31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa
Kísértetház - Cupido hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Cupido
INAKTÍV


Szerelem vesz körül minket (se)
offline
RPG hsz: 41
Összes hsz: 164
Írta: 2012. december 20. 19:43 | Link

Vanda és Valentin

Egész nap unottan ücsörgött az iskola legmagasabb pontján lévő egyik ablakba. Lábát lógatta és az orrát is. Zoé és Benjamin szerelemre lobbantása óta nem okozott sehol rózsaszín felhőt. Ez a tél nem az ő időszaka. De majd a tavasz! Akkor lesznek bőven bimbózó románcok! De egyenlőre sehol semmi nincs kilátásban az iskola falai között. Nagy unalmát hatalmas sóhajtozások kísérték, és egy búskomor tekintet. Végül nem tudott jobbat, apró szárnyaival az irányt a falu felé vette. Kinn cudar egy idő volt, de őt ez sem állíthatta meg tervétől. Elhatározta, hogy ma ha törik, ha szakad, akkor is összeboronál egy párocskát. Hamarosan úgyis Karácsony, így ez az ő ajándéka lesz. Hiszen mi lehet szebb ajándék, mint egy csodálatosan szép, új kapcsolat?!
Az utcákat rótta már egy jó ideje, de nem, hogy párkezdeményeket, de még csak embereket sem talált odakinn. De egyszer csak... egy fiatal szőke lányt pillantott meg, amint berohan egy romos épületbe. Nagyot dobbant a szíve, érezte, hogy itt ma még lesz valami. Nem is kellett sokat várnia. Egy szőke fiú is követte a szőke lányt. Cupido arcán széles, sunyi vigyor jelent meg, összecsapta tenyereit, majd az épület felé reppent. Az egyik nyitott ablakon halkan besurrant, majd végignézte a jelenetet, ahogy a lány legurul a lépcsőn. Ez a tökéletes alkalom. Előkapta apró íját és már reppent is a nyíl az ifjú szőke herceg hátsó fele felé. Telitalálat!
Cupido ezután elbújik, majd mikor már nem rá koncentrálnak, hanem egymásra, akkor leül az ablakpárkányra, és könnybe lábadt szemekkel lesi a két fiatal bimbózó románcát.
Szál megtekintése

Kísértetház - Cupido hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa