29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek
Budapest és környéke - Dobrovitz Máté hozzászólásai (33 darab)

Oldalak: [1] 2 » Le | Téma száljai | Témaleírás
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. május 24. 18:34 | Link

My All

Most először vett normális ruhát. Nem szokott túl sokat beletenni a külcsínbe, számára ez a legtöbb esetben harmadrangú volt. Azonban most először hívta el Hajnát egy igazi randira és bár hangosan nem mondta még ki ezt a szót, magában emésztgette egy kicsit, amíg a faluban állva, zsebre vágott kézzel várt a lányra. Szürke, kockás inget húzott, az ujját feltűrte, így szabadon hagyva a tetoválásai egy részét, a terepszínű nadrágot feketére cserélte, és még egy rózsát is beszerzett, ha már Hajna olyan lány volt a délelőtt, akkor ő most olyan férfi lesz.
Nem volt türelmetlen ember, órákig képes volt egy helyben állni egy szó nélkül, most azonban, ahogy a kezei között forgatja a virágot és egyik lábáról a másikra teszi a súlyt, meg kell állapítania, hogy ez nem ő terepe. Minden annyira idegen volt számára. Idegenek voltak a körülötte lévő házak, a talpa alatt a föld, a kastély, Hajna. Ez nem az ő világa, nem ide tartozott, úgyhogy talán érhető volt a türelmetlensége, vagyis ő erre fogta, erre akarta. Mert az nem lehet, hogy egy este ennyire kikészítse. A baj csak az volt, hogy túl sok múlott ezen az estén, úgy érezte most fog minden eldőlni. Nem beszéltek még arról, mi is ez kettőjük között, hogy vajon érdemes-e energiát fektetni bele, pedig az idő, amikor mennie kellett vészesen közeledett és valószínű volt, hogy hónapokig nem fogják látni egymást. Vagy soha, ez jelenleg még nem dőlt el, majd fog, remélhetőleg. Addig is, fel-fel pillantott a kastély felé, a macskaköves utat pásztázta, majd elunta az ismeretlen arcokat és inkább hátat fordított, hogy a szökőkutat bámulhassa.
Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. május 24. 19:41 | Link

My All

A bizonytalanság eddig mindig elkerülte. Most sem jutott egy pillanatig sem eszébe, hogy Hajna esetleg nem jön el, vagy az utolsó pillanatban lemondja és hoppon marad. Nem abból a fából faragták, ahogy Hajnát sem. Inkább azon aggódott, hogy hogyan fogja levetkőzni a kissé távolságtartó, kimért stílusát, amit a lány annyira nem kultivált. Ő ilyen volt, egész életében, mindenkivel, hogy viselkedhetne hát másként?
Visszafordul a kastély felé, ám ezúttal már nem forgolódik tovább, mert távolról kiszúrja a lányt, aki egyszerre ismerős és ismeretlen számára. A testtartása, a lépései, az alakja ismerős, azonban soha nem látta még ilyen csomagolásban, szóval csak akkor válik biztossá, hogy Hajna, mikor Máté ki tudja venni az arca vonásait. De ez nem akadályozza meg abban, hogy távolról kísérje a tekintetével, onnantól, hogy megpillantja. Az idő alatt, míg elér hozzá, Máté gondolatai között sok minden megfordul, a legmocskosabb dolgoktól kezdve az egész romantikusakig. Szabad kezét zsebre dugva a szemével vetkőztetni az előtte megtorpanó lány, aki egyszerre idegen és ismerős számára. Nincs ellenére a ruha, sőt, de akkor is szokatlan, kell neki egy kis idő, mire felfogja, hogy szoknyában látja.
- Nem fogunk elérni a moziig.
Alig láthatóan nyalja meg a száját, miközben végigsimít a borostáján és eljut addig, hogy a lány szemébe tudjon nézni. Ekkor viszont észhez tér, kihúzza magát, a zsebre vágott kezét gyorsan a háta mögé rejti és közelebb lépve a lányhoz átadja a rózsát, miközben nyom egy gyors csókot a lány homlokára.
- Nagyon csinos vagy.
Vagy mondhatná azt is, hogy eszméletlenül néz ki, vagy hogy soha nem látta még ilyennek, de nem fog elszállni és nem fog hazudni sem. Számára a lány mindig jól néz ki, akkor is ha egy szakad melegítő van rajta.
Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. május 24. 20:14 | Link

My All

- Egy rózsáért minimum csók jár.
Na persze nem azért hozta, hogy jó legyen az este vége, hanem azért mert az illem és az érzései ezt diktálták. Vagy ha ezek nem is, filmekben ezt látta ezért jobbnak látta betartani a minimum követelményeket. Nem akart hibázni, de mivel ritkán került ilyen helyzetbe, kissé tehetetlen volt. Soha nem volt ideje randizni, meg ismerkedni, nem az ő világa volt. Soha nem gondolt arra, hogy valaki elviselné azt az életet amit ő választott és szó nélkül belemenne abba, hogy hónapokig külön vannak. Senkit nem akart erre kárhoztatni, jobban belegondolva még Hajnát sem. De minden nőnek kell a kényeztetés és a virág, még azoknak is akik egyébként nem vallanák be, és hevesen tiltakoznak meg fintorognak ha szóba jön. Úgyhogy minden másért cserébe ennyi igazán kijár, ahogy neki is a csók. Miután behajtja a jussát, egy kicsit sem illendő csók keretében, kézen fogja, hogy maguk mögött hagyhassák a koszos falut és végre elkezdődhessen az este tartalmi része.
Rövid, tüdőszorongató hopponálás után meg is érkeznek a Szabadság híd tövébe, a nap már lemenőben van, de az első lámpák még nem gyulladtak fel, a kellemes időnek hála pedig sok ember van az utcán, legtöbbjük turista, de nem foglalkozik velük, csak odébb húzza a lányt, majd kikerülve őket olyan tempót vesz fel, ami a partnerének nem terhes.
- Ez nem a te ruhád, igaz?
Valahogy el kell kezdeni és amúgy is kikívánkozott belőle.
Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. május 24. 21:42 | Link

My All

Szép lassan sétálnak fel a tömegben, végül is ráérnek. Korán van még, na meg nem időre mennek, szóval tényleg nem kell sietni, Máté Hajnához igazítja a lépteit, ahogy egy úriemberhez illik.
- Tudod, az ing engem is meglepett. Nem kicsit.
Nem nagyon hordta még ez a darabot, évek óta megvan, de a nadrágra van magyarázat, a terepszínű a legkényelmesebb, többnyire ezért hordja azt, de van neki számtalan farmerja is, mert azért szeret elvegyülni, ha lerakja a fegyvert. A zsák, amit magával hozott nagyjából ilyen és ehhez hasonló darabokat rejtett, úgyhogy nem nagyon volt miből válogatni, meg amúgy sem vitte volna túlzásba. Kettőjük helyett most Hajna bőven kitett magára. Nehezére is esik nem újra meg újra végigpillantani rajta. Hümmög a válaszra, tetszik neki a ruha, az is, hogy nem kölcsönbe kapta, de nem tudná hétköznapokban ilyen ruhákban elképzelni. Ő tökéletesen meg van a farmer tornacipő póló kombinációval.
- Tényleg nagyon csinos vagy, tetszik.
De nem fog belehalni, ha visszatér majd a rendes ruháihoz, ezt a hangjából is kihallani. Örül neki, hogy a lány is különleges alkalomként éli meg a helyzetet, akár csak ő. Legalább tényleg van ebben az estében valami plusz. Szerencse, hogy rendesen készült, elrendezett mindent, különben hirtelen azt sem tudná, mihez kezdjen ezzel az egésszel, sosem tudott improvizálni.
- Itt lefordulunk.
Elhaladnak egy utcazenész mellett, letérnek a világos, zsúfolt útról, Máté legnagyobb örömére.
Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. május 25. 09:40 | Link

My All

- Ha jót akarsz, nem öltözöl, hanem vetkőzöl.
Azért ő is csak férfiból van, az a helyzet. Értékeli a csinos és szép dolgokat, de neki Hajna smink nélkül, vizes hajjal, ruha nélkül tetszik a legjobban és pont. Ez nála nem képzi vita tárgyát, de legalább könnyű őt boldoggá tenni és a lánynak se kell görcsölnie azon, hogy mit vegyen fel. Amúgy is, amilyen ritkán látni fogja, a ruha lesz a legkevesebb, amit nézni akar majd rajta. De erre most nem akar gondolni, nem ezért jöttek. Nem fogja elrontani ezt az estét azzal, hogy közli, hogy hamarosan elmegy, maximum holnap, talán.
- Titok. Hamarosan úgyis meglátod.
Amúgy meg már mondta, moziba mennek. Nincs ebben semmi extra, csak egy randi, vagy mi a fene. Nem fogja lehozni a csillagokat az égről és nem fognak százezer csillagos étterembe kajálni, mert azok nem ők lennének. Azonban annyira nem bunkó, hogy a plázás mozit válassza, amúgy sem kedveli a tömeget. Úgyhogy ráérősen lépked tovább, nem kíván ennél többet mondani, egyelőre. Helyette inkább próbálja magába szippantani a hangulatot, rájönni, hogy mi ebben a nagyvárosi életben az annyira vonzó. A szmog és a betonból felszálló levegő nincs éppen kedvére, de a hangulat valamennyire kárpótolja az embert,
azonban itt élni nem tudna, ahogy a falu is túl nyugodt neki. Rá kell jönnie,
hogy nem a városokkal, hanem magával az országgal van baja. Nem tartozik ide,
soha nem is tartozott, soha nem is fog.
Utoljára módosította:Dobrovitz Máté, 2017. május 25. 13:59 Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. május 25. 13:54 | Link

My All

- A katonák mind ilyenek, tudod, sokat éheznek.
Gyakoriak az ilyen és ehhez hasonló poénok, mikor hosszúnak tűnik a nőktől távol töltött idő. Tudnak mindenfélét összehordani, ennél mocskosabb dolgokat is, de azokkal inkább nem henceg. Ő nem gyakran szállt be ebbe, de a hülyeség úgy ragad az emberre, akár a kosz és itt volt az ideje, hogy egy kicsit felengedjen. Na meg, nem akarja csak úgy szimplán csapni a szelet, igyekszik a maga kissé nyers módján bókolni a lánynak. Nem fogja megjátszani magát, ő ilyen kész.
- Nem fogsz meglepődni, moziba megyünk, mondtam.
Kicsit lassít, felpillant a csicsásan kivilágított hotelre. Nem különösebben van oda Magyarországért, de el kell ismernie, hogy Budapest belvárosa nagyon szép, kitettek magukért azok, akik ide akarták csalni a turistákat. A stílusos, már-már meghitt méreg drága éttermek, az egymás mellett sorakozó hotelek amik a Budára néző kilátással vonzzák az idelátogatókat. Ha itt élne, minden bizonnyal elmenne mellette, de ő sem sokszor volt itt, szinte alig látogattak haza.
- Szeretem ezt a helyet, jól össze van rakva a világítás.
De ennyi bőven elég is volt, elindul, maga után húzza Hajnát keresztül a téren, egy sötétebb, szűkebb utcába, ha minden igaz, akkor hamarosan célt érnek. Fényes nappal könnyebb volt oda eltalálni, sötétben minden belvárosi utca ugyanúgy néz ki, mintha valami labirintus lenne.
Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. május 25. 17:23 | Link

- Túl sokat kérdezel.
Égnek emeli a tekintetét, ezen a ponton unta meg a dolgot, úgyhogy megszaporázta a lépteit, hogy fél perccel hamarabb érjenek a célhoz. Ennyire idegesíti a folyamatos kérdezgetés. Persze nem engedi a lány kezét, egy parkoló autó és szembejövő társaság között maga elé húzza, hogy elférjenek, meg hát az illem is így diktálja és szemmel tudja tartani. A járművek és maga a városi nyüzsgés is nagy zajt csaptak, ami a falu csöndje után bántotta a fülét, mert így a kommunikáció is nehézkes volt. Amúgy sem éppen arról híres, hogy hosszas beszélgeteseket lehet folytatni, de így legalább van mire fogni, mert a hangzavar még ide is begyűrűzik. Tekeregnek még egy keveset, maguk mögött hagyják a hangzavar éd mire célhoz érnek az egész már csak tompa zúgássá szelídül. Végül Máté megáll egy elhagytatott épület előtt és vigyorogva pillant le a lányra.
- Megjöttünk.
Büszkén néz végig az épületen, aminek egy-két második emeleti ablakát bedobták kővel, a falon nem kevés graffiti jelzi a bandák fenségterületét, de ő mégis látja benne a szépséget.
Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. május 25. 18:05 | Link

- Nem a legjobb helyszín emberölés szempontjából, ugyanis minden be van kamerázva.
Tipikus belvárosi rész, ha el akarná tenni láb alól, akkor már valami építési területre vitte volna meglepetés címszóval, hogy aztán eggyé válhasson a beton alapzattal. Meglepő és egyszerre félelmetes, hogy milyen hamar jutnak eszébe ezek a dolgok, mintha csak azon gondokodna, mit reggelizett.
Beletúr a zsebébe, majd előkapja a kulcsokat, és kinyitja az ajtót. Betessékeli a sötétbe Hajnát és amint becsukódik a lány mögött az ajtó, egy hangos kattanás keretében fény gyúlik a teremben. Egy igazi régi mozi látványa tárul a lány szeme elé, a régi pompájával együtt. Köze sincs a gusztustalan pálzás mozikhoz, vagy egyáltalán az épület külsejéhez. Puha szőnyeg mindenhol, középen bíbor színű kör alakú ülőkék és a fal mellett végig ott húzódik a büfé. Máté élégedetten pillant körbe, tekintete végigfut a legalább harminc éves plakátokon, majd végül megállapodik Hajnán. Kíváncsi a reakcióra, bizonyára nem erre számított, de legalább tényleg meglepetés lett belőle.
Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. május 25. 19:02 | Link

Megáll az ajtóban, lazán nekidől a falnak  és megvárja, hogy Hajna birtokba vegye a termet. Hiszen lényegében érte vannak itt. Máté inkább csak megpróbál mindent jól csinálni, részben önös érdekből, úgyhogy a szórakozás most annyira nem játszik, mert életében először ezen a téren is szeretne jól teljesíteni. MeMeő járt már itt délután, mikor megnézte és elhozta a kulcsot a haverjától, de ez lényegtelen. Zsebre vágott kézzel nézi a lányt, majd mikor úgy érzi elég időt hagyott neki arra, hogy felfogja, ellöki magát aztán szép lassan elindul felé.
- Tényleg moziba lassank, ahogy mondtam. Csak gondoltam kerüljük el a tömeget. Az a biztos.
Senkinek nincs kedve másik negyven ember szörcsögését, prüszkölését meg kínlódását hallgatni. Nem milliomos, de ennyit igazán megtehet ezért az egészért és meg is tesz. Hátulról karolja át a lány derekát, kicsit megdönti és belecsókol a nyakába.
- Szóval inkább kerestem egy üres mozit.
Azért valljuk be nyilvánvaló, számára soha nem ért egy nő se ennyi erőfeszítést, úgyhogy Hajna kiemelt pozíciót élvez, az egyszer biztos.
Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. május 25. 21:06 | Link

My All

Viszonozza a csókot. Tudja, hogy ez annyira nem vall rájuk, de ez véleménye szerint minden nőnek kijár, még akkor is,ha csak ritkán igényli. Máté sosem volt volt az a fajta, aki meg tudta fogalmazni az érzéseit, ezért úgy gondolta, hogy inkább megmutatja, és akkor nem kell kimondani. Ahogy sok más dolgot is el tud fedni ezzel a nagnan romantikusnak titulált cselekedettel. Felkészítheti, próbára teheti, nagyjából ez a mai terv, reméli, hogy ez be is válik. Legutóbbi együtt töltött napjaik nem sikerültek túl fényesen, ezért jött vissza az országba, de ezt ezentúl nem fogja tudni megtenni.
- Amit szeretnél.
Nem választott filmet, úgy volt vele, hogy majd itt eldöntik. Van miből válogatni, bár premier filmek nincsenek,
mozi több, mint tíz éve hivatalosan nem is üzemel, úgyhogy maradnak a klasszikusok. Odasétál a büféhez, benyúl a pult alá, elővesz két poharat, meg üveg vodkát és szódát, kitölti őket aztán a lány felé nyújtja az egyiket.
- Menjünk fel a gépterembe, ott vannak a filmek, választhatsz.
Utoljára módosította:Dobrovitz Máté, 2017. május 25. 21:08 Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. május 26. 09:22 | Link

My All

Ha már nem mennek sehová, akkor a pultnak könyököl és belekortyol az italba. Nem akart túl ünnepit, a pezsgő nem igazán az ő itallal, de a borral rensben volt, még akkor is ha a hosszú italok annyira nem voltak kedvére.
- Rendben. Tudod Hajna, kemény csaj vagy, de azért van valahol benned egy kislány, még akkor is ha egyébként próbálod elnyomni.
Pont ezt próbálja meg belőle előcsalni, őt könnyebb lenne lenyűgözni és nem akar találkozni a mai este során azzal kritikus, beszédes szempárral.
- Ezért a hentelős horrort és a thrillelt kilövöm. Kilőném a gagyi romkomokat is. Nem vagy annyira felszínes.
Nem feltétlenül Hajnához intézi a szavait, inkább magábsn beszél, próbál sz emlékei között kutatbi, felidézni bármit ami ezzdl kapcsolatos. De az évtizedes emlékek igencsak megkoptak már.
Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. május 26. 17:30 | Link

My All

- Minden működik, amit itt látsz, de a moziterem sokkal szebb. A biztonsági kamerák is működnek, de a teremben nincs egy darab se, csak érzékelők.
Elég régi ahhoz, hogy időt fordítottak a festesére, ami még most is gyönyörű. Pont ezért védik, bár a külsejéről ez nem mondható el. Ha nem tudná, hogy mi van bent, szimplán elmenne a rácsos, omladozó  épület mellett. Bár nem kérdezte, de van rá ráció, hogy az elhanyagoltság a külső védelem és a magyarázat a pénzbeli támogatások eltűnésére is. Kézen fogja Hajnát, és behúzza a terembe, majd leülteti középre, tökéletes legyen a rálátás.
- Mindjárt meglátod mire gondoltam. Bevallom nem ez volt az első öltetem, de mivel nem akartalak megsiratni, ezért jött egy szolídabb ötlet.
Lerakja a poharat, kimegy a teremből, fel a vetítőbe, hogy megkeresse a filmet. Mikor korábban itt járt egyből kiszúrta és valahonnan mélyről ismerős volt a címe, ráadásul eg olyan ember hangján szólalt meg benne, akinek biztosan hihet. Úgyhogy elindítja a filmet, elsötétít, kisvártatva pedig visszaérkezik Hajna mellé.
Utoljára módosította:Dobrovitz Máté, 2017. május 26. 17:31 Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. május 27. 06:47 | Link

My All

Míg elindul a film, lepillant a lányra, kíváncsi a reakcióra, a film kevésbé érdekli. Biztos látott már hasonlót, sőt, egédzen boztos benne, úgyhogy lemaradni az ég világon semmiről nem fog, ettől nem tart. Mikor Hajna visítozni kezd, lazán megrántja a vállát és belemarkol a popcornba és ledobája a szájába. Nem játssza meg magát, számára ez tényleg semmiség, főleg, hogy össz-vissz annyit tett, hogy figyelt a barátjára, mert a tipp a múltból érkezett. Hihetetlen, hogy a legjobb haverja még a sírból is segít neki.
- Ahogy mondtam. Minden lányban benne van.
A cím, már önmagában is beszédes, rögttön elgondolkodik rajta, hogy a filmben papírmasé szereplő nőnek mi lehet a vászonra írt csávóban olyan rossz, hogy filmet kellett belőle csinálni. Persze, fogalma sincs róla, hogy ebből könyv is van, jobb is, ha nem tud róla, különben elkezdene odafigyelni és megkritizálná a film minden mozzanatát.
Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. május 28. 20:31 | Link

My All

Nem látta a filmet, de nincs különösebben oda érte, nem egy nagy filmes, de ha választania kellene akkor már a történelmi filmek állnak hozzá legközelebb. Ettől függetlenül néha-néha megpróbálja felvenni a fonalat, vagy legalább elcsípni a lényeget, ha esetpeg később beszélgetni kellene róla, vagy ilyesmi. Nem szeret csak úgy a levegőbe beszélni ezért igyekszik, de nehezen megy. Nem csak azért, mert már most nagyon unja, hanem mert Hajna ül mellette. Ha nem így lenne már bealudt volna, helyette viszont kérdést kap a nyakába, úgyhogy vesz egy mély levegőt, hogy időt nyerjen.
- Tizet? Jelenleg nem. Vagy, nem tudom.
Belemarkol a popcornba és a vászon felé fordul. Igazából ha lenne ideje gondolkodni, többet is össze tudna szedni, mint tíz, ugyanis Hajnánál összetettebb lánnyal nem találkozott, vsgy nem vett erőt magán, hogy megismerjen. De ez a lány egyszerre idegesítő és idegörlő és hisztis, nem beszélve arról, hogy lobbanékony és sértődékeny. Igen, több lenne, mint tíz, de senki sem tökéletes.
Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 2. 11:46 | Link

My All

Szóval lelombozó, ilyet se sűrűn mondanak neki, de a változatosság gyönyörködtet, még akkor is, ha egyébként kudarcként kellene megélnie. Gondolta, hogy nem lesz ez egy sima filmnézés és mikor Hajna nekiállt visítozni a főcímnél, már tudta, hogy unásig nézte a filmet, ezért nem fog csöndben maradni. Ennyire már ismeri.
- Én pedig még nem láttam..
Nem veszi le a tekintetét a vászonról, bár a szája sarkán látszik, hogy vigyorog. Hagyja, hogy a lány belepakolja a lábát az ölébe, majd ezt nyugtázva ráteszi a kezét. Mit is mondhatna, amivel nem sérti meg? Nem akar hazudni és nem fog kertelni, de úgy érzi nagyon sok múlik azon, hogy tálalja az igazságot. Fontos, hogy a lány érezze, hogy minden hibája ellenére fontos neki. Igaz, itt vannak, de ez most más. Vesz egy mély levegőt, lassan kifújja, ezzel is időt spórolva magának, majd lassan felé fordul.
- Utálom, hogy hisztis vagy. És hogy úgy érzem soha nem lehet neked jót tenni. Akármikor eldurranthat az agyad, egyetlen egy szótól, ami nem tetszik neked. Vagy a puszta hangsúlytól.
Igyekszik nagyon de nagyon óvatos lenni, bár kissé tárgyilagos, de a halvány mosollyal az arcán azt jelzi, hogy mindezt nem bánja, mert ezzel együtt is kell neki Hajna és az sem különösebben érdekli, ha nem változik.
Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 10. 21:53 | Link

My Love

Igazából nem érdekeli a film, ez az egész is csak annyira, hogy jó érzés volt neki örömet okozni és vele lenni, de nagyjából ennyi és semmi több. Nem volt az romantikus alkat, ez sem saját kútfőből származott, túl mainstream volt ahhoz, de nem számított, mert a lány örült és most az ismeretségük óta először nem a hibát, vagy a rosszat kereste, hanem egyszerűen csak örült és jól érezte magát. Ettől azonban számára nem lett meghittebb a dolog, kissé feszengett ebben az új szerepben, amit magára erőltetett, bár a lány mellett mindig kellemesen érezte magát, mert önmaga lehetett. De legalább a film kellően rossz és sablonos, úgyhogy tud figyelni Hajnára, bár kissé nehezményezi, hogy úgy dobálják mint az óvodások szoktak játszani az étellel, de nem teszi szóvá, csak egy rosszalló pillantást küld felé.
- Örülök neki.
Sosem volt a szavak embere, nem tudja mit kellene erre mondani, vagy kell-e rá egyáltalán érdemben reagálni. Ha sajnálja, az is rossz, ha más emberekhez hasonlítja, akkor meg még rosszabb. Úgyhogy azt teszi, amihez a korabeli férfiak a legjobban értenek, bölcsen hallgat, megkímélve magát a kellemetlen részektől. De a hallgatás hamar unalomba megy át.
Felsóhajt, majd visszahúzza magához Hajnát és a nyom a hajába egy csókot.
- Azt utálom benned a legjobban, hogy elgyengítettél. Hogy megszerettelek, hogy el kell gondolkodnom azon, vajon mi a fontosabb.
Végig a fülébe suttogva beszél, miközben a tekintetét a filmre szegezi, pedig nem nézi, azt se tudná jelenleg megmondani, ki a két főszereplő. Őszintén beszél, most először fedi fel a gondolatainak azon szegletét, amik eddig rejtve voltak Hajna elől, mindkettőjük érdekében. Az érzelmek és a kötelesség, egyikük sem épp az a fajta, aki leülnek az asztaltársasághoz, ha ez a téma.

Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 13. 16:31 | Link

My All

Tekintete lesiklik a közéjük került popcornra. Ha Hajna képest lerakni a kaját, akkor valószínűleg fontos dologról lesz szó, úgyhogy ő is a lány felé fordul és felveszi vele a szemkontaktust, hogy a lány lássa, hogy figyel. Bár amit mond, az már kevésbé tetszik neki, mint a lány komoly tekintete.
- Pontosan ez az, nem érted? Hogy beletörődtél. Innentől kezdve ez sokkal inkább az én felelősségem.
Szórakozottan kezdi el piszkálni Hajna haját, miközben beszél. Nem akar veszekedni, nem arra megy ki a dolog, inkább csak folytatja azt, amit Hajna elkezdett. Beszélgetnek. A kommunikáció amúgy sem éppen az erős oldaluk, eddig pedig csak kerülgették a dolgot. Sőt, Máté még most sem teljesen őszinte, hiszen ő mát tudja, mi lesz a dolgok végkimenetele. Nem fog visszamenni, hiszen nem is mehet, de maradni sem tud és nem is akar. Szüksége van arra, hogy hazatérjen, nem érzi itt jól magát.
- Inkább csak próbálkozok vele.
Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 13. 18:29 | Link

My All

- Pont azért kell, hogy tekintettel legyek rád.
Halovány mosollyal hajol oda a lányhoz és viszonozza  a csókot, másik kezét a lány arcára simítja és közelebb húzza magához elmélyítve a csókot, jó sokáig nem is engedi el. Ritka alkalom, ki kell használni. Miután véget vet a csóknak sem húzódik el túl messzire, kihasználja a kínálkozó alkalmat, amennyire Hajna engedi és remélhetőleg fogja.
- Próbálkozom.
Ahogy sok minden mással is próbálkozik, például, hogy moderálja magát. Megfogadta, hogy ma úriember lesz, de ez nehezebben megy, mint az gondolta és a nő sem éppen segít a helyzeten. Miután rájön, hogy Hajna miben mesterkedik feltartja a kezeit, hogy bele tudjon mászni az ölébe, majd mikor elhelyezkedik és ismét megcsókolja az egyik keze a tarkójára talál, beletúr a hajába majd határozottan ráfog, hogy irányíthassa a csókot. Másik keze elindul szép lassan fel a lány combján, majd mikor eléri a combja közepéig összefogja a finom anyagot és egy határozott mozdulattal beleszakít.
- Hoppá.
Hangja kissé rekedtess, de hallani, hogy jól szórakozik azt pedig, hogy a film megy már régen elfelejtette, csak a nőre koncentrál.
Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 18. 22:30 | Link

My All

Szorosan fogja magához a lányt, el sem akarja engedni. Tekintete a vászonra siklik, de fogalma sincs hol tart a film, de nem zavarja túlságosan a dolog. Bár egy minimális kíváncsiság lett volna benne, hogy milyen is Hajna ezirányú érdeklődése. De sokkal érdekesebb volt az, ami történt, úgyhogy úgy van vele, hogy majd máskor megnézik ezt a filmet, amikor oda is tud figyelni.
A cél végtére is az volt, hogy boldoggá tegye, és ez nyilvánvalóan sikerült, annyira nem zavarja, a dolog. Most olyan irányba halad a dolog, hogy lesz rá lehetősége. Sőt, ami azt illeti, kicsivel előrébb kell löknie a dolgot, úgyhogy ami a szívén, a száján, muszáj tudatosítani a lányban is. Nem tudja, meddig lesz rá lehetősége, de hamarosan mennie kell, ennyi biztos. A kérdés már csak az, hogy mikor fogja mindezt közölni Hajnával, akarta, de nem tudta.
- Én meg szeretlek.
Válaszol egyszerűen, miközben végigsimít a lány haján.  
Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 18. 23:04 | Link

Nem igazán tudja megfogalmazni még magának sem, mi mondatja ezt ki vele. Talán attól tartott, hogy legközelebb nem lesz megfelelő a helyzet, bár mondják, hogy a férfi gyakran mondja ezt ilyen helyzetben és utána meg is bánja. De Máté inkább attól tart, hogy legközelebb nem lesz alkalom, ahová illene ez a szó. Talán ez az, ami arra késztette, az alkalom, kínálkozott és kimondta, most már kerek a dolog és nem kell ezen tovább agyalnia.
- Bár tudnék ellene mit tenni.
Tudja, hogy Hajna arra gondol, hogy mennyi fájdalom fogja érni ha elmegy, és nem két hónapra, hanem hétre. Tehetetlenségében fújtat egyet, majd megpróbál ő is valami normális formát ölteni.
- Ez nagy önzőseg, tudod, hogy lehetetlent kérsz.
Tekintete eljátszik a szakadt ruhán, szívesen eltépné róla megint, talán gyakrabban kellne alkalmaznia ezt a techinkát, de most nem veszhet el a részletekben, komoly dologról van szó.
Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 21. 16:09 | Link

My All

Meddő kísérletek sora következik, amikor is Máté megpróbálja felvenni fonalat, úgy mindennel. De egyszerre több dolog nem igazán telik tőle, főleg most. A vászonra pillantva egy ismerős arcot sem lát, számára csak dialógusok összessége, de semmi értelmes. Inkább a lányra figyel, az sokkal kifizetődőbb. Miközben a gondolatai elragadják, szórakozottan csavar egy tincset a lány barna hajából az ujjai közé, kicsit meghúzgálja, aztán szabadon engedi.
- Tudom, hogy nem kérted. Számítanak rám, nem hagyhatom cserbe őket.
Részéről ennyi, nem akar most belemenni abba, hogy a helyzet milyen, mert órákig tudna erről beszélni, de félő, hogy Hajnát nem kötné le sokáig a politika.
- Van pár tippem. De hallgatlak.
Könnyíteni kell a témán, végtére is, ez egy randi, úgyhigy bújkáló mosollyal a szája szélén pillant le rá, kíváncsi ezúttal mit fof Hajna a fejézhez vágni.
Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 23. 18:37 | Link

My All

- Ez csak három.
Ő nem ezekere tippelt volna, de nem akar további ötleteket adni, bölcsebbnek látja ebben a helyzetben inkább hallgatni és örülni, hogy megússza ennyivel, most legalább is. Aztán később úgyis kibuknak a dolgok, számos idegesítő tulajdonsága van, ezt tudja magáról, ahogy tisztában van az erősségeivel és a gyenge pontjaival is. Hajna lehet, hogy észre sem vette, hogy jó néhányba bele is taposott az utóbbi időben.
- Akkor marad még bőven sanszom, hét legalább.
Biztosan fog majd még hibázni, mindketten fognak, a távolság, ez az egész, a múlt túlságosan beárnyékolják azt, ami közöttük van, a közelmúpt eseményei pedig rátesznek egy lapáttal, de ha nem jön el, akkor talán soha nem látják egymást viszont, és ha Ákos nem hal meg, akkor akkor bizony eszébe sem jutott volna Magyarország. Túl nagy volt az ára annak, hogy most itt ülnek. Magában hümmög, nyilván nem fogja ezt megosztani Hajnával, helyette csak próbál visszatérni a jelenbe. Felesleges lenne bolygatni a közelmúlt eseményeit,
 úgyis minden éjszaka ezzel álmodik, nem akar ébren is szembesülni ezekkel a képekkel. Ráadásul Hajna sem túl jó alvó, mindkettőjükre rossz hatással lenne ha ebbe bele menne. Nem, a mai napot nem akarja elcseszni, ha már úgyis minden el van kettőjük között, ma jól fog csinálnia, csak azért is.
Utoljára módosította:Dobrovitz Máté, 2017. június 23. 18:39 Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 23. 23:20 | Link

My All

Lenyúl a szék alá a poharáért, majd jó nagyot kortyol a vodkaszódába, szerencse, hogy nem lökték fel és mivel eddig nem az italozással foglalkoztak, még félig tele is van, pontosan úgy, ahogy most Máté látja a világot, pedig ő tipikusan az az ember, aki még csak nem is félig üresnek, hanem egy pohárnak látja, amivel túl sokat foglalkoznak.
- Azt hittem akkor van tűzijáték, meg nagy szerelem, ha van tíz dolog.
Bármennyire is szomorú, valószínű, hogy ki fogja használni azt a hetet, nem most, majd máskor. Jó gyerek lévén tartogatja, de majd igyekszik számon tartani, nehogy több legyen mint tíz mert akkor lehet bajba kerül, vagy szakítanak, vagy valami ilyesmi. Nem ért hozzá, így csak a sötétben tapogatózik. Ez a szar meg ami a vásznon folyik nem vitte közelebb a megoldáshoz. Egy ideig csöndben nézi a hihetetlen dramaturgiát majd unottan visszafordul a lány felé.
- Azt hittem azt fogod mondani, hogy nyers vagyok és szótlan. Hogy hűvös.
Végtére is mindez igaz. Nem az a beszélgetős fajta, csak akkor szólal meg ha nagyon muszáj, vagy ha parancsot kap rá, egyébként nem szokott csak úgy nekiállni a napjáról mesélni, mert úgysem érdekel senkit. A többi meg jön a lényével, a seregben nincs szüksége az érzelmeire, csak a józan eszére, az ösztöneire, mert azok soha nem vezetik félre, legalábbis az esetek többségében nem.
- Mikor lesz vége ennek a...filmnek?
Elérkezett az a pont, hogy már nagyon unja, de nem meri megsérteni a nagy kedvencet, mert a végén még a képébe önti a vodkát, vagy hozzávágják a popcornt, úgyhogy igyekszik szépen kifejezni, hogy a dolognak ez a része nem igazán van a tetszésére, ám a korábbi részekért nagyon is odavolt.
Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 23. 23:57 | Link

My All

Örül neki, hogy bár tipikus randinak indult, mégsem ülnek magukba roskadva szótlanul. Igaz, ehhez hozzá segít az, hogy csak ketten vannak, mert nem kell tekintettel lenni mádik ötven emberre, na meg, hála az öreg hangszóróknak, kiabálniuk sem kell, egész kellemes így, gondolatban meg is veregeti a saját vállátt.
- Ehhez te értesz.
Gondol itt a filmre, hogyha már Hajna annyiszor látta akkor biztosan tudja, hogy működnek az életben is ezek a klisék. Meg hát, távol álljon tőle, hogy ezt hangosan kimondja, de Hajna a lány, neki kell elsősorban a csupasz romantikát felöltöztetni. Lehet, hogy több negatív tulajdonsággal még vonzóbb lenne, ki tudja? Már rég feladta, hogy megértse a mellette ülő boszorkát. De azért valahol örül, hogy nem kellett tíz dolgot meghallgatnia magáról ami annyira szörnyű. Három még simán belefér, kevés is, ha őt vesszük alapul.
- Ezt azért jó hallani.
Hát valamiért mégiscsak együtt vannak, vagy mi alapul, már ha ez azt jelenti. Mert számára egyértelmű.
Utoljára módosította:Dobrovitz Máté, 2017. június 24. 00:02 Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 24. 12:39 | Link

My All

- Na hát ezt örömmel hallom.
Bár fogalma sincs, pontosan milyen az a fiú, vagy inkább férfi akivel Hajna nem állna le, de azért van pár tippje. Például nem tudná elképzelni egy szőke bájgúnár, aki egy ecsetet hord a feje tetején, rózsaszín pólóval, miközben egy slusszkulcsot pörget az ujján, hogy mindenki lássa milyen autóval járkál, de ez egy elég szélsőséges elképzelés. Alapvetően nem tudná elképzelni egy nagyképű seggfej mellett, aki elhiszi magáról...nem, ő nem az a nő aki erre rendeltetett. Például azért, mert soha nem tudja, mikor kell csöndben maradni, vagy épp visszavenni egy kicsit. De pont ez keltette fel Máté figyelmét, hogy Hajna más. Nem az a tipikus lány, hanem az, aki elbírja azt, ami vele jár és ezzel az élettel. Még jó, hogy nem kell megváltoznia, mert arra nem lenne képes, hogy a korábbi életét sem tudná még ott hagyni, egyelőre még nem. És örül neki, hogy Hajna megbarátkozni látszik a dologgal, mert sajnos vagy épp nem sajnos, ennyi az, amit jelenleg nyújtani tud. A kevésnél egy kicsivel több, több, mint amire Hajna számít, de kevesebb, mint amit érdemelne. Erre a gondolatra felmordul, de mielőtt teljesen őrültnek titulálná a mellette ülő barna, rápillantva a vászonra hatalmas megkönnyebbüléssel veszi tudomásul, hogy hatalmas nyálcsere van, ami talán már a végét jelenti ennek a bárminek.
- Azt hiszem lassan vége lesz..
Muszáj hangosan ki kimondania, hogy a lány megerősítse a dolgot. Most már szívesen menne tovább, menne máshova, vagy ültetné vissza Hajnát az ölébe, de a filmekből ennyi elég volt. Nem tudja, a lánynak mihez lenne ezután kedve, így egyelőre nem mond semmit, nem is nagyon tervezett ezután, úgy volt vele, hogy a helyzet majd adja magát. Nem futottak el előle, nem pofozták még meg, szóval jó irányba halad a randi.
Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 25. 08:26 | Link

My All

- Hmm...nagyon jó film volt.
Vigyorogva odahajol a lányhoz és ad neki egy hosszabb csókot, csak úgy szórakozottan, miközben megy a szereposztás. Igazából ha nemm volna a kis közjáték és nem beszélgettek volna, tuti elalszik. Alapvetően nem szokott törődni a fáradtsággal, de a sötét, unalmas helyeken megesik, hogy bebólint az ember.
- Nem gondolkodtam rajta, mihez volna még kedved?
Ő nyitott mindenre, de arra gondolt, hogy majd ezután jön az, mit lerendeztek film közben, vagy bármi. Ennyire előre nem gondolkodott, úgyhogy bajban van.
Fejét csóválva próbál valami értelmes ötlettel előállni, aztán rájön, hogy Hajnának van egy nagyon is szimpatikus gyöngéje, ami kapóra jön. Imád enni. Nem akar még visszamenni abba a dohos, lemaradott faluba, ahogy az egyetemváros sem túl vonzó, szíve szerint New Yorkba vinné vacsorázni, de be kell érniük ezzel.
- Sétáljunk egyet? Vagy éhes vagy? Elviszlek a mekibe ha szeretnéd.
Széles vigyort ereszt, miközben felkel és megigazítja magán a cuccait.
Utoljára módosította:Dobrovitz Máté, 2017. június 25. 08:27 Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 25. 09:19 | Link

My All

- Menjünk.
Vigyorogva nyújt kezet a nőnek, mert ő ekkora úriember (is tud lenni) majd kihúzza Hajnát a teremből az előtérbe, de neki még muszáj visszamennie. Felmegy a gépterembe, mindent visszarak oda, ahol találta, árantalanít, biztosít, hiszen kölcsönbe kapta a helyet, az a minimum, hogy rendben adja vissza és nem csinál bajt. Ezekután tér vissza csak az előtérbe és megfogja a lány kezét, hogy visszatérve az utcára bezárhassa a rácsokat a mozi ajtaján. A kulcsot a zsebébe süllyeszti, majd szórakozottan körbepillant a szűk, sötét utcában. A távolban valahol zene szól, de ők nem abba az irányba fognak menni, amerre a tömeg van.
- Mi a kedvenc kajád? Mert fogalmam sincs.
A hamburgerrel csak tippelt, mert úgy van vele, hogy azt mindenki szereti, bár nem mindenki a gyors formájában, többek között ő sem, de egy jó adag húsra nem tud nemet mondani. Bár kedvence az nincs, az esetek többségében nem válogathat, eszi amit kapnak.
Közben elindulnak a másik iránya, szép lassan vissza a Duna mellé a sétáló utcához. Ott van néhány étterem hátha megtetszik Hajnának valamelyik.
Utoljára módosította:Dobrovitz Máté, 2017. június 25. 09:20 Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 27. 18:02 | Link

My All


- Szóval most fel kellene kutatnom egy olyan helyet, hol lehet Carbonarat kapni?
Nevetve engedi előre a lányt, hogy mellettük elférjen egy spanyol pár, legalábbis amit hallott belőlük abból ezt szűrte le, a hangjukat gyorsan elnyeli a forgatag mert a kései időpont ellenére nagyon sokan vannak a Lánchídon, turisták, leginkább, akik gyönyörködnek a kivilágított Budapestben. Ő is lassít egy kicsit, de nem áll meg, mert ahová menni készülnek, onnan szebb a kilátás és talán nem is lesz ekkora a tömeg.
- Meglátjuk mit tehetünk.
Magabiztosan, halvány mosolyt igyekszik leplepzni. Szerencse, hogy Hajna mögött megy, így nem kell attóp tartania, hogy lerombolódik az imidzse.
Mikor ismét egymás mellé érnek keze végigsiklik a lány hátán, egészen le a fenekéig és ott megpihen egy rövid ideig, szíve szerint belemarkolna, vagy rácsapna egyet, de közönség előtt ez nem tűnik a legjobb ötletnek. Na meg nem szeretne nagy pofonnak kis gazdája lenni, bár megérné. Közben átérnek a hídon így a vár feléjük magasodik csak egy rakás lécspő választja el őket a céltól. Máté lezseren végigpillant a lépcsőkön, kihívás illata csapja meg az orrát, a szeme sarkából a szerelmét vizslatja.
- Lépcsőzzünk, vagy kerüljünk az erdős részen?
Utoljára módosította:Dobrovitz Máté, 2017. június 27. 18:02 Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. június 27. 19:04 | Link

Elégedetten veszi tudomásul, hogy Hajnának van tartása, megfogja a kezét és ezúttal már rendesen viselkedik.  Bár itt nem csak a erről van szó és ezt tudja jól. Kivételesnek és roppant szerencsésnek érzi magát, mert hozzáérhet a lányhoz, ám tudja, hogy ez Hajna számára nem mindig felhőtlen öröm és, hogy nem kellene feszegetnie a határokat. Bár Máténak fogalma nincs mit várt, ha így riszál előtte. Ezt egy normális férfi nem tudja megállni, pláne nem egy olyan, ki igencsak ritkán láthatja a ringó csípőt, amiért oda van.
- Hát akkor majd megtollak hátulról.
Még jó, hogy kondiba van. Néhány lépcsőfokkal a lány előtt sétál, hogy felhúzza, egészen az első fordulóig. Kész arra, hogyha a magassarkú vészhelyzet elmérgesedik, akkor felcipelje Hajnát, de egyelőre még megadja neki a lehetőséget arra, hogy önálló nőnek tűnjön, aztán ha jön a nyüszítés, akkor majd úgyis közbelép, mert ekkora gavallér. De szeretné megvárni amíg jön a szenvedés.
Szál megtekintése
Dobrovitz Máté
INAKTÍVoffline
RPG hsz: 117
Összes hsz: 251
Írta: 2017. július 2. 10:15 | Link

My All


- Bármikor szívesen megtollak, ezen ne múljon.
Már csak azért is lemarad, hogy rácsapjon a fenekére de szerencsére senki nincs a közelben. Ennyi igazán kijár neki a mai nap után, na meg, egyfajta figyelmeztetés is a lánynak és ha bár őt nem is szórakoztatja, Mátét nagyon. Mivel nincs tömeg, így egész gyorsan felérnek, itt viszont már hála a nyárnak, kódorog pár kalandosabb kedvű turista. A tetejéhez még hiányzik egy kis emelkedő, de a kilátás innen is pazar. Kár, hogy ez csak a látszat, miközben a belvárosban egymádt váltják az omladozó épületek, a külvárosban pedig halomra állnak a panelek. A külföldiek ebből semmit sem észlelnek, élvezettel pózolnak a csodás háttér előtt. Még szerencse, hogy neki ezzel nem kell foglalkoznia.
- Gyere van erre egy étterem.
Megfogja Hajna kezét, hogy el ne essen a macskakövön és elindul vele, szép lassan, hogy bevegyék az utolsó emelkedőt.
Utoljára módosította:Dobrovitz Máté, 2017. július 2. 10:16 Szál megtekintése
Budapest és környéke - Dobrovitz Máté hozzászólásai (33 darab)

Oldalak: [1] 2 » Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolMagyarországi helyszínek