37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek
A fővároson kívül - Kenzie Noeline Loveguard hozzászólásai (8 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Kenzie Noeline Loveguard
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 41
Összes hsz: 50
Írta: 2017. május 31. 19:14 | Link


Pécs, a lakásod, kinézet
úgy szeretlek, mint Hömmels szereti egymást

Hangos kopogás kíséri útját, ahogy tűsarkújában magabiztosan lépdelve fordul be Pécs egyik utcáján, göndör tincsei hozzá-hozzácsapódnak vállaihoz. Egyik kezében két kávéspoharat igyekszik a helyükön tartani, másikban a rúnázott telefonját tartja, és még menet közben is éppen azt nyomkodja. Éppen Arlennek pötyög valamiféle választ azzal kapcsolatban, hogy hova tűnt el olyan sietősen. Persze eléggé ferdíti a valóságot és nem is tér ki minden részletre, csak amennyit éppen tudnia kell a bátyjának. Valószínűleg jól sejti, hova tűnt a lány. Ismeri már annyira, hogy tudja.
Mire végez az üzenettel és rányom a küldés gombra, majd lezárja a mobilt, meg is érkezik a ház elé. Alkarján lógó táskájába süllyeszti a mugli eszközt, majd szabad kezével belöki a bejárati ajtót és elindul felfelé a lépcsőn afelé a bizonyos lakás felé. Útközben rápillant a két kávéra, nehogy valami bajuk legyen az úton, majd ahogy felér a megfelelő emeletre a megfelelő ajtóhoz, elegánsan kihúzza, majd ki is fújja magát. Hátradobja göndör tincseit, vet egy pillantást az öltözékére, aztán ujjait ökölbe szorítva finoman kopogtat az ajtón, és hátrál egy lépést, várva a csodát.
Szál megtekintése
Kenzie Noeline Loveguard
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 41
Összes hsz: 50
Írta: 2017. május 31. 21:33 | Link


Pécs, a lakásod, kinézet
úgy szeretlek, mint Hömmels szereti egymást

Kifogástalan külsővel, türelmesen várakozik az ajtó előtt kezében két pohárral, amiket egyébként még mindig öt ujjal fog, nem tízzel, mert nehogy ám megkönnyítse a dolgát. Már majdnem elhinné, hogy mozgást hall odabentről, mikor mobilja megcsörren a táskájában, ő pedig egy elkeseredett sóhajt hallatva áll neki, hogy kikotorja onnan a pittyegő eszközt. Valószínűleg ismét Arlen írt neki, amit nem lenne nagyon muszáj megnéznie, mégis elkezdi keresni a mobilját, mielőtt a bátyja még elkezdene kombinálni, holott Kenzie nagyon jól ismeri már, hogy tudja, ez nem a bátyja szokása. És már majdnem meg is kaparintaná a telefont, amikor lépteket hall a lakásból, az ajtó pedig kinyílik és szembe találja magát Maximillian álmos arcával és kisfiúsan kócos hajával, ami határozottan jóképűbbé teszi a férfit. Ajkai halvány mosolyra húzódnak, majd szabad kezét kihúzza a táskájából és megemeli a két poharat, miközben közelebb lép a férfihoz.
- Hoztam kávét, szóval igen - biccentve válaszol, ujjaival végigsimít a férfi borostás arcán és lábujjhegyre állva - így, magas sarkúban - csókolja meg Liebhartot. Ajkai alig érintik a férfiéit, már tovább is libben, be a lakásba, hogy levágja a táskáját az első székre, amit talál és megpördülve a férfi felé nyújtsa a kávéját. - Elég rosszul nézel ki, csak nem megzavartam a szépítő alvásod?
Szál megtekintése
Kenzie Noeline Loveguard
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 41
Összes hsz: 50
Írta: 2017. június 1. 21:59 | Link


Pécs, a lakásod, kinézet
úgy szeretlek, mint Hömmels szereti egymást

Maximilliant igazából túlságosan is könnyű lenyűgözni. Elég, ha az ember beállít hozzá egy nem túl forró, nem túl hideg kávéval és tulajdonképpen bárki lába elé vetné magát, ha kaphatna még belőle. Legalábbis Kenzie álmaiban biztosan ez történne, ha a valóság nem is lehetne ennyire szép. Sajnos, vagy sem, néha dolgoznia is kell azért, hogy az álmai valóra váljanak, de hát igazán megéri, ha kizárólag csak a végeredményt nézzük.
- Megtettem - aprót bólintva nyom csókot a férfi arcára, majd slisszan el mellette be a lakásba, minél előbb menekülve a szomszédok kíváncsi szemei elől. Még csak az kéne, hogy itt bárki felismerje, aztán menjen a pletyka, ami meg előbb-utóbb valahogy eljutna az egyetemre is, onnan pedig nem lenne megállás.
- És mégis mivel engeszteljelek ki, ha szabad kérdeznem? - féloldalas mosolyra húzza ajkait, aztán kezébe veszi saját poharát, egyelőre azonban még nem kortyol bele a fekete nedűbe. Érdeklődve fürkészi a férfi arcát, mert nagyon is érdekli, hogy hogyan reagál a kávé jól megszokott ízére. - Segítsek talán dolgozatokat javítani, vagy találjak ki egy jó indokot, hogy ellóghasd a következő órádat, esetleg valamelyik pletykás szomszédodnak kéne beadni valami jó sztorit, hogy ne zaklasson? Csupa fül vagyok, mondd csak, mit szeretnél - beszéd közben lassan közelebb lépdel a férfihoz, míg a végére oly közel kerül hozzá, hogy a következő lépéssel cipője sarka a férfi lábfejébe fúródna.
- Na mindegy is, hamarosan úgyis mennem kell, órám lesz - ártatlanul pislog fel Liebhartra, majd hirtelen megpördülve az ablakhoz lépdel. Megigazítja a haját, mielőtt végre belekortyolna a kávéjába, aztán elégedetten morran fel, ahogy megérzi az ismerős ízt. - Nem tudom mondtam-e már, de innen nagyon jó a kilátás, ide kéne raknod valami bútort.
Szál megtekintése
Kenzie Noeline Loveguard
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 41
Összes hsz: 50
Írta: 2017. június 2. 17:46 | Link


Pécs, a lakásod, kinézet
úgy szeretlek, mint Hömmels szereti egymást

Szereti ezt csinálni. Nem csak és kizárólag Maximilliannal, de szinte az összes férfival, akivel nem áll valamilyen szinten rokonságban. Szereti tanulmányozni az arckifejezéseiket, testbeszédüket, és nagyon is érdekesnek tartja mindezeket.
- Te szegény ember - sajnálkozva pillant fel rá és igyekszik a lehető legjobban megjátszani magát. - Nem is értem, miért megy az ember önszántából tanárnak. Tele van stresszel, a stressz pedig nem tesz jót a szépségnek - fontoskodva jegyzi meg, kissé eltérve az eredeti témájuktól bár.
Ha a férfiakkal szeret játszani, Maximilliannal egyenesen imád. Belebámul azokba a nagy szemekbe, szinte elszívja előle a levegőt, olyan közel áll hozzá, majd mielőtt még a férfi mozdulhatna, már el is lép onnan. Nem rázza magát, nem jár feltűnően, csak megnöveli kettejük között a távolságot, hogy megnézze, mennyire baj, amiért félbeszakította a délutáni pihenőt.
- Csak a kávé miatt - mosolyogva kortyol ismét a poharából, amire kissé rá is szorít, mikor megérzi a dereka körül a férfi kezeit. Az érintésére elégedetten húzza ki magát, aztán lepakolja a poharát az ablakpárkányra. - Feltétlenül. Aztán bámulhatod majd te is a szomszédokat a ház előtt, akkor legalább nem fogsz unatkozni - kuncogva ignorálja pár pillanatig Maximillian kérdését, még a fejét is nemlegesen ingatja hozzá.
- Nem tudom, és... - félbeszakítva magát fordul meg a férfi karjai között, kezeit annak arcára csúsztatja és húzza közelebb magához, hogy ajkait rátapassza a másikéra. - nagyon nem is érdekel. Úgysem bírom a tanárt - csak annyi időre szakad el tőle, hogy válaszolhasson a feltett kérdésre, aztán már húzza is ismét közelebb magához a férfit.
Szál megtekintése
Kenzie Noeline Loveguard
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 41
Összes hsz: 50
Írta: 2017. június 17. 16:57 | Link


Pécs, a lakásod, kinézet
úgy szeretlek, mint Hömmels szereti egymást

- Ez lenne a minimum. Mondjuk nem minden helyzetben szükséges kétszer megfontolni a dolgokat... Csak mondom.
Bár továbbra sem érti, hogy a férfi minek ment tanárnak, ha valóban ennyi stresszel járna, ha mondjuk az ember komolyan is venné, de gyanítja, Maximillian nem éppen az a mintatanár fajta. Sokkal inkább az óra vége előtt két perccel már indulásra készen álló, késni nem késő, de láthatóan reggel nem sok kedvvel bejövő fajta. Az a tipikus tanár, aki alig várja már, hogy minél messzebb kerüljön az iskolától. Kenzie tudja, hisz nem egy óráján ott volt már. Legalábbis szerinte Max pont ilyen tanár, aztán lehet hatalmasat tévedett és valójában lelkiismeretesen végzi a munkáját, csak szeret mást elhitetni az emberekkel.
- Ühm, igen, egy-két hobbi senkinek nem árt - bólogat okosan, mint aki nagyon egyetért a tanár úrral. - Tudom javasolni hobbiként a sportot, tudod a testedzés nagyon fontos az egészség számára - ezt már csak úgy félig teszi hozzá, mielőtt megfordulva belefojtana minden szót a férfiba. Ujjai borostás arcáról egészen a barna tincsekig csúsznak, a férfi hajába markolva húzza magához közelebb. Lerúgja a cipőit, amik hangos koppanással csúsznak arrébb tőlük a földön, a magas sarkú előnyét elveszítve viszont kénytelen lábujjhegyre állni, hogy felérje Liebhartot. Bár ennyit igazán meg tud tenni érte.
- Tudod, hogy a kedvenceim az ágyneműk - bár ironizálni szeretne, ez meglehet nem egészen úgy sül el, ahogy ő azt szeretné. Kezeit nem veszi el Max arcáról, így kisebb szünet után ismét közelebb húzza magához, majd ahogy ajkait ismét összeérnek, tolni kezdi a férfit a hálószoba felé, hogy ott majd elszakadva egymástól megcsodálhassák az új svéd ágyneműt, hisz azok Kenzie kedvencei. Végül is mindenki szereti az ágyneműket.
Szál megtekintése
Kenzie Noeline Loveguard
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 41
Összes hsz: 50
Írta: 2017. június 17. 20:00 | Link


Pécs, fagyizunk, kinézet

Meg fog őrülni. Arlen órák óta sehol, Max szintén, a többiek viszont mindenképp beszélgetést akarnak kezdeményezni az egyre frusztráltabb lánnyal. Ma nagyon nincs kedve jópofizni másokkal, csak meg akarja keresni a bátyját és elhúzni erről a helyről minél gyorsabban. Még az sem érdekli, hogy amúgy órán kéne lennie úgy negyed órája, ezen a ponton már csak Arlent akarja, hogy vigye haza, mert mégsem akarja itt hagyni az ikrét egyedül. Csakhogy a bátyja szőrén-szálán eltűnt, Kenzie pedig azt sem tudja, hogy dühös legyen rá vagy aggódjon érte, amiért egy szó nélkül lépett le.
Már majdnem eljut odáig, hogy az előtte álló, egymás szavaiba vágó, a másikat túlharsogva igyekező lányok egyikébe mélyeszti a tűsarkúját, mikor Luca érkezik a megmentő személyében.  A két lányt teljesen figyelmen kívül hagyva megkönnyebbülten sóhajt fel és kapaszkodik bele a nála jóval kisebb Czettnerbe, majd hevesen bólogatni kezd a kérdés hallatán.
- Ne mondj többet, csak ments ki innen - szinte könyörögve ejti ki a szavakat a száján, eléggé látható rajta, hogy mennyire mehetnékje van már. Egy pillanatra még a bátyjáról is elfeledkezik, csakhogy a következő pillanatban Luca megemlítse, ő pedig rosszallóan forgassa meg a szemeit.
- Ne is emlegesd azt az embert. Itt hagyott ezekkel az emberekkel, akiket nyilvánvalóan a sztárocska érdekli csak. Kérlek ments ki innen - ismétli meg magát, majd amennyiben Lucának sincs semmi ellenvetése a mozdulat ellen, megfordítja maga előtt a lányt és finoman tolni kezdi a kijárat felé. A két fiatalabb lányra, akik az előbb még oly nagyon próbálták lenyűgözni, még csak egy pillantást sem vet. Csak hagyják el ezt a helyet minél előbb, mielőtt még pánikrohamot kapna életében először és utoljára. - Oda viszel, ahova csak akarsz, de legyen minél messzebb az egyetemtől.
Szál megtekintése
Kenzie Noeline Loveguard
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 41
Összes hsz: 50
Írta: 2017. július 3. 23:28 | Link


Pécs, fagyizunk, kinézet

Lucára ezek után már csak mint az őrangyalára tud gondolni. Inkább bele sem gondol, hogy mi lett volna a hozzá beszélő lányok sorsa, ha még pár percig ott marad velük. Valószínűleg tényleg beleállította volna valamelyikükbe a magassarkúját, aztán vigyék amerre csak akarják, hátha Arlennek is köze volt hozzá, de minél messzebb kerüljenek tőle, mert ha Kenzie kiborul, akkor az öt méteres körzetében mindenki ispotályban végzi. A bátyjai tudják, hogy milyen szinten képes hisztizni otthon, ha valami baja van, olyankor még a szobabútorok sem ússzák meg.
- Nem tudom, mit hisznek, de nyilvánvalóan nincs elég eszük ahhoz, hogy észrevegyék, nekem rohadtul nincs kedvem egyikőjükhöz sem - idegesen morog Luca fülébe, miközben tolja maga előtt a nála jóval kisebb lányt, hogy minél előbb elhagyhassák az egyetemet. Arlen a lányokból ítélve is jó rég elhagyta az egyetemet és valószínűleg majd csak este kerül elő ismét, addig meg Kenzie-re marad a rajongók pátyolgatása. Noha bizonyos esetekben ezt kifejezetten élvezi, de ha ikre csak úgy szó nélkül hagyja egyedül, nagyon gyorsan dühbe gurul és olyankor még az sem érdekli, hogy mégis csak a bátyja rajongóiról van szó.
Luca szavaira csak bólogatva reagál és engedelmesen követi a lányt. Hagyja, hogy vezessék amerre csak jólesik, hisz ahogy egyre távolabb kerülnek az egyetemtől, úgy nyugszik meg ő is. Most már nem kell magas hangon visítozó diáklányokkal törődnie, akik amúgy nem is egyetemisták, csak valahogy bekeveredtek az épületbe. A fagyizót elérve minden gondja egyszerűen elszáll, így mikor Luca kérdésére válaszol, már sokkal kedvesebb a hangja.
- Ááá, nem tudom hova gondolsz. Túlságosan lefoglal a tanulás, az új prof is úgy osztogatja a beadandókat, mint az öreg nénik a doxikat a piacon. Meg hát tudod milyenek mostanság a professzorok. Tökéletességet akarnak, annál alább nem adják - még maga is elhiszi, olyan hihetően adja elő a sztoriját, amiből körülbelül semmi nem igaz - az öreg nénis részt leszámítva. Azok az idős hölgyek rosszabbak, mint Arlen rajongói, bárki bármit mondjon. - Egyébként megvagyok, köszönöm kérdésed. Élvezem az életem és szerető húgként természetesen Arlen minden koncertjén ott vagyok, hogy támogassam... a bátyám - hát pedig majdnem elszólta magát. De csak majdnem. Megesik az ilyesmi.
Szál megtekintése
Kenzie Noeline Loveguard
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 41
Összes hsz: 50
Írta: 2017. augusztus 19. 17:57 | Link


Pécs, nálad, be my Hummels

Csilingelő kacagás szakítja félbe az edények csörömpölése okozta zajt, majd egy nagy levegővétellel ez is félbemarad és egy pár pillanatra hirtelen csend lesz. Míg az egész el nem kezdődik elölről.
Kenzie nem valami produktív munkaerő, sokkal inkább jellemezni lehetne a lusta és makacs szavakkal. Előbbi a nyilvánvaló okok miatt, hisz most is csak azért ül a pulton, mert a földre nem akart, utóbbi pedig a lustasága melletti kitartása miatt. Már akkor kijelentette, hogy nem fog semmit csinálni, mikor betette a másik lábát is a lakásba, és magassarkúja hangos kopogása kíséretében a konyhába tipegett. Habár tud főzni, kézzel és pálcával egyaránt, ma nem kifejezetten ezért van itt. Sokkal inkább a kezei között szorongatott félig üres vodkás üveg miatt. Na meg mert állítólag Liebhart istenien főz.
- Na szóval, hol is tartottam - bizonytalanul pillant fel a németre, hátha ő majd segít neki felvenni ismét a fonalat és mesélheti tovább a sztoriját az egyik barátnőjéről, meg a valami pasiról, aki igencsak kivételes módon lett lepattintva. - Ah, tudod mit? Hagyjuk. A lényeg az, hogy aznap este a srácnak keresnie kellett valaki mást. Azt hiszem volt benne valami erkélyről kiugrás is meg majdnem el lett törve a karja... Ja nem, az másik. Jó, inkább hagyjuk! - megrántja végül a vállát és meghúzza az üveget, míg szabad kezével hátradobja selymes haját. Megkapaszkodik a pult szélében és lóbálni kezdi immáron cipő nélküli lábait, csillogó szemeivel a férfi tekintetét keresi.
Szál megtekintése
A fővároson kívül - Kenzie Noeline Loveguard hozzászólásai (8 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek