35. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Fontosabb időpontok:
  • Szeptember 30: Évfolyamléptetési kérvények leadása
  • Október 01: Megkezdődik az új tanév
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Laurena Aquamarine
INAKTÍV


Levitás-mamiprefi ^^
offline
RPG hsz: 28
Összes hsz: 3203
Írta: 2012. december 6. 00:07 | Link

December 6.
Mikulás napja

Kaland Trixinek PART III.  AngelHa Lau nem fogalmazott túl bénán és Trixi rájött, hova kell mennie, akkor majd az Erkélyen találja magát. Hát igen, ez Lau kedvenc helye, ez ki nem maradhatott a listáról, még véletlenül sem, s remélhetőleg Trixi hoz majd kabátot, mert itt kell lennie egy kicsit.
Amint megérkezik, egy piros sapkás manó fogja várni, akit a levitás bízott meg a következő feladvánnyal, ez most szóban fog lezajlani, félig –meddig.
- Hát szia! Ugye Fehér Beatrixhez van szerencsém? Nem kell válaszolnod, úgy is tudom, hogy te vagy – mondja a kismanó – Nos, nyilván tudod miért vagy itt, ha eljutottál ide, amihez gratulálok, mert jó úton jársz a meglepidhez. A megbízom azt mondta, nem árulhatom el, hogy ki ő, de majd hamarosan úgy is rájössz. A következő lépésben most nem egy levelet fogsz kapni, hanem én idézek neked az üzenetből, mely így szól:

„Levél vagyok, elrejtve a kastély körül, egy gyönyörű, új udvarban, melynek oszlopai félig még a kastélyban találhatóak, azonban egy része már a szabad ég alatt terül el. Belső udvarnak is lehetne nevezni, azonban ez több annál, mert lelkek fénylenek benne”

- No, ez nem lesz nehéz, ugye? Micsoda könnyű feladvány, hajj, ezt még én is kitalálnám! No, hajrá Trixike akkor, eredj útra, sok sikert! Aztán majd mondd már el nekem is, mi volt az ajándék, érdekelne, a konyhában mindig megtalálsz, elmesélheted egy fincsi forró csoki mellett,  én csinálom a legjobbat a kastélyban, szóval majd térj be – mondta kedvesen a manó, majd eliramlott, s Trixi miután majd rájön a megfejtésre, ő is indulhat a következő állomásra.
Hozzászólásai ebben a témában

"Close your eyes, make a wish and blow out the candle-light ..."


Fehér Beatrix
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 43
Összes hsz: 306
Írta: 2012. december 6. 18:52 | Link

Lau <333333

Némi bolyongás után Trixi megtalálja a tükörtermet a Déli szárny első emeletén, s ekkor már nincs is más dolga, mint végigmenni a folyosón valami hideg hely után kutatva. Hát persze, az erkély! Amint meglátja, egyértelmű, hogy oda kell mennie. Brr! Tényleg jól jönne egy kabát, de szerencsére a pulcsi is elég meleg. Levélre számít, úgyhogy alaposan meglepődik, mikor egy manó állja útját.
- Ó igen, én... Akkor jó.
Nyögi ki végül meglepetésében, és valószínűleg meglehetősen bambán bámul egy darabig, aztán gyorsan összeszedi magát, és igyekszik minél értelmesebben bólogatni.
- Igen... Ez a Fénylő lelkek Udvara!
Mosolyodik el megkönnyebbülten, mert azt legalább rögtön meg fogja találni. Igaz, melegebb valószínűleg ott sem lesz.
- Nagyszerű, köszönöm! Benézek majd, feltétlenül!
Ígéri, és már szalad is az udvar felé, de előtte megkérdezi a manótól, mi a neve - csak hogy könnyebben megtalálja majd a kastélyban. A kis lénynek Kuksi a neve. Na, ezt nem lesz nehéz megjegyezni!
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyElső szint