28. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma! ✴
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Závodi Soma összes hozzászólása (41 darab)

Oldalak: [1] 2 » Le
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 23. 18:42 Ugrás a poszthozTudtam jól, hogy nem lesz elég időm arra, hogy felkeveredjek Pestre és megrohamozzam valamelyik játékboltot, így kénytelen voltam lemenni a faluba, hogy nézzek a húgomnak valamit Karácsonyra. Persze a Jézuska is hoz neki valamit, de nem lett volna pofám úgy hazaállítani, hogy nem viszek a csöppnek egy kis cukiságot, amivel mosolyt csalhatok az arcára, ha már az apám nem képes erre. Le mertem volna fogadni, hogy most is inkább az új nőjét furikázza, mint sem hogy végre felnőjön, és helyrehozza mindazt, amit nálam elb*szott.
A túrához kicsit benéztem az időt, ugyanis veszett hideg volt odakint, én meg pechemre a sapkámat a szobámban felejtettem. Maradt hát a kabát, ami valamelyest melegített, meg a pulcsim kapucnija, amit a fejembe húztam, míg a sátrak közt sétálgattam.
- Ez mennyi ez a...összerakható izé?- némi fintorral nézegettem a kezem ügyébe akadt fajátékot, miközben az eladótól érdeklődtem. Ő persze benyögött valami borsos árat, ettől máris úgy dobtam vissza a cuccot a tartóba, mintha forró lávaként égette volna a tenyerem. Pedig szimplán csak nem akartam ennyi pénzt elszórni valami hülyeségre. Meg is ráztam a fejem, s némi csalódottsággal lépdeltem tovább, amikor kiszúrtam Dana-t az egyik csecsebecse sátor előtt bámészkodni. Még hogy nem szereti minden csaj az ilyen kis vackokat..baromság.
Kihúzva fejemből a kapucnit, odalépkedtem a prefilány mögé, majd közelebb hajoltam hozzá és a fülébe súgtam.
- Hm, úgy látom, valaki tilosban jár - idéztem vissza a szavait, melyek korábbi találkozásunkkor hagyták el a száját. Közben tekintetemmel magam is végig pásztáztam a sok csicsás, használhatatlan cuccot. Közöttük persze akadt egy-két kézzel készített ékszer is, fából, kőből, meg ki tudja, hogy miből. Ha Dana nem ijedt meg a váratlan suttogásomtól, akkor egy mosolyt is eleresztettem irányába.
- Szeretném, ha a kis titkunk továbbra is titok maradna, szóval...elfogadsz egy forralt bort?- nem akartam neki puncsolni, sőt, az sem érdekelt volna, ha elmondja másoknak, mit tettem. Sokkal inkább a jófejségét akartam meghálálni egy jóízű, fűszeres borral.
Utoljára módosította:Závodi Soma, 2019. december 23. 18:50
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 23. 19:56 Ugrás a poszthoz

Dana


Nem lepett meg, hogy a röpke ijedelmét követően már örült nekem, hisz emlékeim szerint egész jót beszélgettünk, s közben azért neki sem esett nehezére slukkolni a cigarettámból. Ahogy felém fordult, végig futtattam pillantásomat rajta, ez kékes kombó is jól állt neki, bár az is igaz, hogy legutóbb a félhomályban nem igazán láttam, milyen színű ruha volt rajta.
- Én? Kinézed belőlem, hogy megvesztegetnélek? - visszakérdeztem egy szemtelen mosollyal, majd nevetve bólintottam, s mellé léptem, hogy ezzel szabad utat engedjek a látványnak, ami a vásárt illeti.
- Dede, vásárolni.Valami ajándékot keresek a húgomnak, de eddig csak gagyi sz*rokat találtam, meg drága minden. Meg nem is nagyon tudom, hogy minek örülne egy kislány, szóval tanácstalan vagyok, hogy mit vegyek neki - berögződött mozdulattal a tarkómhoz nyúltam, s kicsit megmasszíroztam, ez általában mindig így történt, ha tanácstalan voltam, ebben a helyzetben ez pedig abszolút illett rám. Fogalmam sem volt arról, hogy mivel lepjem meg Jankát.  
- Te Dana...- most hogy beszélgettünk, egy pillanatra megtorpantam, és a lányra néztem. - Te lány vagy, segíthetnél nekem, hogy mégis mit vegyek a kiscsajnak. Öt éves, hat lesz nemsokára, szóval tudod, valami olyan cucc kéne, ami nem robban fel, és nem fegyver. Ha nekem kéne választanom, kisautót vennék, de gondolom, hogy az nem lenne jó választás - tényleg hasznát vettem volna a prefis lány tanácsainak, közben nem feledtem ám, hogy meghívtam, így bólintva lépdeltem mellette a forralt bort kínáló stand felé.
Szemből jött egy fickó, én már láttam, hogy ez nem fog elférni mellettünk, de mielőtt még arrébb húzhattam volna Danát, a csávó neki sétált. Persze Dana azonnal felhúzta magát, ami érthető is, magam is a faszi után pillantottam, de szerencséjére már távol járt, meg amúgy sem érte meg a balhét egy ilyen alak.
- Az, de ne foglalkozz vele, valószínűleg ritkán van ilyen szerencséje, hogy ilyen csajhoz dörgölje a vállát - nevetve csitítottam a navinést, szavaimban némi bók is megbújt, mert miért is ne.
- Szóval szavad ne feledd, de akkor forralt bor. Bízd rám a választást, mert én tudom, hogy mi kell neked. Oké?- még a tenyeremet is a magasba emeltem, hogy stoppot mutassak neki, azután fordultam a középkorú, hasas fickóhoz, aki a kondér mellett ácsorogva pödörte a bajúszát.
- Helló, hm...- sietve pillantottam körbe a cetliken, végül a vörösáfonyáson akadt meg a tekintetem. - Ebből kérünk, kettőt. Hidd el, ez olyan ízorgia, hogy oda és vissza leszel tőle - utóbbit már a lánynak mondtam, majd a zsebembe nyúltam, előkotortam a kívánt összeget, s a pasas markába nyomtam.
- Egészségünkre! - emeltem koccintásra a poharam, majd kortyoltam a gőzölgő italból.
- Na, mit szólsz? Egyébként, te melyiket választottad volna?- elnyomni nem akartam őt, meg azért érdekelt az ízlésvilága is.
Utoljára módosította:Závodi Soma, 2019. december 23. 20:00
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 23. 20:10 Ugrás a poszthoz

Szép estét! *beköszön már*  Cheesy
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 23. 21:43 Ugrás a poszthoz

Dana


Szerencsés voltam, hogy belefutottam a lányba, mert nekem eszembe sem jutottak volna azok a játékok, amiket ő sorolt. Igazából gyerekkoromban nem kaptam túl sok játékot, mert nem éltünk nagy lábon, meg amúgy is minden ünnep csak a veszekedésekről szólt. Persze, azért akadt egy-két cucc, amivel jól elvoltam, például lego, amivel imádtam játszani, meg kisautók, és egy katonai fegyvermás. Szóval ha épp nem garázst építettem a kocsiknak, akkor egész biztos, hogy kommandóst játszottam, aki laposan kúszott át a konyhaasztal és a kanapé között. Ezek nem kifejezetten minősültek csajos játékoknak, talán emiatt is lepődtem meg, amikor Dana elárulta, hogy ő mivel játszott kiskorában.
- Micsoda? Dana Straw Berry inkább autós volt? Háát, meg nem mondtam volna - jegyeztem meg nevetve, majd hozzátettem.
- Akkor te biztosan élveznéd, ha ráülhetnél a motoromra. - vigyorogva dobtam be a témát, mert általában a csajok egyébként szerették a motoromat, bár ez nem egy Harley Davidson volt, s nem is egy fullos sportmotor. Talán ha tudta volna, hogy egy szimpla, felújított Simpsonról fecserészek, akkor képen röhög.
- Na ez a plüss dolog jól hangzik, imádja a kisállatokat, lehet hogy veszek neki valami ilyet. Meg egy puzzle-t, nem árt, ha a szépsége mellett ráragad egy kis gondolkodás is - nevetve jegyeztem meg, bár ez talán rossz poén volt a részemről. Nem néztem le a nőket, csak úgy általános tapasztalatom az volt a lányokról, hogy jobban érdekelte őket az, hogy hogyan néznek ki, mint sem az, hogy megértsenek egy összetett mondatot. Vagy kettőt.
- Mert te ilyen pofozkodós vagy? Hűha, megnéztem volna, ahogy lebunyózod - azért ezt sem gondoltam volna a prefilányról, hogy neki ment volna ennek a fickónak, mert azért dupla akkora volt, mint ő. Szerencsére a balhé elmaradt, s helyette jöhetett a finom, gőzölgő forralt bor, ami már épp kapóra jött, mert lassan lefagyott mind a két fülem így sapka nélkül.  
- Mindenben ilyen határozott vagyok - mindezt teljes komolysággal mondtam, ahogy kékjeibe fúrtam a pillantásomat, de aztán ellágyultak a vonásaim és visszamosolyogtam.
- Az, én nem is lennék képes egész nap forralt bort főzni, inni már annál inkább - nevetve próbáltam jobb hangulatot teremteni, mert a savanyú képű fickó valóban lehangoló volt. Sajnálhattam volna, de épp elég szívás volt az élet ahhoz, hogy azon agyaljak, vajon miért vágott ennyire bárgyú pofát.
- Nem csak finom, de ereje is van, érzem minden tagomban, hogy felmelegít. Pont jó, már kezdtem szétfagyni - jegyeztem meg egy mosollyal, és némi fújkálás után újra, többször is kortyoltam az áfonyás ízvilágból.
- A klasszikust én is szeretem, a gyömbért azt inkább teában. De itt van narancsos-fahéjas is, próbáljuk ki azt is! - még mielőtt szólhatott, máris intettem a fickónak, hogy kérünk két pohárral a narancsosból, s egyúttal fizettem is az italt. Ha már forralt borozunk, kóstoljunk meg mindent. - Egyébként, hogyhogy így egyedül kóricáltál idelent? Lassan már kezd sötétedni, az ilyen vásárokban meg elég sok a tolvaj - tettem hozzá, miközben a közelünkben leparkolt a rénszarvasszán, s úgy tűnt, hogy épp visszahozott két fiatalt, akik láthatóan élvezték a kis szánkózást.
- Te kipróbálnád? - pillantásommal a szán felé böktem.
  
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 23. 22:42 Ugrás a poszthoz

Dana


- Aha, totál annak tűnsz. Szőke vagy, meg olyan...mint egy Barbie - vigyorogtam rá, tetszett benne az, hogy ennyire lazán és közvetlenül viselkedett, nem pedig úgy, mint aki karót nyelt és azt sem tudja, hogy éppen merre jár. Sokkal jobban csíptem az olyan csajokat, akikkel volt közös témám, mert a sminkelésről nem sokat tudtam volna vele társalogni, a motorokról viszont annál inkább. Örültem is, mikor kiderült, hogy szereti az adrenalint, így feltehetően a száguldással sem volt problémája.
- Tök jó, vezettél is már motort, vagy csak utas voltál eddig?- ez a téma tényleg érdekelt, így kíváncsian tettem fel a kérdésemet, mielőtt még további ötleteket kaptam volna arra, hogy mit vegyek a húgomnak.
A nap közben kezdett lemenni, addigra azonban már túl voltunk az első forralt borunkon, s következhetett a másik. A narancsosból is vettem két pohárral, majd újra koccintottam Danával.
- Azt mondjuk már sejtem, hogy nem vagy szívbajos forma, de azért egyedül mégis unalmas. Mondjuk...én is szeretek egyedül császkálni - cinkos mosoly kíséretében utaltam ezzel a dohányos estére, amiért még büntetést is kaphattam volna, bár mestertanoncként ez a helyzet talán nem fenyegetett.
- Csirió! - összekoccintottam bögrémet az övével, majd nagyot kortyoltam a narancsos borból, mely kellemes ízű volt, bár egész más volt, mint a korábbi áfonyás. Nálam még mindig az volt a nyerő, viszont erre sem tudtam volna rosszat mondani, sőt. Kifejezetten illett a karácsonyi hangulathoz. Még a hó is hullott közepes pelyhekben, a hangulatvilágítások és díszek, s a levegőben kavargó illatok pedig csak még jobban elhozták a karácsony hangulatát. Alapból nem voltam oda ezért az ünnepért, de így társaságban egész jól telt a hangulat.
- Akkor viszont gyerünk, próbáljuk ki, úgy sem ültem még rénszarvas húzta szánon - nevetve tettem újabb javaslatot, majd nem túl erősen, de megragadtam a kezét, s ha nem tiltakozott, húztam a szán felé, ami már készen állt egy újabb menetre.
- Csak tessék, utánad - előre engedtem, s ha beszállt, akkor utána én is helyet foglaltam, ügyelve arra, hogy a balomban tartott bögréből ne ömöljön ki a forralt bor.
- Kicsit azért szűkös a hely - jegyeztem meg nevetve, hisz tényleg össze kellett húzódnunk az ülésen ahhoz, hogy mind a ketten elférjünk. Nem tudtam, hogy működik ez a szános dolog, azt hittem, hogy majd a tulaj elénk ül és vezeti a szánt, a szarvasok azonban tudták a dolgukat, mert sofőr nélkül indultak meg velünk, hogy tegyünk egy kört a vásár környékén.
- Wow, ez jobb, mint a korizás - utaltam nevetre a közeli pályán épp egymásba csúszó fiatalokra, akik nem tudták elkerülni a koccanást.
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 23. 23:15 Ugrás a poszthoz

Dana


Ami azt illeti, rám fért már a társaság, mert az elmúlt időszakban elég sok gond zuhant a nyakamba, s volt néhány kemény hónap mögöttem, amikor még csak hallani sem akartam másokról. S bár még mindig gyakorta voltak olyan napjaim, amikor nem volt hangulatom az emberekhez, ez a nap kivételesen elég jól alakult, s szerencsére Dana társasága egy kicsit kiverte a fejemből a családi problémákat. Jó volt már csak úgy dumálni mindenféléről, anélkül, hogy a nyűg, s a gond lenne a középpontban. Valószínűleg ez lehetett az oka annak, hogy jó kedvem volt, na meg persze a prefi kisasszony társasága sem volt unalmas.
- Örülök, hogy ízlik, akkor viszont hozd magaddal, mert utazunk! - lehet, hogy túlzásba vittem azt, hogy váratlan helyzetekbe sodortam Danát, de egyszer élünk, és miért ne ülnénk fel arra a szánra, ha van egy ilyen lehetőség? Lehet, hogy jövőre nem is fog hó esni, ezt az alkalmat meg nem akartam elszalasztani. Szóval, talán érezhette, hogy egy kicsit irányító típus vagyok, bár eszem ágában sem volt olyasmit erőltetni rá, amihez ne lett volna kedve. Szerencsére azonban úgy tűnt, hogy egyáltalán nincs ellenvetése sem a forralt borozás ellen, sem pedig a rénszarvasok húzta szán ellen.
- Ne köszönd, azért ültettelek be előbb, hogy megnézzem, nem-e törik el a szán, ha ráül valaki - vigyorogva feleltem, nem tahó akartam lenni, inkább csak szemtelen poénkodás volt részemről, s miután beültem mellé, még vállon is löktem a vállammal.
- Szóval mi rosszak lennénk? - fel-le emelgettem a szemöldököm, miközben cinkosan néztem össze vele, közben elindult velünk a szán, s hirtelen meg kellett kapaszkodnom, hogy ne essek oldalra.
- Egyszer már kipróbáltam, de katasztrofális voltam a pályán, össze is törtem a képemet. Látod itt ezt a vágást? - ha figyelt, a karácsony fényeiben megláthatta az államon azt az apró, halovány kis heget, ami az egykori balesetre emlékeztetett. Szerencsére annyira kis heg volt, hogy tényleg alapos vizsgálódás kellett ahhoz, hogy valaki ezt meglássa.
- Várj csak, itt - ha engedte, megfogtam egyik kezét, és az arcomhoz vezettem, hogy odavezessem ujját, ahol láthatja a forradást.
- Amúgy összvissz ennyi a harci hegem, meg van még egy a térdemen, az motorozás miatt van. Nagyot estem. Na és veled mi a helyzet? Van rajtad sérülés, vagy heg? - kíváncsi mosollyal tettem fel a kérdést, közben ittam még a boromból, mielőtt még kilötykölném a szánkózás közben.
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 23. 23:57 Ugrás a poszthoz

Dana

- Az hát - röhögtem fel, majd folytattam - egyébként meg bírom, hogy érted a poént és nem fújod fel magad rajta, mint egy pulyka. Egyszer randiztam egy csajjal, beszóltam neki valami hasonlót, erre tudod mit csinált? Elkezdett hisztizni, hogy mit képzelek magamról, majd a fejemre öntötte az uborka salátát és faképnél hagyott. Igen, azt hiszem uborka salátát ettem a húshoz - ezen egy picit el kellett gondolkodnom, bár már a csaj nevére sem emlékeztem. A röpke kis gondolatfoszlányok után azonban sikerült visszakanyarodnunk a korcsolya témához, ami a tél egyik velejárója volt, s bár külső szemlélődőként még azt mondtam volna, hogy egész jó dolog, a tapasztalataim nem vittek volna újra jégre, legalábbis nem úgy, mint legutóbb.
- Ne-ne, nem akarom elvenni a kedved ettől, azért mert én pofára estem, attól neked még lehet, hogy jól menne. Igazából én voltam a hülye, mert nagy vagányan azt gondoltam, hogy a kori az olyan, mintha bakancsban lépdelnék a jégen, nem igazán volt bennem félelemérzet, csak úgy nekiiramodtam, meg túl nagy lendületet vettem fel, és beleszálltam a kordonba. Szóval lehet, hogy ha te normálisan használnád, akkor nem lenne probléma. Meg ki tudja, talán egyszer még újra ráveszem magam, hogy jégre álljak - nevetve próbáltam visszahozni a kedvét, mert nem én akartam az lenni, aki lebeszéli őt valami olyasmiről, amit még ki sem próbált.
- Áh ugyan, mindig kellenek ilyen harci hegek, állítólag szexi - vigyorogtam a lányra, miközben tudat alatt talán valamiféle megerősítést vártam, hisz még mindig jobban esik, ha megdicsérnek egy karcolás ellenére is, mint hogy azt mondják, onnantól fogva már értéktelen tojás vagy.
- Oldalt? Hű..- kíváncsi érdeklődéssel figyeltem, amint megmutatta az oldalán húzódó sérülést. Nem tűnt vészesnek, s ha nem hívta volna fel rá a figyelmem, akkor talán észre sem vettem volna azt a kis karcolást.
- Mivel mindkettőnknek van már hege, azt mondom, hogy erre igyunk! - megint csak összekoccintottam a poharamat Danáéval, s az utolsó cseppig kiittam a bögréből az italt, ami már nem csak hogy melegített, de kezdte megdobni a hangulatomat is, ami már az arcomon is látszott. Nem voltam berúgva, inkább csak elkezdett dolgozni az alkohol a szervezetemben, minek köszönhetően a mosolyom is kiszélesedett.
- Mit szólnál, ha megkóstolnánk a másik standnál lévő borokat is, hm? - kíváncsi mosollyal pillantottam rá.
Utoljára módosította:Závodi Soma, 2019. december 23. 23:58
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 25. 00:05 Ugrás a poszthoz

Dana


- Nem, utólag már magam is rájöttem, de hát elsőre még nem jött le róla az, hogy nem érti a poént - mosolyogva meséltem el a lánynak a történetet, egyáltalán nem tartottam cikinek, sőt valamiért úgy éreztem, hogy megért majd. Nem tűnt egy buta lánynak, már az eddigi beszélgetéseink alapján is ez jött le, szóval nem féltem attól, hogy majd csalódást okoz.
- Hát ja, de azért vannak, akiket ki lehet ismerni már egy-két tali után is-rávigyorogtam, mintha csak rá utalnék. Végül is, egyelőre azt hiszem, elég sok minden kiderült róla, bár ki tudja, lehet hogy talán még neki is volt egy titkos oldala.
A koritól tényleg nem akartam elvenni a kedvét, ezért próbáltam meggyőzni, hogy talán mégis megpróbálhatná. Az más kérdés, hogy nekem kellene-e még szórakoznom a jégen, de a kérdése elgondolkodtatott, s némi hümmögés, meg álldörgölés után végül mégis csak jó ötletnek tartottam.
- Végül is, miért ne, legfeljebb bukom még egyet! Kipróbálhatjuk - beleegyezve emeltem poharam újra, s jókedvűen fogyasztottam el a narancsos forraltbor utolsó cseppjeit is. Szinte már hiányzott, hogy nincs több, emiatt is gondoltam úgy, hogy jó lenne, ha után töltenénk. Ezt finoman jeleztem is a lánynak, meg persze a szarvasoknak, akik még tettek velünk egy tiszteletkört, s alaposan szemügyre vehettük a vásárt, és annak környékét. Végül aztán, csak belassult a szán, épp jókor, mert jött a forraltbor time.
- Szerintem is klassz volt - jegyeztem meg egy játékos mosollyal, miközben tekintetem a kékjeibe fúrtam. Egész helyes csaj volt, sokkal jobb volt vele elütni az időt, mint hogy a szobatársam sznob dumáját hallgassam arról, hogy milyen szerinte a jó karácsony, meg náluk hogyan telik egy díszvacsora.
- Na gyere, igyunk most abból a gyömbéres cuccból - kezemet nyújtottam felé, hogy kisegítsem a szánból, s azért , ha kiszállt, hátulról azért lecsekkoltam magamnak, mert legutóbb a kastélyban erre nem adódott lehetőségem.
- Szóval bírod a száguldást, meg pofozkodsz is...hogy állsz a bírkózással?-kérdeztem szemtelen vigyorral, bár inkább csak vicceskedtem, míg elértünk a standhoz, ahol ki is kértem a két italt. Ennél a standnál annyi volt a különbség, hogy itt nagyobb bögrébe adták az italt, és már a levegőben lehetett érezni az alkoholos egyveleg illatát.
- Egs! Amúgy...én ettől lehet fejre fogok állni, nem szoktam ennyit piálni - jegyeztem meg egy vigyorral, tényleg nem volt rám jellemző, hogy alkoholt fogyasszak.
- Kérsz egy szálat?- A zsebemből közben előhúztam egy szál cigit, amit meg is gyújtottam, majd a szám sarkába illesztettem, hacsak Dana nem csapott le rá.
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 25. 00:42 Ugrás a poszthoz

Dana


- Szeretnéd, ha szeretném? - kérdeztem vissza sejtelmes vigyorral, így akár többféleképpen is értelmezhette a szavaimat. Közben a gőzölgő ital is megérkezett, immár a harmadik adag, s hogy most se maradjon el a koccintás, odaböktem a bögre szélét Danáéhoz, míg fel nem csendült a porcelán hangja. Igaz, még így sem tudta uralni a közeli koripályáról érkező hangos ricsajt.
- Ezzel egyetértek, ha jól esik, az a lényeg. Meg spontán jött dolog, mert amúgy, ha ez előre lett volna betervezve, nem is biztos, hogy ilyen jól esne - mosolyogva kortyoltam a borból, melynek fűszeres íze átjárta az ízlelőbimbóimat. Tulajdonképp már nem is tudtam eldönteni, hogy melyik ízlett úgy igazán, mert most már sokkal inkább a bor dominált az ereimben.
- Meg ám - vigyorogva átengedtem neki a szálat, hogy nyugodtan slukkoljon belőle kedvére, közben figyeltem, hogyan bánik azzal a füstölgő cigarettával, amit kecses ujjai közt tartogatott.
- Tudod, hogy még mi esne nagyon jól? - egészen közel hajoltam hozzá, már-már félre is érthette a helyzetet, ám ekkor mosolyogva loptam ki ujjai közül a cigarettát, hogy visszabitorolva azt, nagyot szívjak belőle, s oldalra fújva a füstöt, szemügyre vehessem a pillantását.
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 25. 01:09 Ugrás a poszthoz

Dana

- Éppenséggel valami egész másra gondoltam - egy pofátlan vigyor terült el az arcomon, de azért a korcsolyázás sem volt rossz opció, ha szórakozásról volt szó. Szerencsére Dana egyáltalán nem volt egy hisztis királylány, egész jól viselte a beszólásaimat, s ami leginkább meglepett, hogy a korához képest tök normálisan el lehetett vele beszélgetni, de ha lazult a társalgás, ahhoz is könnyen alkalmazkodott.
- Na mi? - vigyorogtam vissza rá, s tetszett, hogy benne volt a kis játékban. Az elmúlt időszakban túl sok gond ült meg a vállamon, nem is igazán adódott alkalmam arra, hogy lazuljak, vagy csajozzak, így ez a véletlen találkozás egészen feldobta az estémet, s kár lett volna tagadnom, hogy imponált a közelségével.  
- Adhatok, de mit kapok cserébe? - kíváncsian emeltem meg a szemöldököm, közben odatartottam a cigarettát, hogy beleszívjon, ha jól esik neki, majd koccintás után kiittam a bögrémből a bort, s még szívtam egyet a cigiből, mielőtt az teljesen a végéig égett.


Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 25. 01:47 Ugrás a poszthoz

Dana


- Igen, pont arra gondoltam, hogy milyen jó lenne, ha nem bunyóznál le - nevetve ráztam meg a fejem, természetesen nem ez futott át a gondolataim közt, sokkal inkább más gondolatok foglalkoztattak vele kapcsolatban. A borom közben kifogyott, azt hiszem, hogy az ital is a fejembe szállt, s ez talán már a viselkedésemből is érződött. Csak úgy nem szoktam lerohanni senkit, de ennyi forralt bor után már elég nehéz volt megállni, hogy ne flörtöljön az ember fia egy ilyen csinos lánnyal.
- Ó, még egyet? Ejha...a végén még leiszol a lábamról - nevetve csóváltam meg a fejem, de nem volt ellenemre, hogy meghívott, miért is ne kóstoljuk már végig az összes fajtát, ha úgyis karácsonyi vásár van?
- Köszi, nahát, ebben még egész szegfűszeg is van - az elém tolt pohár tartalmát fürkésztem, és egy széles vigyor is elterült az ajkamon, majd a már jól bevált szokás szerint koccintottam vele, mert miért ne, s úgy kortyoltam azt a bort, mintha szomjaznék. Ez persze meg is tette a hatását, s a már amúgy is jó kedvemet csak még inkább megdobta.
- Na jó, köszi, hogy meghívtál, mára mentem - úgy köszöntem el, mintha tényleg távoznék, s már fel is álltam, de aztán a kezemet nyújtottam felé.
- Csak szivatlak, gondoltam hogy kipróbálhatnánk azt a korit - vigyorogva invitáltam, miközben jobbommal még felkaptam a bögrémet, hogy sietve kiigyam belőle a maradékot, amit nem szívesen hagytam volna kihűlni az asztalon. Reméltem, hogy Dana is így tesz, s ha aztán elfogadta a kezem, akkor felhúztam a padról, hogy megindulhassunk a koripálya felé.
-De ha megint összetöröm a képemet, akkor az a te lelkeden fog száradni-böktem rá mutatóujjammal nevetve, s éreztem magamon, hogy a bor a fejembe szállt.


Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 27. 10:51 Ugrás a poszthoz

Dana
Előzmény-Karácsonyi vásár


- Az vagyok, de úgy látom, ezt szereted - szemtelenül vigyorogtam rá, majd csak ezután fogyasztottam el a maradék bort, hogy nehogy kárba vesszen egyetlen csepp is abból a finomságból, ami nem csak, hogy bódított, de kellően átmelegítette minden tagomat. Már nem fáztam, sőt inkább melegem volt, és mehetnékem. Nem tudtam volna tovább ücsörögni, mindenképp akartam csinálni valamit, s mivel közel volt a koripálya, megjött hozzá annyira az önbizalmam, hogy a korábbi nagy esésem ellenére most újra a jégre álljak.
- Nagyon helyes! Ha összetöröm magam, akkor te viszel kórházba, te igazítod a párnámat, sütsz nekem palacsintát, és szórakoztatsz. - újra szemtelen mosoly futott a szám szegletébe, majd viccesen belé karoltam, hogy úgy húzzam a koripálya felé, ami szinte csak egy karnyújtásnyira helyezkedett el tőlünk.
A pályánál szerencsére lehetett kölcsönözni korit, a kérdés már csak az volt, hogy az én lábméretemre lesz-e alkalmas cipő. Mint később kiderült, ezzel nem volt gond, fiúméretben is volt választék, el is kaptam a fekete színűt, majd letelepedtem Dana mellé, hogy magam is felvegyem a korcsolyát.
- Résen? Miért, mire készülsz?- sejtelmes vigyorral néztem rá, nem tudtam, hogy pontosan mire gondol.
- Egy újabb slukkot? Prefi kisasszony, ezért azt hiszem, meg kell majd büntetnem - nevetve azért adtam neki a cigimből, bár már a végét járta, így ha Dana szívott belőle, még egy utolsót én is beleslukkoltam, s azt követően gondosan elnyomtam a csikket az arra kihelyezett tartóban.
- Na...akkor kezdjünk is neki - mivel ő még egyáltalán nem korizott, csak nem lökhettem a jégre, hogy ő legyen az első, nekem kellett mennem. Próbáltam is legyűrni magamban a korábbi kellemetlen emléket, meg nem akartam anyámasszony katonájának se tűnni a csaj előtt, így neki is iramodtam. A bornak hála talán egy kicsit nagyobb lendülettel léptem rá a jégre, így máris fellépett nálam az egyensúly zavar, lábaim ide-oda csúszkáltak, s nem kérdés, hogy egy pillanatra benne volt a pakliban, hogy pofára vágódjak, de némi légkalimpálás és ügyes próbálkozás után sikerült megtartanom az egyensúlyomat, hogy aztán kiegyenesedve, vigyorogva forduljak a lány felé.
- Most láthatod a jegek királyát - színpadiasan intettem magam előtt egyet, ezt követően nyújtottam felé a kezemet. - Gyere Dana, csússz ide mellém - még fogalmam sem volt arról, hogy két abszolút nem korcsolyázó hogyan, s miként fog korcsolyázni a jégen, de egységben az erő címszóval álltam neki a dolognak, hisz mégis mi történhetett? Legfeljebb majd ketten esünk orra.
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 27. 11:24 Ugrás a poszthoz

Somának szeretnék már meglévő kapcsolatokat Bagolykőn kívül és belül egyaránt. Elsős kora óta tagja a rellon háznak, ebből adódóan egész biztos, hogy sok ismerőse van már.

rellonos ellenség: mindenképp szeretnék valakit(valakiket), akik Somát nem szívlelik és emiatt lehetett már számos összeszólalkozásuk, a lényeg hogy legyen feszültség a karakterek közt, ami bármikor robbanhat.

legjobb barát és legjobb barátnő: itt két hely is szabad lenne, örülnék ha Somának azért lennének barátai is, akikkel kölcsönösen támaszkodhatnak egymásra, ez háztól független, bármelyik házból örömmel várok barátokat.

ex-barátnő(k): lehet olyan is, akit Soma dobott és/vagy olyan is, aki Somát dobta. Lehetett rövidebb, és hosszabb időtartamú is.

Bogolyfalvi lakosok/független varázslók : Soma szinte minden nyarát diákmunkával töltötte, ezért jöhetnek volt munkaadók, ismeretségek, barátok, ellenségek stb.  

Utoljára módosította:Závodi Soma, 2019. december 29. 14:59
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 28. 00:19 Ugrás a poszthoz

Dana


- Kössem fel a gatyámat? - kérdeztem vissza vigyorogva, majd azért hozzáfűztem: - Nem is szeretem, ha valaki túlságosan kiszámítható, legyen mindig egy kis izgalom, és titokzatosság - erre csak még jobban kiszélesedett a mosolyom, néhány másodpercig fürkésztem is a tekintetét, hogy vajon abból ki tudok-e olvasni ezzel kapcsolatban valamit. Nem nagyon ismertem még őt, így el tudtam képzelni azt, hogy rejteget még egy-két érdekességet magával kapcsolatban.
Mielőtt még jégre léptem volna, viccelődtem egy kicsit a prefikisasszonnyal, aki gyorsan visszadobta a labdát, s ezzel újra vigyorra késztetett.
- Hm, egye fene, később megbüntethetsz - kacsintva léptem a jégre, s a talponmaradási produkciómat követően már ő volt az, akinek bizonyítania kellett a csúszós felszínen. Úgy láttam, hogy ő sem túl profi, mert neki is meggyűlt a baja a jéggel. Láttam, hogy el fog esni, nyújtóztam is utána, hogy még időben elkapjam, de nem sikerült. Szegény, a földön landolt, viszont egész ügyesen esett, mintha már ezer éve gyakorolta volna a hogyan vágódjunk hasra cselekvés művészetét.
- Hoppá, biztos hogy jól vagy?- próbáltam közelebb korizni hozzá, mosolyogva nyújtottam felé a kezem, ekkor azonban egy profi korizó - vagy legalábbis magáról ezt hangoztató személy, aki épp produkálta magát a barátai előtt - túl közel csúszott hozzám, s elég volt egy kis fuvallat, hogy elveszítve az egyensúlyomat, eltanyázzak Dana mellett. Így nem hogy segíteni tudtam rajta, de ha már fogtam a kezét, úgy magammal is rántottam, vagy épp magamra?
- Öhh....bocsi - végül csak elnevettem magam, ahogy ott fetrengtünk a jég felszínén, én alatta, ő meg rajtam.
  
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 28. 11:31 Ugrás a poszthoz

Dana


Neki szerencséje volt, mert rám esett, nekem már kevésbé, mert a jég felszíne azért nem minősült egy dormeo matracnak, ellenben a szituáció kárpótolt. Vigyorogtam is, szám szegletében megült egy szemtelen mosoly, miközben a lány pillantását kémleltem. Dana harciasnak bizonyult, mert úgy tűnt, hogy neki kedve lenne felpattanni, hogy móresre tanítsa az arcoskodó csávót, nekem azonban inkább máshoz volt kedvem.
- Hé, nyugi. Én egész jól érzem magam így - mosolyogtam rá, miközben egyik tenyerem a derekára csúszott, mintha azzal tartottam volna vissza attól, hogy oldalra essen.
- Hova sietsz?- egy kis szemtelenséggel másik kezemet az álla alá csúsztatva irányítottam felém, majd ha nem húzódott el tiltakozva, megcsókoltam. Hogy hatással volt-e rám az elfogyasztott bor mennyisége, az egész biztos, hisz oldotta a gátlásokat, ám az sem volt mellékes, hogy Dana egy vonzó, csinos lány volt.  
Utoljára módosította:Závodi Soma, 2019. december 28. 11:32
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 28. 21:59 Ugrás a poszthoz

Dana


Dana elég harcias volt, velem ellentétben, aki inkább higgadtan kezelte az ilyen szituációkat. Soha nem volt kenyerem az erőszak és az ökölharc, ha csak nem kényszerültem rá, hogy így védjem meg magam, vagy a szeretteimet. Lehet, hogy józanul talán odaszóltam volna a srácnak, hogy jobban is figyelhetne, de egyrészt, már nem voltam az, másrészt meg egy helyes lánnyal tölthettem az időmet, aki a lehető legjobb pozícióban került fölém. A gondolataimat máris beindította, a szituáció is adott volt, hogy megtegyem a kezdeményező lépést, ám legnagyobb meglepetésemre visszautasított. Bamm Soma! Az első alkalommal nagyjából még így éltem meg a visszautasítások hadát, mert azért akadt belőle bőven, de idővel megtanultam kezelni ezeket a helyzeteket. Nem mondom azt, hogy nem esett rosszul egy kicsit, mert ez mindenki egóját lejjebb verné az adott pillanatban, de ahogy a nagybátyám is mondta, a harctéren a katona mindig felkel, és a leheletéig harcol, s így voltam ezzel én is.
- Nem? Biztos? - azért még egy sejtelmes mosollyal visszakérdeztem, hátha meggondolná magát a csaj, de a tekintetéből, s a hangjából már éreztem azt, hogy ez koppancs lesz.
- Hát jó...Nem nagyon értem, de oké - kínos mosoly, mert tényleg nem értettem, hogy mitől akar védeni, vagy hogy mire gondol egész pontosan. Kiismerhetetlennek tűnt, pedig esküdni mertem volna, hogy élvezte az estét. Egy ideig még fürkésztem a tekintetét, néhány másodperc talán síri csendben is eltelhetett, s kezdett kellemetlenné válni, mert mégis csak rajtam hasalt.
- Ezt akkor most ne értsd félre, oké? - tenyereimmel megfogtam a csípőjét, s vele együtt helyeztem magam ülőpozícióba, majd a kezemet tartottam neki, hogy annak segítségével fel tudjon kászálódni rólam. Ha sikerült, magam is felegyenesedtem, s leporoltam nadrágomról az apró, koriszelte jégdarabokat.
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 28. 22:29 Ugrás a poszthoz

BlankaAz estém egy kicsit magányosan indult, főként azért, mert a rellonos társaim közül nem voltam sokakkal jóban, valami oknál fogva nem egy összetűzésem adódott némelyikükkel, másrészt kicsit magamnak való is voltam, harmadrészt pedig még mindig lekötöttek az otthoni problémák. Hiányzott a kishúgom, s csak azért nem utaztam haza, mert tudtam, hogy a nagybátyáméknál jó kezekben van Pécsett, míg az apám ki tudja, hogy hol dönti magába a pezsgőket az új nejével. Szánalmas.
Tettem egy kört odabent, de nem volt sok kedvem filmezni, valaki meg azt ajánlotta, hogy lessek ki az udvarra, mert jobbnál jobb kaják vannak odakint. Éhes az nem voltam, szomjas annál inkább, így végül csak meglátogattam azt a híres-neves megterített placcot. Az ismerősöm nem hazudott, tényleg rengeteg finomság volt az asztalokon, s ugyan tényleg nem voltam éhes, az egyik mini hamburgert mégis megkóstoltam. Finom volt, ízletes hússal, egy kis sajttal, a hagyma viszont hiányzott belőle. Szerettem, ha sok lilahagyma volt a hambiban, ebből azonban valamiért kimaradt. Pech. De legalább akadt némi puncsféle, így megkóstolhattam. Mondanom sem kell, hogy borzalmas volt, s mivel nem tudtam, hogy hol szerezhetnék normális alkoholt, melyik pultban kellene kérnem ezt, inkább elővettem a kis flaskámat, amit még az egyik cimborámtól kaptam a tizenhatodik születésnapomra. Abban még akadt némi whiskey, amit kifejezetten az ilyen ünnepi alkalmakra tartogattam, mert egyébként nem volt jellemző rám az, hogy igyak. Apám miatt kifejezetten elvetettem a túlzott alkohol fogyasztást, nem akartam hozzá hasonlóvá válni, de ritkán tényleg megengedtem magamnak néhány kortyot.
Ittam is az aranyló sárkányméregből, ami pillanatok alatt átmelegített, majd arrébb sétáltam a fénylő lelkek udvarára, hogy egy eldugott sarokban elszívjak egy szál cigit. Szívás, de azt meg a szobámban felejtettem, így némi kutakodás után, kissé csalódottan tértem vissza a bulizóktól zsúfolt társaságba. Sokan már táncoltak, ittak és jól érezték magukat, fiatal társaimtól zsongott az udvar, miközben ismerős arcok után kutakodtam. Ekkor éreztem meg, hogy valaki váratlanul hátulról átkarolta a nyakam. A selymes érintés, a csilingelő hang, és a parfümillat ismerősnek tűnt, nagyon is.
- Kötelezhetnek rá? - egy kis mosoly kúszott az arcomra, miközben megérintettem a karját, s ahogy végig húztam rajta az ujjaimat, aközben fordultam szembe a lánnyal.
- Blanka? - egy kicsit meglepődtem, mert tudtam arról, hogy itt kezdte meg a tanulmányait, de eddig valami oknál fogva nem futottunk még össze. Hol én hiányoztam egy óráról, hol ő, valahogy mindig elkerültük egymást.
- Wow...te...tök jól nézel ki - egy pillanat alatt végig futtattam rajta a tekintetem, miközben őszinte örömmel néztem kékjeibe.
- Hallottam rólad, hogy visszajöttél egy ideje, meg is akartalak keresni, csak még...- fölösleges lett volna magyarázkodnom, rég volt már, s talán nem haragudott a történtekért.
- Semmit sem változtál, többé kevésbé - nevettem el magam, ahogy újra szemügyre vettem a lányt.
- Mesélj, mi újság veled? - kíváncsian érdeklődtem hogy léte felől, mert ugyan nem kerestem őt az elmúlt években, most hogy láttam, tényleg érdekelt, hogy mi van vele.
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 28. 23:02 Ugrás a poszthoz

Dana


Nem tartott néhány másodpercnél tovább, hogy leporoljam magamról az apró jégszilánkokat, addig is elütöttem az időt valamivel, s közben agyalhattam azon, hogy most akkor mégis hogyan tovább. A korizáshoz már nem sok kedvem volt, az idő is elrohant, s ezután valószínűleg Dana is lelépett volna, hogy elkerüljük a további kínos pillanatokat. Nem is számítottam arra, hogy bármiféle magyarázatot is kapjak, ő azonban mégis megszólalt, s ugyan továbbra is sejtelmesnek tűnt, úgy éreztem, mintha próbálna valamiféle magyarázatot adni a történtekre.
- Zűrös? Úgy érted, hogy van valaki más, aki miatt össze vagy kavarodva?- nocsak, lehet hogy a Somacsáb azért még sem veszett annyira el, s talán egész más oka volt arra, hogy elutasítson? Nem akartam nagyon indiszkrét lenni, vagy túlzottan belemászni a magánéletébe, de ha már így alakult, azért csak feltettem neki a kérdést, hogy talán majd megnyílik és beszélni kezd.
- Oké, köszi, hogy így elmondtad, nem is akartam ajtóstul rontani a házba...de hát érted - fölösleges lett volna bármit is magyaráznom, feltehetően tudta, hogy mire is gondolok.
- Ez a kori nem nagyon megy nekem, viszont...még kéne ajándékot vennem, mert azt elfelejtettem. Közben elkísérhetsz az árusbódéig, és mesélhetsz ezekről a zűrökről, ha gondolod - nem erőltettem, de ha kedve volt, mesélhetett. Annyira azért nem voltam tapló, hogy csak úgy magára hagyjam, végül is, csíptem őt.


/Folyt. köv. karácsonyi vásár/
Utoljára módosította:Dana Straw Berry, 2019. december 28. 23:08
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 28. 23:16 Ugrás a poszthoz

Adél

Hiába mentem el az erőnlét termébe, hogy egy kicsit karban tartsam az izmaimat, és a sportolással levezessek némi feszültséget, ez nem egészen sikerült. A zuhanyt követően csak forgolódtam az ágyamban, hiába próbálkoztam olvasással, nem tudtam elaludni, mindvégig csak az otthoni gondok jártak a fejemben. Döntenem kellett volna minél előbb, mert a húgom napról napra több időt töltött az apámmal, s már előre féltem attól, hogy bántani fogja őt. Ha nem fizikálisan, akkor talán lelkileg. Eszembe jutottak azok az esték, amikor anyámat szidta, mindig veszekedett vele és soha nem volt jó neki semmi. Engem nem bántott, többnyire tudomást sem vett rólam. Egyszer akart csak megütni, akkor is azért, mert anya védelmére keltem. Ennek ellenére nem tudhattam azt, hogy mit hoz ki belőle az ital, s vajon nem-e fog kezet emelni a húgomra. Emiatt többször is volt rémálmom, most viszont az álmatlansággal küzdöttem.
Már harmadszor ültem fel az ágyamban, annak szélén támaszkodva egyik kezemmel, másikkal a szemeimet dörgöltem, s hosszan fújtam ki a levegőt, hogy így próbáljak megszabadulni a terhektől. A telefonom ekkor rezzent meg az éjjeliszekrényen, hunyorogva pillantottam a kijelző éles fényeibe, s először az órát akartam lecsekkolni. Hajnali három körül lehetett. Ki a f*** keres ilyenkor?
Először el sem tudtam képzelni azt, hogy ki lehet, de ahogy megnyitottam az üzenetet, megláttam Adél nevét, és a sorait, már azonnal tudtam, hogy baj van. Ő nem az a csaj, aki csak unalomból küldözget ilyen sms-eket. Vagány lány, tele tetkókkal, aki képes megvédeni magát a legtöbb helyzetben. Ez viszont sokkal komolyabb lehetett ennél. Nem is ültem tovább tétlenül, azonnal felpattantam, majd megbotlottam a szőnyeg szélében, amire egy szitokszó is kicsúszott a számon, majd sietve kaptam magamra a gatyát, zoknit, pólót, pulcsit, hogy végül bakancsomba ugorva, kezemben a kabátommal megiramodjak a csárda felé.
Hogy ne kelljen rám sokat várnia, hoppanálva érkeztem meg a csárda közelébe, onnan pedig csak néhány métert kellett megtennem sietős léptekkel, hogy aztán elérjem az ajtót. Közben már írtam neki egy sms-et hogy úton vagyok, így nagyjából az üzenetváltást követő negyed órán belül odaértem a vendéglátóegység elé, s azonnal bezörgettem annak az ajtaján.
- Adél, én vagyok az, Soma. Engedj be! - tovább kopogtattam, remélve, hogy nem értem ide túl későn, közben egyik kezembe vettem a pálcámat, és körbepillantottam, hogy minden rendben van-e a közelben.
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 29. 01:00 Ugrás a poszthoz

Dana


Egy kicsit tényleg fúrta az oldalamat, hogy miről lehet szó, mondjuk nem volt nehéz kitalálnom azt, hogy valószínűleg van valami, avagy épp valaki a levegőben. A standhoz érve Dana visszahívott egy pohár borra, annak kíséretében foglaltam helyet, amit biccentve fogadtam el a lánytól.
- Áh, ugyan, nincs ezen mit köszönni. Jó, nem azt mondom, hogy nem leptél meg, mert megleptél, de ettől még nem foglak csak úgy magadra hagyni. - mindezt komolyan is gondoltam, így össze is koccintottam vele a poharam tartalmát. Ha nem is lesz semmi, még mindig sokkal jobban el lehet dumálni vele, mint a legtöbb csajjal, tisztelet a kivételnek.
Az italból kortyoltam, hogy újra felfűtsön, és pótolja szervezetemben az alkoholt, közben a lányra figyeltem és érdeklődve hallgattam őt, bár érződött rajta, hogy elég nehezen nyílik meg, s talán nem is nagyon találja a szavakat.
- Figyelj, ha nem akarsz, nem kell róla beszélned, én nem erőltetem, és nincs semmi gond, rendben?- nem akartam, hogy úgy érezze, magyarázkodnia kell, hisz nem történt semmi, csak jól éreztük magunkat. Ő azonban elkezdett mesélni, én meg csak hallgattam. Ahogy a végére ért, meg is értettem, hogy mi okozza neki a dilemmát, s ami azt illeti, nem volt könnyű helyzetben. Az egyoldalú dolgok voltak a legrosszabbak, főleg, ha az embernek már voltak érzései, s feltehetően Danával is ez lehetett a helyzet. Arra mondjuk kíváncsi lettem volna, hogy ki lehet olyan tulok, aki a bizonytalansága ellenére belemegy egy kapcsolatba, de inkább nem is firtattam ezt.
- Nem, ne szabadkozz, nem untatsz. Örülök, hogy elmesélted, csak segíteni nem tudok ebben. Nehéz egy szituban vagy, de szerintem ülj le vele, és dumáljátok meg. Az semmiképp sem jó, ha egyoldalú a dolog, erről viszont meg kell bizonyosodnod, mert lehet hogy nem az. Ki tudja...- nem akartam leírni előtte a fickót, meg lelombozni a kedvét, inkább pozitívan próbáltam hatni rá a tanácsaimmal.
- Egy dolgot tudok, ha valaki kihasznál, az nem érdemel meg. Anyámat az apám seggfej módon csak kihasználta egész életében. Ő nem lépett időben, neked viszont van lehetőséged. Járj nyitott szemmel, és legyél mindig vidám. Csirió! - rámosolyogtam, hogy lelket öntsek belé, miközben összekoccintottam bögrémet az övével. Pedig nem voltam az a nagy adakozó lélek, aki csak úgy osztogatta a jótanácsokat. De mégis mit tehettem volna? Nagyon úgy tűnt, hogy szüksége van egy-két jó szóra, látszott rajta, hogy nincs toppon.
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 29. 01:53 Ugrás a poszthoz

Újév-Blanka


- Hm, ez esetben akkor ki kell szemelnem valakit erre a nemes feladatra- egy szemtelen mosolyt elengedtem felé, mert benne volt a pakliban, hogy talán ő lesz pontban éjfélkor mellettem, de Blankánál azért ezt sosem lehetett tudni. Képes volt meglepetéseket okozni, ez egész biztos. Mindig volt benne egy kis játékosság, mint most is, amivel annak idején valahogy magába bolondított. Igaz, már rég volt, ennek ellenére szép emlékek fűztek hozzá, s így utólag már nem is emlékeztem, hogy mi okból is szakítottam vele. Egy biztos, ha ő valahol megjelent, akkor általában nem egy pillantás vette szemügyre.
- Tényleg káprázatosan nézel ki, dögös ez a ruci- elég bejövős volt a holmija, de úgy láttam, hogy nem csak nekem tetszett, mert feltűnt, hogy távolabbról figyeli őt egy srác. Ezzel azonban nem foglalkoztam, túl rég láttuk egymást ahhoz, hogy csak úgy elmenjünk egymás mellett. S bár egy kicsit váratlanul ért az, hogy épp itt és épp most futottunk össze, örültem annak, hogy újra láthatom.
- Oh, köszi. Lecseréltem a szemüveget lencsére, már csak néha veszem fel - meséltem mosolyogva, bár ezt valószínűleg észrevette. Annak idején, amikor együtt jártunk, pontosabban mielőtt összejöttünk, mindig levettem magamról, hogy ne nézzen nyominak, s már csak azután fedtem fel előtte, miután összejöttünk. Mondjuk nem emlékszem rá, hogy zavarta volna, bár ki tudja.
Egy pillanat erejéig megfordult a fejemben a gondolat, hogy utólag bocsánatot kellene kérnem, amiért olyan sietve, mindenféle magyarázat nélkül szakítottam, de aztán nem volt pofám előhozakodni ilyesmivel az év utolsó napján.
- Úgy emlékszel, hogy nekem megy a tánc? - nevetve csóváltam meg a fejemet, akkoriban eléggé botlábú voltam, aztán valamelyest sikerült kikupálódnom. Blanka meglehetősen közvetlen volt velem, sőt, talán egy csöppet túl közvetlen is, amiből szinte azonnal feltűnt, hogy ez nem egészen természetes. Nagyon úgy tűnt, hogy a hölgy már nem szomjas, erről árulkodott a testbeszéde, s a mozzanatai is.
- Csak nem nélkülem fogyasztottál pezsgőt? - finoman érdeklődtem hogyléte felől, amit akár annak is betudhatott, hogy engem is megkínáljon. Nem akartam atyáskodni felette, meg amúgy is jól állt neki ez a kis mosoly, így nem tettem ennél több megjegyzést az állapotára. Ehelyett inkább derekára csúsztattam a tenyereimet, s elkezdtem vele táncolni a zene ringató ritmusára.
- Miért kell vigyáznod Alinára? És akkor...jól értem, hogy kényszerből vagy itt? Mi van a saját terveiddel?- fura volt ezeket a dolgokat hallani a lánytól, és kicsit úgy éreztem, mintha ezek a gondok nyomnák a lelkét.
- Én úgy emlékszem, hogy te egyetemre akartál menni, legalábbis régen mindig erről meséltél - kérdően pillantottam rá, ha sikerült elkapnom a tekintetét, közben lassan andalogtunk tovább a zenére a táncparkett közepén.

Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 29. 02:45 Ugrás a poszthoz

Dana- Az komoly, nagyon odalehetsz érte - meglepő volt azt hallani, hogy még csak kétszer találkoztak, de ezek szerint biztos nagy mágus lehetett az illető, ha így elcsavarta a csaj fejét. Én meg nem is értem, mi a fene volt ebben a borban, hogy ennyire jófej módon viselkedtem. Érthetetlen.
- Ja, az volt - bólintottam egyetértően, majd kortyoltam a boromból, de le is raktam azt az asztalra, amikor Dana szabadkozni kezdett.
- Nem haragszom, nyugodtan mondhatod, hogy seggfej, mert az. Elitta a fél agyát, nem volt nap, hogy józanul jött volna haza, és mindig anya itta meg a levét ennek. Rettentően tudta őt befolyásolni, anyának az volt a legnagyobb hibája, hogy túlságosan szerette, elvakultan, és nem látta meg benne a rossz dolgokat. Mindig megbocsájtott neki, de ehh..- én sem vettem észre azt, hogy hirtelen ennyire komoly témába merültem bele a lánnyal, amiről egyébként nem szívesen beszélgettem másokkal, legfeljebb a hozzám legközelebb álló barátokkal. Ennek ellenére most mégis sikerült megnyílnom, talán a kölcsönös őszinteség hozta ezt ki belőlem, bár én sem akartam ezzel tovább untatni a lányt.
- Áh, felejtsük el. És ennek örülök - egy mosolyt villantottam felé, miközben újra tekintetébe fúrtam a pillantásom, végül kiittam nagy slunggal a poharam tartalmát.
- Én is jól éreztem magam, és egy forralt bort bármikor - tettem hozzá egy mosollyal, hisz ki tudja még, mit hoz a jövő.
- Viszont lassan már visszakéne térnem a kastélyba, meg előtte még megvennem azt a kirakóst. Öhm...jössz velem vissza? - ha elkísért, akkor hazáig még hosszasan beszélgettünk.
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2019. december 30. 19:20 Ugrás a poszthoz

Adél


Adél erős egy csaj volt, jól ismertem ahhoz, hogy tudjam, csakis akkor küldene nekem vészjelzést, ha valami nagy zűr van körülötte és veszélyben van. S mivel jól ismertem már őt, mert nagyon sok mindent megosztottunk egymással, volt egy rossz megérzésem, hogy mi lehet az ok, amiért fél. Pontosabban két dolog is megfordult a fejemben, az egyik rosszabb volt, mint a másik. Idegesen ütöttem a csárda ajtaját, hogy minél előbb bejussak hozzá, mire az ajtó hirtelen kitárult, ő pedig azonnal berántott azon keresztül a helyiségbe.  
- Mi történt? - néztem rá aggódva, de a válaszra még várnom kellett, mert ijedten vetette magát a karjaimba. Reflexből öleltem magamhoz, hogy megnyugtassam a jelenlétemmel, majd csak akkor engedtem le a karjaimat, ha úgy éreztem, hogy Adél is megnyugodott.
- Nagyon rám hoztad a frászt, mond mi a baj? - sietve végig futtattam rajta a pillantásom, de külső jele nem volt annak, hogy valaki bántotta volna, ellenben elég idegesnek tűnt ahhoz, hogy nagy legyen a gond.
- Jaj ne, mond hogy nem Dimitri az. - elhúztam a számat, amikor megtudtam, hogy Adél exe a közelben van, és a lány után leselkedek. Kemény fazon volt, ráadásul orosz. Nem csíptem az ilyen alakokat, és volt egy olyan érzésem, hogy a fickó seftelt is az alvilági kutyákkal.
- Emlékszem, biztos a pénzét akarja. Hjajj Adél - sóhajtottam, aztán a vállaira helyeztem a kezeimet. - Dehogy haragszom, ne viccelj már. Jó, hogy szóltál, most már nem lesz semmi baj. Nem hagylak egyedül, holnap meg majd kitalálunk valamit, hogy visszaadd a pénzt nekik - azt inkább már nem kötöttem a lány orrára, hogy nekem is volt mások felé tartozásom, s hogy még azt a pénzt sem sikerült megszereznem. De az ő ügyét most fontosabbnak tartottam.
- Eh, mi ez, gin? - belekóstolva a pohárba, egy kicsit elhúztam a számat, annyira nem voltam oda a piáért mostanában, de azért amit kitöltött, azt legurítottam.
- Szerinted tudja azt, hogy hol laksz? Mert ha igen, akkor most nem kéne hazamenned. A suliba meg nem tudom, hogy be tudnálak-e csempészni...lehet, hogy itt kellene töltenünk az éjszakát - magyaráztam, miközben próbáltam kitalálni azt, hogy mi lenne a legjobb lehetőség.
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2020. január 12. 00:47 Ugrás a poszthoz

Dana

Előzmény-Pub

- De tényleg, szeretik szívni a véremet, ezen élvezkednek - jegyeztem meg nevetve, még ezzel visszautalva a barátaimra, hogy Dana is képben legyen. Tulajdonképp azért nem is meséltem róla a társaságnak, mert tartottam attól, hogy a hülyeségeikkel elüldöznék Danát, vagy túl sokat faggatóznának miatta. Most viszont már úgy gondoltam, hogy ideje lesz majd megismertetnem őt jobban a többiekkel. Ahogy erre gondoltam, Dana tett egy érdekes megjegyzést, s szinte rögtön tudtam, hogy Benedekre gondol. Emiatt kicsit mérges voltam a srácra, de mivel tudtam róla azt, hogy részeg, fölösleges lett volna ezzel kapcsolatban bármit is tennem, vagy mondanom.
- Áh igen, ő Benedek, a haverom. Jó fej, de ha iszik, akkor egy vadbarom. Régen volt egy-két érdekes szitunk lányokkal - erre nem akartam jobban kitérni, hisz nem akartam fölösleges, múltbéli sztorikkal untatni Danát, s azt sem akartam, hogy rosszat gondoljon rólam egy-két csibészség végett.
- Egyébként meg nem csodálom, hogy becipelt volna...túl dögös vagy - jegyeztem meg egy játékos mosoly kíséretében, miután megérkeztünk a ruhatárhoz, ahol már nem teketóriáztam tovább, s kimondtam, hogy mi az, amit akarok. Nem opció igazából nem is létezett, ahogy mélyen fúrtam pillantásom a tekintetébe, miközben hajszálait az ujjamra csavartam, éreztem, hogy ezúttal majd igent mond. Persze, még itt is elbizonytalanított egy kicsit, trükkösen kérdezett vissza, s húzta egy kicsit az agyam. Szép, minden elismerésem.
- Aha..- talán a hangom is elfúlt, a közelsége őrjítően hatott rám, s már nem is igazán tudtam terelni a gondolataimat, csak ő járt a fejemben jó ideje.
- Megdumáltuk - vigyorogtam rá szemtelenül, ahogy közelebb hajoltam, és hosszan kémleltem a tekintetét. Pillantásom az ajkaira tévedt, közelebb hajolva újra csókoltam ajkait, miközben csípőjénél fogva húztam közelebb magamhoz.
- Menjünk egy nyugisabb helyre - leheltem ajkunk közé, majd kézen fogtam őt, s ha a ruhatárból megkaptuk a kabátjainkat, akkor kézen fogva indultam meg vele az utcán, hogy a közeli csárdába térjünk be, ahol az egyik legkedvesebb barátom is dolgozott. S ugyan most nem volt bent, korábban kértem, hogy foglaljon nekünk néhány szobát a buli utánra, mert éreztem, hogy a szülinapi mókából nem fogunk józanul hazakeveredni a kastélyba. Az egyik szoba kulcsát fel is vettem, s Danával sétáltam fel a csöndes, kicsi kis szobába, ami nem volt túl világos, s éppen csak, hogy lehetett valamit látni a félhomályban.
- Jellemző, hogy világítás nincsen...- nevettem el magam, majd becsuktam magunk mögött az ajtót. A szobát tényleg csak néhány gyertya világította meg, de még ez is jobb volt a Hold fényénél. Pillantásom ismét Danára szökött, néhány másodpercig csak néztem őt és mosolyogtam, de nem tudtam megállni hogy távol legyek tőle, ezért tenyereim közé vontam az arcát, s közelebb lépve hozzá, újra megcsókoltam.
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2020. január 12. 01:47 Ugrás a poszthoz

Dana&Soma׀Első tánc
KATT
Utoljára módosította:Závodi Soma, 2020. január 12. 18:27
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2020. január 12. 19:34 Ugrás a poszthoz

Dana&Soma׀Első tánc
KATT
Utoljára módosította:Závodi Soma, 2020. január 12. 19:34
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2020. január 12. 21:36 Ugrás a poszthoz

Dana&Soma׀Első tánc
KATT
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2020. január 13. 20:18 Ugrás a poszthoz

Dana&Soma׀Első tánc
KATT
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2020. január 13. 20:58 Ugrás a poszthoz

Dana&Soma׀Első tánc
KATT
Závodi Soma
Mestertanonc Rellon (H), Red Squadron csapattag, Elsős mestertanoncRPG hsz: 70
Összes hsz: 82
Írta: 2020. január 13. 21:50 Ugrás a poszthoz

Dana&Soma׀Első tánc
KATT
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Závodi Soma összes hozzászólása (41 darab)

Oldalak: [1] 2 » Fel