35. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távol

Oldalak: « 1 2 3 [4] 5 6 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Francesco Nico Bianchi
INAKTÍV


Faljáró
offline
RPG hsz: 154
Összes hsz: 227
Írta: 2019. augusztus 20. 20:36 | Link

Dia
gyere le jóisten

Ahogy Dia megszólal, a férfi végre fellélegzik. Na tessék! Végre egy ember, aki megérti őt, aki már tudja, hogy nem meleg és azt is látja, mennyire kellemetlen ez neki. Szerencsétlen porban heverő, agyon tiport férfiassága már éledezni is látszik, épp csak elkezdene mosolyogni - immáron napok óta először -, mikor legnagyobb bánatára Dia folytatja... És nem úgy, ahogy az Niconak jó lenne. A férfi önkéntelenül is kezei közé temeti arcát. Miért veri a sors, miéééééért????
Végül úgy dönt, inkább beveti a szokásos tini figurát. Közelebb hajol picit a lányhoz, egyik mutatóujját a szája elé tartja, ezzel jelezve, hogy nagyon csendben akar átadni egy nagyon fontos információt. - Elárulok egy titkot - megvárja, hogy a lány a csillagokat is leesküdje az égről, vagy legalább adja jelét annak, hogy érdekli valami szaftos dolog. Őszintén, egy ilyen pletykacunamiban kit ne érdekelne? Na ugye. Ha a lány belemegy a játékba, Nico a biztonság kedvéért még körül is néz, rájátszva ezzel az amúgy tök semmitmondó dologra és tényre, ami világosabb az egyértelműnél. - Nekem nincs barátom, mivel nem vagyok meleg - ahogy ez elhangzik tőle, vissza is egyenesedik és csak reméli, hogy ezúttal a feladó által küldött üzenet el is jut a címzetthez. Merthogy ő tényleg soha, egyetlen kibaszott pillanatig nem volt meleg. Itt csapjon belé a villám, ha mégis. Na? UGYE!
- Egy kávé lehet jól esne. Velem tartasz? Elmondhatnád, mit nem tudok még magamról azon kívül, hogy meleg vagyok - kissé cinikusan cseng hangja, azonban egyértelműen kiérezhető belőle a keserűség is. Mindenféle hülyeségben benne volt, az összes pletykát könnyedén kezelte világ életében, mert pontosan jól tudja, hogy egy dolog a fontos: hogy ő tudja az igazat és a számára fontos emberek. Csakhogy ez most más. Nagyon más. Ha eddig elzárkózott mindentől, most itt az ideje, hogy felgöngyölítse az ügyet. Mit nem tud még magáról?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett Hallgatóoffline
RPG hsz: 196
Összes hsz: 671
Írta: 2019. augusztus 20. 20:56 | Link

Francesco Nico Bianchi
-megjelenés-

Ezt a fajta közelséget még egyébként kifejezetten kultiválná is, amilyen közel most Nico hajolt hozzá, csak hát akaratlanul is arra gondol, hogy sajnos nem igazán van a pasinál kvalifikációs helyzetben. Ami szomorú, mert ezzel a borostával meg egyáltalán arccal és alkattal kifejezetten az esete lenne. Biggy. Miért, miért kell a melegek istenének (van nekik? biztos van) lenyúlni minden jó pasit, hogy aztán megírassa velük a legjobb regényeket, zeneszámokat és egyebeket - a női társadalmat meg parlagon hagyni. Mindezt amiatt a hülye alma miatt? Biztos.
- Óhh.
A nagy bejelentésre úgy meglepődik, hogy kicsit el is nyílik a szája. Nem az lepi meg, hogy mégis hogy lehet Nico hetero mégis, hanem hogy akkor ennek ellenére hogy tudott ez a pletyke olyan méreteket önteni. A szájhagyomány egy ijesztő dolog, ismét rá kell jönnie, és a közösségi média nem teszi könnyebbé a helyzetet.
- Aha. Jóó, sajnálom, annyira biztosra mondta mindenki, hogy.. - széttárja menet közben a kezeit, merthát miért ne hitt volna nekik? Olyan meggyőződéssel magyarázták, ő meg nem jár Nico óráira (sem máséra), hogy rendszeresen lássa őt és legyen saját megítélési alapja.
- Hát ez tök ciki. - Egyrészt tényleg érezni, hogy annak tartja, de benne van a hanghordozásában, hogy ettől függetlenül nem omlott össze a számára a világ és nem bújna el egy kő alá, ha alkalma adódna rá. Követi a férfit a kantinhoz, illetve a lenti büféhez-kávézóhoz, üldögélt már ott sokat, így egészen jól eltájékozódik az épületben. Letelepszik az egyik asztalhoz, az egyik itallapot maga elé húzza, mert még fogalma sincs, hogy ő maga mit akar majd inni, de a kinti forró nyár miatt úgyis a jegeskávénál fog végül kikötni.
- Szóval ez akkor csak egy hülye pletyka? Pedig még azt is kisilabizálták, hogy azzal a végzős cserediákkal, Camilloval kavarsz. Is.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Francesco Nico Bianchi
INAKTÍV


Faljáró
offline
RPG hsz: 154
Összes hsz: 227
Írta: 2019. augusztus 20. 22:02 | Link

Dia
gyere le jóisten

Magában elégedetten konstatálja, hogy a lánynak végre leesett, mit akar mondani. Végre valaki tényleg érti, miről beszél akkor, mikor azt mondja, nem meleg. Valaki elhiszi, sőt tudja is már. Azt hiszem, ezúttal tényleg megkönnyebbül egy leheletnyit. Ha már egy nőnemű is képes ezt biztosra venni és elfogadni, ha nem erősködik, hogy márpedig Nico úgy néz ki, mintha meleg lenne... Az neki megnyugvás. Na nem mondom, hogy ettől most egy olasz vérmacsónak érzi magát, aki mindjárt felhúzza magára a fél egyetemet, de egy szerény "hála istennek" még az ő fejében is megfogalmazódik.
- Nem is értem honnan veszi mindenki - hangja némi indulatot tükröz. Magyarul a szóbeszéd ott tart, hogy az is homoszexuálisnak nézi, aki hírből se ismeri, nemhogy közelről. Egyre jobb! Lehet, hogy ez a lány hamarosan a tanulója lesz és tényleg úgy kell ideérkeznie, hogy azzal szembesül, az egyik tanára kissé ferde? És félreértés ne essék, a férfi attól nem lesz rosszabb tanár, hogy nem a nőkhöz vonzódik, sőt, ha igazak a hírek, az emberek felől egy hipogriffel is összeházasodhatna egészen addig, míg tanárként megfelelően helytáll. De ettől még ciki, ahogy Dia is fogalmaz. - Az - rá is erősít és megadóan indul meg új ismerősének társaságában a büfé felé, hogy egy szimpatikus asztalhoz leüljenek. Neki ugyan fogalma sincs mit mondjon, csak annyit tud, jó olyannal lenni, aki tudja az igazat. Tényleg, neki már ez is öröm.
- Is. Hát ez nem valami biztató. Mik az erre utaló jelek, ha szabad tudnom? - felvonja fél szemöldökét, mintegy választ várva kérdésére. Nem olyan tanárosan, inkább olyan "lepjél meg" stílusban. Ez csak azért is érdekes, mert Nico ezer százalékig biztos abban, hogy a rellonos bizony meg fogja lepni, nem is kicsit. - Mondjuk, ha vele boronálnak össze, akkor legalább nem arról pletykálnak, hogy egy párkapcsolatban élő gyakorló tanárnővel vagyunk kétes viszonyban - mert ez legalább igaz lenne. Jó, Emily-vel nem kavarnak, bár ugye... Ami a stégnél történt is, nála már nem férne bele egy jól működő párkapcsolatba. Persze ahány ház, annyi szokás, nem ildomos látszatra ítélni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a jelenlegi ízléstelen pletyka róla és a melegségéről.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett Hallgatóoffline
RPG hsz: 196
Összes hsz: 671
Írta: 2019. augusztus 20. 23:31 | Link

Francesco Nico Bianchi
-megjelenés-

- Szerintem már a mindenki sem érti, de nem számít ilyenkor már, ha elindult, akkor elindult. Ez ilyen. - Kicsit szomorkásan lebiggyeszti a száját, lássa rajta a másik az együttérzést, merthát ha valóban nem meleg, akkor ez pedig tényleg egy kifejezetten rossz helyzet. Igaz, Diát nem zavarná, ha őt leszbikusnak néznék, kihasználná egy időre, hogy lányok is nyomulnak rá, ő igazán nem válogat, ha valami érdekesnek tűnik. Ez nem jelenti azt, hogy másnak is opció az ilyen hozzáállás.
- Camillo posztolt olyasmit, hogy te vagy a kedvenc tanára és hogy imádja az óráid. Nem mintha nagy cucc lenne, de ha már valaki aztán ezt tovább tarkította, az pont elég. Egyszer elindul a neten, visszaszívni nem lehet, DE..
És itt ültében egy kicsit előrébb hajol, közben kihozzák neki az elkészült jegeskávét, benne a fagyival, rajta tejszínhabbal, megszórva fahéjjal és mindebben egy élénkzöld szívószál rikít. Az arcára egy félvigyor ül ki.
- Viszont tökre visszafordítható. Vagy felülírható, simán.
Most ezt a kétes viszonyt a párkapcsolatban élő gyakorló tanárnőről nem igazán tudja hová elhelyezni magában.. ezért nem is helyezi el, elkönyveli úgy, mint egy kijelentést, amivel Nico csak még inkább a heteroszexualitását akarja hangsúlyozni. Ez végülis jelen helyzetben logikus lépés. zsebéből előszedi a mobiltelefonját, pötyög rajta valamit, de Nico is tisztán láthatja, hogy megnyitja az instagram profilját. Reflexből lapoz ugyan egyet-kettőt a hírfolyamán, ám a célja igazából nem ez.
Merthogy ezután, ha már a férfi amúgy is közelebb hajolt az asztal fölött a másikhoz, most fel is kel, és teljesen átnyújtózva a kis kör alakú asztallap felett a vele szemben ülő ingére markol, hogy közelebb húzza, majd szemérmetlenül lekapja Nicot.
Nemcsak csókkal, hanem ezzel együtt a kezében tartott telefonnal egy selfiet is készít az esetről, majd elégedett, széles mosollyal visszahuppan a helyére.
- Tessék, írunk hozzá valamit, én arra szavazok, hogy "méghogy meleg", szmájlikkal. És parázni sem kell, nem vagyok itt diák.
Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2019. augusztus 21. 00:17 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Francesco Nico Bianchi
INAKTÍV


Faljáró
offline
RPG hsz: 154
Összes hsz: 227
Írta: 2019. augusztus 25. 10:29 | Link

Dia
gyere le jóisten

Nem is tudja, mit mondhatna. Akkor ezek szerint így járt? Ilyen az élet? Örökre abban a tudatban fog élni az emberiség, hogy Francesco Nico Bianchi meleg?! Ha nem figyel, még benne lesz a bulvár lapokban is! Míg ezen vekeng magában, nem átall egy dupla espressot kérni, minden nélkül. Kell neki a keserű íz, hogy felébredjen, kell neki az erős kávé, hogy bepörgesse, mert azzal, hogy élőholtként jár-kel az egyetemen, sajnos nem old meg semmit.
- Valaki a kedvenc tanárának tart? - ez annyira meglepi és egyben meghatja Nico-t, hogy sírni volna kedve - bár, ha engem kérdeznek, a könnyek oka nem ez lenne. Végre visszahall ilyesmit, ez egy tök szép és boldog nap lehetne, csak hát szanaszét szedik A Kedvencet. Nem emlékszik erre a Camillo gyerekre, de biztosan megkeresi majd. Vagy hát, jó ötlet ez...? - Akkor segíts kérlek. Totális virtuális analfabéta vagyok, még az a facecook-om sincs. Vagy facebook...? - el kell töprengenie egy ideig, mert nem biztos benne. Lehet, hogy ez ciki, de Nico mindig is sokkal inkább a varázsvilággal volt elfoglalva, számára az okostelefonok, mint ami Diánál is van, kicsit űrtechnológia kategóriába esnek. Persze tud autót vezetni, nézett már TV-t, de ő valószínűleg már az a korosztály - ne sírj Nico -, akit nem kebelezett be a modern őrület és teljesen lemaradt az "okos" dolgokról.
Figyeli, ahogy a lány felkel és nem sejt semmit. Ahogy mondtam, ő nem ért ezekhez a női ármányokhoz. Érdeklődve nézi, amit Dia csinál, kissé kérdő tekintettel és már épp felötlene benne a gondolat, hogy rákérdezzen, mikor... Szó szerint elkapják a grabancát és lekapják. Épp csak annyi ideje van, hogy mire felocsúdik, némileg viszonozhassa a gesztust, de érteni továbbra sem érti. Eztán látja a kijelzőn lévő képet. Oh mio Dio!
- Biztos vagy benne, hogy ez beválik? - döbbent arckifejezése mindent elárul. Úgy értem nincs ehhez hozzászokva... Akkor ezt most Dia miért csinálta? Ez egy játék? Vagy szimplán csak egy segítség? Nem úgy tűnik, mintha a lány komolyan venné, tehát nem akar Nico-tól semmit. Totál confused a fiam, de tényleg. - Egyébként azt hiszem ez jó lesz. Vagyis rád bízom. Nem értek az instantgrammhoz - nem volt ideje rendesen leolvasni, úgyhogy ezt is átkonvertálta. Neki az instantgram.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett Hallgatóoffline
RPG hsz: 196
Összes hsz: 671
Írta: 2019. augusztus 26. 09:38 | Link

Francesco Nico Bianchi
-megjelenés-

- Say no more a segítséggel, a legjobb embert találtad meg – egyébként valamikor alattomosan automatikusan tegezésre váltott, de úgy tűnik, mintha nem vette volna észre. Illett volna mondjuk oktató esetén megkérdezni, ám tudván mire készült, eléggé kink lenne továbbra is magázni. Húha, lehet, hogy akkor mégis maradnia kellett volna annál a formánál! Mindegy mostmár.
Épp csak egy kicsit csikordul fel alatta a szék, aztán időben megemeli, mielőtt túl fülsértővé válna, merthogy az egyszerűség kedvéért átköltözik Nico oldalára az asztalnál, ott egyrészt jobban tudja majd neki muatni a dolgokat a telefonon, másrészt most, hogy tudja, az ellenkező nemhez vonzódik a férfi, hát nyilván felkerült a lány vadászmezejére. Igazán nem lehet hibáztatni, ha legalább bepróbálkozik, nem? Legfeljebb nemet mondanak neki, máskor is mondtak már, nem a világvége, ha megtörténik, annál jobban bánná, hogy meg sem kísérelte felszedni az olaszt. Az például egy biztató kezdet, hogy a férfi visszacsókolt. Lehet, hogy nem annak szánta, de Diána úgy vette.
- Teljesen biztos, komolyan, csak a jó embereket kell betaggelni rajta, pár nap és elmúlik. Nézd… - A modern technológiai vívmányok bemutatását használja arra, hogy Niconak dőlve bizalmasan oldalra hajoljon hozzá, a telefont nagyjából középre húzva.
- Őt meg őt hozzáadom a kép alatti leíráshoz ezzel a kettőskereszttel, így külön értesítést fognak róla kapni, biztos látni fogják. Eléggé sok embert ismernek, seperc alatt elterjed majd, hogy hülyeség ez a meleg dolog.
Dia sosem tartozott eredendően a zsenik táborába, tanulni sem nagyon szeret, ugyanakkor az tény és való, hogy rendelkezik némi kurázsival és józan ésszel, arról nem is beszélve, hogy főleg a szociális köreit, kapcsolatait és ismeretségeit egészen jól képes menedzselni. Nem csoda, hogy Bagolyköves diák létére eleinte csak azt a lehetőséget felhasználva, hogy a nővére ide jár, az évek alatt összebarátkozott egy tucat itteni hallgatóval, így mostanra természetes, ha egyetemi bulikról kap ő is meghívásokat. Emiatt sem lehetett meglepő, hogy Niconak ismerős volt.
- Várj, mielőtt posztolom. Ugye nincs barátnőd vagy ilyesmi? Nem akarnék bekavarni semmibe. – Milyen legit indokot talált, hogy rákérdezzen! Nem túl diszkrét, de legit. Legalább.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Francesco Nico Bianchi
INAKTÍV


Faljáró
offline
RPG hsz: 154
Összes hsz: 227
Írta: 2019. augusztus 26. 10:48 | Link

Dia
gyere le jóisten

Így utólag e kijelentés valóságtartalmában nem is kételkedik. Megdörzsöli borostás arcát, mintha csak próbálna felkészülni A Tervre, amire amúgy nem lehet. Ettől függetlenül figyeli a lány minden mozdulatát hátha tanul valamit és azért ül ilyen közel. Hahaha, kis naiv. Nyilván azért.
A következő pillanatban pedig csók! És a közönség tombooool!!! Akarom mondani, készül a selfie és Dia ujjai ismét a készüléken zongoráznak, tageket rak a képre (?), meg valami meggyőző leírást, mindeközben pedig szorosan a férfihoz húzódik. Nem mintha ez Nicot annyira zavarná, eszében sincs elhajolni. Azért a fejében megfordul a kérdés: ugye nagykorú már? Mert az oké, hogy ez a helyzet neki nem annyira rossz, csak ha jönnek és péppé verik gyermekmolesztálás miatt, valószínűleg megy és főbe lövi magát.
- Szóval akkor ezek fontos emberek? Ők a menők? - kissé töprengőn figyeli a neveket, amik megjelennek a képernyőn, de beazonosítani egyiket sem tudná. Például a @winthefuckingbanana neki maximum retardáltságról árulkodik, nem pedig vagányságról. Azért érződik rajta egy kicsit, hogy ez már nem az ő generációja. Néha felötlik benne a gondolat, hogy vissza kéne rázódni a dologba, de aztán újra és újra elengedi ezt a kérdést. Vannak dolgok, amik úgy jók, ahogy vannak. - Figyelj, te vagy a szakértő, ha ez jó ötlet, csináljuk - annyira egyértelmű, hogy fogalma sincs az internet adta hatalomról! Egyetlen rosszul sikerült fotó vagy elgépelt szó is örökre tönkre teheti a virtuális, rosszabb esetben a való életedet is, ő meg csak így: jah, posztold ki, ahogy smárolunk. Mondjuk, ha legalább a meleg pletyka elül, akkor boldog lesz. Vajon Emily is hallott róla? Vagy, ami ennél is rosszabb, ő is melegnek nézi?! Ez a gondolat csak most merül fel benne először és gyorsan el is hessegeti, mielőtt szívszélhűdést kap menten.
- Nincs. Ha lenne, gondolom nem hinnének melegnek - hanyag módon vállat von, válasza logikus. Talán azért hiszik ezt, mert túl sok a félresikerült randija, vagy mert harminc évesen még nem alapított családot. De ezek a dolgok nem így működnek! Azért, mert mindenki fiatalon lekölykezik, neki még nem kell ezt az utat választania. Különben is, pár évvel ezelőtt még ő maga is gyerek volt, hogyan vállalhatott volna egy pulyát? Felelőtlenség, én mondom. - És neked nincs barátod? Bár gondolom, ha ezt ki akarod tenni, nincs - végül saját magának válaszolja meg az egyértelmű kérdést, de mindegy is. Azt hiszem, Dia kérdése után úgy érezte fairnek, ha ő is megtudakolja, mi a helyzet.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett Hallgatóoffline
RPG hsz: 196
Összes hsz: 671
Írta: 2019. augusztus 26. 13:22 | Link

Francesco Nico Bianchi
-megjelenés-

- Azt nem tudom, hogy menőnek számítanak-e, csak hogy sok embert ismernek, ez már önmagában elég. – Például Dia, habár kifejezetten sok emberrel tartja a kapcsolatot, sosem sorolta magát úgy a menők csoportjába, bár a kirekesztettekébe sem. Persze, tudja, hogy vannak kifejezetten mintapéldányai ezeknek a típusoknak, de összességében elég hülyeségnek tartja így felcímkézni az embereket meg csoportokat. Magával sem szívesen teszi.
Körültekintően azért olyanokat jelöl be, akikről tudja, hogy amúgy nem rosszindulatúak, és egy kicsit pozitívabb fehanggal tudják elindítani az “ellenpletykát”, annak hosszútávon mindig sokkal előnyösebb a kifutása. Nem filterezi túl, amúgy sem szokta, inkább csak annak érdekében alakít valamit a kontraszton, hogy jobban látszódjon, kivel csókolózik éppen a képen. Az utolsó simítások után egy elégedett szusszanással rányom a küldés gombra, majd dolga végeztévellepakolja a telefont az asztalra.
- Kész is. És dehogy, nincs barátom. - A gondolat is abszurd, akkor is abszurd volt, amikor Erik felhozta, legalábbis az ilyen konvencionális monogám “fiúbarát” gondolata az számára. Brr, nem. Az valahogy nem neki való.
- Azért megnyugodtan. – Felkönyököl az asztalon az egyik kezével úgy, hogy arra támaszkodva pont Nico felé tudjon nézni féloldalasan. Hagy némi rövid dramaturgiai csendet, nem nyújtja túl hosszúra, épp csak annyira, míg a másikban van idő megfogalmazódnia annak az egyszerű kérdő gondolatnak, hogy “miért”.
- Elég veszteség ért már minket lányokat, egy csomó jó pasi meleg, én tisztára elszomorodtam, hogy már megint megtörténik. – Látványosan el is biggyed ezen a kis monológon, de aztán egyszeriben felderül az arca és elvigyorodik.
- De a csók alapján abszolút nem vagy meleg, szóval minden király. - Nyilván nem Diána lenne, ha közvetlenül ezután mindenféle köntörfalazást nélkülözve nem próbálná meg felszedni az olaszt.
Utoljára módosította:Eszterházy Diána, 2019. augusztus 26. 13:34 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Francesco Nico Bianchi
INAKTÍV


Faljáró
offline
RPG hsz: 154
Összes hsz: 227
Írta: 2019. augusztus 26. 13:49 | Link

Dia
gyere le jóisten

Nico biccent egyet és nem kérdez a továbbiakban. Hát, ha fontos emberek, akkor fontos emberek, mit tudja ő azt! Mellesleg ide jár tanítani lassan egy egész tanéve és a saját diákjait se mindig ismeri fel. Hát ez van, a férfi nem az a megjegyzős típus. Legalább, ha belé botlanak és kérdeznek, arcról felsejlik neki valami halovány emlékkép, hogy ja igen, ott ült az egyik óráján. Mondjuk, hogy melyiken, azt meg ne kérdezze senki...
Aztán huss, a poszt már repült is ki a virtuális térbe, ki tudja, ki mindenkihez jut majd el. Ahogy Dia válaszol, neki akkor esik le, hogy valóban, olyan szingli, hogy a kisujja is párosabb, mint ő, de... Ha ezt a posztot Emily meglátja, akkor mit fog gondolni? Jaj, gyere le jóisten! Ezekből a sápasztó gondolatokból a lány rázza fel azzal, hogy megnyugodott. Oké, végül is Nico is. De mi is most a nyugalom oka? Mimimi? Kiül arcára az "excuse me, what the fuck" szolid kifejezése, mikor folytatódik a megkezdett gondolat. - Ez igazán kedves tőled, de eszemben sincs melegnek lenni. Nagyon is szeretem a nőket - épphogy csak nem bólogat, míg ezt a mondatot mondja. Hát igen... Mennyi csinos példánnyal randizott... És mennyivel szúrta el az esélyeit...!
Egyébként, ahogy a beszélgetés zajlik, a férfi fejébe szöget üt egy furcsa gondolat. Dia most... Flörtölni próbál vele? Nos emberek, Francesco Nico Bianchi, talán életében először észreveszi, hogy egy lány érdeklődik iránta. Nem azt mondom, hogy meg is van róla győződve, de legalább már észlelte, hogy itt megkezdődik a párzási tánc - akár tánc nélkül is - és, bár el kell gondolkodnia azon, mennyire jó ötlet beleállni ebbe (höhö), végül úgy dönt, miért is ne? Igazából, így jobban megnézve, Diána nagyon is szexi. Jól áll neki ez a színes haj, csinosan öltözik és jó fej. Az biztos, hogy nem lesz egy happily ever after, de ha esetleg úgy adódna, persze csak puszta véletlenségből, hogy egy lehetőség mézes madzagként csábítaná... Még az is lehet, hogy kapva-kapna az alkalmon.
- Örülök, hogy megfelelőnek ítélted. Bár bevallom, kissé hirtelen ért - mit tagadja? Meglepődött. Ezzel persze arra is próbál nagyon burkoltan és nagyon finoman utalni, hogyha esetleg felkészültebben éri a dolog, akkor valószínűleg a teljesítménye és eredménye is javulni fog. Nem valószínű, hogy ez majd sugárzik a mondandójából, de talán az ehhez társított arckifejezése és megfejthetetlen mosolya elárul egysmást. Hátha...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett Hallgatóoffline
RPG hsz: 196
Összes hsz: 671
Írta: 2019. augusztus 26. 14:34 | Link

Francesco Nico Bianchi
-megjelenés-

Azért annak a közvetlen egyértelműségnek, amellyel Dia áll az ehhez hasonló szituációkhoz, megvannak a maga hátrányai. Az emberek általában ennél visszafogottabb alkatok, jobban hozzászoktak a hosszas kerülgetésbe, ehhez képest az Eszterházy lány tényleg viszonylag egyértelműen kifejezi az érdeklődését. Legrosszabb esetben tényleg nem a válasz, de azzal sem vesz semmit, elvégre sosem az övé senki. Nem is tart igényt rájuk, és nem arroganciából, nem rosszindulatú indíttatásból  - egyszerűen nem vár el olyat, amit fordítva sem teljesítene.
Felvonja az egyik szemöldökét, jó, ha szereti a nőket, az már egy jó indítás, habár Diának szokták mondani, hogy néha a viselkedése alapján ő még inkább ”lány”, mint nő, de ha ez alatt azt értik, hogy se nem megkeseredett középkorúként nem viselkedik, se nem sokat megélt femme fatale-ként, akkor ezzel ki tud egyezni. Érett nőnek lenni amúgy is baromi unalmasan hangzik, tele kötöttségekkel. Akkor már tényleg szívesebben lesz az a fiatalka, aki segít a nála idősebb férfiaknak lecsalni néhány évet, megélni, hogy igen, bejönnek az olyan hamvas, vibráló tüneményeknek, mint Diána. Nyilván nem mindenkinek van szüksége ilyen önbizalomboostra, és a lány amúgy ezt a ”szolgáltatását” nem is szándékosan vagy direkt nyújtja. (Áh, neki csak simán bejönnek a pár évvel idősebb pasik.)
Ha a felismerést követően Nico felé pillantana, tartja a szemkontaktust, nem erőszakosan, de elég határozottan ahhoz, hogy valóban félreérthetetlen legyen a helyzet, illetve érdemes megjegyezni: nem is húzódott el azóta sem. Lehet, hogy a telefon már az asztalon landolt, ám Diána még mindig bőven a másik személyes, privát szférájában lebzsel teljes természetességgel.
Kapva kap a férfi által feldobott labdán a csókkal, amúgy is kereste a lehetőséget, hogy valami ismétlést csikarjon ki belőle, de ki gondolta volna, még kutatnia sem kell ürügy után, megadja Nico magától is.
- Be kell vallanom valamit – vezeti fel kissé színpadiasan az utána következő mondandóját, és az ember már azt hinné, tényleg valami nagy leleplezésre készül, azonban rögtön eztán folytatja is.
- Ennél én is sokkal jobb vagyok, ez csak selfienek szólt. Van kedved kipróbálni? – Egy pillanatnyi szünet, míg elidőz Nico arckifejezését, majd évődő elégedettséggel, ezúttal már kijelentő módban ismétli el az előző mondatot.
- Van kedved kipróbálni. – Ehhez még legilimenciát sem kellett használnia, tessék. Ezúttal nem hajol előre, előző alkalommal váratlanul ő kezdeményezett, most viszont átadja az irányítást a férfinak, hogy ő döntsön és cselekedjen.

Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Francesco Nico Bianchi
INAKTÍV


Faljáró
offline
RPG hsz: 154
Összes hsz: 227
Írta: 2019. augusztus 27. 10:53 | Link

Dia
lejött a jóisten

A felismerés úgy csapja homlokon, hogy még a helye is ott marad. Szóval akkor Dia most azt szeretné, ha ők ketten... Szóval hát lenne valami... Na értitek. Nico olyan rég volt ilyen cipőben (igazából soha - a szerk.), hogy hirtelen fogalma sincs, mit kéne tennie, így természetesen kimondani sem meri, hogy tudna ő jobbat is, ha most felkészült lenne. Így csak nagyon tekervényesen, hátulról megfordulva és fejjel lefelé fogalmazza meg piciny szívének vágyát. És a lány megérti! Hah, mindig is tudta, hogy lelki társak! Csak nehogy elragadtassa itt magát.
Érkezik a főnyereményt érő kérdés és hirtelen megszólalni sem tud. Tekintete Diána ajkaira siklik és hát... Igen, akarja. Nem lehet róla nem leolvasni, hogy nagyon is megcsókolná és bizony jól esne neki, ha végre férfiként tekintenének rá. Márpedig a lány azt teszi. Megkapja az irányítást. Persze a romantikához szokott férfinak nehézséget okoz a dolog: minden csókot nyálas zenével, festői háttérrel és rém romantikus egymáshoz való közeledéssel és lágy csókkal képzel el. Komolyan mondom, rosszabb, mint manapság a tinilányok. Így hát a hirtelen jött lehetőséggel, az irányítással a kezében elsőre nem tudja mit kezdjen. Aztán úgy van vele, hogy ő igenis egy olasz macsó, aki mögött sorra törnek össze a női szívek és most jól összeszedi az összes létező és nem létező tökét és lesmárolja. Na jó, de hogyan? Szerencsére ezek a gondolatok pillanatok törtrésze alatt váltakoznak fejében, így Dia még csak most állapítja meg, kijelentő módban, hogy mi következik. Micsináljon, micsináljon, micsináljon, MICSINÁLJON????
És ekkor elérkezik számára a megnyugvás pillanata. Minden mindegy. Ha a váratlan csók jó volt, direktbe úgyis jobban csinálja. Kezét a lány dereka köré kanyarintja, hogy magához húzhassa annyira, hogy másik keze is a formás derékon pihenjen. Mire Dia észbe kap, Nico már ajkaival tapasztja be a csinos szájat, balja pedig a zöld, kiengedett hajba vándorol. Nem kell erőszakosnak lennie ahhoz, hogy határozottan vigye véghez ezt a kis akciót. Istenem. El kell morzsolnom egy könnycseppet. A fiam felnőtt.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett Hallgatóoffline
RPG hsz: 196
Összes hsz: 671
Írta: 2019. augusztus 27. 12:03 | Link

Francesco Nico Bianchi
-megjelenés-

Esze ágában sincs a férfi fejébe mászni, több okból kifolyólag is. Egyrészt nem ismeri Nicot, annyit tud róla, hogy egy varázslókat oktató felsőoktatási intézmény tanára - ha nála lebukik, akkor abból már tényleg feljelentés is lehet, ki tudja. Ami magánélet megsértése, az magánélet megsértése. Másrészt  valóban meg szeretné adni a privát szférát a másiknak (és ebből következik a harmadik pont), harmadrészt felesleges is, mert a legtöbb gondolat ilyen-olyan módon vagy intenzitással kiül Nico arcára vagy tekintetébe. Bűnös dolognak tűnne kihallgatni a belső bizonytalan kapálózást, nem is teszi, megadja a tiszteletet és az időt is az elhatározásra.
És érdemes várnia, mert csak ennyi kellett, ez a hosszúnak tűnő pár másodperc, míg Nico félresöpri önsorsrontó gondolatait és aggályait. Utoljára elmosolyodni van ideje, míg megérzi a férfi karját a dereka körül, gyakorlottan simul bele a mozdulatba - nem ordenáré nyilvánvalósággal és tolakodással, kívülről talán nem is tűnik úgy, hogy arrébb mozdult volna, inkább csak Nico érezheti ki az alatta ellazuló test rezdüléseiből a hajlandóságot. Részben ösztönös, részben tudatos testjáték Diána részéről, előbb-utóbb, ha más nem, hát a csók közben ugyanígy ellazult volna öntudatlanul, de ezúttal néma biztatásként is szolgál az olasz számára.
Ajkai belemozdulnak a csókba, egyik kezével Nico vállába kapaszkodik, majd ahogy a hajába túrnak (ezt egyébként imádja, bűnös élvezet fodrászhoz járnia, ahol a hajmosás a kedvenc része), úgy merészkedik feljebb Diána is először csak a nyak és kulcscsont találkozásához, hogy aztán ujjai a férfi tarkóján állapodjanak meg. Abszolút másodlagossá válik az a megfontolás is, nem baj, ha így itt lent akad még a selfie mellé még némi közönség is, mert végeredményben Diána gyarló ember, ilyen esetben mindig a pillanatnyi élvezet fog elsődlegessé válni a "ravasz tervekkel" szemben. Utóbbiak megmaradnak járulékos előnyöknek. Hacsak a másik előbb nem akarja megszakítani, kiélvezi és kihasználja a csók minden másodpercét és Nico nagyon is készséges partnert talál a személyében.
Mikor elhajol, a tekintete elégedett, de ugyanezt a benyomást követi a száján játszó mosoly is. Megnyalja az alsó ajkát, az olasz tarkóján nyugvó kezének hüvelyujjával lusta köröket ír le.
- Ha előbb tudom, hogy ez ilyen, akkor első alkalommal is szólok előre. Igaz, akkor félek, nem sok alkalmam lett volna fényképezni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Francesco Nico Bianchi
INAKTÍV


Faljáró
offline
RPG hsz: 154
Összes hsz: 227
Írta: 2019. augusztus 27. 22:34 | Link

Dia
lejött a jóisten

Hát nem volt könnyű idáig eljutni, mit ne mondjak. Tudjátok vannak a göröngyös utak, ahogy zötykölődsz picit, de végül is átértsz rajta. Na ez baszki kész szakadék temető. De! És ez egy nagyon fontos de, Nico bebizonyítja - leginkább önmagának -, hogy tényleg férfiból faragták.
Először arra gondolt, hogy elcsattan a csók, nem lesz semmi extra. Csakhogy az intenzitás fokozódásával ujjai is bátrabban vándorolnak, még arról is megfeledkezik, hogy egyébként az étkező kellős közepén rendeznek jelenetet - ő meg tanár, szóval ildomos lenne, ha visszafogná magát. Csakhogy ezek a gondolatok nem jutnak el hozzá. Ahogy Dia automatikusan reagál Nico-ra, úgy a férfi is hasonlóképp tesz, elmélyíti a csókot, ahogy megérzi a finom ujjakat a tarkóján. Ebben még nem is ez a legrosszabb, hanem az, hogy semmi kedve itt megállni. Most, hogy végre összeszedte magát és kezdeményezett, nem akaródzik abbahagyni, mégsem akar túlságosan rámenős lenni, már amennyiben létezik ilyesmi a lány álláspontja szerint.
Ahogy elválnak ajkaik, szíve szerint azonnal újrakezdené, ehelyett csak némiképp ködös tekintettel, agyában már majdnem nulla vérrel pislog Diára. Nagyon jól csókol. Egyébként az olasznak fogalma sincs róla, hogy partnere hány férfival volt eddig, egyáltalán semmiről nincs fogalma és nem is érdekli. Annyit viszont el kell ismernie, hogy jó mesterei voltak.
- Az a helyzet, hogy ezután sem lesz sok alkalmad - ahelyett, hogy magához húzná a lányt, most ő hajol előre, hogy egy könnyed csókot adjon ajkaira, majd, ha a másik hagyja, óvatosan a nyakára is. Nem igazán gondol bele, hogy ezzel tulajdonképpen milyen lavinát is fog elindítani, csak abban biztos, hogy ő helyben, itt és most szét tudná szedni Diát. Be kell vallanom, ennek több oka is van. Nico emberemlékezet óta nem volt nővel. Igen, nekem a legfájóbb ezt leírni, de tudja mindenki, mekkora seggfej, szóval felesleges ezen meglepődni. A másik, hogy a lány rendkívül tehetséges és nem mellesleg az egész szettje bombázó. Szóval bármennyire is nevezhetjük kiéhezettnek Nico-t, az vitathatatlan tény, hogy Dia nagyon ott van a szeren. E kettős elegye eredményezi, hogy a férfi telibe szarja, hogy hol vannak éppen, gátlástalanul kezdeményez. Látjátok, csak elindulni nehéz, folytatni már könnyű...
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Eszterházy Diána
Egyetemi hallgató, Végzett Hallgatóoffline
RPG hsz: 196
Összes hsz: 671
Írta: 2019. augusztus 28. 02:35 | Link

Francesco Nico Bianchi
-megjelenés-

Legalább előnye legyen abból, hogy ha a rosszakarói összesúgnak az életmódjáról és arról, milyen könnyen repül egyik helyről a másikra. Szokták is mondani, hogy ez a szokás még egyszer vissza fog ütni, a nyíltsága és az ismeretlenbe való ugrás igénye, hiába nem agyatlanul teszi azt, még kétélű fegyver lesz. Féligmeddig ő is tisztában van ezzel, mégsem veszi teljesen komolyan. Mással megtörténik – velem nem. Konkrétan nem hangzik el, de tudat alatt ott dolgozik sokakban ez a naivitás, és igazán rossz tapasztalat híján még az Eszterházy lányban is. Tudja azt is, hogy nem dicsőséges, amit tesz, de soha nem is tekintett rá ekként, neki nincsenek trófeái, nem ír listát arról, ki volt meg neki és ki nem, és legfőképpen nem gondolja úgy, hogy mindenkit megkap. Vagy ha mégis, az a mindenki ugyanúgy megkapja őt is, nem annyira arrogáns, hogy másképp vélekedjen erről.
De ha egyszer nem tud lemondani erről az adrenalinról! Az újdonságról, hogy most is, itt ül egy egyetemen, ahol sosem tanult, csókcsatába bonyolódik egy tanárral, akiről eddig legfeljebb csak hallott, nem tud róla semmit, csak amit lát, és még az is lehet, hogy a látszat csalóka, de mint mindig, támaszkodik az intuícióira és megérzéseire. Még ha néha cserben is hagyják, ám vannak alkalmak, mikor jól jönnek. Az emberek nagyja nem tart fenn folyamatosan álarcokat és nem megfejthetetlen, így hétköznapi szituációkban ez többnyire elégnek bizonyul – szerencsére most is. Némi meglepetés így is adódik, például ki gondolta volna, hogy az olasz ennyire bele fog lendülni. Tulajdonképpen ez valamiféle akaratlan elismerés is a lány felé: Dia minimum így fogja fel, mert így a legkényelmesebb.
- Nem..? – Ennyire marad ideje, aztán ismét egy csókban találja magát, ezúttal váratlanul az előzőhöz képest. Ugyan ez rövid, de Nico kárpótolja azzal, hogy áttér a nyakára, és hogyne hagyná, a lány még oldalra is fordítja a fejét kissé, jobb hozzáférést biztosítva. Jó, tetszik, hogy merre haladnak. Túlzás lenne azt állítani, számított rá és biztos volt benne. A férfi tarkóján pihenő keze feljebb siklik, ujjai a barna hajszálak közé túrnak, aztán picit rámarkol, nem fájdalmasan, csak jelzésértékűen, míg Nico figyelmét vissza nem irányítja a mondanójára. Merthogy meglepő módon van – ez is ritka, hogy ez szituációban a rellonos lány legyen ’a józan hang’.
- El tudsz hoppanálni minket valami privát helyre? – A hangja halkabb, és amúgy sincs éppenséggel kellemetlenül magas hangja, de az alt tagadhatatlanul fátyolosan és egy-két árnyalattal mélyebben cseng most. Éppenséggel hoppanálhat ő is, de szívesebben menne a sajátja helyett más lakására. Vagy ha Niconak van más ötlete, akkor oda.
- Lennének még ötleteim, de azokhoz nem kell közönség.
Hogy döntésében ösztönözze a másikat, évődve a mellkasára simít, lejjebb viszont már nem halad: félő, azzal olyannyira elsöpörne minden koncentrációra való készséget, hogy az olasz darabjaira hoppanálná őket sikeres varázslat helyett.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Society: Be yourself.
Society: No. Not like that.
Ophelia Carolina Brown
INAKTÍV


Brownie
offline
RPG hsz: 269
Összes hsz: 608
Írta: 2019. augusztus 29. 18:48 | Link

Jason - jobb híján; az irodában; 2019.08.29. - fel kellett öltöznöm

Az asztalomnál ülve kocogtatom a tollat fogaimnak, ahogy próbálok koncentrálni az előttem lévő könyvre. Bár ma nincs egyetlen tartandó órám sem az egyetemen, jobbnak láttam bejönni, hátha itt jobban haladok a következő könyvemmel, mint az albérletben, de csalódnom kell. Ugyanúgy elterelődik a figyelmem, és a falon lévő furcsa folt is sokkal érdekesebb, mint az előttem heverő kézirat, amit a rezervátumból küldtek. A havi jelentés. A sárkányok kezelése sikeres volt az élősködők ellen. Igazából az első dolog, amit kerestem az, hogy mi az isten van azokkal a szerencsétlen állatokkal, és amint megláttam a megnyugtató szavakat, akkora kő esett le a szívemről, hogy azt hittem elájulok. Az élősködőket górcső alá vettük - természetesen -, de mindenkit megkértem, hogy amíg nem megyek legközelebb, mindent írjanak le. Nem győztem hangsúlyozni a minden szót, mert ilyen élőlénnyel még nem találkoztam, és felkeltette az érdeklődésemet. A tojásokra nem volt ártalmas, amiket elvettünk a megfertőzött anyától, így arra a következtetésre jutottam, hogy csak a kifejlett példányokra veszélyes, ami ránk nézve nem volt éppen jó.
Elmerengve és akaratlan nézek le sérült karomra. Már behegesedett, igazából nemigen látszik már semmi, csak ha az ember nagyon rákoncentrál, vagy tudja, hogy mit keres. Elégedett mosollyal dőlök hátra, fejemet hátravetve. Egy ideig a plafont bámulom egymást kicsapó gondolataimmal, aztán lehunyom a szemem, miközben egy ismerős dallamot dobolok szépen manikűrözött kezemmel. Talán beszélnem kéne Korival. Ő mindig tud segíteni, és olyat mondani, amitől elhatározásra jutok. Lehet vissza kéne mennem véglegesen a rezervátumba. Az igazgató még mindig kérlel, sőt, néha meglepőmódon könyörög - sok volt a pezsgő -, hogy menjek vissza és vezessem el a kutatórészleget.
- Talán vissza kéne mennem - nyitom ki pilláimat, hogy ismét a plafon bámuljam. Nem tudom hány perc telik el így, csendben, mert közben a dobolást is abbahagytam, de feleszmélek és tekintetemet visszaszegezem a könyvre. Majd eldől mi lesz a jövőben, de egyelőre itt vagyok, és vár rám még vagy... hm... négyszáznyolcvannégy oldal. Gyönyörű.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Jason Henry Payne
INAKTÍV


grizzlyme
offline
RPG hsz: 129
Összes hsz: 232
Írta: 2019. augusztus 29. 18:56 | Link

carolina
grizzlyme


Oda se kell pillantsak, anélkül is tudom, hogy valami nem hagyja nyugodni. Érzem a levegőben; egyszerűen megváltozik körülötte a légkör. Oké, hagyjál, nekem is van szemem, pontosan tudom, hogy egyébként is, de trust me, az más. Amit most érzek, az inkább valami sűrűbb, valami... borongósabb, valami, ami mindennek ellenére tele van erővel és tenni akarással. Elektromossággal, tudod? Szinte hallom a pattanó szikrát, de hallom az őt nyomasztó, a saját nyelvén kimondott gondolatokat is.
Sokáig maradok mozdulatlan, még lapozni sem merek, nehogy megzavarjam. Úgy teszek, mintha ott se lennék - amihez volt ideje hozzászokni, hiszen az elmúlt néhány hónapban csak befáslizott ezzel-azzal láthatott alig néhány percre feltűnni az irodában, majd pedig végignézhette, ahogy bocsánatkérő szemekkel eltűnök újra. Tudom, hülyén hangzik,  de így teret engedek neki és a gondolatainak. A csend lényeges. Azt szeretném, ha ő döntené el, mikor elég belőle, és szakítaná azt meg. Bármivel, bárhogyan.
Végül, mikor megelégelem az aprócska iroda másik végéből érkező kelletlen szusszanásokat győz a kíváncsiság, kipillantok az ölemben pihenő könyvből, és Carolina arcát kezdem fürkészni. Lerí róla a bizonytalanság, de őszintén, fogalmam sincs, min agyalhat, sőt, tovább megyek, még csak megtippelni se merem a dolgot, mert belőle aztán a világon bármi kiválthatja ezt az állapotot, mérettől és fontosságtól függetlenül. Talán még mindig nem kelt ki a tojásából a várva várt példány, vagy kivonták a forgalomból a kedvenc rúzsát, who knows. Még az is lehet, hogy rajtam gondolkodik ennyit.
Milyen kár, hogy megszólalt.
Most mééér kellett megszólalnod, woman?!
Faszom! Pedig olyan szép napom volt eddig... felgyújtottam egy srákot, aki nem volt biztos abban, hogy pyromágus - amúgy az -, ettem néhány double chilli cheese burgert a közeli burger kingben, elnézegettelek kicsit téged is, és közben még olvasni is tudtam. Szerelmünk lapjai. Katasztrófa. Dehát Tücsöktől kaptam, mer' szerinte megkéne céloznom még egy kis önművelődést így a harminc kapujában.
- Ha most a volt férjedről beszélsz, esküszöm tökön szúrom magam - szólalok meg, míg egy lassú mozdulattal a hajamba túrok. Pillantásom Carolináét keresi, és bár a hangom rekedtes és valószerűtlenül komoly, a szemeimből áradó melegség, és a körülöttük húzódó halvány szarkalábak humorról és jókedvről árulkodnak. Mutatóujjamat megtámasztom a hetvenhatodik oldalon, majd a borítót ráhajtva úgy helyezkedem, hogy a lehető legkényelmesebb pozícióban figyelhessem tovább Brownt.
Igen, az, hogy becsuktam a könyvet, azt jelenti, hogy a teljes figyelmem a tiéd. Igen, tudom én is, hogy eddig is a tiéd volt. Férfi vagyok. Egyszerű. Igen, tudom, hogy tudod. De azért jobb tisztázni, hogy nekem is van róla fogalmam, nem?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

#chillbaby #navinés-plüsssárkány
...ha még nem hallottad elégszer
Ophelia Carolina Brown
INAKTÍV


Brownie
offline
RPG hsz: 269
Összes hsz: 608
Írta: 2019. augusztus 29. 18:57 | Link

Jason - jobb híján; az irodában - fel kellett öltöznöm

Arie-t elvesztettem. Ez az egy, ami biztos, mert Jasonnel úgy váltunk el, ahogy szoktunk. Mosolyogva integettünk egymásnak, mint a tinédzserek, ő balra, én jobbra, aztán hellóka. Azóta csak Arie felől hallottam, és bár fogalmam sincs mi lesz ennek a triónak a vége, de döntenem kell, és a szívem mélyén tudom, hogy már döntöttem, csak gyökér vagyok, és nem vallom be magamnak sem. Pedig sürgősen be kéne, mert, ahogy Kori mondta; nehogy a két pad közé essek, és ez a formás popó nem szép a földön. Na, ugye.
Utálok olyan döntéseket hozni, amikből egyértelműen az lesz a vége, hogy valaki sérül. Voltam olyan önző, hogy hagytam Arie-nak, hogy belém szeressen, majd Jasonnek a szemébe mondtam, hogy nincs senki az életemben. Istenem, engem tárt karokkal fog várni az ördög, és a trónra ültet mosolyogva, sőt! Még fel is vezet a trónhoz vezető lépcsőn, nehogy eltaknyoljak. Nos, jobb egy olyan birodalom, mint egy semmilyen, nem?
Homlokomat leteszem az előttem terebélyesedő könyvre, és legszívesebben felsikoltanék tehetetlenségemben. Csak az nem én lennék. Össze kell szednem magam, mert ez az Ophelia, aki most van, nem én vagyok, egyáltalán nem. Őt itt hagytam a faluban, amikor eljöttem innen, és egy sokkal jobb és élhetőbb Brown lett belőlem. Na, várjunk, eddig legalábbis nagyon elhittem ezeket, de most, hogy így jobban belegondolok…
Gondolataimból egy kisebb koppanás ébreszt fel. A padlóra nézve, egy elégedetlen sóhajjal konstatálom csak, hogy az a fránya toll a földön van. Várok pár másodpercet, mire engedelmesen lehajolok, hogy felvegyem. Aztán jön…
- Mi a… - kiáltok fel, és ahogy megpróbálok kiegyenesedni fejem csattan az asztallapban. Gyorsan felülök, fejemet simogatva, és nagyon ajánlom az illetőnek, hogy ne legyen puklis, és a hajam se lapuljon le, mert nem állok jót magamért. Dörzsölgetem fejemet, miközben tekintetemmel a hang tulajdonosát keresem. Remek!
- Jason, te barom! – dobom felé a felvett tollat lendületből. – Megijesztettél! – kezemet elveszem a beütött területről, és megkönnyebbülten veszem észre, hogy legalább nem vérzik. Még kicsit sem. Mázlista, mert ha egyetlen csepp akármi is lett volna ott, nagyon mérges lennék. Lehet, hogy nő vagyok, és százhatvanöt kerek centiméter, de boszorkánynak nem vagyok utolsó, még ha egy akkora emberről is van szó, mint az előttem somolygó grizzly. Istenem, az a mosoly.
Vonásaimat megkeményítem, miközben lábaimat keresztbe vetem, és a könyvet rácsukom a másik tollamra. Nincs könyvjelzőm, könyvsarkot meg nem fogok behajtogatni. Mi lennék én? Barbár?! Haloványan mosolyogva fordulok Jason felé. Kijelentése meglepett, nem tagadom, és fogalmam sincs, hogy jut ilyen eszébe, amikor elmeséltem neki a történetet, tehát tudja; semmit nem jelentett a pasi.
- Te is tudod, hogy már régen nincs képben – forgatom meg szemeimet óvatosan. – És ne hívd a volt férjemnek! – fenyegetem meg mutatóujjammal, de ajkaimon ott játszik az a mosoly, ami mindig feltűnik, ha a közelemben van. Nem tudhatom, mégis honnan jutott eszébe az ex-férjem, de nem érdekel különösebben, és nagyon remélem, hogy többet nem is jön fel. Régen volt, szar volt, engedjük el, pls.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Jason Henry Payne
INAKTÍV


grizzlyme
offline
RPG hsz: 129
Összes hsz: 232
Írta: 2019. augusztus 29. 19:58 | Link

carolina
grizzlyme


Még véletlenül sem szeretném telibe röhögni életem boszorkányát, mikor a feje akkorát koppan az öreg íróasztal súlyos lapjában, hogy félő, odakint a folyosón azt hiszik, éppen erőszak dúl idebent - bárcsak -, így ahelyett, hogy utat engednék az egyébként torkomat fojtogató nevetésnek, csak óvatosan kiegyenesedem, árnyalatnyit előrébb dőlök a széken, s megemelt állal, összeráncolt homlokkal és nagyra nyitott szemekkel várom, hogy felbukkanjon.
- Csak nem rossz a lelkiismereted? - érdeklődöm a legudvariasabb hangomon, és bár megfeszülök a próbálkozás közben, hogy mérhetetlen komolysággal nézzek rá, biztos vagyok benne, hogy a szemeim elárulnak; azok kacagnak a szám helyett is, és nem bírom ki, mikor rám emeli a pillantását, az ajkaim önkéntelenül is kiszélesednek. Muszáj mosolyognom, hiszen újra itt vagyok, újra látom őt, és ha én vagy ő, ha mindketten változtunk is, míg a világ égni kezdett, és én a randizás helyett a lángokat választottam, most úgy érzem, végre hazatértem. Mert őt akarom látni minden áldott nap, vállrázkódva röhögni a bénázásain, mindenfelé hulló, zsírtól tocsogó hamburgert enni a kocsiban, miközben eltolják mellettünk a bevásárlókocsit, kifeküdni a háztetőre, és közben azon aggódni, hogy elbírnak-e a korhadó fadeszkák, elvinni őt a világ végére, vízipisztollyal lövöldözni rá, felbukni a frissen ültetett cserepes növényében, menekülni előle, miután összekentem záptojással a haját, háborút vívni, torkunk szakadtából ordítani, könnyesig nevetni, de végül, mindegy milyen napot is zárunk, hogy milyen napot tudtunk le, együtt, mosollyal az arcunkon, egymásba gabalyodva elaludni. Tudom, hogy ezt szeretném. Tudom, mert nem volt nap, hogy ne láttam volna magam előtt az arcát, és mert miatta most is ezt a szaros könyvet olvasom, miközben arra gondolok, mindent megadnék egyetlen mosolyáért.
Égni hagyom a világot, csak még egyszer nézz rám így.
- Úgy rémlik, a nevét elfelejtetted elárulni - jegyzem meg incselkedve, míg összecsukom a könyvet, és hangtalan leteszem az asztalomra. Nem mondom, a borítójától tényleg hányni tudnék. Tekintetem az ajtó felé vándorol, aztán sután felállok, és teszek néhány kevésbé magabiztos lépést Carolina felé. A pillantásom őt keresi, a szemeit, az arcát, a rezdüléseit, de csak az ajkait látom, és már nemcsak a mellkasomban dübörgő szívemet, de azt is hallom, ahogy szédelegve nyelek. Az asztalától alig fél méterre állok meg, kezeimet mélyen a zsebembe csúsztatom. Nem tudom, mit mondhatnék, ami persze hazugság, hiszen meggyőződésem, hogy ha most belekezdenék, reggelig be sem állna a szám. Az igazság az, hogy nem tudom, van-e jogom kimondani azt, amit szeretnék.
Azok után, hogy világgá mentem. Hogy azelőtt mentem világgá, hogy ő meg én mi lehettünk volna.
Sokáig kerülöm a pillantását, végül mégis ránézek. Egyszerűen, egyik percről a másikra. És többé nem nézek el róla. A szívem a torkomban dobog, hiába vagyok akkora, mint egy grizzly és nyomok majd' másfél mázsát.
Én egyedül téged látlak.
- Ha most megteszek valamit, amit már régesrég meg kellett volna tennem... - kezdek bele gyűrött, rozsdás hangon. - Vajon azt mondod utána, hogy sajnálod, de elkéstem?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

#chillbaby #navinés-plüsssárkány
...ha még nem hallottad elégszer
Ophelia Carolina Brown
INAKTÍV


Brownie
offline
RPG hsz: 269
Összes hsz: 608
Írta: 2019. augusztus 29. 20:23 | Link

Jason - jobb híján; az irodában - fel kellett öltöznöm

Megforgatom szemeimet a kérdésre, számat is elhúzom, és kissé talán durcás képpel tekintek rá. Istenem, annyira lerí róla, hogy a magába fojtott nevetés mindjárt kitör, amikor én csak ellenőriztem az asztallap erősségét, hogy komolyan már nekem fáj a mellkasom ettől. Látom a nevetőráncokat szemei mellett, látom, ahogy ajkai lassan elhúzódnak, amiért mosolyog. Hónapok teltek el, de újra itt van. Újra velem beszél, újra rám néz, és újra hallhatom a dörmögő hangot, ami az én dobhártyámnak felér egy gyönyörű hegedűszólóval. Sok minden változott, amióta a semmiből tűnt el, és tűnt fel ismét, azonban bennem maximum annyi, hogy még inkább elhatározásra jutottam. Ahogy meghallottam a hangját tudtam; nem fogok visszamenni Romániába, mert ő itt van, mert visszatért, és teljesen mindegy mennyi idő telt el, amikor itt van. Nem érdekel, hogy búcsú nélkül ment el, egyszerűen nem tud foglalkoztatni a dolog, mert megint láthatom nevetőráncait szeme körül, amik annyira meghatározzák, ismét hallhatom a hangját.
Visszatért, és akárhogy is fog alakulni ez az egész, ami kettőnk között még nem tudott kibontakozni ennyi idő után sem, nem fogok bánni semmit. És hogy miért nem? Mert egy új korszak indul azzal, hogy visszajött, és felkeresett, és baszki, akármi lesz a tényleges vége ennek, állok elébe, és ha kell küzdök érte foggal körömmel. Azért fogok küzdeni, hogy mellettem keljen fel reggel, tőlem kérjen kávét, vagy vegye el az enyémet, vitatkozzunk egymással, amiért nem terveztük magasabbra az ajtót és mindig beveri a fejét, kiabáljunk egymással a házi állat miatt, a kert miatt, minden miatt, mert nem számít, amíg mellettem fekszik este ugyanúgy. Ugyanolyan szerelemmel, ugyanolyan tisztelettel és szeretettel, ugyanolyan megbecsüléssel a szívében.
Elmosolyodom a gondolatra, és amikor újra megszólal egy halovány, mégis eléggé szembetűnő mosollyal nézek fel rá. Ábrándok lennének az előbb végig menő gondolatok, vagy van valóságalapjuk? Miért érzem azt, hogy az utóbbi? Áltatom magam, vagy esetleg tényleg van esély mindezekre? Én döntöttem, de vajon ő is döntött? Mert én hiába határoztam el magam, ha ő mást szeret esetleg, ha mástól várja a boldogságot. Szemöldök ráncolva rázom meg fejemet, hogy ezen gondolatok nagyon gyorsan távozzanak a fejemből, és megint mosolyogva tekintek rá.
- Mert nem fontos - vonok vállat egyszerűen, lábamat keresztbe vetem az asztal alatt. Megszeppenve követem végig tekintettemmel, ahogy elindul felém, szinte gondolkodás nélkül, és a szívem olyan hevesen állt neki dobogni, érzem fülemben a lüktetését. Próbálom nem elárulni magam, tényleg próbálom, de megáll és nem néz rám. Pár perc múlva tekint csak rám, és amit a szemében látok az valami különleges, amiről szeretném hinni, hogy csak nekem szól. Illata megcsapja orromat, és amikor felteszi a kérdést, automatikusan felállok, így egymással szemben vagyunk, de én sem nézek rá. Mi lesz a vége, Jason?
- Nem valószínű - suttogom mellkasának, miközben jobb kezem mozdul, hogy mellkasára fektessem tenyeremet. Érzem szívének minden egyes dobbanását. Ő is... - Visszajöttél - mellkasáról arcára siklik tenyerem, és kezem mozgását követve pillantok fel rá én is, már-már szégyenlősen. Egy olyan tényt konstatáltam, ami neki lehet nem fontos, de nekem kimondva még többet jelent, mintha csak tényként el van könyvelve magamban. Visszajött.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Francesco Nico Bianchi
INAKTÍV


Faljáró
offline
RPG hsz: 154
Összes hsz: 227
Írta: 2019. szeptember 2. 15:33 | Link

Dia
lejött a jóisten

Hihetetlen, hogy egyetlen apró löket mi mindenre képes. Példának okáért ezt a kis shyboy-t igazi macsó férfivá varázsolja, hiszen míg az előbb kis szégyenlősen kezdett neki egy csóknak, a másodikat már szinte követeli. Határozottan indít, kezei is sokkal bátrabban barangolják be Dia még nem túl illetlen pontjait, hogy aztán a hajában vesszenek el. Ó jaj, leányom, szörnyet teremtettél!
Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a hév, ami Nico-t előre sodorja. Tulajdonképpen meg is feledkezik róla, hogy amúgy ők épp a büfében vannak egy asztalnál, nem kis közönség előtt. Amikor a rellonos elhúzódik, csak akkor esik le neki, hogy néhányan jól megbámulják. Nem meri elmozdítani fejét se jobbra, se balra, mert pontosan tisztában van azzal a látvánnyal, ami elé tárul majd. Hogy miért? Az a helyzet, hogy sokféle csók létezik: na ez biztosan nem tartozott azok közé, amit egy meleg férfi imitál, de még mennyire, hogy nem! Ez mondjuk egy férfiállat heves, meggondolatlan csókja, aki sokkal többre vágyik ennél. Mindeközben muszáj figyelnie végül a környezetére is, mivel nem messze még egy telefont is lát elővillanni.
- Éppenséggel tudok egy megfelelő helyet - mielőtt azonban tényleg hoppanálna, elhúzza a lány leomló haját, hogy hozzáférhessen a nyakához és finom csókot leheljen rá. Kell egy kis levezetés, hogy a hoppanálásra tudjon koncentrálni. Ezek után ugyanis mi akadálya sincsen az akciónak, egyik pillanatról a másikra tűnnek el, az odasereglett diáktömeg pedig nem nagyon találgat arról, vajon mi is fog történni. Elég egyértelmű.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Jason Henry Payne
INAKTÍV


grizzlyme
offline
RPG hsz: 129
Összes hsz: 232
Isten éltessen, kedvesem!
Írta: 2019. szeptember 18. 18:33
| Link

carolina
grizzlyme


Soha nem láttam szégyenlősködni őt, pedig nem egyszer volt alkalmam premier plán végignézni remekbeszabott, igaz kicsit talán szürreális jeleneteket a rezervátum étkezdéjében, ahol minden napra jutott lelkes jelentkező, aki ilyen-olyan, néha vicces, máskor inkább kínos szöveggel adta Carolina tudtára, hogy többek között entellektüelnek is tartja, nanáhogy, egyébiránt pedig egykettőre ágyba vinné. Ennek a nőnek bezzeg szeme se rebbent, úgy osztotta ki az összes - itt jegyezném meg, hogy igen nagyérdemű - kollégát, öröm volt nézni - onnan az utolsó sorból, ahol mindig ültem.
Szavaira még elmosolyodom, aztán elveszítem a maradék józan eszemet is; az iroda öreg fapadlója mintha kicsúszna a talpam alól, fordul velem egyet a világ. Most már tudom, hogy eddig igazán fogalmam sem volt arról, mennyire is akarom én ezt a nőt, hogy ordítani tudnék a testemet feszítő érzéstől, hogy elég csak belepillantanom a szemeibe, hogy tudjam, kérdés nélkül csinálnék érte bitang nagy hülyeségeket; verekednék bevásárlóközpontok tömött parkolójában, ha csak egyetlen ártatlan megjegyzést tennének domború tomporára, és a szívélyes gesztus gazdájának fejét mocskosul a betonba verve köszönném meg neki széles vigyorral a fejemen, hogy büszkévé tesz; hogy tüntetnék a bálnák megmentéséért, vetkőznék-öltöznék-fogadnék-nyernék és veszítenék, csak mosolyogni lássam. Talán még azok a csillagok sincsenek olyan magasan, egyet csak elkapnék, ha arra vágyna.
Azt akarom, hogy boldog legyél. Azt akarom, hogy boldog legyél velem. Azt akarom, hogy az enyém legyél, hogy ne dolgozzanak kétségek benned, hogy...
Még érzem, hogy elkomorodik az arcom, még tudom, hogy őt nézem, hogy az arcát egyre közelebbről látom, hogy az orrunk hegye lassan összeér, hogy az ajkai elnyílnak, azután elsötétül a világ. Először csak a számat érintem az övéhez, és csak az elmémbe beszökő illatára tudok gondolni, csak szájának puhaságát érzékelem, majd megtéve a közöttünk maradt utolsó apró lépést is, átkarolom a derekát, és szorosan magamhoz húzom törékeny és a kurvaéletbeis! túlontól tökéletes testét. Ajkaim elnyílnak, és bár azt gondolom, hogy gyöngéden, csupáncsak ismerkedő-jelleggel csókolom meg, valójában az elmúlt hónapok minden szenvedélye visszaköszön az érintésből. Hangosan morgok ajkai közé, míg jobbommal egy sietős, kissé talán erőszakos mozdulattal söpröm le a zsúfolt asztal szélét, hogy a következő pillanatban már Carolina feneke puffanhasson rajta. Én előregörnyedve követem őt, száját egy lélegzetvételnyi időre sem engedem el, kezeimet combjai egy-egy oldalán, az asztalon támasztom meg. Azt akarom, hogy szavak nélkül is értsen; ez részemről nem csak testiség. Számomra ebben az életben ő lehet a nagybetűs nő, akiért a világ összes szarját képes vagyok elviselni, akiért most is olyan hevesen dobog a szívem, majd kiesik a helyéről.
Lassítok a csókon, és mivel Carolina alsóajkát a fogaim között felejtem, csak néhány pillanattal később, de elhúzódom tőle, hogy a szemeit keresve mélyen beszívjam az illatát. Mosolyognom kell, szinte már vigyorognom, mert boldog vagyok, mert most nem csupán az életével mindig elégedett Jason vagyok, akit az emberek általában ismernek, hanem a világ legboldogabb embere. Most én vagyok a világ legboldogabb embere.  
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

#chillbaby #navinés-plüsssárkány
...ha még nem hallottad elégszer
Ambrózy Henrik
Tanár, Mestertanonc Tanár, Világalkotó, Bogolyfalvi lakos


HeRNik | naGIGÁThor
offline
RPG hsz: 245
Összes hsz: 1266
Írta: 2019. szeptember 18. 18:51 | Link

Lepsényi K. Kende
október eleje | AMS | szar hangulatban

Henrik hangulata... Némileg borús, hogy úgy mondjam. Tegnap délután, mikor hazaért, egy igen nagy meglepetés várta, mégpedig Lilla holmijai bőröndökben és dobozokban. Bár egy roppant értelmes és intelligens férfi, remek megfigyelőképességgel, ezúttal értetlenül állt a dolgok előtt. Megbeszélték ugyan, hogy időre van szükségük, de mikor jutottak el oda, hogy a nő elköltözik? Ekkor lebbent meg a vörös haj és jelent meg a jól ismert, vékony alak a konyhából kilépve. Két órán át beszélgettek kettejükről és arról, ami ezután lesz. Lilla teljesen korrekt volt: elmondta, hogy már nem szerelmes és érzi, hogy a köztük lévő repedés, ami az ügy kirobbanásakor keletkezett, immáron méretes rést képez. Szeretne bízni a férfiban, szeretné újra úgy szeretni, de nem tudja. Tulajdonképpen Henriknek is be kellett ismernie, hogy nem kapta meg a kellő támogatást és megbecsülést az elmúlt időszakban, sokkal több támaszra vágyott az ügy kényessége miatt, de ehelyett csak a nyugodt otthonban is feszültség generálódott. Nem mondhatja, hogy nem tudta előre, mert igazából látta. Ezzel, ebben a formában teljesen rendben is lenne, csakhogy érkezik némi adalék a történethez, miszerint a nő szívéhez közel férkőzött egy bizonyos Lepsényi Kende. Ez már azért rosszabbul érintette Henriket, akinek így nemcsak szíve, de férfiúi büszkesége is jelentős csorbát szenvedett. Végül hagyta elmenni Lillát, mi mást tehetett volna?
Igazából elmehetett volna a pubba leinni magát a sárga földig, mégsem tette, ugyanis találkozója volt másnap az egyetemen - azaz ma. Szeretnék felkérni, hogy a Sötét Varázs Tudományi Karon vendégelőadóként tartson órákat, ennek kereteiről azonban szükséges tárgyalniuk. Ez több szempontból problémás: így, hogy az eljegyzést felbontották, az egyetemen rendszeresen összefutna Lillával, ami egyáltalán nem áll szándékában. A másik dolog, hogy egyelőre a bagolyköves kötelezettségeit kívánja ellátni, nem pedig fejest ugrani mindenbe. Mégis eljött a megbeszélésre, így az AMS folyosóit rója a megbeszélt találkahelyet keresve. Hogy hogyan is érzi magát, arról nem szeretnék beszélni. Szarul. Bitang szarul. Mégsem látszik rajta semmi, mert nem engedheti meg magának, hogy egy ilyen helyzetben gyengüljön el. A sors fintora, hogy mire végre ejtették a vádakat és megkapta hőn áhított tárgyát, kedvese hagyta el. Nem ironikus?
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Lepsényi K. Kende
INAKTÍV


K. K.
offline
RPG hsz: 15
Összes hsz: 31
Írta: 2019. szeptember 18. 20:17 | Link

Ambrózy H.


Kende jó hangulatban lépett be az egyetemre; jobbjában kávéspohár, baljában hipszter, birkabőr aktatáska. A jellegtelen, szürke szerda délelőtt nem sok jóval kecsegtetett, azaz valamivel mégis: a közeli bevásárlóközpontban kért kávé kifejezetten jóra sikerült, nem olyan híg, vízszerű szarra, amelyet a rosszabb Burger Kingekben kap az ember, miután részegen járja a koszos pesti utcákat egy kávé és egy olcsó gyros ígéretét keresve (ez utóbbiakat gyakran egy, a Kárpitban eltöltött éjszaka után). Idilli hangulatához valószínűleg hozzájárult a tegnap este vidám emléke - Kolos végre nem volt ott, és új románca, Lilla felugrott a lakására egy palack bor kíséretében; Kende még a bor nagyonnemnyersvegán bukéján is túllendült, s voltaképpen jól sikerült az este, mely a dugóhúzó keresésével kezdődött, és Kolosék rokokó kanapéjának zsorzsettkárpitján végződött. Alig ismerte a lányt, tulajdonképpen szinte egyáltalán nem; azt viszont tudta, hogy házas: egyetlen találkozásuk sem múlt el anélkül, hogy Lilla rövid, de annál érzelemdúsabb expozéját ne hallgassa meg elhidegülő házasságukról. Tegnap este mégis kivétel volt; nem beszéltek sokat, inkább csak feküdtek egymás mellett, összebújva a futonon, melyet diófából faragott kerubok díszítettek; s hogy a giccsbe hajló idill teljes legyen, a vékony vitrázsfüggönyön átszűrődött a holdfény, földöntúli kékesfehér fénnyel csiklandozva Lilla arcát. Kende ekkor látta csak, milyen gyönyörű.
Kende felocsúdott merengéséből, ujjai elidőztek a lebomló papírpoháron, felhörpintette japán csepegtetett kávéjának maradékait - a nyersvegán életmódba csak ez fért bele -, majd a poharat egy elegáns ívvel a szemétkosárba dobva beletúrt a táskájába, hogy elővegye kulcsát a Főzettani Tanszék legkisebb irodájához, amelyen múlt hét óta a neve is ott díszelgett, mint tudományos munkatárs gyakornok. A tanszékvezető nagy kegyesen neki is adott egy kulcsot az összes tanszéken található irodához és a laborokhoz is - bár hivatalosan még nem dolgozott a tanszéken, a mindennapi kutatásokban azért már gyakran részt vett és némi ösztöndíjat is kapott, valamint egy "megtűrt" státuszt a pöffeszkedő, kultúrsznob intézeti munkatársaktól, akik eldobható műanyagdobozban rendelték a kaját és sosem mosogattak maguk után.
A bőr aktatáskánák sok rekesze volt, Kendének viszont csak két keze; gyerekes ügyetlenségében elejtette a táskát, ami természetesen pont úgy ért földet, hogy kiessen belőle egy zacskó csokiskeksz, egy doboz Durex óvszer, két kémcső és - hálistennek - a kulcscsomója is. Utóbbit felkapta, és teátrális sóhaj kíséretében kinyitotta az ajtót, majd a földön heverő ingóságai felé hajolt. Ekkor vette észre a céltalanul bóklászó férfit, akit nem ismert; de ez nem volt meglepő, sokan jártak erre, a tanszékvezető még motyogott is valamit, hogy vendégelőadókat vár.
- Keres valakit? - szólt oda köszönés nélkül, majd gyorsan bedobálta a holmijait a táskába. Az óvszert igyekezett eltakarni a kezével.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ambrózy Henrik
Tanár, Mestertanonc Tanár, Világalkotó, Bogolyfalvi lakos


HeRNik | naGIGÁThor
offline
RPG hsz: 245
Összes hsz: 1266
Írta: 2019. szeptember 18. 20:46 | Link

Lepsényi K. Kende
október eleje | AMS | szar hangulatban

Bár jómagam is lehetnék olyan költői, mint Kende, én jobb szeretek a pórnép szintjén megragadva helyzeteket elemezni. Szóval mondhatnám azt, hogy a délelőtti napfény huncutul játszott Henrik fekete tincseivel, de az igazság az, hogy csak sütött. Mondhatnám, hogy Lilla és ő, bár szerelmük már rég kiteljesedett, s mesebeli végük csupán idő kérdése volt, végül csúfondárosan elvágták a kettejük kezét összefűző vörös madzagot, legalábbis a japán mondavilág szerint mindenképp. Csakhogy a dolgok a maguk pőre valójukban lényegesen nyersebbek és egyszerűbbek: Lilla kirakta a szűrét és egy másik férfi kezei között keresett vigasztalást. Ugye mennyivel másabban hangzik a két verzió? Olyan ez, mint mikor a szart megpróbálja valaki sztaniolba csomagolni: lehet, csak nincs értelme. S most, hogy ezt a teljesen irreleváns dolgot letisztáztuk, szeretném megjegyezni, hogy Henrik és Lilla majdnem hitvesi ágyába is ugyanilyen gyönyörű kékesfehéren világított be a hold, csak úgy tűnik, Lilla néha eltévedt. Hála istennek Henrik ezt a sztorit már nem így kapta meg, csak annyit tud, egy bizonyos Kendével megismerkedett, aki elcsavarta a fejét.
Bár épp a megbeszélésre kéne koncentrálnia, mégis máshol járnak gondolatai, egészen pontosan a volt menyasszonyánál. Annyira fáj a szakításuk ténye, hogy bele tudna halni, de persze ez csak átmeneti állapot. Ahogy ezen morfondírozik, épp az orra előtt sikerül az idegennek mindent szétszórnia. Egyik szemöldökét felvonja és bár szívesen lehajolna segíteni, tekintete az ajtóra kifüggesztett névtáblára siklik, ekkor pedig minden jó szándéka egyetlen pillanat alatt párolog semmivé. A kis rohadék. Feltételezi, hogy Lepsényi úr - és remélem, ezt most maró gúnnyal olvastátok el - nincs tisztában a kilétével, tehát mikor teljesen természetesen és magától értetődően, udvariasan a segítségét kínálja, nos... Szinte már süket fülekre és némi agyérgörcsre talál.
Mivel a most következő eseménysor nagyon gyorsan, a mi szemszögünkből mégis szinte lassított felvételként fog megtörténni, így megragadom a lehetőséget, hogy elöljáróban leszögezzem, Henrik alapvetően a türelem szobra. Nincs nála nyugodtabb és megfontoltabb ember ezen a földkerekségen, pedig nem kis területet fedek le épp ezzel a jelzővel. Mégis, ahogy az információk feldolgozásra kerülnek, elméjére vörös köd száll és innentől kezdve tudja, hogy meg fogja tenni, amit nem szabadna. Vállán nyugvó táskáját halálos nyugalommal teszi le maga mellé, majd kabátját is leveszi, még arra is fordít némi gondot, hogy ne csak egyszerűen ledobja. Kende persze érzékelheti, hogy valami nincs rendjén, hiszen kérdésére válasz helyett némaság érkezik, mire viszont ideje lehetne rájönni, hogy mi a gikszer, Henrik egy rendkívül gyors mozdulattal állítja talpra pólójánál fogva, míg másik ökle lendül és egyenesen a csinos orrot eltalálva érkezik meg a pofijába. Ezek után reflexből engedi el a fiút, hogyha úgy van, nyugodtan tántorodjon meg vagy essen el, a java még csak most jön.
- Tulajdonképpen nem, de ha már itt vagy, szívesen rendezem veled a nézeteltérésünket - hangja túlzottan higgadt, míg szemeiből vadság sugárzik. Soha nem voltak még ennyire metszőek ezek a kék íriszek, ahogy szinte Kende velejéig hatolnak. Ha verekedni kell, verekedni fog. Úgyis rég vezette már le a feszültséget.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Ophelia Carolina Brown
INAKTÍV


Brownie
offline
RPG hsz: 269
Összes hsz: 608
Írta: 2019. szeptember 19. 16:13 | Link

Jason - jobb híján; az irodában - fel kellett öltöznöm

Sajnálom, de elkéstél? Mondhatnám, hogy igen, elkésett, mert Arie karjaiba menekültem legnagyobb magányomban, amit az ő hiánya okozott. Mondhatnám, hogy elkésett, mert itt hagyott búcsú nélkül, egy szó nélkül lépett ki az életemből. Mondhatnám, hogy elkésett, mert hónapokra eltűnt, semmit nem tudtam róla, és amikor végre eljutottam odáig, hogy talán csak kétnaponta jut eszembe pár másodpercre, akkor feltűnik újra a mindig meleg mosolyával, bőrével, illatával, szívével. Mondhatnám, hogy elkésett, mert majdnem eljutottam odáig, hogy véglegesen visszamegyek Romániába, vissza sem nézve, mert nem lenne miért. De feltűnt.
Én pedig ezeket nem fogom kimondani.
Lassan, óvatoskodva közeledik felém. Illatától megremeg a lábam, szívem hevesen dobog, szinte már érzem csókjának melegségét, pedig még centik, amik métereknek érződnek, vannak ajkaink között. Aztán megtörténik végre, amire oly' sok ideje várok már, amit oly' sok ideje akarok, amire oly' sok ideje vágyok. Ajkaink összeérnek, gyomrom ökölméretűre zsugorodik, ahogy megérzem ajkait sajátjaimon, kezem automatikusan tarkójára csúszik, még közelebb vonva magamhoz Őt. Ő is mozdul, erős karjait érzem derekamon, ami egy megkönnyebbült nyögést és egy sóhajt is eredményezne, ha ajkaim pár pillanatra is akár, de szabadok lennének. Nem azok, mert mindent rám borít, ami eddig benne volt, amit ezek szerint, ő is akart olyan hosszú idő óta. Érzem csókjában a vágyódást, a zaj, amit a földre hullt dolgok keltenek kilométerekre hallatszanak tőlem, egyáltalán nem foglalkozom velük. A pillanat magával ragad, én meg engedelmesen huppanok fel a szabad asztalfelületre, miközben átkarolom nyakát, tarkójánál szánkáznak ujjaim hajába, hogy még közelebb tudjam vonni magamhoz.
A világ összes problémája hangyányira zsugorodik, amiket eddig világi méretűnek gondoltam. Semmi nem számít, semmi nem fontos, azt akarom, hogy mindennap minden percében ezt az érzést váltsa ki belőlem. Ezt a mérhetetlen vágyakozást akarom látni mindennap a tekintetében, és érezni azokban a rejtett érintésekben, amiket felém intéz bárhol is vagyunk. Mert mostantól a többesszám indokolt, és bassza meg mennyire jó érzés tudni, hogy az övé vagyok. Teljes mértékben az övé vagyok, nem akarok mást látni, más érezni, másról tudni, egyszerűen csak a szarkalábaknak szeretnék élni, amik szeme körül keletkeznek, amikor mosolyog. A dörmögő és nyűgös hangnak, amikor reggel felkeltem a frissen lefőtt kávéval, mert lassan indulni kell. A mindig őszinte nevetésnek, ami akárhol is van, betölti az egész helyiséget átragasztva jókedvét mindenki másra is. Erre vágyom. Ezt akarom. Az övé vagyok, ő pedig az enyém. Ez így helyes, így van beteljesülve mindkettőnk akarata és vágyai, amikre túl régóta vártunk, túl sok időt fecséreltünk el. Egy élet elég lesz Jason?
Lassulunk, egy utolsó csókot lehelek ajkaira, mielőtt eltávolodna és ráharapna alsó ajkamra. Egy elégedett mosoly kerül fel ajkaimra, ahogy fejét magam felé húzva még egy csókkal ajándékozom meg, majd homlokomat az övének döntve sóhajtok egy mélyet, hogy aztán pihegjek, mint egy tinilány az első intimebb dolog után az életében. Ujjaim megállás nélkül tincsei között matatnak, szemeimet lehunyva veszek egy mély levegőt, hogy fejemet felemeljem és szemébe nézzek.
- A tied vagyok - suttogom a szavakat. Mélyen a szemébe nézve, kipirosodott arccal, csillogó szemekkel, és tudom, már most tudom; soha nem fogom elfelejteni ezt a pillanatot. Mert most indul el minden, aminek évekkel ezelőtt kellett volna, és most jutottunk el oda, hogy az akkor üresnek vélt szavak megkapják valódi értelmüket.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Lepsényi K. Kende
INAKTÍV


K. K.
offline
RPG hsz: 15
Összes hsz: 31
Írta: 2019. szeptember 22. 20:26 | Link

Ambrózy H.


Az idegen egy darabig nem válaszolt; a kérdését a legnagyobb léleknyugalommal ignorálta, viszont - úgy tűnt - érdeklődve szemlélte mind a folyosó frissen flóraszeptezett, kellemetlen kórházszagot árasztó linóleumát, mind a szobája ajtaját, amire csak az lehetett a magyarázat, hogy megnézte, ki dolgozik ott. Úgy tűnt, nem őt kereste.
A következő pár pillanat olyan gyorsan zajlott le, hogy védekezni sem maradt ideje, voltaképpen nem értette, mi történik: az egyik pillanatban még a szétszóródott vackokkal szerencsétlenkedett, a másik pillanatban fenyegető közelségben villant előtte az idegen ökle, és pár tizedmásodperccel később az orrán landolt. Kende megtántorodott; de nem esett el, majd nagy nehezen visszanyerte az egyensúlyát, és megtámaszkodott az ajtófélfában. Most már látta, hogy nem barátkozni jött az idegen. Kende sosem testi erejével (melyek meglehetősen átlagosak voltak) vagy bátorságával (ez már átlag alatti) vívta ki mások elismerését, így eszébe sem jutott, hogy rárontson a nála vagy tíz centivel és huszonöt kilóval méretesebb idegenre. Zihált egy sort, megtapogatta az orrát - nem érzett törést, és nedves sem lett az ujja; így valószínű nem folyt vér. Fájt, de nem elviselhetetlenül.
Táskáját vállára vette, és kihalászta diófa pálcáját. Nem szegezte a férfira, de meglehetős undorral mustrálta, míg fontolgatta, ki lehet. Biztos narkós vagy részeg. Átmulatott éjszakák után sok ilyen agresszív szeszkazánba botlott bele Budapesten, bár az is igaz, egyik sem támadt rá. Valami azt súgta, ez most más lehet.
A férfi végre válaszolt; nem volt fenyegető, de lassú, higgadt hangjából sugárzott az agresszió, ahogy összeszűkült pupillája sem sejtetett semmi jót, ez utóbbi a kokain mellékhatása is lehetett; Kende maga ugyan nem élt drogokkal, csak nagy ritkán, a mellékhatásokat azért kiválóan ismerte, a Főzettani Tanszéken is kotyvasztottak néha farkasölőfűből és morgácsgennyből antiszérumot. Valami nézeteltérésről hadovált a férfi, Kende pedig lustán végigmérte az agresszort; hátha látta-e már életében, de továbbra sem volt ötlete, ki lehet. Kicsit hasonlított arra a faszira, aki a nyugati Starbucksban szokta neki kiadni a szójatejes hidegen készült lattéját.
- Maga vagy hülye, vagy részeg. Különben sem értem, miért tegez, úgy látszik, nem vagyunk jóban - mondta. Idehívta volna az egyik őrvarázslót, de nem jutott eszébe, mi a módja; a tanszékvezetője le is szidta, amiért nem végezte el a biztonsági képzést belépéskor, most jól jött volna. Kezdett rosszul lenni; a fojtogató tisztítószerszag émelyítette, az orrába nyilalló fájdalom egyre erősödött, nehezére esett talpon maradni, megkapaszkodott a kilincsben, de azért úgy helyezkedett, hogy kellő távolságra legyen a férfitól.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában
Ambrózy Henrik
Tanár, Mestertanonc Tanár, Világalkotó, Bogolyfalvi lakos


HeRNik | naGIGÁThor
offline
RPG hsz: 245
Összes hsz: 1266
Írta: 2019. szeptember 23. 22:24 | Link

Lepsényi K. Kende
október eleje | AMS | szar hangulatban

Sohasem volt agresszív típus, mindig inkább ezredjére is beszélt, vagy türelmesen kivárta, hogy mások lenyugodjanak. Mégis, vannak olyan élethelyzetek, amik felett az ember nem biztos, hogy ura marad önmagának. Ha csak azt veszem, hogy hónapokig folyt ellene egy olyan nyomozás, ami teljes mértékben alaptalan, ráadásul az újságírókkal kelt és feküdt, akik mindenféle mocskot összehordtak róla... Komoly stressznek volt kitéve, ezen pedig az sem segített, hogy a kapcsolata Lillával megingott. Persze így, hogy fény derült Kendére, már annyira nem csodálkozik. Ezért is lehetséges, hogy a gyász és a felgyülemlett stressz eredményeképp végül rossz útra tér és elhatározza, átrendezi picit Kende arcát. Olyan csinos pofija van, igazít rajta itt-ott, hogy tutira menjen.
Ezt az orrával tervezte kezdeni, amit tökéletesen el is talál, csak úgy tűnik nem elég erősen. Sajnos nem törik el, de még csak vér se folyik, pedig arra volna most szüksége. Vérre szomjazik. Meg aztán, ha tudná, hogy az egész mögött Lilla a hunyó, akkor lehet, hogy inkább sorstársként kezet fogna Lepsényivel - az ilyen drámák mindig összehozzák a férfitársadalom egyes egyedeit.
- Nem érti - bólint egyet, miközben átvált magázódásra. Neki végül is mindegy, hogy Önt veri péppé, vagy Téged, a lényeg sajnos baromira nem itt kezdődik. Ettől persze még tény, hogy nem érti, a másik mit nem ért. Ha egy jegyben járó nőt próbál elcsábítani a vőlegényétől, bizony számíthatna rá, hogy a kedves egyszer csak megjelenik, hogy lerendezzék ezt a kis semmiséget. Mert ugye csak a hülye nem tudta, hogy Lilla és Henrik együtt vannak, ha másból nem, legalább a nő ujján csillogó gyűrűből lehetett következtetni arra, hogy nem szingli. Talán a srác vak. Elképzelhető. - Esetleg mond Önnek valamit a Lilla név? Ha nem, akkor felvilágosítom. A menyasszonyom. Volt. Mielőtt rámászott - egy kedvesnek ható mosolyt küld a srác felé, de a benne bugyogó dühét alig bírja fékezni. Megvárja a magyarázatot és eldönti, érkezik-e a következő ütés, bár őszinte leszek: ez most tipikusan olyan, mint a nyuszika esete. Az is baj, ha van rajta sapka, meg az is, ha nincs. Kende ebből nem nagyon fog jól kijönni.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Jason Henry Payne
INAKTÍV


grizzlyme
offline
RPG hsz: 129
Összes hsz: 232
Írta: 2019. szeptember 27. 10:56 | Link

carolina

egyedül neked
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

#chillbaby #navinés-plüsssárkány
...ha még nem hallottad elégszer
Ophelia Carolina Brown
INAKTÍV


Brownie
offline
RPG hsz: 269
Összes hsz: 608
Írta: 2019. szeptember 28. 18:34 | Link

Jason - jobb híján; az irodában - fel kellett öltöznöm - FONTOS:
Utoljára módosította:Ophelia Carolina Brown, 2019. szeptember 28. 18:39 Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Lepsényi K. Kende
INAKTÍV


K. K.
offline
RPG hsz: 15
Összes hsz: 31
Írta: 2019. szeptember 30. 14:11 | Link

Ambrózy H.


Úgy tűnt, az előtte álló férfi, nos… nem annyira volt kedves. Nem kedvelte őt. Ezt már sejthette abból, hogy nekitámadt, de amikor beszélni kezdett, ez egészen egyértelművé vált; hideg, jeges hangja szinte természetellenesen hatolt a dobhártyájába, és noha Lilla vőlegényeként mutatkozott be, nem tűnt hősszerelmes lovagnak. Hangja szenvtelen volt és hideg, Kende semmilyen érzelmet nem fedezett fel benne voltaképpen; inkább olyan volt, mint a horrorfilmek szociopatái, akik éles, nemesacél konyhakést tartanak a kezükben mosolyra húzódó szájjal, miközben a hajópadlóra lustán, lassan csöpög feleségük vagy ágyasuk vére; hullájuk meg egy hordó sósavban ázik vagy a kerti diófa alatt rohad az avarban. A feje is ilyen volt: hideg és szürke; a szemei pedig sötétbarnák, de ezekben sem volt semmi melegség, összeszűkülve fürkészték őt, leplezetlen megvetéssel.
- Maga őrült. Nem tudom, miről beszél – mondta viszonylag nyugodt hangon, bár minden akaraterejére szükség volt, hogy ne remegjen. A férfi mozdulatlanul állt, nem készült megtámadni, csak hangjából izzott a megvetés és a düh, de hát nem ő tehet róla, hogy a szajha felesége más karjában keresett vigaszt, és dobta magát az ölébe és Kolos ál-biedermeier kanapéjára. Biztos nem azért hagyta ott, mert olyan jól bántak vele… - ezt már csak magában gondolta, egyelőre bölcsebbnek tűnt hallgatni. – Ami pedig Lillát illeti, úgy tudtam, a feleségével válófélben vannak. Legalábbis nekem ezt mondta – tette hozzá, és nem hazudott; valóban így emlékezett, bár nem voltak teljesen józanok, amikor Lilla a pocsék szar életéről számolt be neki sok káromkodással, és egy tele pohár muskotály kíséretében. Nagyanyja herendijét használták aznap; Kende fantasztikus vegán vacsorát készített, és azokat a metszett kristálypoharakat tette fel, ami csak nagyon különleges alkalmak során került az asztalra. Három-három pohár muskotályt ittak, majd egy üveg gin fele is elfogyott, az este maradék részére pedig alig emlékezett Kende, nem is volt fontos; együtt voltak, és végre, élete egyik ritka pillanatát érezte, a megnyugvást. Még az sem zavarta, hogy a rakott padlizsán jénaiját nem áztatta be, és másnap reggel szódabikarbónával kell majd kisúrolnia, pfuj.
Egy mozdulattal lenyomta az eddig szorongatott kilincset, és belépett a szobájába. Táskáját - a sebtében összeszedett üvegfiolákkal és egyéb kacatokkal - a székére dobta, pálcáját pedig a kezébe fogta. Kinézett a folyosóra, a tőle pár méterrel álldogáló - nála jóval masszívabb - férfira, és már nem félt.
- Távozzon, legyen szíves. - udvariasan szólt hozzá, leheletnyit el is mosolyodott. Az ajtót nem csukta be.
Szál megtekintése
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 2 3 [4] 5 6 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távol