32. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!

Megnyitotta kapuit a Karácsonyi vásár és a Korcsolyapálya a Boglyas téren!

Kérünk mindenkit, hogy ellenőrizzétek a drive-ban beadott multikarakterek esetén a hozzáférési beállításokat! Akiét nem tudjuk megnyitni vagy elolvasni, azét automatikusan elutasítjuk!
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távol
Iskolák és kollégiumok - Radits Viktor Endre hozzászólásai (7 darab)

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Radits Viktor Endre
INAKTÍV


Mr. Vigyor
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 617
Academia Magicae Sopianaeiensis
Írta: 2015. október 31. 10:49
| Link

Mezőssy Eliza

Egy egyetemi buli mindig jó móka. Csak felnőttek vannak ott, a kicsiket kihagyják az ilyen bulikból, szóval senki sem fogja hisztizve elrontani, és senkiért se fog berongyolni a koliba a dühöngő apuka vagy báty. Persze ezeknél a buliknál van egy aranyszabály: ne te legyél a házigazda. Ezt már Viktor is megtanulta egy életre, az biztos. Saját hibáiból tanul az ember ugyanis.
De most szó sincs arról, hogy Viktor lenne a házigazda, helyette az egyik kollégium ad otthont a szokásos csütörtöki partinak. Pénteken úgy is keveseknek szokott órája lenni, egy valahogy ilyen aranyszabály, hogy a tanárok nem szeretnek pénteken órát tartani, ha meg mégis, akkor arra a diákok nem szeretnek bejárni. Van egy így. Minden órát amúgy sem lehet látogatni, ez az egyetem kérem szépen, ha valaki minden órán bent van, akkor az egy pszichopata, és jobb lesz vele vigyázni.
Egy egyszerű galambszürke inget vett fel Viktor erre az alkalomra, farmerral, sportcipővel, bőrdzsekivel. Haja kusza, arcán kis borostával. Szereti ezeket az eseményeket, ide nem kell kiöltözni, kitennie magáért, mert senki sem várja azt el tőle, hogy díszmagyarban jelenjen meg. Sőt! A többség pont inkább azt szereti, ha így néz ki. Mármint a női többség, és Viktornak most ez a társaság a fontos. Élvezi az egyetemi életet na. Ezen nincs mit szépíteni.
Belépve az ajtón, ami persze tárva nyitva áll a ki-be csatoráló dohányra vagy friss levegőre vágyók miatt. Vigyorogva int is oda pár kint lévőnek, de ő inkább bemegy, ahol összepacsizik, öklözik, ölelkezik egy pár sráccal, néhány lánnyal meg puszit váltanak üdvözlésképp.
 - Jól nézel ki Vik, te is Sammy! - Néz végig elismerően a két lányon, majd beljebb halad az italos pulthoz. Milyen vendég lenne ő, ha nem lenne legalább egy pohár vagy egy üveg a kezében? Hát rémes! Szóval itt az ideje belelendülni a dolgokba, amihez persze ő is hozzárakott egy-azt. Érthető módon valakiknek össze kell dobni ezt a sok fogyasztani való dolgot, hát Viktor köztük volt. De eltakarítani tuti nem fog.
A poharat a szájához emelgetve néz körül a lányok között. Meg is akad a tekintete egy olyan sötét hajún, akivel eddig még nem is találkozott. Lehet cserediák, vagy csak valaki becsempészte ide. Ki tudja? Hát Viktor most meg fogja tudni. Ezt már most láthatjuk előre. Szóval vigyorogva odacsusszan a csaj mellé, hogy rövid társalgást kezdeményezzen.
 - Helló, még nem láttalak itt eddig, de örülök, hogy itt vagy. - Na jó, a múltkor lehet, hogy hazudtam és még mindig nem a legtökéletesebb a csajozási módszere. De azért a bénázásait egész kedvelni szokták a csajok. Kompenzál a cuki mosoly a szép szemek és az elhanyagolhatatlan kidolgozott vázizomzat.
 - Viktor vagy, benned kit tisztelhetek? - Kezd is el kíváncsiskodni a neve felől, amit persze lehet, hogy el fog felejteni az este végére már, de igyekszik az eszébe vésni, amennyiben a lány bemutatkozik neki.
Szál megtekintése

Szemüveges - Vidám - ExEridonos - Bátyó - Kérdések
Radits Viktor Endre
INAKTÍV


Mr. Vigyor
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 617
Academia Magicae Sopianaeiensis
Írta: 2015. november 1. 14:21
| Link

Elveszett lány

Nem arat túl nagy sikert a lánynál, mert az egyből a bemutatkozás után mit mond? Hát természetesen azt, hogy ki szeretne innen jutni, csak éppen kérdésbe foglalva. Na, ennyit erről Viktor. De mivel még tökéletesen az eszénél van segít a lánynak a kitalálásban a kézfogás után.
 - Gyere, kikísérlek. Becs szó, nem bántalak! - Teszi a szívére az egyik kezét, a másikat pedig maga mellé feltartja, mintha esküt tenne. Persze általában az ilyeneknek nem lehetne hinni, de Viktor tényleg soha nem bántana egy lányt. Őt arra nevelte az apja, hogy a nőkkel különlegesen kell bánni, és soha sem szabad bántani őket. Ez egy aranyszabály, amit ő mindig meg is fog tartani, pedig némelyik nő szörnyen ki tudja őt néha hozni a sodrából, pedig Viktort nem egyszerű, elég birka türelemmel megáldott egy lélek a szentem.
Na, de szóval az eskütétel után a lányt kézen fogja és elkezdi maga mögött húzva kivezetni a házból. Ő ismer innen minden kijáratot, és minden titkos bejáratot is. Volt már rá példa, hogy beszökni vagy éppen kiszökni kellett innen. Télen az utóbbi annyira nem mókás, de lesz mit mesélnie a gyerekeknek majd, az unokáknak meg főleg. Viktor nem él unalmas életet.
Az ajtón kilépve már megállítja lépteit és a lányra tekint.
 - Minden oké? - Egy szelíd mosollyal tekint le a lányra, hogy lássa nem-e véletlenül rosszul van és inkább azért szeretett volna ide kijönni. Bár az is lehet, hogy most fogja magát és elszalad amerre lába viszi. Mondjuk azért talán annyira nem rémisztő a mosolya, hogy attól világgá szaladjon az ember.
 - Nem fázol? - Most veszi csak észre, hogy bizony a lány elég lengén van öltözve és bár Viktor sem túl vastagon öltözött azért annyi lovagiasság szorult belé, hogy inkább szétfagy, de a lány a társaságában ne fázzon, vagy legalábbis kevésbé. Szóval a választ inkább meg sem várva vette le dzsekijét és terítette rá a lányra. Na, ilyenkor igazából nem a lovagiasság jön elő belőle a leginkább, hanem a bátyói hozzáállás, a tanári viselkedés - amit persze jelenleg nem gyakorol és nem is túl példaértékű a viselkedése néha.
Szál megtekintése

Szemüveges - Vidám - ExEridonos - Bátyó - Kérdések
Radits Viktor Endre
INAKTÍV


Mr. Vigyor
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 617
Academia Magicae Sopianaeiensis
Írta: 2015. november 1. 15:10
| Link

Eliza

Na mi az? Talán mégsem annyira temethető ez a próbálkozás? A lány ugyanis rákacsint amikor már kint vannak. És persze azért láttam ám én, hogy tetszett a lánynak, hogy Viktor szépen kézen fogva vezette őt ki innen. Persze Viktornak hátul nincs szeme, és gondolatolvasásra is képtelen. Pedig néha tök jól jönne neki. Gondolkozott is már a legilimencián, de még nem jutott el odáig, hogy a gondolatból gyakorlatot csináljon. Szóval így csak a saját gondolatait hallja, amit jobb, ha más nem hall és lát. Higgyétek el nekem, én látom és hallom őket ugyanis,
 - Nem foglak itt hagyni egyedül, hacsak nem kéred. -
Hangja határozott, mosolya szelíd. Megy ő, ha úgy akarják, de azért az éjszaka közepén egy lányt nem fog sorsára hagyni, még ha itt rengeteg ember cirkál is, akkor sem. Az elég nagy taplóság lenne tőle. Szóval ahelyett, hogy menne még a kabátját is odaadja, amit persze rögtön elkezd visszautasítani a lány. Tipikusan nő, a feminista fajtából, aki erős egyedül is, nem kell a segítség. De azért néha igazán elfogadható az nem? Főleg, ha még az illata is kellemes.
 - Azért inkább maradjon, nehogy megfázz, nem vagy túlöltözve, én meg hozzá vagyok szokva a hideghez. A hegyek között nincs fűtés. -
Vigyorog, miközben persze már el is mondja magáról azt, hogy szokott a hegyekben járni, és bizony a sátrak tényleg nem fűtöttek. Mondjuk ezen segíteni szokott egy varázslattal, de azért a hegyvidéki hideg az hegyvidéki hideg marad. Ahhoz képest itt most enyhe az idő. Szóval Viktor még így, ingben sem fázik.
 - Ez most éppen Police, mugli parfümmárka. - A parfümöket nem Viktor szokta kiválasztani, ezeket leginkább kapja karácsonyra, szülinapra vagy névnapra, és azokat használja. Persze, ha kellene maga is tudna parfümöt választani magának, azért nem elveszett kisfiú ő, de vásárolni nem igazán szeret. Azért mégis csak pasi, na.
 - Marad a kabát, vagy megint magamra veszem, de belebújtatlak téged is. -
Fenyeget nevetve, amit persze csak úgy kell elképzelni, hogy egy gyors tágítóbűbájt rámormol a dzsekijére, amit aztán a lány köré is von és összecipzározza. Na jó, ez tény, hogy a személyes szférába igen nagyfokú belépést jelent, de Viktornak csak ilyen meggyőzési ötlet jut az eszébe, mert hát akkor ő is jól jár, mert a lány is, aki egyébként meglehetősen fiatalka lehet, de megszokta, hogy vannak lányok, akik csak 16-nak néznek ki, miközben 22 évesek. Szóval fel sem merül benne, hogy megkérdezze a lány korát, pedig ha tudná, hogy az bizony még a mágustanodát sem járta ki lehet nem incselkedne itt így vele. Hiszen, ha még tanítana, akkor bőven a tanítványa lehetne neki.
Szál megtekintése

Szemüveges - Vidám - ExEridonos - Bátyó - Kérdések
Radits Viktor Endre
INAKTÍV


Mr. Vigyor
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 617
Academia Magicae Sopianaeiensis
Írta: 2015. november 1. 19:49
| Link

Eliza

Vállrándítás. Hogy ezt a férfiak hogy utálják. Tudom én. Ennél csak a nem tudom a rosszabb. Két szó, amivel egy férfi bármikor kikergethető a világból. De tényleg. Na, de most Viktor csak mosolyog a lányon és betudja az alkohol hatásának ezt a kissé durcás viselkedést. Megszokta, hogy a lányok, ha nem szomjasak már nagyon, akkor kissé gyerekesen tudnak viselkedni. Azért töltött már el egy pár lánnyal egy-egy bulizós estét. Persze azért nem ő a suli Casanovája, azért erről szó se essék.
 - Persze. Hobbihegymászó vagyok. Szóval ez a hideg nem olyan, mint egy havas hegycsúcs hidege. -
Rántja meg a vállát a kifejtést követően. Néhányan furán is néznek rá, hogy ő sokkal alulöltözöttebb szokott lenni a többieknél. Én is furán nézek rá innen a meleg pokróc alól. Na jó nem, igazából egy tök hideg vonaton ülök épen. Jó, jó tudom, ez senkit sem érdekelt. Szóval rükverc vissza a kabáthoz, amit felé nyújtanak, és mivel a lányon látszik a hajthatatlanság Viktor megadóan felteszi a kezét. Nem fog egy lánnyal se veszekedni, aki nem a barátnője vagy a rokona, de az más helyzet, és azokkal se szívesen. Elég konfliktuskerülő.
 - Oké, ha ennyire ezt szeretnéd. -
Veszi el a kabátját és magára is húzza, nem szeret tartogatni semmit sem. Ezért találták ki a férfiaknak a hátizsákokat, hogy ne kelljen semmit sem kézben vinni.
 - Igen, ide járok. Ez előtt meg a Bagolykövön végeztem, aztán ott tanítottam, most továbbképzem magam mondhatni. - Ad az igennél egy kicsit hosszabb választ. Ha már a lány próbálkozik az ismerkedéssel, akkor Viktor nem fog egyszavas válaszokig süllyedni. - Na és te? - Eddig Viktor számára evidens volt, hogy a lány is ide jár, de ha megkérdezte, akkor illik visszakérdezni, mi van, ha mégsem. Bár a korbűbáj nem enged át 17 éven aluliakat az ilyen helyekre, de azért egy 19 éves is lehet olyan, hogy még csak tanodába jár, és még csak nem is mesterképzésre.
Szál megtekintése

Szemüveges - Vidám - ExEridonos - Bátyó - Kérdések
Radits Viktor Endre
INAKTÍV


Mr. Vigyor
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 617
Academia Magicae Sopianaeiensis
Írta: 2015. november 2. 11:33
| Link

Eliza

A beszélgetés kissé laposodik itt-ott, de azért nem adja fel egyikőjük sem. Viktor még nem ivott eleget, a lány meg már eleget ivott, azt hiszem. Szóval így nem a legjobb a hullámhossz, amin vannak. De azért próbálják előre görgetni a beszélgetést mind a ketten, miközben a kabát Viktorra vissza kerül, és a kezére a lány keze kerül egy bókkal együtt. Nem igazán érti Viktor, hogy most mit is szeretne a lány, néha kissé elzárkózó, aztán meg kezdeményező. Nem igazán tud ő ezen kiigazodni. Persze tudna ezekre most pszichológiai magyarázatokat adni, de az biztos, hogy egy pszichológiai könyv se segít neki a női nem kiismerésében. A női lélek teljes feltérképezése totálisan lehetetlen, ahogy a logikájuk megértése is.
 - Szerintem neked is nagyon jól állt. -
Egy kacsintás mind e mellé. Ha a lány közeledik, akkor ő is, de csak óvatosan. Bár lehet nem volt jó ötlet, ugyanis Eliza vissza is húzza a kezét. Ki érti ezt?
Na, akkor inkább ismerkedjünk kicsit elvre fel! Eliza kérdez, Viktor válaszol. A kérdezz-felelek játék egyszerű, ismerkedős szintje. Eliza nagyot is néz, hogy Viktor milyen teljes körűen ad felvilágosítás a sulijáról és hogy miért is van itt. Persze az meg sem fordul a fejében, hogy esetleg azért nyelt egy nagyot a lány, mert az igazából egy volt esetleg jövőbeni diákja is lehetne. Kissé naivnak mondható, ez tény. Az arany szíve miatt nem egyből azt feltételezi a másikról, hogy hazudik neki, így meg is eszi Eliza szövegét, mint kacsa a nokedlit.
 - Akkor üdv itt. Ez az első ilyen bulid? - Ez megmagyarázza számára, hogy miért is volt olyan elveszett odabent a lány és még miért is nem találkoztak. Ha a lány nem vett részt eddig a közösségi életben, akkor érthető, hogy elkerülték egymást. Viktor nem szűnt meg Eridonosnak lenni, szeret a társaság középpontjában lenni, a közösség aktív tagjaként tevékenykedni, ha bulizásról vagy számára is érdekes eseményekről van szó.
 - Pszichóra járok. És te? - Érdeklődik visszafelé, na nem mintha egyébként minden szakot ismerne, ami itt van, hiába nem gólya ő már itt.
 - Van kedved majd visszamenni táncolni? Ahogy elnézem már jobban vagy. -
Mióta egyetemre jár Viktor táncolni is egész megtanult, az előtt totálisan falábú volt és bár most sem a parkett ördöge, de azért ugrálni ő is tud a zenére, ahogy mindenki más, vagy éppen a lány derekát fogni.
Szál megtekintése

Szemüveges - Vidám - ExEridonos - Bátyó - Kérdések
Radits Viktor Endre
INAKTÍV


Mr. Vigyor
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 617
Academia Magicae Sopianaeiensis
Írta: 2015. november 5. 18:28
| Link

Eliza

Kis erőltetett éle van a beszélgetésnek, ezért is veti be azt Viktor, hogy esetleg menjenek be. Az eddigi ismerkedős blokkot ugyanis meglehetősen kimerítették. Szóval jobb, hogyha most már inkább csinálnak valamit, mint hogy itt álljanak és nézzenek egymásra szépen, miközben mindketten próbálnak valami érdeklődést magukra erőltetni. Viktor a bulikra nem azért jön elsősorban ugyanis, hogy mindenkit minél belsőségesebben megismerjen. Na jó, máshogy kellene fogalmaznom, szóval nem az életrajzi adatok begyűjtésének céljából tartózkodik itt. Na igen, így már egészen szakmai a megfogalmazás.
Szóval akkor menjünk be a táncparkettre inkább, ahova már a lány vezeti a fiút. Igen, általában ez így szokott lenni. Csak a többségében a vezetés inkább rángatásnak felel meg, de most Viktor szívesen táncol a lánnyal. A zene elég jó, és lehet is rá táncolni, a lüktetést érezni.
 - Tudok, nem lépek a lábadra. -
Vigyorog rá kis fáziskéséssel a lányra a parketten. Persze pasiból van, és a lány meglehetősen egyértelmű jeleket tett neki arra, hogy bátran közeledhet, szóval a kezét a lány derekára vezeti és közel húzza őt magához. Szerencsére csak kb. 10 centi van közöttük, így kényelmesen tudnak együtt táncolni. Persze hagy a lánynak mozgásteret és ha akar, akkor ki is szabadulhat Viktor kezei közül, nem erőszakos ő, de férfi, és nem fogja meghazudtolni önmagát.
Szál megtekintése

Szemüveges - Vidám - ExEridonos - Bátyó - Kérdések
Radits Viktor Endre
INAKTÍV


Mr. Vigyor
offline
RPG hsz: 127
Összes hsz: 617
Academia Magicae Sopianaeiensis
Írta: 2015. november 16. 23:04
| Link

A lányok miért olyan bonyolultak? Szegény Viktor kissé összezvarodottan próbál a zene ritmusára táncolni. A lány, aki kint hol flörtölőnek, hol pedig elutasítónak tűnt most szintén egészen közel engedi Viktort, amit persze igyekszik ki is használni. Ez egy buli, itt az emberek nem azért vannak, hogy teázgassanak és az időről csevegjenek, ez nyilvánvaló. Eliza is úgy tűnik, hogy egészen kezd feloldódni, azzal, hogy Viktor felé fordul. Legalábbis a srác így értelmezi azt, hogy a hajával kezdenek el babrálni. Vigyorogva tekint le a lányra, miközben a ritmusra és Eliza ritmusára egyaránt figyelve táncol a lánnyal. Amikor az közeledni kezd, már épp próbálkozna ő is közelebb hajolni a lányhoz, amikor az valamit kiabálva ott hagyja őt. Azt persze a zene hangereje miatt nem érti.
Így hát ott marad ő, mint szamár a hegyen egyedül és néz, hogy most mégis mi is van.
 - Ki érti ezeket? – Néz a lány utána az orra alatt dörmögve. Kicsit körül néz a parketten, aztán úgy dönt utána megy. - Miért ér meg egy lány ennyi vesződést? – Morog tovább magában a tömegből kifelé menet. Legalább háromszor úgy is döntene, hogy megfordul, de ha már elindult, akkor kisétál a lányhoz, aki éppen iszik. Pedig ez már nem a legjobb ötlet jelenleg a részéről. Főleg tisztán. Ezek a varázslóvilágban fellelhető "finomságok", ha szabad megjegyeznem többnyire magasabb fokon vannak, mugli társaiknál. Vagy csempésznek beléjük valami bájitalt. Egy-két lányon látni is, hogy bizony az ő poharába kicsit több is került valamely kevéssé jótékony bájitalból. Ha látná Viktor, hogy valamelyikük is veszélyben van, tuti a segítségükre sietne. Nem Batman ő vagy valami más egyéb szuperhős, csak erre lett nevelve.
Arra már persze kevésbé, amit most csinál.
Kiveszi a lány kezéből a poharat, amiben persze nem sok minden maradt a levegőn kívül. A másik - bal - kezével közben magához húzza.
 - Bújócskában jó vagyok. - Mit ne mondjak, Viktortól se futja már sokra... Szóval most inkább a beszéd helyett próbál kicsit tettekkel fényt deríteni arra, hogy mit is akar a lány. Csak játszani vele, húzni őt, hogy aztán nevetve lelépjen, vagy esetleg hajlandó a tényleges ismerkedésre is.
Szóval a poháron gyorsan túladva húzza magához a lány tarkóját is és nem túl gyengéd, de nem is erőszakos csókba kezd vele. Elege lett abból, hogy a lány hol közeledik, hol távolodik. Most dönthet, aztán faképnél hagyja, ha a lány úgy szeretné. Bulizni jött, nem pincsit játszani.
Szál megtekintése

Szemüveges - Vidám - ExEridonos - Bátyó - Kérdések
Iskolák és kollégiumok - Radits Viktor Endre hozzászólásai (7 darab)

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távol