34. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Dana Straw Berry összes hozzászólása (343 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 9 10 [11] 12 » Le
Dana Straw Berry
Bogolyfalvi lakos, Navinés pásztor, Navinés blogger, Szélvész Szalamandrák csapattag, Színjátszós, Végzett Diák


°Princess of Vice | Doll Face| Fanciful | Blondie°
RPG hsz: 622
Összes hsz: 1355
Írta: 2022. augusztus 17. 23:10 Ugrás a poszthoz

Beni


Szó szerint széthajtottam magam év közben a tanulással, illetve azzal, hogy helyt tudjak állni a menhelyen, és a kávézóban egyaránt. Már nagyon rám fért egy kis pihenés és Beni barátommal is nagyon rég találkoztam már. Így arra az elhatározásra jutottam vele közösen, hogy kiveszünk egy nap pihenőt, és strandolunk egy jót nem messze a lakóhelyünktől. Számomra mindig is szimpatikus volt a barlangfürdő, így oda szerveztem meg az egy napos pihenést. Beújítottam egy rózsaszín fürdőruhát, majd kivettem két kabint, csak hogy ne kelljen ezzel bajlódnia a kedves barátomnak. A papírmunka mindenkit kikészített, és át tudtam érezni, hogy mostanság neki ezzel többször is meg kellett birkóznia. Miután elvégeztem az adminisztrációs dolgokat, és elkészültem a találkozóra, nem volt más hátra, minthogy megérkezzen a legjobb barátom. Miután megláttam őt, odaléptem elé rögvest.
- Mély tisztelettel köszöntöm itt, Bogolyfalva legnívósabb strandján, tanár úr! - köszöntöttem őt mélyen meghajolva, miközben vidáman szalutáltam neki. Reméltem, hogy ezek után legalább kitűnő jegyet kapok majd a tantárgyából.
- A személyzet átveszi a pakkját, hogy ne kelljen cipekednie, és egy "külön elnöki lakosztály" várja Önt - folytattam vele mókásan a kommunikációt. Úgy éreztem, hogy már rég nem szórakoztam ilyen jól. Ráadásul még hátra volt az egész nap, ami csupán ránk várt, strandolás, evés, ivás, szórakozás, ez pedig még nagyobb löketet adott ahhoz, hogy vidámabb legyek. A viccet félretéve rég találkoztunk Benivel, és most jött el az a pillanat, hogy ezt szépen bepótoljuk. Ő mindig is kitartott mellettem, mint barát, ezt pedig nagyra becsültem.
Utoljára módosította:Dana Straw Berry, 2022. augusztus 18. 07:11
Dana Straw Berry
Bogolyfalvi lakos, Navinés pásztor, Navinés blogger, Szélvész Szalamandrák csapattag, Színjátszós, Végzett Diák


°Princess of Vice | Doll Face| Fanciful | Blondie°
RPG hsz: 622
Összes hsz: 1355
Írta: 2022. augusztus 29. 21:04 Ugrás a poszthoz

Beni- Ejjj, pedig szívesen részt vennék egyszer az órádon, kíváncsi vagyok, hogy tanítasz. De a viccet félretéve örülök, hogy végre össze tudtuk hozni ezt a találkát, és ki tudunk kapcsolódni kicsit - válaszoltam vidám hangulatban a barátomra tekintve. Látszott a reakcióiból, hogy megmaradt a tulajdonságait tekintve annak, akit annó megismertem. Egyáltalán nem szállt el vele a ló, ezt pedig nagyra becsültem.
- Hogy megnőttél, mióta utoljára találkoztunk! - élcelődtem vele kicsit. Ezt már megszokhatta tőlem. Nem is tudom, kitől örökölhettem a fránya természetemet. A szüleim rendkívül humortalanok voltak...
- Ugye később eszünk majd hekket is? Imádom, de egész nyáron nem ettem - na nem azért, mert nem akartam, egyszerűen nem volt rá lehetőségem. Amúgy is, ez nálam igazi strandos kajának számított.
- Rendicsek! Akkor tali hamarosan a közös kijáratnál! - mosolyogva búcsúztam a fiútól, majd elindultam a női öltöző irányába. Átöltöztem a kabinomban a rózsaszín bikinimbe, a hosszú hajamat pedig lófarokba fogtam. Felvettem a fehér-rózsaszínű strandpapucsomat, és előkészítettem törülközőmet, amely zöld szívecskés volt fehér mintás alapon. Nem éreztem magam kényelmetlenül, hiszen a sok edzés meghozta az eredményét, egyébként is elég vékony alkat voltam. Ha pedig pont az ellenkezője illett volna rám, az sem érdekelt volna. Egyedül azzal törődtem, hogy jól érezzem magam ezen a napon. Miután elkészültem, elindultam a megbeszélt helyszínre. Úgy tűnt, hogy én értem elsőnek oda. Karba tett kézzel vártam Beni-t, hogy megérkezzen, közben pedig érdeklődő tekintettel pásztáztam a körülöttem lévő embereket.
Dana Straw Berry
Bogolyfalvi lakos, Navinés pásztor, Navinés blogger, Szélvész Szalamandrák csapattag, Színjátszós, Végzett Diák


°Princess of Vice | Doll Face| Fanciful | Blondie°
RPG hsz: 622
Összes hsz: 1355
Írta: 2022. szeptember 10. 23:32 Ugrás a poszthoz

Beni


- Miért is ne? Na, nem arról van szó, hogy nem tanultam már meg ezt az egészet. Igazából rád lennék kíváncsi, hogy hogyan tanítasz, milyen a tanítási módszered. De nyugi, nem vizsgáztatlak! Biztos vagyok benne, hogy remek tanár vagy! - válaszoltam a barátomnak mosolyogva, ámde határozottan. Mindig is sokat tanult, hogy elérje a céljait, és komolyan vette a dolgokat. Szerintem tökéletes szerepet töltött be tanárként, ebben a szakmában pedig igazán önmagára talált. Ráadásul azt csinálta hivatásként, amit mindig is szeretett volna.
- Take it easy, don't worry so much! Nem kell mindent ennyire komolyan venni! - veregettem meg játékosan a vállát egyre szélesebb mosolyra húzva a számat. Aranyos volt, hogy mindent komolyan vett, én meg szerettem feldobni a hangulatot a magam sajátos módján.
- Ha azt mondom, hogy nőttél, akkor tényleg nőttél valamennyit! Nekem aztán elhiheted, tökéletes megfigyelő vagyok ebben! - néztem rá mosolyogva. Bárcsak én is nőnék még valamennyit, csak, hogy egy picivel magasabb legyek, bár szerintem már nem fogok...
- Igen, remekül mennek az utolsó vizsgák. Magamhoz képest meg pláne - mosolyogtam Benire. A kezdetekhez képest rengeteget fejlődtem tanulás terén. Erre pedig rém büszke voltam, és végre lettek céljaim is a jövőt illetően.
- Egyetértek! Ott sokkal hangulatosabb lenne, de most be kell érnünk a fürdő büféjével...lehet, hogy lesz lángos is vagy hamburger, ha nem rajongsz a hekkért - ötleteltem nagy bőszen. Azt egyelőre nem tudtam, hogy milyen árak vannak itt, de úgy voltam vele, hogy majd megnézzük, ha sor kerül rá.
- Legközelebb, elmehetünk piknikezni a tavacska partjához - mondtam Beninek nagy lelkesen. Az is egy szuper program lenne a közeljövőben.
Miután átöltöztünk strandos ruhába, találkoztunk a megbeszélt helyszínen.
- Szerintem először menjünk a langyos vízbe, ott óránként van hullámzó móka is! Aztán mehetünk egyet úszni a hideg vízbe, és aztán ehetünk. Kajálás után pedig tökéletes a gyógyvíz. Aztán később ott van a csúszdás medence. Mit szólsz hozzá? - osztottam meg a fejemben lejátszódó forgatókönyvet a fiúval.
Dana Straw Berry
Bogolyfalvi lakos, Navinés pásztor, Navinés blogger, Szélvész Szalamandrák csapattag, Színjátszós, Végzett Diák


°Princess of Vice | Doll Face| Fanciful | Blondie°
RPG hsz: 622
Összes hsz: 1355
Írta: 2022. szeptember 22. 20:53 Ugrás a poszthoz

Beni


- Nem baj, az én szememben már tanár vagy. Amilyen szorgos, igyekvő vagy, tutira nyert ügyed van ezen a területen - osztottam meg a véleményemet a barátommal. Ezt pedig rémesen komolyan gondoltam róla. Bárcsak én lettem volna ennyire elszánt és kitartó. Igaz, már az is nagy előrelépés volt részemről, hogy idővel már nem tojtam a tanulásra. Ehhez persze az is kellett, hogy határozott célokat tűzzek ki magam elé, ami viszonylag rövid időn belül megtörtént.
- Hidd el így van, én csak a tényeket közöltem. Ó, de izgi, ki nem hagynám! Szólj, ha aktuális lesz a téma, rögtön beülök az első padba. Ha meg nem jut hely, szívesen elücsörgök a földön is - kacsintottam mókásan a fiúra nagy lelkesen.  
- Köszike! - fogadtam óriási mosollyal a másik gratulációját a sikeres vizsgáimhoz, illetve az előttem lévő többi megpróbáltatáshoz.
- Én is szeretem a lángost. Remek választás, igazi strandos kaja - tekintettem jókedvűen a fiúra.
- Szuper! Akkor kalandra fel! - kiáltottam fel harsányan, majd megindultam Benivel a hullámzós medence irányába. Nagyon élveztem a medence hőmérsékletét, pont megfelelő volt számomra. Rátekintettem a falon lévő órára, tíz percet kellett még várni a hullámzó mókára. Megvártam, míg a társam kiúszkálta magát, majd újból beszédbe egyeledtünk.
- Nos, egyelőre maradok a kávézóban, majd átkérem magam teljes munkaidőbe. A menhelyen mindenképp szeretnék besegíteni továbbra is, de ott így csak pár órában és kevesebb alkalommal tudok majd helytállni. Úgy volt, hogy nyitunk majd egy butikot Karcsival. Viszont mióta elment, ez a terv egyelőre felejtős. Talán majd később megvalósítom ezt az elképzelést, ha lesz rá elég tőkém. Az viszont már biztos, hogy bérelni fogok egy kis lakást a faluban, aztán később, ha minden jól alakul, akkor lesz egy sajátom. Na, és neked mik a jövőbeli terveid a tanár szakmán kívül? - kérdeztem vissza kíváncsi tekintettel.

Utoljára módosította:Dana Straw Berry, 2022. szeptember 22. 20:55
Dana Straw Berry
Bogolyfalvi lakos, Navinés pásztor, Navinés blogger, Szélvész Szalamandrák csapattag, Színjátszós, Végzett Diák


°Princess of Vice | Doll Face| Fanciful | Blondie°
RPG hsz: 622
Összes hsz: 1355
Írta: 2022. október 3. 23:59 Ugrás a poszthoz

Beni


- Biztos vagyok benne, hogy tetszeni fog neked. Na, és persze köszi előre is a tájékoztatót! - néztem rá vidáman. Örültem, hogy megtalálta a helyét és a hivatását ebben a világban. Én a mai napig nem voltam teljesen biztos abban, hogy mit is csinálnék a közeljövőben szívesen. Persze a butikos ötlet az tetszett, de igazából azt is szívesebben vezettem volna egy másik emberrel, akiben megbízom. Karcsi pont ilyen volt, bár az elmenetele nem csupán nekem fájt, hanem a visszajelzése alapján Beninek is. A fiút gyorsan a bizalmamba fogadtam az idők során, hiszen bebizonyította, hogy lehet rá számítani, hűséges barát, és emellett megbízható is. Ráadásul hasonló értékeket kepviseltünk, igaz, ő visszahúzódóbb volt, én pedig szerettem a középpontban lenni, de így is jól kiegészítettük egymást.
- A kacsám a korához képest jól tartja magát, bár szerintem szegény már a végét járja. Már le van lassulva, és a nap nagy részét átalussza. A butikot nem tudom egyelőre, hogy kivel lehetne megnyitni. Mindenképpen egy olyan embert szeretnék magam mellé, aki dolgos, eltökélt, és megbízható. Remélhetőleg találok majd valakit, aki alkalmas lesz erre a posztra. Persze, tudom, hogy a kávézó nem egy életcél, csupán egy rövidtávú megoldás, de egyelőre ezzel kell beérnem - feleltem tekintetem a másikéba fúrva rém komoly arccal.
- Szép terv. Szerintem szuper tanár lesz belőled, a lényeg, hogy sose add fel az álmaidat. Idővel pedig tudsz majd venni egy saját lakást. Akár egy összegben, akár részletekben fizetve - közöltem a véleményemet a fiúval. Végül is, annak nem lett volna sok értelme, ha albérletet vesz ki, akkor már fizesse be a részleteket a saját otthonába. Legalábbis én ezen az állásponton voltam.
Közben megérkezett a várva várt hullámzás a medencébe. Nagyon élveztem az egészet nagy sikolyok közepette, mikor épp elsodortak a hullámok, vagy a falnak préseltek. Úgy láttam, hogy Beni is élvezte a helyzetet, mókásan nézhettünk ki mindketten a hullámzó móka után.
- Ez szuper volt! Készen állsz egy nagyobb lélegzetvételű úszásra a hideg vizes medencében? - kérdeztem tőle, miután véget ért a langyos vizes szórakoztatás. Persze mindketten csurom vizesek lettünk, így az sem számított, hogyha a következő körben a hajam is totál vizes lesz.
Utoljára módosította:Dana Straw Berry, 2022. október 4. 00:12
Dana Straw Berry
Bogolyfalvi lakos, Navinés pásztor, Navinés blogger, Szélvész Szalamandrák csapattag, Színjátszós, Végzett Diák


°Princess of Vice | Doll Face| Fanciful | Blondie°
RPG hsz: 622
Összes hsz: 1355
Írta: 2022. november 1. 00:55 Ugrás a poszthoz

Beni


Kedves volt Benitől, hogy nem faggatózott tovább a kacsámat illetően, hiszen már annyira idős volt, hogy nem tudhattam, mikor távozik el az élők sorából.
- Budanekeresd jól hangzik, viszont a varázstalanok világa valahogy nem vonz. A kávézó nem az életcélom, egyelőre csak arra szolgál, hogy fenn tudjak tartani majd egy albérletet - közöltem Benivel, majd mosolyogva nyugtáztam magamban, hogy mennyire élvezi a vízben való létet.
- Ebben mondjuk igazad van. Idáig bele sem gondoltam, de igazat mondtál. Üzletben valóban nincs barátság, mint ahogyan szerelemben, és háborúban sem, ahogy a mondás tartja. Talán jobb is így, hogy nem jött össze az üzlet. Az is lehet, hogy teljesen más az életutam. Idővel minden elválik - emeltem tekintetem az övébe komoly hangnemben. Közben aktíválódott a hullámmedence, és remek élmények elé néztünk általa.
- Ugyan már, ne gyöpesedj be! Majd meglátod, hogy milyen jót fog tenni neked egy kis úszkálás! - mondtam neki élcelődve, majd megvárva őt, a papucsomat felvéve, megindultam vele a hideg vizes medencébe. Először nehezemre esett belemenni a hűvösbe a kellemes langyos víz után, de némi idő elteltével végül sikerült elmerülnöm benne.  
- Én is jól fogok ma aludni. Uhh, hát még mindig nem sikerült felfognom, hogy elrepültek a diákévek, a kastélyban előtött idő. Azt hiszem, hogy szükségem van némi térre, időre, hogy ezt fel tudjam dolgozni magamban. Azta, milyen komoly vagyok mostanság... néha még magamat is meglepem vele - válaszoltam magam elé révedve, kissé mókásan Beninek.
- Na, és te hogy állsz a témához? Hogyan érint, hogy nemrég még diák voltál, most pedig már gyakorlótanár vagy? - kérdeztem vissza érdeklődve.
- Csak azokkal fogom tartani a kapcsolatot, akikkel valóban jóban voltam. Akikkel csupán felszínes volt a viszonyom, azokkal úgyis rögtön elfelejtjük egymást, amint új környezetbe kerülök - feleltem a fiúnak teljes őszinteséggel. Közben Beni azt tanácsolta, hogy kezdjük el úszni a távokat az úszómedencében. Neki is indultam, el is jutottam a kiszemelt táv feléig, majd hirtelen begörcsölt a lábam, amire idáig egyáltalán nem számítottam.  Csak annyi lélekjelenlétem volt, hogy Beni nevét kiabáljam, mielőtt elsüllyedtem volna a  "háborgó mélységben".
Utoljára módosította:Dana Straw Berry, 2022. november 1. 00:56
Dana Straw Berry
Bogolyfalvi lakos, Navinés pásztor, Navinés blogger, Szélvész Szalamandrák csapattag, Színjátszós, Végzett Diák


°Princess of Vice | Doll Face| Fanciful | Blondie°
RPG hsz: 622
Összes hsz: 1355
Írta: 2022. november 20. 17:35 Ugrás a poszthoz

Beni


- Az valóban nagy segítség, hogy gyakorlótanárként ennyi kedvező lehetőséget ki tudsz aknázni. Azonban remélem, hogy a későbbiek folyamán te is el tudod érni a céljaidat. Ez mehet akár lépésről lépésre is, de a lényeg az, hogy idővel megvalósítsd az álmaid. Mindehhez csupán komoly kitartás és türelem szükséges. Ez alatt arra gondolok, hogy te is megérdemelnél egy saját szobát, lakhelyet, elismert tanárrá válj, és a többi - válaszoltam a barátomnak teljes őszinteséggel.
- Az rengeteget számít, hogy most azt érzed, jó úton haladsz a céljaid elérése felé. Idővel úgyis ki fog derülni, hogy merre visz az élet - közöltem a fiúval komoly arccal.
- Van benne valami, amit mondasz. Talán csak egy kis környezetváltoztatásra van szükségem ahhoz, hogy kitisztult fejjel tudjak gondolkozni - bólintottam felé  határozottan.
- Elhiszem. Nekem is furcsa, hogy többé már nem leszek diák, és Bogolyfalván kezdem meg az életem új fejezetét - feleltem Beninek eltűnődve. Még mindig fura volt számomra ez az új élethelyzet.
- Szerintem szuper tanár válik belőled, ehhez pedig az is hozzátartozik, hogy megfelelő módon tudd kezelni a diákokat. Valami azt súgja, hogy ezzel nem lesz semmi gondod - kacsintottam Benire egy bátorító mosoly kíséretében. Hittem a barátomban, és tudtam róla, hogy minden körülmények között remekül helyt fog állni. A beszélgetésünk után elkezdtem úszni, ám idő közben begörcsölt a lábam, és lemerültem a medence mélyébe. Nagy volt bennem az élni akarás, minden erőmmel azon voltam, hogy ne veszítsem el a lélekjelenlétem. Ezt sikerült is elérnem, közben pedig Beni minden erejét bevetve a segítségemre sietett. A víz alá merülve megragadta erősen a karjaimat, majd elkezdtett felfelé úszni velem. Mikor a felszínre értünk, megragadtam a mellettem lévő bólyát, majd köhögtem néhányszor, hogy kijöjjön belőlem az vízmennyiség, amit a víz alá süllyedve lenyeltem. Néhány perc múlva összeszedtem magam, és a lábgörcsöm is elmúlt.
- Köszönöm, hogy megmentettél, még sosem történt velem ilyen kellemetlen dolog - hálálkodtam Beninek teljes szívemből szólva.
- Várok még pár percet, aztán végigúszom a maradék távot. Utána elmehetünk enni, kíváncsi vagyok a büfé felhozatalára. Sőt, meghívlak, kérj nyugodtan bármit - közöltem a fiúval az elképzelésemet nagy magabiztosan. Aránylag rövid időn belül túl tudtam tenni magam bizonyos dolgokon, és még, ha frissen is élt bennem az emlék, hogy majdnem sikerült megfulladnom, ezt nem mutattam ki a másik felé.
Dana Straw Berry
Bogolyfalvi lakos, Navinés pásztor, Navinés blogger, Szélvész Szalamandrák csapattag, Színjátszós, Végzett Diák


°Princess of Vice | Doll Face| Fanciful | Blondie°
RPG hsz: 622
Összes hsz: 1355
Írta: 2023. január 8. 19:55 Ugrás a poszthoz

Beni


- Dehogynem! Légy csak biztos magadban! Ez a kulcsa mindennek - bátorítottam a barátom a döntésében.
- Idővel kialakul benned az a sorrend, hogy mivel érdemes először foglalkozni, mi várhat még, stb... és nyugi, át tudsz minden nehézséget hidalni, csak hinned és bíznod kell magadban. Illetve az is fontos, hogy ne hajtsd túl magad, időnként kell a pihenés - adtam tanácsot a fiúnak. A kellemetlen helyzet után megígértem Beninek, hogy mára kerülni fogom a vizet, a medencéket. Emellett nagyon hálás voltam neki, amiért megmentette az életemet.
- Rendben! Hekket fogok enni majonézes sült krumplival - válaszoltam mosolyogva. Már a kiruccanásunk elején kiötlöttem, hogy én bizony halat fogok enni valamiféle körettel.
- Aztán majd szaunázhatunk, ha benne vagy - mondtam lelkesen, majd leadtam a pultnál a rendelésem, aztán helyet foglalva Benivel szemben az asztalnál türelmesen vártam, hogy elkészüljön a várva várt étel.
- Na, mesélj, mi a helyzet szerelmi téren? Van olyan személy, aki megdobogtatja mostanában a szívedet? - kérdeztem huncut mosollyal az arcomon a barátomra tekintve.
Dana Straw Berry
Bogolyfalvi lakos, Navinés pásztor, Navinés blogger, Szélvész Szalamandrák csapattag, Színjátszós, Végzett Diák


°Princess of Vice | Doll Face| Fanciful | Blondie°
RPG hsz: 622
Összes hsz: 1355
Írta: 2023. február 22. 21:07 Ugrás a poszthoz

Beni


- Egyrészt ismerlek már annyira, hogy tudjam, maximálisan helyt fogsz állni ebben az új élethelyzetben is. Másrészt, a pozitív gondolkodás előre lendíti az embert az életben. Biztosan te is észrevetted azt, hogyha pozitív hozzáállású emberek vesznek körül, akkor az téged is feltölt, és szívesen tartózkodsz a társasagukban. Nos, ezzel én is így vagyok, és igyekszem pozitív maradni - feleltem Beninek teljes meggyőződéssel.
- Isteni finom ez a kaja! Nagyon rákészültem már. Ha strandolok, akkor általában ezt eszem, de itt a legfinomabb. Pedig megfordultam már jó pár helyen - közöltem elégedett arckifejezéssel.
- Tényleg jó nagy szelet húst kaptál. Ezzel tutira jól fogsz lakni. Mondjuk én sem panaszkodhatok, elég nagy adagot  kaptam - mutattam az ételemre vidáman.
- Bizony, már semmi bajom - emeltem tekintetem az övéibe nevetve.
- Ugyan, ez csak azt jelenti, hogy még senki sem fogott meg úgy igazán, ejtette rabul a szívedet. Nyugi, nekem sem. Soma óta nem találom igazán a helyem sehol. Tudod, ő igazán egyedi volt, és a maga módján izgalmas. Azóta nem volt hosszú távú kapcsolatom. Időnként elgondolkodom rajta, hogy vajon boldog- e, rátalált vajon az igazira, aki által igazán kiteljesedhet? Emlékszik még rám, hiányzom-e neki... Valószínűleg már rég elfelejtett, és családot alapított. Mindenesetre azt kívánom neki, hogy akárhová is sodorta az élet, legyen nagyon boldog. Mert igazán megérdemli.
Szóval ezzel csak azt akarom mondani, hogy akármilyen kemény is az ember múltja, mindig legyen bizakodó a jövőt illetően, és ne adja fel a reményt, mert biztos vagyok benne, hogy végül rátalál a boldogság. A múltat el kell engednie ahhoz, hogy átélje a jövőt. Minden képlékeny... Az élet új embereket is bevonzhat, de a múltból is feltűnhetnek bizonyos személyek, akikre nem is számított. Akkor viszont erősnek kell maradnia bizonyos helyzetekben. Szóval idővel biztos találsz valakit, akivel boldog leszel. Mindenkire vár valaki a világban, akivel boldog lehet. Csak idő és élethelyzet kérdése az egész
- osztottam meg a gondolataimat a barátommal.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Dana Straw Berry összes hozzászólása (343 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 9 10 [11] 12 » Fel