28. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma! ✴
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Frank Martina Luna
KARANTÉN


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 121
Összes hsz: 178
Írta: 2018. november 20. 19:31 | Link

Cass
#Girlsnightout

Vannak parasztok, akik nem értik, hogy a hallgatás nem mindig beleegyezés. A pasas méterekre is elcsapó pacsuliszaga, az ápolatlan fogsora és a jegygyűrű hagyta vékony, fehér sáv az ujján teljes ignorálásra késztet. Ha azt nem vesszük, hogy véletlenül tökön törlöm a táskámmal, ahogy elhaladok mellette.
- Legyen abból kettő - intek az üveg felé, amit Cass itala miatt megemel a pasas. Az illatok bódítóan édesek és csábítóak a környéken, megértem az évszak varázsát, ha azt nem vesszük, hogy semmi kedvem a tömeghez, ami egy-két héten belül itt fog tolongani minden nap.
- Igen? Neked csicseregtek ilyet? Nekem senki nem mond semmit, ha azt nem vesszük, hogy Gabe a múltkor közölte "ez a kávé hideg". Pedig, mint kirendelt felügyelő vagyok jelen. Igazából annyi fejlődést már értem el, hogy besegíthettem egy ügyben Szalamantonban - fizetem ki a két bögre italt, majd elveszem a sajátomat és megvárom a nőt, hogy hasonlóan tegyen. Aztán kicsit eltendálunk a tömegtől, miközben én végiggondolom, vajon mennyire számít ez haladásnak és ki is köphetett Cassienek. És _neki_ kik voltak a forrásai? Arról van valahogy sejtésem, hogy Gabe jelent rólam, míg nekem róla kell, ez kicsit olyan, mint mikor a filmekben három ember fog fegyvert egymásra.
- Oh, egy szóval sem mondta senki, hogy itt minden szar, én minden nap megcsodálom a hely nyújtotta... szépségeket - kalandozik a pillantásom az elhaladó után, majd kicsit elvigyorodok, mielőtt leülök a padra. - Meddig vagy itt?
Szál megtekintése

Frank Martina Luna
KARANTÉN


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 121
Összes hsz: 178
Írta: 2018. november 20. 23:26 | Link

Cassie

- Az sosem árt - kuncogok fel, mert egy-két szívesség, ismerős, kapcsolat, rég elfeledett, kihunyt láng minden ügyben jól jöhet. Butaság azt állítani, hogy nem.
Gabe nem egy egyszerű szülés, nehéz vele hosszú távon kijönni, vannak olyan szociopata beütései, de az ismerőseim nagy része ilyen, így igazából annyira nem hat meg, hogy ténylegesen az-e.
- Mogyoróból kávé? Milyen homár elképzelés ez? - pillantok kissé kiábrándulva az ex-háztársamra. Számomra érthetetlen, hogy egy férfi számára ez lenne az elfogadott, alap ital, amit szeret. Bár vannak érdekes alakok, akkor lehet, hogy Gabi is ilyen elvont.
Meg tudom érteni, Cassienek mi nem tetszik a helyben, lehet, hogy ha nincs itt Bence és az öcsém, én is kevésbé lelkesen próbálnám odébb tolni az útból a boltban a nyakigláb tinédzsereket, de így egész tűrhető volt.
- A hely nem csak látványra, de érzésre se rossz néha - közlöm sokat sejtető mosollyal az ajkaim szélén, ahogy egy drámai mozdulattal elsöpröm a szőke kócot a vállam mögé, majd a boromba kortyolok. Gyümölcsös, fűszeres ízvilág, nem túl édes, pont kellemes. Nagyon jól választottunk, az üvegpohár plusz bájt ad neki.
- Hm... én csak egy hetest adnék rá, de nem rossz - bólogatok beleegyezően, a tekintetem a férfi hátsóján legeltetve. Akadtak jobbak ennél itt helyben, bőven, de nem mind. - Na AZ ott, egy nyolcas, babám.
A pasi éppen a forraltborosnál állt sorba, látszólag szingliként. Nem is rossz...
Szál megtekintése

Frank Martina Luna
KARANTÉN


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 121
Összes hsz: 178
Írta: 2018. november 22. 01:17 | Link

Cassie

- Majd megfogadom a tippedet. Talán - vigyorodom el szélesen, mert nem akarom, hogy Gabe belém szeressen, csak hogy ne jelentsen szarságokat rólam a hivatal felé. Mint, hogy hajlamos vagyok rápörögni a munkatársaimra, ami teljességgel nem igaz.
Összességében szeretek Cassievel lógni, mert iszony laza és nem kell azon stresszelnem, hogy kimondom-e, hogy mondjuk azt a csávót simán vízszintesbe tenném. Az ágyamban.
- Oh, nagyon is, elégedett vagyok a kínálattal. Ha azt nem vesszük, hogy minden tele van diákokkal. Mint egy nyomorult egyetemváros - horkanok fel. A bárban sem szerettem a fiatalabbakat, nem azért, mert annyira bénák lennének, de a legtöbbjük mellé még életképtelen is volt. A boromba kortyolok lassan, ahogy pár zajosabb fiatal elhalad mellettünk, nem méltatom őket arra, hogy hallgatózzak, csak a szél által felém sodort szavakat kapom el. Érdektelenek a számomra, semmi lényegi infó.
- Nem, figyelj, nekem van egy elég konkrét elképzelésem arról, hogy néz ki egy tízes. Szóval megtehetem, hogy válogatós vagyok - húzom ki magam, már egészen úrinős tartást felvéve, ahogy a szemem sarkából Cassre nézek, majd szélesen elvigyorodom. Jó szélesen. Ő is lecsekkolja Mr.Szingli-forraltboros-nyolcast, majd velem együtt tovább nézelődik, mintha jobb dolgunk sem lenne. - Nem tudom, mire vagy kíváncsi? Dolgozom a hivatalban, a pizzázóban és mellette próbálom jól érezni magam. Kb ennyi. Speciális kérdés?
Szál megtekintése

Frank Martina Luna
KARANTÉN


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 121
Összes hsz: 178
Írta: 2018. november 24. 17:55 | Link

Cass

Abban, amit mondott, volt valami, mert innen bizony a továbbtanulási ráta elég szegényes volt, főleg az utóbbi években. Mondhatom, hogy bezzeg az én időmben, de asszem az is elég sántítós infó lenne, így inkább nem mondok semmit, csak úgy teszek, mint aki nem itt végzett, majd lett auror.
- Ott a pont - mutatok rá a bögrét tartó kezemmel, de nem fogom ezt részletezni neki, csak ismét a forralt csodába kortyolok. Nagyon jó döntés, a fűszerezése is egészen kellemes, kicsit olyan gyümölcsös, így nem bánom, hogy kiültünk ide.
- Mert minek is kéne, Cass? - kérdezek vissza, mint akinek fogalma sincs a nekiszegezett "vádról". Lehet, hogy kicsit pontosabb a 10/10-ről alkotott képem, mint a legtöbb nőnek, de senki nem szólhat be azért, mert túl határozott lennék. Vagy már azért is szokás? Szégyenteljes lenne. - Én el is nézek. De mondjuk csak minden harmadik nap.
Még gyorsan korrigálom a kijelentést, mielőtt azt hinné, összejárok valakivel. Ami mondjuk igaz is lenne, de nem kell mindenkinek tudni róla, asszem ez csak az én ügyem Bencével.
A fizus kérdésre felnevetek, elég harsányan, mert amit én itt bér címén kapok, nem fedezi az igényeimet, még a legkisebb mértéken sem, asszem megszoktam a luxust, ami mutatóban sem egy erény.
- A fizu elég fos, igen, meg az öcsémé a pizzázó, ez amolyan szívesség inkább. - És akkor nem válaszolok rögtön a másik kérdésre. Sőt. Húzom, halasztom, halogatom, a borba bámulok, mielőtt ismét beleinnék, majd vonok egyet a vállamon.  - Talán. Fontos ez?
Utoljára módosította:Frank Martina Luna, 2018. november 24. 17:56 Szál megtekintése

Frank Martina Luna
KARANTÉN


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 121
Összes hsz: 178
Írta: 2018. november 27. 01:34 | Link

Cass

Sok dolgot megosztok Cassel, mert rég óta mellettem van, vagy legalábbis a közelben. Épp elég szart látott, ha anno összeházasodunk Krisztiánnal, talán még tanúnak is felkértem volna. De ugye ez sosem következett be, most meg itt ülünk, isszuk a forraltbort és próbálja kiszedni belőlem, ki is az a 10/10.
- Nem akarod te azt tudni - felelem gondolkodás nélkül, meg is ingatom a fejem, mielőtt az illatos gőzbe tartom az arcom. Még szép, hogy akarja tudni, én is akarnám, de nem fogom elmondani, mert akkor le sem moshatnám magamról az egészet.
- Ezt add írásba, szerintem félnek tőled eléggé, hogy kerítsenek legalább egy szolid kilencest a minisztériuma, akit nézegethetsz. Tudom ám, hogy csak engem akarsz visszakapni - kacsintok rá, pajkos vigyorral, még a vállaim is kicsit megringatva, de csak mert ülünk és nem tudom a csípőm rázni. Nem, mintha komolyan venném, nem vagyok elég maszkulin Cassandrának, hiába cseszeget Arie, hogy férfiasan öltözöm, vagy viselkedek.
- Oh, nekem is jobb, mikor ki is mehetek ügyekhez, de ameddig az irodában meresztem a seggem, asszem nem kell sokra számítanom - grimaszolok fájdalmasan, nem mintha annyira rosszul élnék, nekem épp elég volt a pénzem, arról nem beszélve, hogy a 2 évem alatt sikerült azért egy kis pluszt is eltennem.
Igaza volt, nem igazán siettük el a dolgot, más már régen hazament volna, de Gabe turkált, én csak lebegtem, Bence meg... nem tudom, valami dolga biztos volt itt a vezekelésen túl.
- Valahogy sejtem, de tudod, akár hátráltatna valami, akár nem, attól még nem rajtam múlik, hogy meddig maradok itt - vonom meg ismét a vállam. A másik meg, hogy ameddig itt nem szeméttel van dolgom, hova siessek? - Uh, az a hetes mekkorát esett!
Szál megtekintése

Frank Martina Luna
KARANTÉN


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 121
Összes hsz: 178
Írta: 2018. december 22. 03:02 | Link

Cass

- De miért? - kérdezek vissza felhorkanva, majd csak megrázom a fejemet. Nem hiszem, hogy jó ötlet lenne elmondani Cassnek, de ha neki sem, akkor tényleg titokban tartom. És közben mégsem, mert a lakótársai rendszeresen hallanak minket, de legalább nem azt tudják, hogy ő nekem a 10/10. - Ha bárkinek elmondod, a saját lakásodban találnak rád, öngyilkosságnak rendezett helyszínen.
Nehezen tudom elképzelni, hogy a minisztériumi fószerek, akik pontosan tudják, mikhez van hozzáférése a mellettem ülő dívának, ne félnének tőle kellően. Magyarázat kell arra, hogy mit is keres most itt, de szerintem ez nem az, sokkal inkább csak a látszatot akarják kelteni, hogy ténylegesen urai a helyzetnek és meg tudják tartani a domináns fél szerepét, ami már látványosan kicsúszott a kezükből és ennek nem egy vagy két napja kezdődtek mutatkozni a jelei.
- Sajnálom, majd bedobok valami hormonkezelést, hátha... - húzom el a számat, de aztán kitör belőlem a nevetés. Épp elég a nő, akit megkaphatnék így is, de nem akarok, mert nekem is kicsit maszkulinabb elképzelésem van az ideálomról, pont, mint a mellettem ülőnek.
- Valahogy nincs mostanság étvágyam a válogatásra... - grimaszolok megint, szinte minden apró ráncot érzek az arcom minden szeletében, de ez van, nem fogok hazudni Cassandrának azért, hogy jobb kedve legyen. Nem az a barátnő vagyok, rossz ajtó.
- Kéne, hogy az legyen? Gondolom ő talált egy 7+-ost - kortyolok a boromba, miközben a tekintetem a pályára szegezem. Éppen pusztul is akkorát az egyik srác, hogy épp csak a ház nem remeg bele, de kénytelen vagyok igazat adni a munkatársnőmnek. Tényleg rémesen kicsi keze van.
- Lehet bűbáj miatt van, hogy nagyobbnak érezze. Bizalom hiánya miatt legyen inkább egy ötös - fanyalgok magam elé, mert akárhogy nézem, az a farmer igen lapos, mint ami photoshoppolva lett. - Ez kiábrándító.
Szál megtekintése

Frank Martina Luna
KARANTÉN


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 121
Összes hsz: 178
Írta: 2019. január 23. 02:21 | Link

Cass

- Ha úgy döntök, fel akarlak szedni, majd elkérem a számát és megkérdezem, mit tehet értem. Nem hiszem, hogy vonzó lennék - játszom el a gondolattal pár pillanatig, de ennyi és nem több. Túlságosan is markáns vonásaim vannak, azt hiszem, első sorban a lezbiknek jönnék be, velük meg néha akad elég gond. Nem egyszerű szülés.
Néha még magam is ledöbbentem, hogy milyen témáink vannak Cassel, mert ugyan mégis kinek merül fel a fejében, hogy felszedje a legjobb barátnőjét? Mármint, olyan komolyan, nem csak úgy vicc szintjén, szerintem az egy idő után úgyis bekerül a közös vicckörbe, mi meg ezen túl voltunk már.
- Hát... Gabe fura - vonom meg a vállamat, holott nekem van sejtésem róla, hogy mi is az oka, mert néha ők is hangosak. Nem tudom, hogy milyen gyakran és mindig ugyanazzal-e, de ez már amúgy is csak részletkérdés.
- Úgy valahogy. Ne haragudj, te maradnál egy ilyen fos helyen mondjuk egy ötösért? - nézek rá felháborodottan, hogy megértessem, miért is mondtam hogy 7+. Az alatt, de még annál is határeset, hogy maradsz, vagy szeded a sátorfát és szerencsét próbálsz más helyen, hátha találsz magasabb számot. - Ne is mondd. Pláne, ami ezzel a kézzel kicsi. "És most tedd be az egészet."
Hangosan elnevetem magam, mert bár mikor te vagy ebben a helyzetben, nem vicces, de így elmesélve mégis az. Ideig óráig. Nem hiányzik újra, ez elég ciki volt egyszer is.
- Elég jól karban vagyok tartva, nem félek a törésektől - nevetek fel kicsit megint, az ujjammal a pohár szélén körözve kicsit.  - Nem féltem, Cass. Tudod. Nem kell féltened, ami nem a tiéd.
A mémes csávó arckifejezését és mutogatását lopva bólogatok kicsit, mielőtt meginnám a borom maradékát.
- Elhoztuk az alap italt is, ugye? Már, ami még nem volt forralva.
Szál megtekintése

Frank Martina Luna
KARANTÉN


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 121
Összes hsz: 178
Írta: 2019. január 23. 15:17 | Link

Cass

- Ki nem, aki úgy dönt, hogy a kormánynak akar dolgozni? Őszintén, ennyi pénzért senki nem gondolja ezt át kétszer. - Meg is ingatom a fejem, nem sokra tartom a pénzünk, de elvagyok, mert soha nem voltam kitartott, vagy úri lány, sőt, volt hogy tizenhárom évesen még kukáztam is. Kit érdekel? Ahhoz képest most köszönöm, jól vagyok. Minden rendben.
- Nyolc alatt az sem éri meg, hogy beengedd a lakásodba. Tudni fogja, hol laksz, ez felelőtlenség, Cassie - okoskodom nagyokat bólogatva, holott nem gondolom teljesen komolyan a dolgot. Nekem sokan jártak a lakásomon. Bár, ahogy elnézem a hatoskát, amint éppen seggre dobja magát és még pörög is a jégen ülve, meg kell állapítsam, ő még egy hellot sem érdemel. Természetes szelekció. Aztán megpróbál felállni és csapkod a lábaival, mindenfelé jégforgácsot szórva, mint egy rajzfilmhős.
- Őt nem kéne megölni? Puszta könyörületességből, nézd meg, szenved - bökök a bögrémmel még mindig hatoska felé, aki számára az élet csak plusz nyűg. - Azt hiszem, tudom, hogy már nem Gabe felől érdeklődik, de nem érzem, hogy nekem erre válaszolni kéne. Egyszerűen csak nem, szívesen elengedném a dolgot és úgy tennék, mintha nem mondtam volna semmit tizenegyesekről. - Inkább sírjak?
Kicsúszik Cassből az a nagy sóhaj is, én meg eltüntetem az utolsó kortyot is a bögrémből, letudva ezzel a forraltbort. Nem tudom, mivel sikerült triggerelnem a nőt, de az biztos, hogy mindjárt leereszt.
- Akkor a kezed járjon, ne a szád, tölts, asszony, mielőtt kivetem magam a jégre, gyors halál reményében - tartom felé a bögrét, felhorkanva, a szemem is megforgatva. Nem szeretek ilyenekről beszélgetni, semmi pozitívat nem hoznak. - Te miről beszélsz Cassandra? Ugye tudod, hogy ez nem egy emberen áll? Én nem kaparok senki után. Jól összepasszolunk, ha a szexre kerül a sor, de ennyi. Nem hinném, hogy többet akar.
Szál megtekintése

Frank Martina Luna
KARANTÉN


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 121
Összes hsz: 178
Írta: 2019. január 31. 23:33 | Link

Cass

- Én ezen meg sem lepődök, még a végén megfújja a családi aranyat és bedobálja valami játékgépbe. Vagy csinál egy protézist belőle egy jetinek, valami hasonló - horkanok fel. Mert Arthurnak ritkán voltak tiszta pillanatai, vagy ha nem így van, hát nagyon jól titkolta ezt mások elől, a tényekkel, hogy ha olyan időszaka volt egy teljes kaszinót fenntartott, egyes egyedül.
- Ebben mondjuk van valami - pillantok a delikvens felé, aki láthatóan él és mozog, még ha nem is nagy benne a potenciál. Tölt nekem az illatos borból, ami a fűszerek nélkül, így hidegen is egészen kellemes ízvilággal rendelkezik. Más kérdés, hogy még finomabb lett volna, ha megvárom, míg kihűl a bögre és nem melegszik meg tőle a pia. Duh. - Uh, te az nagyon durván hangzik.
Asszem már kezdem lassan érteni, hogy egyesek miért mondják ránk, hogy g.cik vagyunk. Hogy én tettem őt ilyenné, vagy fordítva, esetleg csak fokoztuk ezt a duónkban, senki nem tudja pontosan, de az biztos, hogy durvák voltunk. Nagyon is.
És ez azzal jár, hogy velem is szemét, méghozzá gondolkodás nélkül, én meg kiürítem a bögrém és azzal suhintok felé, de még éppen úgy, hogy ne érjek hozzá. Nem akarom ténylegesen bántani.
- Cassandra! Fékezd magad! - csitítom, mert nem akarok ebbe a 11 vagy nem 11 dologba belemászni, ő meg nem enged belőle kihátrálni, megragadtunk, mintha muszáj lenne. - Nekem egy feleakkora pofon is sok lenne már, girl, nekem erre nincsen fölös energiám. Nem akarok pofára esni megint, érted? Jó ez így.
Tudom, hogy hazudok, de nem tehetek mást. Mégis mit mondhatnék?
Szál megtekintése

Frank Martina Luna
KARANTÉN


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 121
Összes hsz: 178
Írta: 2019. február 15. 06:12 | Link

Cass

- Ez most egy olyan íres vicc próbál lenni? Szerintem inkább maradjatok a krémlikőrnél. - Jobb lesz a családi hírnév, mert ebből nem fognak meggazdagodni. Abból persze lenne rá sansz, de nem nagyon erőltetik meg magukat. Minden esetre, én csak megvonom a vállam barátságosan, mintha minden a legnagyobb rendben lenne. A bátyja nem volt egyszerű eset, de alapvetően csupa szív, szeretet. Ha hatvan leszek és szingli, még meg is kérhetem a kezét. Vagy Cassiét. Attól függ, mennyire leszek kiábrándult és melyikük lesz szingli.
- Oh, remélem legalább egy kicsit elraktál belőle - közlöm elégedett mosollyal, bár tudom, hogy ez nem így működik, gondolom ki lett lőve örökre. De azért remélem a lányka pontosan emlékszik rá, hogyan is csinált és mit, Hillary Clinton szerintem vevő lenne rá.
Nem akartam ténylegesen bántani, ha akartam volna, nem így teszem és akkor bizony már fájna neki. Nagyon. És exponenciálisan nőne az esélyem rá, hogy a nő ki fog nyírni az elkövetkezendő három hónapban.
- Édes vagy, majd észben tartom, és elgondolkozom, ha ferde pillantásokat vetsz rám, hogy neked amúgy most mi bajod - nevetem el magam egy kicsit, miközben rázogatom egy kicsit az üres bögrémet, de még mindig üres, így le is mondok róla. Az ajkamba harapva várok egy pillanatot, magam köré fonva a karjaimat, majd megvonom a vállam. - Hol a pont abban, hogy egyáltalán a tűz közelében van a kezed? Normális ember nem rakja bele. Ez egy hülye hasonlat Cassie. És ha tudnád, kiről van szó, te sem lennél ennyire támogató. De mielőtt hülyeségeket képzelsz be, nem a KGB az.
Beszívom az ajkam, miközben leteszem a bögrémet, miközben a fejemet a nő vállára hajtom. Kicsit elegem van, azaz, leginkább nagyon elegem van, mert tudom, hogy érzek az ember iránt, ahogy azt is, hogy nem fogom elmondani neki és ez így van jól.
- Cass, ezt olyan csúnyán elb.sztam.
Szál megtekintése

Frank Martina Luna
KARANTÉN


Professional entertainer | Miss Történés
offline
RPG hsz: 121
Összes hsz: 178
Írta: 2019. március 5. 12:14 | Link

Cass

- Ez biztató, rakjuk el okosba - mutatok a nőre, hogy bizony, ezzel akár még kezdhetünk is valamit, ha minden jól megy. A világ biztonságban van egészen addig, ameddig nem vészesen és elviselhetetlenül sok a retardált, akik csak keresztbe tesznek a - nem mellesleg ördögi -, terveinknek.
Látom, hogy nyúl az üveggel, de aztán nem sikerül neki töltenie a poharamba, mert túl aktív vagyok és csapkodok a istenverte bögrémmel, ami azért eléggé akadályozó tényező tud lenni.
- Semmire, éppen ez benne a baj. Mennyivel jobb lenne pedig! - tárom szét a karjaim, de aztán leittam a bögrémből, nehogy az legyen, hogy kilöttyentem ezt a drága és éltetű nedűt. De Cassie ismer, ha most el is tudom odázni az elkerülhetetlen lebukásomat, akkor se tudom nagyon sokáig magamban tartani ezt az egészet.
- Nem is szeretném kipróbálni, nem a zsánerem. Bár elég agresszív tud lenni, lehet, hogy egy-két estig jól kijönnénk. De inkább nem kísérletezem ezzel, nem tudom, mindenki örülne-e neki - köszörülöm meg a torkomat, mert ugye, elvileg ő sem szingli, meg hát... Én nem csinálnám ezt Mitzingerrel, bármennyire nem egyszerű is az ember. Meg ami köztünk van. Meg úgy... minden.
Aztán eszmélek, hogy most lényegében közölte, hogy csak idősekkel kezdek és oda is vertem neki egyet, de csak tenyérrel, a vállára.
- Mit nem? - szusszanok fel, ahogy kiürítem a poharamat, majd felállok a padról. - Mi lenne, ha elmennénk inni? K.rvára átfagytam.

//köfföntem*-*//
Szál megtekintése


Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér