31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek

Oldalak: « 1 [2] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 27. 10:00 | Link

Te
Nálad


Nem igazán érti, hogy most miről van szó. Általáosságban többször elhangzott már ilyen megjegyzés Bálint szájából, de ha Rora magára akarta húzni, a férfi behúzta a vészféket, így nem csoda hát, ha most nem vette túl komolyan az egyébként semleges megjegyzést. Mert nem tudott vele mi kezdeni. Ha örülne neki, akkor számon lenne kérve, de úgy tűnik ha szolidan áll a dologhoz, az is baj. Mikor Bálint ellép tőle, idegesen rágcsálni kezdi a száját, kezd hozzászokni, hogy nem tudnak normáis keretek között kommunikálni. Miért kell célozgatni? Soha nem fogja megérteni.
- Most mi a baj?
Nem tud kiigazodni rajta, az előbb még semmi baj nem volt. Nagyokat pislogva figyeli a férfit, aztán leesik neki. Pontosan ez az a kettősség, ami megrjíti. A férfi folyamatosan azt bizongatja, hogy ő nem szokott megállapodni, hogy neki nem kell senki maximum egy estére. Erre ost hirtelen minden megváltozik. Mégis honnan kellene tudnia? Nem lát a fejébe.
- Te rám gondoltál?
Értetlenül mutogat magára, és megkövülten figyeli. Ha volt is valami halvány remény, most elúszott. Nem tud mit kezdeni a folyamatos váltogatással.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 27. 10:00
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 27. 19:03 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

Tekintetét az égre emeli és számolja a másodperceket, amik addig telnek el, míg a nőnek leesik a dolog. Tudja, hogy kiszámíthatatlan, de nem is igazán szereti, ha az emberek minden lépését tudják előre. Mert ugyan ki lenne az, aki szereti az ilyent? Méregeti a nőt, nézi a mozdulatait, közben arra gondol, hogy ő is szívesen rágcsálná azokat az ajkakat. Majd úgy dönt megkegyelmez és nem hallgat tovább.
- Nem Auróra, a szemedbe nézek és közben a szekrényben bujkáló pucér nőhöz beszélek.
Egy pillanatra ellöki magát, hogy tegyen egy lépést felé, de aztán meggondolja magát, hátát újra neki veti a konyhapultnak és karba font kézzel méregeti a nőt.
- Miért olyan nehéz elhinned?
Nem fogja többször megismételni, hogy eddig bármit mondott a nőnek, azt komolyan gondolta. Eleget bizonygatta már ezt, ha még mindig nem képes hinni neki a másik, akkor feleslegesen nem töri magát. Még, hogy küzdelmet folytasson egy nőért, mikor csak füttyent egyet és bárkit megkaphat.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 27. 19:03
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 27. 19:22 | Link

Te
Nálad


Alig bírja megállni, hogy ne pillantson a szekrény felé. A féltékenység minden porcikáját felemészti, pedig nincs rá joga. Egy ilyen helyzetben ő csak egy lehet a sok közül, vagy legalábbos ezt diktálja az agya. Más az, amit hinni akar. Hogy ő tényleg más, és Bálint érez iránta valamit. Talán tényleg így van, de ez akkor is elég hirtelen jött, jelenleg nem tudja hová tenni ezeket a váltásokat. Egyik pillanatban még ő nyugszik bele a helyzetbe, aztán mire elfogadja, Bálint vált.
- Azért mert te saját magad mondtad azt, hogy nem vagy az a fajta. Lehet, hogy régen volt, de én emlkészem rá.
Legalább egy hónapja húzódik ez a huzavona, ha nem régebben. Felsóhajt, majd elindul a férfi felé, megáll előtte, de nem mer hozzáérni.
- Azóta ezt szeretném, mióta eljöttem a hotelból. De nem akarlak magamhoz láncolni, amíg neked nem az a legjobb...ha azt mondod, hogy tényleg azt szeretnéd...
Akkor ő természetesen belemegy, nagy kegyesen. Vagy legalábbis próbál normálisan lelkesedni az ötletért, nem úgy, mint egy óvodás.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 27. 19:23
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 27. 20:02 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

- Ha folyton kételkedsz abban, amit mondok, soha nem fogunk eljutni oda, hogy tényleg ezt akarjam.
Komolyan beszél. Nem kell neki más, csak játssza az agyát, mert ez az elvárt szerep tőle. Pedig ő már rég nem akar a szoknyák után futni és más nőket hajtani.  Viszont, ha ezt Auróra nem képes észrevenni, akkor fel is út, le is út. Inkább elengedi, minthogy szenvedjenek valamiben, amire nem képesek.
- Jó. Akkor ne láncolj. Csajozok melletted.
Többet nem fogja hangoztatni kit akar, csak viccel és még mielőtt a nő bármit reagálhatna, megelőzi.  Magához vonja a őt és egy heves csókba kényszeríti. Kezét közben a fenekére vezeti és finoman belemarkol, hogy fel tudja emelni. Elindul vele a hálószoba felé, az ágyra óvatosan lefekteti.
~

Egy csókot lehel a homlokára, majd  betakargatja, hagyja had aludjon ameddig csak akar. Csak akkor hagyja magára a nőt, amikor hallja halk szuszogását, ekkor elmegy lezuhanyozni, elpakolni a munkát, majd végül befekszik a nő mellé és átkarolva őt lassan ő is elszenderül.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 27. 20:03
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 27. 20:33 | Link

Te
Nálad


Későn kel. Általában nem szokott sokáig aludni, így furcsa is neki, hogy nem kelti fel senki. Hanna hiánya hirtelen hasít bele, még fel is szisszen. Bár nem ígérte meg neki, hogy hazamegy, a kislány tudta, hová megy és kifejezetten örült neki, de ez még bem jelenti azt, hogy ott kellett volna hagynis őt. Ettől függetlenül azonban nem bánta meg, hogy itt maradt. Igaz, veszekedtek, de a végeredmény mindkettőjük számára kedvező lett. Úgy néz ki elérte amit akart, úgyhogy mondhatni boldog. De nagyln fáradt. Lassan ül fel, körbepillant, de Bálintot sehol nem találja. A takarót maga köré csavarva félig a földön húzva lépdel ki a konyhába, bepillant és mikor meglátja a férfit, halványan elmosolyodik.
- Jó reggelt.
Besétál, utat tör magának a férfi ölébe, és úgy helyezkedik, hogy a nyakába tudja fúrni az arcát, még nincs teljesen ébren, kába a tegnap történtektől.
- Mit olvasunk?
Hangja még kissé reszelős, nem is néz oda, inkább becsukja a szemét, bántja a fény. Szüksége lenne egy kávéra, de arra sincs ereje, hogy felkeljen és csináljon magának egyet, na meg itt sokkal kényelmesebb.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 27. 20:34
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 27. 20:48 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

Reggel korán kel, Auróra még vígan szundikál mellette, ezért olyan halkan, amennyire csak lehet, kisurran a szobából. A konyhában nem sertepertél, csak egy kávét tesz fel, amivel leül az asztalhoz és a napi friss híreket szívja magába.
Tekintete lassan végigtáncol az érkező szőkeségen és egy mosoly ül ki az arcára. Még reggel, smink nélkül, kócosan is szép ez a nő, és kifejezetten tetszik neki, hogy az ő szobájából jött elő.
- Neked is.
Belecsókol a másik nyakába és átöleli, miközben még azért elolvassa az utolsó érdekes pontot is.
- Azt írják, hogy egy eseménydús éjszaka van mögötted.
Kaján vigyorral néz rá, kezét végig futtatja a hátán, szorosan és védelmezően öleli magához.  Ismét elfogja az az érzés, hogy ő bizony hozzá tudna szokni mindahhoz, ami Aurórával jár. Előtte napi rendszerességgel járt bulizni, nem látott a jövőjében olyan személyt, aki miatt ezt félretenné. Aztán egyszer csak hopp, jött a két szőke hölgyemény és az addigi világa teljesen felfordult.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 27. 20:48
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 27. 21:02 | Link

Te
Nálad


Miközben próbál pihenni, szabad kezét a férfi mellkasán pihenteti, s hogy ne aludjon el, szórakozottan köröz rajta a mutatóujjával. Nem igazán van még jelenleg képben, akár itt is el tudna aludni, ha Bálint elég türelmes lenne hozzá. Pedig ma hosszú napja lesz, de valahogy nem akarja elkezdeni. Pedig játszhatná most a tökéletes barátnőt, süthetne reggelit, körbe udvarolhatná a férfit, de inkább a lustálkodást választja, gondolván, annak is megvan a varázsa, számára legalábbis.
- Az újság is a tiétek?
Kelletlenül nyög fel, igyekszik nem morgós lenni, de mivel a hangja még túl rekedt, nem sikerül maradéktalanul. Nem cikizésből, vagy piszkálásból jegyzi meg, kötekedni sincs kedve, egyszerűen csak túlságosan zavarban van attól, hogy erről beszélnie kell, ezért inkább tereli a témát. Kora reggeli poénnak szája, reméli, Bálint is így fogja fel, mert egy újabb vitához még nem elég éber.
- Menned kell ma dolgozni?
Tudja a választ, hát persze, hogy kell. De azért reménykedik, hogy egy kicsit még együtt tudnak lenni, mielőtt a nap kezdetét veszi, úgy igazán.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 27. 21:05
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.

Drávecz Bálint
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 172
Összes hsz: 720
Írta: 2017. március 27. 21:11 | Link

A  NŐ
 Végre nálam

Halkan felnevet a kérdés hallatán és egy apró csókot lehet a homlokára.
- Nem utazunk az újságok világában.
Még. Volt már róla szó, tulajdonképpen az ő ötlete volt, éppen ezért nem következett még be. Az apja semmi áron nem ismerné be, hogy milyen jó ötlettel állt elő. Pár hónap múlva kis csavarral majd beállítja a sajátjaként, akkor pedig isteníteni kell.
- Sajnos igen. Túl jó munkaerőnek bizonyultam az elmúlt hetekben. Ez a te hibád.
Elmosolyodik, szabad kezével szájához emeli a kávés csészéjét, majd megissza az italt.
- Addig maradsz itt, amíg csak szeretnél.
Feltessékeli a nőt, hogy fel tudjon állni és az ajtó melletti asztalkához sétál. Kivesz egy kulcsot, majd Auróra elé teszi le az étkező asztalra.
- Ezt tedd el. Akkor jársz ki be ebben a lakásban, amikor csak akarsz. Viszont ha nem szeretnél, akkor ad le a portásnak.
Úgy beszél, mintha egy tárgyaláson lenne. Hangja magabiztos, nemleges választ nem fogad el. Vágyakozva nézi a nőt, képtelen anélkül elmenni, hogy ne érezhetné közelebb. Odalép hozzá és könnyedén felületeti a konyhapultra.
- Enélkül nem indulatok el...
Belesuttogja a szavakat az ajkaiba és ad neki egy csókot.
Utoljára módosította:Drávecz Bálint, 2017. március 27. 21:16
Hozzászólásai ebben a témában
Egressy Auróra
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 177
Összes hsz: 612
Írta: 2017. március 27. 21:41 | Link

Te
Nálad


Legalább még saját lapjuk nincs, remek. Ez azért megjegyzi, meg azt is, hogyha legközelebb számítógép közelben lesz, akkor nézzen utána a családnak, hogy legalább valamit megtudjon Bálintról és a családjáról. A pletykákra úgy döntött innentől kezdve nem ad, a tények érdkelik, semmi mocsok és kitaláció.
- Ouh.
Szomorú fejet vág, miközben összébb szorítja magán a takarót és felkel. Nem tudja megállni, hogy ne nézze meg Bálintot alaposan, az öltöny, az ing...tökéletesen áll neki. Ezért már bőven megérte felkelni.
- Hm...azt hiszem megtartom.
Felrakja a konyhapultra, miközben önt magának egy adag kávét. Végre. Eljut odáig, hogy lelket és egy kis koffeint öntsön magába. Nem szeretne sokáig itt maradni, egyelőre még idegen neki a környezet és végül is nem lakik itt, hiába van kulcsa a lakáshoz. Lassan neki is mennie kellene a dolgára, egy ilyen hatalmas üres lakásban úgyis csak unatkozna.
A bögre kicsúszik a kezéből, csörömplöve törik össze a padlón, mire észbekap, már a pultra van ültetve. Annyi lélekjelenltéte még van, hogy a karjait átvesse a férfi vállain. Meglepődve nevet fel, majd csókol neki vissza. Ez a végszó, ideje lesz menni. Egy hosszabb búcsú után ezt mindketten meg is teszik.
Utoljára módosította:Egressy Auróra, 2017. március 27. 21:41
Hozzászólásai ebben a témában


Birinin seninle bi problemi varsa, unutma ki, o onun problemi, senin degil.


Oldalak: « 1 [2] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek