32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek:

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: [1] 2 » Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 17:01 | Link

Egressyék legszebbje
- Buda, Egressyék házánál -

#neijedjmeg #kellesz

Úgy indult neki az egy hetesre tervezett tivornyának, hogy dühös és csalódott volt. Nem a szőkére, aki sikeresen beleférkőzött a fejébe, hanem saját magára. Nem lett volna szabad úgy elengedni, hogy egy pillanat alatt vált azzá az emberré, akinek az újságokból ismerik meg az emberek. Egy tökéletes seggfej volt.
Az utazását megpecsételték a pár nappal előtte történtek, de azért minden percet kihasznált, amit csak tudott, felejteni akart.
Pár napja már Magyarországon tartózkodik, az apja befogta dolgozni, így semmi ideje nem maradt arra, hogy lépést tegyen a nő felé. Még az üzenetére sem válaszolt, holott többször is neki látott, de sosem ért a végére. Pedig egyre jobban érzi hiányát, amit az esti ivással próbál elfeledni. Egy ilyen kocsmatúrának köszönhetően jut el oda, ahol Aurórát a vacsorájuk előtt felszedte az autó. Részeg, bár képes koordinálni a mozgását, tudatában van a cselekedeteinek, de már messziről látni lehet rajta, hogy nem a legelőnyösebb formájában ácsorog a családi ház kapujában.
Nem tudja mi tévő legyen, mert valami olyasmi rémlik neki, mintha a nő apja is itt élne. Vele pedig semmi esetre sem szeretne összetalálkozni. Szerencsétlenségére Káté és Ádám is itt vannak vele, akik hangosan üvöltözve adják mindenki tudtára, hogy megérkeztek és éppen mennyire nincsenek beszámítható állapotukban. Néhány rosszallópillantást küld feléjük, aztán hagyja az egészet a fenébe, csak bámulja a házat és várja a csodát, Auróra személyében.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 10. 17:12 | Link

Bálint
Itthon


#mivoltez #johogyittvagy #imádlak

Az elmúlt egy hét borzalmasan telt számára. Csak arra tudott gondolni, hogy hibát követett el. Nem első benyomás alapján kellett volna megítélnie a férfit. Elveszítette azt, aki olyan bódító volt, a büszkesége miatt. Az apja elment egy három napos kongresszusra, így ketten voltak Hannával. Miután lefektette az apróságot unalmában megette a maradék csokis epret, amit nőnapra kapott. Ez valamiféle bizakodásra adhatott volna okot, azonban ő nem látta fényesnek a helyzetet, úgy egyáltalán. Bálinttól a levél óta semmilyen más üzenetet nem kapott, így elkönyvelte pillanatnyi fellángolásként.
Igen későre járt már, unottan kapcsolgatta a tv-t, semmi nem kötötte le a figyelmét, amikor kintről kiabálás ütötte meg a fülét. Az ablakhoz ment, két idegen srácot pillantott meg, mögöttük pedig egy harmadikat aki nagyon ismerős volt. A szíve kihagyott egy ütemet, amikor felismerte Bálintot, de el is öntötte a méreg mert ha tovább ordibálnak, Hanna felébred. Mérgesen kapta magára a kabátját és a kerten át a kapuhoz sietett.
- Volnál szíves a elcsöndesíteni a haverjaidat? Felébred Hanna.
Ránézni is alig mert, zavartan fonja össze a mellén a kezeit, miközben a kapuban toporog.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 10. 17:14
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 17:23 | Link

Egressyék legszebbje

#bocsássmeg #gázvagyok

Káté előbb veszi észre a nőt, minthogy az ő agyáig eljutna jelenlét és már csak arra lesz figyelmes, hogy barátja kitárt karokkal indul el Auróra felé.
- Nézzék itt van ő, aki tönkre tette a barátunkat, akinek köszönhetően elvesztettük vezérünk.
Káténak esélye nincsen tovább mondani, amit szeretne és az ölelést is csak saját magának hagyhatja, mert beszéde alatt Bálint úgy dönt jobb megmenteni Aurórát. Ádám már eltűnt, csak a hátsóját látni, mert éppen egy szemetest tisztel meg jelenlétével, miközben rókákat számol. Másik barátját is abba az irányba fordítja, aki el is indul segíteni a szenvedőnek.
- Helloo Szépségem.
Tekintete csillog, beszéde nem olyan szép, nyelve kissé összeakad a nehéznek bizonyuló szó kiejtése alatt. Szemeit lesüti, nem akarta, hogy valaha is ilyen történjen vele. Mutatóujját felemeli, amivel jelzi a nőnek, hogy várjon egy pillanatot. Sarkon fordul és felnyalábolja a két őrült barátját, hogy bevágja őket a kocsiba, ott majd kipihenik magukat. Semmi szükség arra, hogy az ostobaságaikkal fárasszák a nőt és Bálint egyébként sincsen abban az állapotban, hogy teljes erőbedobással tudja őket hárítani.
Lassú léptekkel halad vissza a nő felé, tekintete inkább a földet nézi, hogy lábaival nehogy véletlenül rossz helyre lépjen.
- Hiányoztam?
Igyekszik laza lenni és a normális, tőle megszokott stílust hozni, de ez reménytelen próbálkozás. Csibészes vigyort villant, zsebeit becsúsztatja nadrágja zsebébe és kissé dülöngélve lesi a nőt.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 10. 17:39 | Link

Bálint
Itthon


#bűzlesz #cukivagy #nemszámít

Ahogy a részeg férfi felé közekedik, néhány lépést hátrál, még a kaput is képes lenne az arcába csapni azért, hogy ne jöhessen a közelébe. Nem, nem volt az alkohol ellen, de jelen esetben nem tudta tolerálni a helyzetet. Főleg, hogy Bálinton kívül egyiküket sem ismerte és ki tudja kiből mit hoz ki az alkohol.
- Miről beszél?
Értetlenül pislog Bálint felé, aztán realizálja, hogy ő sem épp a józanok táborát erősíti.
- Bűzlesz
Hangzik az egyszerű köszöntés, s hogy elnyomja a vigyorát a szája elé emeli a kezét de a szemein látszik, hogy vigyorog. Igyekszik komolyan venni a helyzetet, de az első meglepődés után kicsit felengedve már lehetetlen. Ettől függetlenül azonban boldogság önti el a tudattól, hogy annyi hely közül pont itt van.
- Mennyit ittál?
Elképedve figyeli, ahogy a férfi betuszkolja a haverjait a kocsiba, és rájuk csapja az ajtót, egy pillanatra felveszi a szemkontaktust Kátéval, de csak azért mert a férfi a kocsi ablakából is őt nézi.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 10. 17:43
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 17:46 | Link

Egressyék legszebbje

#szánjmeg #szeress #ápolj

Ég az arca, elsüllyed szégyenében és folyamatosan azon kattog, hogy ha eljut ez a köztudatba, mennyire szét fogják szedni őt is, meg a nőt is. Ezt pedig nem lenne szabad megengednie. Azonban az alkohol, az a mocskos folyadék, annyira felerősítette benne a vágyat, hogy nem tudta volna visszafogni magát, megállíthatatlan lett.
- Nem vagyok a helyzet magaslatán, ezt fejezte ki ilyen szépen.
Szégyen vagy nem, olyan mintha elszállt volna a varázsa. Még a nőkhöz se tud úgy viszonyulni, mint eddig. Mindenkiben Aurórát kereste, ilyesmi soha nem fordult még elő vele. Micsoda szánalmas dolog, tudván, hogy nem is ismeri a nőt.
- Tekintve, hogy itt vagyok.. Ihattam volna többet is, mert akkor legalább nem jutunk el eddig.
Ő vezetett, de nem biztos benne, hogy nem tört össze más kocsikat. Felelőtlen és szégyelli magát, de mit tehetne, ha egyszerűen be lett hálózva?
- Kuncsoroghatok egy kávét?  Attól tisztábban tudnék gondolkozni.
Nem bízik ebben, csak szeretne nyerni még pár percet, mielőtt még jobban leég. Legszívesebben magához vonná a nőt és olyan csókot adna neki, amely garantálja a kibékülést. De mivel meg lett jegyezve, hogy bűzlik inkább megtartja a tisztes távolságot.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 10. 17:58 | Link

Bálint
Itthon


#talánbetegvagy #ápoltakamszterdambanelegen

 
- Mi történt?
Nem gondol egyből arra, hogy miatta van ilyen állapotban. Nem mer ilyesmikbe még csak belegondolni sem, mert ha a remény legkisebb szikrája is felvillan, akkor vége mindennek. Megadja magát, és nem fog tudni szabadulni.
- Ohh, szóval nem akartál idejönni?
Ez azért fáj neki, még ha nem mutatja ki, csak a szemeit süti le. Az alkohol azonban mégis idehozta, de legalább őszinte volt, ez is valami. Az igazat megvallva, ha nem így történt volna, meg lenne lepve, bár így is megvan, mondhatni nem igazán van képbe azzal, hogy mi történik most, de úgy van vele, higy inkább feladja a józan észt és sodródik az árral.
- Öhh, persze. De mi lesz a haverjaiddal?
Fejével az autó felé bök, ami meglepő módon tökéletesen parkol a házuk előtt. Az viszont kissé szokatlan, hogy a hátsó ülésen ketten is alszanak, illuminált állapotban. Nem szeretne balhét, de azt se szeretné ha valami történne velük.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 10. 17:59
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 18:10 | Link

Egressyék legszebbje

#akkorelmegyek #nemlátsztöbbet

Sejtelmesen elmosolyodik a kérdés hallatán. Ha elmondaná neki mi történt, Auróra biztosan nem hinné el, ezért inkább nem is próbál válaszolni.
- Ha nem akartam volna, akkor nem lennék itt.
Az égbe emeli a tekintetét. Kezdi unni, hogy egy ilyen nő, ennyit kételkedjen benne. Főleg azért, mert csodás mód, ő az egyetlen a másik nemből, kinek még  nem hazudott és nem is tervezi ezt megváltoztatni.
- Egy kis alvás rájuk fér.
Az autó fele pillant, amelynek ablakában már senki sem kukkolja őket és a csend is árulkodik. A két férfi sokkal többet ivott, mint ő, szóval nagyon ko-n vannak, ennek köszönhetően pedig elaludtak.
- De, ha zavarnak, hazaviszem őket.
Hátrál pár lépést a kocsi felé, miközben végig a nő szemét vizslatja.
- Viszont akkor nagy rá az esély, hogy többet nem látsz. Nem viselem jól az elutasítást, mint láthatod.
Számára az, ahogy Auróra a hotelből távozott, felért azzal, hogy visszautasította. Ezt pedig egyszerűen nem képes elviselni.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 10. 19:02 | Link

Bálint
Itthon


#kapszkávét #nyugalom

Kicsit húzza az agyát igaz, de ennyit megérdemel ha már éjnek évadján így rátörnek. Nem is egyedül, hanem egy egész horda. Egy részeg horda. Mondjuk lehetne ennél rosszabb, például ha agresszív részegek, vagy ha egyszerűen csak Bálint eldől mint a fa. De láthatólag annyira nincs rossz állapotban, szóval nem kell attól tartani, hogy megcsókolja a padlót, egyelőre legalábbis nem.
 - Ha te mondod...
A töbivel inkább nem foglalkozik, hanem eláll a kapuból ezzel jelezvén, hogy Bálint bejöhet. A csípős megjegyzés perzse a nyelve hegyén van, de lenyeli, nem akar újabb vitát szítani kettőjük között, jelen állás szerint az mindennek a végét jelentené. Ha a férfi bejön elindul befelé, megkerüli a házat, hogy a teraszon keresztül egyenesen a konyhába mehessenek. Mikor bent vannak kihúz neki egy széket, ő pedig a pulthoz megy, hogy készíthessen egy kávét.
- Felkeszítelek, hogy a közelébe sem ér annak, amit a hotelben ittunk.
Biztos ami biztos, a ficsúrunk a luxoshoz van szokva. Bár Rora nem tudja pontosan ki is ez az ember, de abban biztos, hogy nem a Kispesti lakótömbbe nyomorog.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 10. 19:03
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 19:13 | Link

Egressyék legszebbje

#kávét #erőset

Leszegett fejjel követi a nőt, aki finom illatot húz maga után. Teljesen kábulatba ejti még így is, hogy érzékei el vannak tompulva. Ismerős az illat, még álmaiban is ezután vágyakozott, pedig nem volt szerencséje oly sokáig élvezni, valahogy bevonzotta, elcsavarta a fejét.
Egy kisebb sóhaj kíséretében leül a székre, amit Auróra kihúz neki. Felkönyököl az asztalra és nehéz fejét megtámasztva nézi, ahogy a kávé készül. Tekintetét el nem emelné róla, inkább azt bámulja, minthogy a nő szemeibe kelljen néznie. Meg van lepődve azon, hogy nem visszautasítás, hanem kedvesség és vendégszeretet fogadta. Pedig ezt semmivel sem érdemelte ki, a nő helyében már páros lábbal repítette volna magát a Duna másik oldalára.
- Biztos jobb lesz.
Nem kell neki a luxus, bármi megfelel neki, amit kap, de csak azért mert ettől ez a szőkeség készíti el neki. Mástól megkövetelné azt, hogy minimum egy drága kávét tegyen elé és még úgy is szolgálja fel, ahogyan azt megszokta, de Ő más. Teljesen más, annyira egyszerű, a megszokotthoz képest.
- Milyen volt az elmúlt hét?
Valamit muszáj kérdeznie, hallani akarja a szépen csengő hangot, még ha olyant is mond, ami nem fog tetszeni neki.
Közben a már készülő kávé illata is jó hatással van rá, legalábbis sokat ér az alkohol elleni küzdelmében.
- Apukád?
Van egy sejtése hogy nincs itthon, hiszen akkor valószínűleg nem üldögélhetne itt. Valahogy úgy képzeli, hogy a hátsójában egy sörétes golyóval feküdne a kórházban
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 10. 19:13
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 10. 20:52 | Link

Bálint
Itthon


#kotyogós #mintaméreg #miértvagy ellenállhatatlan

Amint felrakja a kávét leül vele szemben, nem nagyon tud betelni a látvánnyal, még akkor is ha Bálint nincs a helyzet magaslatán. Ettől még nem lesz kevésbé sármos, de elég megviseltnek tűnik, talán az alkohol, de a nőnek sokkal inkább az az érzése, hogy nem tud kibékülni azzal, mi jelenleg dúl benne. De akkor legalább ezzel ketten vannak.
- Nem túl kellemes.
Lesüti a szemét, kényelmetlenül érzi magát, inkább az asztalra rajzol apró köröket, az sokkal érdekesebb, mint azt bevallani, hogy hiányzott neki a férfi. Nem múlt el úgy nap, hogy ne gondolt volna arra, hogy mit csinál, kivel van. A féltékenység kissé elhomályosítja az emlékeit.
- Kongresszuson van, külföldön.
Körbepillant, majd mikor pedig kész a kávé felugrik és kitölti neki egy csészében.
- Üresen iszod ugye?
Legutóbb legalábbis úgy itta, figyelt.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 10. 20:54
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 21:06 | Link

Egressyék legszebbje

#figyelsz #megvettél

Most már felemeli a tekintetét és érdeklődve vizslatja a nő arcát, aki most már végre közelebb helyezkedik el hozzá, mint eddig. Testbeszédével és arcával sokkal többet árul és, mint a szavaival. S, ha most nem lenne ennyire ramaty állapotban, akkor valószínűleg gyorsan le is csapna erre a helyzetre, de jelenleg képtelen rá.  Egy félszeg mosoly ül ki az arcára.Finoman megragadja a szőkeség kezét, közelebb húzza magához és egy csókot lehel rá.
- Mi történt?
Nem gondolkozik, képtelen összerakni a célzásokat, agya túlzottan el van ködösödve. Felfogása lelassult, ha a szájába rágnák a szavakat, még akkor is képtelen lenne összetenni a dolgot.
A kérdésre nem válaszol, csak fejével bólint. Hát ez a nő elképesztő, még erre is odafigyel. Nem fér a fejébe hogyan engedhette, hogy úgy menjen el. Egy mélyről jövő, fájdalmas sóhaj szakad ki belőle, nem lehet ennyire esetlen, össze kell szednie magát.
- Köszönöm.
A kávét olyan gyorsan tünteti el, amennyire ez lehetséges, remélve, hogy legalább az alkohol szagát némiképp elfedi.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 10. 21:23 | Link

Bálint
Itthon


#tetörténtél #hülyétcsinálszbelőlem

Most, hogy lényegében mmegkatq az a figyelmet, amire annyira vágyott, már nem is szeretné annyira. Na nem a férfi miatt, egyszerűen csak nem szeretne az elmúlt hétről beszélni. Nem biztos benne, hogy kész arra, hogy kiadja magát. Sőt, nem szabadna, hogy ez törtéjen, a férfi közelében viszont a józan ész és ő két külön dologgá válik. Ez történt legutóbb is, és most sincs másképp. Elég csak rákérdeznie, rápillantani, de Bálintnak ez nem élg, teljesen le akarja rombolni. Mikor megfogja a kezét valami elpattan benne.
- Nem lett volna szabad otthagynom téged, legalábbis nem olyan hirtelen.
Kész vicc, hogy nem is ismeri ezt a férfit, valamilyen érthetetlen okból azonban mégis ragaszkodik hozzá. Talán azért mert mellette ismét az lehetett, aki régen lenni akart. Legyezte a hiúságát, hogy egy ilyen férfi a közelébe akar férkőzni.
- Remélem nem volt olyan rossz. Nem igazán tudok kávét főzni.
Csak, hogy mondjon rá valamit...bármit, hogy szóval tartsa, hogy marasztalja.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 10. 21:24
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 21:35 | Link

Egressyék legszebbje

#hadmaradjak #megakarlakismerni

Képén önelégült vigyor jelenik meg, ugyanis a nő szájából pontosan azokat a gondolatokat hallja vissza, amelyek napok óta foglalkoztatják. Próbálkozott ő a felejtéssel, volt olyan nap, hogy túlzásokba is esett, de arra képtelen volt, hogy egy másik nővel bármit is kezdjen. A hoteles afférjuk óta, valami teljesen a hatalmába kerítette és az önbizalmát rombolja le minden nap.
- Legközelebb majd nem akarsz menekülni.
Egyáltalán nem hibáztatja a másikat. Ha ő nő lenne már azelőtt megpattant volna, hogy a férfi felkel. Bár azt nem tudja, hogy Auróra mennyire van tisztában a kilétével. Ha tudja is, hogy kicsoda akkor elég jól kezeli a dolgot, bár lövése sincsen ez minek köszönhető. Azonban, ha nem tudta a nő összetenni a képet, akkor hatalmas szerencséje van, mert így lehetősége nyílik arra, hogy előbb a jobbik oldalát mutassa be, bár ez az alkohol mámoros látogatás nem sokat segít.
- Ne szabadkozz. Jó volt ez.
Az igazi régi íz, nem a mostani vízzel felengedett kapszulák, amelyekben ki tudja mi van. Pontosan erre volt szüksége. Felemelkedik a székből, majd a poharat a mosogatóba teszi.
- Körbevezetsz?
Ha már itt van szeretné látni hol élnek, tudni szeretné mivel lehet lévén a lábáról mindkét hölgyet. Bizony, még a kisebbik kiadást is. A távolságot annál érdekében, hogy bűze ne zavarja Aurórát még mindig megtartja, de legszívesebben magához szorítaná a törékeny testet és elveszne az ölelésében.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 10. 21:36
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 10. 21:43 | Link

Bálint
Itthon


#nemmehetszel #biztosakarodlátni #nemhiszem

A legközelebb szóra önkéntelenül elmosolyodik, bár még mindig nem tudja, pontosan mit is jelent ez, vagy van e egyáltalán jelentése. Nem hiszi el teljesen, ám ezt nem mutatja, nem akarja a saját bizonytalanságával kizökkenteni Bálintot.
- Hát jó.
Kissé tétován felkel, majd a férfi kezéért nyúl és behúzza a nappaliba, hol még mindig megy a tv.
- Nem valami nagy, épp akkora, hogy apám egyedül érezze magát ha nem vagyunk itt. Arra van a dolgozó szobája, meg egy vendégszoba.
Nekik éppen elég. Lassan húzza a lépcső felé, igyekszik, nehogy a férfi orra bukjon. A fa kellemesen nyikorog alattuk, miközben felfelé tartanak.
- Itt vannak a hálók. Az apámé, a húgomé Tíráé, aki anyával él Törökországban, ez az enyém, itt pedig Hanna alszik.
Halkan benyit a szobába, ahol a játékok tömkellege képez akadályt, elengedi a férfi kezét majd óvatosan besétál, hogy ránézzen a kislányára.
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 21:49 | Link

Egressyék legszebbje

#nemisakarok #szépház #sokalépcső

Sok helyen fordult már meg, az összes a luxustól, szolgáktól és érdek emberektől nyüzsgött. De ez a hely, maga a megváltás hozzájuk képest. Csend és nyugalom, sehol sincsen olyan ember, aki a nap 24 órájában az ember hátsójában van, hogy lesse minden kívánságát. Furcsa neki ez a dolog, de nincsen ellenére, bár ez lehet, hogy csak az alkoholnak köszönhető.
Lassan követi az előtte ringatózó csípőt, s minden erejét össze kell szednie, hogy összpontosítani tudjon a nő szavaira. Zavaró tényező több is van, de leginkább az alakja és a mozdulatai terelik másfelé a gondolatait.
A legnagyobb kihívást a lépcső jelenti számára, kissé meg is szorítja idegenvezetője kezét, mert most Ő az egyetlen biztos pont számára. Értékelné, ha tekintettel lenne rá és egy kicsit lassítana, de ha nem, hát akkor betudja egy amolyan büntetésfélének.
Amíg Auróra eltűnik a kislány szobájában, Bálint besétál az ő szobájába és tekintetével végig pásztázza, árulkodó jeleket keresve. Mikor a nő "tetten éri" egy sejtelmes vigyort küld feléje.
- Csak jobban meg szeretnélek ismerni.
Egyszerű, de igaz magyarázat. Annyi volt benne, hogy nem kezdett el fiókokat kihúzni, szekrény ajtókat nyitogatni. Támpontok kellenek neki, meg kell valahogy nyernie a nő bizalmát, mert nem szeretne még egy olyan keserves véget, mint legutóbb.
- Szóval Drágaság. Mesélj nekem valamit magadról.
Leül az ágy szélére és karjait összefonva maga előtt nézi a másikat. Kissé szédül, nem lesz ennek jó vége.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 10. 21:50
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 10. 21:54 | Link

Bálint
Itthon

#benehányj #ugyenemfogsz #kifogszdőlni

Miután betakarta Hannát, adott neki egy puszit visszafelé már nem találja ott Bálintot, úgyhogy besétál a szobájába. Biztosan ott van, és csak remélni tudja, hogy nem aludt be.
Viszonozza a mosolyt, sőt legszívesebben odamenne és bedőlne vele együtt ágya, de nem teheti, félő, hogy a férfi ugyanolyan sorsa jut, mint a barátja odakint. Így lassan sétál oda hozzá, és leül mellé.
- Nem is tudom, mit mondhatnék.
Körbepillant a bordó falakon, számtalan képen időzik el a tekintete, de egyikről sem tud olyasmit mondani, ami érdekelheti őt.
- Itt nőttem fel Magyarországon, a Bagolykőbe jártam, Eridonos voltam. Egyenes út vezetett az egyetemre, de Hanna közbe szólt úgyhogy első felindulásból itthagytam mindent és anyámhoz mentem. Ő Antalyaban lakik a húgommal, a nagyszüleimmel, a nagybátyáimmal egy hatalmas házban, aminek az aljában étterem van. Az óvárosban a tengerpart mellett. Csodálatos hely, de tényleg. A nagyapámnak több hajója is van. Turistákból él az egész család.
Elkámpicsorodik, mikor erről beszél. Annyira hiányzik neki az egész. A nyüzsgés,  meleg, a sós levegő. Itt egészen mások az emberek. Sokkal komorabbak.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 10. 21:55
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 22:01 | Link

Egressyék legszebbje
#vigyázzrám #neharagudj


Túlságosan erős a vágy, képtelen harcolni ellene, így amikor Auróra leül mellé, odahajol hozzá és a már megszokott csókot nyomja a hajába. Az édes illat kavalkád megszédíti, az alkohol pedig felerősíti ezt. Miközben a nő beszél muszáj eldőlnie az ágyon, elérte a vég. Minden egyes szót hall, szemei nyitva vannak, bűnbánóan pislog a másikra. Érzékeli a szomorúságot a nőn, de mondani már nem tud semmit, szeme szépen lassan lecsukódik.

***


Szája száraz, italért epekedik, mellé pedig kínzó fejfájás gyötri. Szemei lassan nyílnak ki és agya nem képes egészen felfogni, hogy hol is van. Ahogy felül az ágyban, rémképek támadják meg és nagyon bizakodik benne, hogy nem tett olyant az éjszaka folyamán, amit meg kell bánnia. Halántékát két oldalt dörzsölve lépked ki a szoba ajtaján, még mindig nem ismerős neki semmi. A lépcsőn haladva valami elképesztő kamu sztorin töri az agyát, de fejének lüktetése nincs a segítségére. A nappaliba érve a kislányt, aki ijedt tekintettel néz rá, nagy nehezen felismeri és villámcsapásként futnak végig agyában az információk az éjszakáról.
- Anyukád merre van?
A torkát megköszörülve teszi fel a kérdést a lánynak. Egyáltalán nem biztos abban, hogy választ fog kapni, ha ő előtte állt volna egy idegen férfi gyerekkorában, akkor sikítva menekült volna el. Reméli, hogy Hanna nem tesz ilyent, mert akkor a fejfájás még gyötrőbb lesz.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 10. 22:01
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 10. 22:15 | Link

Bálint
Itthon


#nemharagszok #hannábafogszszeretni

Hát, hiába beszélt olyan szeretettel az életéről, Bálint túl részeg volt ahhoz, hogy felfogja a dolgokat. Mire Rora odapillantott, a férfi már mélyen aludt. Fáradtan sóhajtott fel, majd igyekezett őt betolni az ágyba, levette a cipőjét, betakarta, biztos ami biztos, aztán mellé fekve ő is elaludt. Vagyis próbált, de ez nehezebb volt mint máskor. Folyamatosan oldalra pillantott, habár Bálint meglepően nyugodt alvó volt, még ittasan is. Nem horkolt, nem csapkodott, szimplá csak aludt, méghozzá jó mélyen. Ez pedig a mellette fekvő nőről nem volt elmondható.
Reggel korán kel, Hanna ébrszti. Kicsit megtorpan az ajtóban, mikor látja, hogy nincs egyedül, de az anyja gyorsan kidumálja magát így Hanna egy idő után derűsen méregeti az alvó férfit.
Lemennek a konyhába, kávét készít, reggelit. Kiviszi a srácoknak a kocsihoz, majd közli, hogy Bálint még alszik, később utánuk megy.
Hanna a nappaliban ül, játszik, amikor a férfi lejön a lépcsőn, egy pillanatra megijed, hatalmas szemeivel méregetu a férfit, mintha maga sem lenne biztos abban amit lát, de aztán rájön, hogy korábban beszéltek róla az édesanyjával. A kérdésre törökül felel, majd inkább oda totyog Bálinthoz és megfogva a kezét elkezdi a konyha felé húzni.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 10. 22:16
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 22:21 | Link

Egressyék legszebbje
#tisztaanyja #megtartomőtis

Persze mielőtt lekecmergett volna a lépcsőn, minden ruhadarabját magára vette és szörnyülködve vette tudomásul, hogy az alkohol szaga mennyire beleitta magát holmijaiba. Hogy nézne már ki, ha itt fél pucéran szambázna szegény három éves előtt. Szinte látja maga előtt a kislány ábrázatát, amely a mostaninál sokkalta vészesebb.
Fejét idegességében megvakarja, nem szokott hozzá, hogy egy gyerek ilyen kedves legyen vele, főleg ha idegennek számít. Hagyja, hogy a kislány arra vezesse, amerre csak akarja, még azt is elnézné neki, ha a bejárati ajtón tessékelné kifele. Mikor végre Aurórához érnek, elengedi Hanna kezét és bűnbánó tekintetét lassan vezeti a nőre.
- Jó reggelt.
Hangja egy kissé rekedt, amit pár köhintéssel igyekszik orvosolni. A kávé illatát már a nappaliban is érezte, s bár szívét nagyon melengeti, hogy Auróra gondolt rá, most nem arra van szüksége. Mivel nem szeretné, hogy ki legyen szolgálva, ezért szerez magának egy poharat és a csapból enged egy kevés vizet, amit egy szempillantás alatt tüntet el.
- Hanna le se tagadhatná, hogy a lányod.
Egy kis mosoly jelenik meg az arcán, legszívesebben egy csókot adna a szőkeségnek, de mivel a kislány itt van, ezért nem lép a közvetlen közelébe sem. Amúgy sem igazán tudja, hogy milyen viszony uralkodik kettejük között, így a legkézenfekvőbb megoldást, a kivárást választja.
- Köszönöm az éjszakai szállást és elnézést kérek mindenért.
Őszintén beszél, bár nem teljesen tudja mit művelt, hogyan került ide, úgy véli tartozik ezzel a nőnek.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 10. 22:22
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 10. 22:27 | Link

Bálint
Itthon


#kicsién #túlkedves #hiszmégahercegekben

Épp kikap két pirítóst a sütőből, amikor Bálint megjelenik Hannával az ajtóban. Egy rövid ideig meredten nézi, aztán inkább megrázza a fejét és úgy dönt nem kommentálja a dolgot. Tudta, hogy a kislány közvetlen, nem túl ijedős gyerek, de ezt azért nem várta volna.
-Jó reggelt.
Nem haragszik rá, ez a tekintetén és a viselkedeséből is látszik, csak egy szimpla szombat reggel, mikor laza a nap, úgyhogy süt reggelit, ráérősen. Úgy tesz, mintha Bálint jelenléte a világ legtermészetesebb dolga lenne, mert valahol az is.
- Hanna, itt a reggelid, gyere edd meg. Bálint...
Törökül hadar a kislánynak, aztán mikor észbe kap, átvált magyarra.
- Te szeretnél valamit enni? Vagy marad a víz?
Belekortyol a kávéjába, és a pultnak támaszkodva figyel.
- A barátaid hazamentek, kaptak kávét és rántottát. Egész otthonosan érezték magukat.
Ergo, Bálint itt maradt, itt vannak ezúttal hárman Hanna egészen eddig csöndben evett, de nem tudja megállni, mosollyal az arcán fordul Bálint felé.
- Anya azst montta tegnap bejúgtálj...
Rora nem tudja megállni, hogy ne röhögjön bele a bögréjébe, el is fordul a mosogató felé inkább, de fülel.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 10. 22:27
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 22:33 | Link

Egressyék legszebbje
#égessélagyerekelőtt #megsértődök #itthagylaktiteket

Számára ez a családi idill felér egy rémálommal, feszélyezi az egész, amibe belecseppent. Félreértés ne essék, a kislány aranyos, a nő pedig lélegzetelállító, még ebben a ruhában is, de számára ez a kép túlságosan is szokatlan, még gyerekkorában sem volt ilyenben része.
A kevés alvástól és a másnaposságtól nem érti, hogy Auróra mit beszél, kell neki pár pillanat, hogy rájöjjön, ez nem a jelenlegi állapotának köszönhető, hanem annak, hogy a nő átváltott törökre, mintegy kicselezve őt. Micsoda szemtelenség.
- Egy pirítóst elfogadok, ha nem nagy teher.
Nem kell neki több, úgyse lenne képes befogadni a gyomra. Hátát a pultnak döntve figyeli, ahogy a kislány eszeget, kezében pedig úgy szorongatja a poharat, mintha az élete múlna rajta.
- Hazamentek? Az árulók.
Tekintetét az égre emeli, itt hagyták őt a kakiban, méghozzá jó nagy adagban, amiből most mászhat ki egyedül. Pedig a lépcsőn lejőve olyan jól eltervezte, hogy rájuk hivatkozva tűnik el a szégyenérzetből. Mélázásából a kislány hangja és mondandója ébreszti fel, aminek köszönhetően heves köhögésben tör ki.
- Tényleg ezt mondta?
Közelebb lép a kislányhoz, majd leül vele szemben.
- És mit mondott még rólam az anyukád?
Cinkosság van benne, tényleg kíváncsi és ha partnerére talál, akkor a kislány lehet most a srácok helyett a megmentője. Aurórára rá se néz, Hanna most sokkal jobban érdekli.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 10. 22:33
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 10. 22:41 | Link

Bálint
Itthon


#mehetszhaakarsz #denemenj #tudomhogysok

Ez az ő életük. Nem a csillogó ruha, meg a hotel és a szobalányok. Bálint a közepébe csöppent, csoda, hogy eddig nem menekült el. Ha megtenné sem hibáztatá érte a nő, hiszen ez teljesen szembe megy azzal, amit eddig tapasztalt, vagy aki megszokott volt neki. Számukra viszont ez a természetes és Rora ezt nem lenne hajlandó senkiért sem megbontani.
- Azst montta, hodzs helyes vad és azsért aujttál azs ágyában mejt féltél egyedül.
Behúzza a nyakát, ahogy Hanna kissé szagatott, még inkább babás beszédét hallgatja. Szóról szóra elismételte az mit hallott az anyjától. A gyerekek őszinték, akkor is ha kell, ha nem. Hanna csak azt mondja el amiről kérdezik, Rora pedig hagyja neki, miért ne tenné? Nem szégyell semmit. Na meg a nagy részét amúgy sem érti a kislány és bár nagyon kíváncsi, nem kérdezett rá mit jelent a berúgni, nagyon valószínű, hogy szó szerint értelmezte, talán, hogy valamibe belerúgott és azért kellett az anyukája ágyában aludnia.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 10. 22:45
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 22:47 | Link

Egressyék legszebbje

#égek #nemhiszemel #aljasvagy

Elmosolyodik azon, amit hall, bár egy kis szégyenérzet is előkerül benne. Egy fejbiccentéssel köszöni meg Aurórának az ételt, amit oda tesz elé. Egy kis ideig némán figyeli még a kislányt, majd közelebb hajol hozzá és úgy suttog, hogy anyukája semmit se halljon.
- Anyukád is szép, de el ne mondd neki.
Cinkosan vigyorog, nem hiszi azt, hogy a kislány magában tartaná az információt, hiszen ha a saját édesanyjának szavait elárulja, akkor miért pont egy idegenét tartaná titokban. Harap egyet a pirítósból és azon gondolkozik, hogy mit kellene most csinálnia. Eszébe jut a menekülés, de egyből rájön, hogy képtelen lenne csak úgy itt hagyni őket, lehet éjszaka megint itt kötne ki.
Miután végez a szegényes reggelijével, felkel az asztaltól és tölt magának egy kávét. Ha már a két hölgynek ennyire nem okoz gondot, hogy itt van, akkor ő sem szeretne tovább feszengeni ezen. Hátát ismét neki dönti a pultnak és a kisebbik szépség felé fordul.
- Na és mi a terved mára Hanna?
Úgy helyezkedik, hogy Auróra mellett legyen és a hozzá közelebb eső kezével finoman, alig láthatóan megsimogatja a kézfejét. Hálás neki, hogy nem hisztériázik és még mindig nem dobta ki innen, már csak ki kell találnia, hogyan köszöni majd meg.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 10. 22:52 | Link

Bálint
Itthon


#hiddcsakel #ittszeretnek #minthaotthonlennél


Bálint válaszára Hanna felnevet, a szája emeli az ujját, jelezvén, hogy megtartja a titkot, de csilingelve nevet fel, mikor felfogja, mit is mondott a férfi. Egyáltalán nincs zavarban, hozzá van szokva az idegenekhez, ami ritka egy ilyen fiatal kislánytól, de hát ebbe nőtt fel, napi szinten új emberekkel találkozott, akik kérdezgették, babuzsgatták, így talpraesett kislányt nevelt belőle az élet. De amint Bálint sz étel fél fordítja a figyelmét, Hanna sz snyja felé fordul.
- A bácsi azst mondta, hodd sép vagy.
Rora halványan elmosolyodik, Bálintra emeli a tekintetét. Hálás neki, hogy a koslány partnerre és nem elutasításra talált benne.
- Anya azst montta, hogyha nem éblesztelek fel, elvis a jásokházsba. Ami hatalmas, van csúszda, meg sok sínes labda.
Kezével hadonászik, hogy érzékeltesse mekkora nagy szó ez. A nő megadóan sóhajt, s mikor a kezét a kezén érzi, nem tudja megállni, hogy annál fogva ne húzza magához egy csókra. Tudja, hogy nem szabadna, de csak egy nagyon rövid, nagyon gyors jelre van szüksége.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 10. 22:54
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 22:56 | Link

Egressyék legszebbje
#mitcsinálsz #mégbűzlök #eszedbenejusson

Rosszalló pillantásokat küld a kislány fele egy nevetéssel egybekötve, amikor saját szavait hallja vissza a szájából. Tudta, hogy ez bekövetkezik, de nem gondolta volna, hogy ennyire hamar.
- Milyen pletykás kisasszony vagy te.
Még mindig nevet, szavaival nem akarja megbántani a kis hölgyet, ez hangszínéből is érezhető.
- Hát már értem miért aludhattam olyan sokat, mint Csipkerózsika.
A szülői leleményességgel nincs tisztában. Neki dadái voltak, akik bár kedvesek és mindent megtesznek, amit az ember kér, de egyáltalán nem ugyanazt az érzést és élményt kapta tőlük, mint amit a szüleitől kap az ember.
- Biztos jó lesz.
Csak ne jussanak el addig, hogy őt is meginvitálják. Bármennyire is jól érzi itt magát, azt a helyzetet már nem lenne képes elviselni.
Szava és lélegzete is elakad, amikor Auróra csókot kezdeményez. Esetlenül viszonozza azt, bár legszívesebben a pultra ültetné őt és illetlen dolgokat művelne vele. Most azonban feszélyezi a kislány jelenléte, pontosan ezért nem kezd az ember anyukákkal, teljesen megbénítják.
- Azt hiszem nekem lassan mennem kell.
Bűzlik, tegnapi ruhában van és ez számára egyáltalán nem megszokott. Mindennek a helyén kell lennie, mindig törekedni kell arra, hogy az ember adjon magára, mert sosem tudhatja mikor jön szembe vele egy jó lehetőség.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 10. 22:57
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 10. 22:59 | Link

Bálint
Itthon

#gyerekszáj #ittabaj

Csak egy apró csók, semmi több, Hanna még csak észre sem veszi. Szerencsére egyik piallantról a másikra el tud veszni a saját világában ha arról van szó. Rorát pedig nem zavarja az, ami a férfit feszélyezi. Egész éjjel mellette feküdt, ha nem bírta volna, átment volna egy másik üres szobába. Mert van egy pár, de ő meg nem az a fajta aki nekiáll hiszériázni az másnapos szag miatt, amit egyébként már nem is érez, és ha nem így lenne sem érdekelné. Szüksége van a visszajelzésre, bármilyenre.
- Semmit nem tudsz neki elmondani. A gyerekek nem tudnak titkot tartani, Hanna mégannyira se.
Igyekszik nem feszélyezve érezni magát a beállt változástól. Érzi, hogy most Bálint az, aki szándékozik lelépni, és ezt hamarosan a lányok tudtára is adja. Rora nRm marasztalán, eszébe sincs ilyesmire vetemedni, de Hanna megelőzi.
- De nem jöss el velünk?
Rora felszisszen, alih hallhatóan. Ez most nár tényleg sok lesz. Kelletlenül lép odébb a férfitól és inkább nekiáll a mosogatásnak.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 10. 23:01
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 10. 23:08 | Link

Egressyék legszebbje

#soklesz #ebbőlnemszabadulok #köszöndmegneki

Csak kibukott az, amit nem szeretett volna. De meglepettségére nem Auróra, hanem a kislány teszi fel a nem várt kérdést. Zavarában meg vakarja a feje búbját és a nőre néz. Tőle várná a kimentést, de úgy tűnik mindhiába, ő inkább cserbenhagyja, ugyanúgy, ahogy pár órával ezelőtt a barátai is. Ezek szerint ez egy ilyen nap lesz. Tekintetét visszatáncoltatja Hannára, majd megköszörüli a torkát.
- Csak akkor, ha adtok nekem lehetőséget arra, hogy ne úgy nézzek ki, mint egy hajléktalan.
Egy mosolyt erőltet az arcára. A kislánynak mégsem mondhat nemet, hiszen akkor megsértené és így bukhatja a dögös anyucit.
- Had ugorjak be a hotelbe lezuhanyozni, átöltözni és visszaszerezni a minden holmimat, amit a srácokkal együtt haza küldtél. Nincs nálam semmi.
Tényleg semmi. Se pálca, se iratok, se pénz. Minden a kocsiban volt. Hát nem gondolta, hogy itt éjszakázik, azt meg főleg nem, hogy a nő elküldi a cuccait.
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 11. 08:48 | Link

Bálint
Itthon


#kedveltéged #dögöspótapuci #ígyjártál #Hannamegment #énnemkuncsorgok

Kelletlenül figyeli Bálintot, tudja, hogy ez az egész mennyire kellemeltlenül érinti, és nem szertené ha rosszul érezné magát itt. Ő nem merte volna meglépni azt, mit Hanna egyetlen szóval megtett. Egyszerűen nem fair belekényszeríteni ebbe valakit, de mégsem tud semmi mondani. A kislányát nézi, aztán Bálintot, aki végül beleegyezik, Rorának pedig majdnem leesik az álla a döbbenettől.
- A hotel  lakásod?
Na itt lesz elég, Hanna egy kicsit túl messzire megy, ezért Rora felkapja a székből és elindul vele a szobájába.
- Két perc és visszajövünk, aztán elindulhatunk, elviszünk hotelhez.
Összekészíti Hannát, közben kiokioktatja arról mennyire helytelen ilyet mondani másnak, majd ő is felöltözik. Egy hosszú ujjú terepzöld egyberuha mellett dönt, a haját hullámosan hagyja a hátára omlani, egy kis smink, és máris kész. Jóval tovább tart mint két perc, de legalább visszaváltozik dögös anyukává, akinek Bálint nem tud nemet mondani.
- Hívtam egy taxit, szerintem mindjárt itt lesz.
Mugli eszközökben nincs hiány, de hát istenem, egy gyerekkel ha ez a legjobb megoldás, még ha nem is a leggyorsabb.
- Menjünk.
Kisebb harc árán sikerül Hannára is ráimádkozni a sapkát, így elindulhatnak be a városba. Jobban mondva előbb a hotel elé.
Mikor odaérnek, Rora várja, hogy Bálint kiszálljon az autóból, ő azonban tétovázik. Még mindig nem biztos benne, hogy a férfi is velük tart.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 11. 08:49
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 11. 09:02 | Link

Egressyék legszebbje
#dofo #nemélemtúl #soklesz #törlesztenedkell #csakérjemeg

Éppen válaszra nyitná a száját, de akkor Auróra ismét anyatigrisbe vált át és úgy eltűnik a gyerekkel, mintha valaki éppen rájuk támadt volna. Nem szól végül semmit, megvonja a vállait, elpusztítja a már hideg kávét, majd kisétál a nappaliba. Cipőjét és kabátját szerencsére hamar sikerül kiszúrnia, bár abban nem igazán biztos, hogyan is kerültek oda ahol vannak. Amíg a két hölgy elkészül, türelmesen várakozik. Szerencsétlennek érzi magát, de amint meglátja Aurórát, úgy érzi, mintha az életkedve új erőre kapna.
- Anyukád azt szeretné, ha meghalnék.
Vigyorogva lép a lányok elé és ha már Auróra megcsókolhatta az imént, ő is megengedi ezt magának.
- Megőrjítesz.
Halkan súgja a fülébe a szót, aztán ha tud segít az öltözésben.
A taxiba ülve azon gondolkozik, hogy tényleg elmenjen -e vagy találjon ki valami ultra ciki kifogást és azzal pattanjon meg. Lopva hátrapillant a lányokra, az egyik tündéri kisgyerek, a másik pedig a végzetasszonya képében néz vissza rá. Ezt megszívta.
Kiszáll a kocsiból, majd kinyitja Auróra oldalán az ajtót.
- Nem ücsöröghettek itt, amíg elkészülök.
Vitába nem száll. Mielőtt Auróra bármit mondhatna Bálint a kezét Hanna felé nyújtja, hogy segítsen neki kiszállni.
- Nem kell feljönnötök, de ne itt kint ácsorogjatok, ha kérhetem.
Elindul befelé. Bár ő tudja, hogy senki sincsen rajta kívül a szobában, nem feltétlen invitálná meg őket, szeretne most egy pár pillanatnyi levegőhöz jutni.
A liftből még int egyet feléjük, majd amint az ajtó becsukódik öklével egy nagyot üt a lift falába. Túlságosan sokat engedett és fogalma sincsen hogyan mászik ki ebből. Röpke fél órás készülődés után érkezik vissza a lányokhoz. Farmernadrágot és egy fekete, rövid ujjú pólót vett magára. Kabátja szétnyitva, határozott léptekkel halad a hölgyek felé.
- Na, akkor hova is lesz a menet?
Úgy áll, hogy Hanna pont kettőjük közé essen, ő lesz most a megmentő, már ameddig nem rohan majd el játszani.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 11. 09:03
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 11. 09:12 | Link

Bálint
Úton


#megkérlek #törlesztek #rabodvagyok

Hanna mosolyog, és az anyjára pillant, a ruha már eltűnt a kabát alatt, de hamarosan ismét előkerül, hogy levehesse a lábáról Bálintot. Ez volt a célja, még ha szándékosan ezt nem is mondja ki. A csókot engedi, végigsimít a mellkasán, csak utána száll be a kocsiba.
- Nem hiszem, hogy nekünk be kellene menni oda.
Mutat a hotel felé, de mikor Hanna már Bálint nyakába csüng, kénytelen ő is kiszállni. Meglepő, hogy amint titkot cseréltek, Hanna már nem látja okát annak, hogy féljen, vagy egyáltalán tartson a férfitől. Főleg, mivel látta, hogy az anyukája is közel engedte magához.
- Megvárunk odalent.
Bólint, majd elindulnak a kanapé irányába és türelmesen várnak a sorukra. Mikor pedig Bálint visszatér, ők is felkelnek és az oldalán elindulnak a kijárat felé. Hannát kicsit húzni kell, mert mindenre rácsodálkozik, de csak sikerül ismét taxiba kerulülni.
- Az egyedülálló anyukák meg fognak őrülni érted.
Nem tudja megállni, hogy ne kacsintson rá, miközben a taxist a pláza felé irányítja. Hanna alig tud a fenekén ülni, már várja a játékot.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 11. 09:13
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.


Oldalak: [1] 2 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek