30. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Lucy Moonlight összes RPG hozzászólása (48 darab)

Oldalak: [1] 2 » Le
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 15. 17:25 Ugrás a poszthoz

Egy magas ismeretlen

Már vége volt a vizsgahalmaimnak, ezért úgy döntöttem, hogy lemegyek a faluba. Gyorsan felkaptam a mostanra már szinte megszokott öltözetemet, ami egy farmerből, és egy egyszínű hosszúujjúból állt. Gyorsan összegeztem magamban, hogy mire lesz még szükségem, majd indultam is. Elsősorban gondolván a következő tanévre be akartam szerezni néhány pergament, de végül nem lett belőle semmi, mert inkább elindultam sétálni a faluba. Egy idő után megállapítottam, hogy már nincs a faluból semmi, ezért fordultam volna vissza, de megpillantottam egy alakot, és gondoltam, hogy inkább odamegyek hozzá. Amikor közelebb értem, akkor vettem csak észre, hogy milyen magas, bár az én százötvenöt centimmel nem is csoda.
- Szia!- köszöntem neki.
Utoljára módosította:Lucy Moonlight, 2016. szeptember 15. 17:46
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 15. 18:01 Ugrás a poszthoz

Egy magas ismeretlen

Az idegen is visszaköszönt, majd be is mutatkozott, így hát, úgy lett volna illendő, hogyha én is bemutatkozok.
- Lucy Moonlight. Úgy szólíthatsz, ahogy szeretnél.- jobb tisztázni, még mielőtt végig Lucyzik.
- Elindultam a faluba, aztán gondoltam sétálok, és itt kötöttem ki.- mutattam magam mellé. Kezdett sötétedni, pedig jobb lett volna, ha vacsorára a kastélyben lehettem volna.
- Nem hiszem, hogy tudnál, bár...- kissè megnyújtottam az 'á' betűt.
- Nem tudod véletlenül, hogy hol vagyunk? Tudod, én csak nemrég érkeztem, és még nem nagyon tudom, hogy mi, hogy van errefelé. Egyeltalán hány óráig lehetünk a faluban?- tettem fel utolsó kérdésem is.
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 15. 20:04 Ugrás a poszthoz

Egy magas ismeretlen

A fiú halványan elmosolyodott. Igen, ezt is észrevettem, mint általában mindent. Anyakám szerint azért veszem észre még a legapróbb változást is, mert aki jól rajzol, az ilyen. Mármint, nem pontosan ezt mondta, de valami hasonlót.
István körbenézett, én is így tettem. Beletúrt a hajába, és így egészen hasonlított egy személyre, akit sosem láttam szívesen, mégis, be kell vallani, ez jól állt neki, de szigorúan csak Istinek.
A keze mintha nem lenne olyan, mint a többi emberé, mármint az átlagé... hanem, olyan furcsa. Bár, ezt akár a fényarányoktól is tűnhetett úgy.
A vállamra tette a kezét, majd szólásra nyitotta száját.
- Micsoda? Hogy te gólya vagy?- kissé meglepett, mert a magassága alapján eléggé mókás rá azt mondani, hogy gólya.
- Légyszíves visszakísérsz?- semmi kedvem nem volt egyedül menni, főleg, hogy már félig sötét volt.
Meg, nemmellesleg félek a sötétben- villant át az agyamon, de gyors el is heseggettem a gondolatot, nehogy mégjobban elkezdjek félni.
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 15. 21:16 Ugrás a poszthoz

A magas idegen

Hiába indult el, én csak ácsorogtam ott egy helyben, és néztem a fiút. Helyesbítek, bámultam, mint bárány az újkaput. Fel is hívta rá a figyelmem, hogy hamar sötétedik, amitől kirázott a hideg.
- Ö... jó, köszi!- kapcsoltam, majd felzárkóztam mellé. Gondoltam, hogy ne álljon be közénk a csend, beszélgetünk.
- És, mondd csak, te melyik házban vagy? Még nem láttalak errefelé.- kissé egyértelmű volt így utólag, hogy nem láttam errefelé, mert még én is új vagyok. Szóval, ha eddig nem volt meg rólam a véleménye, akkor most már van.
- Van testvéred? Mikor születtél? Kedvenc tantárgy? Szereted az állatokat? Sportolsz valamit? Eddig hol laktál? Van második keresztneved? Szeretsz rajzolni?- árasztottam el kérdéseimmel.
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 15. 23:13 Ugrás a poszthoz

Egy magas idegen

Már egy jó ideje sétáltunk, amikor megpillantottam a falu szélét, és az ott égő lámpákat. Kicsit megkönnyebbültem, hogy már nem volt akkora a sötétség.
Erősebben megfogta a kezemet, majd megsímította. Én a hirtelen érintéstől összerezzentem, majd megpróbáltam kiszabadítani a kezemet.
Válaszolt néhány kérdésre, majd közölte, hogy a többi kérdésemre egyenlőre nem fog válaszolni. Akkor, ezek szerint van harmadik neve, csak nem szereti, úgy, mint én az Annabethet.
Igazándiból el sem hittem, hogy azt mondta, hogy Rellonos. Ki nem néztem volna belőle. Azt elhittem neki, hogy kosaras, mert elég magas volt, és többre ment a labdábal, mint én. Most se vinném semmire a pályán, nemhogy ovis koromba.
- Oké.- utaltam arra, hogy jó, akkor nem faggatom tovább, vagy esetleg hátha összebarátkozunk, és akkor tovább mesél.
- Figyu!- néztem mélyen a szemébe, így megálltam.- Engem nem kell megvédeni semmitől! Tudok magamra vigyázni!
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 16. 17:59 Ugrás a poszthoz

Egy magas idegen

Természetesen kioktatott, hogy ne legyek naiv. Ő meg ne legyen ennyire földhözragadt. Kicsit dühített, hogy azt hiszi, hogy egy törékeny virágszál vagyok.
- Igen, képzeld tudok magamra vigyázni. És, gondolkodok.- fontam össze törzsem előtt a két kezemet, majd elindultam a falu felé, majd pár lépés után visszafordultam.
- Látod, nem kell rám vigyázni! El tudok jutni a kastélyig egyedül is. Persze úgy, hogy nem támad meg senki.- makacskodtam, közben pedig leeresztem magam mellé a kezeimet, és észrevétlenül végigsimítottam a pálcámon.
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 17. 20:02 Ugrás a poszthoz

István

Hogy miért tartok a kísértetház felé? Jó kérdés. De, talán az megmagyarázza, hogy István azt hitte rólam, hogy egy törékeny, kis életképtelen virágszál vagyok, aki még a saját árnyékától is megijed. Ezért, gondoltam, hogy elhívom a kísértetházhoz, és bebizonyítom neki, hogy nem igaz, amit hitt. Meg, amúgy is, elakartam jönni, csak egyedül nem volt kedvem, és gondoltam, hogy egy okkal több, hogy ő is jöjjön.
Amiközben gondolkodtam, odaértem a kísértetházhoz, és vártam, hogy egyszercsak előbukkanjon, de egyeltalán nem voltam benne biztos, hogy eljön. Lehet, hogy a múltkori miatt nem fog, mert magamraharagítottam.
Megszorítottam a pálcámat, mert bárki járhat errefelé ilyenkor. Ahogy ez a gondolat végigfutott az agyamon, kirázott a hideg.
-Nem hátrálhatok most vissza! Nem szabad félnem.- suttogtam magamnak, alig hallhatóan.
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 19. 21:00 Ugrás a poszthoz

Lea

Éppen, hogy felébredtem, megállapítottam, hogy lekésem a reggelit. Nem mintha nem tudnám, hogy hol a konyha, csak nem akarok már az első hetekben kihágással pontlevonást szerezni. Bár, vizsgaidőszak volt, és nem volt valószinű, hogy ezekben az órákban szeretnék a házamat néhány ponttal csonkítani, de nem ártott, ha gyorsan ott termek.
Azonban, ahogy kiértem a klubbhelységünkat rejtő portrén, belebotlottam egy lányba. Nagyjából tíz centivel volt nálam magasabb, de, most, hogy egy magasított sarkú cipő volt rajtak, ez nem tűnt olyan vészesnek. Hosszú, barnás haja volt, és ügyesen megállapítottam, hogy még nem láttam errefelé.
~ Valószínűleg más házból való.- gondoltam magamban, majd képzeletben megtapsoltam magam.
- Szia! Én Lucy vagyok, de nyugodtan becézhetsz, úgy, ahogy akarsz- mutatokoztam be, majd tisztáztam vele, hogy hogyan szólíthat.
Utoljára módosította:Lucy Moonlight, 2016. november 16. 17:07
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 19. 21:36 Ugrás a poszthoz

Lea

Szerencsére a lány nem vette tolakodásnak, hogy csak úgy bemutatkoztam, amiután összeütköztünk.
- Semmi baj!- vágtam rá lazán, ami nekem elsőre egy kicsit furcsa volt így a saját számból hallani. Megkérdezte, hogy mi van a portré mögött.
- Öhm, hát, izé...- próbáltam kibúvót találni, de sehogy sem sikerült.
- Azt nem mondhatom el. Szívesen elmondanám, de nem tehetem- mondtam szemlesütve, mert hát így kezdeni egy "barátságot"... sőt, egyeltalán nem voltam benne biztos, hogy még mindig akar velem barátkozni.
- Te melyik házba tartozol?- tettem fel kérdésem.
Utoljára módosította:Lucy Moonlight, 2016. november 16. 17:08
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 21. 17:30 Ugrás a poszthoz

Lea

Miután megadta válaszát, feltett néhány kérdést.
- Miért, szerinted melyik házba tartozok?- tettem fel kérdésem, hogy próbára tegyem.
- Hát... öhm... nem mondhatom meg! Biztos a te házadnak is vannak titkai!- böktem oda neki, majd egy, folytonosan a szemembe lógó tincset a fülem mellé söpörtem, de ismét eltakarta a kilátás egy részét. Elővettem a pálcámat, és egy bűbáj segítségével eligazítottam vele a hajamat az arcomból.
- Így már jobb- tettem vissza a helyére a pálcámat.
- Szóval... hol is tartottam? Ja, igen, tudom már!- kiáltottam föl "örömömben".
- Biztos a te házadban is vannak hasonló titkok.- mondtam, de valahogy nem tudtam ránézni.
Utoljára módosította:Lucy Moonlight, 2016. november 16. 17:07
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 21. 21:33 Ugrás a poszthoz

Egy magas ismeretlen

Felzárkózott mellém, ami azt jelenti, hogy nem húztam ki nála nagyon a gyufát. Legalábbis remélem.
Az út további részét néma csöndben tettük meg. Néha akaratlanul is elmosolyodtam. Egyrészt örültem annak, hogy nem kell egyedül visszamennem a kastélyhoz, és annak is örültem, hogy itt van velem, és nem hagyott magamra.
Úgy látszik, mégsem volt olyan fölösleges egy bagoly.

/Köszönöm a játékot!/
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 22. 19:56 Ugrás a poszthoz

Lea

Kitalálta! Természetesen gondolhattam volna, hogy hamar rájön, hogy mit rejt az ajtó.
- Hát... valami olyasmi- böktem ki végül.
~ Ugye ez nem számít annak, hogy elmondtam, hogy hol van a Levita bejárata? Ugye?~ kérdeztem gondolaimban magamtól, mintha csak egy megerősítésre vártam volna.
- Igen, Levitás vagyok- közöltem vele ezt is, majd vártam reakcióját.
~Ennél ügyesebb nem is lehetnék! Komolyan mondom! Hogy kell kezdeni egy barátságot? Titkolózz, áruld el a házad titkait, babrálj állandóan a hajddal, és persze késs el a reggeliről~ soroltam magamban, a "jó barátkozás alapszabályait", Lucy módra.~ Igazából már nem is vagyok éhes, mostmár mindegy, hogy odaérek-e a reggelire~ mivel gondolataimba mélyedtem, beállt közénk az a bizonos kínos csönd.
Utoljára módosította:Lucy Moonlight, 2016. november 16. 17:06
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 23. 21:14 Ugrás a poszthoz

Lea

Szerencsére ő törte meg a csendet, és nem én, valami hatalmas értelmetlenséggel.
- Jó, szerintem is felejtsük el.- mondtam mosolyogva.
- Öhm, hát, még nem reggeliztem. Épp oda tartottam. Bár, szerintem megyek is!- indultam volna, de még valami eszembe jutott, ezért gyors visszafordultam hozzá.
- Remélem, még találkozunk. Szia!- azzal sarkon fordultam, és gyors léptekkel indultam az étkező felé.

/Köszönöm a játékot! Folytatása következik!/
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 24. 16:36 Ugrás a poszthoz

Lea


A mai nap elhatároztam, hogy elmegyek a könyvtárba, és nézek valamilyen rajzos témájú könyvet, ezért az első utam a titkos könyvtárba vezetett. Nem is próbálkoztam a könyvtárban, rögtön ide jöttem.
A háztársaimtól hallottam, hogy a képen szereplő személy neve a jelszó. Amint odaértem, elkezdtem tűnődni, hogy vajon mi lehet a neve. A képre rá volt festve valami, de én nem olvastam el, csak átfuttattam rajta a tekintetemet, mert az úgy túl egyszerű lett volna. Megpillantottam a levélen a nevét, és a fülébe suttogtam. Igazándiból elég mókás volt, hogy egy festményhez beszélek.
Amint bejutottam, körbenéztem a teremben, és rögtön nekiestem a könyveknek. Már rengetet összegyűjtöttem, amikor eszembe jutott, hogy ha letenném a könyveket egy asztalra, akkor nem kellene a kezembe tartani őket.
Megpillantottam egy lányt, aki egy furcsa tárgy mellett állt. Amint jobban megnéztem, hogy kivel találkoztam össze, rögtön odaköszöntem neki.
- Szia Nora! - Nagyon reméltem, hogy még összefutok vele.
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 24. 20:24 Ugrás a poszthoz

Lea


Miután köszöntem, ő összerezzent, majd leejtette a könyveit.
- Rajzos témájú könyveket keresek - közöltem vele, majd még magyarázatképp hozzátűztem, hogy miért is. - Tudod, én szeretek rajzolni, kiskorom óta érdekelnek a művészetek. - A mondatom végére elmosolyodtam.
- És, te mi járatban vagy? - kérdeztem meg tőle, egyrész azért, mert érdekelt, másrészt azért, mert bunkóságnak éreztem volna, ha nem kérdezem meg.
- Nem, foggalmam sincs. - válaszoltam a kérdésére a különös tárggyal kapcsolatban, majd én is jobban szemügyre vettem.
~ Lehet, hogy csak egy dísz. ~ merengtem magamban. ~ De, mi van, ha valamilyen különös dolog? ~ tűnődtem, majd újra Lea felé fordultam.
- Te mióta vagy itt? - utaltam arra, hogy mennyi ideje van a helyiségben, hátha látott valakit használni, és abból rájöhettem volna, hogy mi is ez.
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 24. 21:42 Ugrás a poszthoz

Lea


Közelebb léptem a gömbhöz, majd Lea hozzáért, de én meg akartam állítani, ezért, amikor a vállához értem, eltűnt a talaj a lábam alól, és egy poros úton találtam magam. Közbepillantottam, és megállapítottam, hogy valahol a múltban lehetek, ruhám is erről árulkodott. Elkezdtem kutatni a fejemben, de nem jutottam semmire. Szerencsére észrevettem Leát, akit két ember faggatott. Épp akkor értem oda, amikor megkérdezték tőle, hogy "Kapulet, vagy Montague?" mivel Nora eléggé segélykérőn nézett rám, megpróbáltam valahogy kimemteni ebből a helyzetből.
- Átutazóban vagyunk. - feleltem, mire mind a két férfi rám emelte tekintetét, majd elmentek, szerencsére.
- Hogy a franciakarikába kerültünk ide? - kérdeztem barátnőmtől, majd számonkérően néztem rá.
Újból végignéztem az öltözékemen, de a bokáig érő, fűzős darab, látszólag egyeltalán nem akart visszaváltozni a talárommá, így kissé lemondóan néztem végig újból magamon.
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 25. 10:07 Ugrás a poszthoz

Lea

Leesett az állam.
~ Mégis, hogy lehetnénk ott? Pontosabban itt? Ráadásul, még nem is olvastam azt a könyvet.
- Hát... öhm... - makogtam, majd rájöttem, hogy valami értelmeset is kinyöghetnék.
- Szerintem nézzünk körül. Úgyis átutazóban vagyunk. Majd, ha ezzel végeztünk, akkor menjünk haza - mondtam.
~ Igazából örültem neki, hogy ide lyukadtunk ki. Másrészt, annak is örültem, hogy nem más-más helyre kerültünk.
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 25. 10:21 Ugrás a poszthoz

Jósolgatás Hunyadváry Borival

Megbeszéltük Borcsával, hogy egymásnak fogunk jósolni. Szétnéztem az erkélyen, és megálltam a kis asztalkánál. Minden szükséges dolog ott volt az asztalon, már kezdhettük is a jóslást.
~ Igaz, még nem nagyon volt szerencsém a jóslás terén, de azért lelkesen próbálkozok. Észrevettem Borit is, akit mèg nem nagyon ismertem, csupán néhány dolgot tudtam róla.
- Szia Borcsa! - Köszöntem neki mosolyogva, majd leültem az asztalhoz. - Igen, készen állok. - mondtam ezt is mosolyogva. Ma, egész nap mosolyogtam.
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 25. 19:38 Ugrás a poszthoz

Jósolgatás Hunyadváry Borival

~ Akár jósolhatnánk is abból a teából. Igaz, még nem tanultuk, de ha majd azon is túl leszünk, akkor talán. Végülis, bármi lehet a mi jósolgatásunkból ~ elmélkedtem magamban. ~ Nem tudom pontosan, hogy mit is vártam a jóslástanból, hogy felvettem ezt is a tantárgyaim közé. Még, ha nem is az volt vele a célom, hogy komolyan foglalkozzak vele, egy erkélyen jósolgatni jó móka.
- Nem, nincs semmilyen konkrét kérdésem. Szerintem sorsoljuk ki. - javasoltam, majd kiegyenesedtem a székemen, hogy azért mégse tűnjek olyan kicsinek.
~ Nem tudtam, hogy Borisnak vannak-e korábbi tapasztalatai a témán belül, ezért próbáltam minden tudásom összeszedni, hogy ne nagyon érezzem magam furcsán, ha netán valamit elfelejtettem.

- Azt miért hoztad? - Mutattam a jegyzetfüzetre, mert csak most vettem észre, hogy ott van nála.
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 26. 19:09 Ugrás a poszthoz

Lea

- De, ha nem szeretnél, nem kell mennünk! - kezdtem volna magyarázkodni, de elakadt a szavam, ahogy megláttam a verekedőket.
- Szerintem, menjünk másfele. - Javasoltam, mert nem akartam bajba keveredni. Az más, hogy egyébként mindig azon törtem a fejem, hogy hogyan tegyem még színesebbé a hétköznapjaimat.
- Hát, foggalmam sincs. De, remélem, mert akkor hátha tudnak tudnak segíteni, hogy hazajuthassunk.
~ Haza. ~ Ízlelgettem a szót magamban. ~ Végülis, be kell valanom, de a kastély ténlegesen az otthonom lett. Remélem vannak varázslók errefelé, mert, ha csak kizárólagosan muglik közé kerültünk, akkor nagyobb bajba kerültünk, ment hittem.
- Nem, nem olvastam a könyvet. - kicsit kezdtem aggódni, hogy akkor most mi is lesz velünk.
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 27. 21:09 Ugrás a poszthoz

Lea

~ Jé, eddig nem is mondta, hogy vannak féltesói! Kíváncsi vagyok, hogy még milyen meglepetéseket tartogat. Nekem is vannak féltesóim, bár, róluk nem sokat beszélek senkinek.
- Igen, az jó lenne, ha tudnánk. - bólintottam, majd körül nézem. Megtudtam, hogy Veronában vagyunk.
~ Verona. Olyan ismerős volt ez valahonnan. Tudom már! A szüleim itt találkoztak először. Remek! ~ gondoltam magamban. ~ Jó, hát természetesen pár évvel később voltak itt, de mégis rossz érzés tudni, hogy egyszer itt jártak.
Lea épp nem nézett maga elé, és neki ütközött egy idegennek. Amikor észrevettem, hogy össze fognak ütközni, szólni akartam, csak az ismeretlen fiú tekintetében volt valami egészen különös, ezért nem volt elég időm szólni. Ahogy találkozott a tekintetük, Lea elpirult.
Utoljára módosította:Lucy Moonlight, 2016. november 27. 20:55
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. szeptember 30. 17:48 Ugrás a poszthoz

Jósolgatás Hanyadváry Borival

Elvettem egy bögre teát, majd rögtön kortyolni is kezdtem.
- Nagyon finom. - közöltem a lánnyal.
- Jaa! - nyújtottam meg kissé az 'a' betűt, amikor felfogtam, hogy minek hozta azt a füzetet. Már szívesen elkeztem volna a jóslást.
- Igen, a kő-papír-olló tökéletesen megfelel. - bólintottam, majd felkészültem a játékra.
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. október 1. 14:47 Ugrás a poszthoz

Lea

Amíg Lea, és az idegen, - mint kiderült, Mercutió -, bájologtak, addig én végigmértem a fiút. Vörös haja volt, és kék szeme, és magas volt. Mármint, hozzám képest mindenki magas, de Leához képest is magas volt. Megkérdezte, hogy mégis, hogyan kerültünk ide.
- Átutazóban vagyunk. - feleltem, - talán -, túl gyorsan, nehogy Lea valami ostobaságot feleljen. Nem ismertem túl régóta, és lehet, hogy símán mondta rávágta volna, hogy az ő kedvéért ideköltözik.
- Mantolára tartunk. - tettem hozzá, Lea javaslatát, miszerint azt mondjuk, hogy oda tartunk, mert azt biztos ismerik. Igazából titkon reménykedtem benne, hogy igaza lesz.
Utoljára módosította:Lucy Moonlight, 2016. október 1. 19:13
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. október 1. 15:21 Ugrás a poszthoz

Jósolgatás Hunyadváry Borival

Elhatároztam, hogy, ha törik, ha szakad, én ollót mutatok. Borcsa követ mutatott, úgyhogy ő kezdi.
~ Mindegy, így legalább meg tudom figyelni, hogy mit, hogyan kell.
- Köszönöm. - "köszöntem" meg a papírlapot.
- Te kezdesz. - közöltem vele, ha esetleg valami nem lett volna világos, amit, kétlek, de nem lehet tudni.
Mivel kaptam én is egy papírlapot, elővettem a tollamat.
Utoljára módosította:Lucy Moonlight, 2016. október 1. 15:23
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. október 1. 21:43 Ugrás a poszthoz

Lea

Lea kijavított, úgyhogy gyorsan behúztam a nyakam, és igyekeztem minél láthatatlanabb maradni. Mercutió adott egy kisebb zacskónyi pénzt. Már eddig is csodálkoztam a beszélgetésen, és, ha lehet, még jobban elcsodálkoztam.
Most, képzeljétek el az én arcomat, ahogy ki vannak kerekedve a szemeim, értetlenül nézek. Na, ezt szorozzátok meg minimum hárommal, és még az eredmény felénél se vagytok!
Mivel csodálkozásom közepette nem nagyon fogtam a jelet, ezért észre se vettem, hogy Lea elindult a fogadó felé, és csak akkor kaptam észbe, amikor már az út hatodát megtette, ezért gyorsan felzárkóztam mellé.
- Ez meg mi volt? - kérdeztem a barátnőmet.
- Nem szabadott volna elfogadnunk! - mutattam a kezében tartott kis zacskóra.
- Nem mellesleg, nem kell itt aludnunk, hanem indulunk haza. - fogtam meg a kezét, és elkeztem húzni abba az irányba, ahonnan előbukkantunk.
Utoljára módosította:Lucy Moonlight, 2016. november 27. 20:56
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. október 1. 21:59 Ugrás a poszthoz

Jósolgatás Hunyadváry Borival

Megmosolyogtam Borcsa kérdését, majd megkaptam az ingát. Kicsit féltem, hogy elszúrok valamit, úgyhogy, még mielőtt kérdeztem, becsuktam a szememet, hogy megnyugtassam magamat. Mindig így próbáltam oldani a stresszes helyzeteket.
- Fog-e valamikor a bátyókám velem egy suliba járni? - tettem fel a kérdést, bár biztos voltam, hogy nem lesz a válasz.
Ahogy előbbi gondolatom átvillant az agyamon, ránéztem az ingára: igen.
Felírtam. Nem terveztem írni, de ez a válasz olyan viccesnek bizonyult, hogy majdnem elnevettem magam, bár Bori nem sokat érthetett a helyzetből, ezért inkább csak egy újabb mosoly ült ki arcomra. Igaz, hogy ezt a választ sosem felejteném el, akkor is felírtam.
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. október 15. 11:55 Ugrás a poszthoz

Levélvadászat Almásy Borókával


Mi is jobb kinti elfoglaltság ősszel, mint szép leveleket gyűjtögetni? Mindig is imádtam az őszt, és nem csak azért, mert akkor születtem, hanem, azért is, mert szerettem leveleket gyűjteni. Így hát, most is, ezt a gondolatmenetet alapul véve cselekedtem, és elindultam egy kis kosárkával karöltve.
Végig magam elé néztem, és, ha egy levél megtetszett, az felvettem, és beleraktam a kosárba. Ráérősen battyogtam, végül is, minek siessek? Időm, mint a tenger, és amíg gyűjtögetek, szabad levegőn vagyok, úgyhogy, panaszom egy szál se lehet.
Épp egy levélért nyúltam, amikor belekerült a látószögembe, egy másik lány. Nagyjából egy magas volt velem, és ő is leveleket gyűjtött.
~ Lehet, hogy őt is az vezérelte ide, ami engem? Jó kérdés, bár rajta kívül nem hiszem, hogy bárki is tudhatná. ~ elmélkedtem magamban.
- Szia! Segíthetek leveleket gyűjteni? - kérdeztem tőle, mert már nekem megvolt nagyjából annyi levél, hogy ne a sajátommal foglalkozzak, és ahogy elnéztem a kosara méretét, ilyen téren segítségre szorul. Bár, fogalmam sem volt, hogy mennyi időt szán a levélgyűjtögetésre.
- Bocs, még be sem mutatkoztam, Lucy Moonlight vagyok, és úgy szólíthatsz, ahogy akarsz – mondtam mosolyogva.
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. október 16. 18:19 Ugrás a poszthoz

Festegetés Lithtel

A mai reggel napsütéses hétvégére köszöntötte a bagolykövi diákokat a föld megteremtője. Bár, ez nézőpont kérdése, mert a vallásosok szerint Isten az, aki mindent megteremtett. De, ez lényegtelen most, mert nem az időjárásról és a vallási nézetekről akarok most prédikálni, és egyel talán nem azért jöttem most ide, hogy bármi ilyesmin tanakodjak, hanem festeni indultam a társalgóba.
Lillel nemrég megbeszéltük, hogy itt fogunk találkozni, és azt is, hogy ezen a napon. Én ugyan már a megbeszélt időpont előtt öt perccel itt voltam, és már csak arra vártam, hogy Lith is megérkezzen.
~ Addig legalább elő tudok mindent készíteni, ami a festéshez szükséges
~ gondoltam magamban, majd előpakoltam az ecseteket. Hoztam egy kis poharat, meg egy kisebb kulacsnyi vizet is, hogy ne csak eszeveszetten kenjem a festéket a papírra, még mielőtt teljesen összekeverném a színeket, és a végeredmény egy mindenféle színű paca lenne, felhők helyett.
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. október 16. 18:22 Ugrás a poszthoz

Rajzolgatás Meridával

Egy szabad hétvégére ébredtünk, és ez azzal párhuzamos, hogy megbeszéltük Meridával, hogy lejövünk a tóhoz rajzolni. Talán ez az egy közös volt bennünk, azon kívül, hogy unokatesók vagyunk. Még, ha nem is vérszerinti, mert őt csak örökbe fogadták, én attól függetlenül úgy tekintek rá, mintha az egyik felmenője, az én szüleim valamelyikének a testvére lenne. De, attól függetlenül, kissé olyan tűz és víz párosa hatást keltünk.
Már korán felébredtem, és alig vártam, hogy indulhassunk le a faluba. Összekészítettem mindent, ami szükséges, és indultam le a csarnokba, ahonnan pedig az engedéllyel karöltve sétáltam a tóhoz.
Leültem egy padra, és vártam, hogy Sagie is megérkezzen. Addig a fejemben felvázoltam, hogy, hogyan fog kinézni a tavacskáról a rajzom.
Lucy Moonlight
INAKTÍVRPG hsz: 62
Összes hsz: 1808
Írta: 2016. október 16. 20:52 Ugrás a poszthoz

Jósolgatás Hunyadváry Borival

Bori kérdései csak úgy záporoztak, és kissé gondolkodóba is estem, hogy milyen kérdéseket tegyek fel. Persze, eléggé leleményes is tudok lenni, nem kell ám félteni! Felírtam a kérdéseket, és a válaszokat is. Íme:
  • Fog-e a bátyám velem egy suliba járni? ~ igen
  • Sikerül-e majd valamikor évfolyamelsőnek lennem? ~ nem
  • Karácsonykor az iskolában maradjak-e? ~ nem
Harmadik kérdésemre kissé meglepő választ produkált az inga, de, még a másodikra is. Nyilván nem vagyok az a típus, aki mindent szó szerint bemagol, de azért mondjuk, ha erre a kérdésre nem válaszol, azzal is teljesen meg lettem volna elégedve. Mindegy is, majd innentől kezdve, még többet tanulok, hátha sikerül, és akkor már az inga nem is tudja olyan jól.
Kissé kimerültem, ezért hátradőltem a székemen, és csak egy biccentéssel jeleztem neki, hogy ő következik.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Lucy Moonlight összes RPG hozzászólása (48 darab)

Oldalak: [1] 2 » Fel