37. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Wolgast Bellafonte összes hozzászólása (2745 darab)

Oldalak: « 1 [2] 3 4 ... 12 ... 91 92 » Le
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. július 5. 00:48 Ugrás a poszthoz

Semmi gond, nekem is elromlott a billentyűzetem, egy rakás betűt úgy kell összehalásznom, mert hiányzik XD
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. július 5. 00:50 Ugrás a poszthoz

Bocs, hogy csak megjelenek és elterelem a témát, de Scar, te hol vagy boltos? Cheesy
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. július 5. 00:54 Ugrás a poszthoz

Az én két méteremet lealacsonyíthatja nyugodtan XD

A lókötőről vicces emlékek jutnak eszembe Cheesy
Utoljára módosította:Wolgast Bellafonte, 2014. július 5. 00:55
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. július 5. 02:35 Ugrás a poszthoz

Nem tudom, hova tűntem o.O Fura volt.
De megint itt vagyok Cheesy
Jó éjt mindenkinek!
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. július 10. 14:38 Ugrás a poszthoz

Tony


Tony elmondta, merre találom azt a bizonyos boltot. Megkérdezte, megnézheti-e a pálcámat. Természetesen odaadtam.
-Galagonya főnixtollal. Egy lány állapította meg nekem. Ezt örököltem, és szerintem ez lehet a baja. Nem fogad el gazdájaként.
Ő sem egy pálcavirtuóz, mint kiderült, bár szerintem más okok miatt. Nem hiszem, hogy anyám olyan szerencsétlen lett volna varázslás terén, hogy én azt így megörököljem. Bár fene tudja. Aztán Tony felajánlotta, hogy elkísér. Eszembe jutott Állia, aki hasonló kérdéssel állt elém, de neki valamiért nemet mondtam. Most viszont éreztem, hogy talán mégis jól jönne valaki, aki támogat.
-Komolyan elkísérnél? - mosolyogtam rá - Köszi, az jó lenne. De csak ha tényleg nincs más dolgod. Elboldogulok én egyedül is, csak... Azért mégis jobb társaságban lenni, mint egyedül.
Mégis egészen jó arc a srác. Ez az én bajom, mindig a rosszat feltételezem az emberről. Mindig kiszúrom a szálkát mások szemében. Állia meg pont azt mondta, hogy túlságosan megbízom mindenkiben. Tulajdonképpen ez is igaz. Tonyban is totál megbízom.
-A hobbim? - eszmélek föl gondolataimból - Hát... Szeretek kutyát sétáltatni az erdőben. Főleg este. Tudod, van egy koromfekete kutyám, egy kuvasz-labrador keverék. Szóval ilyen nagy dög. Elég ijesztő, amikor a sötétben nem is látom hogy hol van. De én pont ezt élvezem. - Elgondolkodtam, van-e még valami hobbim. - Ezenkívül sok répát eszem. Bár ez nem is hobbi, ha jobban belegondolok. - mondtam összehúzott szemekkel.
-És neked vannak hobbijaid?
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. július 10. 15:52 Ugrás a poszthoz

Tony


-Népszerű... Hát, azt azért nem mondanám - vigyorodtam el. - De el tudok velük beszélgetni.
Visszaadta a pálcámat, és megköszönte hogy megnézhette. Iszonyatosan jól nevelt srác. Én sem vagyok bunkó vagy kultúrbarbár, de Tonytól messze elmaradok illemtani szempontból.
Úgy döntött, elkísér, aminek örültem. A töltött pizzámra néztem, és megállapítottam hogy még a fele megvan. Haraptam is belőle rögtön két nagyot. Amint lenyeltem, válaszoltam a feltett kérdésre.
-Negró -mert így hívják a kutyát -imádja az embereket. Soha nem harapott meg senkit, még csak rá sem mordult egyre sem. Persze csak akkor ilyen ártatlan, amikor sétáltatom, vagy csak azokkal, akik a telkünk területén tartózkodnak. Természetesen jó házőrző lévén minden gyanús alakot megugat. Érdekes módon a kisgyerekekre sosem ugat. Vagy az öregekre. Mintha kiszűrné, hogy ki gyanús, és ki nem.
Ő érdekes módon nem lepődött meg a répás hír hallatán, mint ahogy azt már megszoktam.
-Azért annyit nem eszem - vigyorodtam el magam. - Napi négy-öt darabot eszem meg átlagban. Az nem elég a sárguláshoz, amint látod - mutattam a karomra.
Ő bezzeg jó tanuló. Neki inkább lenne a helye a levitában, mint nekem.
-A kajakozás jó sport! Attól menő felsőtested lesz. - kacarásztam. - Milyen a dök? Gondolkodtam rajta, hogy én is tag legyek, de félek, hogy alul teljesítenék.
Haraptam még párat a finomságomból, és már el is tűnt. Kár, hogy a tésztám odalett, az is elfért volna a pizza mellett. Viszont nem veszek újat, inkább a pálcára tartogatom a pénzem, nem tudom mennyibe fog kerülni, és anyagilag nem igazán vagyok a csúcson.
-Akkor ha végeztél, indulhatunk!
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. július 10. 16:12 Ugrás a poszthoz

Állia


-Igen, elsős. Te viszont idősebbnek tűnsz nálam egy pár évvel.
Útba igazított, hogy merre menjek a műhelyhez, aztán elkérte a pálcám hogy megvizsgálhassa. Természetesen odaadtam.
Meglepően sehogy sem reagált a darázsra. Persze ez a legjobb megoldás, ha nem akarjuk, hogy megcsípjen, de én például óvatosan megpróbálnám elhessegetni. Valahogy ugyanígy reagált a pocsolyára is. Már majdnem elnevettem magam, amikor egy érdekes kérdést intézett felém.
-Hogy érted, hogy szereznél új pálcát? - Tágra nyílt szemekkel néztem a lányra. -Mármint elmész és veszel, vagy mi? Én úgy gondoltam, még ma, vagy holnap lemegyek a faluba, és veszek magamnak, hisz a pálca választja a varázslót, vagy hogy is szokás mondani. Erről jut szembe, a pálcámat szeretném visszakérni, hanem bánod -vigyorogtam rá.
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Levendula
Írta: 2014. július 10. 18:15
Ugrás a poszthoz

Teljesen elmerültem a pálcám nézegetésében, miután kijöttem a boltból. Hálás voltam Tonynak, amiért elkísért, de most már nem akartam senkivel találkozni, csak az új szerzeményemben szerettem volna gyönyörködni. Mint egy zombi sétáltam ki a térről, vissza a Fő utczára, amerről jöttem, hogy biztosan el ne tévedjek. Ahogy így meneteltem, valaki megpaskolta a pocakom. Nem rég ettem, ezért egy döbbent böffenet hagyta el a számat. Rögtön utána oda is kaptam a tenyerem, mert láttam, hogy egy leányzó volt a csapkodó, és én illetlenül arcon gázoltam. Nem volt kifejezetten hangos, de attól még kellemetlenül éreztem magam. Rámeresztettem a szemem, nem tudtam, előbb bocsánatot kérjek, vagy megkérdezzem, hogy mi az Istenért csapkodja ismeretlen emberek hasát. Hamarosan azonban rájöttem, hogy a lány teljesen hülye.
Másik bolygó... Ahaaa. Peeersze, éppen az űrhajód mellett mentem el, gondoltam, biztos elhagyta valaki, úgyhogy itt is van a zsebemben. Ezt persze nem mondtam ki hangosan. Mi van, ha tényleg értelmi sérült a csaj? Nem gúnyolhatom ki.
Úgy döntöttem, egy elmebeteggel van dolgom, ezért belementem a játékba, hátha fel tudom addig tartani, amíg egy ápoló ránk nem talál. A pálcámat minden esetre elraktam a zsebembe.
-A fajom? Őőő... Mi varázslók vagyunk. Azért, mert tudunk varázsolni.
Ezután ő egy olyan szöveget lenyomott, amiből körülbelül csak a kötőszavakat értettem.
-Ahaaa... Nem mondom, hogy egészen világos, miről beszélsz, de... - Ha azt mondom, nem láttam, akkor itt hagy. Pedig pont ezt szeretném elkerülni. - Azt hiszem, láttam!
Még valamivel fenn akartam tartani a beszélgetést, hogy az időt húzzam.
-Még valami, amiben segíthetek? Minden kérdésedre válaszolok! -mosolyogtam rá kedvesen, ahogy egy kölyökkutyára szokás.
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Levendula
Írta: 2014. július 10. 19:13
Ugrás a poszthoz

Megkérdezte, merre van az űrhajója, én pedig a tér felé mutattam.
-A térről jövök, arrafelé volt. - Nem akartam ilyen hamar elengedni, és szerencsére még tett fel nekem kérdéseket.
-Itt nálunk életfeltétel, hogy kimenjünk a ház... Izé... Kabinunkból. Éppen az oxigén miatt. - Nekiálltam halandzsázni, csak hogy el ne mehessen, pedig már kezdtem elveszíteni a reményt, hogy ránk talál a gondozója. - Ilyen sok oxigén mellett ha az emb... Varázsló nem mozog, szénné ég a benne felgyülemlett energia miatt. Utalást tett a madarakra is, szóval róluk is nekiálltam handabandázni.
-Őket madaraknak hívjuk. Azért repülnek, mert az ő testükben sokkal hamarabb felgyülemlik az energia, kisméretű testük miatt. A repülés pedig sok energiát elnyel, így biztosítják létezésüket.
Ekkor a lány legnagyobb meglepetésemre megint hasba csapott. Egy ideig nem értettem a dolgot, aztán leesett: ez a köszönés - most elmegy. Körülnéztem, de már el is tűnt. Sóhajtottam egy hatalmasat. Tudtam, hogy nem az én dolgom, de mégis valahogy felelősnek érezném magam, ha valami bajt csinálna. Pár percig álldogáltam tanácstalanul, aztán visszamentem a kastélyba.
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. július 10. 22:27 Ugrás a poszthoz

Akkor már én is bepofátlankodom, ha ajándékosztás van :3
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. július 10. 22:32 Ugrás a poszthoz

Én répatortát szeretnék :3 répával ^^
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. július 10. 22:43 Ugrás a poszthoz

Ez csodálatos, köszönöm! Cheesy Kértek ti is? *álmodónak megkordult a gyomra XD*
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. július 11. 13:06 Ugrás a poszthoz

Állia


Szóval harmadikos. Tulajdonképpen ezzel az információval nem tudok mit kezdeni. De mindegy. A pálcát szépen jellemzi, majd a magról kérdez.
-Pff, jó kérdés. Asszem főnixtoll. De sosem volt alkalmam megkérdezni az eredeti tulajdonosát.
Aztán azt mondja, nőies pálca. Nos igen, ebben tényleg van valami. Végül is anyámé volt, ő pedig mint köztudottan nő volt. Kezdtem megnyugodni a lelkem mélyén, hogy csak ezért nem fogad el, nincs valami sötétebb titok, amiért esetleg elutasítana.
Ezután Állia felajánlotta, hogy eljönne velem pálcát venni. Kissé megdöbbentem. Valamiért úgy éreztem, hogy a pálca és a mágus egymásra találása az egy bizalmas dolog, elrontja a hangulatot, ha mások is vannak ott. Persze, társaságban mindig szórakoztatóbb lenni, de most nem szórakozni megyek, hanem egy új pálcáért.
-Az biztos, hogy el kéne innen tűnnünk, mielőtt benyel ez a cucc. A pálcáshoz viszont ha megbocsájtasz, egyedül szeretnék menni. Valószínűleg nem is rögtön oda megyek, hanem először fel a hálókörletbe pár cuccért meg pénzért, aztán le a faluba, aztán eszem valamit, nézelődöm, szóval nem szeretnélek ilyennel untatni.
A legkevésbé sem szerettem volna megbántani a lányt, de mégis inkább egyedül mentem volna. Pláne, ha esetlegesen búcsút kell vennem ettől a pálcától. Az elég kínos jelenet lenne.
-Szóval, bocsáss meg, de egyedül szeretnék menni. De azért remélem, még összefutunk párszor! - mosolyogtam rá - Azt hiszem, most megyek. Ki tudja, mennyi ideig fogok ott elszerencsétlenkedni.
Éppen elköszönni készültem, de gondoltam, nem muszáj most rögtön elválni útjainknak.
-Te merre mész? Mehetnénk még egy darabig együtt, ha gondolod.
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. július 24. 23:32 Ugrás a poszthoz

*még nyakig kékben begaloppozik ezzel, kissé csalódottan, de mosollyal az arcán*

Ünnepeljük meg a navine győzelmét egy kis sütivel, nem gondoljátok? Smiley
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. július 24. 23:41 Ugrás a poszthoz

Mit miért? Cheesy
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. július 24. 23:51 Ugrás a poszthoz

Még csak 14 vagyok, nem ihatok :S de van helyette sütim :3

Kíra - én jelenleg a tengerparton fetrengek a cukormérgezéstől XD Az albánok meg csak néznek Rolleyes
Utoljára módosította:Wolgast Bellafonte, 2014. július 24. 23:53
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. július 25. 00:01 Ugrás a poszthoz

Boldog éjfét ^^
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. július 25. 00:04 Ugrás a poszthoz

Én nem, az időeltolódás miatt Rolleyes Albánia egy perccel később van, vagy mi XD
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. július 25. 00:21 Ugrás a poszthoz

Saranda ugyan abban az időzónában van, mint hazánk Tongue
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Hosszúúúú
Írta: 2014. augusztus 5. 21:32
Ugrás a poszthoz

-=Ébredés=-


Legnagyobb meglepetésemre a gurkó nem talált el. Ott lógtam fejjel lefelé, összeszorított farpofákkal, hogy ha az engem követő gurkó nem száguld el felettem, akkor kevésbé fájjon, amikor sejhajba billent. De ez nem történt meg. Föltornásztam magam a seprűm tetejére, és körülnéztem, mit sikerült véghezvinnem.
A passz tökéletes volt, Bran sikeresen elkapta. Eléggé lemaradtam tőlük, de azért próbáltam felzárkózni. Nedra viszont ott volt elöl, így a kvaff hozzá került, és ennek örömére dobott is egy gólt. Vettem egy mély levegőt, aztán kifújtam, hogy lehiggadjak. Én voltam jelenleg leghátul, ezért feljebb szálltam, hogy átlássam a felállást. A Navinés őrző kidobta a bőrt, és az egyik hajtólány már száguldott is a mi térfelünk irányába. A többiek üldözőbe vették, én viszont még álldogáltam egy kicsit. Úgy terveztem, ha elég közel ér, akkor felülről -mint egy rakéta- letámadom, és kikapom a kezéből a lasztit. Felfelé úgyis kevesebbet figyel az ember, nem? A lány passzolt, és pedig készülődtem a támadásra, amikor...
Még életemben nem láttam ilyet. Egy madár-ló hibrid, vagy a fene tudja, micsoda szállt be a pályára, és egy navinés lányra támadt. Felülről jól láttam, ahogy beleharap, aztán a többit eltakarta a szárnyával. Ármin száguld, és köteleket lövell a pálcájából, azonban a lény a lányt magára hagyva próbált kitérni. A hatalmas kígyónak tűnő szálak tehetetlenül estek a földre, majd eltűntek.
Szememmel a sérült navinás terelőt kerestem. Akármennyire is ellenük voltunk, azon körülmények között ez nem számított. És akkor...
Későn vettem észre, hogy a "madár" felém próbál meg elmenekülni. Nem is vett célba. Nem akart igazán bántani. Csupán nagyobb sebességgel akart eltűnni, és az arcomat éppen jó elrugaszkodó felületnek ítélte. Az egész olyan volt, mintha egy puha párnába rejtett dinnyével nagy lendülettel fejbe csapnának. A világ sötéten lüktetett, és a füleim sípolásán kívül nem hallottam semmit. A sikítozó lelátó pantomim előadássá változott. Meleget éreztem a számon: eleredt az orrom vére. Úgy tűnik, ez minden meccsem velejárója lesz.
Elindultam lefelé, hogy a gyógyító megint elláthasson. A tenyeremet néztem, ahogy a kis vörös cseppecskék melegen koppannak rajta. El is felejtettem, milyen magasan voltam. Csak szálltam és szálltam lefelé, egyre intenzívebb lüktetéssel. Nem túl nagy a vérveszteség, de éppen elég ahhoz, hogy fokozza a taslival járó tüneteket. Már gyanúsan sok ideje nem értem el a földet, ezért levettem a markomban lévő, alvadni kezdő tavacskáról a tekintetem, és lepillantottam. Nos, ezt nem kellett volna. Ahogy a fejem oldalra billentettem, ahogy a talajtól elválasztó méterek látványa megszédített, ahogy a szemeim sötéten lüktettek...
Egyszerűen leszédültem a seprűről. Fejjel előre száguldottam az egykor megmenekülést jelentő talaj felé, mint egy rakéta. Mindössze három méter lehetett a távolság, de nekem harmincnak tűnt. Zuhanás közben Dashát szúrtam ki, láttam az arcán az iszonyatot. Ekkor olyat éreztem, mint amilyet egy buborék érezhet, mikor kipukkan. Nem hatalmas robbanás, nem kibírhatatlan fájdalom... Csupán kis hanghatás, aztán sötétség.
_______________________________________________________________________

Álmodtam. Nem emlékszem, hogy mit, de álmodtam. Kis, halvány töredékek, egy keserédes, felsőbbrendű kacaj és egy mondat maradt csak meg. Azonban ezek mélyen belevésődtek az agyamba. És az alak, aki, vagy ami kiadta ezeket...
Leginkább úgy tudnám leírni, mint a világ legmélyebb hangú harangja. De... Egyben fülsértő, mint két acéllemez között morzsolgatott homokszemcsék csikorgása. És nyugodt volt, de egyben játékos. A Halál hangja volt ez. És amit mondott... Számomra nem volt éppen pozitív.
_______________________________________________________________________
Lassan kinyitottam a szemem. Még nem volt világos, de sötét sem volt már; nem sok kellett a napfelkeltéhez. Ezek a fényviszonyok szerencsére nem bántották a retinámat, szóval körül tudtam nézni. Még sosem voltam a gyengélkedőn, de azért villámlogikámmal ki tudtam következtetni, hogy ez az lehet. Kerestem a lányt, aki talán még nálam is rosszabbul járt, de nem volt sehol. Ekkor merült fel bennem: mennyi ideje lehetek itt? Ha tényleg olyan súlyosan megsérült, ahogy azt gondolom, akkor egy-két napig legalább itt kellett lennie... De lehet, hogy a lányoknak külön részlegük van, hogy - bár van paraván - ne legyenek gondok az öltözködéssel, higiéniával. Sóhajtottam egy hatalmasat, felültem, és az álmomon próbáltam gondolkodni, hátha eszembe jut valami, hátha az a mondat mégsem jelent semmit, hátha...
Gondterhelten vakartam volna meg a fejem, ha nem lett volna rajtam turbán. Pár percig így ücsöröghettem, fél kézzel a fejemet fogva, amikor beugrott. Lezuhantam. Ebben a pillanatban meg is fájdult a fejem, mintha a kín csak vezényszóra várt volna. Nem volt vészes, így fel sem szisszentem, csak grimaszoltam. Nem tudom, hogy keletkezett-e seb a fejemen, és azért van bekötve, vagy ez valami ősi indián módszer, és tele van gyógyfüvekkel, vagy imákkal, vagy varázs cuccokkal, de nem is izgatott. Inkább a meccs kimenetele érdekelt. Ha megnyertük, akkor elsők lettünk. Ha vesztettünk, akkor nagyon valószínű, hogy utolsók. Azonban az is lehet, hogy az a bizonyos incidens miatt elnapolták a mérkőzés befejezését.
Meg sem próbáltam elhagyni a termet. Még csak fel sem keltem az ágyból. Nem voltam álmos, aludtam eleget, de nem akartam, hogy esetleg - ha mégsem gyógyultam még meg, és komolyabb a sérülésem - összeessek a folyosón, aztán a diákok találjanak rám. Visszafeküdtem, összekulcsoltam a kezem, és a fejem alá tettem. Még a turbánt sem vettem le. Csak feküdtem, és gondolkodtam az eredményeken, a másik lányon, és legfőképp az álmomon. A mondaton, ami egyben egy ígéret volt magától a Haláltól.
Utoljára módosította:Wolgast Bellafonte, 2014. augusztus 6. 01:12
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. augusztus 5. 21:42 Ugrás a poszthoz

Üdv! ^^
Párszor már jártam itt, de minden hszem után kihaltunk egy fél órára Lips Sealed

Mindenesetre még egyszer megpróbálkozom, hátha most nagyobb itt az élet Cheesy
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. augusztus 5. 21:45 Ugrás a poszthoz

Gwen, Görögország nem olyan izgalmas, mint ahogy az ember gondolja... Már ha nem nagyvárosba mész. Rolleyes Ott nem tudom, milyen az élet, de az biztosan érdekes Cheesy

Misi, nem tudom, hogy csináltam, szerintem velemszületett képesség Embarrassed
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. augusztus 5. 21:54 Ugrás a poszthoz

Akkor majd igyekszem ^^ Úgyis éppen felkeltem a gyenguszon, talán a kóma vége meghozza a megoldást Rolleyes

Gwen, én Albániában voltam 14 napot, és akkor mentünk át Görögországba... Valószínűleg szép hely, csak 6 órán keresztül kacskaringóztunk a görög szerpentineken, és hát meguntam XD
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. augusztus 5. 21:58 Ugrás a poszthoz

És még egy kicsit pók is Tongue Szia Lina Cheesy
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. augusztus 5. 22:07 Ugrás a poszthoz

Szia Evelin Cheesy

Lina, csak várj, mert mindjárt megjön az X-men, hogy begyűjtse az újoncot Grin
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. augusztus 5. 22:12 Ugrás a poszthoz

Szerintem a különleges képességemnek hála mindenkit elüldöztem, akinek az ölébe ülhettél volna. Az enyémbe meg nem ülhetsz, mert elpirulok Embarrassed

Az ikszmen meg Lina mutánsa miatt jön Cheesy De nem ide Tongue
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. augusztus 5. 22:19 Ugrás a poszthoz

Csak meg ne csípjen, Lina, mert olyan leszel, mint a pókember, csak molydarázsnő változatban XD
Amúgy pár suhintás bézbózütővel, és vége Smiley meg a karnisnak is :3

Na jó, ha muszáj, akkor ülhetsz az ölembe, de előre tudom, hogy tiszta vörös leszek :S Vagy ott van Gwen Cheesy
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. augusztus 5. 22:24 Ugrás a poszthoz

*szépen lassan kipirul a füle*
Ha Evelin megun, akkor jöhetsz te Wink Jelen pillanatban én vagyok az egyedüli srác itt :3
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. augusztus 5. 22:26 Ugrás a poszthoz

Amúgy Kei, láttad, hogy feléledtem? :3 Iza meglátta, milyen hosszút írtam, és inkább elment aludni XD

Szívesen *szégyenlős mosoly :]*
Wolgast Bellafonte
INAKTÍV


Répasrác
RPG hsz: 190
Összes hsz: 7542
Írta: 2014. augusztus 5. 22:28 Ugrás a poszthoz

El is olvastad?
Ja, te nem tudsz beszállni a játékba Sad
Utoljára módosította:Wolgast Bellafonte, 2014. augusztus 5. 22:28
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Wolgast Bellafonte összes hozzászólása (2745 darab)

Oldalak: « 1 [2] 3 4 ... 12 ... 91 92 » Fel