30. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Hírek: Megjelent az Edictum legújabb száma!
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Mihael Gérard Saint-Venant összes hozzászólása (812 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 18 ... 26 27 [28] Le
Mihael Gérard Saint-Venant
INAKTÍV


XV. - Az Ördög
RPG hsz: 383
Összes hsz: 5183
Írta: 2016. április 22. 23:13 Ugrás a poszthoz

A leendőm O_O ?
- Oh, I'll prove you wrong -


Szép. Gyönyörű! Úristen, de szeretné, ha üres lenne a szerkesztőség most! Ráadásul úgy fest, ismeri őt a nő, tökéletes. Most jönne az a rész, hogy lelépnek innen és többet nem jönnek vissza ebbe a tintaszagú, fos helyiségbe hülye sztorikat kitalálni. Nyilván minden hazugság, amit itt megírnak és elmondanak (Mihael sosem szerette az újságírókat), de ha ezek az ajkak ejtenék ki, hol nem zavarná? Mondjuk ki: Nina jackpot a Mihael-féle skálán vélabűbájjal vagy anélkül.
- Öhh... bocs, ismerjük egymást? Te vagy... Nina? - Még a fáradtságot se vette, hogy az állítólagos aráját közelebbről megnézze, legalább fényképről. Ez egyrészt sértő, másrészt egy egészen picit érthető. Egy amnéziás embernek baromi sok, ha előadják neki, hogy most vált el egy másik nőért, de egy harmadik szült neki gyereket. Lefordítva: elvált Szelniczky Míneától, hogy elvegye Egerszegi Ninát, de Becca szült neki. Hatványozottan brazil szappanopera szaga van az egésznek, de sornyi ember bőszen állította, hogy ő meg Mínea, meg Ninával is, meg Beccával is... és végül már nem tudta, mit higgyen, úgy hogy az ötletét is elvetette, hogy jobban utánanézzen Egerszegi Ninának.
- Állítólag be kellene jelentkeznem nála, mert ide száműztek... építeni a társadalmi kötelékeim. - Arca egy látványos, hányós fintorba torzul, csak hogy szemléltesse, mennyi kedve van az egészhez. Azért nagyon érdekelné, ki ez a nő és honnan ismeri, hogy drágámozza. Nem mintha zavarná, ó, dehogy! Ha utána leléphet vele valami csendes helyre, még többet megenged neki.
Mihael Gérard Saint-Venant
INAKTÍV


XV. - Az Ördög
RPG hsz: 383
Összes hsz: 5183
Írta: 2016. május 11. 15:13 Ugrás a poszthoz

*pislog a lakásában rekedtek felé.... o.o .... * Ott akarok lenni én is T____T *rajzolgatni kezd a képzeletbeli homokba .... *
Mihael Gérard Saint-Venant
INAKTÍV


XV. - Az Ördög
RPG hsz: 383
Összes hsz: 5183
Írta: 2016. május 11. 16:04 Ugrás a poszthoz

Mondtam volna, hogy ezért kimoderállak,mde :
1) nem vagyok prefiröfi :c
2) nemsokára beszállok én is harmadiknak  Grin
Mihael Gérard Saint-Venant
INAKTÍV


XV. - Az Ördög
RPG hsz: 383
Összes hsz: 5183
Írta: 2016. május 11. 16:06 Ugrás a poszthoz

*viszi magával Rent a takaró alá Love *
Mihael Gérard Saint-Venant
INAKTÍV


XV. - Az Ördög
RPG hsz: 383
Összes hsz: 5183
Írta: 2016. május 31. 23:28 Ugrás a poszthoz

NeMiza
-kedd délután, öt óra körül-


Egy hét hónapos poronttyal nem is olyan könnyű az élet, mint az gondolnád. Á-á, nehogy azt hidd. Az a valóság, hogy még mindig vannak kétségei a gyerek felől, illetve most már inkább csak a saját rátermettségét kérdőjelezi meg, mert a nemrég kézhez kapott apasági vizsgálat szerint a fia tényleg a fia és nem a nővére trollkodott vele, mikor előadta, hogy a baba valójában Mihaelé, nem az övé. Az első agyvérzés után egyenes út vezetett az apasági tesztet végző egyik pesti laborhoz a bizonyosság megszerzése érdekében (amnéziásan nem hiszel el olyan könnyen egy ekkora kaliberű dolgot... de még nem amnéziásan sem), s miután vizsgálat bizonyította, hogy a kiskrapek, akit eddig az unokaöccsének hitt, a saját gyereke, megejtette a második, gondolatbeli agyvérzést. Nem volt más hátra, hozzá kellett szoknia a gondolathoz, hogy a baba az övé. Ezután jött az előrelépés, a kellemes változás- sikerült visszaemlékeznie egy-két névre, arcra és személyre. Többek között most már tudja, hogy Michelle tényleg a nővére, Mini nem a volt neje, Nina nem a leendője, és Becca egy fia tojást se szült neki, nem hogy gyereket. A volt neje kiléte még mindig egy merő köd és nyálka, de különösebben nem vágyik megismerni a titokzatos nőt, ha már az volt kedves, és otthagyta őket a gyerekkel együtt.
Summa summarum, ismét visszazökkent a gyereknevelés csodáiba, emlékek elillanása ide vagy oda, és ha gyereknevelés, akkor ebbe beletartozik a játszótér látogatása is, azon belül pedig a hinta. Az utóbbi napok, sőt hetek tapasztalata alapján a fia rajong a hintáért, legalábbis mióta képes ülni és megtartani a saját kicsi buksiját, és húszmillió biztosító varázslat mellett a papa el meri indítani a hintát. Na igen, az aggódás és Mihael egy új keletű páros. Az, hogy a fia hangosan kacag, abszolút pozitív visszajelzés a munkáját illetően. Csak nem csinálhatja olyan rosszul, ha agyerek élvezi, nem?
Mihael Gérard Saint-Venant
INAKTÍV


XV. - Az Ördög
RPG hsz: 383
Összes hsz: 5183
Írta: 2016. június 1. 17:03 Ugrás a poszthoz

Először, a BK történelmében o.o ... *csak jött ezt bepakolni, aztán tovasiklik*

Mihael Gérard Saint-Venant
INAKTÍV


XV. - Az Ördög
RPG hsz: 383
Összes hsz: 5183
Írta: 2016. június 1. 17:21 Ugrás a poszthoz

Ezt mindenképpen dokumentálni kellett, hogy megértük az öt fős létszámot  Grin

Mit, Scar  Shocked ?

upd: Terápiát olvastam telepátia helyett, szóval visszaszívom XDDD Amúgy szerintem megszokás, mindig dokumentáljuk az ilyen grandiózus eseményeket  Grin
Utoljára módosította:Mihael Gérard Saint-Venant, 2016. június 1. 17:22
Mihael Gérard Saint-Venant
INAKTÍV


XV. - Az Ördög
RPG hsz: 383
Összes hsz: 5183
Írta: 2016. június 1. 17:24 Ugrás a poszthoz

Hát de gondolj csak bele, mennyi esély van rá, hogy ez még egyszer bekövetkezzen o.o ? *mintha egy üstökösről beszélgetnének XD *
Utoljára módosította:Mihael Gérard Saint-Venant, 2016. június 1. 17:24
Mihael Gérard Saint-Venant
INAKTÍV


XV. - Az Ördög
RPG hsz: 383
Összes hsz: 5183
Írta: 2016. június 19. 22:35 Ugrás a poszthoz

Dr. Köröndi Hajnalka
-a yet-to-be TO irodában hétfő reggel nyolckor-
[VB utánakérdezéssel *thumbsup*]

Ásítások és egy fekete, cukortól megkímélt bögre kávéval a kezében halad a gazdasági iroda + tanulmányi osztály nevű kínzókamra felé. Rossz emlékek, kérem, elég rosszak. Utoljára (legelső) harmadikos évében járt ilyesféle helyen, nevezzük nevén a gyereket, az igazgatói szobában, de hasonlóan kellemetlen egy lyuk volt. Mert hát mi mással is jellemezhetné a tanulmányi osztályt, mint a kellemetlen jelzővel? Jó, legyünk őszinték, a szerkesztő tollából származik a jelző- Mihael maga sokkal cifrább szavakkal írta körbe mai kényszerlátogatásának helyszínét.
Szüksége lesz egy igazolásra a tanulmányi státuszáról a főnöksége részére (újabb felesleges és fárasztó hülyeség, ha őt kérdezik), így hát húsz perccel ez előtt kénytelen-kelletlen begombolta az utolsó gombot is az ingén, és elindult ide, erre a halálosan unalmas helyre. Biztos valami ronda, vén banyát alkalmaztak, vagy egy halálidegesítő, műfogsoros vén trottyot, hogy kikergessenek minden diákot a világból. Szörnyű lesz. Mélységes sóhaj szakad fel a mellkasából, mielőtt kortyolna egy nagyot a kávéból megállva a TO ajtaja előtt. Kezdésnek mindjárt egy jó nagy és ízes fintorral indít. Sorszám. Meg a lóf*szt, nem őrült meg. Szabad kezével nemes egyszerűséggel beint az ott ücsörgő kiscsajnak (valami navinés, töketlen ló ez is, lerí az arcáról, hogy olyan hülye balfék, mint a többi háztársa), mikor az felelősségre akarná vonni, hova siet annyira, majd lenyomva a kilincset egész egyszerűen besétál a to-s szörnyeteg barlangjába.
- 'napot. - Morogja ki a kávésbögréje fölött keresgélően pillantva körbe a helyiségben. Vajon hova bújt az a bányarém to-s trágyahalom?
Utoljára módosította:Mihael Gérard Saint-Venant, 2016. június 19. 22:36
Mihael Gérard Saint-Venant
INAKTÍV


XV. - Az Ördög
RPG hsz: 383
Összes hsz: 5183
Írta: 2016. július 6. 01:23 Ugrás a poszthoz

Dr. Köröndi Hajnalka

Megáll. Pár lépés után a lábai abbahagyják az előrehaladást. Megfigyeléshez szokott szemei tizedmásodpercek alatt kezdik felmérni az előtte, az íróasztal mögött ülő szőke, húszas éveiben járható fiatal nőt. Első gondolat: annnnnnyira mocskosul az esete! Szőke haj, nagy mellek, kedvező dekoltázs, már csak a lábait szeretné átvilágítani, de az a fránya asztal... Hosszú másodpercek telnek el szótlan várakozással; az írógép monoton kattogása, a műkörmök karistoló, idegtépő hangja szakadatlan, egyhangú alapzajt képez az üres időtöltés közepette. Ez az egész hely annyira undorító egyébként: minden rózsaszín, lányos, sőt a helyiséget belengő parfüm sem ideillő. Egy hivatalos helytől nem ezt várná az ember, legalábbis neki más preferenciái vannak. Amilyen igénytelen egyes területeken, olyan finnyás másokon. Érdemben nem zavarja meg a nyilvánvalóan munkába temetkezett nőt, helyette csendben iszogatja a feketét. Nagyjából a felét végzi be, mire felnéznek rá azokkal a nagy, kifestett szemekkel. Tényleg a gyengéje...
- Oui, köszönöm.- Egy hosszabb, kellemesebb mosolyt ereszt meg, miközben magában az undor újabb hullámaival viaskodva letelepszik a felkínált helyre. Ha tudatosan kizárja a dekorációt és csak a méretes keblekre (meg néha azok gazdájára) koncentrál, sokat javul a helyzet elviselhetősége.
- Mihael Gérard Saint-Venant, Rellon, hetedik évfolyam. - Roppant készségesen közli az információkat, mint akit világéletében az illem és a kellem jegyében neveltek (se), és minden vágya a kedves TOs hölgy munkáját megkönnyítve információkat szolgáltatni az ügy mihamarabbi elintézéséhez.
- Szükségem volna egy, az iskola által kibocsájtott igazolásra a tanulmányi állapotomról. Munkahelyhez kell. - Nem érzi úgy, hogy további felvilágosítással kellene szolgáljon, hiszen neki sem mondtak többet, mint hogy szerezzen egy hivatalos igazolást. A szebb és régebbi időkben ez sokkal könnyebben ment volna, de egy jórészt még mindig amnéziás ember csakis a legális út kacskaringóira támaszkodhat.
Mihael Gérard Saint-Venant
INAKTÍV


XV. - Az Ördög
RPG hsz: 383
Összes hsz: 5183
Írta: 2016. július 6. 05:00 Ugrás a poszthoz

NeMiza Love


Akár akarja, akár nem, elönti a mellkasropogtató határtalan szeretet a hintában ficánkoló tökmag iránt. Az agya egy hátsó, bosszús szeglete becsmérlően üvöltözik, hova lett a "mindenbe tojok bele, élem az életem" ember, de ő is tudja, hogy ha már összehozta a plusz melót magának... hááát, igazából megtehetné, hogy árvaházba adja és onnantól kezdve nem szükséges azon aggódnia, mit turmixoljon össze holnap reggel, mielőtt felébred ez a kis emberkezdemény. Azt viszont fontos hozzátenni, hogy nem ilyen alkat- nem akar megválni a gyerektől. Hogy szeretetből, vagy egyszerűen kihívásból egyelőre, azt nem tudni, de ragaszkodik a baba felneveléséhez. Az persze helyzet- és életkörülmény-függő, sikerrel jár majd vagy sem? A tervek megvannak, a kivitelezés majd sorban érkezik.
A percnyi idillt női hang szakítja félbe, hirtelen riasztja fel merengéséből és irányítja rá a figyelmét. Hosszú, szőke haj, tőle alacsonyabb alkat, tiszta tekintet. Tagadhatatlanul az esete, de jelenleg sokkal jobban lefoglalja a baba épsége, hogy ne repüljön ki a hintából, semhogy rámozduljon az ismeretlen nőre. Pedig...
- Bonjour... Ismerjük egymást? - Félig felé fordul, de a kezét módszeresen Lafayette háta mögé csúsztatja, hogy megmaradjon a biztonságérzet, nem a gyerek számára, inkább neki, hogy kézben tartja a helyzetet. Arcán érdeklődő, kedvesnek is mondható mosoly ül, de maradjunk inkább az érdeklődőben, hisz fogalma sincs, kivel áll szemben. Jó volna tudni a sok homály részlet mellett néhány biztos információt is, mint ennek a nőnek a kilétét.
Mihael Gérard Saint-Venant
INAKTÍV


XV. - Az Ördög
RPG hsz: 383
Összes hsz: 5183
Írta: 2016. július 6. 15:06 Ugrás a poszthoz

Dr. Köröndi Hajnalka  Grin

Kifejezetten más dolgok jutnak eszébe erről a ritmikus bólogatásról- nagyon vizuális típus, ami azt illeti, és Hajnalka külleme ezen csöppet sem segít. Az viszont sokkal ösztönzőbben vonja el a figyelmét, hogy Hajnalka második próbálkozásra sem találja az aktáját. Jobb szemöldöke kérdőn felcsusszan a homlokán az őszinte értetlenség jeleként. Tagadhatatlanul szórakoztató egy ideig a TOs keresgélése, de mikor már negyedjére sem reppen elő az a bizonyos akta, aminek a jelek szerint elő kellene tűnnie, a türelmetlenség első jelenként összefonja széles mellkasán a karjait. Egyelőre nem szusszant nagyokat vagy vág látványosan irritált fejet, helyette folytatja az egészen konszolidált megfigyelést. A dekoráció bőven kárpótolja a vesztegetett percekért.
- Két éve jöttem vissza, egészen biztos, hogy van aktám. A kérdés már csak az, hol. - Itt már érződik egy kis rejtett vihogás a hangszínében, mert jobban meggondolva roppant mulatságos, hogy sehol sincs az aktája. Talán Naizer zsebre vágta? Special case? Ki tudja, inkább hagyja a nőt keresgélni, főleg, hogy a következő pillanatban szinte szó szerint eltűnik a fél teste egy fiókban. A jobbik fele pedig közszemlére kerül.
Szemérmetlenül áll fel a székről, és dől neki az asztalszélnek, hogy jobb rálátása legyen a formás hátsórészre. Marokba illő... kár, hogy ez a típus visongani szokott... Komolyan, az örömlányokkal annyira egyszerű minden.
Ettől függetlenül abszolút komótossággal szemrevételezi Hajnalka fenekét és azon morfondírozik, hogy ruha nélkül még gusztább lenne az összkép.
- Lehet, hogy egészen az alján van. Talán a mélyére kellene nyúlni. -  ~Hajolj előrébb. Még nem ellenőriztem a bugyid színét.~ Igen, megérte bejönni TOs ügyet intézni.
- Találkoztunk már amúgy? Annyira ismerős... - Főleg ez a hát meg a fenék... Nem kérdés, mit jegyez meg a legtöbb emberrel kapcsolatban.
Mihael Gérard Saint-Venant
INAKTÍV


XV. - Az Ördög
RPG hsz: 383
Összes hsz: 5183
Írta: 2016. július 6. 15:52 Ugrás a poszthoz


-szörnyű kései zárás XD-

Egyszerre frusztráló Naizer bámulása és az elméjét megrohamozó érzések. Tudja, hogy nem akarja megbolygatni a múltat- azt képtelen megmondani, honnan veszi ezt, csak biztos benne, hogy a Michelle arcán látott reakció, plusz ez a sarokba szorításra benne feltörő érzés egyáltalán nem jelent jót. Mit jót? Legszívesebben bevájná magát a földbe körömmel és nem jönne elő jövő karácsonyig. Szégyen a futás, de a rohadt életbe, nem hiányzik, hogy a nyomás összezúzza a mellkasát.
- Miért, mi más lenne képes nyomást gyakorolni rám? - Megütközve pillant Naizerre, mint aki egy hülyét lát az elmés professzor helyett. Voltaképp a feltételezés teljesen jogos- nem valamire, hanem valakire asszociált. Végig sem bírja gondolni- az agya egyik nagyon rossz tulajdonsága, hogy amint megszülte a számára kielégítőnek tűnő magyarázatot, elvet minden más alternatívát, sőt erővel kizárja, nehogy Mihael végiggondolhasson minden lehetőséget. Nem biztos, hogy idegenkezűség van a rossz érzései mögött, ő mégis ezt állapította meg azonnal.
Kényelmetlenül kezd feszengeni, mocorogni, pedig a kezelője csak kiejtette a száján azt a néhány szót: észben tartom majd, nincsenek olyan nyomtalanul eltörölve. Vagyis lenne esélye visszaszerezni őket. De akarja egyáltalán? Nem biztos benne.
Mélázás felé hajló gondolataiból Naizer távozást jelző prológusa rázza fel- másodpercek alatt rendezi vissza flegma, kimért arcvonásait az előbbi ijedt kisfiú mimikája helyére, hogy megfelelő hányavetiséggel válaszolhasson a kérdésre.
- Egyelőre semmit. Próbálok minél több időt tölteni az elvileg ismert emberek között. Más esélyem -legyünk őszinték- egyelőre nincs, hogy visszakapjak legalább egy-két emléket. De, ha ez nem jön be, még mindig felszedhetek egy-két nőt. - Elégedett vigyorral a képén dől hátra, mint aki jól végezte dolgát, és így is gondolja: ha nincs memóriája, egyszerűen csak azt kell tennie, amihez kedve van. Semmi egyebet. A szabados szellemét még egy Exmemoriam sem tudta eltüntetni.
Naizer további esetleges kérdéseire most már sokkalta készségesebben, de semmivel sem pofátlanabb stílusban felel, és a session végén még csak hozzá sem akarja vágni újfent a papucsát. Kár az anyagért, meg amúgy is, a dühe már rég alábbhagyott a kis intermezzo hatására. Nem marad más, mint kivárni azt a pár napot, míg kiszabadulhat ebből a büdös börtönből.
Utoljára módosította:Mihael Gérard Saint-Venant, 2016. július 6. 15:52
Mihael Gérard Saint-Venant
INAKTÍV


XV. - Az Ördög
RPG hsz: 383
Összes hsz: 5183
Írta: 2016. július 6. 18:30 Ugrás a poszthoz

Zója
-de rég volt o.o-


Nem mondhatni, hogy túl nagy kedv sugárzik felőle az idősnek egyáltalán nem mondható, sőt roppant csinos és (talán túlságosan is) tekintetet vonzó nő felé. Tegyük hozzá, azért a kezdeti rossz hangulata jelentősen feljavul a küllem láttán, már-már mágikus módon. Hiába, egy jó nő még az amnéziát is elfeledteti veled. Höhö.
- Jó napot... és köszönöm... - Normális ez? Hogy ő nem emlékszik Mácsai Zójára, de Zója rá igen? Hát persze, hogy az. Jelenleg minden, ami számára abnormális, a környezetének megszokott, legalábbis úgy hiszi. Azt sem tudja megállapítani, mi igaz és mi nem, túl nagy a zűrzavar odabenn. Kissé bizalmatlan modorral és testtartással járul a kanapéhoz, és löki le magát rá, miközben egy percre sem veszi le tekintetét Zójáról. Most még a legapróbb árnyék is gyanús.
Már az első mondatra gúnyos-nagyot horkant jellegzetes szarkasztikus arckifejezését segítségül hívva. Barát, mi?
- Ne haragudjon meg, hölgyem, de amióta meglátott az első gyógyító, mind azt fújja, hogy a barátom. Vagy én vagyok a világ legnépszerűbb krapekja, vagy mindannyian büdös nagyot hazudnak, és ha engem kérdez, én az utóbbira szavazok. Kezdjük inkább onnan a mesét, hogy honnan ismer és mi közöm van egy iskolapszichológushoz? Aktám van magánál, vagy mi? - Nyilvánvalóan próbálja a helyzetet valamiféleképpen a javára fordítani, kapaszkodót keresni, visszatámad Zójára és agresszíven próbálja kezelni a kialakult helyzetet. Ingerlékeny és labilis a képlékeny helyzetéből adódóan. Nem nyúl semmihez, nem kér semmiből a bizalom alapvető hiányából fakadóan. Előbb ezt a nehézséget kellene leküzdeniük.
- Remekül. Mint a százéves álomból ébredt Csipkejózsika. Bár persze örülnék, ha tudnám, ki vagyok, és mi a rákot keresek itt, higgye el, de amúgy minden pazar, elvagyok az unokaöcsémmel - Zója megkapta írásban, hogy jelenleg inkább nem terhelték Mihaelt azzal a jelentékeny infóval, hogy van egy fia. Michelle gyerekeként ismerkedett össze a picivel.* - naphosszat ténfergek, és szeretnék visszatérni a régi kerékvágásba, már ha valaha is rájövök, mi volt az... - Végre abbahagyja a kissé hisztisre sikeredett litániát. Hosszú tizedmásodperceket hagy eltelni szó nélkül, úgy, hogy meredten néz Zója szemeibe. Egyszerre dühöng benne az ámulattal vegyes csodálat a nő szépsége iránt, ugyanakkor ott dolgozik benne a vad düh és értetlenség, ami mindenféle varázslatba beleszól és csorbítja a hatást jelenleg.
- Őszintén? Várom, hogy felébredjek, és tudatosuljon, hogy csak álmodtam az egészet. Így érzem magam. Állítólag van egy nővérem, sőt, három egyszerre, ezen felül van két itt tanuló unokaöcsém, elvileg barátaim is akadnak a Bagolykőben, bár... minderre nincs bizonyíték emlékek nélkül. És ne várja tőlem senki, hogy a puszta adott szóra hagyatkozzak. - Immáron sokkal nyugodtabban beszél, használt az a kis beiktatott szünet, míg a vélaszármazékot stírölte. Volt ideje összekapni kicsit a gondolatait, ennek hála most rendezettebben, de még mindig nem kicsit zavarosan adja elő a benne feltörő első gondolathullámot.
Mihael Gérard Saint-Venant
INAKTÍV


XV. - Az Ördög
RPG hsz: 383
Összes hsz: 5183
Írta: 2016. december 13. 02:25 Ugrás a poszthoz

Hedda


Elgondolkodott már néhányszor, miért érzi magát az Atyaúristen folyamatosan vicces kedvében? Miért enged kifejezetten közveszélyes (te beszélsz?) embereket a kviddics, azon belül az ütő közelébe. MIÉRT? Aztán egy ideje abbahagyta a kérdezést és úgy döntött, ha szép szóval nem megy a meggyőzés (olyat is tudsz?), akkor majd erővel beleveri mindegyik kis féregbe, miért NE menjenek a pálya közelébe. Itt van mindjárt ez a szőke, elfuserált rellonos, aki nem igazán érti, mit keres itt, csak annyi biztos, hogy fejébe vette, hogy kviddicsezni akar. Rossz ötlet!
Nem volt Heddának túl nehéz dolga a meggyőzésben- Mihael aranydühere egy százas égő hatékonyságával kezdett villódzni, amint meghallotta, mit akar tőle a kollegina. Arcán felgyöngyözött egy "ártatlan", "kedves" mosoly, száját elhagyta a "Persze, szívesen segítek neked!" beleegyezés, és most ott tartanak, hogy mindketten a levegőben, seprűn trónolva próbálnak túlélni. ez nem edzés, ez túlélés egy abszolút kezdővel! Hiába csak a kvaffal machinálnak, -egyelőre- a nyakát merné rátenni, hogy Hedda még ezzel is meg tudna nyomorítani valamit vagy valakit, esetleg mindkettőt egyszerre. Elég ránéznie és szinte látja a lány homlokán feltűnő, hetvenkettes betűmérettel gondosan kiírt feliratot: VESZÉLY!
Nem kellett volna megfordulnia. Nem kellett volna egy pillanatra sem levennie a tekintetét erről az idiótáról. Úgy tarkón b*sszák, ahogy van, csak kétkezi kapaszkodásának köszönheti, hogy meginog a seprűn, de nem fordul le róla. Összekoccannak a fogai a jó erős harapástól, nehogy indulásból leüvöltse a parókát ennek a marhának a fejéről. Nem szól egy szót sem a bocsánatkérésre, helyette leszáll, magához vesz egy ütőt, a másikat szépen otthagyja, aztán kiereszti mind a két kis alattomos gurkót az útjára. Jöhet a bosszú! (Milyen kicsinyes vagy...)
Nem telik el pár másodperc, és már fent van a seprűjén a hozzá közelebb eső gurkó felé süvítve. Heddához képest, a földről nézve, Heddával szembeni irányból átlósan jobbra, a lánytól három méterrel lejjebb éri utol az egyik dögöt, de a köztük levő távolság még így is egészséges. Jó pozícióban van ahhoz, hogy elüsse - egyenesen Hedda felé küldve meg a böhöm lövedéket.
- Bocsánaaat, nem is láttam, hogy ott vagy... -  Ha Heddához nem is ér el a harsány, gúnytól átitatott szöveg, a gúnyos-nyájas arc és az azon terpeszkedő undorító mosoly mindent összefoglal szavak nélkül is. Ideje móresre tanítani a kis harci törpét.
Bagolykő Mágustanoda Fórum - Mihael Gérard Saint-Venant összes hozzászólása (812 darab)

Oldalak: « 1 2 ... 18 ... 26 27 [28] Fel