28. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Tanári és képességoktatói pályázat reloaded, részletek a hírben!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Amanda M. Polter összes hozzászólása (2903 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 87 ... 95 96 [97] Le
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2015. szeptember 26. 21:08 Ugrás a poszthoz

Én meg egy angyal vagyok  Angel  *óvatosan leüti Greget mielőtt megszólalhatna*

Zeb, tetszik a szemléleted Rolleyes
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2015. szeptember 26. 21:16 Ugrás a poszthoz

Az Amanda vagy Manda megszólításokra szoktam hallgatni  Rolleyes
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2015. szeptember 26. 21:18 Ugrás a poszthoz

Nem értem mért nem szoktál az Angyalkádnak hívni, már egészen hiányolom Életem Angel
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2015. szeptember 26. 21:22 Ugrás a poszthoz

Persze még tiszta fiatalos anyuka vagyok  Grin

Jó *.* Love Szeretném sokszor hallani a szádból, kiegészítve azzal, hogy "hoztam neked palacsintát/szendvicset/sültkrumplit/valami ehetőt ami nem féltégla..stb."  Pirul
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2015. szeptember 26. 21:27 Ugrás a poszthoz

Szerintem jól tartod magad  Rolleyes *éppen nincs hátsószándéka*

Hát jó, menj. ˇ.ˇ
Amúúúgy...Szeretnék egy nyuszit...nem, nem ebédre  Rolleyes
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2015. szeptember 26. 23:36 Ugrás a poszthoz

Kata

Nagy örömmel veszi az engedélyt, még tapsikol is mellé a szőkeség, hogy bármit mondhat. Már a kutyusnak persze, tudja, hogy az anyukája sem szól ebbe bele, abba már annál inkább, hogy kutyája legyen. Közben bólogat a nevére, igen, őt pontosan így hívják. Vagyis nem, van neki egy teljes neve, de sosem mutatkozott még be azon, nem is nagyon érti minek kell egynél több név az embereknek. Mondjuk azt se minek van más az első után. Más az anyukája neve, vagyis megint más, de előtte se olyan volt, mint az övé, Kornélé is másmilyen. Ki érti a felnőtt logikát? Közben tudatosul benne, hogy biztosan nem lesz saját kutyusa. Le is biggyeszti a száját de visongatva adja jelét az ötlet tetszetősségének.
- Annya! Szabad? Jó 'eszek íííííííígérem, ilyen naaaa'on!
Tárja szét aprócska kezeit és mutatja az anyukájának, aki csak nem bírja ki egy mosoly nélkül, nagy levegő után csak pár szót mond, amivel a kislányt egy időre sikerül is leszerelni. Hiszen nemet nem kapott.
- Meglátjuk, ha jó leszel, még előfordulhat.
Közben a lányokat csak szeme sarkából figyelte tovább, hiszen láthatóan jól elhintázgattak kettesben, meg talán beszéltek is. A lányát ismerve úgy is kitalál valamit és nem nyugszik még úgy nem lesz. No, ennek tanúja is lett igen hamar, mikor is gyakorlatilag mérhetetlenül kedvesen de hintába parancsolta Katát. Erősen kapaszkodik még a lány löki, és élvezi is a dolgot Lilike.
- Magaszabbra! Még! Még! Ez olyan jóóóóóóóóóóóó! Ü'es va' Kata!
Azért persze örömittasan veszi tudomásul, hogy sikeres volt a projekt: hintázik a társa is, a "tutyus" meg vár rájuk türelmesen. Igazából a többi játékhoz képest ezt egészen sokáig tűrte, azonban egy nagy ásítás megszakítja a programot. Manda sejtette, hogy be fog következni, nagylányunk elfáradt, főleg hogy a kora délutáni alvást is elbliccelte.
- Szeretnél menni, vagy még egy kicsit kutyázol és utána?
Kérdezi meg, miközben összeszedi magát és végignézi, ahogy Lilike nekiesik a kapott édességnek a kutya mellett guggolva. Egész jól nevelt jószág, hogy még nem kapta ki a kezéből.
- Tutyusozok még kicsit, jó? Csak kicsit! És köszönöm, jó, próbáljuk, az is finom?
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2015. október 2. 19:03 Ugrás a poszthoz

Konstantin és a másik szöszike

Rohamosan telik az idő, vagy csak Lili nő úgy mint a gomba, fogalma sincs,mindenesetre lassan azt veszi észre, hogy a kis hölgy önálló indíttatásból él. Konkrétan a ruhatárát tekintve. Ahogy ma kiöltözve - vagyis inkább az anyjától lenyúlt toppban és a saját szoknyájában, meg egy mamuszban - betotyogott a szobába, majd kiverte a hisztit, miután Greg kiröhögte, Manda pedig elküldte átöltözni, nagy önálló stílusfejlődésre utal. Lassan két és fél éves lesz,elindult a dac és hiszti időszaka.
Mindezek ellenére a szokásos programra most sem mondott nemet Manda, csak egy feltétele volt: ő öltözteti fel. Hosszú nadrág, meleg,kapucnis felső, zárt cipő. Mire mindezekre rábeszélte a törpét, eljutottak oda, hogy a kislánymérgében egy jó vastag vörös tincset képzett szőke hajába, amit azóta se bír visszacsinálni. Fejcsóválva ölelte meg a kislányt, mielőtt kiléptek az ajtón, majd kezét nyújtva neki elindult vele a lakósoron. Igazság szerint mindig a feltűnő jelenségek közé tartozott, amilyen kimértséggel és bájjal baktatott az úton, de mióta egy kisgyerekkel az oldalán teszi, sokkal többen akarnak kiesni a szemüregükön keresztül.
- Anyaaaaa, G'eg azt mondta, nem lehet sá'kányom, mé' nem? Vagy tutyus, az is jó. Levél, szedsz velem? Csinálok csokrot. Adunk Kiva néninek, összetö'tem a... valamit a polcon, ami az övé.
Fecserészik vidáman a kislány, ahogy 2 méterenként megáll és leguggol egy-egy új darab falevélért. Manda felkúszott szemöldökkel néz le rá, ahogy hallgatja az okfejtést. A sárkányosra inkább nem is reagál, csak lehunyt szemmel vesz egy mély levegőt.
- Véletlenül sikerült,mi?
Mikor megkapja természetesen az Ühhüm.-öt megforgatja a szemeit, majd lekanyarodva az addigi iránytól lassan elérik a játszóteret. Lilike ismerőst kislányt megpillantva kezd visongatásba, kiszabadítja apró kezét, ezek után pedig rohanni kezd a csúszda felé. Kis copfocskái csak úgy lobognak, az elkószált vörös tincsével együtt. Majd ahogy odaér szinte gondolkodás nélkül támadja le a másik szőkét egy öleléssel. Na ezt tuti nem az anyjától örökölte...
- Még mindig gyönyörűen kiemeli az a táska a markáns vonalaidat.
Vigyorog rá közeledve a padhoz Konstantinra. Futottak már itt össze, meg látásból ismerte is előtte a férfit, de mindig meglepik az ilyen apukák. Lehet csak amiatt, mert sokáig egyedül volt Lilivel, és ő járt vele mindenhová.
- Csatlakozhatok az őrszemhez?
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
[zárt ajtó, ablak]
Írta: 2015. október 27. 19:40
Ugrás a poszthoz

Dorian
Szerkó
októberi péntek, Braga, Portugália

Az anyaságot nem azoknak a nőknek találták ki, akik még magukhoz sem képesek hosszú ideig ragaszkodni, vagy éppen kitartónak lenni. Manda valószínűleg élete kínlódását élte meg, mikor elkezdte ezt a vállalkozást, mostanra viszont, nem mondhatjuk, hogy nyíltan rajongója, de beleszokott, elfogadta. Változnak az emberek, ő is, bár néha a fogát szívja a dolgoktól. A jelen állapotát nem említve. Negyedik hónap. Bizony-bizony, megint várandós, és 2 hónapot szánt csupán arra, hogy mindezért meg akarja keserítsen a férje életét. Hát, kemény volt, de talán nem dől össze a világ. Azt túlzás lenne mondani, hogy felhőtlen örömök, pocaksimik, séták, nevetés és nagy névválogatás meg ruhavásárlás lenne tervben, de próbálnak normálisak maradni. Magukhoz mérten. Lili meg, hát, egyelőre az anyja nem érzi úgy, hogy el van ragadtatva a dologtól, de még van egy pár hónap. Csak belejön mindenki. Egyelőre azonban nem reklámozza a tényt, és az egészségi állapota is, saját felelősségre persze, engedi még a munkát, bár már nem sokáig.
Felüdülés neki a munka, bár viaskodhatna önmagával, hiszen azon túl, hogy otthon se szeret ülni, kivan a gondolattól is, hogy a lányát más rendezgeti egész nap. Éppen az előkészítőben, a megfelelő korosztállyal játszóházazik, Greg elment valamit megszakérteni, Manda pedig... végre dolgozhat. Pár hete visszatért a gyakorlati csapataihoz is, azonban a szerződése egy ideje már játékosmegfigyelőként a portugálokhoz kötik. Három fiatalt talált, akiket be kíván mutatni a Braga Broomfleet csapatának, közülük azonban a legnagyobb érdeklődést az erős fizikumú terelőkre helyezik a vezetőségben. Ebből indul, hogy ma egy volt iskoláját erősítő fiúval kettesben érkezik majd eléjük, de addig még van úgy fél órájuk. a találkozót az edzőközponttól nem messze egy varázslónegyed kis terére beszélték meg, ahol Manda már nézelődve várja a fiút, aki remélhetőleg legalább olyan izgatott mint ő.
A kviddics valahogy olyan dolog maradt az életében, ami képes őt hosszútávon lekötni, bár ebből bármikor kiszállhat, talán ettől olyan állandó.
Szóval, helló Braga! Remélhetőleg új tehetséggel az oldalán jött ide, és még akár új ismeretségekben is reménykedhet. Tagadhatatlanul kedvencei a csapat férfihajtói.
Olyan rokonszenvesek.
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2015. november 4. 18:23 Ugrás a poszthoz

Dorian
Szerkó
októberi péntek, Braga, Portugália

Valahogy egészen kellemesen érezte magát az idegen környezetben, bár nem is annyira volt az. Nem először és vélhetően nem is utoljára járt itt, másodmagával. A kávézó, amit meglátogatott nagyon kellemes volt, kevés ember, gyors kiszolgálás, semmi bájcsevegés. Magyarországhoz képest abszolút értik a dolgukat, az emberek sietnek és legkevésbé sem az alkalmazottakra van idejük, ha be is ülnek valahova. Manda sem ezért tért be. Csak egy gyors kávéra ég átfutja a szükséges papírokat Dorian adataival, amit le kell adjanak, ha beértek. Észrevett pár hiányosságot, amit szerencsére pótolni tudott, de aztán indult is a megbeszélt helyre. Korábban érkezett. Nagyot fordult vele a világ, pontos szokott lenni, de ennyire azért még ő sem volt az korábban. Változnak az idők.
- Nincs semmi gond, időben vagyunk. Egyébként ez ilyen, emlékszem mikor először jöttem ide fél órába telt az edzőközpontot megtalálnom.
Nem megszokott bátorító mosoly kíséretében mondja el tapasztalatait, igyekszik a hangjával megnyugtatólag hatni mert azért észreveszi, hogy izgul eléggé a másik, erre pedig kiszélesedő mosolyával reagál. Kezei olykor reflexszerűen állapodnának meg hasán, azonban észbe kapva csúsztatja egyiket zsebre, másikban pedig a papírokat fogja magához, majd körbenéz.
- Úgy látom azért egy kicsit még várhatunk a nagy bevonulással. Rendben vagy?
Érdeklődik, miközben két férfi köszön rájuk, kedélyesen integetve köszön vissza, majd fordul Dorian felé. Kicsit kivár, még mindketten útra készek lesznek, majd mutatva az irányt elindul, remélve, hogy a rellonos követni fogja.
- A két férfi... Az egyikük a csapat őrzője, a másikuk pedig hajtójuk volt de megsérült nem olyan régen, így csak most fog talán visszatérni. Biztosan találkozunk még velük bent is. Embert senki nem eszik, azonban nyilván terelőkonkurenciának nézve lesz pár méregető tekintet.
Vázolja az általánosan várható dolgokat, aztán vár, van-e kérdés, ahogy közelednek céljuk felé.
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2015. december 22. 19:42 Ugrás a poszthoz

Hogy kitisztult a hely  Rolleyes
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2015. december 22. 20:58 Ugrás a poszthoz

Azt hittem már, hogy anyaként nem vagyok ennyire elrettentő.  Shocked

Mi újság Nina? :3
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2015. december 22. 21:03 Ugrás a poszthoz

Nekem csak nevelő jutott annak idején, Lilinek már itt vagyok én elrettentő példának, milyen ne legyen.  Grin *Pont elhiszi, hogy nem rá üt. xD*

Uhh. :| Jobbulást, valami torokfertőtlenítős cukorkát szopogass az szokott segíteni. Meg sok tea.

Elvagyok, kisütöttem magamból az energiáim xD

Mint a szélvész  Shocked
Utoljára módosította:Amanda M. Polter, 2015. december 22. 21:04
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2015. december 22. 21:25 Ugrás a poszthoz

Én mondjuk amúgy is fél egészséggel voltam bálon,de nem irigyellek..

Ezt a bókot valamiért keveset hallom, Nina.  Sad

Mézeskalácsot, meg bejglit, meg ilyen citromos szeletet, de még holnap is lesz nap xD

Lotti, te is elérsz egyszer erre a korra  Grin
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2015. december 22. 21:39 Ugrás a poszthoz

Nem, igazad van, hülyeség a biológia, csak későn jöttem rá  Rolleyes
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2016. október 19. 22:25 Ugrás a poszthoz

Mert hol leszel?  Rolleyes
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2016. október 22. 10:30 Ugrás a poszthoz

Zelei Viktória - 2016.10.21. 22:16
Adrian Ivanorovics Black - 2016.10.21. 16:46
Hát igen, ha már a boxerem akarjátok *^*"Bebebebe bevág a t.nga" Grin
Ismeritek? :3


Na de Riri. Cheesy xD
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2016. november 10. 13:11 Ugrás a poszthoz

A 6 órai nekem is, pláne mikor 5kor kerülök ágyba.   Angel Kezdem úgy érezni magam mint vizsgaidőszakban, pedig hol van az még! xD

Sziasztok csajok.  Kiss

Gratula Szofi, a borzalmak most kezdődnek...  Rolleyes
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2016. november 10. 14:21 Ugrás a poszthoz

Hú, az szigorúan bizalmas, Alíz. Cheesy Tudod, meg kéne öljelek, ha...meg ilyenek. Cheesy Egyébként sorozatfüggő vagyok ő.ő; meg akkor jön az ihlet néha írni a beadandóim ő.ő; arról nem beszélve, hogy lévén csak akkor van csend, akkor tudok bármin gondolkodni és jár az agyam. xd
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2016. november 26. 20:31 Ugrás a poszthoz

Tudsz mutatni?  Shocked Miről maradtam le? Shocked
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2016. november 26. 20:33 Ugrás a poszthoz

Mindent értek  Rolleyes
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2016. november 29. 13:43 Ugrás a poszthoz

Gyerekorvoshoz jársz?  Shocked vagy ez hogy?
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2016. november 29. 14:42 Ugrás a poszthoz

Magnum, nem irigyellek. :d Mondjuk lol, nekem még felnőtt háziorvosom sincs, nem járok ilyen helyekre. o.o
Amanda M. Polter
INAKTÍV


Pillangó ~ || Királylány ~
RPG hsz: 232
Összes hsz: 7402
Írta: 2016. december 29. 14:00 Ugrás a poszthoz

Én meg két szobát. Korrekt nap ez is.
Heló amúgy.  Rolleyes
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Amanda M. Polter összes hozzászólása (2903 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 87 ... 95 96 [97] Fel