36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed
Czukorvarázs Cukrászda - Marcus Arbor hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Marcus Arbor
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2015. július 16. 22:49 | Link

Állia

" Akkor látogattam először el a bogolyfalvi cukrászdába, miután a nyaralás véget ért. Pontosítva egyik nap, órák után, könyvek között érkeztem oda, s hogy is mondjam, megzavarodtam a sokféle édesség láttán. Példa a fekete erdő torta. A kedvencem! Mikor megláttam, úgy gondoltam, nekem ne kell más, csak az, és boldog leszek. Siralmas, tudom, hogy egy étel tegyen boldoggá, de így van, és tökéletesen beválik.
 Vettem belőle három szeletnyit, mert tudod, egy sosem elég. Nem kértem szomjoltót hozzá, ha jól emlékszem. Viszont arra tisztán, hogy nehéz volt helyet találni. Megláttam egy üres bokszot, és gondoltam,  "haj de jó, végre egy üres boksz" , de az éle, mint mindig, rám cáfolt. Csak akkor vettem észre, hogy egy lány ül ott, amikor már leültem vele szembe. Vagyis, nem tudtam, hogy vele szembe ülök le, mert nem látszott messziről. Valami olyasmit hebegtem neki, hogy:
- Helló! Foglalt ez a hely? - Nehéz rejtegetni a vörösséget az ilyen kínos pillanatokban, de más nem jutott eszembe." - részlet a Naplóból
Szál megtekintése
Czukorvarázs Cukrászda - Marcus Arbor hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed