34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:
Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Inedra Pote összes hozzászólása (130 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 5 » Le
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2012. október 18. 18:36 Ugrás a poszthoz

AucsYarista ez még nekem is fájt pedig általában elviselem a borzalmas varázslatos és csodálatos favicceket Cheesy

Nem hagyhattam úgy... O.O - Lori <3
Utoljára módosította:Lorelai K. Riviera, 2012. október 18. 18:49
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2012. október 18. 21:18 Ugrás a poszthoz

Igen rendkivül csodálatos Tongue


Amugy halihó mindenkinek Smiley huh de ritkán írok ide O.o
Utoljára módosította:Inedra Pote, 2012. október 18. 21:19
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2012. október 21. 16:10 Ugrás a poszthoz

Szia Lauu Cheesy (Nekem sem köszön vissza soha senki) Smiley
Mizujs erre? ma rájöttem hogy ha a tejeskávéba mézet rakok undi hányásízelesz, micsoda felfedezések vannak a világban Cheesy
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2012. október 27. 12:12 Ugrás a poszthoz

A legjobb dolog a világon a forró tea :3 *.*
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2012. november 13. 09:11 Ugrás a poszthoz

úristen, te nem alszoool? :O Cheesy
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2013. január 3. 00:40 Ugrás a poszthoz

Vivien
Szabad hétvégeÜcsörög. Egymagában ücsörög azon az átkozott padon. Semmi mást nem csinált az egész szünet alatt csak unatkozott és olvasott. Kezdte úgy érezni magát, mint egy öregasszony. Tennie kell valamit, különben belehal ebbe. Bár a múltkori szobás dolog után kicsit fél még kimozdulni a birtokról, de most szüksége van valamilyen más légkörre. Az, hogy kirabolták és felforgatták a szobáját, pont elég ok arra, hogy kicsit magába forduljon.
Így hát felkapta magát és elindult volna, ha a kabátja nem akad be a pad egy kiálló deszkájába. Azzal a lendülettel, ahogy felpattant, vissza is huppant és szépen ki is szakadt a kabátja zsebe. Mivel már ez sem igazán tudta meghatni inkább továbbment, bár még ő sem tudta hova.
Úgy gondolta, lenéz egy kicsit a faluba, hátha talál valami érdekeset, vagy valakit akivel lehet beszélgetni. Végigsétált a kis utcán, egészen le a térig. Nem tudta merre menjen tovább. Először a Pillangó varázsba akart bemenni, de azt már egészen unta. Na jó, nem unta, csak már többször volt ott mint máshol.
Így útja inkább a cukrászda felé vezetett, csokira volt szüksége.
Belépett az ajtón, és annyi édességet látott,mint még soha.
Gyorsan körbenézett, üres helyet keresve magának, meg is akadt a szeme a helyiség sarkától nem messze. Gyorsan átszelte a helyiséget, de ahogy elment az egyik asztal mellett, a kiszakadt zsebe beleakadt az asztalba, és rántotta magával az egészet. Ahogy rántotta magával az asztalt, úgy esett vissza ő is a földre. Reménykedett benne, hogy semmit nem tört össze, bár mintha fél szemmel úgy látta volna, hogy az asztal még üres, és egy feketehajú lányka ül a széken mellette.
Inedra azonnal összekapta magát, már amennyire tudta, és megpróbált felállni.
-Jajj ne haragudj, annyira sajnálom. Mostanában ilyen béna vagyok.
Amint kicsit leporolta magát, észbe is kapott.
- Bocsi, Inedra vagyok a bénák bénája. - mondta nagy zavarában, miközben felállította az asztalt.
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2013. január 3. 01:25 Ugrás a poszthoz

Hát Amira..én se :S Ilyenkor kell elővenni a jóó öreg sorozatokat. nagyerünk Jóbarátok-at nézni Smiley
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2013. január 3. 01:32 Ugrás a poszthoz

Dehogynem Cheesy Tök álmos vagyok, lekapcsolok mindent-villanylaptoptv- lefekszem betakarózom, és jöna gondolat hogy :  ÁÁÁ NEM TUDOK ELALUDNI!
Ilyenkor idióta dalszövegeket szoktam énekelni. pl Michael Jackson x'D Pedig nem is szeretem Cheesy
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2013. január 3. 01:40 Ugrás a poszthoz

Nyah.. próba cseresznye Smiley
Szpálmi Cheesy


"Az álom az egyetlen olyan világ, amelyben ugyanúgy el tudunk merülni, mint a valóságban. Amikor álmodunk, nem tudunk róla."
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2013. február 17. 16:34 Ugrás a poszthoz

Szinjátszósok.

Ha a lány azt gondolta, hogy könnyű dolga lesz, hát akkor nagyot tévedett. Amikor elvállalta ezt a feladatot, nem is gondolta, hogy a semmiből kell felépítenie a szakkört. Első dolga az volt, hogy diákokat toborozott, hogy álljanak be amatőr kis társulatába. Mikor már épp elegen jeleztek vissza, akkor kihirdette ezt a próbát. Az első és egyben utolsó próbát az előadás előtt.
Lassan lépkedve ment le a próbaterembe, kicsit mintha félt is volna. Soha életében nem irányított még semmilyen csoportot, és ez most kemény dió volt. Határozottnak kellett lennie, hogy mindannyian kövessék az utasításait. Nem akart akaratosnak vagy fennhéjázónak tűnni, de keményen kellett fogni a társulatot ahhoz, hogy jók legyenek.
Szép lassan megérkezett a terembe. Lassan ráhelyezte kezét a kilincsre, és lenyomta az öreg vasat, ami után az ajtó nyikorogva kinyílt. A terem hihetetlen volt, szép nagy és tágas, pont megfelelő ahhoz, hogy több ember is elférjen.
Szépen körbesétált, és mindent szemügyre vett. Először a babzsákfotelek felé indult, amik egymás hegyén hátán voltak odadobva a fal melletti részre. Nem bírta megállni, hogy ne huppanjon beléjük. Miután ücsörgött egy kicsit, fel is pattant és körbenézett a jelmezek között is. Máris megtalálta a megfelelőket a darabhoz.
Miután itt is végzett a színpadhoz ment, ami inkább volt katedra mint színpad, de a célnak tökéletesen megfelelt. Letörölgette a port a varázsgramofonról, a ruhaujjával, majd egy pöccintéssel bekapcsolta. Pattogós kalózmuzsika szólt a régi gramofonból. A lány nem állt meg itt, azonnal táncra perdült, és körbe pörögte a termet. Ha esetleg valaki rajtakapja, akkor azonnal megáll és elszégyelli kicsit magát.
Nagyon remélte, hogy mindenki el fog jönni, ahogy megígérték. Kicsit még táncikált, amíg a többieket várta.
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2013. február 27. 20:55 Ugrás a poszthoz

Én inkább mindig várok egy évet, vagy pár hónapot, amíg befejezik a sorozatot, és csak azután nézem meg.Az Odaáttal megszívtam amikor minden héten lerágott körmökkel vártam a kövi részt  Cheesy
Amúgy szépestét ^.^
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2013. február 27. 21:20 Ugrás a poszthoz

Chaske Tsosie
 

Sosem szeretett csak úgy egyedül járkálni a kastély ezen részein. Nem volt túl közel semmi sem, és a sok portré között, kicsit elveszettnek érezte magát. Tudta, hogy a régi arcok akik a festményekről néznek rá, már úgysem bánthatják, de kibeszélni ettől függetlenül még nyugodtan kibeszélhetik.
Ahogy elhaladt, az egyik szép hölgyike előtt, hallotta, amint a háta mögött egyből elkezdődik a sugdosás, arról, hogy milyen pórias ruhákban jár, és, hogy a haja mint a napon hagyott szalma. Nem vette jó néven ha kibeszélik, ám most elsiklott felette, ugyanis igencsak ki volt öltözve, az alkalomhoz illően, és ezt ő is tudta, mivel pont a festmények miatt vette fel az új fehér csipke berakásos nyári ruháját, természetesen egy meleg blézerrel, és egy ugyancsak meleg harisnyával. Beszélni kívánt a festményekkel, bár nem tudta, hogy hogyan is kezdje. Köztudottan félénk lány volt, és köztudottan két ballábas. Ezért történhetett meg az, hogy épp amikor az egyik festménytől a másikig ment, nem hagyhatta ki, hogy végigcsússzon a sima és fényes parkettán, ám amikor meg kellett állni, akkor megállás helyett a lába megbicsaklott, és úgy hasra esett, hogy a harisnyája kiszakadt, és a szakadás helyén elég durván meghorzsolta. Szép lassan el is kezdett vérezni.
- A franc essen bele. Hogy az ördög vigye el a pokol legmélyebb bugyrába és ott égesse cafatokra. - szitkozódott kissé hangosan, és remélte, hogy nem hallja meg senki, hiszen hogy is illett volna ez egy prefektushoz.
Megpróbált felállni, ám túl hirtelenre sikeredett, ezért azzal a lendülettel vissza is pattant. Valószínűleg kiment a bokája is. Remek.
Tudta, hogy nem messze innen van a Gyengélkedő, bár abban is biztos volt, hogy jó darabig nem megy el innen. Inkább dúl-fúl egy kicsit magában, az ostobaságáért.

Utoljára módosította:Inedra Pote, 2013. február 27. 21:21
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2013. február 28. 09:37 Ugrás a poszthoz

Chaske Tsosie

Mivel felállni nem igazán tudott, megnyomkodta a bokáját, hogy hol is fáj tulajdonképpen. Igazából ebből csak az sült ki, hogy a bokája még jobban elkezdett sajogni, úgyhogy inkább hagyta is had fájjon. A sebével igazán nem tudott mit csinálni, maximum csak annyit, hogy felitathatta a pulcsija ujjával a kiszivárgott vért. Ez is rettentően csípett, úgyhogy ezt is hagyta inkább. Majd később lemossa, ha kikecmergett innen.
Hirtelen lépéseket hallott, és szörnyen boldog lett, hogy van akkora szerencséje, hogy erre járjon valaki, aki tud neki segíteni. Azután, a lépések hangját követte a hozzájuk tartozó ember is. A lány hirtelen nem is tudta, hogy mit csináljon, elfusson vagy esetleg több kevesebb sikerrel megpróbáljon úgy tenni, mintha itt se lenne, ugyanis a férfi, mert férfi volt, aki jött eléggé ijesztő alak volt, tipikusan az az ember aki egy nézésével eltöri mindkét lábad. Ám ahogy Inedra meglátta az arcát, rá is jött, hogy ez az akárki igazából nem akar rosszat. Nem húzott elő a zsebéből egy kést, vagy a cipőjéből egy pisztolyt, úgyhogy Inedra igencsak megnyugodott.
-Szia!Vagyis Helló, vagyis Jó reggelt...akarom mondani estét. - a lány rendkívül össze volt zavarodva, ugyanis hirtelen semmi nem jutott az eszébe angolul, de végül megtalálta a hangját, és tudott válaszolni, ám kicsit zavarban is volt, ugyanis a furcsa idegen azonnal a segítségére sietett, leguggolt mellé, és furcsán nézte őt, ami eléggé feszélyezte a lányt.
Mire bármi mást kérdezhetett volna az idegen rá is tért a lényegre, és ő bőszen bólogatva egyezett bele a segítségbe. Tudta, hogy egyedül úgysem tudna mit csinálni, és ha ez a valaki meg is akarná őt támadni, vagy bántani akkor már rég megtette volna. Na meg a kisugárzásában is volt valami, ami arra sarkallta a lányt, hogy nyugodtan megbízhat benne.
-I..Inedra vagyok. És a kastély legbénább tanulója. - utóbbit egy szemforgatással.  - Köszönöm a segítséget. Bár ez nem túl megszokott, egy maffiózó idegentől, akinek még a nevét sem tudom. - nem is értette, hogy miért mondta ezt, de azért voltak fenntartásai. Egyáltalán nem akart rosszindulatúnak tűnni, hiszen a férfi még segíteni is akart rajta, szóval úgy döntött inkább megpróbál csöndben maradni.
Azt nem igazán értette, hogy hogyan is tudná itt azonnal megoldani a horzsolást, úgy hogy nem volt nála semmi, de bízott benne, hogy sikerrel jár.
Ha Chaske-nak sikerül meggyógyítani őt, akkor a segítségét kéri, bár valószínűleg a férfi is látja, hogy egyedül nem tud lábra állni.
- Kérhetnék egy kis támaszt? A bokám még mindig rettenetesen sajog. - kérte a lány, és remélte, hogy útjuk a Gyengélkedőbe vezet majd. A lány ezúttal összeszedte minden angoltudását, amit csak tudott, de még így is csak az alap mondatok és nyelvtan jutott eszébe, amiért szidta is magában az anyját, aki kiskorában tanította.
Utoljára módosította:Inedra Pote, 2013. február 28. 09:40
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2013. július 1. 14:52 Ugrás a poszthoz

Zsolt, a Hódító Cheesy

Megint egyedül lófrált a folyosón, az ő kis könyvével, és nem csinált semmit csak olvasott, és néha körülnézett, hogy ne menjen neki senkinek és semminek. Legutóbb is mikor ezt csinálta, kis híján betört az orra egy oszlopnak és egy csúszós pacának köszönhetően. Unta már, azt, hogy mindenkivel jó pofizzon, úgy érezte ideje kilépni a mintakamasz képéből, és végre lázadni egy kicsit. De sajnos ehhez sosem volt elég bátorsága.
Nagy merengése közepette, egy háztársa szólította meg, akit látásból ismert, néha köszöntek is egymásnak, de még soha nem beszélgettek.
-Szia, örülök, éééés...igen, én vagyok Inedra, de légyszi szólíts csak Nedrának, olyan hosszú nevem van, és tök béna. - és már megint azt csinálja, már megint csak beszél beszél, és senkit nem érdekel amit fecseg.
-Ööö...kedvem az van. Felőlem mehetünk, ezt a könyvet már úgyis unom. - Fogta és beletette a könyvet a táskájába, de hirtelen megállt a mozdulatban és kikerekedtek a szemei.
- Hékás, nem nyúlka-piszka. - és fogta Zsolt kezét, s mintha valami koszos kendő lenne, két ujjal visszaszolgáltatta a gazdájának. - Ez maradjon csak a helyén. - mosolygott a fiúra, kissé kínosan.
Így kezdtek el sétálni egymás mellett, s szinte mentőkérdésként hangzott a fiú kérdése.
-Nos eredetileg nem tartottam sehova, csak úgy lébecoltam erre-arra. - ez sajnos igaz is volt, a lánynak sosem volt semmi konkrét célja. És miközben elindultak, Zsolt újabb kérdéseket tett fel, immár úgy, hogy fél méter volt köztük a távolság.
- Hát már most szedem össze a jegyzeteim a leendő vizsgákra, nem akarok megbukni még egyszer, mert az előzőnél sajnos ez történt..de csak betegség miatt, úgyhogy annyira nem baj. - már megint fecseg, sosem tudja befogni a száját, és ezt sajnos ő is tudja magáról. - Hát egyébként most szerencsére nincs sok tantárgyam, mert jelenleg nincs rá túl sok időm, és kedvencem sincs, bár állítólag a bájitalkotyvasztáshoz értek. És te? Neked van kedvenc vagy ilyesmi?
Időközben oda is értek az Erkélyhez, és Zsolt továbbra is mosolyogva hallgatja a lány zagyválását.
- Nos, ha tehetném állandóan kint lennék. Némiképp még ez az erkély is zavar, mert jobb szeretek a fűben ülni, mint egy betonpárkányon. Te szeretsz kint lenni? - kérdezi Inedra mosolyogva, és nem érti, hogy a fiú mosolya miért kezd egyre elviselhetetlenebb és bárgyúbb lenni.
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2014. június 19. 20:03 Ugrás a poszthoz

Evelin

Nagyon rég nem járt erre, hiszen mostanában teljesen máson járt az esze, és másfelé vitte a lába is. Szerencsére most volt egy szabad perce kijutni a kastélyból, és körülnézni. Szép lassan, komótosan sétált le a lépcsőn, elsuhant mellette egy-két ismerős arc, akiknek már csak úgy reflexből köszönt vissza. Kicsit olyan volt mint egy zombi, és némi smink is ráfért volna a dugi-csomagjából. Mostanában lépten-nyomon vérvörös rúzsos szájakat látott, most ez volt a divat. Sosem szerette az erős sminket, pláne nem az ennyire erőset. Mindig a borzalmas modorú és dohos öregasszonyszagú nagyanyja jutott az eszébe róla, aki azzal próbálta leplezni öregségét, hogy egy kiló vakolatot kent az arcára. Nedra csak épphogy egy kis pirosítót szokott használni, és ennyi.
Mostanra már megtanult a lába elé nézni, de megint majdnem hasra esett. A lába megbotlott a semmiben! Visszanézett a járdára, és semmi. Maximum egy két milliméteres csücsök lógott ki.
Most nem bambult el, úgy ahogy szokott, amikor elmerül a gondolataiban. A rétre akart lemenni, csak ücsörögni kicsit a napsütésben. Ez volt a terve, hiszen halálsápadt volt. Ráfért egy kis barnaság, és közben talán még meg is ismerkedik egy-két újonccal az iskolából. Annyi ismeretlen elsős volt, hogy már nem is tudta követni ki elsős, ki másodikos. A harmadikosokat már úgy-ahogy megjegyezte, nem volt jó az arcmemóriája.
Nem volt kedve a földre ülni, pláne, hogy fehér szoknyában volt, ezért kiválasztott egy szimpatikus padot, ami üresen ácsorgott a rét másik végében.
Csak leült oda, elővette a könyvét, és olvasgatott a napfényben. Persze a napszemcsi sem hiányozhatott a szeméről. Még ha borult volt az ég, akkor is mindig a táskájában hordta.
Messziről úgy nézhetett ki, mint egy szobor, mozdulatlanul olvasott...
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2014. szeptember 3. 20:19 Ugrás a poszthoz

Jesszus mennyi Levita mindenhol O_O
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Jelentkezős Próba
Írta: 2014. szeptember 5. 17:21
Ugrás a poszthoz

Színjátszósok


Nem gondolta volna, hogy még egyszer erre kerül a sor, de most újra itt volt, a próbateremben. Legutóbb nem igazán vette komolyan ezt az egészet, ezért most szerette volna bebizonyítani, hogy ez a csapat is igazán jó lesz, ha össze tudnak kicsit szokni. Ezzel a próbával nem annyira az összeszokás volt a cél, mindinkább a tehetségek felmérése, és a csapat összetételének megismerése.
Voltak már tervei a jövővel kapcsolatban, de ezt több emberrel is meg kellett még beszélnie. Nem akarta bonyolítani a dolgokat, csak szerette volna, hogyha az iskola megismeri legalább őket.
Pontosan tudta, hogy hol van a terem, úgyhogy könnyen idetalált. Szépen körbesétálta a termet, megnézte a jelmezeket és a kellékeket, de sajnos nem voltak már épp jó állapotban, de legalább volt elég mindenkinek. Nem számított amúgy sok emberre, hiszen az iskola még semmit nem tud a csoportról.
Felment a színpadra, megnézte az oldalsó bejárót és a zongorát. Felnyitotta és játszott pár dallamot, ezután lement, hogy berendezze az asztalt, és magát a termet is. Szembe a színpaddal letett egy asztalt, vele két széket is, elővette a papírjait és leült, hogy átnézze az eddig tagokat. Volt egy listája a régi tagokról, és volt egy adatlapja az új tagok számára, amit mindenkinek ki kell majd töltenie.
Amint megérkezik az első pár ember, már kezdi is szólítani őket szép sorban, és felírni, hogy mit tudnak a színpadon bemutatni.


//Szóval mindenki aki szeretne színjátszózni írjon egy kezdő hsz-t és megkapja a feladatát, amit a következő hsz-ben ki kell játszania.Remélem érthető.
Szálakra figyeljetek! A Jelentkezős Próbát egybe szálazzuk.//
Utoljára módosította:Rentai Bálint, 2014. szeptember 17. 16:57
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2014. szeptember 7. 20:50 Ugrás a poszthoz

Annelie Freya Blomqvist - 2014.09.07. 20:42
Michonne, ásd el magad, hogy nem kérdeztél vissza ki az Sad

helóheló Cheesy


Hát nem TIMI!
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2014. szeptember 7. 20:58 Ugrás a poszthoz

Wolgi ne hagyd hogy vetélkedjenek érted... hát már szervezett háremed van! Cheesy
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2014. szeptember 7. 21:01 Ugrás a poszthoz

Ne aggódj Lotte..csak három emberkével kell osztoznod Wolgin xD
/had gonoszkodjak még xD/
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2014. szeptember 7. 21:16 Ugrás a poszthoz

Tömeges öngyi Wolgival. Ki van benne? Cheesy (ezbetegvolt) xD
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2014. szeptember 8. 15:26 Ugrás a poszthoz

Sziaa!! (Végre valaki!)
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2014. szeptember 8. 15:36 Ugrás a poszthoz

Nekem is 5 órám volt de mindegyik agyölő elméleti borzalom volt Cheesy
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2014. szeptember 8. 16:14 Ugrás a poszthoz

Nyuuuuu ittatok már ilyen mini dobozos kólát? *.* olyan cuki :3
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2014. szeptember 8. 16:19 Ugrás a poszthoz

Az a kis icipici...még 2 deci sincs :3  *táboros coca cola reklám*
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2014. szeptember 8. 16:24 Ugrás a poszthoz

Telóról nemtudok mutatni de olyan kis picike Cheesy majd viszek egy tàlcával táborba legközelebb Cheesy
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2014. szeptember 8. 18:17 Ugrás a poszthoz

Végreeeee valaki elmesélte ezt a sztorit Cheesy köszi Rabbot Cheesy.  Olyan dolgokat tudtam meg eddig a BK multjáról hogy fuuuuuuha Cheesy
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2014. szeptember 8. 21:22 Ugrás a poszthoz

Amira beelőzött Smiley Amugy sziasztok! ^.^

Bocsi ...Annelie ^.^"
Utoljára módosította:Inedra Pote, 2014. szeptember 8. 21:23
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2014. szeptember 8. 21:29 Ugrás a poszthoz

Igen én igy néha felbukkanok a tömegben xD
Inedra Pote
INAKTÍV


Picciotto
RPG hsz: 73
Összes hsz: 1740
Írta: 2014. szeptember 8. 21:46 Ugrás a poszthoz

Èn meg lusta vagyok bekapcsolni a laptopot pedig csak egy gombnyomás.

Ja mostmár nem....most előbb Michonne-t kéne elrugdosnom onnan xD
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Inedra Pote összes hozzászólása (130 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 5 » Fel