31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Akimoto Hisashi összes RPG hozzászólása (3 darab)

Oldalak: [1] Le
Akimoto Hisashi
INAKTÍVRPG hsz: 6
Összes hsz: 31
Írta: 2013. június 2. 16:02 Ugrás a poszthoz

Tiffany Elswood

Meg egy kis ideig még elténfergek a klubhelyiségben, aztán kezdem magam unni, mert szinte mindenki elment erre a bálra vagy mire. De ezt az időt hasznosan fogom eltölteni: körülnézek a kastélyban, egyedül. Eltévedni nem fogok, ha meg mégis, akkor majd csak visszatalálok. Különösképpen nem izgatnak a festmények, sem az egyéb dolgok, csak fel akarom fedezni azt a helyet, ami a következő években lakhelyemül fog szolgálni. Szerencsére nem találkozom senkivel,  sakk néhány portré beszél hozzám, de nem foglalkozom velük, mintha itt sem lennének. A bejárati csarnokhoz érve kicsit megtorpanok, mert meglátok egy lányt, aki a lépcsőn ül. Ruhája alapján ő is a bálra jött, viszont nem értem, akkor miért ül itt kint? Talán nem nagyon bírja az ilyen dolgokat, és csak muszájból jött el. Odamegyek hozzá, majd megállok mellette, olyan távolságban, ami még nem zavaró.
- Szia! - köszönök neki. - Milyen a bál? - érdeklődöm, majd egy félmosolyt eresztek el. Valójában nem érdekel mi van odabent, csak próbálok kedves lenni, hisz egy jópár évig velük kell egy légtérben lennem, szóval nem lenne a legjobb, ha már az első napomon ellenségeket szereznék.
- Abból ítélve, hogy kijöttél nem lehet olyan jó odabent.
Utoljára módosította:Akimoto Hisashi, 2013. június 2. 16:30
Akimoto Hisashi
INAKTÍVRPG hsz: 6
Összes hsz: 31
Írta: 2013. június 2. 18:00 Ugrás a poszthoz

Tiffany

- Hát ez nem volt túl meggyőző - felelem egy halk kacaj kíséretében. Látszik rajta, hogy valami baja van, de ebbe nem akarok belemenni, mert a végén meg órákig itt tartana.
- Óh engem nem igazán érdekelnek az ilyen puccos cuccok - válaszolok, majd lehuppanok a lány mellé. - Csak azért jöttem errefelé mert egy kicsit körül szeretnék nézni.
Azért ültem le mellé, mert jobban belegondolva, nem árt egy kis társaság, és ő megfelelőnek tűnt számomra. Végignézek a lányon, majd megszólalok:
- Amúgy a nevem Akimoto Hisashi - mutatkozok be. Valahogy ez a része mindig lemaradt, és csak a végén mutatkozom be, vagy ha a másik fél megkérdi a nevem. Persze csak ha nem rontom el már az elején a gorombaságommal. - Téged hogy hívnak? - kérdem, és egy mosolyt küldök felé.
Akimoto Hisashi
INAKTÍVRPG hsz: 6
Összes hsz: 31
Írta: 2013. június 7. 20:30 Ugrás a poszthoz

Tif - zárás

Hát igen, új vagyok. még csak ma érkeztem - felelem egy mosoly mellett. - De már most tetszik ez az iskola.
Nézem a lányt, és közben azon gondolkodom, hogy mi lenne a legjobb mondja annak, hogy megszabaduljak tőle. Na nem mintha nem kedvelném, mert éppenséggel nincs vele semmi bajom, de inkább egyedül lennék.
- Az nekem mindegy, nem vagyok oda a bálokért - felelem, majd felnézek a plafonra, s egy darabig azt bámulom.
- Hallottam valami tusáról, vagy miről. Te is részt veszel rajta, hogy ennyire izgulsz? - kérdőn tekintek a lányra.
Közben végig a lekoptatásán gondolkodom, s be kell valljam nem olyan könnyű mint eredetileg gondoltam. Az, hogy nem érzek semmi ellenszenvet a lány iránt, csak megnehezíti a dolgom, és ez nem túl jó. Másokat mindig könnyen le tudtam koptatni, de most kicsit több időbe telik. Végül rá jövök a megoldásra. Hát persze, a bál! A bál lesz a legjobb ürügy, hogy végre elmenjen.
- De ha tényleg részt veszel a tusán, akkor szerintem illő lenne visszamenned a bálra - Mondom közben rá nézek az órámra. - Hú, és nekem is mennem kéne, ha még éjfél előtt fel akarom fedezni a kastélyt - pótolom ki, majd felállok, leköszönök Tiffanytól, és elhúzom a csíkot.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Akimoto Hisashi összes RPG hozzászólása (3 darab)

Oldalak: [1] Fel