28. tanév, vizsgaidőszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Tanári és házvezetői pályázatok a hírek között, sok sikert kívánunk mindenkinek!
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér

Oldalak: [1] 2 » Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Gabriele de Rosa
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 23. 17:33 | Link

Katniss

A szám is tátva marad a meglepetéstől!
-Ó, Katniss, ez gyönyörű - suttogom meghatottan, könnyekkel a szememben, és én is átölelem a lányt. - Parancsolj, remélem, szereted a fahéjas teát - nyújtom át Neki az én ajándékomat, majd felteszem a fülbevalókat. - Csodálatos! - pördülök meg. - Még egyszer nagyon szépen köszönöm!
Új fülbevalók, hó, tea, korcsolya... Mi lehetne ennél jobb?
-Bemegyünk a pályára? - kérdezem Katnisst, aztán már rohanok is.
Annyira szeretek korcsolyázni! Valahogy... Olyan mágikus érzés...
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
offline
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2012. december 23. 21:22 | Link

Rosy

-Imádom a fahéjas teát! Őszintén szólva, minden jöhet ami fahéjas.- nagyon örülök, hogy tetszik neki az ajándékom. Jól eltaláltam. Illik is neki. Jól tettem, hogy hallgattam arra a bizonyos megérzésre.
-Még szép, indulás!- és már futunk is fej fej mellett a korcsolya pálya felé. Bent, a pályán megfogom a kezét és együtt elindulunk. Nagyon kellemes. Olyan szép az élet! Mindjárt itt a karácsony is, ilyenkor ünneplőbe öltözik a világ. Mindenhol égősorok, szép színes díszek...
-Verseny vagy fogó?-kérdezem, és már suhanok is el Rosy mellett. Élvezem a sebbeséget, ahogy a szél csípí az arcomat. Olyan érzésem van, mintha enyém lenne a világ. Legszívesebben átölelném az egész világot. Ilyen a boldogság! Ráadásul, ezt az érzést megoszthatom, egy baráttal! Ez több, mint amit bármikor is álmodni mertem, amikor ide jöttem. Mikor, elkezdődött ez az egész, azt hittem itt is olyan magányos leszek. De, nem! Örülök, hogy tévedtem! Hirtelen ötlettől vezérelve, forgok egyet a jégen. Régen csináltam már, mert sose mertem megmutatni senkinek. Csak a tanáromnak, aki viszont nagyon tehetségesnek tartott. Aztán neki lódulok, és ugrok egyet, majd tökéletes mérlegbe megérkezem, miközben hátra felé haladok, egyenesen Rosyval szemben. Egy kicsit megijedtem. De, aztán hamar emlékeztettem is magam, hogy ő a barátom és sose bántana engem. Az is jó itt, hogy nem kell megvédenem magam. Régen állandóan bántottak, és én mindig némán tűrtem a sorozatos megaláztatásokat. A gyerekek nagyon kegyetlenek tudnak lenni a muglik világában. De, itt eddig nem tapasztaltam ilyet. Remélem ezután se fogok! Oda siklok Rosy mellé megfogom a kezét, és tovább andalgunk együtt a jégen, sok másik boldog emberrel együtt....
Hozzászólásai ebben a témában

Gabriele de Rosa
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 28. 17:41 | Link

Katniss

-Hú, ez gyönyörű volt! - tapsolom meg Katniss-t csillogó szemmel.
Komolyan nagyon ügyes!
-Majd megtanítasz engem is? - kérdezem, miközben megfogja a kezem és tovább korcsolyázunk.
Tulajdonképpen soha nem tartottam magam ügyes korcsolyásnak, talán ezért is történik meg, hogy hirtelen elbotlok a saját lábamban (megesik az ilyesmi...), és magammal rántom Katniss-t a jégre. A sapkám a szemembe csúszik, így látni sem látok nagyon.
-Hupsz, bocsi - húzom fel a színes kötött sapkámat a szememből és nevetek, majd felállok. - Megyünk még? - kérdezem, majd válaszra sem várva suhanok tovább.
Varázslatos érzés!
Utoljára módosította:Gabriele de Rosa, 2012. december 28. 17:42
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
offline
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2012. december 28. 21:04 | Link

Rosy

-Huh, Rosy! Tudod, hogy én mennyit gyakoroltam! De, ha ráérsz szívesen megtanítalak, csak sok türelem kell hozzá.-csodálkozom, hogy ennyire elképedt a mutatványomtól. Annyira, azért nem volt szép! Egyszer csak zuhanásra leszek figyelmes és mire észbe kapok már ketten fekszünk Rosyval a jégen. Hirtelen kirobban belőlem a nevetés. Rég szórakoztam ilyen jót.
-Semmi baj! Esni tudni kell!-Még mindig fuldoklok a nevetéstől, mikor föltápászkodom. Aztán már suhanok is Rosy után. Nem volt nehéz utolérni.
-Mit szeretsz a legjobban a télben?-mindenki mást szeret. Bár, szerintem ezt nem lehet egy dologra korlátozni. Minden dolognak több szépsége is van. Ahogyan több hátránya is. Ezt sajnos nem lehet kikerülni. De, ha okosak vagyunk, akkor inkább a dolgok jó oldalait nézzük, mint a rosszakat. Mert akkor folyton csak panaszkodhatnánk. Így viszont sokkal boldogabb lehet az életünk. Na jó, elég a filozófiából! Vissza a jelenbe.
-Miért szeretsz korcsolyázni?-kérdezem, miközben éppen szlalomozunk a pályán....
Utoljára módosította:Katniss Flechter, 2012. december 28. 21:12
Hozzászólásai ebben a témában

Gabriele de Rosa
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 15:31 | Link

Katniss

-Hogy mit szeretek a legjobban a télben? - gondolkodom el, aminek ismét egy hatalmas nagy zakózás a vége. - Hát - tápászkodom fel. - Nightmare-t - bököm ki hirtelen, aztán, rájőve, hogy ez így nem túl egyértelmű, bővebben kifejtem. - Szeretem, hogy a hópelyhek csillognak a fekete szőrén. Meg úgy általában vágtázni a hóban. Korcsolyázni pedig - bár nem annyira tudok - szeretek, mert az olyan jó érzés, ahogy úgy suhansz a jégen, mint egy valódi balerina... Már ha én nem is tudok olyan jól - vigyorodom el.
Tulajdonképpen a nadrágom már csupa hó, de nem érdekel.
-Te mivel szoktad tölteni a telet odahaza? - kérdezem, egyensúlyozás közben.
Tényleg nehéz megmaradni a jégen! Na, mindegy, majd ezt is megtanulom...
Utoljára módosította:Gabriele de Rosa, 2012. december 30. 15:32
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
offline
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2012. december 30. 20:28 | Link

Rosy

-Van lovad? Elmegyünk, majd egyszer közösen is lovagolni? Te és Nightmare, én és Ezüst Hold. Ezüst Hold, egy gyönyörű szürke telivér. A sörénye és a farka is szürke, kicsit szürkébb mint a teste és nincsenek jegyei.-Jaj, Ezüst Hold. Annyira hiányzik, hogy az már fáj! Ő volt az, aki mindig mellettem állt. Ha szomorú voltam, ő hozzám bújt, nagyokat prüszkölt és olyan édesen viselkedett, hogy mindig felvidultam tőle. Hirtelen érzem, hogy egy-két könnycsepp kicsurrant a szememből. Gyorsan letörlöm az árulkodó nyomokat. Különben is, Ezüst Hold otthon vár engem! Ettől a gondolattól felvidulok.
-Télen, a lovagláson kívül, hóembert szoktam építeni. Melyik a kedvenc lovassportod?-Miközbe kérdezem, körbe-körbe keringek Rosy körül. Remélem nem szédül el! De, ha ideges vagyok, akkor általában járkálni szoktam oda-vissza. Mivel itt azonban nem lehet járkálni így marad a keringés.
-Mit sportolsz, a lovagláson kívül?-Vajon mennyire sportos lélek? Én szeretem a sportot. A tanulást már kevésbé de, kevesen szeretik mindennél jobban a tanulást. Vagy nem? Bár, a sportok közül se mindet szeretem. Például a birkózást gyűlölöm. Nem szeretem az erőszakot. Borzalmas, amikor egy ember egy ártatlan életet olt ki. Sose értettem az ilyet. De, nem most kéne elmerengnem az élet nagy dolgain. Egyszerűen csak élveznem kellene, hogy újra a jégen lehetek.
-Ide süss Rosy!- Mosolyodom el és elkezdek eszeveszett sebbeséggel száguldani. Emberek között szlalomozok, jobbra-balra, föl-le, a szélrózsa minden írányába, majd Rosy háta mögé settenkedve ráordítok.
-Bú!-Szegény, lehet hogy halálra rémisztettem, de hát a barátok is ugratják egymást! Rosy pedig a legjobb barátom, akivel valaha is találkoztam. Remélem, rengeteg kaland vár még ránk....
Hozzászólásai ebben a témában

Gabriele de Rosa
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 21:13 | Link

Katniss

-Persze, hogy elmegyünk! - tapsolok egyet örömömben.
Eddig még csak Apával és néha Anyával voltam lovagolni, de egy még velem egykorúval soha nem voltam. De izgalmas lesz! És Nightmare... Ó, az én gyönyörűséges paripám... Már azért hiányzik rendesen. Talán ettől van, hogy mostanában a történeteim csak és kizárólag hóban vágtázó fekete lovakról szólnak...
-A kedvenc lovassportom a díjlovaglás. Már indultunk amatőr versenyeken Night-tal - pirulok el, mert nem szeretek beszélni a versenyeredményeimről. - És Neked? Te már indultál versenyen? - követem a szememmel a folyamatosan körülöttem száguldozó Katniss-t. - A lovagláson kívül még egy kis ideig balettoztam, de azt nagyon rövid ideig, talán két hónapig? - tűnődöm.
Nem ez volt életem legmeghatározóbb időszaka... Már csak arra eszmélek fel, hogy barátnőm villámgyorsan elsuhan, és már el is tűnik az embertömegben. Ijedten forgolódom, de nem látom sehol.
-Bú! - hallom a hátam mögül, mire akkorát sikítok, hogy szerintem még az ország másik felében is hallották... - Hupsz, bocsi, Katniss - pirulok el. - Enyhén megijedtem - mosolygok szégyenlősen.
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
offline
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2012. december 30. 21:35 | Link

Rosy

-Nyugi! Semmi baj!
-Nem szép dolog kinevetni a barátodat, de ha egyszer ilyen képet vág, hát nem lehet megállni.
-Bocsi, hogy nevettem, csak olyan képet vágtál.-Szabadkozom.
-Tényleg balettoztál? Én is. Kicsi koromtól kezdve. Akkor hagytam abba, mikor megtudtam, hogy felvettek. Bár nekem a baletott a korcsolya tanárom tartotta a színészmesterséggel együtt. Heti háromszor volt edzésem. Hétfőn, szerdán és pénteken. Nekem a kedvenc lovassportom a díjugratás. Amikor, nem volt edzésem, akkor lovagoltam. Ezekkel kötöttem le az időmet, mert így elkerültem a mugli gyerekeket.--A kedvenc tevékenységeim voltak. Ilyenkor éreztem, hogy hol a helyem. Ilyenkor boldog voltam és nem gyötörtek folyton azok a kérdések, hogy miért vagyok más mint a többi. Így utólag már sokkal okosabb vagyok. De, akkor ez nagyon nehéz volt számomra. Hirtelen, bevillant egy kép. Miért is ne?
-Gyere!-Megfogom Rosy kezét és elindulok vele eszeveszett sebességben. Majd hirtelen kanyarodok egyet és elengedem. Nekem a tanárom így tanította meg a forgást a jégen. Remélem Rosy is ráérez, hogyan kell. A tanárom mindig azt mondta amikor csináltuk, hogy ösztönösen ráérzek mit kell csinálnom, mert az agyamba be van kódolva, hogy megtartsa magát. Meg fejleszti az egyensúly érzéket is. Aztán, már annyira bennem ragadt az érzés, hpogy bármikor simán megpördülök a jégen. Az egyensúlyérzékemet pedig kívállóra gyúrta. Fogom magam és én is forgok egyett, majd Rosy mellé siklok. Sok meglepetést okozok neki. Remélem nem kap sokkot az őrűlt ötleteimtől. A mugliknál mindenki folyton elvette az ötletemet. Pedig jók voltak. Bár, amúgy is mindennel kapcsolatban ellenségesek voltak. De, Rosy nem ilyen. Nem ítél el. Végre, valaki.....
Hozzászólásai ebben a témában

Gabriele de Rosa
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2012. december 30. 21:44 | Link

Katniss

-Nem gond, ilyenkor valóban elég érdekes fejet vágok - válaszolom mosolyogva.
Tényleg nem bánom, mert látom benne, hogy nem megbántani szeretne. Őszintén egyet tudok érezni Katniss-szal, amikor a mugli gyerekek elől való menekülésről beszél. Nekem is hasonló problémáim voltak. Aztán amikor megragadja a karom és elkezd húzni, annyira megijedek, hogy még sikoltani is elfelejtek, aztán Katniss elenged... Én pedig elesem. A sapkám megint a szemembe csúszik, így feltolom, aztán felállok.
-Hú! - pislogok. - Most mit kellett volna csinálnom? - érdeklődöm, mert valószínűleg nem az volt barátnőm célja, hogy leültessen a jégre...
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
offline
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2012. december 30. 22:12 | Link

Rosy

-Bocsi! Azt kérted tanítsalak. Előszzör is az egyensúly érzékedet fogom javítani ezzel a gyakorlattal, ami később a forgás alapjává fog vállni.-Vígyázok, nehogy átmenjek tanárba vagy okoskodóba. Ezekkel a gondolatokkal segítem fel Rosyt a földről.
-Fogdd meg a kezem! Bízol bennem?-Remélem igen. Azzal elkezdek száguldani körbe-körbe és mikor már érzem, hogy Rosy szorítása elég erős, elkezdek szalomozni. Előszzör nagy kanyarokban majd szépen fokozatosan egyre kisebbekben.
-Ez az ügyes vagy! Látod megy ez!-Dicsérem meg. A dicséret az nagyon fontos. Bíztatást ad és egy löketet arra, hogy még jobban próbáldd csinálni.
-Ne ijedj meg!--Figyelmeztetem és elkezdem forgatni a jégen. Egy pillanatra sem engedem el a kezét. Egyenletes sebbeséggel megyek körbe körülötte.
-Csinálj úgy mintha húználak!-Adom az instrukciót. Teljesen olyan mintha forogna. Remélem ő is észreveszi. De, elég biztosan is tartom ahhoz, hogy ne essen el. Amikor még nem tudtam forogni az órák végén mindig megkértem az edzőt, hogy csináljuk ezt, mert ez tényleg olyan érzés mintha forognál. Aztán, ha sokat gyakorolsz már nem lesz szükséged segítségre, akkor a segítség már csak emlék marad, amit a tűz körül elmesélhetsz....
Hozzászólásai ebben a témában

Gabriele de Rosa
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. január 3. 19:31 | Link

Katniss

Oké, nem lesz baj. Nyugi, Rosy, semmi gond nincsen.
-Á, Katniss! - sikítom, amikor elkezd forgatni.
De nem engedi el a kezem, ami megnyugvással tölt el, és érzem, hogy bízik bennem. Megpróbálok kicsit segíteni Neki, hogy ne az egészet Ő csinálja egyedül, illetőleg megpróbálok ráérezni a forgás ritmusára is. Igen, igen, akkor most erre, korcsolya így... De jó! Olyan, mintha a világ egy hatalmas körhintán ülne! Csak Katniss áll velem szemben, mint egy biztos pont és biztatóan mered rám. Amikor befejezzük a forgást, hálásan átölelem.
-Köszönöm, Katniss! - mosolyom egészen a fülemig ér.
Valahova szélre csúszom és próbálkozom egyedül is, de nem nagyon megy. Próbálom ismét átérezni azt a hangulatot, ami akkor elkapott, hátha most is sikerül majd így forognom. Megpróbálom odaképzelni magam, de nem nagyon sikerül. Lebiggyesztem a számat, majd Katniss-hoz fordulok.
-Segítesz? - nézek Rá könyörgően.
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
offline
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 3. 21:13 | Link

Rosy

-Szívesen Rosy!-Jól esik az ölelése. Szorosan vissza ölelek, vígyázzva nehogy halálra roppantsam. Sajnos az öleléseim elég fájdalmasak tudnak lenni, ha nem figyelek. Az ölelés után, hagyom had próbálgassa. Mindenesetre nagyon ügyes. Még egyszer-kétszer megmutatom és szerintem simán rá fog érezni. Amíg próbálkozik én egy kicsit arrébb siklok, hogy egy kis teret adjak Rosynak. Egy kis körben korcsolyázok, de a szemem egy pillanatra sem veszem le róla, mert nem tudhatom mikor van rám szüksége. Amikor érzem hogy a lelkesedése alábbhagy csendben oda settenkedem a közelébe.
-Persze! Hidd el fog ez menni! Már most nagyon sokat fejlődtél!-Eszembe jut az a rengeteg év, amire ezeket a dolgokat megtanultam. De, megérte! Pláne, hogy Rosyt is mennyire fel tudom vidítani vele. Rosy jó diák. Méghozzá, azért mert nagyon szorgalmas. Aztán, megfogom a kezét, jó erősen mint az első alkalommal.
-Mehet?-Azzal el is kezdem pörgetni. Most is fokozatosan haladok, de most már csökkentem a fokozatok átmeneti idejét, hiszen már hamar tud kapcsolni. Méghozzá azért, mert már tudja mi fog következni. Így forgunk és érzem, ahogy egyre kevesebb dolgom van, aztán hirtelen olyan lesz mintha csak a kezemet fogná és én még forgok de már nem rám támaszkodna. Még nem engedem el, de próbálom egyre kevésbbé forogni, hátha az a lendülete ami most van neki tovább hajtja. Legrosszabb esetben se eshet el. Ha, viszont sikerül neki, akkor hamarosan el is engedhetem és akkor már nincs sok hátra ahhoz, hogy Rosy forogjon....
Hozzászólásai ebben a témában

Gabriele de Rosa
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. január 4. 17:47 | Link

Katniss

-Ááááááááá, idenézz! - üvöltöm örömömben, amikor sikerül egyedül is forognom egyet  a jégen, majd a végén elegánsan meghajolok. - Tadamm! - kacagok, majd megölelem Katniss-t, csaknem ledöntve szegényt a lábáról. - Köszönöm - szorítom meg erősen.
Meg kell tanulnom rendesen a jégen közlekedni, ha azt akarom, hogy a jég a barátom legyen. Márpedig a barátomnak kell lennie, ha azt szeretném, hogy hitelesen adjam elő Caractacus, a jegesmedve történetét. Áh, jut eszembe...
-Katniss, szereted a jegesmedvéket? - kérdezem, majd még egyszer forgok egyet.
Ezzel egyszerűen nem lehet betelni, olyan jó érzés, ha az ember lánya egyszer már megtanulta!
-Csak mert én nagyon-nagyon szeretem Őket és olyan jó, hogy a jégen élnek! Meg úgy általában - magyarázom, miközben összeütögetem a kesztyűmet, ami csupa porhó lett, tekintve, hogy úgy elestem, hogy csak úgy nyekkent.
Jó, ez nem tudom, milyen szófordulat volt, de mindenesetre nagyon érdekes.
-Ú, mindjárt megfagyok - próbálok ugrálni, aminek ismét egy hatalmas esés a vége. - Nem megyünk kicsit sétálgatni vagy fahéjas teát inni? - kérdezem reménykedve.
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
offline
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 4. 19:03 | Link

Rosy

Sikerült! Megtanítottam Rosyt forogni! Mennyire jó az arcán látni ezt a fülig érő vigyort. Aztán hirtelen, mint a bomba megölel. Majdnem hátra vágódom meglepetésemben, de még idejében si8kerül vissza hoznom az egyensúlyomat és így meg is spórolok magamnak egy pár véraláfutást. Nem szeretem őket. Ronda a színük és retenetesen fájnak.
-Igen. Olyan szépek.-Közben büszkén nézem Rosyt. Bevallóm jót tesz az egómnak. Kezdd hideg lenni. Már éppen javasolni akarom Rosynak, hogy igyunk meg valami jó forrót, mikor egy esés kiséretében indítványozza azt az ötletet, amit már én is fontolgatok.
-A számból vetted ki a szót!-Felsegítem Rosyt és együtt elindulunk kifelé a pályáról. A standoknál, veszek magamnak egy fahéjas teát. Mennyei! Hogy lehet valami ilyen fenséges? Közben elindulunk a bódék közt.
-Mi leszel, ha felnőlsz? Hol fogsz tovább tanulni?-Ezen én is rengeteget gondolkodtam már. Nehéz kérdés. Pláne így, hogy varázsló vagy. Mugli világban kell-e elhelyezkednem, vagy a varázslók közt? Hol a helyem? Ezek számomra nehéz kérdések. Sajnos nagyon sokszor nem találom rájuk a választ. De, remélem, hogy kellő időben helyesen fogok dönteni....
Hozzászólásai ebben a témában

Gabriele de Rosa
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. január 4. 19:16 | Link

Katniss

-Hát... - nézek bele a teámba, miközben mélyen elpirulok.
Biztos ki fog nevetni és fellengzősnek tart majd... Nem, nem mondom el. De a barátok nem arra vannak, hogy mindent megbeszéljenek? De, elmondom. Nem, mégsem. De, igen. Nem, mégsem.
-Írónő szeretnék lenni - vágom rá hirtelen, de magamra sem ismerek, mintha nem is én mondtam volna.
Ezt még soha senkinek nem mondtam el... Na jó, gondolom most jön, hogy nevet.
-Na és Te? - kérdezem, hogy eltereljem magamról a szót.
Már próbálok egy könyvet írni, de nem biztos, hogy olyan jó vagyok így világszinten... Megszorítom a teás poharat, majd beleiszom, hogy kicsit oldjam a feszültségemet és hogy természetesen felmelegedjek. Tulajdonképpen nem is biztos, hogy az leszek. Elképzelhető, hogy nem leszek olyan jó. Nos, akkor a fuvolában látom a jövőmet. Ha pedig az sem jön be, akkor... Nos, akkor baj van. Akkor mondjuk... Hmm... Tényleg, annyi időt töltöttem muglik között, hogy csak abban a világban gondolkodom, pedig itt van a varázslóvilág is! Lehet, hogy mondjuk a Mágiaügyi Minisztériumban vállalok majd munkát? Nahát, annyit gondolkodom, pedig még azt sem döntöttem el, hogy Angliában vagy Magyarországon szeretnék állást vállalni...
-Vagyis... Még nem tudom. De egyelőre még maradok az írónőnél - helyesbítek.
Még talán korai ilyen dolgokról gondolkodni. Majd ha végzős leszek, majd akkor is ráérek ilyenekkel foglalkozni.
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
offline
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 4. 19:46 | Link

Rosy

-Írónő? Azta! Sok sikert. Az király. Csodállak.-
De jó neki. Az írók annyira mázlisták. Van tehetségük hozzá. Ha, akarnék se tudnék jókat írni. Viszont nekik az írás a vérükben van.
-Hát, színésznő vagy régész szeretnék lenni.-Na, hát nem mindennapiak vagyunk. Ez a legjobb. Mindketten nagyokat merünk álmodni. Nem akarjuk, hogy beskatulyázzanak. az a legrosszabb, ha valakit besaktulyáznak és nem tud érvényesülni.
-Bár, ez még messze van, csak szeretek álmodozni. tudom, hogy álmodozás az élet megrontója, de akkor is!-Hiába, vannak álmodozó lelkek és én ilyen vagyok. Így vagyok jó. Így vagyok csak én....
Hozzászólásai ebben a témában

Gabriele de Rosa
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. január 6. 18:41 | Link

Katniss

-Színésznő vagy régész? Húha! - nézek Rá csillogó szemekkel. - Ezek olyan szép foglalkozások! És illik is Hozzád - mosolyodom el. - De ezt most komolyan. Én is szeretek álmodozni, főleg éjjel, elalvás előtt - mosolygok szégyenlősen. -, és akkor általában az éppen megálmodott álomképpel szoktam álmodni. Például ha egy varázslatos erdőre gondolok lefekvés előtt, akkor álmomban ezen a helyen vágtatok végig egy unikornissal - nevetek. - Te miről szoktál álmodozni? - kortyolok bele a teámba.
Most már kezd kihűlni, és talán már vissza is kéne menni a kastélyba.
-Katniss, igazán nem szeretnélek sürgetni, csak most már talán lassan itt lenne az ideje, hogy visszamenjünk, nem gondolod? - kérdezem egy oldalpillantással.
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
offline
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 6. 19:46 | Link

Rosy

-Az álmaim szereplői általában az ismerőseim, vagy könyv illetve film szereplők. Izgalmas álmaim szoktak lenni. De, egyaránt játszódnak számomra ismerős és ismeretlen helyeken és van, hogy egybefolynak ezek a helyszínek. Az álmok mindenesetre elég érdekesek.-Sokszor gondolkodtam már el ezeken. Nagyon jó lehet annak, akik álmokat tudnak fejteni és megálmodják a jövőt.
-Igazad van. Nem is vettem észre, hogy már ennyi az idő. Mégegyszer szeretném, ha megcsinálnánk a gyakorlatunklat, nehogy elfelejtsd a következő ilyen alkalomig.-Kacsintok rá. Egy hajtással kiiszom a teám maradékát. Ez jól eset. Mindenesetre átmelegített. Mostmár újúlt erővel mehetek vissza a jégre. Azért, mielőtt elmegyünk még én is szeretnék egy kicsit atrakciózni, persze feltűnés mentesen. Felállok keresek egy kukát és beledobom a műanyag poharat.
-Indulhatunk?-Kérdezem Rosytól. Nem akarok elmenni, legszívesebben öröké csak a jégen maradnék....
Hozzászólásai ebben a témában

Gabriele de Rosa
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. január 6. 20:15 | Link

Katniss

-Indulhatunk - mosolygok és felsiklunk a jégre.
Tulajdonképpen csak Katniss siklik, én inkább csak botladozom, de hamarosan ismét megtalálom az egyensúlyom és fülig érő szájjal forgok egyet. Vagyis forognék, ha nem esnék el. Sajnos mindenhol ot van az a fránya nék...
-Ú, Katniss, ez nem megy - szontyolodom el.
Hajlamos vagyok korán feladni a dolgokat, és ezt tudom is magamról, ezért a biztonság kedvéért még egyszer megpróbálkozom. Nagy levegőt veszek, behunyom a szememet és... Sikerül! Ragyogó mosollyal nevetek Katniss-ra.
-Sikerült! - pördülök meg még egyszer és még egyszer és még egyszer...
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
offline
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 6. 20:32 | Link

Rosy

-Na ugye, hogy megy!- Arcomon fülig érő vigyor, a melkasomat majd szét veti a büszkeség. Aztán, nekem is kedvem támad és együtt forgunk
Rosyval. Király érzés. Együtt sokkal jobb. Egyedül is enagyon jó érzés, mert kecsesnek érzed magad, de együtt! Amikor érzed, hogy együtt vagytok kecsesek és szépek és száguldotok!
-Versenyzünk?-Alig, hogy elhadja a számat a kérdés, már szlalomozok is az embertömegben. Csak győzön utánam jönni! Halkan kacagok, miközbe siklok és forgok. Aztán, egy sasszé és egy levegőge ugrás, fönt a levegőbe pördülés és vissza a földre, ahonnan már száguldok is tovább. A fejemben egy dal megy."Száguldás porse szerelem, száguldás, ohhhhh" A szél az arcomba kap, a hidegtől kipirul az arcom. Anyu mindig ilyenkor azt mondta, hogy természetes arcpirosító. Sunyin megfordulok és odalopakodok Rosy háta mögé. Aztán, befogom a szemét. De, gonosz vagyok! De, nem bántásból csinálom, ezért nem számít gonoszságnak. Így siklunk tovább a jégen.
-Hagydd csukva a szemed és bízz bennem! Utánna te is megcsinálhatod velem. Ez egy jó gyakorlat arra, hogy jobban bízzunk egymásban, mert a jó barátoknak bízzniuk kell a másikban!-Suttogom neki halkan.....
Hozzászólásai ebben a témában

Gabriele de Rosa
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. január 6. 20:40 | Link

Katniss

Katniss a legjobb jégbalerina és a legesleggyorsabb korcsolyázó lány, akit valaha láttam! Ahogy kerülgeti az embereket meg ahogy sasszézik és ugrál, az komolyan mesébe illő! Ámuldozva nézem és komolyan elgondolkodom azon, hogy leckéket veszek Tőle. Viszont csak most veszem észre, hogy annyira elgondolkodtam, hogy kiszemelt oktatómat nem látom a tömegben. Ijedten inkább kisiklok a pálya szélére, majd fürkészve kémlelem a tömeget, hátha észreveszem Katniss-t. De nem. Sehol sincs. Lebiggyesztem a számat, majd gondolva, hogy hamarosan úgyis megjön, a közelemben lévő kis standok portékáit kezdem el nézegetni. Bögrék, tea, sálak, sapkák, majd megint tea... És a világ eltűnik a szemem elől. Ijedten felsikkantok, majd gondolván, hogy biztos Katniss az, megindulok a jégen, így befogott szemmel. Tulajdonképpen semmit sem látok, hagyom, hogy barátnőm vezessen.
-Ühümm - suttogom vissza az ajánlatra.
Amíg nem megyek neki senkinek, felőlem arra visz, amerre akar.
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
offline
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 6. 20:59 | Link

Rosy

Nagyon óvatosan, hogy ne essen el és ne vigyem neki semminek, elkezdünk siklani. Aztán szlalomozok is egy kicsit, de erősen tartom. Egy idő után, megállok. Visszaértünk oda ahonnan elindultunk.
-Kinyithatod a szemed!-Mondom Rosynak halkan és elveszem a kezem a szeme elől.
-Most te jössz!-Már be is csuktam a szemem és várom, hogy Rosy megfogja a kezem és vigyen arra és úgy, ahogyan neki tetszik. Bízom benne. Nem azért, mert a jég az otthonom, hanem azért, mert a barátom. Amúgy is félek csukott szemmel. Szóval, hogy ezt felajánlottam hatalmas tett a részemről. Aztán, egy kéz szorítását érzem és már siklok is a jégen. Milyen, csodás így! Nem látom, olyan mintha..Nem is tudom szavakba önteni. Egyszerűen lélegzet elállító. Hagyom, hogy Rosy vezessen, hiszen most övé az irányítás...
Utoljára módosította:Katniss Flechter, 2013. január 6. 20:59
Hozzászólásai ebben a témában

Gabriele de Rosa
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. január 6. 21:26 | Link

Katniss

Csodálatos volt, ahogy úgy siklottam a jégen, hogy Katniss vezetett. Földöntúli élmény, valami csoda! Majd utunk a végéhez ért. Kinyithattam a szemem. Most már én vezetem Katniss-t. Kezem az övében, ahogy szlalomozunk az emberek között. Egyébként ingatag lábakon állok a jégen, de így, hogy valaki másra is figyelnem kell, lábaim mintha megacélosodtak volna és magabiztosan suhanok a tömegben. Mégis megkönnyebbülök, amikor kivezetem Katniss-t a korcsolyázók közül és Ő kinyitja a szemét.
-Na, milyen volt? - kérdezem izgatottan.
Én például végig azt képzeltem, hogy egy havas erdő kellős közepén egy befagyott tavon korcsolyázunk Katniss-szal, körben pedig mókusok és őzek kísérnek. Tulajdonképpen fogalmam sincs, hogy a mókusok és az őzek hogy jöttek ide, de mindenesetre ezt képzeltem és kész. Álmodni még lehet!
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
offline
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 7. 19:46 | Link

Rosy

-Mesés. Leírhatatlan.-Mosolyodom el. Örülök, hogy eljöttünk. Nagyon jó itt. Rengeteget nevettünk.
-Tényleg, jössz az iskolai hógolyó csatára?-Izgatott vagyok. Remélem jön. Jó lenne egy szövetséges. Ráadásul együtt, még jobb móka lenne. A levitás hócsatában egymás ellen voltunk. Ő Nikivel szövetkezett én pedig Ágóval és Alexel.
-Neked ki az örökbe fogadód?-Erre kíváncsi vagyok. Az én örökbe fogadóm nagyon jófej. Nem is tudodm mi lett volna nélküle. Az biztos, hogy a felét se tudnám annak, amit most tudok. De, ebben a többi Levitásnak is hatlmas szerepe volt és nagyon hálás vagyok nekik. Meg Fédra néninek is. Jó, hogy ebbe a házba kerültem, ahol ilyen összetartóak az emberek. Büszkén vagyok a kékek tagja. Hirtelen ötlettől vezérelve elkiálltom magam.
-Hajrá Levita!-Egy páran felkapják a fejüket. Ennek örülök. Legalább jó sokan hallották. Legszívesebben elszavalnám a Levita himnuszát, de ettől inkább megkímélem az embereket.
-Te szereted a Levitát?-Kérdezem Rosytól. Mindenesetre jó, hogy ide kerültem. A kalandok pedig csak rám várnak. Vígyázzatok kalandok jövök.....
Hozzászólásai ebben a témában

Gabriele de Rosa
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. január 8. 21:22 | Link

Katniss

-Igen, jövök - vigyorogtam ki az ismét a szemembe lógó sapka alól.
Állandóan a szemembe csúszik. Lehet, hogy itt lenne az ideje levelet írni Apának...
-Én Laurena Aquamarine fogadott leánykája vagyok - igazítom meg a sapimat, hogy viszonylag elfogadhatóan álljon, majd Katniss-hoz fordulok. - És Neked? Ki az örökbefogadód?
Kicsit én is megriadok, amikor barátnőm felkiált, de aztán elmosolyodom.
-Ó, én nagyon. Jó a társaság, összetartó a csapat, szeretnek, és barátaim is vannak - nevetek rá Katniss-ra.
Legszívesebben átölelném az egész világot, most annyira boldog vagyok! Megpördülök, majd fülig érő szájjal barátnőm felé nyújtom kezemet.
-Forgunk együtt?
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
offline
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 8. 21:43 | Link

Rosy

-Én Hegyi Nikit. Nagyon örülök neki, hogy őt kaptam. De, mások is sokat segítettek. Szóval, rengeteg embernek lehetek hálás.-Mosolyogva gondolok:Nikire, Alexre, Inedrára és Laurenara. Rosy is egyetért velem, hogy a Levita a legjobb. Büszkeséggel tölt el Rosy kérése.
-Hát persze! Ki nem hagynám!-Kacsintok Rosyra. Már siklok is a jégen. gyönyörű forgásokkal haladunk. A szemem sarkából figyelem Rosyt. Nagyon ügyes. hihetetlen, mennyit fejlődött! Ráadásul, az egyensúlyérzéke is jobb lett. A fejemben egy gyönyörű dal szól. Aztán bele is merülök. mint otthon régen Mikor egyedül szólóztam. De, most már van partnerem. Duózhatok végre. Annyira vártam már. Így, míg Rosy forog én körbe forgom őt. Aztán egy elegáns ugrással, hátra menetben köröket írok le körülötte. Gyönyörű az összhatás. A szemem sarkából észreveszem, hogy páran néznek minket.
-Úgy látom, hogy akadt egy kis közönségünk.-Sugom Rosynak, miközben oda forgok mellé, hogy aztán az ő ritmusát fölvéve tovább forogjunk.
-Csirizünk?-Fogom meg Rosy kezét....
Utoljára módosította:Katniss Flechter, 2013. január 8. 21:43
Hozzászólásai ebben a témában

Gabriele de Rosa
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. január 8. 21:49 | Link

Katniss

-Micsoda? - sikítok fel hirtelen és abszolút kiesek a ritmusból. - Katniss, gyűlölöm, ha néznek - nyitom tágra a szemeimet és kétségbeesetten kapkodok levegő után. - Kat, menjünk innen - próbálok kisiklani, de barátnőm megfogja a kezem, és feltesz egy kínai kérdést, mire hirtelen messze szalad a pánikom és felhúzott szemöldökkel nézek Rá. - Hogy mit csináljunk? Ne, ne, inkább ne. Rettegek a tömegtől - tér vissza újra a pánikom, de ahogy kimondom, meggondolom magam. - Jó, csináljuk, de... Oké, csináljuk - nyelek egy nagyot.
Én ezt abszolút nem szeretném - persze, mindenki minket fog figyelni! -, de Katniss kedvéért megteszem. Látszik Rajta, hogy Ő mennyire szeretné ezt, nem foszthatom meg ettől az élménytől.
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
offline
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 8. 22:10 | Link

Rosy

-Nyugi Rosy.-Próbálom megnyugtatni. Hu, de megijedt. Pedig, szerintem nagyon jó. Találnom kell valami módszert, hogy megnyugtassam. Én nem vagyok lámpalázas. De, úgy látszik Rosy igen.
-Gyere, csukd be a szemed.-Mondom neki. Azzal megfogom, a kezét és elkezdek vele siklani el az ember tömeg mellett, a pálya másik végébe, ahol elkezdek szlalomozni. Majd, mikor érzem Rosy kezén, hogy kezdd feloldódni, el kezdem forgatni, pont ugyanúgy mikor még az elején tanítottam forogni. Az tetszett neki.
-Kinyithatod a szemed. Jobb már? Nem néz már senki. Azért kár, hogy becsuktad a szemed nem láttad, hogy mennyi elismerő pillantást kaptunk. Mennyire csalódottak voltak, hogy abbahagytuk a produkciót. Te, nem látod magad, de hidd el nekem, annyira ügyes vagy!-Mély levegő. Már megint rám jött, hogy addig beszélek, amíg meg nem fulladok. Pedig nem szép a fulladásos halál, Kivéve színpadon. De, ott aztán remek. Olyan szép, hallgatni és nézni, ahogy a dalt teljes átéléssel eléneklik. Fény és füst és.....
Hozzászólásai ebben a témában

Gabriele de Rosa
Nyugodjék békében!offline
RPG hsz: ?
Összes hsz: ?
Írta: 2013. január 10. 21:22 | Link

Katniss

-Ajj, nem szeretem a nyilvánosságot - húzom el a számat forgás közben és még a gondolatára is összerándul a gyomrom, hogy hány ember nézhetett minket.
Gyorsan elterelem a gondolataimat, és, hogy oldjam a feszültséget magamban, megkérdezem:
-Katniss, Te hol születtél?
Lehet, hogy buta kérdés, de azért szükségesnek éreztem megtudakolni.
-Van testvéred? Milyen házatok van? Háziállatotok is van? Ha van, milyen? - egyszerre árasztja el a sok kérdés az agyamat, amit azonnal rá is zúdítok Katniss-ra.
Szegény. Inkább abbahagyom és kíváncsian nézek Rá. Remélem, nem vesz túl tolakodónak!
Hozzászólásai ebben a témában
Katniss Flechter
INAKTÍV


KitKat
offline
RPG hsz: 206
Összes hsz: 1229
Írta: 2013. január 11. 21:15 | Link

Rosy

-Hát, lássuk csak. Elsabeth Mary Bost és Edmund Peter Flechter gyemekeként. A teljes nevem, Katniss Elisabeth Flechter.Budapesten láttam meg a napvilágot. Vidéken lakom Budapest mellett. A szüleim aranyvérűek. Nagyon szeretem őket. Nincs testvérem. Egy emeletes házunk van. Enyém, a fölső emelet. Nagyon szép ház. Ráadásul van egy erkélyem, ahová kiszoktam menni és csak így nézelődök. Nagyon békés. A szobám olyan, mintha egy mezőn lennél. Van két kutyám. Ők feketék és kábé a derekamig érnek. Van még egy kutyám, ő egy keverék és Surdának hívják. Van ezenkívül még három cicánk, Zoli Ében és Remény. Zoli szürke, a többi fekete. Ezenkívül van egy lovam Ezüst Hold. Ő egy gyönyörű telivér. Fehér színű és jegytelen.-Azt hiszem mindent elmondtam, amit elmondhattam magamról. Hát, legalábbis most muszály lesz mély levegőket vennem, ha nem akarok megfulladni.
-Most te jössz.-Mert, ehhez képest a tömérdek információhoz képest, amit Rosyra zúdítottam én még semmit se tudok róla. Mennyire is hiányoznak nekem az állatkáim. Nagyon szeretem őket. A családom teljes értékű tagjai ők is. Sokan, nem veszik őket ember számba pedig ők is érző lények. Akkor, miért bántják egyesek őket? Miért viselkednek velük felelőtlenül? Miért használják őket úgy, mintha egyszerű tárgyak lennének?
-Rosy szerinted miért használják az emberek az állatokat néha egyszerű tárgyakként? Mert, ha kedvük tartja kidobják, rosszabb esetben még meg is kínozzák őket.-Állatvédő vagyok. Sok állatott láttam szenvedni és meghalni, mert egyes emberek gonoszul bántak velük. Kegyetlenség....
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: [1] 2 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBogolyfalvaBoglyas tér