31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Május 15-én (szombat) véget ér az Évnyitó, kérünk, addig zárjátok ott játékaitokat!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa
Kísértetház - Olivia Meyerson hozzászólásai (5 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Olivia Meyerson
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. szeptember 22. 16:45 | Link

Nath

Az eridonosnak már akkor megvolt a rossz érzése, mikor egy számára idegen helyen kezdte csillapítani az étvágyát. Mintha amúgy az olyan egyszerű lenne, mindig azon kapja magát, hogy vágyik rá, mintha sose lenne elég belőle, és ez nem jó. Nem hagyhatja, hogy a vérszomj uralkodjon a gondolatai felett, annak nem lesz jó vége, tudja milyen az, ha a vadállat kerül előtérbe, és nem tiszták a gondolatai. Ezt próbálja elkerülni nap, mint nap, de úgy látszik, az eddig bevált technika mára eredménytelennek hat.
Épp ezért vetemedett arra, hogy távolabb merészkedjen "otthonától", mégse lenne jó, ha a környéken élők száma megcsappanna. Persze, tudja ő, hogy van még egy hasonszőrű, mégse lenne képes arra, hogy rákenje a dolgait, pedig Kath megérdemelné. Nem, egyáltalán nem szimpatizál a társával, de tudja, lassan elkerülhetetlen lesz egy találkozás vele. Csak mielőbb körbe akarja pisilni a területeit, hogy ne okozzon bonyodalmat.
Igen, ez így még mindig marha röhejes, de bevált módszer. Ezért is szorul a szőkeség nyaka körül a hurok, és fogja menekülőre. A franc hitte volna, hogy tanyázik ott egy vámpír, ahol eszik, azt meg még úgyse, hogy a kérdéses vámpír területére merészkedett. Miért kell ezt ilyen véresen komolyan venni? Mindenesetre, most menteheti az irháját.
A gyorsaságának köszönhetően nem okoz nagy gondot visszajutni a faluba, de az üldözője is kitartó, ami cseppet se tetszik neki. Már az árnyas sétányon fut végig, mikor szabály szerűen beleütközik valakibe.
- Nath- nyögi ki, meglepetten, és némi ijedtséggel a hangjában. Ha a férfi beéri őket... na jó, nincs idő kombinálni.
- Gyere- ragadja karon, és ha nem ellenkezik a másik, amiben egyébként őszintén bízik, irreálisan gyors tempóban "viszi" a kísértetházig, persze ügyelve arra, hogy a háztársa végtagja a helyén is maradjon.
- Mi a jó eget keresel te itt kint takarodó után?- fakad ki útközben, mert... képtelenség, az emberek hogy nem vehetik ennyire figyelembe azt, hogy valami VESZÉLYES, és nem ok nélkül.
Kivágva a kísértetház ajtaját, el is engedi a srác karját, majd az ablakon bámul ki, a száját rágcsálva. Nem szeretne ő lebukni, de azt se, hogy a srácból vacsi legyen, azt meg végképp nem, hogy a vörös féljen tőle. Ez.... patthelyzet.
Utoljára módosította:Olivia Meyerson, 2013. szeptember 22. 16:58 Szál megtekintése
Olivia Meyerson
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. szeptember 22. 17:43 | Link

Nath

Sejtette, hogy nem lesz ez egy sétagalopp, és csak azért nem kezdi magát ostorozni, mert tudja, hogy a srácból rövid úton vacsi lett volna. Na, igen, visszasírja azokat az időket, mikor ő is még csak egy tudatlan ember volt, milyen jó is volt.
Számított rá, hogy ki fog fakadni a háztársa, szavai mégis hátrálásra ösztönzik az eridonost. Nem tehet róla, nem szokott hozzá, hogy üvöltenek vele. A szörny szót meghallva, megvonaglik az arca, nos igen, ez talált.
- Nem vagyis.... nagyon azon vagyok, hogy ne legyek- kezd egyből heves mentegetőzésbe, de nem is várja, hogy a másik megértse. Nem szörny, nem akar az lenni, és amíg ezt tartja szem előtt, nem is lehet, ugye? Egy szörny, nem rángatna magával mást, hogy aztán magyarázkodhasson, csak azért, hogy ne legyen belőle eledel. Egy szörnyeteg, hagyta volna a francba, és saját magát mentette volna.
- Tényleg?- ütközik meg egy pillanatra. Neki semmi baja a házzal, bár lehet azért, mert megszokta, már nem árthat neki akármi, vagy fogalma sincs. Mindenesetre, leszámítva a port, megannyi gusztustalan lényt, és pár kósza lelket... eléggé otthonos.
- Nézd, nem várom, hogy higgy nekem, azt meg főleg, hogy bízz is bennem. Felvázolva a helyzetet, figyelmetlen voltam, magamra haragítottam azt, aki elől épp bújunk. Jelenleg két lehetőséged van, vagy itt maradsz, és megvárod, míg kitalálok valamit, vagy kimész, és a véred veszi egy vámpír. Mert az, aki kint van, vámpír.... ahogy én is- most néz egyenesen a vörös szemébe, mindenféle jel mellőzésével, ami arra utalna, hazudik, vagy a bolondját járatja vele.
- Soha nem láttál nappal, éjszaka is csak elvétve, mert általában kint voltam. Emberi kaja már rég nem ért a számhoz, és ez kezd egy kicsit hasonlítani az Alkonyatra... nyugi, nem várom el, hogy olyan légy, mint Bella- fanyar mosoly húzódik az ajkaira, hátha kicsit enyhíti a légkört a humora, vagyis a gyenge próbálkozása a humorra.
Szál megtekintése
Olivia Meyerson
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. szeptember 22. 19:59 | Link

Nath

- Nem, nem vagyok rellonos. A hely... sötét... és a sötét jó. Úgyse értenéd- legyint egyet, nem kezd el magyarázkodni. Hajlamos elfeledkezni néha arról, hogy a vámpírok nem nyitott könyvek az emberek számára. Még elég újnak számít a maga egy évével. Igen, mióta meghalt, mondhatni előről kezdte az éveinek számolását, hisz ebből a létből többet sikerül megélnie 17 évnél, legalább is... remélhetőleg.
- Állj már le! - most rajta a sor, hogy felemelje a hangját, holott nagy ritkán szokta.
- Tudod te, milyen az, ha az éhséged csillapíthatatlan, hogy nem elég bevágnod egy szendvicset, hogy embereket kell ÖLNÖD, mert nem bírsz egyszerűen megálljt parancsolni? Tudod, milyen, ha csak meghallod a szív dobogását, hogy a torkod veszettül kapar, és képes vagy bármit megtenni egy csepp vérért? Hogy az agyad ellepi a vörös köd, és olyankor semmi nem számít, egy nyamvadt éren kívül? Ha mindezt megtapasztaltad, utána vágd a fejemhez, mennyire figyelmetlen vagyok- a végét már normál hangnemben motyogja. Nem várja a másiktól, hogy megértse, nem is tudná, amíg nem tapasztalja, de Oliv számára ez még a Crutionál is nagyobb kín, holott emberként azt hitte, annál nagyobb nem létezik, na igen... emberként. Kezdi megint utálni magát, amiért ilyen lett, hiába tudja, nem az ő hibája.
- Nézd, csak egy éve öltek meg... ne várd el tőlem, hogy Drakulát megszégyenítő mód rukkoljak elő valamivel, oké? Egy éve vagyok vámpír, és még sose kerültem ilyen helyzetbe- néz rá kissé zavartan, igen, burkoltan célozva arra, hogy halvány lila gőze nincs arról, mi tévők legyenek.
- Amúgy, miért ne tudott volna? Én is simán járok-kelek... leszámítva a napot, ugyebár... Megvan.. nálad van a pálcád? Mondd, hogy nálad a pálcád- csillan fel a szeme, és máris esdeklőn néz háztársára, igen, kipattant a fejéből egy veszett  hülye ötlet.
Szál megtekintése
Olivia Meyerson
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. szeptember 22. 20:41 | Link

Nath

- Inkább hagyjuk- igen, lesz Oliv a bölcsebb, mert a helyzet az, hogy őt is elkapta a késztetés, hogy megszabadítsa a srácot a fejétől, ami valljuk be, nem lenne túl kedvező.
- Amiért más vámpír bárokat, éttermeket, vagy mit tudom én, szállodákat üzemeltet, esetleg tanárnak áll. Be kell olvadnunk, csak ez a fiataloknak nem megy annyira, mármint nekem nem... más nevében nem beszélhetek- von vállat, még a hangja is tényközlő. Drake sokat mesélt neki arról, mi történik, ha egy vámpír felvonja magára a figyelmet, és nem szeretne arra a sorsa jutni, de tényleg. Ugyanakkor nem is érti, miért kezdi ezt ecsetleni egy full tapló, idegtépő, nem kicsit unszimpatikus srácnak.
Aztán, mikor ismét sértegetésbe kezd a másik, a szőkeségben is elpattan valami. Mostanság amúgy se a birkatürelméről híres, sőt... igencsak lobbanékony, amivel amúgy nem tud mit kezdeni. Mindenesetre, hirtelen terem a srác előtt, és kever le neki egy pofont. Na, nem nagyot, épp csak akkorát, amekkorát egy átlag ember képes. Az erőfölényét sose fitogtatná egy emberrel szemben.
- Vegyél vissza, különben a végén szívességet teszek az úriembernek, és én magam tekerem ki a nyakad- sziszegi még oda, majd hátrál is egy lépést. A szemei viszont szikrákat szórnak. Épp készül megmenteni az irhájukat, még ha ez nem is tűnik úgy, ha hálát nem is, de azt elvárja, hogy ne folyton csak szapulják, főleg ne egy fiatal srác. Momentán az sem érdekli, hogy igaza van, ez a fene női büszkesége, vagy mi...
- Nincs, de ha előtte tüzet gyújtasz, ami lelassítja, abban a két pillanatban még felocsúdik, talán- néz rá, amolyan "na ezt kapd ki" tekintettel. Igen, ha már egyszer a vámpírgondolkodás nem megy neki, akkor gondolkodjon mágusként, persze ez macerásabb, mert mindig is csak az elméleteket vágta, a gyakorlat... nos, hagyott némi kivetnivalót maga után, de mit számít az.  
Utoljára módosította:Olivia Meyerson, 2013. szeptember 22. 20:46 Szál megtekintése
Olivia Meyerson
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. szeptember 24. 19:05 | Link

Nath

Oliv fel nem bírja fogni, hogy ennek a vörös (ör)dögnek, hogy lehet bármi köze az ő Tristanjéhez. Igen, most, hogy a srác nincs a közelében, teljes nyugalommal tekinti a sajátjának, holott amúgy... nem kéne, de segáz. Emberként is álmodozó volt, így nem csoda, hogy többet lát a kapcsolatukba, mint ami.
- Szívem, nem láttál még csúnyán nézni- gúnyosan villantja ki a fogait. Persze ez már csak erőfitogtatás, amolyan "csak azért is" alapon, mert nehogy már azt higgye a srác, hogy egyenrangú fél. Igazából, Oliv a légynek se ártana, nem, még háztársának se ártana többet, egy barátságos pofonnál, holott nyilvánvaló, hogy a srác megérdemelné.
- Nincs veszteni valód? Ennél nagyobb baromságot még életemben nem hallottam, kelj fel úgy, hogy nem dobog a szíved, aztán majd rájössz, mennyire nincs igazad- veti oda, de már rég nem a vörösre figyel, inkább a kinti hangokra, mert nem, nem felejtette el, hogy épp szorul a kecses nyaka körül az a bizonyos hurok.
A léptek közelednek, így az izmai is megfeszülnek. Nem akarja, hogy a másik lássa, most először keveredett ilyen helyzetbe. A tapasztalanságát már nem sikerült elrejtenie, így már csak a büszkesége maradt.
- Most- szólal meg az ajtó nyitódásával párhuzamosan, reménykedve abban, hogy Nath idejében kapcsol, így sikerül kicsit kizökkenteniük a vámpírt.
- Fagyaszd meg- adja a következő instrukciót, majd, ha Nath ezt is megteszi, nemes egyszerűséggel kilöki a vámpírt az ajtón, és olyan helyre vonszolja, ahol jól érheti majd a nap, mégsincs szem előtt.
- Na, ezzel is megvolnánk- dörzsöli meg a tenyereit, majd engedve a késztetésnek, még belerúg egyet a fagyott férfibe, csak, hogy megmutassa, ellene esélye se volt. Igen, hajlamos elfelejteni, hogy segítség nélkül, nem jutott volna semmire.
- Khm... kösz, azt hiszem- néz hálásan háztársára, mert végtére is, nélküle nehezen boldogult volna.
- De nehogy azt hidd, ezzel most beloptad magad a szívembe- teszi hozzá a mihez tartás végett, mert nem is ő lenne.
Utoljára módosította:Olivia Meyerson, 2013. szeptember 24. 19:06 Szál megtekintése
Kísértetház - Olivia Meyerson hozzászólásai (5 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa