28. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma! ✴
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Témaleírás
Dana Straw Berry
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Navinés média, Uralkodó Unikornisok csapattag, Színjátszós, Harmadikos diák


°Princess of Vice | Doll Face| Fanciful | Blondie°
offline
RPG hsz: 312
Összes hsz: 612
Írta: 2019. december 27. 20:43 | Linkdecember 19.- De felvágták a nyelvét valakinek! Vigyázz, el ne vigye egyszer a cica - feleltem neki vigyorogva, majd felhajtottam a maradék boromat. Kicsit ellazított a finom forró ital, ekkora mennyiséghez azért nem szoktam hozzá, ám legalább egyáltalán nem fáztam, mivel kiválóan hőszigetelt. Igaz, ital nélkül is elég élcelődő, viccelődő, éles nyelvű voltam, de ez csak rátett még a tűzre, bár szerencsére Soma értette a viccet.
- Ha sikerül összetörnöd magad, veszek neked karácsonyra egy korcsolyát. Tudod, addig kell gyakorolni, míg nem megy rendesen. Ha lesz sajátod, akkor simán korizhatsz telente, hát nem klassz móka? - vágtam vissza oltári nagy mosollyal az arcomon. Legbelül azért reméltem, hogy nem töri össze magát, mert annak valóban én lennék a felelőse, azt pedig nehezen bocsátanám meg magamnak. Végül is az én ötletem volt, hogy menjünk korizni. Közben viccesen belém karolt, majd elindultunk a jégpálya felé, hogy ő is felvehesse a jégre szolgáló cipellőt.
- Hát, ha valaki épp engem választ társaságául, még ha csak véletlenül is - tettem hozzá hangsúlyosan, majd folytattam:
- Akkor fel kell készülnie időnként arra is, hogy nem igazán vagyok kiszámítható. Ez van - vontam meg a vállam, majd miután megkínált még egy slukk cigivel, átvettem tőle azt, és szívtam belőle egy jó mélyet.
- Nagyon el van tévedve uraságod, mert az a harci helyzet, hogy prefektusként csakis én vagyok jogosult bárkit is megbüntetni - adtam vissza neki a cigarettát vigyorogva, majd miután ő is beleszívott egyet, és elnyomta a csikket, elkezdtük a csúszkálást. Miután megindult hirtelen a szám elé kaptam a kezemet, mert eléggé kibillent az egyensúlyából, nagyon izgultam, hogy le ne csússzon, mert akkor tényleg az én lelkemen fog száradni az egész... Szerencsére egy kis próbálkozás után megtalálta az egyensúlyt, és nem történt semmilyen baleset.
Megpróbáltam óvatos léptekkel Soma felé evickélni a jégen, amely még így korival is iszonyatosan csúszott, már majdnem odaértem hozzá, mikor összeakadtak a lábaim, és hajszál híján seggre estem, de még időben levágtam kezeimet a jégre magam előtt tartva őket, hogy felfogjam az esést.
- Semmi gond! Még egyben vagyok! - jeleztem neki vidoran, majd megpróbáltam feltápászkodni a jégről. Nem voltam az a feladós típus, és ha elhatároztam, hogy ma csúszkálok a jégen, akkor csúszkálni is fogok.
Szál megtekintése

Dana Straw Berry
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Navinés média, Uralkodó Unikornisok csapattag, Színjátszós, Harmadikos diák


°Princess of Vice | Doll Face| Fanciful | Blondie°
offline
RPG hsz: 312
Összes hsz: 612
Írta: 2019. december 28. 00:38 | Linkdecember 19.- Hát nem árt - néztem rá szúrós tekintettel, majd elnevettem magam.
- Ezzel teljes mértékben egyetértek - tettem hozzá vigyorogva. Volt humorérzéke a srácnak, azt meg kellett hagyni. Egyébként teljesen egyetértettem azzal a megállapításával, ami az imént elhangzott a szájából.
- Az unalmas dolgok és a kiszámíthatóság az ellenségem. Bár úgy látom, neked is - néztem rá vidáman, sose gondoltam volna, hogy valaki ezt fogja nekem mondani. Általában ez az én szlogenem volt, úgyhogy kellemes meglepetésként szolgált ezt mástól hallani.
- Ha tovább húzod azt a bizonyos vonalat, kezdj el félni! - feleltem neki somolyogva, nagyon tiszteltem benne, hogy nem volt az az anyámasszony katonája típus. Sajnos nem sikerült időben elkapnia, de szerencsére nem vágódtam nagyot.
- Igen, semmi bajom! - nyugtattam meg mosolyogva, mintha mi sem történt volna. Közben észrevételeztem, hogy egy nagy arcú srác, aki épp a társasága középpontjába akart kerülni, fellökte Somát, aki elveszítve egyensúlyát a kezemet fogva magával rántott, így alám került, én pedig rajta feküdtem.
- Semmi baj! - haraptam be ajkaimat, miközben rá emeltem tekintetem, majd elpirulva gyorsan más felé emeltem azt, történetesen arra, aki elgázolta Somát.
- Ha gondolod, kicsinálom ezt a bájgúnárt. Simán elbírok vele - néztem rá elszánt tekintettel, majd az elkövetőre bosszúszomjas tekintettel.
Szál megtekintése

Dana Straw Berry
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Navinés média, Uralkodó Unikornisok csapattag, Színjátszós, Harmadikos diák


°Princess of Vice | Doll Face| Fanciful | Blondie°
offline
RPG hsz: 312
Összes hsz: 612
Írta: 2019. december 28. 19:38 | Linkdecember 19.- Jól vagy amúgy? Elég nagyot estél - néztem rá ijedten, belegondoltam ugyanis abba, hogy marhára nem lehetett kellemes a fagyos jégre esni.
- Szerintem beüthetted a fejedet! - vigyorogtam rá, miután közölte velem, hogy egész jól elvan a szitu ellenére, de kicsit zavarba jöttem attól, mikor tenyere a derekamra csúszott. Újra elgondolkodtam rajta, hogy a bájgúnár után eredjek, ám az is végigfutott a fejemben, hogy azért nem volt egyedül, társasággal érkezett a jégbohóc a pályára. Azzal pedig teljesen tisztában voltam, hogy ekkora társaság ellen egyedül kevés lennék, még talán ketten se bírnánk el velük. Ez volt az én bajom, elég forrófejű voltam, hamar fel tudtak húzni mások, ha nem estem volna el, lehet simán az idegen srác után eredtem volna. Gondolataimból Soma hangja térített vissza a valósába. Éreztem, hogy megcsapott valamennyire a bor, de úgy tűnt, ezzel nem voltam egyedül. A következő pillanatban arra lettem figyelmes, hogy a koritársam az állam alá csúsztatva a kezét épp egy romantikus, ámde meggondolatlan mozdulatot készül tenni. Első pillanatban totál leblokkoltam, a másodikban pedig hirtelen megjelentek fejemben a lehetséges opciók igencsak változatos következményekkel.
- Hmmmm... úgy látom valaki kicsit becsiccsentett - néztem rá kedvesen, majd mutatóujjam a szájára tettem egy hirtelen mozdulat kíséretében.
- Nem ez a legmegfelelőbb időpont erre. Később meg fogod köszönni, hogy ezt mondtam neked - fúrtam tekintetem az övébe kedves hanggal, komoly arccal. Nagyon is tisztában voltam vele, miért mondtam ezt neki, még akkor is, ha legbelül jól esett a kezdeményezése, hiszen eléggé őszintének tűnt, bár nem tudtam, hogy az italt késztette-e erre, de gyanítottam, hogy az adta meg neki a kezdőlökést. Másrészt a jelenlegi helyzetem miatt is közrejátszott a döntésemben, bármennyire is kétségbeejtő volt számomra, hogy hogyan fog alakulni a jövőm. Legbelül folyamatosan mardosott a kétely, jó lett volna látni a "fényt az alagút végén", a fejleményeket, de egyelőre csak őrlődtem magamban.
Szál megtekintése

Dana Straw Berry
Prefektus Navine, Navinés pásztor, Navinés média, Uralkodó Unikornisok csapattag, Színjátszós, Harmadikos diák


°Princess of Vice | Doll Face| Fanciful | Blondie°
offline
RPG hsz: 312
Összes hsz: 612
Írta: 2019. december 28. 22:43 | Linkdecember 19.Remekül éreztem magam a fiú társaságában a vásárban és a koripályán is. Miután megnyilvánult, hogy erről ő is ugyanígy vélekedik az irányomban, sőt, még talán valami többen is reménykedett elszorult a szívem. Nagyon egy hullámhosszon voltunk és elég sok mindenben hasonlított a gondolkodásmódunk, ám eléggé váratlanul ért, hogy meg akart csókolni. Erre egyáltalán nem készültem fel, még ha szívesen is viszonoztam volna, jelenleg elég zűrzavaros volt a helyzetem. Ráadásul még egyszer rákérdezett a dologra, úgy gondoltam, némi magyarázatot megérdemel, nem szerettem volna, ha félreérti az egészet. Közben felegyenesedtem segítségével az ülőpozíciómból, s immár vele szembe fordulva, a szemébe nézve beszéltem hozzá.
- Nos, hol is kezdjem? Nyilván észrevetted, hogy remekül éreztem magam ezen az estén. Bár sose érne véget. Úgy tűnt, hogy valóban érdekellek, ez esetben pedig nem utasítottalak volna vissza. Viszont jelenleg nem vagyok egyszerű helyzetben, sőt, igazából nem is tudom, miben vagyok vagy miben nem. Zűrös az életem, kicsit össze vagyok zavarodva - feleltem neki kissé elhaló hangon szemeimet tekintetébe fúrva, hogy lássa, komolyan gondolom, amit most közlök vele.
- Szóval nyugodj meg, nem értettem félre semmit, csak szerettem volna, ha tudnád ezt rólam - sütöttem le szemeimet, miután részegesen közöltem vele, mi a helyzet. Jól esett Soma részéről, hogy törődött velem, az pedig eléggé kezdett felőrölni, hogy egy olyan egyoldalú dologba kerültem bele, ami kapcsán úgy tűnt, hogy nem mozdul semerre sem, hiszen azóta a bizonyos eset óta csend volt a másik fél részéről. Hát, remek buligyilkos voltam, az már biztos, ha most nem küld el Soma a fenébe, akkor soha...
Szál megtekintése


Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér