31. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Május 15-én (szombat) véget ér az Évnyitó, kérünk, addig zárjátok ott játékaitokat!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Leroy Lasch Gergely
INAKTÍV


Elhagyott a Dzsházmin
offline
RPG hsz: 136
Összes hsz: 1955
Írta: 2013. május 17. 19:50 | Link

Bianca <3


Este, fél nyolc van, esik az eső és rossz hangulatom van. Itt fekszem az ágyamon és dúdolok egy dalt, ami megnyugtat. Ma jártam az igazgatóiban, amiről egyelőre még nem akarok beszélni. Janeyvel összevesztem, már nem bízik bennem, az egész tanári kar utál, igaz barátaim nincsenek. No és Bianca? Vele sincs semmi. Azt mondta, hogy még nem vagyunk együtt lehetünk barátok, de pont ő lenne az utolsó, akinek elsírnám a bántom. A rellonos haverjaim meg nem értenék meg a problémám, mert ők olyan kemények, akár egy szikla. Semmi nem töri meg őket, ők nem sírnak, csak lélegeznek és rezzenéstelen arccal húznak le egy fél üveg vodkát, vagy akár egy egészet. Néha elgondolkodom, hogy ilyen akarok-e lenni. De erre a kérdésre soha nem felelek, mert én magam sem tudom. Legszívesebben sírnék és ordítanék, hogy kiadjam azt a feszültséget, ami bennem van, de nem szabad, mert fiú vagyok és a nagyfiúk nem sírnak, nem ordibálnak. Ők csak ülnek és szívják a levegőt. Isznak csajoznak és élvezik az életet, végül nem lesz belőlük semmi. De én akarok valami, vagy valaki lenni. Bár a tanárok biztos megjegyezték egy életre a nevem. Leroy Lasch Gergely. A beképzelt kis hólyag, most biztos mindenki ezt gondolja rólam. De miért érdekelne a véleményük, nem tudják min mentem, megyek keresztül, úgyhogy addig nem dumáljanak nekem.
Nem tudok tovább feküdni és énekelgetni, el kell mennem oda, ahol az egész kezdődött. Hamarosan két éve, hogy itt vagyok és azóta, csak egyszer voltam ott. Itt az idő, hogy meglátogassam a kísértetházat.
Magamra kapom a fekete kabátomat és kiviharzok a szobából. Én csak egyszerűen el akarok menni és egyedül lenni egy kicsit, csak ennyit szeretnék. Ahogy megyek a folyosókon mindenki szemébe belenézek, még mindig azt a látszatot akarom kelteni, hogy nincs baj, erős vagyok és laza. Ahogy kiérek a kastélyból megérzem, hogy nincs olyan meleg, mint pár nappal ezelőtt. Az eső már szakad, a hajam teljesen vizes lesz. Na mindegy... Alighogy kiérek a faluba már a cipőm is elázik. Leveszem a lábamról, még a zoknit is. A szembejövők hülyének néznek, de ők nem a diáktársaim és nem is a tanáraim, úgyhogy előttük nem kell azt mutatnom milyen vagány vagyok. Pár perc alatt megérkezek a kísértetházhoz. A lábam már saras és fáj is, mert a kavicsok szúrták az útközben. Belépek a házba, ami ugyanolyan csúnya és szakadt, mint egy évvel ezelőtt volt. Felsétálok az emeltre ott pedig kiülök az ablakhoz innen bámulom a tájat és egyszer csak sírni kezdek. Itt nem lát senki.
Hozzászólásai ebben a témában

Puha haj ~ Varázslatos tábor 2013 <3
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
offline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 18. 02:45 | Link

Gergő

Kicsit későn ért haza, de megígérte, hogy az új lakót - egy fél éves, az iskola kertjében talált Crupot,  - megsétáltatja, így egy gyors vacsorakészítést és átöltözést követően el is indult a kicsivel, aki láthatóan alig várta, hogy kiszabaduljon. Ezek szerint nem vette rá magát senki, hogy foglalkozzon vele. Mondjuk, ezen nem csodálkozik, hiszen a háztartás férfi tagjai nem éppen arról híresek, hogy örömmel kimozdulnak, az anyukája pedig mostanában folyton az iskolában van. Így amikor hazahozta a sérült állatot, akkor megkérte a családját, hogy segítsen, ez azonban láthatóan nem valósult meg. Kicsit bosszankodik emiatt, de sajnos nem tud mit tenni, csak annyit, hogy kicsit futva sétáltatja az állatot.
Amikor hazaért nem esett még, most azonban már rendesen szakad, és hideg is van, így a szürke pulcsija fölé felveszi a sárga esőkabátot. Esőkabátnak hívják, mert olyan az anyaga, de igazából csak arra nem jó, mivel kapucnit elfelejtettek tenni mellé. Amikor vették, a második anyukája mondta, hogy majd varázsol rá kapucnit, de elmaradt, első anyukája is ígérte, de abból sem lett semmi, így egy esernyőt is magához vett, majd felkészülve arra, hogy a futkározás miatt még jól meg is ázik elindult az eleven állattal.
A kis Crup szagot foghatott, hiszen egyenesen a falu vége felé vette az irányt, hogy Biancát megfuttatva a kísértetházba vesse bele magát. Magában hálát ad Merlinnek, hogy azt a fura mintázatú nadrágot vette fel, mert ezen tényleg nem látszik, ha mocskos lesz. A kísértetház előtt megpróbálta visszatartani a kutyit, de csak azt érte el vele, hogy a póráz lecsatolódott a nyakörvről, a kicsi pedig egyenesen felszaladt a lépcsőn, Geri után.
- Scipio! *
A lány pedig a kutya után indult, nem sejtve, hogy Gergőt találja majd fent. Egy pillanatra megtorpan, és igen, átfut az agyán, hogy inkább azt mondja, hogy elrabolták tőle a kutyát a gonosz cukorkatolvajok, de aztán erőt vesz magán és beljebb lép, szemügyre véve az ablaknál lévő párost.
- Elég ijesztő az új javasbácsi, és a tanárok is, ha az órájukon folyton kijársz a mosdóba.
Utal itt a vizes ruhákra, a mezítlábas, vizes hajú megjelenésre, amivel a fiú az ablakban ül. A könnyekre nem tesz megjegyzést, nem hülye, látja, hogy sírt, de ha nem akar róla beszélni nem fog, nem kell a felesleges feszkó, ha meg akar, akkor úgyis elmondja mindenféle egyéb nélkül.
- Se az apám, se Milan nincs otthon, anya fáradt, korán lefeküdt, migrén vagy mi, szerintem jobb lenne, ha meleg helyen lennél. Főztem vacsorát is, de mivel senki sem evett belőle, kellene valaki, aki segít eltakarítani.


Ruha
* Köszönjük Grósz Annának a névválasztást <3
Utoljára módosította:Bianca Charlotte Shanes, 2013. május 18. 02:46
Hozzászólásai ebben a témában

Leroy Lasch Gergely
INAKTÍV


Elhagyott a Dzsházmin
offline
RPG hsz: 136
Összes hsz: 1955
Írta: 2013. május 18. 19:39 | Link

Biaa


Az eső szinte már szakad, dörög az ég és villámlik. Nagyon reménykedem abban, hogy nem fog belém csapni a villám, még sosem történt meg velem, sőt, a közelemben egyszer sem csapódott be olyan izé. Vajon milyen érzés lehet? Fáj, vagy nem lehet érezni semmit... hát, nem akarom megtapasztalni.
Mivel elázott a cipőm leveszem azt és mezítláb folytatom az utam. A lábam már sáros és fázik. A rajtam lévő ruhák teljesen átáztak. A hajam is vizes, így belelóg a szemembe. A kísértetház felé vezető úton egy lélekkel sem találkozom, csak egy cica sétál el előttem. Rá is ijesztek, tök jó érzés. Ekkor azon kezdek gondolkodni, hogy egyáltalán valaki észre vette-e, hogy kilógtam az iskolából, vagy fel sem tűnik senkinek. Mindegy is, addig jó, míg nem keres senki, legalább egyedül lehetek. Amint megérkezem a kísértetházban megállok egy pillanatra és végig mérem a helyet. Pont ott akartam egy évvel ezelőtt aludni, amellett a deszka mellett. Aztán jött Lola és hazavitt. Milyen ártatlan voltam még akkor, most meg... Felsétálok az emeltre és odaülök az ablakhoz. A térdemet felhúzom és lehunyom a szemem. Sírok. Végig gondolom azt, amit e pár nap alatt elkövettem. Olyan bunkó és paraszt voltam mindenkivel, de most már nem szabad levennem ezt az álarcot. Ha már feltettem magamon hagyom egy ideig. Titokban pedig majd sírok. Szép kilátások, mit ne mondjak.
Ekkor bevillan az a kép, mikor meghaltak a szüleim, aztán a nagymamám temetése és végül Loveday halála. Még jobban könnyezni kezdek. Én ezt már nem bírom elviselni, olyan sok rossz történt velem. Janeyék pedig... lett egy gyerekük és úgy érzem mégis őt szeretik jobban, mert az ő vérük. Én pedig egy szerencsétlen kisfiú vagyok, aki csak azért került hozzájuk, mert máshoz nem tudott menni. Istenem, olyan szerencsétlen vagyok.
Ekkor hangokat hallok, valaki közeledik. Kinyitom a szemeim és hátra nézek. Nem kelek fel, mert semmi kedvem hozzá. Ha egy gyilkos lenne itt akkor sem, hisz nem tudnék védekezni. Ám egy kutyát pillantok meg, utána pedig egy lányt Biancát. Tudom, hogy azt mondta, hogy nem akarok senkit sem látni, de neki kifejezetten örülök. Végig hallgatom azt, amit Bia mond, ám nem reagálok semmit. Csak felkelek és megölelem. Ebben az öleléseben érezheti, hogy még mindig mennyire szeretem és hogy szükségem van rá.
 - Beszélhetnénk? - kérdezem és leülök az ablakhoz, majd magam mellé invitálom.
Hozzászólásai ebben a témában

Puha haj ~ Varázslatos tábor 2013 <3
Bianca Charlotte Shanes
INAKTÍV


(:
offline
RPG hsz: 106
Összes hsz: 796
Írta: 2013. május 26. 00:27 | Link

Geri

Az ölelés, melyet a fiútól kap, meglepi. Nem azért, mert idegen neki a tette, csak valahogy nem ilyen szokott lenni. Eddig, ha megölelte, abban volt némi boldogság, valami pozitívum, a mostani azonban tele van negatív érzelmekkel. Izmai egy pillanatra megfeszülnek, és kényszerítenie kell magát, hogy a feszességén enyhítsen. Szerencsére Gergő nem láthatja, ahogy a rémület kiül az arcára.
Tény, hogy nem váltak el szépen, de barátok maradtak, és ez neki sokkal fontosabb, mint a sérelmek, melyeket talán egy kicsit eltúlzott. Igyekszik rendezni az arckifejezését, nem szeretné még ezzel is rontani a láthatóan amúgy sem rózsás helyzetet, és amikor elválnak egymástól, bólint egy bátorító mosoly keretében.
- Persze.
Reméli, hogy a beleegyezése után indulhatnak is, de Gergő visszaül. Ez annyira nem tetszik neki, hiszen nagyon közel van a vihar, a villámlásokat szinte azonnal hangos, hosszú dörgések követik, melyektől akaratlanul is megborzong. Imádja a vihart, a pusztítást, mégis valahogy a dörgéstől magától retteg.
Kicsit összehúzza magán a kabátot, és lassú léptekkel közelebb araszol a fiúhoz, nincs ínyére ez a hely, ha a crup nem szökik el, nincs az a pénz, amiért ő ide beteszi a lábát. Lenyelve a szavakat, melyekkel rosszallását kívánta kifejezni a hideg és a kosz miatt, helyet foglal vele szembe, felhúzva a lábait, komolyan nézve vele.
- Hallottam, hogy a tanári kar ördögűzést tervez.
Térdeit átölelve aggódással teli kíváncsisággal pillant rá. Nem érti, mi történt Gergővel, mivel ő nem ilyen volt és ez tényleg megijeszti. Szeretne sok mindent kérdezni, de most az lenne a legjobb, ha először a fiú beszélne, addig ő is rendezi a gondolatait és összeszedi a kérdéseket, titkon reménykedve benne, hogy idővel még a vacsorát is elfogadja és meleg helyre mennek, itt elég ijesztő.


Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaA falu határa