36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. július 16. 21:41 | Link

Marcus Arbor
Ruha

Végre vége a kényszernyaralásnak és visszajöttünk a kastélyba. Nem mondom, hogy annyira rossz volt Madagaszkáron, de én örülök a "haza"térésnek.
Az első kastélyban töltött napot arra használtam, hogy megnézem a javítósokat. Ma pedig a visszatérés megünnepléseként lelátogatok a cukrászdába.
A délelőtt nagy részét átaludtam, mivel még mindig hatással van rám az időeltolódás. Ezért csak délután indultam útnak a Czukorvarázsba és mivel elég régen volt, hogy utoljára Bagolyfalván jártam jócskán elment az idő mire elértem a célomat. Persze nem azért nem tudtam merre menjek, bár a faluban is elég sok változás történt... A sétám a nézelődés miatt lett hosszabb, hiszen muszáj volt meg néznem az előbb említett változásokat.
Miután kinézelődtem magam és egy kicsit el is fáradtam a melegben való sétálásban, végre beültem a cukrászdába, hogy egy jeges tea valamint két gombóc fagyi mellet ünnepeljem meg a haza térést. Az egyik ablak melletti bokszban üldögélve néztem a kinti melegből betóduló embereket. Az ismerősöknek néha köszöntem is.      
Hozzászólásai ebben a témában

Marcus Arbor
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. július 16. 22:49 | Link

Állia

" Akkor látogattam először el a bogolyfalvi cukrászdába, miután a nyaralás véget ért. Pontosítva egyik nap, órák után, könyvek között érkeztem oda, s hogy is mondjam, megzavarodtam a sokféle édesség láttán. Példa a fekete erdő torta. A kedvencem! Mikor megláttam, úgy gondoltam, nekem ne kell más, csak az, és boldog leszek. Siralmas, tudom, hogy egy étel tegyen boldoggá, de így van, és tökéletesen beválik.
 Vettem belőle három szeletnyit, mert tudod, egy sosem elég. Nem kértem szomjoltót hozzá, ha jól emlékszem. Viszont arra tisztán, hogy nehéz volt helyet találni. Megláttam egy üres bokszot, és gondoltam,  "haj de jó, végre egy üres boksz" , de az éle, mint mindig, rám cáfolt. Csak akkor vettem észre, hogy egy lány ül ott, amikor már leültem vele szembe. Vagyis, nem tudtam, hogy vele szembe ülök le, mert nem látszott messziről. Valami olyasmit hebegtem neki, hogy:
- Helló! Foglalt ez a hely? - Nehéz rejtegetni a vörösséget az ilyen kínos pillanatokban, de más nem jutott eszembe." - részlet a Naplóból
Hozzászólásai ebben a témában
Állia Szipenni
INAKTÍV


Árny
offline
RPG hsz: 358
Összes hsz: 1107
Írta: 2015. július 17. 13:05 | Link

Marcus

Miután meguntam a bejövőket nézni elkezdtem enni a fagylaltomat, közben pedig kibámultam az ablakon. Az utcán is rengeteg diák sétálgatott, valószínűleg mindenki kíváncsi a változásokra és most kihasználja, hogy nincsenek tanórák.
Sóhajtók, elképzelésem sincs, hogyan fogok beérni a kora délelőtti óráimra az első hétén. Hisz eddig tizenegy óra előtt semmi nem tudott felkelteni, bár tudtommal még nem is próbálkozott senki és semmi...
Kicsit arrébb tolom a megmaradt fagylaltom és gondolkozás közben a teámat kevergetem.
Ez az év egyel talán nem könnyű, hisz idén lekel tennem az összes végzős vizsgát, hogy elkezdhessem az auror képzést.
Amíg én ezen merengek valaki leül velem szemben és elkezd valamit hebegni. Ránézek a velem szemben ülő fiúra és elsőre egy paradicsom jut eszembe az arcáról, emiatt halvány mosoly jelenik meg az arcomon. Aztán észre veszem a várakozó arc kifejezését. Enyhén megemelkedik a szemöldökön, vajon mit mondd hatott? Mivel a kis srác nem veszi a lapot abba hagyom a teám kevergetését és rákérdezek.
-Bocs, mondtál valamit?
Amíg a válaszra várok beszürcsölök a teámba.
Utoljára módosította:Állia Szipenni, 2015. július 17. 13:07
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed