37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Dolánszky Alex összes hozzászólása (695 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 14 ... 22 23 [24] Le
Dolánszky Alex
INAKTÍV


Hakuna Matata
RPG hsz: 498
Összes hsz: 14900
Írta: 2015. április 9. 00:19 Ugrás a poszthoz

Elég közel van ahhoz, hogy lássam, hogy sírt. Ez az Abigél nem piskóta, ő előre megmondta! Többet viszont nem időzhetek az arcán, erővel elszakítom a tekintetem róla.
Nem igazán tudom, hogyan kéne megvigasztalnom úgy, hogy igazából fogalmam sincs, mi a probléma, csak spekulációink vannak. Az pedig meg lett tiltva, hogy a származásáról faggassam. Ha nem lehet a gondról beszélni, akkor pedig az egyetlen megoldásnak azt látom, ha még a gondolatát is elkerüljük annak. Így hát nem csorbul mosolyom, és az ajánlatom is áll.
- No, akkor irány a Levita! - adom az ukázt, és mutatom neki az utat, addig sem kell direktben rá néznem, és nem környékeznek meg bűnös gondolatok. Kicsit jobb, hogy már tudom, nem az én hibám az egész. Mármint... hm... ha megcsalod a barátnődet egy vélával, az megcsalásnak számít...? Nem voltál beszámítható! Na nem mintha meg akarnám, de Zoé... hm...
- ITT BALRA! - kiáltom indokolatlanul, ezzel elnyomva egyéb gondolataimat. Lehet, hogy abból a hamburgerből nem lesz semmi. Ha megmutatom a klubhelyiséget, legjobb lesz kereket oldanom rögtön, és visszatérnem a biztonságos nagyterembe a nem aljas módon természetfelettien vonzó társaim közé. Talán Lin is ott lesz már köztünk...
- Szóval ha később jössz a suliba, akkor az igazgató oszt be? Vagy oda iratkozol, ahova kedved szottyan, hogy van ez? - érdeklődöm, hogy fenntartsam a társalgást, és kiválasztom a legegyszerűbb utat a keleti szárny második emelete felé. Ha rögtön két fali szőttesen és három forgó lépcsősoron vezetném át, többet nem találna fel a házba...
Dolánszky Alex
INAKTÍV


Hakuna Matata
RPG hsz: 498
Összes hsz: 14900
Írta: 2015. október 28. 20:41 Ugrás a poszthoz

Egyetlen Mókus PumpkinHeart

szép vagyok

Halloween van! Tavalyelőtt otthon beszólt az egyik zöldséges (ez megtörtént eset, konkrétan ma kötött belém a zöldséges emiatt -.- Dol), mikor faragni való tököt kerestem nála, hogy nem kéne ám az amcsikat majmolni... de mit csináljak, ha ez a legjobb ünnep? Na jó, a maga nemében. A karácsonyt a családi vacsora, a húsvétot a lányok eláztatása miatt szeretem nagyon. De a halloween itt a Bagolykőn mindig nagyon mókás. Talán az teszi azzá, hogy adnak nagyon a díszítésre és a hangulatra, a DÖK pedig őrült kreatív programokat szervez mindig.
Már véget értek a játékok, most a bálba igyekszünk - a menyasszonyom és én. Mármint... még nem a menyasszonyom, de Linke éppen halott menyasszonynak van öltözve. Arra gondolt, én meg lehetnék Viktor, és majdnem bele is mentem, de rá kellett jönnünk, hogy hiába shipeljük őket, a sztori szerint nincs happy endjük, úgyhogy maradtam Frankenstein. Belenéztem a tükörbe egyik nap, és be kellett látnom, hogy pont olyan a fejem. Hát akkor már kihoztuk belőle a legjobbat. Höhö.
Még csak a Boglyas téren járunk, gyalog tesszük meg az utat a kastélyig ugyanis: fantasztikusan fel van díszítve az egész falu. Narancssárgán világító tökök között járunk, a tér maga tele van faragványokkal. Kár volna kihagyni ezt a sétát.
Nem sietek a bálba, a tér szélén egy padhoz irányítom magunkat, továbbra is fogom barátnőm kezét, leülök a padra, és húzom magammal. Gondoltak a jelmezesekre és az ücsörögni vágyókra: ahogy a fenekem deszkát ér, érzem, hogy fűtik az ülőalkalmatosságot.
Dolánszky Alex
INAKTÍV


Hakuna Matata
RPG hsz: 498
Összes hsz: 14900
Írta: 2015. október 29. 15:40 Ugrás a poszthoz

Mókus nekem dől. Fogalma sincs, minek ültem le ide, és valamit virítanom kéne, mielőtt felteszi a kérdést: kilógó vállakkal, lenge fátylakba öltözött halloweenre, ugyan miért nem menekülünk már be a fűtött kastélyba...?
De egyelőre be kell érnie az önmelegítő paddal, míg ki nem nyögöm, amit akarok. Nem így terveztem, sőt, az egészet már kigondoltam máshogy, úgyhogy most gyorsan kell zajlania az újratervezésnek.
Abban biztos voltam, hogy nem térdelek le. Nem akartam semmi elcsépelt klisét, ami nem én vagyok, és úgy sejtettem, Linke sem feltétlenül igényli az ilyen mű dolgokat. Aztán lenéztem Linre. Szabad kezem kopott öltönykabátom zsebébe vándorolt, a másik ujjaival finoman kibújtam az ő keze szorításából. Ahogy a szemeink egymásra találtak és összekapcsolódtak, minden kitisztult. Felemelkedtem a padról és letérdeltem előtte. Ennek így kell lennie.
Két markomban forgattam a dobozkát, míg kitaláltam, hogy kezdjem a mondandómat.
- Lehet, hogy kicsit morbid így, de szerencsére már megedződtél mellettem ilyenekben.
Igazából Linkének legalább olyan csavart humora tud lenni, mint nekem, úgyhogy nem is kéne szabadkoznom. Látatlanban alig találom, melyik oldalán nyílik a doboz, de csak meglesz, lassan kinyitom, és a következő mondataimmal együtt feltartom neki.
- Zöld vagyok és egy cövek áll ki a nyakamból, de te meg kék vagy és oszladozol... Na jó, bocsánat. Szóval. Szeretlek, és rajtad meg menyasszonyi ruha van... A lényeg... Hozzám jössz feleségül?
Már kínomban vigyorgok, hogy ezt sem sikerült komolyra megcsinálni. Azt hiszem, ha zavarban vagyok, csak rosszabb lesz az egyébként is kelekótya fellépésem.
Remélhetőleg a szedett-vedett szövegemről eltereli a figyelmét a Tildától kapott levitás ereklyéhez hasonló kék köves gyűrű. - Merthogy ez az a gyűrű.
Tudja Lin, hogy a házassággal várni akartam addig, míg mindketten végzünk a sulival, viszont most egyre sürgetőbb ez a lépés. Aztán ugye kitalálta, hogy halloweenre halott menyasszony lesz, és bár már előtte is fontolgattam, hogyan fogom megkérni a kezét, egy ilyen vicces lehetőségnek nem állhattam ellent.
Aztán hogy mit gondol ő...? Hogy akar-e mégis várni a sulivégzésig...? Félős kisfiúként nézhetek ki, ahogy felpillogok rá egy válasz reményében.
Dolánszky Alex
INAKTÍV


Hakuna Matata
RPG hsz: 498
Összes hsz: 14900
Írta: 2016. június 7. 19:32 Ugrás a poszthoz

A kedvenc ételem a levesgyöööööngy! - rohangál körbe-körbe
Dolánszky Alex
INAKTÍV


Hakuna Matata
RPG hsz: 498
Összes hsz: 14900
Írta: 2016. június 7. 20:27 Ugrás a poszthoz

Nekem a bó'ti száraz, de amit anyu csinál a sárgaborsóleveshez, az nyamnyamnyamnyamnyam Smiley
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Dolánszky Alex összes hozzászólása (695 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 14 ... 22 23 [24] Fel