29. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Tanizawa Daisuke összes hozzászólása (118 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 » Le
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. május 20. 20:24 Ugrás a poszthoz

Halihóóóóóóóóóó *ide is beköszön*
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. május 21. 22:10 Ugrás a poszthoz

Farkas Kamilla

Felzaklatottan érkeztem a társalgóba. A Szoffal történt vitánknak nem volt alapja a meglátásaim szerint, megint túlreagálja a dolgokat. Az édesapja foglalkozni szeretne vele, amit engednie kéne, ha már az anyja nem tesz semmit, az egészsége érdekében. Nem értem miért utasítja vissza a segítséget, pedig csak a javát akarjuk. Nem értem a nőket, de ez már régóta így van, nem most fog változni.
A mai nap folytatása csak akkor lehet jobb számomra, ha nem szól hozzám senki. Ezek után ténylegesen el akarom kerülni a többi hozzám hasonló élőlényt, csak az állatokat fogom megtűrni magam mellett. Talán nem a társalgó a legmegfelelőbb hely, de nem figyeltem merre megyek, így itt kötöttem ki. Szerencsére nincsenek itt sokan, akik mégis, azoknak van saját társaságuk, és nem foglalkoznak velem. A rellonosoknak nem közkedvelt helye ez, egy darab zöld sem ül itt, aki esetleg ismerhetne. Leginkább nálam fiatalabbak vannak a helyiségben, akik nem ismerhetnek, annyira nem vagyok népszerű személy. Megvannak az előnyei, ha nem szeretsz emberek közé menni, és inkább a klubhelyiségben, vagy a szobádban ücsörögsz. Sajnos van, aki nem akarja, hogy egyedül legyek, és őt Kamillának hívják. Jól ismerem, sokszor letámadott már azelőtt is, aminek nem mindig örültem, de mit lehet tenni, valaki már csak ilyen. Felpillantottam rá, és úgy válaszoltam:
- Hát te meg, hogy kerülsz ide? - kérdezem nagy szemekkel, kissé idegesen. Nem neki szól, de tudhatná, hogy utálom az ilyesmit. Csak a húgomnak megengedett, hogy letámadjon. Lerázom magamról, majd összecsukom a könyvet, amit a kezemben pihent eddig. Nem fogom ma ezt elolvasni, főleg, ha még vagy ötvenen támadnak le, hogy mi a bajom, vagy nem tudom még mivel. Írjam a homlokomra, hogy egy kis magányra vágyom?

Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 8. 19:51 Ugrás a poszthoz

Ide még be sem köszöntem. Shocked És most nincs itt senki. .____.
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 8. 19:53 Ugrás a poszthoz

Hopp egy eridonos Lilith Cheesy Szia^^
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 8. 20:09 Ugrás a poszthoz

Még egy eridonos Cheesy És veled mizu?
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 8. 20:14 Ugrás a poszthoz

Én a buszom érzem ezt. Cheesy
Videót nézek és BK-zok.
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 8. 20:18 Ugrás a poszthoz

Mennyit utazol? Talán kibírja .___.

Tesség Lilith Cheesy
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 8. 20:31 Ugrás a poszthoz

Akkor mindjárt otthon vagy. Cheesy

Chat Noir :3
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 8. 20:37 Ugrás a poszthoz

Ladybugot (Vér Lanettát) én szoktattam rá. Cheesy  Betegség alatt nem akartam új sorozatba kezdeni.
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 15. 23:30 Ugrás a poszthoz

Mai

Nem tudunk egymásra haragudni Szofival, ez most is kiderült, miután elvette a kajámat, amit magamnak csináltam és csodálkozott, hogy leöntöttem egy nagy pohár hideg vízzel. Nekünk ilyen a kapcsolatunk, kívülről talán nem tűnik barátinak, mégis testvérekként szeretjük egymást. A kajacsata után valamelyik barátnőjével kellett találkoznia, ha jól emlékszem a szőkét emlegette, de nem hagyta, hogy én is menjek, ez valami csajos dolog lesz. Pedig aranyos a lány, majdnem olyan jóban vagyok vele, mint a rellonos társammal.
A nap további részét egyedül tervezem tölteni, a húgom éppen nincs a suli területén, megbetegedett és a nagyi ragaszkodott hozzá, hogy a gyógyulásáig náluk legyen. Ahogy az idős nőt ismerem, pár nap múlva újra mellettem lehet, idegesíthet a dolgaival, ugrálhat a nyakamba, amit ki nem állhatok. Ezerszer elmondtam neki, hogy hagyja abba, de soha nem hallgat a szép szóra, a csúnyákat pedig nem vetettem be, a húgomról van szó. Néha azt kívánom, bárcsak öcsém lenne, akivel tudnék verekedni. Akár tanulhatnék is ezen a szép nyári napon, de a napsütésben kinek van ahhoz ereje? Mert nekem nincs! Inkább kint töltöm az időmet, egy jó olvasmány társaságában. Egy hónapja próbálom kiolvasni a könyvet, de valami, legtöbbször valaki megzavar benne. Ilyenkor szoktam gorombán reagálni az emberek kérdéseire, egyéb reakcióira, és még én vagyok a paraszt, mert nincs kedvem velük társalogni. Leülök az egyik padra, majd a könyv oldalaira figyelek.

***

Már két órája olvashatok, mikor felnézek és megpillantok egy általam jól ismert személyt. Elhúzom a számat, már itt sem lehet nyugtom tőle. Talán nem vett észre és megy a saját dolgára, ahelyett, hogy velem kezdene társalogni. Ilyenkor bezzeg nincs itt a szőke, akivel szájkaratét vívhatnának.

Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 18. 22:43 Ugrás a poszthoz

Rachel
tanévkezdés

Újabb év kezdődik számomra is, immáron végzősen. Nem tudom mit várjak ettől az évtől, eddig is rengeteg minden történt velem itt, köztük jobb és rosszabb dolgok. Az előbbiből több volt, de azért a büntetéseket sem úsztuk meg Szofival. Most, hogy itt vannak a felügyelők meg kéne húznunk magunkat, de ez a mi esetünkben lehetetlen, mondhatni forr a vérünk, hogy takarodó után szökjünk ki. Már kisgyerekként is ilyenek voltunk, édesapám sokat fegyelmezett bennünket, jobban mondva próbált volna, de édesanyám mindig lenyugtatta. Sokszor magunkkal vittük a húgomat is, aki szintén tele volt karcolásokkal, sebesülésekkel. Annyira felnőttünk, hogy jobban vigyázzunk magunkra, de ezt leszámítva ugyanolyan elevenek vagyunk, mint anno.
Sorával sétálok a bejárat felé, hogy hivatalosan is megkezdhessük az évünket, bár ő csak másodikosként. A szünetet most otthon töltöttük, legközelebb karácsonykor látjuk újra a szüleinket, addig a nagyiékhoz megyünk a szünetek alkalmával. Évekkel ezelőtt volt a kérésük, hogy költözzünk hozzájuk az iskola idejére, és járjunk ide, aminek hála több időt tölthetünk velük és még egy nyelvet megtanulhatunk. A húgom megpillantotta az egyik barátnőjét, vagy kijét, a táskáját a kezembe nyomta és szalad a lány felé, nekem pedig odakiáltotta, hogy vigyem fel a szobájába. Nem tiltakoztam ellene, a testvéremről van szó, aki így nem nekem ecseteli milyen jó volt az új film, amiben Masataka Kubota játszott és milyen helyes meg észveszejtő volt benne. Nem értem a nőket, hogy tudnak ennyit áradozni egy színészről, akit személyesen még nem is ismernek, csak a filmvásznon látták. A női logika egy érthetetlen dolog. Miközben baktatok fel a kastélyban egy két ismerőst megpillantok, akiknek elmormogok egy sziát.
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 18. 23:25 Ugrás a poszthoz

Rachel
tanévkezdés

Utamat nem tudom folytatni, ugyanis az egyik fiatalabb lány megállít, méghozzá egy számomra furcsa mondattal. Felvont szemöldökkel pillantok oldalra a lányra. Ötödévesként, hogy kaphatnék én mentort, mikor azok az újaknak segítenek.
-Szerintem összekeversz valakivel, vagy elírtak valamit - bár a nevem tényleg Dai, lehet, másik ugyanilyen nevű rácot keres. Európában és Amerikában gyakran keverik össze az ázsiaiakat, akkor is, ha külön országból jöttek a személyek. A másik eshetőség, hogy adminisztrációs hiba történt, és a vezetőség elszúrt valamit, aminek most én fogom meginni a levét. Újra be kell járnom az egész kastélyt egy olyan lánnyal, akit eddig csak látásból ismerek? Ez kizárt, akkor inkább visszautazok a nagyiékhoz és egy héttel meghosszabbítom a szünetem. Félreértés ne essék, nem a csajszival van bajom, inkább a tudattal, hogy nem mehetek el kajálni, miközben a szemeim kiesnek a helyükről, mert a konyhába tilos lenne bemennünk. - Meg kell, hallgassam, amit egyszer már elmondtak, vagy letudhatjuk a dolgot azzal, ha azt mondod elmondtad és mind a ketten mehetünk a dolgunkra? - érdeklődöm. Tényleg semmi kedvem hozzá, ennyit nem beszéltek hozzám életemben, mint amennyi most rám vár. Esetleg a lány jó pontot szerezhet nálam, ha rögtön a kajáldába megyünk, ahol csinálhatok magamnak egy hatalmas szendvicset. Teli hassal és szomjat oltva szívesebben hallgatom meg a kötelező formulákat. Talán hívhatom a szőke háztársamat, aki éppen a szőke eridonossal lóg, és akkor elhülyéskedhetjük az egészet, ezzel jobbá téve a saját és Rachel napját is. Biztos nem lenne ellenére, főleg, ha ismeri a lányokat.
- Meddig tartana a körbevezetés, vagy micsoda? - érdeklődöm, hogy azért ne legyek teljesen bunkó. Ha elkezdek vele az lenni, meglehet, ő is ugyanolyan lesz velem és az egyikőnknek sem lenne jó, egymás idegeire mennénk. Ezt biztos ő sem akarja.

Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 20. 13:36 Ugrás a poszthozMég egy pillantást vetettem a lányra, mielőtt a könyvet kezdtem volna bámulni. Talán elmegy, és nem kell vele beszélgetésbe elegyednem. Sajnos nem így lett, ő lépkedett hozzám közelebb és kezdte a beszélgetést. Ő sem kedvel minket, ahogy mi sem őt, akkor meg minek kell társalogni? Ez a történet két, három évvel ezelőtt kezdődhetett, mikor szócsatába elegyedett Szofival. Természetesen a szőke pártját fogtam, és az sem tetszett, hogy a lány aurornak készül. Tudja, mennyire utálom azt a szakmát, mégis előszeretettel emlegeti a jelenlétemben. Unottan pillantok fel rá, és egy ugyanolyan mosolyt küldök felé.
- Nem, egyáltalán nem - válaszolok egyszerűen. Talán nem ezt várta, de, remélhetőleg, ha nem foglalkozok vele előbb elviszi innen a csinos fenekét. Semmi kedvem az emberekkel való kommunikáláshoz, ehhez a nőszemélyhez meg még inkább nincs. Zárjuk rövidre a dolgot és keressen más embert, akinek elmesélheti a fél életét. Engem nem is érdekel és kedvem sincs meghallgatni. Keressen más balekot erre a feladatra, elég nekem Szofi, Sora, Gwen és Lanetta történeteit hallgatnom. Több magamfajta alakkal kéne barátkoznom, bár nem tudom mennyi ilyen ember lakik az iskolában, esetleg a környékén.
Még egyszer felpillantok rá, úgy tűnik, tényleg nem akar lekopni és velem szeretné tölteni az idejét. Meg tudom érteni, az én társaságom maga a merő nyugalom és magány, főleg, ha nem jönnek ide hozzám az emberek. Legutóbb Kamilla ugrált a nyakamba, azt se tűrtem szó nélkül. Rá kéne tetováltatnom a homlokomra a Hagyj békén! szöveget, abból remélhetőleg megértenék mit akarok. - Ott fogsz állni egész nap és azt nézni, hogy olvasok? Érdekes program - szólok hozzá, de inkább a könyv lapjaival foglalkozom. Ahogy ismerem nem fog eltűnni, akkor legalább a válasz után maradjunk csöndben és ne szóljunk egymáshoz. Ha befogja a csipogóját, lehet nem olyan idegesítő, mint mikor ki van nyitva. Lapozok egy újabbat, ami a könyv utolsó fél oldala. Fel sem tűn, hogy befejeztem, reggel még sokkal többnek tűnt. Pár perccel később összecsukom a tárgyat és felnézek az égre. Újabb olvasmány kerülhet a polcra, amit többet nem veszek a kezeim közé.
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 20. 14:11 Ugrás a poszthozNem szeretek vitatkozni Szofival, bár inkább ez legyen és tudjuk le hamar a nézeteltérésinket, mintsem duzzogjon hetekig. Volt már erre példa, én pedig nem kockáztatok még egyszer, meg akkor kinek szívnám a vérét, ha nem neki?
Könyvvel a kezemben vonulok be a társalgóba, de nem nézem hova tartok. Inkább csak megyek a fejem után és majd kilyukadok valahol. Ismerem már annyira a kastélyt, hogy ebből ne legyen baj. De nincs időm az olvasmányra koncentrálni, mert megérkezik az egyik háztársam, szó szerint berobbanva az életembe, nekem legalábbis úgy tűnik.
- Nem vagyok depressziós - mondom csak úgy mellékesen. Inkább mérgesnek mondanám magam, de szomorúnak semmiképp sem. Nem ez a legfontosabb pontja a leendő beszélgetésünknek, de jobb tisztázni a dolgokat, nehogy valami félreértés történjen belőle, ami gyakran előfordul. - Összevesztem egy ismerősömmel - válaszolom röviden és felvont szemöldökkel pillantok a másikra, miután helyet foglalt mellettem. Komolyan most az én társaságom az egyetlen, ahol eltöltheti az idejét, vagy már mindenki elküldte a fenébe, csak én vagyok ilyen kedves vele. Sóhajtok egyet, és várom, hogy mit mond erre. Mert, ha már megkérdezte csak elmondja a véleményét, vagy valami.
- És hiányoztam? - mosolyodok el a nap folyamán először. Az ilyesmit ki kell érdemelni, nem osztogatom mindenkinek. Még kedvesnek hinnének.- És mit csináltál eddig? - ez is arról árulkodik, hogy kezd jó napom lenni. Bal lábbal keltem ki az ágyból, de talán Kamillának sikerül felvidítania. Emellett, ha már idejött hozzám bármennyire is bunkó voltam eddig, próbálok beszélgetést kezdeményezni. Otthon megígértem anyának, hogy többet leszek emberek között és próbálok kedvesebb lenni velük, én pedig nem szegem meg a szavamat. Ha egy kicsit nyitok feléjük, egy szemernyit, abból nem lehet baj. Ha rossznak ítélem meg a társaságot, akkor meg elhúzom a csíkot és vissza se nézek. Ezt is meg lehet tenni, senki nem kötelez semmire.
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 20. 19:46 Ugrás a poszthozSzóval tényleg összekevertek valakivel, és a csaj nem hiszi el, hogy engem már egyszer körbevezettek. Talán nem jó a szeme, hiszen egyértelműen idősebb vagyok nála, centikkel fölé magasodom, de inkább nem vitatkozom vele. A nőkkel nem jó vitatkozni, ellenük soha nem lehet nyerni. Ahogy most ezt az egészet sem úszhatom meg. Tarkót vakarva, elhúzom a számat és pillantok a lányra.
- Legalább legyen holnap, most fáradt vagyok és mennék aludni - ásítok egyet, ezzel is jelezve, hogy nem hazudok. Az utazás lefárasztott, és nem csak a vonatútra gondolok, hanem a repülőre is. Egész nap ülni a fenekeden és nem csinálni semmit, jobban kifáraszt, mint hinnétek.
Közben választ kapok a kérdésemre, miszerint most is ugyanolyan sokáig fog tartani ez az egész, mint anno. Nem hiszem el, hogy nem lehet hagyni, kibontakozni az újakat. Néhányszor eltévednének, azzal nem lenne gond, majd, ha kérik, utána kapnak mentorokat. Szerintem ez tök jó ötlet, bár ott fent biztos nem pártolnák a nézeteimet.
- Mi lenne, ha egy vasárnap délután lenne az egész. Te is ráérsz, én is, és nem leszek fáradt - ajánlom fel a lánynak, hátha ez így megfelel neki. Ha elfogadja, akkor majd megpróbálom kihúzni magam valahogy, hátha sikerül, de talán nem leszek vele bunkó, elutasító, és vele töltöm a délutánomat. Ha jobban megismerem, esetleg barátok, vagy valami olyasmik is lehetnénk.
- Nem veled van a baj, inkább az időponttal - válaszolom őszintén. Tényleg nincs vele bajom, inkább az egész emberiség nincs az ínyemre, de rá személy szerint nem haragszom. Nem is lenne miért, aranyos lány, ahogy eddig megismertem, csak túlpörgi a dolgokat, ahogy a legtöbb nőnemű a közelemben. Minden második ember ilyen, akit ismerek, nem lenne szükségem még egyre. Közben elindulok a kastélyba, remélve, hogy követ engem és így lebeszélhetjük a részleteket.

Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 29. 20:49 Ugrás a poszthoz

Helló *elrabolja Lanettát* Viszlát :3
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 29. 20:53 Ugrás a poszthoz

Vér Lanetta - 2016.06.29. 20:51
Ki az a keleti néni a képeden kedves elrablóm? :O


Néni? O.O A húgom Cheesy
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 29. 20:55 Ugrás a poszthoz

A húgom, akit testvérként szeretek. És köszöni szépen Cheesy
Utoljára módosította:Tanizawa Daisuke, 2016. június 29. 20:56
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 29. 20:59 Ugrás a poszthoz

Máris meg szeretnéd ismerni a húgomat? Rolleyes Miért?
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 29. 21:04 Ugrás a poszthoz

Előbb vele kell beszéljek, ha szeretne veled beszélni, akkor szólok neki. Cheesy

De az előbb még Kylo után epekedtél >.>
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 29. 21:07 Ugrás a poszthoz

Senki nem tudja melyik a keresztnevem. T_T Egyébként a Dai az :3

Milyen maszkot?
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 29. 21:11 Ugrás a poszthoz

Czettner L. Maja - 2016.06.29. 21:09
Én majd jól megjegyzem, hogy Dai vagy.  Pirul


Köszi :3

Dáiszuke vagy Dájszuke, ahogy tetszik^^ (az álmodó mind a kettőt használja)
Utoljára módosította:Tanizawa Daisuke, 2016. június 29. 21:11
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 29. 21:12 Ugrás a poszthoz

Nem, ez nem tetszik ˇ^ˇ

Az a másik nevem Cheesy
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 29. 21:16 Ugrás a poszthoz

Vér Lanetta - 2016.06.29. 21:14
mi az, hogy nem tetszik? Shockedoo


Hát nem is tudom Scar * végignézi * lehet túl sokat enne...


Ez nem tetszik, a fekete az jobb. Rolleyes
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 29. 21:19 Ugrás a poszthoz

De nem ez a fekete, hanem a másik. Tongue
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 29. 21:25 Ugrás a poszthoz

Hát figyelj, örülj, hogy a te álmod vagyok, nem más kislányé. :3 Rolleyes
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 29. 21:34 Ugrás a poszthoz

Mert tudom, hogy velem álmodsz. Rolleyes
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 29. 21:38 Ugrás a poszthoz

O___O Cicaharc értem :3 *hagyja, hogy rámásszanak*
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 29. 21:40 Ugrás a poszthoz

Ez mondjuk igaz, akkor beszéljétek meg a dolgokat. Cheesy
Tanizawa Daisuke
INAKTÍV


Nagy Chiii
RPG hsz: 48
Összes hsz: 385
Írta: 2016. június 29. 21:43 Ugrás a poszthoz

Valami ami reggel szétszed. Rolleyes

Maradhatsz Kiss
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Tanizawa Daisuke összes hozzászólása (118 darab)

Oldalak: [1] 2 3 4 » Fel