33. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Piérre Saint Simon összes hozzászólása (1 darab)

Oldalak: [1] Le
Piérre Saint Simon
INAKTÍV


Forradalmár
RPG hsz: 1
Összes hsz: 1
Írta: 2018. augusztus 2. 08:48 Ugrás a poszthoz

Róka Nem arra számítottam, hogy ennyire barátságos lesz ez a hely. Mikor megérkeztem, teljesen idegen volt minden, mégsem éreztem magam rosszul. Nagyon hangulatos volt az út az emberekkel. De az emberek valahogy nem keltették fel az érdeklődésem.
 A járdát bámulva haladtam az iskola felé, amikor véletlenül felpillantva megláttam Őt. Szőkés haja csak úgy omlott a vállára, mintha nem is lenne más dolga. Épp egy könyvesbolt előtt állt. Nem hittem volna, hogy megtörténhet velem, de nem bírtam levenni róla a szemem. Az nem lehet
 Próbáltam elhaladni mellette, de akaratlanul is elidőztem egy kicsivel hosszabb pillanatot mögötte. Reméltem, hogy nem vett észre. Illata mámorító volt, bódultságomból egy esőcsepp ébresztett fel. Tudtam, hogy biztosan észlelni fogja a jelenlétem, ha tovább időzöm a közelében, ezért gyorsan elsiettem előre szegezett fejjel.
 Arcát nem láttam ugyan, de még egy pillantást vetettem gyönyörű tincseire. Erről biztosan felismerem legközelebb, bármennyire egyenruhában lesz.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Piérre Saint Simon összes hozzászólása (1 darab)

Oldalak: [1] Fel