37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Almásy Léna összes hozzászólása (654 darab)

Oldalak: [1] 2 3 ... 11 ... 21 22 » Le
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 12. 13:42 Ugrás a poszthoz

Zombik? *meglepődik*

Egyébként meg meleg és unalom. Sad
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 12. 14:14 Ugrás a poszthoz

De szeretnék én is egy jó kis vihart ide, de olyat, ami épp csak felfrissít mindent és nem maradna rossz idő utána. *-* Meg esőillatot, jajj de szeretnék. Cheesy
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 17. 19:32 Ugrás a poszthoz

Nicol

Amióta beléptem Bogolyfalva tanácsába, még több papírmunka szakadt a nyakamba. Mondhatjuk talán úgy is, hogy a nyakamba vettem még egy koloncot a többi mögé, csak hogy még kevesebb szabadidőm akadjon, de ha azt az apró tényt nézzük, hogy én mindig is szerettem a munkát, ezzel nem lehet gond. Maximum kevesebbet sütök, valamit valamiért.
Reggel valami oknál fogva nem sikerült a Nap első sugaraival kelnem - nem mintha amúgy bármikor is sikerült volna, mindegy -, és jócskán késésben voltam. Magamra kaptam egy türkiz inget meg egy őzbarna szoknyát, kifésültem a loboncom és a mosakodást követően felkapta a vagy harminc oldalas jelentést, amivel már két napja szenvedtem és loholtam befelé a Minisztériumba. A külsőségek annyira soha sem érdekeltek, de mindig figyeltem rá, hogy bohócot azért ne csináljak magamból és ha lehet, ne szabadidőruhában menjek be dolgozni.
Miután leadtam a feletteseimnek a mappát, rögtön az irodám felé vettem az irányt, hogy elkezdhessem a következőt. És ez minden egyes nap így megy... ha az egyikkel kész vagyok, jöhet a következő. Néha úgy érzem, besokallok és megszöknék, de aztán mindig emlékeztetem rá magam, hogy mit és miért teszek. Előre felé akarok haladni, nem vissza. Nálam nem működik a két lépést előre, egy lépést hátra dolog, az nem én vagyok.
Éppen össze-vissza dobálok egy halom papírt, mert az előbb sikeresen elkevertem egyetlen lapot a hatalmas íróasztalon, amire égető szükségem volna, és egyszerűen nem találom. Kezd felmenni a pumpám, nem kicsit, hanem nagyon, ahogy egyre inkább keresem azt az egy nyamvadt papírt, de sehol sem találom. Most én vagyok a hülye, vak és kiszúrja a szemem vagy valaki szórakozik velem? Paranoiás is vagyok néha, remek.
Már éppen földhöz vágnám az egész stócot, amikor kopogtatnak az ajtón és a résen először csak egy újabb halom papírt látok bekandikálni. Szemöldököm a magasba szökik, ahogy a széles vigyorú nő előbukkan az iratok mögül.
 - Szia. Persze, gyere csak. Remélem, hogy az ott nem munka a kezedbe... - sóhajtok és nyögök fel egyszerre. Ma sem lesz pihenés.
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 17. 20:45 Ugrás a poszthoz

Nicol

Persze van, hogy én is mindent itt hagynék és rohannék világnak, vagy csak haza, hogy elmerülhessek egy kád vízben. Viszont ezt nem tehetem meg, ha valaki lenni akarok. Azt mondják, meg kell dolgozni azért, hogy lehess valaki, na és majd ha lettél valaki, akkor majd csinálhatsz jobb dolgokat is, mint a kemény munka. Persze nem azt mondom, hogy a vezetőknek nem kell dolgozniuk, sőt úgy hiszem, falunk polgármestere is eléggé el lehet havazva mióta hivatalba lépett. Nem is csak ő, az egész Minisztérium fel van bolydulva, mindenki rohangál, mint a mérgezett egerek.
Majdnem sírással nyugtázom, hogy a nő bizony egy újabb adag munkát hozott, holott még az előző kettővel sem vagyok készen. Én nem tudom, ezek ott lent mit csinálnak az első emeleten, de egy kicsit szüneteltethetnék most már a papírokkal való dobálózást, mert lassan, de biztosan meg fogok fulladni.
 - Hát ez remek, mit ne mondjak - csattanok fel fojtott hangon. Nem kenyerem a kiabálás, főleg nem olyanokkal, akik egyáltalán nem érdemlik meg, de nem tudom leplezni ingerültségemet. Kezdenek lemerülni az elemeim, lehetne már hétvége, hogy egy kicsit, csak egy icipicit kikapcsolhassak, mert ez az éjszakába nyúló munka már kikészít idegileg. Ilyenkor szeretem, hogy egyedül élek, nem tudom kin levezetni a mérgem és ez egy jó dolog.
Mivel kihallom a kérdéséből - igen, értek az emberek nyelvén -, hogy igazából nem nagyon fűlik a foga a dologhoz, csak udvariasságból beszél, udvariasan, egy apró mosollyal az arcomon elutasítom.
 - Hagyd csak, elboldogulok majd valahogy. Viszont téged nem igazán láttalak még errefelé. Te is itt dolgozol? - szakadnak ki belőlem a kérdések rögtön. Ilyen a természetem, nem igazán tudok vele mit kezdni. Akinek nem tetszik, az faképnél hagy vagy leüt, ez a két opció létezik.
- Igen, én is beléptem, de nem igazán tudom, jó ötlet volt-e... - mormogok a nem létező bajszom alatt, miközben én is leguggolok és szedegetem össze az iratokat a földről. Diadalittasan emelem ki a példányt, amit kerestem a kupacból, a többit pedig összefogom és visszadobom az asztalra. Majd elrendezem őket, nem lehet mindent egyszerre.
Utoljára módosította:Almásy Léna, 2013. július 17. 21:33
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 17. 21:47 Ugrás a poszthoz

Nicol

Nekem sem éppen ez az álommunkám, én sem azért dolgozom most, hogy a jövőben is itt porosodjak az akták mellett az irodában. Szeretnék bevetésekre menni, szeretnék komolyabb feladatokat kapni, képezni magam, de ez mind csak úgy érhetem el, ha felkapaszkodom azon a bizonyos szamárlétrán. Azt pedig nem lehet máshogy elérni, csak kemény munkával.
Hálásan pillantok a nő felé, ahogy leteszi az asztalra az utolsó papírt is. Ritkán akad segítségem errefelé, mindenkinek megvan a saját gondja-baja, senki sem ér rá azzal foglalkozni, hogy a másiknak éppen milyen szinten temeti be az irodáját a papírtenger. Számukra ez egészen mellékes dolog, csak legyen valaki, aki megcsinálja és rendszerezi őket. Hálátlan feladat.
 - Ismerhetem a férjed esetleg? Annyira ismerős vagy nekem, ne haragudj meg érte, nem tudlak hova tenni - még egyszer gyorsan végigfuttatom a tekintetem a jól öltözött nőn, aki mintha egy újság lapjai közél lépett volna elő. Finom, fiatalos vonások. Teljesen biztos, hogy láttam már valahol, de egyszerűen nem jut eszembe, hogy hol. Túlságosan lefoglalnak mindig a dolgaim, talán kicsit szórakozott vagyok és a nem lényeges információkat szelektálom. Jó tulajdonság, de néha idegesítő, ha egy ilyen helyzetben találja magát az ember.
- Óóó - szinte hallani lehet a koppanást, ahogy leesik a dolog. Legszívesebben az előző kérdéseimet visszavonnám, de már nem lehetséges. Érdekes dolog, hogy már másfél éve élek a faluban és a mai napig nem tudtam pontosan megfigyelni annak vezetőit. Még egyszer megnézem a nő arcát, hogy biztos legyek a dolgomban.
 - A polgármester úr felesége, elnézést kérek, sajnos nem sok időm és lehetőségem jutott eddig a falu életében részt venni, így nem esett le először. De akkor gondolom mostantól elég sűrűn fogunk találkozni, a tanács gyűlésein is - kissé elpirulok. Ez az én formám, mindig sikerült érdekes szituációkba kevernem magam.
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 17. 22:52 Ugrás a poszthoz

Nicol

Talán néhány embernek furcsa lehet az emberszeretetem meg az, hogy alapjában véve mindenkihez pozitívan állok hozzá és a legjobbat feltételezem róla. Aztán ez a kép vagy megmarad olyannak, mint a kiindulási helyzet vagy szépen lassan kezd leépülni és valami más alakul ki belőle. Ez mindig az éppen aktuális partneremtől függ, nem tőlem.
Nicol tipikusan nagyvilági nőnek néz ki, olyannak, akinek nem sok dolga akad a külsején kívül. Ápolt, látszik, hogy van ideje magára és általában ez az, ami bejön a férfiaknak, nem a lóti-futi, karrierista nők. Totális ellentétei vagyunk egymásnak, mégsem érzem úgy, hogy meg kellene hunyászkodnom előtte.
 - Rendben, Nicol - bólintok egyet, hogy még inkább nyomatékosítsam, felfogtam a dolgot és az erőviszonyok egyenlőségét is.
A nő külsejéből és  - így ha mondjuk azt - a posztjából ítélve felsőbbrendű magatartást néztem volna ki, de kellemesen kell csalódnom. Nem minden az, aminek látszik és örömmel jegyzem le magamnak, hogy Nicol nem rontott eddig a kiindulási helyzetből.
- Igazából azt hittem, itt dolgozol az első emeleten. Mondjuk mint személyi asszisztens vagy hasonló, bár meg kell hagyni, ők nem úgy öltözködnek, mint te - ahogy kimondtam, rájöttem, hogy kissé félreérthető a dolog, igyekszem is korrigálni - Ne érts félre, nagyon csinos vagy, csak én egy ilyenben mondjuk megfulladnék itt - pillantok a ruhájára célzásképp. És még mindig fránya önkontroll-hiány a beszéd terén. Lehet, hogy némasági fogadalmat kellene tennem egy időre, hogy ezekről leszokjak, de valószínűleg azt sem tudnám betartani. Meg kell tanulnom együtt élni a nagy számmal és kicsit átgondolni a dolgot, mielőtt valamit kimondok.
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 18. 09:27 Ugrás a poszthoz

Nicol

A minisztériumról és az itt folytatott munkáról kialakult véleményét mély együttérzéssel hallgatom. Nem azt mondom, hogy nem szeretek itt lenni, de néha tényleg hagyhatnának több teret az embernek. Senki sem szereti úgy érzeni magát, mint egy rab, miközben kötelező óráit tölti idebent. Az irodák valóban lehetnének tágasabbak, de még így is hálát adok az égnek, hogy van egy saját, privát kis kuckóm, mert őszintén szólva, a sok idegesítő és cserfes ember között, akiknek előbbre való a pletyka és a receptcsere, mint a munkájuk, egyszerűen nem tudnék dolgozni.
 - Én sem azért csináltam végig az egész kiképzést, hogy itt fulladjak meg a papíroktól, de egyelőre nincs más. Én pedig azt csinálom, ami éppen van.
Ez pedig az én életfilozófiám. Nicolról süt, hogy ez nem az ő világa és amiatt nem is tudom elítélni. Minden ember másra születik: van, aki vezetőnek, van, aki szorgos munkásnak és még sorolhatnám napestig, akkor sem érnék a végére. Szó mi szó, a véleményem nem változott róla, hiszen őszinte volt. Mondhatta volna, hogy igen, ő is nagyon szeretné ezt csinálni, de a férje miatt nem lehet, vagy valami ilyesmi, de nem tette és ez egy hatalmas piros pont.
A nő szépségén már egyáltalán nem akadok ki, főleg mert tudom, honnan fakad. Tanulmányaim során rengeteget kellett foglalkoznom a különböző emberi és nem emberi fajokkal, így egyből szembetűnt az, hogy a smink és egyéb cicomák nélkül is káprázatos külsejű nő ereiben nagy valószínűséggel vélavér csörgedezik. Ezzel nincs is semmi baj, amíg be nem gurul, mert akkor meneküljön ki-merre lát alapon elég gyorsan kellene elhagynom a szobát.
- Ez így van. Nincs időm ilyenekkel törődni, általában csak azt nézem, hogy ne tűnjek bohócnak. Lehet, hogy ez számodra érdekesen hangzik, de ha nekem némi szabadidőm van, akkor azt sem szépítkezéssel, hanem pihenéssel töltöm.
Igazából azon, hogy én mit szeretnék üzenni és valójában mit üzenek a világnak, nem igazán gondolkodtam el.
- Én egy egyedülálló, erős nőnek vallom magam, de lehet, hogy az öltözetem nem mindig ezt tükrözi... - nincs okom a haragra, elvégre én hoztam fel a témát, ő pedig csak rávezetett a lényegre és mintha igaza is volna.
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 18. 14:53 Ugrás a poszthoz

Nicol

 - Ide rendeltek egyelőre - szabadkozom. Nem arról volna itt szó, hogy nem tudok magam mellett kiállni, hanem arról, hogy ha a munkámat meg akarom tartani, akkor friss végzettséggel nem nagyon kellene pattogni itt. Én úgy tudom, hogy a megbecsülésért meg kell dolgozni és ha ez az ára, ám legyen.
- Eddig senki sem panaszkodott a megjelenésemre, szóval úgy vélem nem.
Az építő jellegű kritikákat mindig elfogadom, nehogy az legyen, hogy nem vagyok nyitott a változatosságra valamint eltusolom a hibáimat. Senki sem tökéletes, a külsejét tekintve sem - kivéve Nicolt persze, a vélavér nem válik vízzé -, nem gondolnám, hogy bohócként nézek ki egy szoknyában és egy ingben, de hát ízlések és pofonok. Ő bizonyosan nem venne fel ilyen ruhákat, én viszont nem vagyok teljesen biztos abban, hogy olyat mernék viselni, mint ami rajta van. Szép, szép, de nem túl kirívó ez egy olyan nőnek, mint én vagyok?
- Valóban? - érdeklődve állom vizslató pillantásait - És szerinted mit kellene hordanom, hogy megőrizzem a személyiségem, de mégse úgy nézzek ki, mint aki itt akar beporosodni?
A ruhák meg a divat világa sosem érdekelt különösképpen, mindig a legkényelmesebb darabokat részesítettem előnyben az iskolában is, persze ott ott volt az egyentalár, ami könnyített is a helyzetemen. Az iskolában elkezdett hagyományaimat az új életemben is folytattam tovább és szembe sem jutott volna, hogy ez valakinek a szemét szúrja... hiszen látok sokkal rosszabbul öltözött nőket is a környéken, akik még arra sem szánnak időt, hogy megmossák a hajukat vagy kivasalják a ruhájukat. Na ez egyértelműen az ápolatlanság, a nemtörődömség jele. Viszont ha akad valaki, aki segítene a dologban, szívesen frissítek a ruhatáramon. Nem nagy dolog.
 - A segítséget szívesen elfogadom, köszönöm. Azért remélem, hogy nem vagyok egy totálisan reménytelen eset - villantok egy szégyenlős mosolyt felé, ahogy a tekintetem magamra irányul át. Szegény ruháim, nagy valószínűséggel kénytelen leszek megválni tőlük.
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 24. 09:40 Ugrás a poszthoz

Jó reggelt, BK népe! Bepróbálkozom én is, hátha. Cheesy

KATT
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 24. 19:57 Ugrás a poszthoz

Kiva Faraday - 2013.07.24. 19:56
Elliot J. Knight - 2013.07.24. 19:55
Nyugi Marcell, nem fog senki sem bántani *biztatóan rámosolyog*


Ezt nem tudom garantnálni, mert néhány percen belül tombolni fogok itt, nyuhuhúúúú. xD


És én is... CheesyDD Már tűkön ülök basszus. Cheesy
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 24. 20:01 Ugrás a poszthoz

Én nem bántok senkit sem, ígérem. Max földhöz csapkodom magam örömömben, vagy ugyanezt megteszem bánatomban. XD
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 24. 20:04 Ugrás a poszthoz

Én meg gyógytornász, csáááápolj bele! *megölelgeti Kivust* *__________*
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 24. 20:13 Ugrás a poszthoz

Én is itt izéltem, mert nem csináltam emeltet meg nyelvvizsgám sincs és hogy úristen, nem lesz elég a 398 pontom, erre 319 lett a határ... XD
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 24. 20:39 Ugrás a poszthoz

És húzod magad után a koszcsíkot? XDD
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 25. 14:23 Ugrás a poszthoz

Mindenkinek felforrt az agyvize, lehet. Cheesy
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 25. 14:25 Ugrás a poszthoz

Szia kicsi Marcell! De édes a dadogásod! Cheesy
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 25. 14:27 Ugrás a poszthoz

Itt süt a Nap és meg lehet sülni. Cheesy

Szia Jamie. Cheesy
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 25. 14:30 Ugrás a poszthoz

Manapság mindenki mixel?  Grin

Legalább van valami élet errefelé is. Cheesy

Kiva, inkább örülj, hogy lovagolhatsz... több, mint fél éve még csak látni se láttam lovat. :S
Utoljára módosította:Almásy Léna, 2013. július 25. 14:31
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 25. 14:33 Ugrás a poszthoz

Lééééééégyszííves. Majd kinyomtatom és meglovagolom. XD
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 25. 14:37 Ugrás a poszthoz

Köszönöm, szívem, igazán rendes vagy. XD

Jamie, hát... őőő....  Grin

Miért lenne már nekem a hintaló való?  Rolleyes
Utoljára módosította:Almásy Léna, 2013. július 25. 14:38
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 25. 14:42 Ugrás a poszthoz

Itt meg még csak annyi se, aszalódok éppen. :S

Jamie, nem hiszem, hogy a kedves barátnőd örül az invitálásnak. XD

A hintalóról is lehet nagyot esni. A húgom tudna mesélni. Cheesy
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 25. 14:48 Ugrás a poszthoz

Akkor csak félreértettem valamit egy kicsit.  Grin Grin Grin
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 25. 14:55 Ugrás a poszthoz

Egy kávé melletti beszélgetés a hintalovakról? Persze, természetesen.  Grin
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 25. 15:00 Ugrás a poszthoz

Macifröccsöt szeretnék.  Grin Szeretem a kortalan beszélgetést. Hány éves is vagy?  Rolleyes
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 25. 15:07 Ugrás a poszthoz

Én 23, szóval...  Grin
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 25. 15:20 Ugrás a poszthoz

Nálam van egy üres kanapé, Elliot.  Grin
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 25. 15:23 Ugrás a poszthoz

A pénz nem számít. Legalább lesz valaki, akit tömhetek sütivel.  Grin

Dehogy csábítgatom  Shocked Csak segíteni szeretnék rajta. Cheesy
Utoljára módosította:Almásy Léna, 2013. július 25. 15:24
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 25. 15:26 Ugrás a poszthoz

Kávét, rengeteg kávét szeretnék.  Grin De 19 se... Cheesy
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 25. 15:28 Ugrás a poszthoz

Megegyeztünk. Cheesy
Nem, nem két hét... két hét és négy év a bajom.  Grin

Azzal nem tudok szolgálni.  Grin
Utoljára módosította:Almásy Léna, 2013. július 25. 15:31
Almásy Léna
INAKTÍVRPG hsz: 372
Összes hsz: 1331
Írta: 2013. július 25. 15:33 Ugrás a poszthoz

Igyekszem vigyázni az alakomra.  Rolleyes Csak annyit mondtam, hogy fiatal vagy, de hát mint tudjuk, a beszélgetésnél nem számít a kor. XD
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Almásy Léna összes hozzászólása (654 darab)

Oldalak: [1] 2 3 ... 11 ... 21 22 » Fel