34. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek
Abra Kalandpark - Holló Albert hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Holló Albert
Tanár


hoppanálás oktató
offline
RPG hsz: 102
Összes hsz: 122
Írta: 2022. június 4. 11:15 | Link

kalandpark

Szalamanton határában, közigazgatásilag még a faluhoz csatlakozva épül a magyar mágustársadalom legújabb attrakciója: az Abra Kalandpark.

Maga a kalandpark egy kellemes egyvelege a vízi és szárazföldi kihívásoknak: lehetőség nyílik a kákalag-akadálypályát kipróbálni (vigyázz, hova nyúlsz, mert lehet, beránt a hínár egy óvatlan pillanatban), vagy az Átkozottak Aranya kincskeresési szerepjátékos mesemodult végigvinni egy erre a célra kialakított, ingoványos pályán orrontó furkászok segítségével. A kihívásokat kedvelő mágusok kipróbálhatják kétkezi erejüket a bólintérek nehezítette, fákon kialakított ügyességi pályán (én a helyedben óvatosan mozognék a közelükben, nehogy felmérgelődjenek és kiszúrják a szemed), és nem utolsó sorban akad itt mágiával átitatott számtalan kaland, szerepjátékot és fantáziát igénylő szórakozás, ami a tisztelt közönség csodálatát elnyerheti. A Tükörkastélyban például havonta más-más tematikus történetbe léphetsz be a tükrökön keresztül, és más-más kihívásokkal találkozhatsz, melyeket teljesítve megtalálhatod a kiutat a történetből. Vannak köztük vérfagyasztóak, romantikusak, vagy épp kifejezetten kalandos kihívások. Ha pedig elakadnál és nem tudod folytatni, csak fennhangon mondd ki: “Tükröm, tükröm mondd meg nékem, Mi a legrövidebb kiút e vidéken?” és a tükörvilág máris elenged utadra, de sajnos megfoszt a sikerélményről is, hiszen nem teljesítetted ez esetben a mesét.
Ha kedved tartaná, hogy elszabadulj például az 1800-as évek Budapestjébe időnyerő nélkül, látogass el a Régmúlt Idők kiállító termébe, ahol a különböző festmények egy-egy állandóan ismétlődő eseményt örökítettek meg- és ezeknek te is részese lehetsz limitált ideig. Szóba elegyednél Jókai Mórral, hogy miért írt húsz oldalnyi leírást a Dunáról? Tedd meg! Holnap úgysem fog már emlékezni rá. Avagy szívesen találkoznál Pothlovszki Gyulával, az egyik leghíresebb pálcakészítővel az 1400-as évekből? Légy a vendégünk, ezt is megalkottuk. De szemtanúja lehetsz a magyarországi koboldlázadásnak is 1562-be visszarepülve (utólag reprodukált események, a valóság ettől eltérhetett némileg), és fegyvert ragadhatsz egy órára, hogy egyik, vagy másik oldalon állj a csatában.

A kalandpark június elsején nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt megannyi attrakcióját rendelkezésükre bocsátva, és ezzel párhuzamosan folyamatos és idényre szóló munkalehetőséget is biztosít környékbelieknek és az ország bármely pontján tanuló diákoknak, avagy nyugdíjas éveiket épp unó időseknek. Remek szórakozási lehetőség pároknak, nagyobb gyerekekkel ellátogató családoknak, sőt a kicsiknek állatsimogatót is kialakítottak a bejárat közelében.

A kalandpark tulajdonosa és igazgatásáért felelős szervezete: A Machay Egyenjogúság és Összefogás Alapítvány, elnöke: Machay Ilya

Adele Nadia Krise munkája
Abra Kalandpark - Holló Albert hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek