37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Alexander Duval összes hozzászólása (7 darab)

Oldalak: [1] Le
Alexander Duval
INAKTÍVRPG hsz: 5
Összes hsz: 11
Írta: 2018. május 13. 09:51 Ugrás a poszthoz

Isaac

A hajnalt az utcán vészeltem át, miután láttam, hogy az anyám milyen tökéletesen el van az új családjával. Az új, jól öltözött férjével és a karjában tartott kicsivel, az én kis húgommal, akit még csak nem is láthattam. Hiába volt bennem indíttatás, hogy bekopogjak hozzájuk, végül a tornácon megtorpantam, és az utolsó pillanatban visszavonulót fújtam. Távolból fürkésztem csak, ahogy felszelték a vacsorát és jókedvűen elfogyasztották az ételt a szépen megterített asztalról.
Hiányzott. Még sem ronthattam rájuk csak úgy, nem tolakodhattam be az életébe, hisz ő másokat választott helyettem. Helyettünk. Emiatt kóvályogtam egész éjszaka az utcán, bejárva a közeli parkot, pihentetve tekintetem a közeli tó felszínének fodrozódásán, ahol olykor izgett-mozgott a Hold, s hol elfolyt, hol teljes egészében megmutatta alakját.
A hűvösebb éjszakát követően szinte áldás volt, ahogy a Nap sugarai melengették a bőrömet, s ahogy enyhült az idő, úgy már nekem sem kellett összefont karokkal gubbasztani az egyik pad tövében.
Felegyenesedve indultam tovább, s az útközben talált, félig már elhasznált bűzrudat felemeltem a földről, majd a számba illesztve, rágyújtottam, hogy kicsit pöfékelhessek.
Nem mondom, szívtam már jobbat is apám készletéből, de azért ez sem volt olyan rossz. Már éppen a végére értem, el is dobtam a leégett szálat, hogy cipőm orrával dörgöljem a macskakövekhez, amikor észrevettem, hogy egy ismerős srácot rángatni kezdett két másik. S ugyan nem voltam egy jótevő virágszál, látva hogy ketten támadtak egy ellen, máris úgy éreztem, hogy tennem kell valamit.
Emiatt megszaporázva a  lépteimet, beértem őket, és megragadva a támadó karját, rántottam egyet a karján, amivel fogva tartotta az ismerős képű gyereket.
-    Engedd őt el! Mit ártott nektek, hogy ketten mentek egy ellen? – haragosan fúrtam pillantásom a tekintetébe, majd az ismerős srác felé fordultam. – Jól vagy?
Utoljára módosította:Alexander Duval, 2018. május 13. 09:52
Alexander Duval
INAKTÍVRPG hsz: 5
Összes hsz: 11
Írta: 2018. május 20. 16:19 Ugrás a poszthoz

Isaac

- Arra várhatsz, addig ugyanis el nem megyek, míg nem veszed le a kezed erről a srácról! - eszem ágában sem volt elmenni, és magára hagyni a gyereket, akit egyszerre ketten támadtak be. Az ezt követő események azonban hirtelen megleptek, mert nem számítottam arra, hogy Isaac majd veszi a bátorságot és jól behúz ennek a nagyszájúnak. A meglepettséget követően már csak arra lettem figyelmes, hogy eltorzul a másik srác feje a dühtől, s kabátja alá nyúl. Emiatt rosszat sejtettem, s jobbnak láttam hallgatni a másik srácra.
- Szerintem is! - biccentettem, és a következő pillanatban már szedtem a lábaimat egymás után, hogy elmeneküljünk a jó néhány évvel idősebb tagok elől. Szó szerint loholtam, a két támadó jó ideig követett bennünket, hallani lehetett lépteik zaját, végül aztán, ahogy az egyik utcasarokbnál sikerült elkanyarodnunk, úgy tűnt, mintha sikerült volna lerázni őket.
- Huh, ez elég meredek volt. Szerintem a pálcáját akarta előrántani, simán kinézném belőle - jegyeztem meg, miközben térdeimre támaszkodva fújtam ki a levegőt, aztán felegyenesedve a srácra pillantottam.
- Amúgy nagyon ismerősnek tűnsz, te is itt tanulsz a suliban, nem? Alex vagyok. Alex Duval - kezemet nyújtottam a bemutatkozáshoz.
Alexander Duval
INAKTÍVRPG hsz: 5
Összes hsz: 11
Írta: 2018. május 20. 16:56 Ugrás a poszthoz

sziasztok

Szerintetek mitől lesz egy karakter hosszú életű?
Alexander Duval
INAKTÍVRPG hsz: 5
Összes hsz: 11
Írta: 2018. május 20. 17:08 Ugrás a poszthoz

Cheesy

És te, amikor létrehoztad Ellát, hogyan alapoztad meg őt? Volt valami alaptörténet, és azon vitted végig a karaktert?
Alexander Duval
INAKTÍVRPG hsz: 5
Összes hsz: 11
Írta: 2018. május 20. 17:15 Ugrás a poszthoz

Értem, tehát őt mondhatni könnyedén alkottad Cheesy

Adél, ebben mondjuk van valami. Nekem az a problémám, hogy kitalálok valamit, megcsinálom és utána már úgy érzem, hogy nem is olyan jó, vagy nem tetszik, esetleg játéktéren akadok el vele, vagy nem érzem a magaménak. És nem tudom, hogy ezen mondjuk hogy lehet túllendülni. Jó lenne egy olyan kari, amivel tudok játszani rendesen.
Alexander Duval
INAKTÍVRPG hsz: 5
Összes hsz: 11
Írta: 2018. május 20. 17:42 Ugrás a poszthoz

Ezek tök érdekes dolgok, én egyelőre nem érzem még a karakterem, de remélem fogom majd , ha nem, akkor megy a levesbe Cheesy
Alexander Duval
INAKTÍVRPG hsz: 5
Összes hsz: 11
Írta: 2018. május 20. 18:09 Ugrás a poszthoz

Ez tetszik Bálint Cheesy

Egyébként igen, van hogy egy sorozat is ihletet ad vagy maga a kép, de van úgy hogy játszanék csak nincs ihlet  Undecided
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Alexander Duval összes hozzászólása (7 darab)

Oldalak: [1] Fel