28. tanév, tanulmányi szünet
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Tanári és képességoktatói pályázat reloaded, részletek a hírben!
Bagolykő Mágustanoda FórumHírek és események

Oldalak: « 1 [2] Le | Témaleírás
Vlad Kiara
Diák Levita (H), Elsős diákoffline
RPG hsz: 18
Összes hsz: 251
Írta: 2020. március 10. 08:57 | Link

A legkisebb Vlad kerestetik...

Név: Vlad Krisztián
Kor: 6-7
Csoport: Előkészítős
Avataralany: Jung Hyeon-jun
Amit jó ha tudsz:
  • Magyar-koreai máguscsalád legkisebb tagja.
  • Bátyja (Marci) és nővére (Kiara) a Bagolykő Mágustanodába járnak.
  • Tipikus izgő-mozgó kisgyerek, akinek egész nap be nem áll a szája.
  • A testvéreihez hasonlóan borzasztóan makacs, és mindig eléri, hogy megkapja, amit akar. Még ha ehhez hisztiznie is kell.
  • Nem mellesleg egy igazi kis rosszcsont bajkeverő a bátyjához hasonlóan, akire még - talán csak a fiatal kora miatt - még mindig felnéz, és utánozza, amiben csak tudja.
  • Tudja, érzi hogy a nővérével valami nem stimmel, azt viszont még nem tudja, hogy tulajdonképpen ő kvibli.
  • Nehezen viselte, mikor mindkét idősebb testvére elköltözött a budapesti lakásukból, hogy a Bagolykőbe járjanak, így végül az egész cslád leköltözött Bogolyfalvára, és Krisztiánt az itteni előkészítőbe is beíratták.
Hozzászólásai ebben a témában

Éjféli Veréna
Független boszorkány, Tanulmányi ügyintéző, Bogolyfalvi lakos


Phoenix
offline
RPG hsz: 55
Összes hsz: 75
Írta: 2020. március 19. 14:41 | Link

Ügyvéd vagy, esetleg ügyvédbojtár, akinek kellene egy olyan ügy, amivel befuthat?


Igen
Hozzászólásai ebben a témában
Orion Owens-Graves
Független varázsló


sárkánybácsi
offline
RPG hsz: 17
Összes hsz: 196
Írta: 2020. március 20. 18:10 | Link

Az első, az egyetlen, a Sára

Tíz éve már, hogy Orion egy hölgynek udvarol. Egy nagyon kedves és csinos, de önálló és borzasztóan önfejű hölgynek. Sára Bogolyfalván él, de sokat utazik, mert nem csak szeret világot látni, de a munkája is ehhez köti. Újságíróként bemutatja más-más országok kultúráját, népét.
Nincs családja, épp olyan szabadon él, akár a madár. Ha akarja, felszáll a magasba, ha akarja, egy-két hétre szerez magának elfoglaltságot.
Az egyetemen ismerkedtek meg és a nő azóta is mindig nemet mond. Barátok, akik között könnyedén lehetne ennél sokkal több is, ha Sára végre engedné.

A világ legjobb kisöccse, Hyperion

Harmincnégy évvel ezelőtt született Orion egyetlen testvére. Gyerekkoruktól fogva elválaszthatatlanok, egymás legjobb barátai. Amikor Orion Magyarországra jött, nem sokkal később Hyperion is követte. Rátalált a szerelem, családot alapított.
Most egy háromgyerekes apukaként éli mindennapjait Bogolyfalván, de nem akármilyen apuka ám ő. Igazi jó fej, sportos, bolondos. Együtt járnak motorozni és néha csúnyán kioktatja bátyját arról, milyen veszélyesek a sárkányok. Nem mintha ő maga nem bestiakutató lenne és nem élne együtt három, sőt, négy vérszomjas bestiával odahaza... Egyikük még csak három éves!

Nagyon-nagyon örülnék, ha valakinek megtetszenének, fontosak Orion életében. Love
Hozzászólásai ebben a témában
Nadia Rosales
Tanároffline
RPG hsz: 8
Összes hsz: 11
Írta: 2020. március 25. 21:31 | Link


Név: Manuel Rosales
Kor: 28
Vértípus: Kvibli
Végzettség: szakács
Foglalkozás: Túravezető

Avatar: Mario Casas


Nadia öccse egy igazán karizmatikus fiatalember, egy kicsit vad, egy kicsit gyerekes, egy kicsit önző. Elég makacs, forrófejű a legtöbb helyzetben, de ez a család valamennyi tagjára jellemző. Manuel eddig Mexikóban élt, apja vállalkozásában volt túravezető. Mióta a szülők elváltak, azóta Manu elég ritkán találkozott az anyjával és Nadiaval, bár skypeon és telefonon rendszeresen tartják a kapcsolatot. Manu eddig nem panaszkodott az életére, most valamiért mégis úgy döntött, hogy lelécel Mexikóból, és megveti a lábát Bogolyfalva utcáin. De vajon mi lehetett az oka erre? Talán már megunta a túravezetést, vagy csak hiányzott a családja?
Állítólag összejött az apja fiatal barátnőjével, még az is lehet, hogy a bűntudat vezérelte el őt külföldre. Vagy talán az egyik legjobb barátjának az esete, akit nem is olyan rég gyilkossággal vádoltak meg. Lehet, hogy neki is köze volt ehhez?

Miért is jöttél haza drága öcsém?


// nagyon várom az öcsköst, ha valaki kedvet kap hozzá, csak egy bagoly az ára és egyeztetünk Smiley Az avatáralanynak örülnék, ha ez maradna, így tudom elképzelni Manuelt. Az, hogy miért érkezik, változtatható. Az is lehet, hogy nyitna egy túraboltot Bogolyfalván, vagy esetleg egy mexikói éttermet, de ezek csak ötletek Smiley A karaktert nagyon várom, de szeretném, hogy a saját lábán is megálljon a játéktéren Smiley //
Hozzászólásai ebben a témában
Drinóczi Babett Mirtill
Diák Levita (H), Levitás blogger, Levita úrhölgy, Bogolyfalvi lakos, Negyedikes diák


a legkisebb Drinóczi
offline
RPG hsz: 53
Összes hsz: 102
Írta: 2020. március 26. 08:58 | Link

Keresem a legjobb barátnőmet!

Egyelőre NJK-ként szerepelsz néhány hozzászólásomban.
Név: Gelley Ivett + <választható név>
valójában az egész név választható, csak eddig így emlegettelek
Kor: 18 év
Ház: <választható>
Face claim: az imádni való Aly Antorcha


Évfolyamtársam vagy. Nem olyan régen lettünk jóba, de azt, hogy ez hogyan is történt - elvégre két külön világnak nézünk ki - megbeszéljük később. Bátor vagy, tisztában vagy magaddal, mersz fiúzni, káromkodni... mégis megvan benned a kislányos báj. Lázadó vagy, ez a külsődön azonnal látszik, és nagyon jó hatással vagy rám, mert minden alkalommal megpróbálsz kirángatni a komfortzónámból; sikeresen. Igazi tinédzser barátnők vagyunk, akik együtt sírnak és nevetnek, beszélek meg az élet nagy dolgait, isznak meg egy-két valamit titokban vagy szívnak el néhány cigit a mosdóban.

Jó lenne, hogyha valaki érezne magában késztetést, még Babettal nem írtam ki karakterkeresést, ezért kíváncsian várom, hogy valakinek felkelti-e a kis boszorkány az érdeklődését.


Szabad kezet adok, csak
legyél nagyon cringy, nagyon vagány és nagyon tinédzser!


// ELKELT ♥♥♥ //
Utoljára módosította:Drinóczi Babett Mirtill, Tegnap, 14:26
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: « 1 [2] Fel
Bagolykő Mágustanoda FórumHírek és események