36. tanév, szorgalmi időszak
Légy üdvözölve, kedves Látogató!
HírekFórumRegisztrációAz Iskoláról
Fórum Navigátor

Ki Online?
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek

Oldalak: [1] Le | Téma száljai | Szál kezdő | Témaleírás
Reina D. Laines
INAKTÍV


KILLER QUEEN
offline
RPG hsz: 57
Összes hsz: 67
Írta: 2021. június 28. 10:09 | Link

ZSÓFI
P A R T I T I O N × Milánó × Június eleje

Fülledtnek indul a nyár. Reece is tudja, hogy Reina nem a Balaton parton vagy a folyók mentén fog hűsölni, hanem ha teheti kiszakad a mókuskerékből és elutazik valamerre. Ezúttal egy tehetős mágus család sarja hívta Milánóba egy hosszú hétvége erejéig, ugyanis a lány édesapja kinyitotta a legújabb, elit klubját az olasz város szívében. Persze ide a hosszú sort elnézve igencsak rossz lelkek igyekeznek bejutni. Reina mosolyával arcán magabiztosan közelítni meg a helyet. Ezúttal nem saját tervezésében, hanem Oscar de la Rentában és Jimmy Chooban bízott, hátha ők meghozzák a szerencséjét egy jóképű pasihoz a ma estére, aki olaszul duruzsolhat neki és azzal próbálja elcsavarni a fejét. Próbálni bárkinek szabad, a brit az esélyt megadja a kérdés, hogy ki mennyire él ezzel. A biztonsági őr keze reflexből mozdul és engedi át a kord bársonnyal bevont kordonon. A férfira sandítva köszönné meg, de mögötte a sorban kiszúrja az ismerőst. Többször összefutottak már a kastélyban és a városban is. Abban az étteremben dolgozik, ahonnan néha Reina meglepetés vacsorát visz Reece-nek a hosszú, dolgos nap lezárásaként. A lány íves szemöldöke szalad össze, majd halkan súg a biztonsági őrnek, aki hamar kiszedi a sorból Zsófit. Nem mondana ellent a dívának a férfi, ami több okból is érthető.
- Soha nem gondoltam volna, hogy ebben a városban összefutok valakivel Bagolyfalváról - billen félre a feje, arcáról süt a szórakozottság, amíg egy puszit ad Zsófi arcára. Hamar elengedi, mosoly a biztonságinak és már vonulnak is be a klubba, ahonnan a zene és fények játékának vonzásával hangolódik össze Reina. Látni akarja belülről.
- Egyedül jöttél? - kérdezi Zsófit, ha vele tart. Csinos, valamivel átlagon felüli szóval megvan rá az eshetőség, hogy partnerrel érkezett, akitől csúnyán elrabolta most a gonosz boszi.
Hozzászólásai ebben a témában
Bernáthy Zsófia
INAKTÍV


azért is
offline
RPG hsz: 94
Összes hsz: 123
Írta: 2021. július 4. 22:38 | Link

Reina
Szökésben | Outfit

Teljesen kikészített az a levél. Mélyen legbelül mindig is tudtam, hogy egyszer a kezemben fogom tartani a kérőim listáját, csak azt nem gondoltam, hogy mostanában fog eljönni ez  pillanat. Reméltem, hogy kihúzhatom legalább a Bagolykő végig, addig pedig kitalálom, hogyan is bújjak ki alóla. A levél azonban megérkezett, teljesen váratlanul, nekem pedig semmi tervem. A szüleim hajthatatlanok voltak, mondván, már bőven elmúltam 17, így is hagytak nekem időt. Közben láttam a nagyi kezét a dologban, hallottam a hangját a levél olvasása közben. A házasság téma mellett pedig megy a cirkusz a választott szakom miatt, az örömködés Lídia eljegyzése fölött, a dráma az unokatesóim miatt és a szokásos cirkusz az aranyvér miatt. Sok lett. Sok lett az egész, ami otthon folyik, a tanulni való és a diákok drámái. Csak szabadulni akartam az egésztől. Már nem érdekelt a kötelesség, az iskola, csak menni akartam, kikapcsolódni, kiszellőztetni a fejem. Előkotortam hát valamennyit a megtakarított pénzemből, szabadságot vettem ki a hétvégére és a pénteki óráimmal nem törődve vettem célba Dél-Európát.
Bizonyíték, hogy valamire azért mégis jók a nagy családok: az egyik unokatesóm egy olasz lányt vett el, majd a lány szüleinek közelébe, Milánó külvárosába költöztek. Egy bagolyba került a dolog, szívesen láttak, és mivel tudtam, hogy úgyis csak aludni járok majd oda, a két éves kislányaik sem jelentettek gondot. Legalább megismertem őket is. Merthogy a házassággal és az elköltözéssel unokatesóm kiszakadt a családi események alól, nem is láttam már vagy három éve. Talán még örült is neki, hogy nem kellett az apáink vitáját hallgatnia. Bár ha innen nézzük, nem tudom, mennyivel jobb, egy olasz vérmérsékletű, aranyvérű család összejövetele.
Első estére egy új klubbot néztem ki, ott terveztem eltölteni az estét, és találni egy srácot, akivel iszogathatok kicsit az éjjel. A sor nem volt rövid, de beálltam, reménykedve, hogy nem hiába fogok várni, előbb vagy utóbb bejutok. A befelé vezető utam azonban máshogy alakult, mint hittem.
- Én sem - nevettem fel, miközben köszöntünk egymásnak a rellonossal. - Igen, egyedül. Csak ki akartam kapcsolódni kicsit - vontam vállat.
Ahogy beléptünk a klubba, azonnal felpezsdült bennem minden. Zene, fények, táncoló és nevető tömeg. Ez kellett nekem!
- Te meg hogyan jutottál be ide? - érdeklődtem, kicsit hangosabban most már, hogy a zenén túl is hallja a kérdést.
Hozzászólásai ebben a témában
Reina D. Laines
INAKTÍV


KILLER QUEEN
offline
RPG hsz: 57
Összes hsz: 67
Írta: 2021. július 11. 19:35 | Link

ZSÓFI
P A R T I T I O N × Milánó × Június eleje

Az utca fentebbi szakaszán már néhány koktélra meghívta az elit bárt vezető pultos férfi, így mire a barátnője családjának klubjához ér és észreveszi Zsófi, aki nevetéssel köszönti széles mosolya mögül nevet fel dallamosan. - Keresünk neked kikapcsolódást drágám - válaszolja, szavai és hangsúlya is olyan, mintha idősebb lenne a másiknál, pedig ez nem igaz. Mégis a kisugárzása olyan erénye és fegyvere, amit senki nem vehet el tőle, mert ez Reina velős része. Titkon még örül is, hogy Zsófi egyedül jött, így ha jónak bizonyul a társasága, akkor nem kell az idegesítő mitugrász lányt hallgatni, akit csak azért tart mert a kapcsolati hálójának jót tesz.
Előkelő mosolyra húzódnak ajkai a kérdést hallva. - Ismerek egyeseket, a nevem rajta van a lista tetején - nem glancol, a tényeket közli megválaszolva a kérdést, a zene miatt kissé közelebb hajolva. Mivel szavait nem tudja mennyire hallja, elkapja kezét és az egyik irányba kezd lépdelni egymás elé ütemesen téve lábait. Két biztonsági tekintetét kapja el, akik arrébb állva engedik át a rövid folyosóra, annak a végén tárul ki előttük automatikusan a duplaszárnyas ajtó. Odabent, az arany-fekete térben a Rizq olasz máguszenekar dala dübörög a hangfalakból. - Ez a mi részlegünk - a varázsvilág alakjaié. - Vigyázz, a helyi vélák már most ideszoktak - súgja még oda, haján igazítva mosolyog tovább. A táncolók nem szerénykedve simulnak egymáshoz, sokan falják egymást, néhányan csak elegánsan iszogatják italaikat. Reina egyelőre az utóbbi mellett dönt, elengedi a lányt, követi ha akarja, de ő a pulthoz lépked és kér magának egy pink martinit. A pultos kétkedve méregeti, mire mosolyát visszább fogva csábító tekintettel kapja el a férfi pillantását és tartja fogva egy gyors farkasszemezésik. Kellően zavarba jön, nem kérdez, maximum Zsófitól, hogy ő kér e valamit.
Hozzászólásai ebben a témában
Bernáthy Zsófia
INAKTÍV


azért is
offline
RPG hsz: 94
Összes hsz: 123
Írta: 2021. július 15. 00:13 | Link

Reina
Szökésben | Outfit

Mindennél nagyobb szükségem volt erre az estére, a kikapcsolódásra. És úgy tűnik a sors is így gondolta, mert a szerencse mellém állt, és pont abba a klubba irányított, ahova a rellonos csajnak szabad bejárása volt. Olyan könnyedén jutottam be a helyre, mintha oda tartoznék születésemtől fogva. Reina pedig igazán segítőkésznek mutatkozott a helyzetben, és rögtön biztosra vettem, hogy sikeresen fogom elkönyvelni az estét. Követtem is hát lányt rögtön. Válaszára csak bólintottam, nem kérdeztem többet. Ismerem én ezt a "jó kapcsolatok" dolgot, a családom erre építette az életét. Én mondjuk lassanként vágom el minden aranyvérű kapcsolatomat, de csak idő kérdése, hogy más körökből hasonló ismeretségekre tegyek szert. A családon belül pedig így is könnyen megszerzek bármit, hiszen pont Milánóban is így kötöttem ki.
A zene azonnal magával ragadott, arcomon pedig széles mosoly ült, úgy engedtem, hogy iskolatársam vezessen tovább. A két őrt csak egy gyors pillantásra méltattam, és nevetve haladtam is tovább. Csak a vélák említésére fagytam le egy pillanatra, merthogy velük volt némi kellemetlen tapasztalatom. A hely aurája azonban erősebb volt annál, minthogy itt leragadjak. A zene húzott magával, az ital gondolata már önmagában jókedvre derített, a tánc pedig mindennél jobban vonzott. Reina azonban a pult felé indult, nekem pedig egyelőre nem volt kedvem egyedül maradni, így követtem a lányt, és kezdetnek rendeltem egy Gin Tonic-ot.
- Egészség! - emeltem meg kicsit a poharam, mielőtt belekortyoltam volna a hideg italba. - Na, mi a terv? Látsz jó pasit? - Szememet körbejárattam a helyen, mint a vadmacska, aki prédája után kutat.
Hozzászólásai ebben a témában
Reina D. Laines
INAKTÍV


KILLER QUEEN
offline
RPG hsz: 57
Összes hsz: 67
Írta: 2021. július 22. 15:58 | Link

ZSÓFI
P A R T I T I O N × Milánó × Június eleje

Kevés olyan lény van, akit Reina D. Laines nem húz a bűvkörébe. Valahogy olyan a természete és a személyisége, ami nem csak csalogatja az embereket, de sokkal könnyebben szót ért velük, mint mások. Már akikkel akar. Akár a tűz lángjai és a pillangók. Akár egy sárkány.
Zsófi persze nem jelent neki kihívást, a boszi jön vele és követi amerre az angol díva vezeti. A zene ritmusára lép, majd mozdul csípője, mikor már a pultnál az italukra várnak. A pink martini és a tonik is hamar megérkezik. A V-alakú pohár szára köré fonja ujjait és koccintásra emeli Zsófi felé. Belekóstol, elégedetten hümment, majd mosolyog mögüle Zsófira és az ajkait elhagyó kérdésekre. De drága, azt hiszi van terv a puszta szórakozáson túl. - Nem igazán. Ők látnak minket és hidd el, az érdemesebbek ide fognak jönni - bájgödre bukkan elé, mielőtt ismét kortyolna. Még szép, hogy jönni fognak. Gyönyörűek mindketten, elég elegáns de kurvás a ruhájuk. Csípőjét csak még inkább mozdítja a zene ritmusára, ahhoz csatlakoznak vállai is. - Mit csinálsz Milánóban? - kíváncsiskodik egy ellenállhatatlan mosollyal. - Várj, hadd találgassak - emeli meg tökéletesre manikűrözött mutatóujját. - Stílus vészhelyzet? Nyaralás? Esetleg családi ügy? - elvigyorodik. - Megcsalt a pasid és most próbálsz vigaszt találni egy olasz csődörrel? - billen félre a feje vigyorogva. Hátat fordít a pultnak, a táncolókat figyeli, miközben nem feltűnően méri fel a felhozatalt.
Hozzászólásai ebben a témában
Bernáthy Zsófia
INAKTÍV


azért is
offline
RPG hsz: 94
Összes hsz: 123
Írta: 2021. augusztus 5. 20:29 | Link

Reina
Szökésben | Outfit

Bár azt hittem, idegenekkel akarok lenni, örültem, hogy összefutottam Reinával. Az erőteljes természete, az elbűvölő kisugárzása csak felhúzta a jókedvemet, és segített, hogy hangulatba kerüljek a bulihoz. Persze abban a toniknak sem kevés szerepe volt. A pohár tartalma éppen elég volt ahhoz, hogy eltűntesse amúgysem sok felelősség tudatomat, és feloldja bennem a feszültséget. Jöhet a felhőtlen bulizás! Elégedett mosollyal koccintottam a rellonossal, és már fordultam is a táncoló tömeg felé, hogy felmérjem a bulizók felhozatalát. - Tetszik a hozzáállásod! - bólintottam nagyot, és könyökömet a pultnak támasztva dőltem is már hátra, várakozva a jelentkezőkre.
Nem mondhatom, hogy kérdése meglepett. Én sem gondoltam volna, hogy pont itt futok bele valakibe a Bagolykőből. Mégis megtörtént, és engem éppúgy érdekelt, hogy ő mit keres itt, mint őt az én ittlétem. Rögtön válaszolt is magának, én pedig csak nevetve kortyoltam az italomba. Megvártam, amíg befejezi a találgatást, csak aztán ráztam meg a fejem. Nevetve le is hajtottam, mintha húznám még kicsit az agyát, pedig csak a megfelelő szavakat próbáltam megkeresni.
- Pasi? Ugyan! Aki nincs, az nehezen fog megcsalni - legyintettem. A házasság mellé már csak egy hűtlen hapsi hiányozna nekem! - Menekülök - feleltem végül, még mindig széles mosollyal az arcomon. Kivillanó, fehér fogaim leplezték az elkeseredettségemet, a kétségbeesettségemet, amiért valójában Milánóba menekültem.
Kiittam az utolsó kortyokat poharamból, majd a pultra téve azt léptem párat arrébb, hogy aztán mindenkinek megmutathassam, hogyan is mozog a csípőm. No meg a lábaim átlátszó tűsarkúmban. Fekete tincsimet még készülődéskor szoros lófarokba fogtam, gondoskodva róla, hogy semmi ne lógjon arcomba, szemembe, és mindenki láthassa elszánt mosolyom.
Hozzászólásai ebben a témában
Reina D. Laines
INAKTÍV


KILLER QUEEN
offline
RPG hsz: 57
Összes hsz: 67
Írta: 2021. augusztus 28. 18:40 | Link

ZSÓFI
P A R T I T I O N × Milánó × Június eleje

Persze, hogy tetszik Zsófinak a hozzáállása. Reina különleges képessége az emberekhez simulni és nagyon kevesen ismerik a valódi arcát. Talán még ő maga sem. Annál inkább tud másokkal játszani és kihasználni saját kedve szerint, főleg ha szórakozni vágyik. Zsófi pedig itt van ma, hogy társasága legyen az akár szemérmetlen bulizásban is. A férfiak szemei pedig már most rájuk tapadnak és szaladnak végig a fedetlenül hagyott bőrön, a felszínen amivel pillanatok kérdése és akaratlan édesgetik őket magukhoz. Reina nem is szentel nekik különösebb figyelmet, pusztán érzi magán, ahogy mindig amíg martinis poharába mosolyog. Abból lesz egy hangosabb felszabadult nevetés.
- Ez jó válasz, tetszik nekem - rezzen szemöldöke, míg félre pillantgatva megjegyzi a szavakat. - Elloptam - vigyorog szélesen, mely akkor is bájosan ékesíti vonásait amikor Zsófi folytatja. Mindenki menekül valami elől, őt pedig nem különösebben érdekli, hogy újdonsült barátnőjének mégis milyen problémái vannak. Nem azért jött szórakozni, hogy lelki szemetes ként ücsörögjön egy üveg ital és néhány koktél felett. Gondolataiból kívülről semmi nem látszik, belül kezd elégtelenkedni, ám Zsófi keze mozdul, a pulton koppan a pohár és Reina éppen csak utána pillant mikor a másik már vonaglik a tánctéren. A férfiak, mint vadászok fordulnak irányába, ő pedig szórakozottan figyeli vajon melyikük fogja hamarabb elérni: a magas, széles vállú srác, vagy az alacsonyabb, mégis hibátlan hollófekete tincsekkel? A martini íze édeskésen, mégis maróan csordul le torkán, ujjai túrnak dúsan göndörödő hajába mikor a zene vált. Megvárja, hogy pontosan ritmusra vonulhasson a parkettre, lépés közben már néhol behajlítva térdeit, fenekét mozdítva. Kezei a levegőbe csapódnak, majd szaladnak végig oldalára és csípőjére simulva állapodnak meg. Megáll, a ritmus már viszi tovább, akár egy áramlat szippantaná be és sodorja magával. Ajkain felcsillan mosolya, mikor egy magas férfi áll elé és kezdené magáhozédeskedni. Reina méri végig, majd vállaiba kapaszkodva táncol neki tovább. Pillantása Zsófi felé esik, nem messze tőle.
Hozzászólásai ebben a témában
Bernáthy Zsófia
INAKTÍV


azért is
offline
RPG hsz: 94
Összes hsz: 123
Írta: 2021. december 29. 00:30 | Link

Reina
Szökésben | Outfit

Vigyorom széles volt, ám nem teljesen őszinte. A cél azonban az volt, hogy teljesen elengedjem magam, és úgy élvezzem az estét, ahogy már régen tettem. A rellonos szavaira csak bólintottam, hogy aztán fordulva egyet rá kacsinthassak egy felém tartó, magas olaszra. Nem volt kedvem lelkizni, nem azért jöttem, így nem is zavart, hogy Reina nem kezdett kérdezősködni. Helyette mindketten a táncparkettre indultunk, s míg ő meghódította az egész bárt, én megelégedtem a magas, szélesvállú sráccal. Csípőm ide-oda mozgattam a zene ritmusára, miközben kezeimmel a széles vállakat és kigyúrt mellkast simogattam. Cipőm sarka kopogott a padlón, bár a zene elnyomta annak hangját. Valószínűleg nevetésem sem volt hallható senkinek, bár arról árulkodott, hogy végre ismét sikerült elengednem magam.
Jó volt végre ismét kikapcsolni az agyam, elveszteni a gondolataimat a hangos zenében. Jó volt érezni a zene ritmusát, ahogy az olasz érintéseit is a testemen. Régen éreztem ennyire jól és elengedettnek magam, a második, majd harmadik koktél pedig csak megdobta ezt az érzetet az este folyamán. A harmadik ital után pedig már nem kellett sok idő ahhoz sem, hogy a másik srác is rám találjon. Ujjaim lassan siklottak fekete tincsei közé, miközben ő megcsókolt. Nagyon szükségem volt már arra, hogy valaki olyan kincsként tartson a kezében, ahogy az az olasz legény tette. Csókjaival szenvedélyesen végig szórva az arcom és nyakam. Ugyan én sem panaszkodhattam, mégis volt bennem némi féltékenység Reina bájára és magabiztosságára. Ezt azonban neki soha nem tettem volna szóvá. Helyette csak megdicsértem a ruháját, elismerően bólintottam, mikor megláttam táncpartnerét, az este végén pedig, mikor ismét összefutottunk, megköszöntem neki, hogy bejuttatott. Azt hiszem, eredményesnek volt nevezhető ez a kis kiruccanás.
Utoljára módosította:Bernáthy Zsófia, 2021. december 29. 00:30
Hozzászólásai ebben a témában

Oldalak: [1] Fel | Téma száljai
Bagolykő Mágustanoda FórumBagolykőtől távolKülföldi helyszínek