31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Bianca Charlotte Shanes összes hozzászólása (104 darab)

Oldalak: « 1 [2] 3 4 » Le
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. március 24. 03:13 Ugrás a poszthoz

Lyra, Yar, HV néni, Ophelia

- Köszi szépen!
Még egy mosolyt is küld Lyra felé, és lehuppanva mellé végignéz az érkező tanárokon. Van pár új arc, akik szimpatikusak neki. Épp kérdezne valamit a lánytól, amikor belép a képbe a friss házvezetője, akinek ruhájához füttyent egyet, még akkor is, ha nincs is benne semmi kihívó, tetszik neki a színe, meg a fazonja. Ezzel felhívja magára a figyelmet, és szájhúzva átvesz a nőtől egy zsebkendőt.
- Nem vagyok már kislány.
De azért engedelmeskedik neki és letörli a szájfényt, majd teljes nyugalommal visszaadja a zsebkendőt a nőnek, aki simán elrakja. Azt hitte leszedi a fejét, de nem, teljesen nyugodtan viseli a dolgot, ezek szerint ma extrán nyugodt, hát jó, akkor nem ő lesz az, akit ma felbosszant, de nem kell félnie, hiszen rengeteg a jelentkező.Az érkező Opheliát megnézi magának, idősebb, mint ő, így valószínűleg az a lány, akiről hallott már.
- Te az a lány vagy, aki átjelentkezett a Navinéből ugye?
Érdeklődik, majd miután a tanárnő tisztes távolságba került, büszkén válaszol Yarnak.
- Nem is volt kérdéses, azóta már megtudtam, hogy az apám is Rellonos volt, mert csak Rellonosokkal járt. Szűkül a kör, egyre izgisebb.
Lyra kérdésére büszkén bólint, nem sokan vannak, akik már az első évük előtt büntetőmunkán töltik a szabadidejüket.
- Persze, Alexa már rám unt, a legutóbb az unokanagybátyámhoz, Serenhez küldött, mert megátkoztam pár lányt, akik útban voltak, de már érik a következő, ha rájön, hogy én mázoltam össze egy képet, ami bosszantott a szobája mellett.
Mosolyogva néz fel a nagy pocakkal rendelkező igazgatóra. Az utolsó három helyezettet megtapsolja, a nyerteseknél azonban összefonja a kezét jó Rellonoshoz méltóan.
- Na, majd idén!
Kicsit hangosabban szólal meg, de állja a pillantásokat, amiket kap, már most bemutatkozik, hát ez igazán remek.

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. március 25. 05:38 Ugrás a poszthoz

Noel <3

Újabb büntetőmunkán túl. Ez most kivételesen tényleg nem volt jogos. Két lány cicaharcba keveredett a könyvtárban, valami csalfa fiú miatt és valaki megátkozta őket, hogy most már hallgassanak. Mást is zavartak, nem csak őt, de hogy azonnal őt vegyék elő az előítélet, vagy hírnév, még nem döntötte el. Mindenesetre a könyvtár takarítás közben lenyelt port muszáj leöblítenie valamivel, és ha már itt tartunk, rendesen ebédet is enne, mivel ez is elmaradt. Ezeket a büntetéseket mindig a legrosszabb időpontra tudják időzíteni.
A már szürkére vált talárját leveszi, kiporolja, de csak annyit ér el vele, hogy ő is és a mellette elhaladó szellem is prüszkölni kezdenek, igen, még a szellem is. Utánakiáltanak, hogy lehet nem is halt meg annyira, de az nagyon nagy bunkóság lenne. Összehajtva a táskájába gyűri a csodadarabot, majd az egyik közeli ablakhoz lép és kiengedi kontyba fogott haját. Szegény konty már inkább szénakazal, mint haj. Ujjaival kicsit átfésüli és két felé szedve, előre fésülve összefonja őket két fonatba, így a köldökéig ér a haja, melyekbe egy-egy zöld szalagot fűz. A művét megcsodálva kihúzza magát, megigazítja a pulóverét, és így indul tovább a folyosón énekelve, egy-egy festménynek címezve a mondandóját.:
- Give me a second I need to get my story straight My friends are in the bathroom getting higher than the empire state my lover she is waiting for me just across the bar My seat's been taken by some sunglasses asking 'bout a scar...
Pördül egyet, táncikál egy kicsit jobbra, majd balra is, megint forog és egy újabb képet választ ki magának, akinek énekelhet.
- And I know I gave it to you months ago I know you're trying to forget but between the drinks and subtle things the holes in my apologies you know I'm trying hard to take it back...
Megállva a keretnek dől, mielőtt még belépne a konyhára, és úgy fejezi be ezt a részt:
- So if by the time the bar closes and you feel like falling down I'll carry you home...
Benyitva a sürgő manók tömegébe kiáltja bele a következő sorokat, több manót megállítva, ami majdnem csúnya következményekkel jár:
- Toniiiight...We are young So let's set the world on fire We can burn brighter than the suuuun...
Közelebb lépve felkapja a legközelebbi manócskát, akit megpörget és táncosan mozog vele kicsit. Ismeri, ő egy kislány, aki nem fogadhatta el tőle a masnit, amit neki szeretett volna adni.
- Tonight we are young so let's set the world on fire we can burn brighter than the sun... Éhes és szomjas vagyok, szeretnék egy nagy pohár áfonyalevet, rizses húst és madártejet, azt mondták ezek ma voltak ebédre, maradtak belőle?
Érdeklődik a manótól, akit úgy tart a kezében, mintha kisgyerek lenne. A kislány igennel válaszol, így leengedi, hogy elszaladhasson ebédet hozni. Addig magához vesz egy narancsot, és a pulcsiját levéve, folytatja a dalolászást, csak már halkabban, a refrént elhagyva.
- Now I know that I'm not all that you got I guess that I...I just thought maybe we could find a ways to fall apart But our friends are back So let's raise a toast Cause I found someone to carry me home ...Carry me home tonight Just carry me home tonight Carry me home tonight Just carry me home tonight...
 


Ruci

Daloljatok ti is!
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. március 25. 05:46
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. március 27. 07:28 Ugrás a poszthoz

Noel *-*

A megszólításra csodálkozva pillantott fel, nem hitte volna, hogy más is lesz itt, de ezek szerint tévedett. A tekintete összeakadt a fiúval és egy cicamosoly kíséretében feltápászkodott, hogy átsétálva a másik asztalhoz megölelje a szendvicsével viaskodó fiú nyakát, és puszit nyomjon az arcára.
- Noel!
Szegény manók, akik a sok ételt és italt automatikusan oda vitték, ahogy a lány ült, most éles kanyarral változtatnak helyszínt és indulnak el a másik asztalhoz, ahol már a lány helyet foglalt a fiú bal oldalán. Furcsa a kapcsolata vele, olyan közvetlen és őszinte tud lenni az első pillanattól fogva. Vannak, akik megbámulják a fiút az arca miatt. Az ilyeneket nem szereti, ő egyszer észrevette, aztán na bumm, ha ilyen az arca ilyen, neki meg például túl vastag a felső ajka, és az egész arcát összevetve így néha úgy néz ki, mint egy kacsa.
- Tetszett? A kedvenc számom. Úgy döntöttem a gyújtogatás után meglépek a környékről, szerencsét próbálok a világ legelismertebb színpadán, férjül veszlek és leigázzuk a világot, persze csak ha éppen ráérsz. Amúgy a szendvics sokkal finomabb, ha van benne chips is, mondjuk hagymás-tejfölös, az nagyon király tud lenni.
Ezt még Alexától tanulta, amikor kicsi volt, ő is ezzel borzolta a szülei idegrendszerét. Egyszer megkóstolta ő is, és azóta nem volt megállás, ha volt rá alkalma, tett a szendvicsébe. Nagy vigyorral nézi a fiút, majd kortyol egyet az áfonyaléből. Teljesen finom még mindig. Gyomorfájásig tudja inni ezt a csodaitalt.
- Ha ez nem jön össze, akkor viszont itt kell sztárnak lennem. Megbeszéltem egy lánnyal, hogy járok majd színjátszóra, erre puff, nem feloszlanak? Totál szívás.
Miközben beszél, maga elé húzza a madártejet, mert még csak véletlenül se tudná sorba enni a kajákat, és a kis fehér gombócokkal kezd el játszani, egymásnak ütköztetve őket.
- Ez volt a bűvös tizenharmadik büntetésem. Most már nyugodt szívvel lehetek elsős. Már csak hasznos tárgyakat kell összeválogatnom. Apa azt mondta nem tanít méregkeverést, de ha nem veszem fel a tárgyát megsértődne, pedig gőz fölött begöndörödik a hajam.
A végére látványosan rájátszik és hátradobva a haját a plafonra tekintve pillog párat.
- Láttam egy ilyen csajt, nem Rellonos, valahova felfelé ment, de már a bőröndjét is úgy fogta, mint egy kis nebántsvirág. Az ilyenektől fog kihullani a hajam. Komolyan, ha eltanulod valakitől ezt a stílust…
Megáll, felnézve csücsörít egy kicsit, látványosan végigmérve a fiút, majd visszafordulva bekap egy gombócot és miután lenyelte teszi hozzá a "végső csapást".
- Akkor köztünk mindennek vége.
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. március 27. 07:28
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. március 27. 23:57 Ugrás a poszthoz

Gergő

Zsófit útnak indította, ma nem akar hazamenni, a lány pedig látta a szőkén, hogy jobb ha tényleg megy. Kezdett sötétedni, esteledni, neki pedig még időben haza kell érnie, nem akarja egyikük se, hogy valami baja essen a lánykának. Gergővel tízre beszélte meg a találkozót, nem emlékezett rá, hogy tízkor vagy tizenegykor  van-e takarodó, de gyakorlatilag neki tök mindegy.
Háromnegyed tízkor kilépett a klubhelyiségből és hátra sem nézve, zsebre dugott kézzel indul el a találka helyszínére. Már nem visel talárt, egy zöld nadrágot és zöld kardigánt húzott, amit nem gombolt be, így jól látható a felsőjére írt üzenet, melyet most teljesen átérez. Egy fekete cipőt húzott még, amire a keresztet egy unalmas délutánján készítette, amikor éppen senki nem volt otthon. Ez az egyik kedvenc cipője, mindig szerencsét hozott neki, most is ez a helyzet, reméli, hogy türelmet és nem erőt ad, mert akkor megöli Gergőt. Erre a gondolatra megsimítja a pálcáját, de aztán csak gondolatban megrázza a fejét, nem, nem lenne helyes, elvégre más is tudja kezelni az ilyen helyzetet, csak már nem ő, ő ki tudná nyírni akkor is, ha csak arra gondol, ahogy rámosolyog.
Odaérve a hely egészen kihalt, sőt, mintha a fáklyák is gyérebben égnének. Mindegy, felismeri a fiút, ezer közül is. A lépcsőre ülve felpillant az órára, még van öt perce, szokás szerint korábban érkezett, nem szeret késni, inkább vár. Lábait keresztbe téve ringatja kicsit, ujjait egymásba fonva a térdén. Ezek után egy tonna csokit akar majd enni, az talán elfeledteti vele, hogy mégis miket mondtak a többiek. Nem hitte volna, hogy éppen Gergő, hogy komolyan meg tudta ezt tenni vele. Ez nagyon súlyos és ő most nagyon rosszul is érzi magát, de inkább azon van, hogy minél inkább semlegesnek mutassa magát. Nem fogják itt az ő érzéseit boncolgatni a festmények, meg a reakcióit, olyanról pedig, hogy könnyek még csak hallani sem akar. Lassan elkezdte ütni a nagy óra a tízet, ő pedig várt, hogy lépteket halljon, melyek közelednek.

Ruhácska
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. március 27. 23:58
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. március 28. 01:01 Ugrás a poszthoz

Gergő és Amira

A megérkező fiúra felvonja a szemöldökét, és a puszi elől kitérve pillant le ő is a pólójára. Na igen, úgy tűnik a célját elérte, a mai este témája máris megfogalmazódott.
- Válasz a pletykákra. Hallom milyen elfoglalt vagy mostanában.
Felkelve kisurran abból a vonzáskörzetből, ahol a fiú bárhol is sarokba tudja szorítani. Nem akar sarokba szorulni, hiszen ebben a beszélgetésben eljön az az idő, amikor menekülne és, ha van egy kis olyan érzés Gergőben, ami elméletileg összetartja őket, akkor biztos meg akarja majd állítani. Jó kusza mondat, de jelenleg a gondolatai is kuszák. Éppen kezdene bele a történetbe, amikor előlép Amira. Hát ez remek, ezek szerint elszámolta magát a takarodót illetően. Viszont ez az összekötözős nem volt a legjobb ötlet, hiszen ezzel igencsak felbőszítette az amúgy sem nyugodt lányt. Mivel a pálcáját épp előhúzta, így rezzenéstelen arccal és Rafaelt sűrűn imádva, rezzenéstelen arccal mondta ki a varázsigét, melyet - elméletileg - ismernie se lenne szabad.
- Finite Incantatem.
A kötél könnyen lehullott róluk, ő pedig ellépve Gergőtől gondolkodás nélkül Amirára fogta a pálcát, és a szeme villanása jelezte, hogy bizony sok mindenre képes lenne most. Nem akarja szánt szándékkal bántani, de ezt most akkor is el fogja mondani.
- Nem érdekel a büntetőmunka, tőlem azt adsz, amit csak akarsz, de nem félek megátkozni téged.
A pálcát a lányon tartva Gergő felé fordul, a szeme sarkából a lányt is szemmel tartva. Az tuti, hogy az elkövetkezendő két hónapban nem szervez programokat.
- Ezer éve nem láttalak, és azt hittem azért, mert tanulsz, ezt meg is értettem volna, de... állítólag te nagyon jól megvagy könyvek nélkül és nélkülem. Tegnap is, ma is többen összesúgtak a hátam mögött. Ma megkötöztem egy lányt, a mosdóban, miután követtem, az egyik sugdolózót. Meg kérdeztem, mi a problémájuk, és elmesélték nekem, hogy te, baromira jól érzed magad. Csajozol, legalábbis ingyen sütit kaptál a cukrászdába, mert szépen mosolyogtál, aztán még büszkélkedtél is, és egy másik lánnyal is együtt voltál, állítólag még a kezét is megfogtad. Tudod ez nem gáz, csak nem tisztességes. Szólhattál volna.
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. március 28. 01:02
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. március 29. 02:05 Ugrás a poszthoz

Noelem <3

- Elviszel magaddal? Annyira jó lehet. Én még csak Pesten voltam, meg Varsóban. Ennyi. Illetve, nem is, egyszer voltam Görögországban, amikor a szülőanyám férjhez ment, meg kisebb koromban a családi birtokon Angliában, de onnan csak képek vannak, kicsi voltam még, nem maradt róla sok emlékem.
Talán jobb is, mert ha emlékei maradnak, fennáll az esélye, hogy maradna. Petrét például nagyon megszerette és a kisebb testvéreit is, de nem akar erre gondolni, mert akkor rosszul érzi magát otthon, ahol csak Milan hisztije van, ha valami nem tetszik neki, és egy jó ideje már nem érzi odavalónak magát, főleg mióta tudatosult benne, hogy semmilyen vérkapcsolat sincs közöttük. Azért is költözött fel, hogy ne érezze magát lent kényelmetlenül.
- Szegény szerda. Rossz lehet neki, ő olyan unalmas. Nem utálod, de nem is szereted. Nincsenek érzéseid iránta. Kellene csinálnunk valamit szerdára. Valami pozitív programot. Én szeretném, ha a szerda egy pozitív nap lenne. Semmi komolyabb, szóval a világ meghódítására másik napot kell keresni, de mondjuk, szerdánként tömhetnénk magunkat sütivel. Mit szólsz?
A sütit mindenkit szereti. Neki jöhet minden, legyen szó sütiről, fagyiról, vattacukorról, bármiről. Az a lényeg, hogy ne piszkálja senki, miközben fogyasztja, mert a süti szent és sérthetetlen, és mikor fogyasztja, az már rituálé, amiben ha megzavarják, akkor az illető nem fogja megérni a következő percet.
- Ha nem ismernélek, még a végén azt hinném, udvarolsz nekem.
Színpadias sóhajt hallat, kezét felemeli és a homlokára téve, az égre emeli tekintetét, épp csak a dicsfény hiányzik a képből.
- A nagymamám színésznő és ő amúgy tényleg jó. Láttam már szerepelni , saját színháza van, és eléggé ismert is, mert mindig jelen van, tudod, ő ilyen arc, vagy nem is tudom mit mondhatnék rá…celeb.
Furcsa számára, hogy ezt a szót használja. Ő megkedvelte a nagymamáját, viszont a celeb szó elég sok negatív érzést vált ki az emberekből, és belőle is. A madártej végeztével rátér a rizseshúsra, hiszen ez volt a fő ok, amiért idejött ma, erre nagyon vágyott.
- Nagyon helyes. Nem lóghatnék veled, ha szabályszerető lennél. Amit azért sajnálnék.
Az első pillanattól jóban van a fiúval, így nagyon nehezen viselné, ha nélkülöznie kellene, mert hirtelen eminens gyerek lesz belőle. A szíve szakadna meg.
- Addig élnél. A csalást nem viselem el. Kinyírnálak téged is és Kimet is… meg a többieket is, mert tuti tudnának róla, és hallgatnának. Bár lehet, téged megtartanálak. Unatkoznék nélküled.
Iszik egy kortyot és hümmögve megállapítja, hogy régen nem szórakozott olyan jól, mint amikor Noellel van.
- Szerinted hogyan lehet megakadályozni, hogy valaki bemehessen a saját klubhelyiségébe?

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. április 26. 02:03 Ugrás a poszthoz

Mary és a roccalkodás. Cheesy

Már holnap van, még tegnap indult el, tisztességes időben, de aztán a tegnapból, meg a tisztességes időből ma lett. Valahogy elbeszélgették az időt, és ha már elbeszélgették az időt, akkor nincs is jobb, mint rosszalkodni. Azzal még nem bukott le, hogy a Rellon egy eldugott kis zugában, amit csak nemrég fedezett fel, kisrókákat nevel - akik elvesztették a szüleiket, neki pedig nem volt szíve otthagyni őket az orfűi erdőben, csak erről elfelejtett szólni bárkinek is - és szeretné, ha elterelődne minden gyanú, ami a kisrókák körül kialakulhat. Nem akarja, hogy elvegyék őket tőle, hiszen sokkal jobbak, mint az a vén, kövér és folyton csipkedő bagoly, amit ráhagyományoztak. Tőle már tiszta seb az egész karja.
Szóval, elbeszélgette jól az időt Maryvel, és ha már bajba kerülnek - mivel kizárt, hogy valaki ne kapja el őket - akkor már legyen vicces a dolog. Így hát beosontak az átriumba, és épp a tanári szoba előtt térdelve igyekszik kinyitni a zárat. A pálcáját nem akarja használni, ha lebuknának azt is letagadná, hogy nála van, és különben is, így hajtűkkel sokkal, de sokkal viccesebb a dolog. A zár kattan, ő pedig elégedetten áll fel.
- Merlinre, én tuti, hogy ebből fogok megélni. Baromi jó érzés. Na gyere. Van nálad pálca ugye?
Kérdezi, miközben besétálva néhány gyertyát meggyújt. Már csukott szemmel is ismeri a járást és azt is tudja, hogy Alexa fiókjában megbújik néhány mugli öngyújtó, amikkel meg lehet gyújtani a gyertyákat. Épp csak annyit, hogy ők lássanak, de más ne lássa, hogy itt bent járnak.
- Kellene néhány megoldás, hogy pontot szerezzünk nagyobb fáradtság nélkül. Aztán hagyni kéne nekik valami vicces üzenetet a falon, meg lehetne személyesen is. Minden minket tanító tanárnak valami vicces, de kicsit bosszantó dolgot. Mit szólsz? És mondj te is ötleteket, ez a te rosszáavatásod, szóval tiéd a pálya.
Mutat körbe az asztalok között. Van, aki elpakol mindig maga után, de van, aki csak úgy hagyja az asztalát, mintha bomba robbant volna rajta. Mindkettőnek megvan a maga szépsége. Van, akitől nehezebb válaszokat lopni.

Ruci
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 4. 22:01 Ugrás a poszthoz

Mary te kis Rocc. Cheesy

- Is-is. A világ legszerencsésebb dolga, ha a munkád egyben a hobbid is és még élvezed is. De nem? Dehogynem! Baromi jó dolog lehet. Mondjuk nem sok ilyen emberrel találkoztam, de a nagymamám teljesen ilyen.
Na igen, a drága jó Madlen, színésznőként kiélheti azt a sok érzelmet és magamutogatást, ami benne van. Nem is tagadja, imádja, ha imádják, ha írnak róla, ha fényezi, ha ő lehet a valaki a teremben. Szereti a nagymamáját, egy kicsit hasonlít is rá, főleg a temperamentumosságát illetően. A veszélyes élet iránti vonzalom is talán neki köszönhető. Rajta tényleg megmutatkozik az, hogy egy generációt átugorva jelennek meg a tulajdonságok.
- Nagyon helyes. A világ legjobb dolga a pálca. A tiéd milyen?
Most, hogy már bent vannak, ugyanúgy folytatja a csevegést, most, hogy már bent vannak. A pálca szentségét mindenkinek elmondja, aki mozog és fél percig van olyan szerencsétlen, hogy megálljon mellette. Nagyon kis aranyos, nem? Ő csak jót akar, ha már a tanárok nem hangoztatják eléggé, hogy a pálca kell, akkor majd ő még rásegít egy lapáttal, hogy ez a probléma is megoldódjon.
- Ez nagyon jó ötlet, mondjuk nekem sem jut eszembe semmi konkrét, lehet, hogy valami nagyot kellene kapniuk mégis. Csak azt is mit?
A legtöbb trükkjét előre el szokta gondolni, ám most nagyon spontánnak kell lennie. Mi az, ami fel tudná idegesíteni a tanárokat? Az tuti, hogy a személyes cuccuk. A szorgalmik válaszait viszik, ez már tuti, de azzal pont, hogy nem szeretnék bosszantani őket, mert még a végén törlik őket és újakat tesznek közzé, akkor viszont lesz nemulass, mert akkor az egész nem ér semmit.
- Ááááh, mi lenne, ha átszíneznénk az asztalaikat? Serennek mondjuk Rózsaszínt és belevéssük az asztalába, hogy "I <3 Kahlil bácsi" vagy valami hasonló és mindenki kap valami ilyen helyeset. Szerintem ez eléggé ütne náluk, nem? Csak minden tanár lehet itt is nehezen jön össze. Te kihez tudnál ilyen vicceset? Mondjuk Véda néninek lehetne valami unikornisos.
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 8. 20:59 Ugrás a poszthoz

Dávid

Katasztrofális napja volt, de annyira katasztrofális, hogy arra már szavak sincsenek. Időben feküdt le, hiszen nem volt kedve rosszalkodni (úristen, beteg a gyerek, hívjon valaki orvost), így nem volt kedve se a kiszökéshez, sem ahhoz, hogy osonás közben fázzanak mezítlábas talpai. A múltkori zokniban eltanyálása óta valahogy nem próbálkozik azzal, hogy zokniban meneküljön a prefektusok elől. Ráadásul nem is Noel volt, ami megnehezítette a dolgot, hiszen ő legfeljebb megissza a kakaója felét, de a többiek képesek lennének rendesen meg is büntetni őt.
Szóval az aludjunk el időben hadművelet sikeres volt, annak ellenére, hogy az egyik szobában az egyik csaj olyan hangosan horkol, hogy nem lehet tőle rendesen pihenni. Ennek ellenére azonban majdnem fél tíz volt, amikor felkelt, ami azt eredményezte, hogy az önismeretet teljesen kihagyta. Dupla óra, összefoglalás, dolgozat. Ekkora kedvezmény is nagyon rég volt, hogy a dolgozat előtt megbeszélik a válaszokat, és utána gyorsan megírják és akié jó lesz, az még fagyit is kap. Fagyit... Ő pedig nem csak a potya kiválót bukta el, de a fagyit is.
Ráadásul mehetett canossát járni az ötven százaléka előtt, hogy kimagyarázza, miért is nem volt ott. A dolog már egész jól ment, egészen addig, amíg be nem nyögte, hogy "te is csináltál hülyeségeket diákként". Na igen, ez az érzékeny pontot érintő tény eredményezi azt, hogy ő egyáltalán a világon van. Mivel nem volt utána egyikőjüknek sem órája, ezért ott, a tanárok között ülve kellett dogát írnia, úgy, hogy ő semmit sem készült, hiszen azt hitte simán meglesz majd abból, hogy megbeszélik a dolgozatot, ő meg megjegyzi.
Ezek után mehetett dupla bájitaltanra, ahol egy béna Navinésnak köszönhetően az egész bájital a ruháján végezte. Szerette azt a pólót amit gyakorlatilag lyukasra mart az a hülye bájital. Tutira Gergő bérelte fel a kiscsajt, hogy intézze el, de hát aki ilyenbe belemegy, az megismerheti a haragját. Itt kiderült, hogy nem lehet megjavítani a pólóját, szóval mehetett átöltözni, majd ebédelni, aztán a délutánt a betegszobán töltötte, mert azt mondta nem érzi jól magát. Innen szabadult most, vacsora nélkül, egy almával és javaslattal, hogy még lefekvés előtt szívjon egy kis friss levegőt. Ma már szívott rengeteget, szóval a levegő már nem hiányzik neki, de azért engedelmesen kisétál az erkélyre, hogy kicsit még magához térítse az idő. Ma még kell kakaót is szereznie, már vagy két napja nem ivott, és ez lassan ingerlékennyé teszi.


Ruci
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 8. 23:37 Ugrás a poszthoz

Dávid

Nem is volt olyan rossz ötlet, hogy kijött egy kicsit a friss levegőre. Az elején furcsán nézett a új javasasszonyra, pontosabban javasbácsira, de nem rossz, határozottan nem rossz. Szinte érzi, ahogy máris mindent szebben lát, elkezd visszatérni belé az élet. Annyira, hogy azt is meghallja, amikor valaki kilép mögötte az erkélyre. Észrevétlenül, finoman megsimítja a pálcáját rejtő zsebét, mielőtt megfordulva végigméri a fiút.
- Hello
Nem ismerős neki, de abban biztos, hogy nagyjából egyidősek, vagy max egy kicsit idősebb. Nem szeret elsős lenni, főleg, hogy képességei alapján legalább harmadévfolyamosnak kellene lennie. Nem fordul vissza, hiszen nem célszerű senkinek sem hátat fordítani, ez az első dolog, amit megtanult a Rellonban. Korábban is mondta már neki a keresztapja, de akkor elrettentő mesének tűnt és nem rideg valósának a dolog.
- Charlotte Shanes vagyok.
Küld a fiú felé egy ellenállhatatlanul aranyos mosolyt, kék szemeivel érdeklődve fürkészi a vonásait. Biztos benne, hogy nem Eridonos és az is tuti, hogy a Navinét is kizárhatja, vagyis Levitás vagy Rellonos. A Levitás jobban illik a jellemére, hiszen elvan ott, nem szólt hozzá, de ez ugyanakkor a Rellonosra is igaz, ha a nyugodtabb fajta.
- Rellonos.
Ezt még gyorsan hozzáteszi, hiszen valószínűleg csak így tudhatja meg azt is, hogy a srác melyik ház tagja. Abból már nagyon sok mindent le tud szűrni. Most még a Levita áll nála nyerésre, de persze egyetlen pillanat alatt okozhatnak neki meglepetést. Ha azt mondja például, hogy Eridonos, akkor tuti kiugrik innen.
- Milyen teát iszol?
Érzi az illatát, de annyira még nem tökéletes, hogy ennyiből meg tudja mondani, mi is az pontosan, de az biztos, hogy nagyon finom, viszont ezzel ugye senki sincs beljebb. Azonban a beszélgetés kezdetéhez teljesen jó, hogy milyen teát iszik a másik fél.
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 11. 14:06 Ugrás a poszthoz

Dávid

- Egész nyugodtan, a Charlotte szerintem is komoly, az anyukám Lottinak hív.
A Biancát nem szereti, szíve szerint nem is használná, de amikor még pocaklakó volt, akkor döntött így a vér szerinti anyukája fogadott tesója, szóval tiszteli Adaren döntését, csak nem használja, és amikor eléri a bűvös felnőttkort akkor se fogja megváltoztatni.
- Hogy szokták becézni a neved? Van egy Dávid nevű ismerősöm, de nem hiszem, hogy te örülnél annak, ha Davciznának. Még kimondani is fura, mintha tüsszentenél.
Sokszor, amikor az emberek tényleg tüsszentenek, azt hiszi, hogy hozzá szólnak, és vannak emberek, akik nem szeretnék megbántani, így olyankor mondanak neki valami teljesen oda nem illő és nem is számító dolgot.
- Nem láttalak még a klubhelyiségben, de könnyen be tudom azonosítani az embereket, mondhatjuk úgy, hogy ez a véremben van.
Szép örökség, de a kinézetén kívül és azon kívül, amikor az anyukája diákéveiről meséltek elmondhatja, hogy tényleg az ő lánya. Mostanában inkább ezeket a hasonlóságokat kutatja és nem azt, hogy ki is lehet az apja, hiszen, ha azt nézi a szülei, akik felnevelték gondoskodtak róla és szerették mindig, így volt neki apukája mindig is, csak anyukából jutott eggyel több, ami néha nem is olyan rossz. Persze nem tett le róla, hogy megtudja ki volt az apja, erről szó sincs, csak egyelőre nem erőlteti a dolgot, jobb is, ha nem megy ezzel mások idegeire, mert veszekedni nem szeretne és azt se, hogy az anyukáját szomorúnak lássa azért, mert nem ért a szóból.
- Rellonos vagyok, határozottan. Amúgy is és ház szerint is.
Önismereten azt tanítják, hogy mindenki kevert. Van egy domináns, és egy elnyomottabb személyiségjegye, de ő akárhányat is kitölthet, mindig valami mást nyom el. A Levitásokra jellemző flegmatikus még nem bukkant fel, de volt, hogy a szangvinikus, máskor meg a melankolikus győzött. Ő maga - és a köznyezetéből sokan mások - is inkább a szangvinikust emeli ki, hiszen a cserfessége, az életvidámsága inkább nekik tudható be. Arra, hogy menjen oda, ha tudni akarja, csak elneveti magát és egy kicsit megrázza a fejét.
- Anyukám morcos lenne, ha valaki más DNS-ét vinném haza.
Az, hogy ő inkább most kakaót inna, olyan snassz lett volna, ez viszont sokfelé elmehet még, elkerülve azt, hogy a beszélgetés zsákutcába fusson.
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 14. 03:27 Ugrás a poszthoz

Dávid

Örül neki, hogy a fiú nem olyan, mint a többiek. A legtöbben vagánykodnak és arcoskodnak, meg hivataloskodnak, mintha lenne előttük egy fal, ami miatt olyan elérhetetlennek tűnnek és olyan klassznak. Pedig ez közel sincs így, mert aki ilyen, azzal nem hogy a járáson, de még a haverkodáson sem gondolkodik az ember, így tehát egy jó pontot már fel is írhat magának a fiú.
- A Dave tetszik. Dave leszel.
A zsebéből egy picike citromsárga tollat húz elő, aminek a kupakját lecsavarja. Van rajta néhány foglenyomat, mert az elején mindig foggal akarta kinyitni, de ennek max a fájdalom lett az eredménye, hiszen a szerencsetolla bizony csavaros kupakkal rendelkezik. Bal tenyerébe felírja a fiú nevét és becézését, valamint, hogy az Erkélyen futottak össze, és, hogy Rellonos. Ezek alapján este már tud írni róla a naplójába. Muszáj, hiszen az az egyetlen hely, ahol minden, de tényleg minden egyes apró gondolata és véleménye lakik az őszinték közül. Néha ugyebár azért ő is ferdít, de nem annyit, mert igen hamar elfelejti, hogy mit is kamuzott és abból csak a baj lesz.
- Az önismeret tanár a rokonom.
Azt nem mondja meg, hogy mennyire nagyon a rokona. Ha valaki egyszerre látja őket, egymás mellett igen sok hasonlóságot fel lehet fedezni, csak a szeme és a fülei térnek el, meg talán neki kicsit pufókabb az arca, de az orra, a haja, a mozdulatai többsége ügyesen öröklődött. Viszont, ha az ember nem tudja, hogy mit keressen, nem látja meg, talán ezért is nem lett hatalmas botrány eddig belőle.
- Azt hitted simán megtenném? Sokan mondanak pofátlannak, de van egy határ, amit próbálok nem átlépni.
A "próbálok nem átlépni" nála tízből két alkalmat jelent, ami azért nem olyan jó arány, de most egész jó kislánynak mondható. Igyekszik tényleg érettebben viselkedni, na nem azért mert olyan jó dolog az, de ez most jött valamivel, ösztönösen. Még nem tudja, hogy mivel, de ha egyszer rájön, akkor biztos, hogy nagyon elcsodálkozik majd.
- Ez igaz, de a faluban lakik, itt tanított, az apukám pedig még mindig itt tanít és nagyon jól ért a mérgekhez, az anyukám meg az átváltoztatásokhoz, szóval ha nem szeretnél méreggel teli kancsó lenni, amit mar a benne lévő folyadék, akkor inkább nem kockáztatunk.
Emellett azt már tudja, hogy a második számú anyukája mindent tud, ami a kastélyban történik, ami szintén nem jó. Látni kellett volna az arcát, amikor kiderült, hogy Gergővel véget ért a gyerekszerelem, tekintve, hogy ő is valami hasonlóból született nyilván kétszer olyan jól van figyeltetve, mint bárki, aki kicsit is zűrösebb a kastélyban. Szerencsére ő olyanokban nem gondolkozik, de ennél a témánál a felnőttek mindig olyan viccessé válnak.
- Félig én is a faluban lakok, a vasárnapi ebéd kötelező, meg néha vigyázok a tesóimra is, így könnyen kiszúrják a dolgot. Szerintem néha jobban ellenőrizve vagyok és több szem figyel, mint a titkosszolgálatnál. Ez néha elég ciki, de jobb, ha féltenek, azt hiszem.
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 14. 23:26 Ugrás a poszthoz

Dávid

A feltételezésre, hogy valami nem stimmel a memóriájával elmosolyodik és kicsit megrázza a fejét. Ezt még senki sem feltételezte, de akkor lehet, hogy errefelé annyira nem divatos kézre írni. Ez is amolyan bevett szokás.
- Nincs baj vele, csak szavakat párosítok az emberekhez, így jobban megjegyzem az embereket. A memóriám tökéletes, főleg ha nem a tananyagot kell megjegyezni. Azt könnyebben visszaadom, hogy a tanár miben volt aznap vagy, hogy milyen színű volt az előttem ülő felsője.
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik az is, hogy amikor elolvassa a jegyzeteit, akkor az anyag is megvan már nagyjából. Igaz, hogy gyakorlati ember inkább, de szerencsére az elmélettel is csak ritkán gyűlik meg a baja, hiszen beszélni azt tud.
- Tényleg? Ennek örülök. Sokan furcsállják az önismeret fontosságát, pedig szerintem nagyon hasznos, ha az ember tényleg ki akarja ismerni a többieket, legalábbis nekem nagyon sokat segített akkor, amikor rá akartam venni valamire másokat, vagy csak érdekelt, hogy miként reagálhatnak egy adott esetben.
Arra, hogy nem csak egy, de két rokona is jelenleg a tanári kar tagja elneveti magát. Sokan nem fogják fel, hogy miről is beszél ilyenkor, pedig ez, ha azt vesszük ez egy érdekes pontja az életének, mivel hivatalosan egyik tanár sem áll rokonságba a másikkal és ő mégis összekapcsol kettőt, igaz csak papíron, hiszen a bájitalok ősz mestere csak papíron az apja, biológiailag semmi köze sincs hozzá.
- Megvan rá, jobban, mint a kastélyból bárkinek, de Lasch Geri is túlélte az apámat, szóval lehet, hogy azóta már megenyhült egy kicsit. Mondjuk az anyukám is jó hatással van rá egészen ilyenkor, de én azért megfontolnám a helyedben, hogy mibe iszok bele. Sosem tudhatod.
A vége persze már csak szivatás, nem gondolta komolyan, csak nem mérgezne meg egy diákot az apja, ahhoz azért nagyon el kéne, hogy boruljon az agya, erre pedig még nem látott példát. Az érzelmesebb ember kettejük közül akkor már az anyukája, aki nem tud hideg maradni semmilyen esetben sem.
- Persze, azért az is erős, amikor mindent figyelnek és megszabnak. Burokba kerülsz, ahonnan nincs kiút, ez azért elég necces lehet, főleg akkor, amikor már nincsenek veled, mert hát olyankor jobban üt a dolog.
Most már könnyebben néz fel a fiúra, hiszen itt van tőle nem messze, így jobban végiggondolja a szavait is és csak most esik le neki, hogy mit is szeretett volna azzal a mérges kérdéssel. Egy pillanatra lehunyja a szemét, majd kinyitva a fiú felé fordul megint.
- Érzelmileg kötődöm valakihez egy ideje. Nincs közöttünk semmi és nem is nagyon hiszem, hogy lesz, de mielőtt bárhova is elhívnál, ezt tudnod kell rólam. Ő eléggé fontos nekem és nem biztos, hogy tudnék mást elé helyezni. Részben emiatt is ért véget a korábbi kapcsolatom, mert rájöttem, hogy van bennem ez az érzés.
A másik fele meg a pletykahad, amiből egyre több van mostanság, és ami szintén nem tett jót a Gergővel való kapcsolatának.
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 18. 01:56 Ugrás a poszthoz

A vizsgaidőszak jó tanítómester arra, hogy egy bögre kávét alvásként értékelj. Cheesy
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 18. 02:04 Ugrás a poszthoz

Örülök, hogy nektek tetszik. Cheesy

Én sem vagyok zöld.  Angel

Többet kéne OFF csevegőznöm, ha itt embert faragnak a kezdeményekből. Cheesy
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 18. 02:11 Ugrás a poszthoz

Nem értem az iróniát a betűidben. Tongue

Hsz gyártás. o.o Én is éppen azzal szenvedek. Cheesy
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 18. 02:19 Ugrás a poszthoz

Szia hálótárs!

Nem adom a kávém o.o *Pálcát ránt*
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 18. 02:24 Ugrás a poszthoz

Igen, én még kicsi vagyok ahhoz, amit ő csinál. Cheesy

Őszintén szólva... meg, de te cuki vagy, hasonlítasz a kishúgomra, így nem bántalak. Cheesy

Ha lenne egy Crupotok milyen nevet adnátok neki?
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 18. 02:27 Ugrás a poszthoz

(Persze, hogy kérdezem, különben még a végén lebukok Cheesy )
Riri kikényszerítette, pedig adtam volna nyalókát neki, de aki a kávémra tör, az csak pálcát kaphat. :

Anna <3
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. május 18. 02:27
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 18. 02:30 Ugrás a poszthoz

*Végignéz a nyalókakínálaton*
Esetleg. Tessék, prücsök, Anna a hibás.
*Átnyújtja a kislánynak*

Koedukált lesz a háló a tusán?
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. május 18. 02:31
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 18. 02:38 Ugrás a poszthoz

Ez tetszik, a lábnyomos ötleted *-*

Akkor ez már nem árt Anna. Cheesy

Ha nem kell a nyalóka így jártál. Cheesy Álmodj azért szépeket <3

Nincs, a kép is azt mutatja. Cheesy Már tudom hol alszok, ha bejutok. Cheesy
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 18. 02:45 Ugrás a poszthoz

Gergő

Kicsit későn ért haza, de megígérte, hogy az új lakót - egy fél éves, az iskola kertjében talált Crupot,  - megsétáltatja, így egy gyors vacsorakészítést és átöltözést követően el is indult a kicsivel, aki láthatóan alig várta, hogy kiszabaduljon. Ezek szerint nem vette rá magát senki, hogy foglalkozzon vele. Mondjuk, ezen nem csodálkozik, hiszen a háztartás férfi tagjai nem éppen arról híresek, hogy örömmel kimozdulnak, az anyukája pedig mostanában folyton az iskolában van. Így amikor hazahozta a sérült állatot, akkor megkérte a családját, hogy segítsen, ez azonban láthatóan nem valósult meg. Kicsit bosszankodik emiatt, de sajnos nem tud mit tenni, csak annyit, hogy kicsit futva sétáltatja az állatot.
Amikor hazaért nem esett még, most azonban már rendesen szakad, és hideg is van, így a szürke pulcsija fölé felveszi a sárga esőkabátot. Esőkabátnak hívják, mert olyan az anyaga, de igazából csak arra nem jó, mivel kapucnit elfelejtettek tenni mellé. Amikor vették, a második anyukája mondta, hogy majd varázsol rá kapucnit, de elmaradt, első anyukája is ígérte, de abból sem lett semmi, így egy esernyőt is magához vett, majd felkészülve arra, hogy a futkározás miatt még jól meg is ázik elindult az eleven állattal.
A kis Crup szagot foghatott, hiszen egyenesen a falu vége felé vette az irányt, hogy Biancát megfuttatva a kísértetházba vesse bele magát. Magában hálát ad Merlinnek, hogy azt a fura mintázatú nadrágot vette fel, mert ezen tényleg nem látszik, ha mocskos lesz. A kísértetház előtt megpróbálta visszatartani a kutyit, de csak azt érte el vele, hogy a póráz lecsatolódott a nyakörvről, a kicsi pedig egyenesen felszaladt a lépcsőn, Geri után.
- Scipio! *
A lány pedig a kutya után indult, nem sejtve, hogy Gergőt találja majd fent. Egy pillanatra megtorpan, és igen, átfut az agyán, hogy inkább azt mondja, hogy elrabolták tőle a kutyát a gonosz cukorkatolvajok, de aztán erőt vesz magán és beljebb lép, szemügyre véve az ablaknál lévő párost.
- Elég ijesztő az új javasbácsi, és a tanárok is, ha az órájukon folyton kijársz a mosdóba.
Utal itt a vizes ruhákra, a mezítlábas, vizes hajú megjelenésre, amivel a fiú az ablakban ül. A könnyekre nem tesz megjegyzést, nem hülye, látja, hogy sírt, de ha nem akar róla beszélni nem fog, nem kell a felesleges feszkó, ha meg akar, akkor úgyis elmondja mindenféle egyéb nélkül.
- Se az apám, se Milan nincs otthon, anya fáradt, korán lefeküdt, migrén vagy mi, szerintem jobb lenne, ha meleg helyen lennél. Főztem vacsorát is, de mivel senki sem evett belőle, kellene valaki, aki segít eltakarítani.


Ruha
* Köszönjük Grósz Annának a névválasztást <3
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. május 18. 02:46
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 18. 02:48 Ugrás a poszthoz

Mert te egy kemény nőci vagy Annácska. Cheesy A hszembe is belevettelek. Cheesy

Hol van ez a tabló? Én is akarom látni *-*

Szegény Zója néni, állás nélkül marad és Serenből kell megélnie. Cheesy
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. május 18. 02:49
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 18. 02:56 Ugrás a poszthoz

Jobb, mint a kutyi. Cheesy Hétfő óta ápolok egy anyátlan kiscicát, és még neki se tudom, hogy mi legyen a neve, mert a tesóim ott tartanak, hogy "Dénes. És ha lány? Akkor is Dénes" és tekintve, hogy az előző cicánkat, aki lány volt tényleg Zoltánnak hívták nem kockáztatnék. Cheesy

Tényleg? Rémlik, hogy volt ott tabló, vagy amikor Földesy Krisivel vagy amikor a családommal császkáltam, de most így nem rémlik. o.o *Elszalad a facebookhoz*
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 18. 03:03 Ugrás a poszthoz

Marketingileg szerencsétlen? Na szép. Most sír a szakterületem (erős túlzás a szakterület, höh)

Nem ezt láttam, hanem Janusosokét (asszem), szerintem rossz oldalon voltam, de mindjárt szervezek egy pécsi talit, és amíg várakozom, meglesem. Cheesy
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 18. 03:09 Ugrás a poszthoz

Ennyit a kedves, cuki énedről. Cheesy

Szerintem egy felsőbb ember ott nyakazna le, a pestihez sem írtam oda, hogy Tömegkommunikáció vizsgám/Utolsó vizsgám megünneplése okán találkozzatok velem plíz. Cheesy

Én a pillangósba *-*

Mikor legyen? Nekem mondjuk június 1-je a szimpi. Cheesy
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 18. 03:14 Ugrás a poszthoz

Na remek, hajnalban elmegyek tanulni, aztán piknikezünk egyet. Cheesy Mindjárt írok ki hirdetményt. Cheesy

Anna, te nem jársz erre valamikor?

Ez a vizsgás édes volt. <3
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. május 18. 03:15
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 18. 03:19 Ugrás a poszthoz

Mindegyik jól hangzik *-*

alap amúgy, hogy hétfőtől 12 napon át tartó eső lesz. Cheesy
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 18. 03:28 Ugrás a poszthoz

Tessék jönni találkozóra. Cheesy Három főtől érvényes. Cheesy

Én hetente utazok annyit, ha számítjuk a Pesti közlekedést is. Cheesy

Nekem nem jobb, mert minden réteg nagyon csábítóan hangzik. >.<

Aham koponyeg.hu szerint. Örülök neki nagyon. >.<
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 18. 03:50 Ugrás a poszthoz

Örülök, hogy legalább szemezel vele. Cheesy

Simán, de szerintem Krisi jön harmadiknak, a húgom talán negyediknek, bár ő is szemez a pestivel, ami vicces lenne. Cheesy
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Bianca Charlotte Shanes összes hozzászólása (104 darab)

Oldalak: « 1 [2] 3 4 » Fel