33. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed
Czukorvarázs Cukrászda - Lyra Castle hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Lyra Castle
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. április 18. 20:12 | Link

A legfőbb szabály, amit mindig elfelejtek, hogy ha itt a tavasz és a jó idő, akkor ne induljak el víz nélkül sehova, vagy legalább egy poharat vigyek magammal, amit szépen megtölthetek a pálcám segítségével. Mert azt persze ne várja tőlem senki, hogy egyenesen a számba csurgassam az agvamentit, mert a pálcát magunk felé fordítani kábé olyan, mintha pisztollyal tennénk ugyanezt.
Szóval ebből következett az az egyszerű tény, hogy miután végigtrappoltam a falut, hogy mindent elintézzek, a postától kezdve a hivatalos ügyekig, és a végén még be is vásároltam, addigra teljesen kitikkadtam. Nem mondtam volna, hogy odavagyok a cukrászdákért, de az volt a legközelebb ahhoz a ponthoz, ahol éppen álltam, így aztán oda vettem be magam, szolidat fintorogva a töményen édes szagtól, ami a belépéskor megcsapott.
- Vizet kérek. És kávét - közöltem röviden és tömören az óhajom, aztán amíg előkészítették a kívánt frissítőket, csak megnéztem a pult tartalmát is. Valahol csendben megszólalt a fejemben egy hangocska, hogy Eirian biztos örülne, ha vinnék neki valamit, főleg ha az édes és habos. Így aztán rámutattam az üvegen keresztül valami csokitortára.
- Négy szeletet kérek belőle. Becsomagolva, elvitelre. Köszönöm.
Aztán leültem, és mikor kihoztak mindent, akkor kicsit odébb toltam a tortákat a kávétól, nehogy a hője megolvassza a bevonatot, és előbb gyorsan felhajtottam a vizet, majd lassan elkezdtem kavargatni a kávét.
Egyébként érthetetlen, ki gondolta volna, hogy a vámpírharapás egyenes következménye, hogy az ember kávéfüggő lesz? Az át nem változott szerencsétleneknek valószínűleg ez lehetett az éltető nedű a vér helyett, vagy mi a fene.
Czukorvarázs Cukrászda - Lyra Castle hozzászólásai (1 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaVendéglátó negyed