31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Május 15-én (szombat) véget ér az Évnyitó, kérünk, addig zárjátok ott játékaitokat!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa
Kísértetház - Bianca Charlotte Krise hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
offline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 18. 02:45 | Link

Gergő

Kicsit későn ért haza, de megígérte, hogy az új lakót - egy fél éves, az iskola kertjében talált Crupot,  - megsétáltatja, így egy gyors vacsorakészítést és átöltözést követően el is indult a kicsivel, aki láthatóan alig várta, hogy kiszabaduljon. Ezek szerint nem vette rá magát senki, hogy foglalkozzon vele. Mondjuk, ezen nem csodálkozik, hiszen a háztartás férfi tagjai nem éppen arról híresek, hogy örömmel kimozdulnak, az anyukája pedig mostanában folyton az iskolában van. Így amikor hazahozta a sérült állatot, akkor megkérte a családját, hogy segítsen, ez azonban láthatóan nem valósult meg. Kicsit bosszankodik emiatt, de sajnos nem tud mit tenni, csak annyit, hogy kicsit futva sétáltatja az állatot.
Amikor hazaért nem esett még, most azonban már rendesen szakad, és hideg is van, így a szürke pulcsija fölé felveszi a sárga esőkabátot. Esőkabátnak hívják, mert olyan az anyaga, de igazából csak arra nem jó, mivel kapucnit elfelejtettek tenni mellé. Amikor vették, a második anyukája mondta, hogy majd varázsol rá kapucnit, de elmaradt, első anyukája is ígérte, de abból sem lett semmi, így egy esernyőt is magához vett, majd felkészülve arra, hogy a futkározás miatt még jól meg is ázik elindult az eleven állattal.
A kis Crup szagot foghatott, hiszen egyenesen a falu vége felé vette az irányt, hogy Biancát megfuttatva a kísértetházba vesse bele magát. Magában hálát ad Merlinnek, hogy azt a fura mintázatú nadrágot vette fel, mert ezen tényleg nem látszik, ha mocskos lesz. A kísértetház előtt megpróbálta visszatartani a kutyit, de csak azt érte el vele, hogy a póráz lecsatolódott a nyakörvről, a kicsi pedig egyenesen felszaladt a lépcsőn, Geri után.
- Scipio! *
A lány pedig a kutya után indult, nem sejtve, hogy Gergőt találja majd fent. Egy pillanatra megtorpan, és igen, átfut az agyán, hogy inkább azt mondja, hogy elrabolták tőle a kutyát a gonosz cukorkatolvajok, de aztán erőt vesz magán és beljebb lép, szemügyre véve az ablaknál lévő párost.
- Elég ijesztő az új javasbácsi, és a tanárok is, ha az órájukon folyton kijársz a mosdóba.
Utal itt a vizes ruhákra, a mezítlábas, vizes hajú megjelenésre, amivel a fiú az ablakban ül. A könnyekre nem tesz megjegyzést, nem hülye, látja, hogy sírt, de ha nem akar róla beszélni nem fog, nem kell a felesleges feszkó, ha meg akar, akkor úgyis elmondja mindenféle egyéb nélkül.
- Se az apám, se Milan nincs otthon, anya fáradt, korán lefeküdt, migrén vagy mi, szerintem jobb lenne, ha meleg helyen lennél. Főztem vacsorát is, de mivel senki sem evett belőle, kellene valaki, aki segít eltakarítani.


Ruha
* Köszönjük Grósz Annának a névválasztást <3
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. május 18. 02:46 Szál megtekintése

Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
offline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 26. 00:27 | Link

Geri

Az ölelés, melyet a fiútól kap, meglepi. Nem azért, mert idegen neki a tette, csak valahogy nem ilyen szokott lenni. Eddig, ha megölelte, abban volt némi boldogság, valami pozitívum, a mostani azonban tele van negatív érzelmekkel. Izmai egy pillanatra megfeszülnek, és kényszerítenie kell magát, hogy a feszességén enyhítsen. Szerencsére Gergő nem láthatja, ahogy a rémület kiül az arcára.
Tény, hogy nem váltak el szépen, de barátok maradtak, és ez neki sokkal fontosabb, mint a sérelmek, melyeket talán egy kicsit eltúlzott. Igyekszik rendezni az arckifejezését, nem szeretné még ezzel is rontani a láthatóan amúgy sem rózsás helyzetet, és amikor elválnak egymástól, bólint egy bátorító mosoly keretében.
- Persze.
Reméli, hogy a beleegyezése után indulhatnak is, de Gergő visszaül. Ez annyira nem tetszik neki, hiszen nagyon közel van a vihar, a villámlásokat szinte azonnal hangos, hosszú dörgések követik, melyektől akaratlanul is megborzong. Imádja a vihart, a pusztítást, mégis valahogy a dörgéstől magától retteg.
Kicsit összehúzza magán a kabátot, és lassú léptekkel közelebb araszol a fiúhoz, nincs ínyére ez a hely, ha a crup nem szökik el, nincs az a pénz, amiért ő ide beteszi a lábát. Lenyelve a szavakat, melyekkel rosszallását kívánta kifejezni a hideg és a kosz miatt, helyet foglal vele szembe, felhúzva a lábait, komolyan nézve vele.
- Hallottam, hogy a tanári kar ördögűzést tervez.
Térdeit átölelve aggódással teli kíváncsisággal pillant rá. Nem érti, mi történt Gergővel, mivel ő nem ilyen volt és ez tényleg megijeszti. Szeretne sok mindent kérdezni, de most az lenne a legjobb, ha először a fiú beszélne, addig ő is rendezi a gondolatait és összeszedi a kérdéseket, titkon reménykedve benne, hogy idővel még a vacsorát is elfogadja és meleg helyre mennek, itt elég ijesztő.


Szál megtekintése

Kísértetház - Bianca Charlotte Krise hozzászólásai (2 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa