó pár szisszenés, mikor piszkáltam a sebemet, de annyi lélekjelenlétem van még, hogy beszélgessek a háztársammal. Majd utána eljutok a gyengélkedőre… valahogyan.
Isaac Nikolai Eccelstone
INAKTÍV


#Miguel
RPG hsz: 29
Összes hsz: 238
Írta: 2016. május 16. 12:30 Ugrás a poszthozHa nem fájna a fejem, jobban mondva nem vérezne, akkor még én is nevetnék a kialakult helyzeten, de így csak fájdalmas szisszenések hagyják el a számat, és tudatják Kevével, hogy élek. Ja, még élek, bár lélekjelenlétem kevesebb van, mint eddig. Az is csodaszámba megy, hogy még nem estem össze. Szívás lenne prefektus létemre.
– Én se önszántamból kóstoltam meg. Kergettem a társunkat, aztán ő eltűnt a falban. Érted? csak úgy shuuu, átment rajta… azt hittem nekem is menni fog, nem jött be. –pedig sokkalta egyszerűbb lehetne az élet, meg az órára járás is, ha át lehetne menni a falon. Nem lenne az, hogy elkésel, mert meg kellett kerülnöd a fél birtokot, hogy eljuss a másik terembe.
– Inkább a csini nővérkét keressük meg. Az az indiánszerű hapsi ijesztő, és a hideg ráz minden alkalommal, ha látom. –ez most nagyon úgy hangzott, mintha sűrű vendég lennék a gyengélkedőn, de ez egyáltalán nem így van. Csak, hát akárhányszor odakerültem, mindig at indiánfazon bukkant fel, mintha más nem is lenne ott. Pedig ekkora suli nebulóállományát biztosan nem egyedül látja el, és csak én lehetek olyan baromi peches, hogy mindig őt fogom ki.
Keve nevetni kezdett a szellem kifejezésre. Igen, tényleg vicces… lenne, ha nem a saját szemeimmel láttam volna a… lényt? Jobban átgondolva a helyzetet, tényleg röhejes, de sajna ez a valóság. A nagy fejtegetésére felröhögtem volna, ha nem hasított volna éles fájdalom a fejembe. Hozzá vagyok szokva az esés-keléshez, de ahhoz nem, hogy szétcsapjam a fejem a falban. Elég szépen belementem, csodálom, hogy még nem ájultam el… pedig a szélén vagyok már. – Ha vicc lenne, nem szaladtam volna fejjel a falnak… Drót lehet, de ez határozottan nem egy lepedő volt. Valami itt nem stimmel, de hogy mi, azt nem tudom… Derítsük ki, csak előbb nézzünk be a gyengélkedőre. Mindjárt leesik a fejem. –természetesen csak képletesen, de még mindig nem egy jó dolog, ha az ember veszekszik egy fallal, vagy az?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Isaac Nikolai Eccelstone összes RPG hozzászólása (5 darab)

Oldalak: [1] Fel