33. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Mason Berry összes RPG hozzászólása (2 darab)

Oldalak: [1] Le
Mason Berry
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. június 9. 14:32 Ugrás a poszthoz

Keiko


Az ágyamon fekszem, bambulok, mint ahogy szokás nálam. Utálom ezt az unalmat, egyszerűen utálom. Miért nem lehet az élet tele csupa izgalommal? Miért kell unalomnak léteznie a földön? Miért? Ez a kérdés kavarog a fejemben már három napja. Nagyon meleg időnk van, ezért döntök úgy, hogy ma nem megyek le a birtokra, hanem bent a kastélyban keresek valami hűvös helyet. Csak azt kéne megtudni, hogy hol van az a hűvös hely. Sóhajtok egyet, majd felállok, és a bőröndömhöz lépek. Még nem pakoltam ki, túl izgatott voltam, hogy mi vár itt rám. Kinyitom a bőröndöt, és unottan pakolgatom a cuccaimat a szekrénybe, amikor eszembe jut drága édesanyám egyik mondata: "Ha unatkozol, olvass!". Nem hittem volna, hogy egyszer még hasznát veszem ennek a mondatnak, de lám igen. Itt biztos izgalmasabb könyvek vannak, mint otthon. De nekem a legizgalmasabb lenne egy olyan könyv, ami tele van varázslatokkal, ártásokkal, átkokkal és bűbájokkal. Nekem az lenne a világ legizgalmasabb könyve. Felállok, majd kisétálok a hálókörletből, a klubhelyiségből. Nem tudom, merre kell mennem, ott még nem voltam. Megkérdezem az egyik diákot, aki útba igazít, és néhány perc múlva már a könyvtár ajtajánál vagyok. Benyitok, majd körbenézek. Szép, az biztos. Elkezdem nézegetni a polcokat, vannak itt elég unalmas olvasmányok is. Egy három perces keresgélés után találok egy könyvet. Belenézek, ártások és rontások vannak benne. Tetszik. Leülök egy asztalhoz, ami elég közel van az ajtóhoz is.
Utoljára módosította:Leonie Rohr, 2013. június 19. 00:55
Mason Berry
Nyugodjék békében!RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. június 9. 15:14 Ugrás a poszthoz

Keiko


Ez most komoly? Azt hittem, hogy találok egy jó könyvet, amiben érdekes rontások vagy ártások vannak. De mit találtam? Persze, hogy azt, amit már tudok. Stupor, Capitulatus, Rictusempra, Locomotor mortis stb. Unottan lapozgatom a könyvet egy jó varázsige után kutatva, és lám, találok néhány elég jónak, de nehéznek tűnő ártást. Obstructo vagy Impedimenta a varázsige név ugyanaz. Hátráltató ártás. A pálca irányában megtisztítja az elvégző útját. Ha egy élőlényt talál el, rövid időre megbénítja. Nem is rossz. Elég jó. Mi van még itt? Relaxo. Relaxo? Erről még nem is hallottam. Szikraeső-ártás. Szikraeső hullik a pálca végéből, ami az ellenfél ideiglenes megbénítására szolgál. Ez is elég jó. A könyv mélységéből, egy lány húz ki. Észre se vettem, hogy itt van.
-Nem zavarsz! Bocsi, hogy bunkó voltam, és nem köszöntem, csak nem vettelek észre - kicsit elszégyellem magam, majd felé nyújtom a kezem.
-Mason. Mason Berry.
Utoljára módosította:Leonie Rohr, 2013. június 19. 01:18
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Mason Berry összes RPG hozzászólása (2 darab)

Oldalak: [1] Fel