35. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Park Min Woo
INAKTÍV


Hallj a szemeddel érezd a ritmust a kezeddel...
offline
RPG hsz: 69
Összes hsz: 296
Írta: 2013. január 10. 13:02 | Link

Damian

*Bűbájtan könyvemet szorongatom, de nem nagyon tudok belőle semmit felfogni. Nem a tantárggyal van a gond, csak éppen nincs sok kedvem a tanuláshoz. Pedig direkt ezért hagytam ott a szobámat, hogy találjak egy nyugodt helyet, ahol tanulhatok. Lehet, hogy rosszat választottam.  Az iskola kaputól nem messze ültem le az egyik oszlop mellé. A hátamat nekitámasztottam és úgy próbáltam a fejembe erőszakolni az anyagot.  Egy dologra nem gondoltam, hogy a kaput használhatják is. Így minden ajtónyitásnál oda tévedt a szemem.
Eltűnődtem azon, hogy akik csak úgy járkáltak ki be, azok megbuktak azért nem kell tanulniuk, vagy csak simán zsenik.  Volt olyan is, aki kiment egy szál pólóban, de aztán fél perc múlva már jött is vissza kéken. Na, ők lehettek azok, akik bukásra állnak. Nem nagyon lehetett észrevenni engem, de én ennek örültem.
Már csak az ajtóra figyelek, mikor megjelenik egy srác jó sok bőrönddel. Egy kicsit el kell gondolkoznom, hogy milyen hónap van, hogy csak most érkezett meg. Furcsa az év végén betoppanni, de az ő dolga.*
-    Sanyi!* Mondom halkan, hogy ne hallja meg, mert ez nem rá tartozna.  Ezt a nevet még apukám találta ki, mikor Angliába mentünk. Csak nyolc éves voltam és sokat beszéltem.  A rabszolgaság miatt sok néger ember élt ott kint. Apa azt akarta, hogy ne a nigga meg a néger szókat használjam, mert azok nem túl szép kifejezések, így lett a Sanyi.  Semmi bajom az afrikaiakkal, hogy is lehetne, hiszen én meg sárga vagyok. Csak nyolc éves voltam és akkor nagyon megtetszett az a név és az óta így hívom őket.
Szegény elveszettnek tűnt, de nem volt erő segíteni neki, hanem inkább egy jó üdvözlést találtam ki. Nem vagyok én rossz szándékú, de jó szórakozni.  Becsukom a könyvemet és lassan felállok. Magamra erőltetek egy mosolyt és elindulok felé. Megállok előtte és megfogom a vállát.*
-    Szia szívem, már vártalak. Hmm nyami, frissss hús!* Elhúzom az s betűt a frissben, majd rákacsintok egyet. Van homosexuális barátom, az nem viselkedik így, de jó nézni a döbbent arcokat.*  
Hozzászólásai ebben a témában

Damian Shonibare
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. január 10. 15:23 | Link

→ Minwoo.


Miközben a zsebében kutakodik, néhány diák elszalad mellette, akik után esze ágában sincsen megfordulni. Azt is csupán onnan sejti, hogy diákok, hogy hallotta, hogy beszélnek, és miről. Hamarosan jönnek a vizsgák. Igen. Damian is csak úgy kerülhetett ide, hogy egy nagyon szigorú vizsgák kellett letennie, hogy ebben az időben is felvehessék az iskolába. Vizsgázz, hogy aztán levizsgázz. Elég gáz! Száját fintorogva húzza el, miközben újabb lépteket hall, amik az ő irányába közelednek. Ez is egy újabb diák lesz, aki őt észre sem véve megy el mellette. Nincs is szüksége segítségre. Vagyis, szerinte nincsen szüksége segítségre. Bizonyára elég szerencsétlennek hat, azonban ő azt hiszi, hogy tudja, mit csinál és merre tart. De azt meg kell jegyezni, hogy még az iskolától kapott levelet sem találja, amiből megtudhatná, hogy merre kéne tovább mennie. Mikor eljut arra a szintre, hogy kezd ideges lenni, és le akarja pakolni a sok-sok táskát a hátáról, akkor valami megszólítja. Vagyis, valaki megszólal a közelében, elvégre nem valószínű, hogy egy fiú „szívemmel” üdvözölné. Vagy mégis? Szemöldökét ráncolva tekint az előtte álló… törpére. Fejét értetlenül dönti oldalra, miközben arcáról mindenféle érzelem eltűnik. Nem nagyon tudja hova tenni a dolgot. De az, hogy megérkezik, és máris valaki szórakozni kezd vele, az egyáltalán nem fér a fejébe.
 - Hogy mondod? – kérdez vissza monoton, számon kérő hangon.
Akcentusa nem kifejezetten erős, de azt azonnal megmondhatja az ember, hogy nem ide valósi. Ja, igen. Meg a bőre sem éppen magyar állampolgárságról árulkodik. Habár, megesik az ilyen is manapság. A kacsintásra azonban azonnal elfintorodik.
Még mindig értetlenül áll az alacsony srác előtt, de végre megkaparintja a levelet a zsebében, előveszi, vet rá egy pillantást, majd ismét az előtte álló alakra emeli barna szempárját. Eléggé hideg van idekinn. Valahogy nem ehhez van hozzászokva.
Utoljára módosította:Damian Shonibare, 2013. január 10. 15:30
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastélyt körülvevő vidék