29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium

Oldalak: « 1 [2] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Adam Kensington
Bogolyfalvi lakos, Staff, Alapító, Boltos


suicidally romantic scoundrel
offline
RPG hsz: 1242
Összes hsz: 8046
Írta: 2014. december 3. 16:08 | Link

Czettner L. Zoé
a rázós tanárnő

Ahogyan ismét szóba hozzá a párját, ráébredek, hogy nagyon kezdünk átlépni egy bizonyos határt. Az előbb még odébb húzódtam Tőle, mikor meghallottam, miféle a barátja, most meg megrázattam Vele magam; hagytam, hogy a kezemet simogassa, nyomok után kutatva; jelen pillanatban pedig sem a beszédtémánk, sem az én felfokozott állapotom nem alkalmas arra, hogy mindezt a társalgást annak rendje és módja szerint folytassuk. Legalábbis nem úgy, hogy valamiképpen ne okozzon ez a későbbiekben kellemetlenséget.
- Hagyja csak itt az asztalomon a hirdetményt, ha megírta! Ki fogom rakni a táblára. - biztosítom erről, visszatérve hirtelen a leges-legelső témánkhoz, ezzel bezárva a kört és felvezetve búcsúmat. Hangsúlyom sem olyan csöndes, személyes már, mint az előbb. Hivatalosabbá, átlagosabbá lett, megerősítve törekvésemet, hogy rendezzem a kissé túlfűtötté és egyben elektromosan feszültté vált légkört.
- Örültem a találkozásnak. Remélem, még lesz szerencsénk! - bólintok lágyan, miközben végigmérem az asztalszélen üldögélő, csinos tanárnőt, aztán figyelem még Őt pár hosszú másodpercig, mielőtt légies, hosszú lépteimmel tovahaladnék az asztalok között, magára hagyva Zoét a szerkesztőségi szobában, hadd dobja össze azt a néhány sort, amiért alapvetően érkezett, én pedig hadd szellőztessem ki egy kicsit gondolatokkal teli fejemet.
Hozzászólásai ebben a témában


Oldalak: « 1 [2] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumA kastély - Déli szárnyÁtrium