37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Varga Dávid összes hozzászólása (135 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 5 » Le
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. november 1. 20:27 Ugrás a poszthoz

Em

~Hát itt vagyok!~
Ez az első gondolatom, ahogy belépek az óriási kapun. A második pedig az, hogy "hát"-al nem kezdünk mondatot, de ezen csak jót nevetek magamban. Igazából egyáltalán semmi kedvem nincs itt lenni, de muszáj. Magamnak intéztem el, akkor viselnem kell a következményeket. Igazság szerint a nyári eset akkor még iszonyatosan jó mókának tűnt, de így utólag be kell ismernem, hogy óriási nagy barom voltam. Hogy is gondolhattam, hogy a nevelőapám el fogja nézni ezt nekem?! A bűntudat viszont mégse emiatt fog felemészteni, hanem azért, mert így egyedül kellett hagynom vele az anyámat. Eleinte még egész tűrhető volt a helyzet, egészen addig a napig, amikor először jött haza részegen. Akkor körülbelül 12 éves lehettem és egyáltalán nem értettem, hogy anya miért rángat be a konyhába, majd zárja ránk az ajtót. Azóta felnőttem és minden erőmön azon voltam, hogy bosszút állhassak azon a szeméten. De elcsesztem. Semmi esélyem nincs hazajutni és ez nagyon megijeszt. Nem magamat féltem, hanem édesanyámat. Féltem, mert az az ember bármire képes ha valami nem úgy történik, ahogy ő elképzelte. Egyszerűen gyűlölöm és gyűlölöm, hogy hatalma van felettünk.
Miután kicsit körbenéztem, fölkapom a csomagjaimat és már indulnék is, hogy keressek valakit, aki körbevezet, amikor hirtelen erős nyomást érzek a mellkasomnál, majd valami forró ömlik a pólómra.
- Basszus, a fenébe! Köszi, ez jól esett! -Mérgesen nézek az előttem állóra, miközben a felsőmet rángatom, hogy ne égessen az ital, ami valószínűleg kávé, az illatából ítélve. Ahogy figyelem a lányt, hirtelen beugrik, hogy én már láttam ezt az arcot valahol. Hamar a helyükre kerülnek a darabok és felismerem, hogy kivel futottam össze. Emily az. Körülbelül 1-2 évvel ezelőtt találkoztunk egy táborban. Már nem igazán emlékszem, hogy milyen tábor volt, mert én az egészet Em-el töltöttem. Hihetetlenül jól kijöttünk, ami meglepő, mert akkor pont nagyon rossz időszak volt otthon és én teljesen bezárkóztam. De vele nem így történt. Mindent megosztottam vele és ettől megkönnyebbültem. Úgy éreztem, hogy valakit tényleg érdekel amit mondok és odafigyel rám. A tábor utáni hetekben, hónapokban még sokáig tartottuk a kapcsolatot Em-el, de valahogy ez abbamaradt. Nálunk egyre rosszabb lett a helyzet otthon és a lány túl messze volt ahhoz, hogy ezt mind megtudjam osztani vele.
- Te hogy kerülsz ide? Mármint, atyaúristen de rég láttalak! Bocsánat, hogy előbb úgy rád kiabáltam...-
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. november 2. 09:28 Ugrás a poszthoz

Emily

Az idegességen kívül, a fáradtság miatt is elég rossz kedvem van. Egész nap utaztam és ráadásul 3 órán keresztül hallgattam, hogy egy házaspár lényegtelen hülyeségeken veszekszik, miközben a gyerekük a babakocsiban bömbölt. Szívem szerint fölvettem volna a kicsit és kivittem volna onnan, hogy ne kelljen máris ezt hallgatnia. Gondolom, hogy milyen élete lesz, ugyanis az a házasság már elég reményvesztettnek tűnt. Nem hinném, hogy túl sokáig együtt maradnának és természetesen a kisfiú fog a legjobban szívni. Pont, mint én. Lehet, hogy ezért érint ez ilyen érzékenyen, de akkor is igazságtalan ez az egész. Hiszen nem mi tehetünk arról, hogy hova születünk, de a szülőknek tisztában kéne lenniük azzal, hogy mennyi felelősséggel tartoznak, amikor eldöntik, hogy ők gyereket vállalnak. Ez egy életre szóló döntés kéne legyen. Én már több éve elhatároztam, hogy valahogy segíteni fogok az ilyen gyerekeken ha felnövök. Nem azért, mert olyan adakozó lélek lennék, hanem, mert vissza kell adnom azt, amit a nevelőapámtól kaptam. És sokkal eredményesebb, ha nem egyenesen támadok. Bár mostanra már úgy gondolom, hogy az is elkerülhetetlen lesz...
Ahogy megérkeztem máris jól megöntöztek egy pohár forró kávéval, ami nem esett valami jól. Mit ne mondjak, ennél már úgyse lehet rosszabb napom, ráadásul a csaj semmi megbánás jelét nem mutatja. Már indulnék is, mondván, hogy "á egy ilyennel nem is éri meg szarakodni", amikor végre összekapom magam és megnézem, hogy kivel is van dolgom. A meglepetés olyan erővel hat, hogy egy pillanat alatt ki is megy a fejemből az előbbi incidens. Valahogy olyan érzésem van, mintha Emily jelenléte megint ugyanúgy megnyugtatna, mint akkor régen. Soha nem jöttem volna rá magamtól, de ez nagyon hiányzott már. És ő is.
- Mint látod, én ebben a pillanatban érkeztem. -mutatok a bőröndökre.- Hmm... Igazad lehet! -
Hirtelen megdöbbenek, ahogy elhajítja a bögrét és a nyakamba ugrik, de igazából ő mindig is ilyen volt és pontosan ezért kedveltem annyira. Olyan, mint én. Leszarja, hogy mit gondolnak az emberek, csak az a lényeg, hogy mi a fontos neki. Szorosan magamhoz ölelem, majd fölkapom és megpörgetem őt a levegőben. Közben persze hangosan nevetünk. Néhányan még meg is fordulnak a folyosón és lenézően rázzák a fejüket, de ez engem egy pillanatig nem tud érdekelni, mert hosszú idő után tényleg teljesen őszintén tudok mosolyogni. Ezért már megérte fölkelni!
Gyorsan el is tűnik a pillanat varázsa, amikor Em pontosan eltalálja a számomra legkínosabb témát.
- Figyelj, tudom, hogy ez szemétség volt tőlem, de egyszerűen annyira gyorsan és erőteljesen romlott a helyzet otthon, hogy nem éreztem elég személyesnek mindezt levélben leírni. Persze ez nem mentség, de ha adnál nekem még egy esélyt és esetleg leülnék valahova, akkor megbeszélhetnénk. És engem is érdekel, hogy mi történt veled. -
Látom Emilyn, hogy tényleg mérges amiért így cserben hagytam. Remélem, hogy legalább egy kicsit is meg tudja érteni a helyzetem és nem hagyja, hogy kizárólag a büszkesége irányítsa. Azért gondolok egyből erre, mert magamról is tudom, hogy a saját büszkeségem miatt nagyon haragtartó tudok lenni és ezzel a lánnyal tényleg annyira hasonlítunk egymásra, hogy még egy egyszerű pillantásában is magamra ismerek és így könnyen rá tudok jönni, hogy mit érez. 
~Nagyon jó lenne most beszélgetni vele egy kicsit...~
Utoljára módosította:Varga Dávid, 2012. november 2. 09:30
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. november 2. 20:33 Ugrás a poszthoz

Em

Nagyon ideges lettem a póló ügy miatt, de ez csak részben köszönhető a tényleges történésnek. A bosszúságom oka sokkal komolyabb, mondhatni az életem. Hisz már évek óta ebben a borzalomban éltem, ebben nőttem fel. Annyi előnyöm azért származott a dologból, hogy iszonyatosan megerősödtem és megtanultam szó nélkül elviselni a dolgokat. Megtanultam, de nem állítom, hogy ezt alkalmazom is. Ha tehetem, akkor mindig kiállok az igazamért és addig küzdök, amíg nem alakul minden úgy ahogy szeretném. Csak sajnos vannak olyan helyzetek, amikor ez egyszerűen lehetetlen és olyankor muszáj tűrni.
Amilyen rossz kedvvel érkeztem, pont annyira fel is vidít a találkozás Emilyvel. Saját magamnak se igazán vallottam be, de tényleg hiányzott a lány és legfőképp a beszélgetés. Amióta megszakítottam vele minden kapcsolatomat, azóta senkivel nem tudtam megosztani a problémáimat és csak gyűlt bennem a sok sérelem, ami már nagyon kikívánkozik. Egyedül attól félek, hogy olyan formában fog ez előtörni belőlem, amivel vagy másokban vagy saját magamban okozok kárt. Ezért is adok hálát, hogy most újra találkozhatok Em-el, azt hiszem a legjobbkor tér vissza az életembe. Pontosan amikor szükségem van rá.
- Semmi gáz, velem is előfordul. Igazából ez is hosszú sztori, de az a lényeg, hogy az a... szemétláda... küldött.-
Borzasztó nehéz most kiejtenem ezeket a szavakat a számon, hiszen már olyan hosszú ideje nem beszéltem senkivel a nevelőapámról, hogy nem is emlékeztem milyen fájdalmas tud ez lenni...
Amikor épp kezdenék teljesen megnyugodni, akkor jön a nagy váltás. A számonkérés. Hosszan magyarázok, ami lehet, hogy csak mentegetőzésnek tűnik, de én egyáltalán nem annak szántam. Tényleg őszintén sajnálom, hogy ez történt, de szeretném eltemetni a múltat és új lappal indulni.
- Igazad van... Tudom, hogy nem így kellett volna intéznem és köszi a nem második, második esélyt. Nem, igazából nagyon is jól esne most egy kis beszélgetés, csak nem nagyon ismerem még a helyet, úgyhogy neked kell eldönteni, hogy merre menjünk. Bár először talán praktikus lenne lepakolni ezt a sok cuccot.-
Én is elmosolyodom és érzem, hogy újra eltölt az a bizonyos békesség. Elindulok Emily után, de nem ülök le, mert már így is egész nap egy helyben feszengtem. Inkább körbe nézelődök és egy pillanatra se állok meg.
- A Rellonba. Tudod, hogy hol van az? Mert szerintem oda kéne mennem először.-
Remélem, hogy Em tisztábban van az ilyenekkel és tud nekem egy kicsit segíteni.
Utoljára módosította:Varga Dávid, 2012. november 2. 20:34
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 7. 19:28 Ugrás a poszthoz

Sziasztook Cheesy Van erre valaki mostanában?  Wink
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 7. 20:06 Ugrás a poszthoz

Velem minden oké. Örülök, hogy végre nem lesz szombaton suli Cheesy
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 7. 20:24 Ugrás a poszthoz

Sharlotte: Nekem se szokott lenni, csak most néhányszor Cheesy
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 7. 20:45 Ugrás a poszthoz

Lemaradtam.... Cheesy most Mira szül vagy születik? Cheesy
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 7. 21:23 Ugrás a poszthoz

Katniss

Ma reggel jó kedvvel ébredtem, mert tegnap kaptam egy vidám levelet. Katniss írt, az egyik volt osztálytársam, hogy megtudta, hogy én is ide járok és mit szólnák egy találkozóhoz. Mondjuk fogalmam sincs, hogy hogy derítette ki, de nem is nagyon izgat. Természetesen rögtön visszaírtam neki és meg is beszéltünk egy találkát a faluba. Mivel csak ebéd után kell elindulnom, ezért a délelőtt nagyrészét tanulással töltöttem. Később még pihentem, majd ebéd után visszamentem a szobámba. Elővettem a szekrényből az egyik kedvenc pulcsimat, majd felúztam a fejemre egy sapkát, fölvettem a kabátom és még egy pár kesztyűt is előszedtem az egyik fiókból. Vidáman indultam el a hóesésben és pillanatok alatt a faluhoz értem. Ott egy kicsit gondot okozott, hogy megtaláljam a cukrászdát, de ezt a problémát is sikerült lekűzdeni. 
Belépek az ajtón és melegség tölt el. Nagyon jó érzés a hideg után itt lenni. Először csak zavartan nézelődök körbe, de amikor megpillantom Katniss-t széles vigyor terül el az arcomon. Nagyon jóban voltunk régebben is és ő is azok az emberek közé tartozott, akik miatt honvágyam volt, egészen eddig. Gyorsan odamentem hozzá és két puszival köszöntöttem, majd elkezdtem levenni a temérdek ruhát magamról, na persze nem mindent! Mikor végeztem, leültem a lánnyal szembe és intettem a pincérnek, egy étlapért. 
- Hello csajszi! Miújság van veled? Rég beszéltünk! -közben megérkezett a pincér is. 
- Kérsz valamit? -
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 7. 21:38 Ugrás a poszthoz

csak senki nem ért semmit Cheesy Cheesy de élvezet olvasni Wink folytassátok csak Cheesy
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 7. 21:51 Ugrás a poszthoz

Akkor én is inkább maradok Zoé oldalán Cheesy
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 7. 22:09 Ugrás a poszthoz

na mivan Mira, mégis tetszik a Zoé oldal? Cheesy
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 7. 22:19 Ugrás a poszthoz

ne haragudj naaaa  Rolleyes

Nekem nagyon Cheesy
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 7. 22:37 Ugrás a poszthoz

Katniss

Nagyon örülök ennek a találkozásnak, mert Katniss az otthonomra emlékeztet és ha ránézek, akkor újra érezhetem azokat az érzéseket, amik annyi éven át segítettek, fájdalmat okoztak, de mégis leginkább a honvágy kezd eluralkodni felettem. Lehet, hogy most ez úgy hangzik, mintha valami kis gyámoltalan idióta lennék, akinek hiányzik az anyukája, pedig nem így van. Nekem komoly okom van arra, hogy miért szeretném őt inkább magam mellett tudni és ez nem más, mint a féltés. De nem tehetek mást, mit reménykedem, hogy majd egyszer jó lesz mindenkinek. Ezek a dolgok főleg ilyenkor, karácsony előtt jutnak eszembe, mert tudom, hogy nekem soha nem volt még igazi boldog karácsonyom és ez már nagyon rég óta egy mély sebet jelent az életemben.
De most inkább Katnissel kell foglalkoznom és odafigyelni a mondandójára.
-Rendben! Akkor a kisasszonynak egy forrócsoki lesz, nekem pedig...hmm... Egy gyümölcstea most jól esne. Köszönöm! -A pincérsrác türelmesen kivárta a kissé hosszúra sikeredett rendelést, ami nagyon rendes tőle. Csak nehogy elfelejtsek majd borravalót adni neki.
Miután kihozták a rendelést, óvatosan belekortyoltam a teámba.
- Hát ez remek döntés volt! Soha nem ittam még ilyen finom teát! Vagy... lehet, hogy csak a hideg miatt esik jól, fogalmam sincs... -
Nem is értem, hogy minek fárasztom a lányt ilyen jelentéktelen hülyeségekkel, amikor biztos rengeteg mindenről tudnánk beszélni. Igazából jól esik, hogy egy barátommal lehetek, mert így biztonságosabbnak érzem ezt a világot.
- Velem nem sok minden történt, azon kívül, hogy megtudtam, hogy varázsló vagyok. Mondjuk ez azért nem olyan kis semmiség, nem is volt könnyű feldolgozni. De szerencsére kezdem megszokni a helyzetet és a suli is nagyon tetszik! Na de ne csak én beszéljek! Mesélj valamit! -
A kis monológom után kivácsian várom, hogy vajon Katniss mit fog megosztani velem. Régebben sokat beszélgettünk, de nem vagyok biztos benne, hogy ő most is ugyanúgy meg tudna bízni bennem, vagy én benne...
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 14. 14:04 Ugrás a poszthoz

Katniss

Pár pillanatig csak bámulok a lányra és próbálom felfogni a rengeteg információt, amit egy mondatba próbált besűríteni. Rémlik valami, hogy mindig is igen beszédes volt, de nem gondoltam volna, hogy ennyire. Persze ez nem baj, csak győzzek odafigyelni. Mondjuk így legalább nem fogunk soha unatkozni, mert Katniss kettőnk helyett is beszél eleget. Végül veszek egy mély lélegzetet és belevágok.
- És mióta vagy itt? Mert én nem olyan rég érkeztem, mint tudod és egyelőre csak a felfedezési fázisnál tartok. De akkor ebben te is tudsz nekem segíteni. Hát az SVK nekem is tetszik, de eddig a Repüléstan a favorit. Eddig még soha nem ültem seprűn, úgyhogy ez egy óriási élmény volt nekem. Persze most még nem repülünk olyan magasra, de remélem minnél hamarabb eljutunk a kviddicsig. És ezzel már válaszoltam is a kérdésedre a kviddicsel kapcsolatban. Amúgy te játszol is egy csapatban vagy csak szereted?- Hát ezt elég rendesen ledaráltam. Ezért kicsit meg is állok, majd eszembe jut, hogy volt még egy-két megválaszolatlan kérdése, tehát folytatom.
- A Rellonba kerültem, ami nagyon király hely szerintem. Ott legalább mindenkinek megvan a véleménye a dolgokról és nem kell feleslegesen jópofizni, ahhoz, hogy megkedveld a másikat. És te melyik házban vagy?-
Gondolom ő nem rellonos, hiszen akkor egyrészt már találkoztam volna vele, másrészt meg a jelleme se olyan, mint a zöldeké. Leginkább Levitásnak vagy Navinésnek gondolnám, de még az Eridont se zárnám ki teljesen, hisz bármi lehetséges.
Valahogy gondoltam, hogy előbb-utóbb elő fogja valaki venni ezt a karácsony témát, csak nem gondoltam, hogy ilyen hamar. Jelenleg ugyanis fogalmam sincs, hogy mit mondhatnék. Konkrétan azt se tudom, hogy egyáltalán hazamenjek-e az ünnepekre. Bár szerintem nem fogok. Minek is mennék?!
- Őszintén szólva, nem tudom! Eddig soha nem vártam a karácsonyt, de talán idén másképp lesz... Majd kiderül! -Ezzel én le is zártam a témát. Nem igazán kellemes ez nekem és ilyenkor a tereléssel és a rövid, tömör válaszokkal meg lehet úszni a kényelmetlen kérdéseket.
- A mikulás? Nem igazán szoktam ezzel foglalkozni. Neked mit hozott? -
Igazából nem tudom elképzelni, hogy mégis mire gondolt, hisz itt még szülők sincsenek, akik esetleg "mikuláskodhattak" volna. Lehet, hogy nála ez másképp van.
Az újabb karácsonyos kérdését inkább figyelembe se veszem. Nem nagyon van kedvem most ilyen lelkizős dolgokba belemenni. Inkább csak egy kis szórakozásra és vidámságra vágyom. Ehelyett inkább elkezdek a teámmal babrálni.
- Nem kérsz még valamit? Esetleg egy sütit vagy fagyit vagy valami? Mondd bátran! -
Szívesen megveszek neki bármit, sőt örülök, hogyha végre megengedhetek magamnak ilyesmit anélkül, hogy a nevelőapám leellenőrizne. Otthon minden egyes lépésemet követte és ha valami olyasmit tettem, ami ellenkezett az ő "szabályaival", akkor... Á mindegy! Nem szabadna állandóan ezeken agyalnom! Inkább ki kéne élvezni a pillanatot és nem a múltban élni.
- Nem olyan régen, körülbelül fél éve kaptam ezt a levelet, hogy felvettek ide. Mondjuk már előtte is voltak furcsa dolgok, de soha nem értettem őket. -
Igazából először fogalmam se volt, hogy ez mégis hogy lehetséges, aztán rájöttem, hogy a vér szerinti apám a kulcs. Biztosan ő volt varázsló, csak még anyámnak se mesélt róla. De ez örök titok marad...
- Nem, dehogy! Örülök, ha kérdezgetsz meg mesélsz! Úgyis már olyan unalmasak voltak a napjaim... -
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 14. 21:59 Ugrás a poszthoz

Ajjaj csajok... Wink Izzik a levegő Tongue
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 14. 22:21 Ugrás a poszthoz

Heloo Amanda és csáó Kristóf Tongue

Meséljetek valamit, unatkozom  Undecided
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 14. 22:26 Ugrás a poszthoz

Szia Amandaaa! Cheesy itt is Cheesy Remélem innen nem rohasz el olyan gyorsan Wink

Még neeeemm Lotteeee Smiley Szerencsére Wink

Mira: Erre inkább én nem válaszolok Tongue
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 14. 22:29 Ugrás a poszthoz

Meséljétek el, hogy ki az a hercegnő Rolleyes
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 14. 22:36 Ugrás a poszthoz

Mira: Nincs! Kéne, hogy legyen? Cheesy

Mimimi? Cheesy ki zavar el kit és miért?

Lemaradtaaaam Sad

Ja és Dani?
Utoljára módosította:Amira Loveguard, 2012. december 14. 22:46
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 14. 22:42 Ugrás a poszthoz

És ki az az "apa"? Cheesy

Lottee? Dani? Wink
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 14. 22:45 Ugrás a poszthoz

Érteeem!
Húha.. nagy titkok vannak itt...
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 14. 22:48 Ugrás a poszthoz

A fejemet neee!  Shocked Inkább behódolok a szabályoknak, most az egyszer.... Evil

Micsoda óhajaid vannak te lány! Cheesy erről majd később tárgyalunk Tongue

Utolsó kérdés: Keri?

Amandaaa <3
Utoljára módosította:Varga Dávid, 2012. december 14. 22:49
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 14. 22:50 Ugrás a poszthoz

Micsodaaa zsarnoook! Tongue Túl sokat akarsz drága Cheesy

Ejjha, akkor itt nagyon gyakoriak ezek a gyerekek! Wink
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 14. 22:55 Ugrás a poszthoz

Miraaa  Kiss Cheesy megfontolom az ajánlatot Wink

9-es??  Shocked Élénk a fantázia Wink
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 14. 22:58 Ugrás a poszthoz

kihívás Tongue mit szólnál egyhez? de az tökéletes lenne... Rolleyes Wink
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 14. 23:14 Ugrás a poszthoz

Talán túlélem ha itthagysz... Smiley Szép álmokat :*

Mira: De ez lenne a legtökéletesebb mind közül Grin felülmúlhatatlan Tongue
Utoljára módosította:Grósz Anna, 2012. december 29. 19:48
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 17. 21:48 Ugrás a poszthoz

Sziasztook leánykák! Smiley Mi a helyzet? Látom az egészségügy még mindig nem szuperál valami remekül.... :/
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 17. 21:57 Ugrás a poszthoz

Jaj köszönöm jól vagyok Smiley Készülök a karácsonyi műsorra Cheesy

Milyen név? És miért pont banán? Tongue
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 17. 22:03 Ugrás a poszthoz

xD Hát ez király Cheesy Vagy Kiwi, szigorúan "w"-vel Cheesy
Varga Dávid
INAKTÍVRPG hsz: 60
Összes hsz: 218
Írta: 2012. december 17. 22:07 Ugrás a poszthoz

Karácsonyi xD suliban. Gitározok meg énekelek Smiley Smiley

Rédey-bácsi Smiley Smiley

Akkor szurkolunk neked Amandaaa Rolleyes
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Varga Dávid összes hozzászólása (135 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 5 » Fel